|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Malka, możesz i mi napisać swój sposób i przesłać na priv? Swoja drogą ja też zamówiłam Passion za 29,90, bo nikt mi nie napisał, ze można jeszcze za 9,90 i że jest taka luka. Zamówiłabym babci, a tak musiała płacić prawie 3 dychy...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-10-08 o 14:07 |
|
|
|
#3332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moge, poszlo, masz na skrzynce A kto Ci miał napisac ![]() Czesto korzystam z wyszukiwarki, dlatego to znalazłam - mnie też nik nie napisał Pozdrówka
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za sposób, może kiedyś skorzystam.
Czytam forum i tu nikt nic nie pisał, ze można jeszcze zamawiać PD za 9,90. Myślałam, ze to była jednorazowa akcja, więc co miałam wpisywać w wyszukiwarkę?.
|
#3334 |
|
Rozeznanie
|
Poryło ich chyba..
![]() Dostane 9 katalogów gratis.. 14-stek.. A juz nie mam zamiaru na niego zbierac zamówien, bo katalog szału zbytnio nie wywołał.. Klientki rzuciły się jedynie na maseczki. Nowych by wiecej dołożyli.. |
|
|
|
#3335 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zrozumiałas mnie. Mam na myśli wyszukiwarkę w strefie. Mnie się czasem nie chce iść po katalog, albo nie mam formularza, więc zamiast zrzucać to sobie na dysk (co zajmuje więcej czasu), albo pytac na forum o kody - szperam w tym "SZUKAJ" podczas składania zamówień i różne ciekawostki czasem znajduję Jak przykładowo ta---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Masz 9 próbek gratis, klientki sie ucieszą Albo napisz na katalogach swój nr i zostaw je np w klatce obok w miejscu na gazetki reklamowe. Powiem Ci, ze raz tak zrobiłam jak mi dali gratisowe katalogi, bo żal mi ich było wyrzucać i zadzwoniła do mnie laska, która aż sama w końcu została konsultantką
|
||
|
|
|
#3336 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Rozeznanie
|
Nie narzekaj
Masz 9 próbek gratis, klientki sie ucieszą Albo napisz na katalogach swój nr i zostaw je np w klatce obok w miejscu na gazetki reklamowe. Powiem Ci, ze raz tak zrobiłam jak mi dali gratisowe katalogi, bo żal mi ich było wyrzucać i zadzwoniła do mnie laska, która aż sama w końcu została konsultantką [/QUOTE]A o tym zapomniałam ![]() Wywalic tez mi bedzie szkoda.. cos pokombinuje.
|
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ale nie rozumiem, pytam o okreg bo czasem warto wiedzieć ze czegoś nie ma i nie przyjdzie a klientkę namówić na inny produkt
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- a PD za 9.90 można zamówić tylko raz czy więcej? ja juz jedne kupiłam |
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Kochane o co chodzi z tym PD? Bo nigdzie nie moge się doszukać
|
|
|
|
#3341 | |
|
Rozeznanie
|
Przeczytaj kilka postów na tej stronie a wszystko stanie się jasne
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Numerów okręgów raczej Ci tu nikt nie poda. O brakach piszemy na bieżąco, a tu numer okręgu do niczego nie jest potrzebny |
|
|
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=malka;14636759]Przeczytaj kilka postów na tej stronie a wszystko stanie się jasne
Przepraszam, faktycznie, nie doczytalam |
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam właśnie fakturke na podglądzie i w brakach mam torebke Phillippa ze strony wyprzedażowej (147)
Pisze że produkcja zakończona i nie zamawiać. Szkoda bo podobała mi się |
|
|
|
#3344 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie, 2 razy składke zdrowotną do Zusu - tak Wiecie co? Ręce mi opadły... Jeździ u mnie kurierka z UPS juz od kilku miesięcy, kobietka, watła, szczupła, sporo po 40stce, zamawiamy różne rzeczy ze sklepów inetrnetowych, czesto duze i ciężkie - jakieś części do auta np. I ona je nosi, a że podjechać autem niby da się, ale trzeba być dobrym kierowcą, albo znac teren - ona to targa zawsze ponad 60metrów. Pomyślałam - trudno, na taki teren ją wysłali, wiadomo, chce mieć pracę i ją szanuje, a na telefon jej pewnie nie dają, żeby mogła zadzwonić i powiedzieć, ze dojeżdza, bo chenie bym wyszła pomóc jej to donieść do domu... No myślę sobie - tak widać działa ta firma. Do czego zmierzam: Zamówiłam pakę z avonu, ciężką jak nie wiem - aż sprawdze czy mam jeszcze ten list "wagowy" od firmy, ale to ze 20kg ważyło jak nic !! Słyszę dzwonek do drzwi, otwieram, a ta biedna pani dotargała jakims cudem ten avon, pudła powiązane sznurkami, zeby chyba miała za co je wziąc, pogniecione, że szok. Podziękowałam - juz mówię nie bede przy niej sprawdzać jak wygląda zawartość, bo i tak się natrudziła tyle, żeby mi to dostarczyć. Na szczescie to były głownie płyny, zele i mydła i nic nie było o dziwo uszkodzone. ALE, co śmieszne - tego dnia TA sama "firma" przysłała Tżowi dokumenty, które kto przywiózł ----> wysoki z mert dziewięćdziesiąt wzrostu młody "bysio"... Dla mnie to jest chore, bo papiery przywiózł w pudełeczku nie ważącym nawet pół kg... Doznałam szoku ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- [QUOTE=8mmadziaa8;14636964] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Podpisuję się pod tym co napisałaś rękami i nogami - wreszcie ktos napisał prawdę |
|||
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich,
mam takie pytanko: właśnie wystawiono mi fakturę z k14 i zamawiałam 2 błyszczyki z demo: Sugar Cane i Mauve Sequin i teraz tak: MS mam zafakturowany natomiast przy Sugar Cane są same zera więc pewnie przyjdzie tylko jeden. Mam zamiar robić jeszcze jedno zamówienie z tego katalogu dla "zaspanych" klientek i zastanawiam się czy mogę ten Sugar Cane zamówić jeszcze raz? Może wtedy mi go przyślą, jak myślicie? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dostałam tylko Sugar Cane, przy Mauve Sequin same zera.... Pomyślałam że może z tego demo można było zamówić tylko 1 sztukę błyszczyka
|
|
#3347 |
|
Przyczajenie
|
Witam,czy mogę Cie prosić Malka o twój sposób na priv?z góry serdecznie dziękuję
i czy można zamówić jeszcze Passion Dance za 9,90, bo będę jutro robić zamówienie i zamawiać te perfumki, a wiadomo , że lepiej taniej pozdrawiam
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Otrzymałam dzisiaj paczuszkę i oczywiście karton uszkodzony
Góra kartonu była pęknięta :/ Wygląda to jakby coś na to bardzo ciężkiego spadło albo ktoś na tym stanął Bo inaczej nie wiem jak mogłaby się tak rozerwać...Na szczęście w środku niczemu nic się nie stało ani nic nie brakowało ![]() Cieni Purple Haze nie ma. Mają wysłać w przyszłych zamówieniach... Przyszedł błyszczyk powiekszający usta Berry Plush z oferty internetowej. A tak jak wcześniej dziewczyny pisały zestaw bransoletki i kolczyków mało zachwycający. Na szczęście mi przysłali bez wad. Kolczyki jeszcze ujdą ale bransoletka... To zapięcie jest koszmarne... Gdyby jeszcze dali takich ze 4 gwiazdki a nie jedną(i niby mamy się z tego cieszyć ) to jeszcze ta bransoletka jakoś wyglądała ( z innym zapięciem oczywiście )
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2009-10-12 o 20:11 |
|
|
|
#3349 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dokladnie dziewczyny z demo tylko po 1szt mozna zamowic czyli jak jest blyszczyk w 10ciu kolorach to nie zamawiamy kazdy kolor po 1szt tylko wybrac 1szt z tych dziesieciu pozdrawiam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3350 |
|
Rozeznanie
|
Paula - super Twój kot wygląda
![]() bardzo spodobała mi się woda In Bloom... teraz się zastanawiam, czy sobie z demo nie zamówić, póki mniej kosztuje ale akurat cienko z kasą i sama nie wiem
|
|
|
|
#3351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Modelka ładna Z taką modelką to prosto na wybieg
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Wbrakach jeszcze cienie smokey eyes
|
|
|
|
#3353 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam przez "szukaj" przy składaniu zamówień wodę PD i faktycznie pojawiają się 2 kody - na 9,90 i 29,90. Faktycznie można zamówić tę wodę za 9,90 w k14?
|
|
|
|
#3354 |
|
Przyczajenie
|
Wszystko o Avonie - część 7 :)
Dzięki Malka za tą informacją o passion dance
Ciocia chciała zamówić. Z pewnością jak się dowie za jaką cenę ją dostanie się bardzo ucieszy ![]() Bystra z Ciebie dziewczyna.. Jestem pod naprawdę dużym wrażeniem ![]() Aha.. mogłabym prosić na priv tego osławionego maila o "Twoim sposobie" Pozdrawiam Biorę się za wysyłanie zamówienia
|
|
|
|
#3355 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny działa Wam już ta stronka Avon'u? Mi już trzeci dzień nie działa
![]()
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie działa (na operze)
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też działa, też mam Operę
|
#3358 |
|
Przyczajenie
|
A o co chodzi z żelem lagoon za 0,50 gr ?
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Ja mam mozille i też jest Ok
|
|
|
|
#3359 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje, teraz mam pewność, że o to chodziło
|
|
#3360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Działa Faktycznie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.

Pisze że produkcja zakończona i nie zamawiać. Szkoda bo podobała mi się