![]() |
#2221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
hmmm wcale sie nie denerwuje, generalnie mam sajgon w pracy i chyba nie mam czasu sie martwic i myslec o czymkolwiek, nasze wesele bedzie mialo troche konwncje bankietu i mamy sale z kominkiem plus poprosilismy aby byly kanapy kolo kominka-widzielismy to na jednej imprezie i bylo super
jedyne co mnie martwi to to, ze zmarzne ale co tam przezyje ![]() suknie odebralam i tylko czasami mysle ze podpiecie trenu nie wytrzyma albo ramiaczka bo sa cienki bardzo z tylu ale co tam pakuje nitke z igla i moja mama bedzie szyla ![]() Agape super prezentacja, co to w podkladzie leci?
![]() |
#2222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oby pogoda Wam dopisała, faktycznie jest dość zimno teraz, ale emocje tego dnia Was ogrzeją na pewno. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- a co się dzieje z Karolca? coś dawno jej tu nie było.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
nie odzywam sie dwa dni i już poszukiwana, hihi
![]() Ostatnio mam do dyspozycji laptop z ledwo dyszącym internetem i nawet nie mam jak czytać, o pisaniu nie wspominam ![]() A w niedzielę przyprowadziłam sobie siostrzeńca ![]()
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No podpytam najwyżej, bardzo chciałabym móc wcześniej coś pstryknąć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Janson Mraz - Life is wonderful. Jak pierwszy raz ją usłyszałam, to odrazu zakochałam się w tej piosence ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Aga super zdjęcia
![]() dziewczyny orientujecie się może jak nazywa się parafia na kapuściskach? Kościół na przeciwko szpitala 2. Musze iść po akt chrztu, a nie wiem kiedy biuro jest otwarte. Wczoraj byłam odebrac butki na cieszkowskiego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.nowi-meczennicy.pl/ A może jakies foteczki butów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Zadomowienie
|
Poczekaj, pisałaś, ze jesteśmy równieśnicami, to do której "ósmej" chodziłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
No to chyba w IV czy V klasie miałyśmy razem wf z Pocztowską - pamiętasz?
Zdradź trochę więcej, bo jestem teraz ciekawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytam Was namiętnie, ale czasu mam ostatnio tak mało, żeby się udzielać. Jeszcze w simsów gram i wogóle zjadacz czasu to jest straszny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- tenebre macie z TZ tak ciekawe pomysły związane ze ślubem, że szok. Te Wasze plany na zdjęcia, muzyka i cała reszta, jestem pod ogromnym wrażeniem.
![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Agape - super filmik, świetna pamiątka poza zdjęciami.
A my właśnie dzisiaj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich, jestem zła na siebie bo TŻ ma z liceum, ale ja mądrala w IV klasie nie chodziłam na religię bo się z facetem za bardzo kłóciłam i wybrałam etykę. No i dupa, chodzić trzeba teraz. A niestety wszystkie weekendowe które znalazłam (a szukałam nawet w Toruniu) są w październiku akurat wtedy kiedy na tydzień wyjeżdżam... Macie może namiary na sprawdzoną firmę która stroi kościół? Bo ostatnio na dwóch ślubach byliśmy u nas w kościele i szczerze powiem że nie wyglądał on ładnie. Myślimy nad firmą, ale niestety z tego co wiem to ceny są porażające, ale w sumie poza mną to wszyscy (TŻ i jego rodzice i moi rodzice) są za firmą. Nawet gdyby miała kosztować 700 zł (bo jedną za tyle znaleźliśmy). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() W czwartek jestem umówiona na przymiarki u Pani Mirki na 14:30. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2240 |
Zadomowienie
|
Inutil my mieliśmy alejkislubne.pl. W tym filmiku jest kilka ujęc m.in. jak był udekorowany kościół. Niestety tylko my mieliśmy ślub w ten dzień, więc całe koszta musieliśmy sami opłacic (wiem, ze jak jest więcej ślubów w tym samym dniu i wszystkie pary na to się zgadzają to koszta jest rozłożony na wszystkie pary).
Na ich stronie jest więcej przykładów dekoracji. Kzabeczka - simsy - moja miłośc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Raczkowanie
|
Hej
Inutil mi stroiła kościół pani z takiej kwiaciarni na Szarych Szeregów. Płaciliśmy 600 zł, ale kwiatów (oczywiście żywych) było full. jak mi się uda to wstawię zdjęcie - coś mi ostatnio nie chcą się ładować, i jakoś komp mi szaleje tylko tyle udało mi się załadować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
jeszcze te
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Olcia za zdjęcia. Mi jakoś najbardziej przypadła do gustu dekoracja ze świeczkami przy ławkach. Jeszcze ważne jest to że kościółek jest mały, nie jest okazały, więc wielkie kwiaty i te alejki ślubne, choć podobają mi się bardzo, to chyba nie dałoby rady, bo między ławkami jest mało miejsca - byłoby zapaćkane.. :/
Bardzo ładne klęczniki mieliście, u nas są nie za ciekawe, zwykłe drewniane, dość stare :/ Edytowane przez inutil Czas edycji: 2009-10-07 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 |
Rozeznanie
|
Olcia, ładnie wyglądał kościół u Was, no i przede wszystkim Wy super wyglądaliście.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chciałabym się dowiedzieć jaki Kościół polecacie (w Bydgoszczy), gdzie można uczęszczać na bezproblemowe i przyjemne nauki przedmałżeńskie. Oboje z TŻtem jesteśmy spoza Bydzi (tutaj studiujemy) i za bardzo się w tym nie orientuję, a ślub w sierpniu ![]() A może wiecie coś też o Kościołach, które oferują nauki weekendowe? I jaki jest ich koszt? Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź ![]() Pozdrawiam wszystkie Bydgoskie Panny Młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj. ![]() http://www.diecezja.byd.pl/index.php...293&Itemid=118 My z TŻ idziemy do Męczenników chociaż twra on dość długo, na ale jakoś chyba wytrzymamy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Ale pustki nastały...
Cytat:
Najlepiej podzwonić, popytać i już teraz się zapisać, bo kiepsko z miejscami. A do sierpnia jeszcze trochę czasu to na pewno jakiś weekendowy znajdziesz. My mieliśmy kilka nawet w październiku, ale akurat w takim tygodniu kiedy wyjeżdżam. I musieliśmy się zdecydować na ten normalny. A i tak kończy się 24.11 - a ślub 21.11 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Faktycznie z miejscami krucho. Napisałam do jednego z Kościołów (chyba na Fordonie) i tam już mają komplet. Ciekawe co mi odpiszą u Męczenników. ![]() Właściwie to ja już kurs mam zaliczony (w liceum), ale TŻ niestety nie, a samego Go nie puszczę ![]() Inutil fajnie, że udało Wam się go przynajmniej troszkę skrócić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na stronie internetowej Diecezji Bydgoskiej jest spis nauk
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.