|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak to zrobić?
Witam. Nie jestem pewien czy w dobrym dziale zamieszczam owy wątek, więc w razie czego błagam o przebaczenie.
Od pewnego czasu marzę o czymś takim na głowie, http://ikf.com.pl/irokezy-meskie/fryzura273671.htm Próbowałem nawet coś takiego ułożyć, jednak nici z tego wyszły. Długośc włosów mam podobną do Pana na zdjęciu, jednak gdy próbuję to ułożyć, wszystko się klei i nie stroi. Czy ktoś z Naszych kochanych użytkowników może mi powiedzieć od czego zacząć układanie takiej fryzurki? Dodam jeszcze, że mam gęste i niestety troszkę kręcone lub falowane włosy, już sam nie wiem, no ale trudno, spróbować ułożyć coś takiego zawsze można. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Jak to zrobić?
Moze spröbuj wyprostowac swoje wlosy, i popröbowac kosmetykami gumä do wlosöw,wosku,zel, i na koncu mocnym lakierem spryskac,tylko nie wszystko na raz
![]() Najpierw spröbuj woskiem lub pastä ,np; http://www.e-commerce.pl/Chantal-WOS...SOW,33643.html http://www.e-commerce.pl/Chantal-PAS...SOW,33645.html ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmmm ja radze wybrac sie do fryzjera
![]() A probowałes układac to pijanka, żelem ? moze lakierem do włosów ?
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
No dobra, pójdę do fryzjera i co mam powiedzieć fryzjerce? Chyba trzeba wydrukować zdjęcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Double post, pewnie będzie warn, ale nikt już niczego nie wymyśli? Zależy mi, chyba zostaje tylko fryzjer...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
albo zrob zdjecie ale jeżeli masz dostępn do drukarki to jak najbardziej polecam wygrukowac zdjecie
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ponawiam pytanie! Mam nadzieje, że do tego nie trzeba mieć prostych włosów, które się nie kręcą lub falują?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.