|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
pod nszymi terazniejszymi postami sa linki
![]()
#842 | ||
Wtajemniczenie
|
WITAM i od razu
![]() Na początek dziękuję Wam serdecznie za pamięć o półrocznicy Dawidka i życzonka z tej okazji ![]() ![]() ![]() A teraz trochę o dzisiejszych wizytach. Okulistę mamy już z głowy, oczka są ok ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że wątek tętni życiem, normalnie jak za czasów poczekalni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pakusia nasze maluszki rozumieją więcej niż nam się wydaje ![]() Gossik nie mam zielonego pojęcia ile Dawid mierzy, ale wyrósł już z ubranek na 62 cm, a te na 68 cm są jeszcze ciut za duże. Odnośnie tych ćwiczeń to ogólnie dzieci przy nich płaczą (mój brat ma porażenie mózgowe, więc wiem co mówię), może na początek spróbuj z nim ćwiczyć raz dziennie i jak się trochę z nimi oswoi to wtedy częściej. A tak dla pewności Twojej to idź jeszcze do jednego lekarza, bo tak jak już któraś napisała takiemu maluszkowi niepotrzebnymi ćwiczeniami można wyrządzić więcej szkody niż pożytku. A nie ma tam u Was żadnych ośrodków, do których mogłabyś jeździć z Aleksem na rehabilitację i oni by z nim ćwiczyli ![]() Ania nie zapominaj, że Dawid to wcześniak, dlatego taki szczuplutki ![]() Superzabula ![]() Poiglot no nareszcie jesteś z nami, i nie mów, że jesteś brzydka, bo śliczna z Ciebie mamuśka ![]() Nyla jak ładnie Natanek sam je ![]() Esti ślicznie Ci w tych włoskach Magducha ![]() Ewelain biedny maluszek ![]() Iwciag ja będę skromna i poproszę o spłatę kredytu hipotecznego ![]() Carolajna przepis na ciacho skopiowany ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa bo ja śledź jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Spróbujcie tylko ![]() Gosik tak se myślę ze ten rehabilitant to ![]() Ani przeszkolenia ani nic ![]() ![]() eeee....nie podoba mi się on. po pierwsze powinnaś mieć spotkania częściej, początkowo najlepiej jak to robi ktoś wyszkolony a ewentualnie później wyszkoleni rodzice! Idz do kogoś jeszcze !!! Ale już ![]() I nie patrz na rodzine! Tż dawaj skopie mu ![]() ![]() Dawaj numer do niegoi wytłumacze mu ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-08 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Równo rok temu mój Gin potwierdził mi moją ciążę
![]() A 6 października rok temu na teście wyszły mi dwie kreseczki... wyszła Ninulcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świętujemy ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- No! idę sobie ![]() Nie płaczcie za mną ![]() ![]()
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
wścieklizny dostały, no! nie wygłupiajcie się, u nas w domu piątki są dniami bez komputera, ja w sobotę się nie przekopię przez tą ilość stron!! miejcie litość!! ja Was tak baaaaardzo lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co dotych cwiczen, to nie wiedzialam ze to tak wyglada, rzeczywiscie masakra... ale wiesz co, ze Ty musisz cos takiego skomplikowanego robic, ja tez bym nie umiala ale probuj kochana i zrob z tych cwiczen zabawe jak juz opanujesz co i jak. Spiewaj mu w trakcie, rob cos co go smieszy... ![]() moj ostatnio np chichra sie jak mowie: apsik bo ostatnio kichnelam przy nim a ten tak sie zaczal glosno smiac ze teraz jak chce go rozsmieszyc to kicham na niby ![]() Cytat:
![]() ![]() no a Dawidek duzy chopoczek jest ![]()
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, dzień dobry
![]() ![]() A w totka nie wygrałam, nawet2ki nie było:/ więc zostaje tu z Wami. |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Boziuuuuuuuuuuu
![]() Spać nie mogą ![]()
#851 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Malutka, no i suuper ![]() ![]() Carolajna, no właśnie, ja też myślałam że takie spotkania są częstsze. Ale skoro mam skierowanie tylko na 10 a trzymają dzieci aż zaczną chodzić no to wychodzi rzadko. I dokładnie, ja jestem totalnym laikiem i co z tego że facet kilka razy mi pokazał i wydawało mi się że kumam jak i tak zaraz zapomniałam ![]() Aguśka, tylko jak mam to opanować hehe. I trudno przekonać dziecko że się z nim bawię leżąc na nim. Aleks od razu wpadł w histerię ![]() ![]() Iwciag, no cóż, może następnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
carolajna oj jak mogą mogą, ale co zrobić jak nawet pora wstawania uzależniona jest od takiego maleńkiego gówienka mego
![]() ![]() ![]() gosik nie dołuj się kochana, popatrz na swoje szczęście maleńkie a napewno wszstkie rozterki pójdą w kąt, a i zrób sobie mocną słodką kawe ona postawi Cię na nogi..albo zapraszam do mnie, bo nie lubię sama pić kawy |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
gosiaczku o cóż, tak to jest w naszym kochanym kraju
![]() ![]() Gosia na spokojnie sobie przemyśl i broń Boże! nie porównuj Aleksia do innych dzieciaczków, bo miarodajne takie porównanie nie jest ![]() I przestań się tu tłumaczyć tylko szukaj jakiegoś dobrego speca popytaj znajomych i leć! Bo jak nie to ![]() ![]() iwciagm a wiesz że Cię lubie??? ![]() Chciałam ogłosić że dziś mnie nie będzie! Nie tęsknijcie za mną ![]() Wróce ciemną nocą ![]()
#854 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry bardzo
![]() Ja zaś tak na chwilę z rana, bo zaraz idziemy do mojej siostry - kończy dzisiaj 20 lat ![]() ![]() A moje dziecię poszło wczoraj spać w półśpiochach i bodziaku, a obudziło się w samym bodziaku ![]() Carolajno - czuję się zignorowana ![]() ![]() Cytat:
![]() Agusiu - jeżu, jak dobrze, że mój szanowny monsz Was nie czyta ![]() ![]() Cinusiowa - witaj!!! Pakusiu - pięknie wyglądałaś z brzusiem ![]() Iwciag - a ja myślałam, że wpadłaś się tylko pożegnać z nami ![]() Malutka - to super, że Dawidek przechodzi wszystkie kontrole jak błyskawica ![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa, co tam u Maugoszatki słychać. ![]() ![]() Kuroikaze - ja mam nadzieję, że z Natankowymi bioderkami wszystko w porządku. No i te ząbki Jego bardzo chciałabym zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
eeee Illbana czyżbym coś przegapiła???
![]()
#856 |
Wtajemniczenie
|
carolajna ja wiem ale to nasz miesiac a w zasadzie tydzien miodowy będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się z chęcią dołącze ![]()
![]() |
#858 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tez nie narzeka tylko ja sie jakos nieswojo czuje z tymi skarpetami ![]() Carolajna nie bedzie Cie ![]() ![]() ![]() Niedlugo chyba bedziemy musieli opuscic lozeczko bo maly cwaniak juz zaczyna wygladac i sprawdzac co sie dzieje poza lozeczkiem ![]() 1) widok z tylu 2)widok z przodu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Iwciag,
![]() ![]() Carolajna, nie umiem nie porównywać ![]() ![]() ![]() Illbana, martwi mnie że Mycha rozwija się wolniej od innych. Jakbym porównania nie miała to bym się pewnie nie martwiła bo to w końcu mój pierwszy dzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Illbanko dziekuje za przemile komentarze w abumie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
O wy ciposzki wredne
![]() Ale do 10 zdążę nastukać ze 3 strony ![]() Ja już obiad na gazie posprzątane a wy obiboki:cwaniak: A teraz was powkurzam troche: idę do fryzjera, później d kosmetyczki, będę miała cud miód pazureczki ![]() I na masażyk do super extra Pana ![]() Oj...żeby mi tylko mleko nie pociekło z wrażenia ![]() ![]() I jeszcze muszę do psiapiółki malunki jej na ścianie walnąć:P no ![]()
#862 |
Wtajemniczenie
|
no wiesz co a jak z Tobą będziemy pracować nad siostrzyczką dla Iwo!?
Ty to wredota straszna jesteś:P pazurki dupurki masażyki a ja tu cały dzień pewno z koszuli nocnej nie wyjde! gosik do Egiptu a gdzie konkretnie jeszcze nie wiem, przystojny kolega zbiura turystycznego na pewno doradzi mi coś ciekawego ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-09 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
No nieee
![]() ![]() Do fryzjera muszę bo: w przypływie samouwielbienie dla moich umiejętności obcięłam sobie grzywkę ![]() I od tej pory chodzę w opasce ![]() Na paznokcie muszę bo: natchnęło mnie na żółty lakier do paznokci i teraz wyglądają jakbym paczkę fajek na raz paliła ![]() A na masaż bo: udawałam silną i przestawiałam drewnianą szafę i plecki bolą ![]()
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przecież ja w zyciu nie nadrobię jak będziecie w takim tempie pisać. Jakby opieka społeczna zajrzała na atek, to by nam dzici zabrali, że niby piszemy i nie mamy czasu się już nimi zajmować.
My dziś o 18 jedziemy... Bardzo się cieszę z tego powodu ![]() Teraz jestem w trakcie pakowania, bo niby 3 dni, ale dla dziecka trzeba tyle rzeczy wziąć że szok.... Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby było dobrze. Cytat:
![]() A potem już były dwie kreseczki ![]() Cytat:
Cytat:
A chciałam jeszcze napisać że mój mały Tosiulek spał od 22 do 6 ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
oj carolajna tyle mojego co sobie pogadam! a małżonek w delegacji przecież!
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego zapomniałam...
Mycha kończy dziś 5 miesięcy ![]() ![]() ![]() Maugoszatka, całusy dla Heli ![]() ![]() Superzabula, super Jaśko luka ![]() Carolajna, ... ![]() ![]() Iwciag, no to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
sto lat dla Aleksa Nikolki i Heli
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-09 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
100 LAT i BUZIAKI DLA ALEKSA, HELI i NIKOLKI!!! ![]() (i znowu dzisiaj drinki będą ![]() A wiecie, co mi się dzisiaj śniło... że nasza Anulka dostała bana, za to że niby poniżała słownie Carolajnę ![]() ![]() ![]() ![]() Superzabula - ![]() ![]() ![]() Carolajno - nie zaprzeczyłaś uprzednio, jakobyś miała urok brzydki na mnie rzucić i nie wyraziłaś wyrazów współczucia z powodu mojego wczorajszego oklapnięcia ![]() ![]() ![]() Gosik - wiesz przecież, że nie wolno dzieci porównywać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Małgosiu - szerokiej drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podajecie dzieciom gluten? Bo ja dziś chcę zrobić pierwszą próbę
![]() Małgosia, gratuluję udanej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.