![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer w Zabrzu
sama sobie odpowiem :P pojechałam dzisiaj do M1 do lovelylook... i jestem zadowolona.. w końcu wyszłam od fryzjera uśmiechnięta a nie załamana jak zwykle :P Pani Patrycja czytała w moich myślach
![]() Edytowane przez potterka Czas edycji: 2009-07-04 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Wiesz, włosów tam nie farbowałam, ale byłam tam 3 razy i za każdym razem przed strzyżeniem kobiety prostowały mi włosy prostownicą, co bardzo mnie wkurzało... teraz zmieniła się kadra i jest lepiej... Rada! Patrz na to jak ma włosy zrobione fryzjerka, to dużo o niej mówi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
a moglabys podac orientacyjne ceny;d
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi, proszę Was, czy jest jakiś sklep fryzjerski z profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi w Zabrzu? Chodzi mi o to, zeby byly tam te litrowe odżywki np. firmy KALLOS itp. Prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
z tego co wiem fryzjerski jest na placu wolnosci ale nie wiem czy akurat znajdziesz tam to czego szukasz
![]()
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
chyba w platanie jest taki gdzies wokolicach go sport. a odzywki sa raczej w kazdym profesjonalnym salonie, np. ten w ktorym ja bylam ma z loreala, tylko ze one troche drogie sa ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
dzieki wielkie dziewczyny. Bylam na placu wolnosci, ale tam Kallos-a nie ma, zajrze jeszcze do platana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer w zabrzu
Ja bylam raz w "trendy".Farbowalam dlugie wlosy na jeden kolor.Pracuja tam na welli .Skasowanao mnie nie malo bo prawie 300zl i umazano twarz z farby masakrycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Warkoczyki naturalne /Zabrze
na pewno w rudzie w plazie, tam na gorze obok kina robią te cuda
![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
nie musisz isc do fryzjera,wystarczy poszukac kogos kto sie tym zajmuje. Np ja i mieszkamw zabrzu. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
Jak mam rozumiec ten post?
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Witam. Poszukuję dobrego fryzjera, który potrafi dobrać fryzurę do twarzy (troszkę pulchnej). Mam w planach przedłużenie włosów (mam krótkie) oraz przejście z koloru miedzianej czerwieni do blondu. Czy któraś z Was może coś polecić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie moze gdzie teraz pracuje pani Ania z salonu Black&White?????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Chciałam się zapytać czy opłaca się pójść fryzjera w Platanie (Lovely look)? zależy mi na fachowej obsłudze i niezbyt wysokiej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Generalnie w Lovely Look nie mozna się wcześniej umówić, trzeba ustawić się w kolejce. Kiedyś czekałam 1,5 h!!! Nie było warto czekać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
![]()
hej,
szukam dobrego fryzjera, który pomoże mi wrócić do naturalnego koloru włosów, z ciemnego brązu do blondu. Chodzi mi głownie o przejście przez pasemka, tak żeby nie wykończyć tym włosów. Jeśli któraś z was zna jakąś dobra fryzjerkę to piszcie ![]() pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Salon rege w zabrzu - MASAKRA
Przyjechalam do zabrza z daleka, jak zobaczyłam z zewnatrz ten komunistyczny szyld bałam się wejsc. W środku nie było lepiej, muchy latały mi koło twarzy, czekałam na swoją kolej jakies pół godziny mimo ze bylam umowiona na tą , co przyszłam. Fryzjerka bez kompetencji, chyba uczyła się fryzjerstwa na lalkach. Chciałam zrobić blond, ale ona uparła się że nie wyjdą mi na tym kolorze co mam. Zrobiła pasemko probne i po 3 minutach stwerdzila ze nie łapie. Namowila mnie na kolor "naturalny", ktory w efekcie wyszedł RUDY! do tego zrobiła mi blond refleksy od POŁOWY głowy, gdzie okazalo się ze blond ładnie łapie. Zostałam oszukana, widocznie szkoda im bylo rozjasniacza bo mam bardzo dlugie i gęste wlosy. Pozniej modelowała mi je jakas praktykantka, ktora miala skarpetki w japonkach i super za✂✂✂iste włosy. Istna antyreklama tego "salonu" . Teraz muszę zapłacić bardzo duzo w profesjonalnym studiu na poprawienie tego !! NIE POLECAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was wie może gdzie pracuje Blanka która kiedyś pracowała w salonie lovely look w platanie
![]() może polecicie jakiś dobry salon fryzjerski?dawno tu nikt nie zaglądał a jak wiadomo fryzjerzy w salonach się zmieniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, że tak pozwolę sobie wbić na forum bez wcześniejszego przywitania...
Pani Patrycja z salonu w hali targowej na Maciejowie gdzieś zwiała, może ktoś wie gdzie? Od paru lat tylko do niej chodziłam, a teraz klops :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Dzięki!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ostatnio odkryłam fajny salonik w Zabrzu, zwie się Agnesse (na ul. Wolności). Wydaje mi się, że jest nowy. Obcina tam chyba tylko jedna fryzjerka (ale nie jestem pewna). Jestem bardzo zadowolona z cięcia, włosy super się układają. No i zapłaciłam tylko 17 zł!!!! Było widać, ze dziewczyna ma rękę do strzyżenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wolności jest trochę długa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Fryzjer-zabrze
Witam
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer-zabrze
hej.
Ja pochodze z Zabrza.. Coprawda teraz juz tam nie mieszkam ale moja mama ma jednego wybranego fryzjera.. Podobno super.. Nie wiem gdzie mieszkasz dokladnie ale ona chodzi na wolnosci to jest zaraz obok świateł i naprzeciwko przedszkola to jest dokladniej mowiac jeden przystanek od maciejowa w strone centrum. Wysiadasz na Słowackiego i kawalek dalej jest pare domków, sklep z akcesoriami do paznokci i zaraz obok na góże po schodkach jest fryzjer a na drugiej stronie przedszkole ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.