Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-08, 16:55   #1291
Masza711
Zadomowienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

[QUOTE=horo;14639349]Masza, kochanie Ty moje

czy moglabyś dowiedziec się u swojej Pani Dr czy ona sama wykonuje lift i jaki jest koszt takiego zabiegu?

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Oczywiscie ze dr Skwiercz sama wykonuje lifta Co do ceny to chyba jest roznie bo ta moja kumpela mowiła cos o tym ale nie pamietam Chcesz telefon do dr?
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 16:58   #1292
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
Oczywiscie ze dr Skwiercz sama wykonuje lifta Co do ceny to chyba jest roznie bo ta moja kumpela mowiła cos o tym ale nie pamietam Chcesz telefon do dr?
Jasne, musze obadać wszystkie mozliwe sposoby odjęcia sobie kilku lat

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 18:03   #1293
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Horo ja mysle ze powinnas sie udac do dobrego dermatologa Srawdzonego, z dobra opinia-poszukaj na beauty albo w necie. Z pewnoscia kogos znajdziesz w swojej okolicy

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

FOXY bierz telefona w łapki i mykaj do lustra Chcemy Twoich dziewczynek
Ale ja mam stara motorolke i ona nie ma karty ani kabla zeby zgrac zdjecia juz tak rozkminialam jak to zrobic, nawet szperalam wczoraj u lokatora w pokoju w poszukiwaniu jego cyfrowki ale dobrze ja schowal takze dupa
Stary 2009-10-08, 18:07   #1294
KUBUŚ
Raczkowanie

Maszka ładniutkie te twoje cycunie, jakby nigdy nie widziały skalpela.
I jakie piękne loczki.

Horo a ciebie co tak wzięło z tymi liftingami?
Mya , przypomnij kiedy masz OP?
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 18:09   #1295
foxy123
Zakorzenienie

Horo chyba popada w uzaleznienie Taka ladna kobitka, a dalej kombinuje, jak kon pod gore
Stary 2009-10-08, 18:13   #1296
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
Horo a ciebie co tak wzięło z tymi liftingami?
Kubuś,
przyjrzałam się sobie i swoim rówieśnicom
A po mailu z kliniki co jest do "korekty" to jestem przekonana i zdecydowana coś zrobić... waham się jeszcze co

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Horo chyba popada w uzaleznienie Taka ladna kobitka, a dalej kombinuje, jak kon pod gore

Foxy
,
ja nie kombinuję
dzieje się źle z moją twarzą... coraz więcej zmarszczek i pozapadane policzki

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Foxy,
dopiero zauważyłam kiedy mialaś robione cycuchy w moje urodzinki

Stary 2009-10-08, 18:20   #1297
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kubuś,
przyjrzałam się sobie i swoim rówieśnicom
A po mailu z kliniki co jest do "korekty" to jestem przekonana i zdecydowana coś zrobić... waham się jeszcze co

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Foxy
,
ja nie kombinuję
dzieje się źle z moją twarzą... coraz więcej zmarszczek i pozapadane policzki

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Foxy,
dopiero zauważyłam kiedy mialaś robione cycuchy w moje urodzinki

Horus, ja tylko zartuje Wiadomo, czas leci ( hymm..tylko nie u wszystkich chyba, bo np Maszy to zatrzymal sie na 18stce)... ja sama po sobie widze jak sie zmieniam..na gorsze a przeciez jestem w miare mloda

Hhehe..nigdy nie zapomne o Twoich b'day

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 18:34   #1298
_Kasik_
Raczkowanie

Cytat:
Z dedykacją dla Foxy
Ło matko!!!! Ja też takie KCEMMMM!!! Chyba zacznę starego głodzić i kasę z obiadków na jakąś lokatkę pakować... Cholera, no nie zasnę dzisiaj z wrażenia! PIĘĘĘKNE!!!
_Kasik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:49   #1299
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

listopadowa komorka mi padla, przepraszam , a ze własciwie wyczerpalismy temat to juz nie oddzwanialam jak dopadłam ładowarki, bo w pracy cięzko byłoby mi kontynuowac rozmowe

myaDiva usg i rtg mam gotowe. wyniki krwi mam zamiar porobic w przyszłym tygodniu, najpozniej w poniedzialek na tydzien przed operacja

jak czytam o perypetiach z męzami to dziekuje Bogu, ze w pore sie opamietałam i rozstałam z moim chłopakiem, ktory własnie w taki ponizajacy sposób odzywał sie do mnie, po 5 latach otrzymałam od niego pierwszy policzek. po tym juz nie dałam sie przekonać, ze on sie zmieni. teraz,od 10lat mam raj na ziemi. i to nie z hustawka nastrojów raz jak w raju a raz jak w piekle, tylko ciagły raj. raj stabilizacji emocjonalnej, wzajemnego szacunku i zrozumienia. 2sweet uciekaj dziewczyno. nieważne, ze obrączka na palcu. tak jak horo pisze - ZANIM pojawią sie dzieci. zycze Ci duzo sily

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 20:56   #1300
AniaaaxDD
Raczkowanie

Witam ) Chcialam Was prosic o rade. Jestem posiadacza małego biustu w dodatku mam kurza klatke piersiowa .. Zdecydowalam sie na operacje powiekszenia biustu u dr. Łątkowskiego w Polanicy Zdroju. Zabieg mam wyznaczony na 11.12 meczy mnie tylko wielkosc i kształ jaki bedzie odpowiedni. anatomiczne odpadają, mysle nad okręgłymi tylko niewiem czy profil wysoki czy sredni.. dodam ze jestem bardzo szczupła mam 169 cm, a waze 49kg.. Prosze doradzcie. Mysle nad rozmiarem 275. pozdrawiam
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 21:09   #1301
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

maszka cudności, mniam

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 21:46   #1302
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość
Witam ) Chcialam Was prosic o rade. Jestem posiadacza małego biustu w dodatku mam kurza klatke piersiowa .. Zdecydowalam sie na operacje powiekszenia biustu u dr. Łątkowskiego w Polanicy Zdroju. Zabieg mam wyznaczony na 11.12 meczy mnie tylko wielkosc i kształ jaki bedzie odpowiedni. anatomiczne odpadają, mysle nad okręgłymi tylko niewiem czy profil wysoki czy sredni.. dodam ze jestem bardzo szczupła mam 169 cm, a waze 49kg.. Prosze doradzcie. Mysle nad rozmiarem 275. pozdrawiam
Hej
Dr Łątkowski to super wybor same pozytywne opinie
Nie wiem, czy przy kurzej klatce piersiowej doktor nie będzie jednak nalegał na anatomy A jeżeli juz się da przekonać do okragłych, to być moze profil śreni... taka budowa klatki wprowadza jednak pewne ograniczenia
Musisz całkowicie zaufać doktorkowi ... i co do kształtu i co do rozmiaru implantow
Z tego co czytalam doktorek jest estetą, więc na pewno Ciebie nie skrzywdzi

Stary 2009-10-08, 22:00   #1303
MyaDiva
Zakorzenienie

Masza-boziuu, ależ Ty jesteś piękna . A widziałam Kasię i Basię na własne oczy i wiem, że żadne zdjęcie nie oddaje ich wyglądu. Powalające Arcydzieła Idealne wielkością Zazdroszczę twojemu Słońcu, że może sobie codziennie na nie popatrzeć

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Kubuś-daty jeszcze nie mam. Na dniach będe wiedziała kiedy w pracy mam przymusowy miesiąc wolnego-i od razu dzwonię do pani dr żeby zgrać termin operacji. Albo grudzień, albo styczeń.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 22:12   #1304
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Dr Łątkowski to super wybor same pozytywne opinie
Nie wiem, czy przy kurzej klatce piersiowej doktor nie będzie jednak nalegał na anatomy A jeżeli juz się da przekonać do okragłych, to być moze profil śreni... taka budowa klatki wprowadza jednak pewne ograniczenia
Musisz całkowicie zaufać doktorkowi ... i co do kształtu i co do rozmiaru implantow
Z tego co czytalam doktorek jest estetą, więc na pewno Ciebie nie skrzywdzi
Aha to super bo nie widzialam zadnych opinii o nim.. zastanawiam się nad profilem czy wysoki czy sredni.. podobno wysoki sie stosuje u osob z wąską klatką piersiową.. a ja mam wlasnie taka A jakie macie profile i rozmiary ?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Dodam, ze doktor odrazu odradził mi anatomiczne bo powiedzial ze ułozą się w łezke i nie bedzie dobrego efektu..
Jeszcze dwa miesiace a ja juz zaczynam sie bać.. Zastanawiam się tez nad tym co zrobic jak dostane wtedy okres a to bardzo mozliwe..
Stary 2009-10-08, 23:31   #1305
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
jejku jak ja wam zazdroszcze;/ mam taki dylemat! bardzo chcialabym juz zrobic op ale wiem tez ze chcialabym zajsc w ciaze.. boje sie ze caly efekt po ciazy sie zepsuje ale ostatnio mam takiego nerwa na mojego swiezo poslubinego meza ze nie wiem czy chce dzieci tak szybko jak myslalam, czy moze lepiej zajac sie soba spelnic marzenie a dzieci potem.. jestem zrozpaczona glupie chlopy!!! a moj to juz w ogole, jak jest dobrze to mam raj na ziemii kolezanki az zazdroszcza ale jak sa zle chwile to malo ktora ma takie pieklo.. i to mnie zabija, nie wiem czy chce tak zyc, te zle chwile zabijaja we mnie ogromna radosc z tych cudownych chwil miesia cpo slubie, pierwsza klotnia a w zasadzie bzdura zktorej wyszla klotnia i nie odzywamy sie juz 8 dni! ja czekam na jego przeprosiny, bo mocno przegial, a temu sie nie spieszy... pewnie czuje sie pewien bo nosze gps na palcu
sorrki za offtopa.. musialam to z siebie wyrzucic

wiem ze moglabym poleciec i do gdanska do dr skwiercz albo do szczecina do dr Krajewskiego zachcywona jestem podejsciem pani dr i jej pracami ale tez po tym jak sie sprawa Horo zakonczyla jestem pelna uznanaia dla pana dr. teraz powiedzcie ile sie czeka mniej wieej na konsultacje i na op po konsultacji?
Smutno czytać takie posty. Trzy dni raju, trzy dni piekła-to nie jest miłość, tak nie może wyglądać miłość, nie chcij takiej miłości.Nie będzie lepiej .
Zawsze, czytając Twoje posty miałam przed oczami niezwykle madrą i wrażliwą dziewczynę. I myślę, że trzeba mieć bardzo dużo odwagi by przyznać dwa miesiące po ślubie że się jest nieszczęśliwym (dwa msc po ślubie łatwij jest sobie wmawiać, że bedzie dobrze).
Ty już wiesz, że tak szczęście nie wygląda. Skorzystaj z tej wiedzy póki nie ma jeszcze dzieci. Uważasz, że wasz związek jest ważny i chcesz go ratować-pomoc specjalisty to świetne wyjście.Na pewno nie decyduj się teraz na dziecko. Wez szczęście w Swoje ręce, realizuj swoje pragnienia i marzenia, realizuj się. Chcesz dać mu szansę by szedł przy Tobie-to mu ją daj,a tylko od niego będzie zależało co z nią zrobi.

A na beauty jest kilka foteczek robionych piersi, które wykarmiły maluszka-a czasem i dwa. Nic im się nie stało. Aż mnie skręcało ze złości, że moje piękne naturalne piersi karmienie po prostu zabiło , a żelkowe w ogóle nie wygladają jak po karmieniu. Odpowiednie postępowanie podczas laktacji, odpowiednie zabiegi pielęgnacyjne i piersią są nadal piękne. Nie należy też za dużo przytyć a potem schudnąć. Najlepiej o wszystko wypytać lekarza-a potem postępować tak jak poradzi.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ----------

Cytat:
Aha to super bo nie widzialam zadnych opinii o nim.. zastanawiam się nad profilem czy wysoki czy sredni.. podobno wysoki sie stosuje u osob z wąską klatką piersiową.. a ja mam wlasnie taka A jakie macie profile i rozmiary ?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Dodam, ze doktor odrazu odradził mi anatomiczne bo powiedzial ze ułozą się w łezke i nie bedzie dobrego efektu..
Jeszcze dwa miesiace a ja juz zaczynam sie bać.. Zastanawiam się tez nad tym co zrobic jak dostane wtedy okres a to bardzo mozliwe..
Nie widziałaś opinii o nim? to jak go wybrałaś? Nadrób zaległości jak najszybciej-ja nieodrobiłam lekcji przd zabiegiem i mam teraz niezły pasztet .
Oczywiście jak pisze Horo wybór trafny, same pozytywy. No ale pan dr od lat pracuje pod kirownictwem prof. Kobusa- u tego samego u którego fach zdobywali między innymi dr Kubasik i dr M Szczyt .
Teraz najesz się trochę strachu-ale jaka będzie potem rekompensata. A o okres się nie martw-nie raz na forum dziewczyny dostawały okresu nawet w przed dzień zabiegu i było dobrze. Zgłosisz oczywiście ten fakt lekarzowi a on sobie z tym poradzi. Są lekarze, którzy kategorycznie trzymaja się dni cyklu-ale to się zdarza niezwykle rzadko, powiem wiecej słyszałam tylko o jednej takiej pani dr.
Zyczę powodzenia

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

listopadowa-jesteś naprawdę szczęściarą, że masz normalnego męża ciesze się tym bardziej bo mamy go przecież adoptować Dobrze, że ktos normalny będzie się po domu kręcił

I tak trafnie napisałaś - jak zwykle- o tej etyce lekarskiej, że pozwolisz że zacytuje Cię w mojej skardze, którą sklecę w weekend .A tak w ogóle jak ją już napiszę, to najpierw Ci ją podeślę do oceny-nie chcę przesadzić , żeby nie wyglądało że jakaś stuknięta baba bije piane.

Buziaki , już nie mogę się Twojej konsultacji doczekać, jestem myślami z Tobą
Ja jak już będe znać termin mojego urlopu od razu dzwonię się umówić-mam nadzieje że do wtorku będę znała datę operacji.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-08 o 23:33
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 00:08   #1306
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
listopadowa-jesteś naprawdę szczęściarą, że masz normalnego męża ciesze się tym bardziej bo mamy go przecież adoptować Dobrze, że ktos normalny będzie się po domu kręcił

I tak trafnie napisałaś - jak zwykle- o tej etyce lekarskiej, że pozwolisz że zacytuje Cię w mojej skardze, którą sklecę w weekend .A tak w ogóle jak ją już napiszę, to najpierw Ci ją podeślę do oceny-nie chcę przesadzić , żeby nie wyglądało że jakaś stuknięta baba bije piane.

Buziaki , już nie mogę się Twojej konsultacji doczekać, jestem myślami z Tobą
Ja jak już będe znać termin mojego urlopu od razu dzwonię się umówić-mam nadzieje że do wtorku będę znała datę operacji.
O tak, mój mężu z całą pewnością ucieszy się z tej adopcji, co dwie panny to nie jedna. Co prawda lubi niebieskookie blondynki(czyli nasze przeciwieństwa), ale da się go przerobić

Ja tej konsultacji sama się nie mogę doczekać - muszę jeszcze poruszyć z panią dr bardzo ważną kwestię... Relację zdam od razu po powrocie. Jak na razie nic się nie zmieniło, no może tylko to, że rzadziej zaglądam w dekold

Skargę chętnie przeczytam i może coś podpowiem. Trzeba by ją napisać w taki sposób, żeby wydawała się jak najbardziej wiarygodna (rozumiem, że to skarga do izby lekarskiej?), no i oczywiście musi być podparta dowodami (czyli wynikiem MRI; szkoda tylko, że nie masz opinii od niezależnego lekarza). O etyce warto wspomnieć, więc tu też pomogę.
Generalnie nie może to być lanie wody, taka skarga powinna być dobitna i konkretna

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
listopadowa komorka mi padla, przepraszam , a ze własciwie wyczerpalismy temat to juz nie oddzwanialam jak dopadłam ładowarki, bo w pracy cięzko byłoby mi kontynuowac rozmowe
Sówka - domyśliłam się, że ci padła komórka. Dziękuję za miłą pogawędkę, ale nie ukrywam, że to co mi przekazałaś lekko zbiło mnie z tropu. Tak czy inaczej 15-tego podzielę się wieściami, sama jestem ciekawa co powie mi pani dr na ten temat...

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-09 o 11:02
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 07:56   #1307
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

to fajnie, ze mozesz mieć okrągle
A profil... czy wysoki, czy średni, czy niski... zależy od efektu, który chcesz osiągnąć Podobno im wyższy (przy okrągłych), tym bardziej sztucznie wygladają piersi. No, chyba, ze masz duuużo skóry, którą w ten sposób doktorek wypelni.
Ale jemu zaufaj... naprawde godny polecenia

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Są lekarze, którzy kategorycznie trzymaja się dni cyklu-ale to się zdarza niezwykle rzadko, powiem wiecej słyszałam tylko o jednej takiej pani dr.
Mya,
moj doktorek zabrania mieć miesiaczkę w dniu operacji i przestrzega tego rygorystycznie

Stary 2009-10-09, 08:40   #1308
Masza711
Zadomowienie

[QUOTE=KUBUŚ;14640467]Maszka ładniutkie te twoje cycunie, jakby nigdy nie widziały skalpela.
I jakie piękne loczki.
Dziekuję No własnie, tez mi sie wydaje, ze nie musze sie przyznawac do op..

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

[QUOTE=foxy123;14640759]Horus, ja tylko zartuje Wiadomo, czas leci ( hymm..tylko nie u wszystkich chyba, bo np Maszy to zatrzymal sie na 18stce)... ja sama po sobie widze jak sie zmieniam..na gorsze a przeciez jestem w miare mloda
Foxy...wyjdz za mnie

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kasik_ Pokaż wiadomość
Ło matko!!!! Ja też takie KCEMMMM!!! Chyba zacznę starego głodzić i kasę z obiadków na jakąś lokatkę pakować... Cholera, no nie zasnę dzisiaj z wrażenia! PIĘĘĘKNE!!!
Dziękuję Ja też je kocham i wciąż nie mogę uwierzyc, ze bedą ze mna już zawsze

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowa_sowa Pokaż wiadomość
maszka cudności, mniam
Bede trzymać kciuki by Twoje były równie piękne

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

[QUOTE=MyaDiva;14645308]Masza-boziuu, ależ Ty jesteś piękna . A widziałam Kasię i Basię na własne oczy i wiem, że żadne zdjęcie nie oddaje ich wyglądu. Powalające Arcydzieła Idealne wielkością Zazdroszczę twojemu Słońcu, że może sobie codziennie na nie popatrzeć

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------
Mya Jak tylko przyjedziesz to dam Ci sie na nie tyle napatrzec ze je znienawidzisz A i pomacać dam Juz sie nie moge doczekac Twojego przyjazdu
Stary 2009-10-09, 09:08   #1309
agnes281
Wtajemniczenie

laski,przemyslam wczoraj cos, i postanowilam ,ze jade na jeszcze jedna konsultacje.Dzien przed zabiegiem, uwazam ze podejmowanie decyzji w tym samym dniu op, bedzie dla mnie na tzw " na wariata" i bnie chce popelnic bledu..przypomnialo mi sie,ze Dr. pokazal mi 295ml a jest zwolennikiem duzych implantow, to czemu nie zaproponowal mi wiekszych , tak bo sie bal? bla bla...chce miec 350 okragle.

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 09:14   #1310
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
laski,przemyslam wczoraj cos, i postanowilam ,ze jade na jeszcze jedna konsultacje.Dzien przed zabiegiem, uwazam ze podejmowanie decyzji w tym samym dniu op, bedzie dla mnie na tzw " na wariata" i bnie chce popelnic bledu..przypomnialo mi sie,ze Dr. pokazal mi 295ml a jest zwolennikiem duzych implantow, to czemu nie zaproponowal mi wiekszych , tak bo sie bal? bla bla...chce miec 350 okragle.
I bardzo słusznie Im wiecej konsultacji tym lepiej-jesli chcesz miec 350 to powiedz o tym dr i zobacz co on na to
Stary 2009-10-09, 09:42   #1311
agnes281
Wtajemniczenie

czesc Maszka;-))
mysle.ze sie zgodzi.Na pierwszej konsyltacji byl otwarty,ale nie wiem czemu tak malo mi zaproponowal? a za chwile mi mowi,ze moge miec 325,250....sam sobie zaprzeczyl ;-)))

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 09:55   #1312
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
czesc Maszka;-))
mysle.ze sie zgodzi.Na pierwszej konsyltacji byl otwarty,ale nie wiem czemu tak malo mi zaproponowal? a za chwile mi mowi,ze moge miec 325,250....sam sobie zaprzeczyl ;-)))
A Ty chcesz miec bardzo duze piersi?
Stary 2009-10-09, 10:05   #1313
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
czesc Maszka;-))
agnes,
a moze nie da się więcej zapakować

Stary 2009-10-09, 11:56   #1314
tiniloczek
BAN stały

Hejka dziewczyny-czy uwazacie ze doktorek wlozylby mi 500cc?? znalazlam foto ktore mi sie podoba -z wyjsciowki A na D http://www.loveyourlook.com/before-a...page=6&id=9551 Postanowilam isc tam ,ze zdjatkiem tak chyba bedzie najprosciej.Co o tym myslicie realne??Masza sliczny ksztalt piersiatek -idealny!!!Gratulacje!!!
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 12:06   #1315
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny-czy uwazacie ze doktorek wlozylby mi 500cc?? znalazlam foto ktore mi sie podoba -z wyjsciowki A na D http://www.loveyourlook.com/before-a...page=6&id=9551 Postanowilam isc tam ,ze zdjatkiem tak chyba bedzie najprosciej.Co o tym myslicie realne??Masza sliczny ksztalt piersiatek -idealny!!!Gratulacje!!!
kochana,
to jest wielka, szeroka baba... na pewno nie szczupla. jej wyjsciówka A świadczy o tym , ze to pewnie z 80 A czyli jej D to tak jak nasze K

Stary 2009-10-09, 12:28   #1316
AniaaaxDD
Raczkowanie

MyaDiva ja usłyszałam od mamy ze jej przyjaciółki córka robila w Polanicy i ze jest bardzo zadowolona i ze Polanica jest w rankingu najlepszych tym co mnie do niego przekonalo to fakt, ze robil juz biusty paniom z kurzymi klatkami wiec nie jestem sama Dr powiedział, ze jak wypadnie termin w okres to wtedy sie bedziemy zastanawiać, a przy innej rozmowie powiedział ze wtedy sie termin operacji przesunie wiec niewiem sama jak to z tym jest.. A Ty mialaś jakieś komplikacje zwiazane z zabiegiem ? Jakie wkładki wybrałaś ? Ja bede miec robione firmy MENTOR tylko ten profil mnie zastanawia jaki wybrac..
Stary 2009-10-09, 12:29   #1317
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
MyaDiva ja usłyszałam od mamy ze jej przyjaciółki córka robila w Polanicy i ze jest bardzo zadowolona i ze Polanica jest w rankingu najlepszych tym co mnie do niego przekonalo to fakt, ze robil juz biusty paniom z kurzymi klatkami wiec nie jestem sama Dr powiedział, ze jak wypadnie termin w okres to wtedy sie bedziemy zastanawiać, a przy innej rozmowie powiedział ze wtedy sie termin operacji przesunie wiec niewiem sama jak to z tym jest.. A Ty mialaś jakieś komplikacje zwiazane z zabiegiem ? Jakie wkładki wybrałaś ? Ja bede miec robione firmy MENTOR tylko ten profil mnie zastanawia jaki wybrac..
bierz profil wysoki

Stary 2009-10-09, 12:46   #1318
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
to fajnie, ze mozesz mieć okrągle
A profil... czy wysoki, czy średni, czy niski... zależy od efektu, który chcesz osiągnąć Podobno im wyższy (przy okrągłych), tym bardziej sztucznie wygladają piersi. No, chyba, ze masz duuużo skóry, którą w ten sposób doktorek wypelni.
Ale jemu zaufaj... naprawde godny polecenia
Horo a Ty jaki profilek masz ? Twoje i Meszki piersi wyglądają ślicznie pewnie nie raz to słyszałałyście

Dziewczyny napiszcie jakie macie profile zelków

bo niewiem co wybrać jestem szczupła i nie mam tyle skóry zeby zakryć implant.. ale tez słyszałam ze okrągłe profil wysoki są dla pań które mają wąskie klatki piersiowe.. wiec mi sie tu nie zgadza

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
bierz profil wysoki
Tak myslisz ? a Ty masz profil wysoki ;> bo powiem Ci ze wyglądają Bardzo naturalnie są jakieś plusy tego, ze sie weźmie profil wysoki a nie sredni czy średni plus?
Stary 2009-10-09, 12:58   #1319
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Słonko, zaufaj dr Tym bardziej ze masz kurzą klatke...

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
500 na dzien dobry...Bosz...ja juz nawet tego nie skomentuje To co widzialam na podanym linku-MASAKRA A realne jest wszystko-znajdz tylko dr ktory bedzie chcaił Ci zrobic cos takiego Poza tym jak ta laska ma A to ja miałam -0
Stary 2009-10-09, 13:05   #1320
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Słonko, zaufaj dr Tym bardziej ze masz kurzą klatke...
Tylko problem w tym ze raz mówi co innego, a na drugich konsultacjach powiedzial co innego oni chyba wszyscy tak mają....
Maszko widze ze Ty tez masz MENTORa zdaj relacje, jakie są w dotyku, jestes z nich zadowolona ? Domyślam się ze masz profil wysoki? Wyglądają bardzo ładnie na Tobie a widze ze jestes szczupłą osobą Jakie implanty mialaś do wyboru ? W katalogu Mentora są średnie, średnie plus i wysokie. A dr nic mi nie powiedział o srednich plus

Wogole widze że wszystkie macie duze rozmiary, tylko ja zastanawiam się nad takim małym.. Przy mojej budowie mysle ze wieksze (niż 250 lub 275) będą wyglądać nienaturalnie..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości