![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
[QUOTE=horo;14639349]Masza, kochanie Ty moje
![]() czy moglabyś dowiedziec się u swojej Pani Dr czy ona sama wykonuje lift i jaki jest koszt takiego zabiegu? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Oczywiscie ze dr Skwiercz sama wykonuje lifta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
Maszka ładniutkie te twoje cycunie, jakby nigdy nie widziały skalpela.
I jakie piękne loczki. Horo a ciebie co tak wzięło z tymi liftingami? Mya , przypomnij kiedy masz OP? |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Horo chyba popada w uzaleznienie
![]() ![]()
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Kubuś,
przyjrzałam się sobie i swoim rówieśnicom ![]() A po mailu z kliniki co jest do "korekty" to jestem przekonana i zdecydowana coś zrobić... waham się jeszcze co ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Foxy, ja nie kombinuję ![]() dzieje się źle z moją twarzą... coraz więcej zmarszczek i pozapadane policzki ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Foxy, dopiero zauważyłam kiedy mialaś robione cycuchy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Horus, ja tylko zartuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hhehe..nigdy nie zapomne o Twoich b'day ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Raczkowanie
|
listopadowa komorka mi padla, przepraszam
![]() myaDiva usg i rtg mam gotowe. wyniki krwi mam zamiar porobic w przyszłym tygodniu, najpozniej w poniedzialek na tydzien przed operacja ![]() jak czytam o perypetiach z męzami to dziekuje Bogu, ze w pore sie opamietałam i rozstałam z moim chłopakiem, ktory własnie w taki ponizajacy sposób odzywał sie do mnie, po 5 latach otrzymałam od niego pierwszy policzek. po tym juz nie dałam sie przekonać, ze on sie zmieni. teraz,od 10lat mam raj na ziemi. i to nie z hustawka nastrojów raz jak w raju a raz jak w piekle, tylko ciagły raj. raj stabilizacji emocjonalnej, wzajemnego szacunku i zrozumienia. 2sweet uciekaj dziewczyno. nieważne, ze obrączka na palcu. tak jak horo pisze - ZANIM pojawią sie dzieci. zycze Ci duzo sily ![]()
#1300 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Raczkowanie
|
maszka cudności, mniam
![]()
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dr Łątkowski to super wybor ![]() ![]() Nie wiem, czy przy kurzej klatce piersiowej doktor nie będzie jednak nalegał na anatomy ![]() ![]() Musisz całkowicie zaufać doktorkowi ![]() ![]() Z tego co czytalam doktorek jest estetą, więc na pewno Ciebie nie skrzywdzi ![]()
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Masza-boziuu, ależ Ty jesteś piękna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Kubuś-daty jeszcze nie mam. Na dniach będe wiedziała kiedy w pracy mam przymusowy miesiąc wolnego-i od razu dzwonię do pani dr żeby zgrać termin operacji. Albo grudzień, albo styczeń.
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Dodam, ze doktor odrazu odradził mi anatomiczne bo powiedzial ze ułozą się w łezke i nie bedzie dobrego efektu.. ![]() Jeszcze dwa miesiace a ja juz zaczynam sie bać.. Zastanawiam się tez nad tym co zrobic jak dostane wtedy okres a to bardzo mozliwe.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawsze, czytając Twoje posty miałam przed oczami niezwykle madrą i wrażliwą dziewczynę. I myślę, że trzeba mieć bardzo dużo odwagi by przyznać dwa miesiące po ślubie że się jest nieszczęśliwym (dwa msc po ślubie łatwij jest sobie wmawiać, że bedzie dobrze). Ty już wiesz, że tak szczęście nie wygląda. Skorzystaj z tej wiedzy póki nie ma jeszcze dzieci. Uważasz, że wasz związek jest ważny i chcesz go ratować-pomoc specjalisty to świetne wyjście.Na pewno nie decyduj się teraz na dziecko. Wez szczęście w Swoje ręce, realizuj swoje pragnienia i marzenia, realizuj się. Chcesz dać mu szansę by szedł przy Tobie-to mu ją daj,a tylko od niego będzie zależało co z nią zrobi. A na beauty jest kilka foteczek robionych piersi, które wykarmiły maluszka-a czasem i dwa. Nic im się nie stało ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście jak pisze Horo wybór trafny, same pozytywy. No ale pan dr od lat pracuje pod kirownictwem prof. Kobusa- u tego samego u którego fach zdobywali między innymi dr Kubasik i dr M Szczyt ![]() Teraz najesz się trochę strachu-ale jaka będzie potem rekompensata ![]() ![]() Zyczę powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- listopadowa-jesteś naprawdę szczęściarą, że masz normalnego męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak trafnie napisałaś - jak zwykle- o tej etyce lekarskiej, że pozwolisz że zacytuje Cię w mojej skardze, którą sklecę w weekend ![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() Ja jak już będe znać termin mojego urlopu od razu dzwonię się umówić-mam nadzieje że do wtorku będę znała datę operacji ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-10-08 o 23:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tej konsultacji sama się nie mogę doczekać - muszę jeszcze poruszyć z panią dr bardzo ważną kwestię... Relację zdam od razu po powrocie. Jak na razie nic się nie zmieniło, no może tylko to, że rzadziej zaglądam w dekold ![]() Skargę chętnie przeczytam i może coś podpowiem. Trzeba by ją napisać w taki sposób, żeby wydawała się jak najbardziej wiarygodna (rozumiem, że to skarga do izby lekarskiej?), no i oczywiście musi być podparta dowodami (czyli wynikiem MRI; szkoda tylko, że nie masz opinii od niezależnego lekarza). O etyce warto wspomnieć, więc tu też pomogę ![]() Generalnie nie może to być lanie wody, taka skarga powinna być dobitna i konkretna ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-09 o 11:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A profil... czy wysoki, czy średni, czy niski... zależy od efektu, który chcesz osiągnąć ![]() Ale jemu zaufaj... naprawde godny polecenia ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
moj doktorek zabrania mieć miesiaczkę w dniu operacji ![]() ![]()
![]() |
#1308 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=KUBUŚ;14640467]Maszka ładniutkie te twoje cycunie, jakby nigdy nie widziały skalpela.
I jakie piękne loczki. Dziekuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- [QUOTE=foxy123;14640759]Horus, ja tylko zartuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Foxy...wyjdz za mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Bede trzymać kciuki by Twoje były równie piękne ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- [QUOTE=MyaDiva;14645308]Masza-boziuu, ależ Ty jesteś piękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Mya ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Wtajemniczenie
|
laski,przemyslam wczoraj cos, i postanowilam ,ze jade na jeszcze jedna konsultacje.Dzien przed zabiegiem, uwazam ze podejmowanie decyzji w tym samym dniu op, bedzie dla mnie na tzw " na wariata" i bnie chce popelnic bledu..przypomnialo mi sie,ze Dr. pokazal mi 295ml a jest zwolennikiem duzych implantow, to czemu nie zaproponowal mi wiekszych , tak bo sie bal? bla bla...chce miec 350 okragle.
![]() |
#1310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Wtajemniczenie
|
czesc Maszka;-))
mysle.ze sie zgodzi.Na pierwszej konsyltacji byl otwarty,ale nie wiem czemu tak malo mi zaproponowal? a za chwile mi mowi,ze moge miec 325,250....sam sobie zaprzeczyl ;-)))
#1312 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze nie da się więcej zapakować ![]()
![]() |
#1314 |
BAN stały
|
Hejka dziewczyny-czy uwazacie ze doktorek wlozylby mi 500cc?? znalazlam foto ktore mi sie podoba -z wyjsciowki A na D http://www.loveyourlook.com/before-a...page=6&id=9551 Postanowilam isc tam ,ze zdjatkiem tak chyba bedzie najprosciej.Co o tym myslicie realne??Masza sliczny ksztalt piersiatek -idealny!!!Gratulacje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest wielka, szeroka baba... na pewno nie szczupla. jej wyjsciówka A świadczy o tym , ze to pewnie z 80 A ![]()
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
MyaDiva ja usłyszałam od mamy ze jej przyjaciółki córka robila w Polanicy i ze jest bardzo zadowolona i ze Polanica jest w rankingu najlepszych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny napiszcie jakie macie profile zelków ![]() bo niewiem co wybrać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Tak myslisz ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
Tylko problem w tym ze raz mówi co innego, a na drugich konsultacjach powiedzial co innego
![]() Maszko widze ze Ty tez masz MENTORa ![]() ![]() ![]() ![]() Wogole widze że wszystkie macie duze rozmiary, tylko ja zastanawiam się nad takim małym.. Przy mojej budowie mysle ze wieksze (niż 250 lub 275) będą wyglądać nienaturalnie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.