|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
ile kobiet tyle gustow
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o egzotyczną urode to nie jest mi obca ![]() Natomiast jak dla mnie ma końską twarz i wogóle mi sie nie podoba Nie ma co sie denerwowac, dla każdego piękno to coś innego, gdyby wszystkim sie to samo podobało to byłaby jakas wielka monotonna masakra
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
kurcze tak sie meczylam z wgraniem zalacznika i nikt mi nie odp
|
|
|
|
#4685 |
|
BAN stały
|
Lima tez jest piekna ale np juz Heidi Klum mi sie nie podoba, z twarzy oczywiscie , kojarzy mi sie z typowa plastikowa amerykanka ale cialo cudne , w ogole te dziewczyny z VS maja zabojcze figury , dluuuugasne nogi i sliczne dupki
, najpiekniejsze wg mnie to Gisele i Ale , Adrianna taka troche za slodka , w ogole brazylizjki i wenezuelanki rzadza
|
|
|
|
#4686 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki a ja Wam zrobię mały OT. Mogę? BO pisałam na prezentowym, ale nikt życzliwy sie nie znalazł.
Za niecały miesiąc mój Tż będzie mieć 18 - nastkę i mam problem z pomysłem na prezent. Tak w skrócie, to myślałam żeby na imprezę przyczepić sobie uszy króliczka, ogon, coś na szyję i ubrać jakoś tak żeby jedno do drugiego pasowało. Ale nie wiem czy to nie głupi pomysł jest? Poza tym chciałam mu kupić coś co może kojarzyłoby sie z 18 - nastką albo po prostu jakiś inny fajny prezent + do tego coś zrobionego przeze mnie. Coś pomysłowego, niebanalnego żeby zrobić mu tym niespodziankę. Ostatnio w ogóle zbiera mi się dużo okazji do prezentów, ale jako, że rocznicę mamy w Sylwestra to zamówię mu kalendarz na biurko z naszymi zdjeciami. Na 18 - nastkę niestety zero pomysłu. Pomożecie? |
|
|
|
#4687 |
|
Raczkowanie
|
My ze znajomymi kiedys dla kolegi kupilismy lalke dmuchana:P
:hahah a: ale to wszystko bylo dla zartu ...a to byly jego hmmm 2x urodziny chyba 3 pamietam ze kupa smiechu byla, jak nasza nowa kolezanka usiadla miedzy nami....![]() Edytowane przez sylvia365 Czas edycji: 2009-10-09 o 14:42 |
|
|
|
#4688 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4689 |
|
BAN stały
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14652105]Takie spodenki to ja widziałam chyba w Bershka albo Stradivariusie.[/QUOTE]
Na allegro też moga być
|
|
|
|
#4690 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle to mam już kasę na przedłużanko
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14652040]Dziewczynki a ja Wam zrobię mały OT. Mogę? BO pisałam na prezentowym, ale nikt życzliwy sie nie znalazł.
Za niecały miesiąc mój Tż będzie mieć 18 - nastkę i mam problem z pomysłem na prezent. Tak w skrócie, to myślałam żeby na imprezę przyczepić sobie uszy króliczka, ogon, coś na szyję i ubrać jakoś tak żeby jedno do drugiego pasowało. Ale nie wiem czy to nie głupi pomysł jest? Poza tym chciałam mu kupić coś co może kojarzyłoby sie z 18 - nastką albo po prostu jakiś inny fajny prezent + do tego coś zrobionego przeze mnie. Coś pomysłowego, niebanalnego żeby zrobić mu tym niespodziankę. Ostatnio w ogóle zbiera mi się dużo okazji do prezentów, ale jako, że rocznicę mamy w Sylwestra to zamówię mu kalendarz na biurko z naszymi zdjeciami. Na 18 - nastkę niestety zero pomysłu. Pomożecie?na 18 stke to mozesz isc do sklepu ze smiesznymi rzeczami i tam na pewno cos wpadnie Ci w oko ![]() w sumie to jest tez masa rzeczy na allegro ![]() ![]() oo i tam poszukaj, do urodzin jeszcze daleko to zdazy Ci przesylka dojsc
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4695 |
|
Raczkowanie
|
NO DZIS WSZYSTKIE SPODENKI PRZEJRZALAM NA ALL I NIE ZNALAZLAM A BYLO JAKIES 6x PARE STRON;p KURCZE SORKI ZA CAPS
|
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14652160]Właśnie chodzi mi żeby prezent kojarzył się z 18 - nastką, ale nie był taki, że potem to go tylko schować i niech leży w ciemnym kącie. Jeśli nic takiego by się nie znalazło (bo wiem, że może być ciężko) wtedy myślałabym nad normalnym prezentem, ale tez czymś fajnym.Ja sama wiem po sobie, że nie lubię takich prezentów, bo potem je chowam i tylko tak zalegają. A zrobić z tym się nic nie da.
[/QUOTE]8nastkowe prezenty są zazwyczaj bez sensu i nikomu nie potrzebne (no, chyba, że ktoś używa dmuchanych lalek.. ). Ja bym kupiła coś, co się przyda - książki, płyty, koszulki, portfel, pasek, coś do samochodu/roweru/pojazdu transportu :P / coś, czym się interesuje. Przynajmniej się przyda. Albo gruszkę do lewatywy, tak odnoście paru stron wstecz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Longorii nie lubię. Wygląda jak mały koczkodan z ponaciąganą twarzą. Nie podoba mi się zupełnie. Lima ma cudną figurę i usta |
|
|
|
#4697 |
|
BAN stały
|
miucci ciezka sprawa .. wiem po sobie ze najbardziej ciesze sie jak dostaje cos do ubrania , pie.rdoly typu figurki , ramki , skarbonki odpadaja calkiem , moze pomysl nad markowa bluza , bo koszul ma pewnie mnostwo a taka dobra bluza mu sie przyda zima , ja zazwyczaj kupuje na prezenty dla mojego P. rzeczy Guess, mozesz tez obejrzec jakies fajne sportowe buty (wiem ze chlopcy lubia dobre markowe adidasy ) albo perfumy , jakis zabojczy zapach DG (ja kocham Light Blue men stary ale zawsze na czasie i bosko pachnie ) albo Armani Code pieknosciii , zreszta musisz sama powachac to co ci sie spodoba
pewnie chcialas wymyslec cos oryginalnego na 18. ale taki praktyczny prezent dobrej jakosci napewno go ucieszy .siwa wiem , ale ja plastikowych nie lubie , kto powiedzial ze AG musi byc plastikowa (sztuczna ) wlasnie o to chodzi zeby byc piekna w naturalnym a nie przesadzonym stylu chyba wlasnie po to rozmawiamy tu o mniej oczobijnych bialych wlosach albo pieknym make upie ? poza tym podoba mi sie atmosfera na tym watku
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-09 o 14:57 |
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że już weekend. Właśnie samochody go bardzo interesują (zakręcony na tym punkcie jest jak nie wiem), no ale nie wiem co by kupić. Poziomeczka na allegro właśnie chyba zajrzę. A macie jakieś pomysły na te robione prezenty? Takie prosto z serca? ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-10-09 o 15:02 |
||
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14652384]To muszę przeczytać te parę stron wstecz, bo jestem nie w temacie.
Dobrze, że już weekend. Właśnie samochody go bardzo interesują (zakręcony na tym punkcie jest jak nie wiem), no ale nie wiem co by kupić. Poziomeczka na allegro właśnie chyba zajrzę. A macie jakieś pomysły na te robione prezenty? Takie prosto z serca? [/QUOTE]Tak w skrócie: facet kupił swojej lasce gruszkę do lewatywy, jako pierwszy prezent i mówił, że to bardzo pożyteczne narzędzie ![]() Ja się na samochodach nie znam i nie wiem co jest potrzebne. A nie możesz go delikatnie popytać co by chciał? ![]() A robione prezenty: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=291264 Fajnym pomysłem jest upieczenie czegoś własnoręcznie. |
|
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
Alessandra ma boskie cialo ale twarz tak srednio mi sie podoba, duzo bardziej podoba mi sie Lima
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa mysllam, że ogolnie o taki American styl Ci chodzi.
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
a moze na prezent jakies kostki
![]()
|
#4704 |
|
BAN stały
|
miucii musisz zdac sie na wlasna intuicje , ty jestes jego dziewwczyna , teoretycznie najblizsza mu osoba ktora zna go bardzo dobrze wiec nikt inny nie moze wiedziec lepiej od ciebie z czego sie najbardziej ucieszy . zrob jakis dyskretny wywiad , popros o rade jego siostre , przyjaciela jesli naprawde nie masz pomyslu .
fiu fiuu dziewczyny a moj Tz zaprasil dzis znajomych do mnie , bedziemy robic grila na tarasie i bedzie cos czarowal w kuchni ,. juz wczoraj przygotowal tiramisu , rano musialam wszystko wysprzatac a jutro mieszkanie bedzie wygladac i tak ja pobojowisko , a ja tak nienawidze zmywac naczyn .. czy wy tez macie ten syndrom ? moge robic wszystko oprocz opcji : zmywak . |
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
ha ha ja mam to samo, wszystko oprocz zmywania
![]() ale nie martw sie , faceci tak zazwyczaj maja, ze chca pokazac jak swietnie umieja gotowac, ale juz zaden po sobie nie pozmywa..
|
|
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
nie zdałam miałam na łuku dwie próby, pierwsza to jeszcze nie ruszyłam, a nawet NIE miałam zamiaru ruszyć bo lusterek nie ustawiłam, a on do mnie, że pasów nie zapięłam i druga próba :/ trochę się pokłóciłam, mówię mu, że ja nawet nie chciałam jeszcze ruszać, NAWET SAMOCHODU NIE ZAPALAŁAM, ale nic.. potem już wszystko ok, zapalam, jedynka, ręczny zwalaniam, już popuszczam sprzęgło żeby ruszyć a on do mnie że pachołek z tyłu przewróciłam, nie wiem jakim cudem i tak oto oblałam ;(;(;(
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzaminator chyba mial zly dzien
|
|
#4708 |
|
Rozeznanie
|
hej nie przejmuj sie, ja na placu trzy razy oblewalam
![]() to wszystko przez ten stres.. niby wszystko umiesz , na jazdach jezdzisz super. przychodzi dzien examu i
|
|
|
|
#4709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
na pocieszenie byłam dzisiaj na zakupach
![]() dodałam do albumu swoje 1 zdjęcie.. zero mejkapu, jedynie tusz na rzęskach.. zobaczcie jak wygląda maszkaron
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Za niecały miesiąc mój Tż będzie mieć 18 - nastkę i mam problem z pomysłem na prezent. Tak w skrócie, to myślałam żeby na imprezę przyczepić sobie uszy króliczka, ogon, coś na szyję i ubrać jakoś tak żeby jedno do drugiego pasowało. Ale nie wiem czy to nie głupi pomysł jest?

egzaminator chyba mial zly dzien