|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo chyba nie masz na myśli tego? http://pl.strawberrynet.com/makeup/k.../84964/#DETAIL Edytowane przez Immolation Czas edycji: 2009-10-09 o 16:46 |
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.sensai-cosmetics.com/deta...ng=en&id=sf006 Daje naprawdę przepiękny efekt
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo wygląda uroczo
A jaka jest mniej-więcej jego cena? ![]() I gdzie mozna go dostac? |
|
|
|
#3755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://www.lumiere.pl/product_info.p...ng_Powder.html A dostać go można w Douglasach |
|
|
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co pamiętam, to cena to ok. 160zł. A dostaniesz go tam, gdzie są kosmetyki Kanebo, na pewno w niektórych Douglasach i Galeriach Centrum.
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Jak bede na zakupach to zajrze za nim ![]() Jesteście wielkie
|
|
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma za co
Polecam też białe kulki Glazel, dają mroźny, mocny, mokry glow, taka tafla lustra, a koszt o wiele mniejszy. Tylko ciężko je dostać, kiedyś były na Allegro, z tego co wiem to teraz chyba tylko na stronie producenta można zamówić.
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
No z tego co wiem to kosztuja w okolicach 30zł. Wlasnie tez mi sie strasznie marzą, ale nie moge ioch nigdzie dostac.
Kiedys pisalam maila na tej ich stronie i nie odpisali mi. Takze nie wiem gdzie mozna te kuleczki znaleźć
|
|
|
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3761 | |
|
PIP.
|
Cytat:
). Pytałam o te z lusterkiem właśnie w międzyczasie popelnilam straszną zbrodnię i kliknelam prasowane motyle (dostałam premie to zaszalalam ) no one takie słodkie, ze nie mogłam się im oprzeć a teraz to się tym bardziej cieszę, bo jak się skończą - kupię sobie wkład mythic (podziękowania dla towarzyszki zbrodni, która też kliknela i mnie przekonała, ze warto )Nawet mój TZ nie marudził!!! Już się chyba pogodził z faktem, ze u mnie to nieuleczalne :glupek:A jeszcze dostałam paczkę z mini meteorytkami i dziękuję dziewczynom, które mnie na nie namawiały są malutkie, ale takie słodkie
|
|
|
#3762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie...mi juz chodzi po glowie ten rozświetlacz z Kanebo Nie nie... ja MUSZĘ GO MIEĆ! ![]() A co do kuleczek Glazel to tez do nich pisalam i nie odpisali
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh to teraz trzeba bedzie szukac tego kanebo
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja jak gdzies Glazelki znajde to kupie bez wachania
![]() A Kanebo musze oblookac przy najbliższej okazji |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Łatwo to nie bedzie - o ile w ogole możliwe jest znalezienie ich
![]() Chyba w poniedzialek przejde sie do hurtowni kosmetycznej i popytam
|
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
czy ktos moglby wkleic zdjecie kulek beige chic ,jak wygladaja na twarzy? bede bardzo wdzieczna
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bialutkie i calkiem fajne
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Zastanawiam się nad kupnem meteorytów Nie mogę zdecydować się tylko na kolor. Mam jasną karnację, gdzieniegdzie różowawa (za sprawą naczynek), podkładu jakiego używam to Clinique, Perfectly Real MakeUp odcień 02 (http://www.clinique.com/products/CAT...ons/index.tmpl), więc na pewno nie chciłabym jakiegokolwiek przyciemnienia, raczej rozjaśnienie. Mam nadzieję, że jako specjalistki pomożecie mi wybrać, ponieważ nie chciałabym źle trafić ![]() Z góry dziękuję |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Tu macie Glazel - w bandyckiej cenie
![]() http://www.moda.na14.pl/sklep/?476,p...relkach-glazel http://nikacosmetic.com/?366,puder-w-perelkach I juz EOT, zdaje sie, ze jest osobny watek o tej firmie. Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-10-10 o 13:18 |
|
|
|
#3772 |
|
PIP.
|
lalilou,
ja tam specjalistka nie jestem, bo od wczoraj dopiero mam wszystkie 3 kolory ale mysle, ze raczej nie pink fresh [o2] - bo one troche rozowosci maja, a jej nie chcesz podkreslac ![]() z meteorytami jest tak, ze zadne Cie raczej nie przyciemnia, bo one daja taki naprawde subtelny efekt, nie jest to typowy puder koloryzujacy. ale z 2 strony rozjasnienia tez raczej nie daja. po prostu rozswietlaja skore, pozostawiajac ja w kolorystyce, jaka jest. [no poza limitowanymi pastelami, ktore podobno rozswietlaja, ale ja ich nie mam, wiec nie moge powiedzic z autopsji zreszta o pastelach zaraz sie pewie wypowie Immolation, ktora je kocha ]moim skromnym zdaniem pasowalyby do Ciebie Mythic [odcien o1], bo one zostaly pomyslane wlasnie dla jasnych cer z zaczerwienieniami [zielone kulki], ale bezowe [03] moim zdaniem tez by pasowaly. najlepiej idz do drogerii i pomacaj sobie ![]() a jak nie mozesz i chcesz kupowac w ciemno, to ja wzielam zestaw miniatur, ale na allegro mozna dostac miniatury pojedyncze za okolo 50 zl, co jest dobra opcja, kiedy nie jest sie pewnym efektu [zawsze lepiej wydac w ciemno 50 zl niz 150 ]
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, plus jest taki, że meteoryty to tylko delikatne wykończenie, bo właśnie o taki efekt mi chodzi. Z tym rozjaśnieniem, to bardziej miałam na myśli hmm... coś jakby rozświetlenie, jasną poświatę ;>. Nie wiem, czy dobrze to określam. Pastel White wydają się być fenomenalne, od samego patrzenia wydaje mi się, że efekt na twarzy musi być śliczny
. Na razie mam dylemat nad PW i Mythic (te beżowe obawiam się, że mogą być za beżowe, ale to chyba jednak błędne myślenie, bo ten odcień kajarzy mi się z mocnym kryciem i w wyobraźni efekt końcowy to 3 centymetrowa maska... nie wiem czemu). A kupując na allegro łatwo o podróbki meteorytów? Bo chyba zdecydowałabym się na zakup przez allegro.
|
|
|
|
#3774 |
|
Konto usunięte
|
Immo, skoro lubisz biale rozswietlacze to wklejam swoj. To Estee Lauder, kolekcja Toma Forda. Bardzo go lubie. Jak uda CI sie go znalezc na jakies aukcji to klikaj smialo.
edit: ale moze lapsko ciemne wyszlo na zdjeciu. Jestem troszke opalona po wakacjach i moja lapa jest dokladnie w kolorze 100 Dior Forever. To chyba wina swiatla, ze wyszla taka ciemna . btw: "nawalilam" tego rozswietlacza sporo, zebys kolorek dokladnie widziala i poswiate. Na policzkach daje bardziej poswiate, koloru nie daje. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-10-10 o 13:52 |
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pastele, wedlug mnie, sa bardziej widoczne na twarzy, daja taki jakby blask, lekko rozswietlaja twarz, mythic sa bardziej delikatne james z toma forda mam dwie pomadki rozswietlacza nie widzialam, ale widze, ze ciekawie wyszedl na Twojej fotce![]() Immolation przypomnialo mi sie! jak lubisz jasne rozswietlacze, to polecam High Beama BeneFitu lub ze Smashboxa taki bialutki widzialam
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tak offtopowo (bo my tu tylko o meteorkach rozmawiamy hihi) - czy któraś z Wizażanek używała może podkładu Parure Gold? I może może porównać efekt do efektu Parure Aqua? Bo się noszę z zakupem, a nie wiem czy warto...
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście wielkie
To teraz bede bacznie sz[erac po necie i Allegro zeby znaleźć cos bialutkiego i lśniacego Zawsze to 60zł a nie 160
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z serii soft lights
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze na truskawce nic takiego nie ma ehh...
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Ale jeszcze nie na tyle, zebym szalala i chciala je koniecznie kupic. Jednak to co biale i jasne pociąga mnie najbardziej 

wooow, ale kolekcja... piekna
] kupila sobie prasowane motyle i one by sie skonczyly, to mozna do nich dokupic np mythic i tam wsadzic? czy po prostu bede miala baaaaaaaardzo drogie lusterko?
najlepiej calosc...
). Pytałam o te z lusterkiem właśnie