Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 09:48   #3391
nightsong
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Cytat:
Napisane przez elina5 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkich
w kat 15 jest upust 45% na dwie wybrane wody a do Im Blomm jest dodatkowo żel pod prysznic i balsam do ciała wię może warto się wstrzymać
(...)
Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że chodziło o K16, gdzie można kupić wody: TTA, TTA Gold, Ungaro, Christian Lacroix, Reese Witherspoon In Bloom, Unscripted, Spotlight i Bond 007.
Gdy kupi się 2 sztuki w ramach 1 zamówienia to dają upust 45%.

Promocja nie dotyczy wody TTA dla Niego

A tu jest link: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1253112019

Ale powiem szczerze, że wczoraj poszłam z próbkami In Bloom i klientki szału mało nie dostały...sa pod wrażeniem zapachu...
Jest dość ciężki, ale nie uciążliwy, głowa nie boli :P
Patrząc na pierwsze wrażenia klientek wiem, że 1 wodę gratisową będę mieć na pewno

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=27
Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
z tego co pamietam to ta promocja byla w kat 16 bo w 15 jest z zegarkiem a w 16 z zelem i balsamem
dziękuję za zwrócenie uwagi na tę ofertę, w takim razie poczekam
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 10:01   #3392
SylwiaAVONn
Raczkowanie

GG do SylwiaAVONn

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14647164]dziewczyny zablokowali możliwośc zamówienia PDw cenie super promocyjnej, jeszcze wczoraj można było wpisać a dziś już nie-wiec to dowód że tutaj też są szpiedzy
musimy być ostrożne[/QUOTE]

Eh... A juz się cieszyłam, bo klienta zamówiła 2 sztuki...

Może sami się zorientowali, jak wystawiali fakturki, ze cos sie nie zgadza i zablokowali.

Nawet jeżeli miedzy nami jest szpieg, to wiadomości priv, też nie pomogą
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14648074]właśnie oglądam TERAZ JEST TEN CZAS-DLA NOWYCH KOSNULTANTEK-w katalogu 15/2009od zaprzyjażnionej oms;

za polecenie konsultantki-i zamówienie jej na 250,00-gratis-2 szt podkładki pod talerz z motywem płatków śniegu
konsultantka jeśli zrobi zamówienie na 350,00-ma podkładki pod tarzerze-2 szt oraz 4 małe pod kubki

PO PROSTU ŚMIECH NA SALI

ale program wspomagania....[/QUOTE]

No masakra... to sie wysilili z tym prezentem świątecznym.

Edytowane przez SylwiaAVONn
Czas edycji: 2009-10-09 o 10:05
SylwiaAVONn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 10:08   #3393
bleki00
Rozeznanie

Właśnie miałam składać zamówienie na PD, ale widzę, że się niestety nie załapię na "promocję"
bleki00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 11:09   #3394
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Wiem że już grałyście na avongra.pl weszłam tam mówię zobaczę co to no i nie mogę się zarejestrować w haśle wyskakuje mi wciąż błąd. Było tu już coś na ten temat ale nie mogę znaleźć. Co to ma być to hasło jakieś moje dane z avon czy jak.
Nadal w żaden sposób nie mogę się zarejestrować może któraś z Was mogłaby mi pomóc podam dane na pw i wtedy. Proszę o kontakt jeśli któraś ma czas. Z góry dziękuję za pomoc.
Stary 2009-10-09, 12:08   #3395
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Nadal w żaden sposób nie mogę się zarejestrować może któraś z Was mogłaby mi pomóc podam dane na pw i wtedy. Proszę o kontakt jeśli któraś ma czas. Z góry dziękuję za pomoc.
ja tez na początku nie mogłam ... link do dokończenia rejestracji przyszedł mi po 2-3 dniach i juz był nieaktywny ale kilka dni temu spróbowałam ponownie i się udało tylko hasło musi zawieracać chyba w miare duzo cyferek, bo jak miałam dwie, to nie przeszło

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 12:12   #3396
Lavande
Raczkowanie

Dostałam dziś paczkę z k14.
Pierwsze wrażenia:
- zapach nowych FW wanilia i brązowy cukier cudny
- woda Warm Sunshine jest słodka i cytrusowa, bardzo mi się spodobała
- balsam do ust z masłem shea i kompleksem nawilżającym Avon Care super nawilża i długo trzyma się na ustach (ale zapach mógłby być przyjemniejszy)
- mgiełka Naturals jeżyna i wanilia ma jakiś niezbyt interesujący zapach i słabo się trzyma w porównaniu do innych z tej serii
Stary 2009-10-09, 12:43   #3397
alehcar
Rozeznanie

W wątku katalogowym umieściłam zdjęcie złociście połyskującego cienia w odcieniu Goddes. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem koloru Dune, ale może ktoś widział go na żywo i jest w stanie mi wyjaśnić czym on się różni od White, bo jeśli niczym to chyba sobie odpuszczę. Nie potrzebuję drugiego takiego samego
Bardzo proszę o radę.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:09   #3398
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja tez na początku nie mogłam ... link do dokończenia rejestracji przyszedł mi po 2-3 dniach i juz był nieaktywny ale kilka dni temu spróbowałam ponownie i się udało tylko hasło musi zawieracać chyba w miare duzo cyferek, bo jak miałam dwie, to nie przeszło
Chodzi o to, że już kombinowałam z tym hasłem na różne sposoby i ciągle to samo że jakiś błąd. Wiem że hasło powinno mieć chyba min. 4 znaki - cyfry i/lub liczyby ale u mnie coś nie wchodzi. Może jakby zarejestrować mnie na innym kompie bo u mnie coś nie daje rady podałabym swoje dane i któraś z Was by mnie zarejestrowała. Jeśli ktoś ma czas to proszę o kontakt na pw.
Stary 2009-10-09, 13:11   #3399
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi o to, że już kombinowałam z tym hasłem na różne sposoby i ciągle to samo że jakiś błąd. Wiem że hasło powinno mieć chyba min. 4 znaki - cyfry i/lub liczyby ale u mnie coś nie wchodzi. Może jakby zarejestrować mnie na innym kompie bo u mnie coś nie daje rady podałabym swoje dane i któraś z Was by mnie zarejestrowała. Jeśli ktoś ma czas to proszę o kontakt na pw.
U mnie nie wchodziło dopóki nie wstawiłam 3 cyfr
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:13   #3400
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie nie wchodziło dopóki nie wstawiłam 3 cyfr
ja mam 4 litery i 4 cyfry i wówczas zatrybiło

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-10-09 o 13:25
Stary 2009-10-09, 13:39   #3401
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja mam 4 litery i 4 cyfry i wówczas zatrybiło
Zrobiłam tak jak napisałaś 4 cyfry i 4 liczby i zadziałało.
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za pomoc i poświęcenie czasu.
Pozdrawiam
Stary 2009-10-09, 13:40   #3402
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Co to jest to PD którego już nie mozna zamówić w promocyjnej cenie?

Widzę że opinie na temat nowego zapachu naturals migdał i mleko sa takie sobie - możecie mi powiedzieć czy zapach się różni od tego ze strony zapachowej w katalogu? Bo chciałam go zamówić, ale mam nadzieję że nie jest to taki surowy gorzki migdał tylko trochę to słodkie będzie...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:45   #3403
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Co to jest to PD którego już nie mozna zamówić w promocyjnej cenie?

Widzę że opinie na temat nowego zapachu naturals migdał i mleko sa takie sobie - możecie mi powiedzieć czy zapach się różni od tego ze strony zapachowej w katalogu? Bo chciałam go zamówić, ale mam nadzieję że nie jest to taki surowy gorzki migdał tylko trochę to słodkie będzie...
PD- passion dance ...

mi baaardzo przypomina zapach ze strony niestety ... ale mam ciutek katar, więc należy brać poprawkę

Stary 2009-10-09, 15:31   #3404
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SylwiaAVONn Pokaż wiadomość
Eh... A juz się cieszyłam, bo klienta zamówiła 2 sztuki...

Może sami się zorientowali, jak wystawiali fakturki, ze cos sie nie zgadza i zablokowali.
Na pewno sami sie nie zorientowali.

Potwierdzam brak torebki Philippia
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:13   #3405
Paulissx33
Przyczajenie

hej dziewczyny czy mogła by mi któraś podać stronkę do promocji ternal Love z kryształkami CRYSTALLIZED - Swarovski Elements.Bo jak była ta inna strona to na dole była reklama , a teraz tego nie mogę znaleść:/
Paulissx33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:17   #3406
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulissx33 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny czy mogła by mi któraś podać stronkę do promocji ternal Love z kryształkami CRYSTALLIZED - Swarovski Elements.Bo jak była ta inna strona to na dole była reklama , a teraz tego nie mogę znaleść:/

W strefie to masz po zalogowaniu np.
Na głownej stronie pt. Siegnij gwiazd

Zdradzę Wam mój sposób na niewielkie (ale zawsze jakieś) zwiększenie sprzedaży , myślę, że część z Was jeśli już tak nie robi, to pewnie skorzysta.

Avon sprzedaję w dwóch pracach, jest tam trochę kobiet, a indywidualnych klientek raczej nie mam (sama nią jestem). Po odebraniu paczki zabieram wszystko do jednej pracy, dziewczyny odbieraja co swoje i ogladają resztę rzeczy. Zawsze jednak "wizualizacja" produktów to nie to samo, co najpiękniejsze nawet zdjęcie w katalogu ;-). Efekt z dzisiaj - sprzedałam (z upustem oczywiście - ja inaczej nie umiem) z tych dodatkowych rzeczy 2 szczotki, perfumy, karteczki memo z logo, żel i tusz Może to niewiele, ale jednak na paczkę za 50zł starczy z nawiązką.
Następnym razem robię tak w drugiej pracy, żeby było sprawiedliwie. I efekt, znów ten sam - mam dodatkowe zamówienia. Dziewczyny nie marudzą, że musza poczekać tydzień (czasem krócej jak jestem w COKu) na kolejną dostawę swoich zamówionych produktów. Tym bardziej, że ja te dodatkowo zamówione rzeczy traktuję jako tzw. "wartość dodana", bo przecież inaczej wcale bym tych zamówień nie miała, licze ile na tych rzeczach mam zarobione (są to złotówki, ale są) i w całości przeznaczam to na próbki czy długopisy Nawet nie wiecie jakie to miłe dla nich zaskoczenie, jeśli w reklamóweczce ze swoimi rzeczami znajdą np. długopis z Logo, albo próbkę szminki
Stary 2009-10-09, 17:03   #3407
dzastinka06
Przyczajenie

Bardzo dziękuję za info o programie motywacyjnym...
Moja kuzynka jest olbrzymią fanką żółtego lacroix'a
Z pewnością się bardzo ucieszy...
A co do pd... to choć zamówienie miałam do dziś to wczoraj je wysłałam, więc zobaczymy czy mi się uda...
Napewno dam znać
Pozdrowionka
dzastinka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:08   #3408
lalaith
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14648074]właśnie oglądam TERAZ JEST TEN CZAS-DLA NOWYCH KOSNULTANTEK-w katalogu 15/2009od zaprzyjażnionej oms;

za polecenie konsultantki-i zamówienie jej na 250,00-gratis-2 szt podkładki pod talerz z motywem płatków śniegu
konsultantka jeśli zrobi zamówienie na 350,00-ma podkładki pod tarzerze-2 szt oraz 4 małe pod kubki

PO PROSTU ŚMIECH NA SALI

ale program wspomagania....[/QUOTE]

Moim zdaniem o wieele lepiej było jak się dostawało kosmetyki i to przy zakupie za 150zł, to o wieele bardziej motywowało. A na końcu programu była torebka. I to trwało chyba z 6 kampanii dawniej.

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Dawniej była w Naturals ślicznie pachnąca migdałowa seria, teraz mam wrażenie że Naturals się strasznie popsuł, same jakieś takie chemiczne, sztuczne zapachy. Ten nowy nie lepszy niestety.
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:09   #3409
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Zdradzę Wam mój sposób na niewielkie (ale zawsze jakieś) zwiększenie sprzedaży , myślę, że część z Was jeśli już tak nie robi, to pewnie skorzysta.

Avon sprzedaję w dwóch pracach, jest tam trochę kobiet, a indywidualnych klientek raczej nie mam (sama nią jestem). Po odebraniu paczki zabieram wszystko do jednej pracy, dziewczyny odbieraja co swoje i ogladają resztę rzeczy. Zawsze jednak "wizualizacja" produktów to nie to samo, co najpiękniejsze nawet zdjęcie w katalogu ;-). Efekt z dzisiaj - sprzedałam (z upustem oczywiście - ja inaczej nie umiem) z tych dodatkowych rzeczy 2 szczotki, perfumy, karteczki memo z logo, żel i tusz Może to niewiele, ale jednak na paczkę za 50zł starczy z nawiązką.
Następnym razem robię tak w drugiej pracy, żeby było sprawiedliwie. I efekt, znów ten sam - mam dodatkowe zamówienia. Dziewczyny nie marudzą, że musza poczekać tydzień (czasem krócej jak jestem w COKu) na kolejną dostawę swoich zamówionych produktów. Tym bardziej, że ja te dodatkowo zamówione rzeczy traktuję jako tzw. "wartość dodana", bo przecież inaczej wcale bym tych zamówień nie miała, licze ile na tych rzeczach mam zarobione (są to złotówki, ale są) i w całości przeznaczam to na próbki czy długopisy Nawet nie wiecie jakie to miłe dla nich zaskoczenie, jeśli w reklamóweczce ze swoimi rzeczami znajdą np. długopis z Logo, albo próbkę szminki
to prawda "wizualizacja" jest skuteczna

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 17:11   #3410
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzastinka06 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za info o programie motywacyjnym...
Moja kuzynka jest olbrzymią fanką żółtego lacroix'a
Z pewnością się bardzo ucieszy...
A co do pd... to choć zamówienie miałam do dziś to wczoraj je wysłałam, więc zobaczymy czy mi się uda...
Napewno dam znać
Pozdrowionka

Dziś powinnaś mieć fakturę, ciekawe czy Ci przyślą te wodę
Stary 2009-10-09, 17:21   #3411
dzastinka06
Przyczajenie

Sprawdzałam.. fakturki jeszcze nie było.. ale napiszę..
I Twoim sposobem Malka znalazłam jeszcze żel lagoon za 0,50 gr niby ten 500 ml... w sumie pisałam o tym na forum... ale czy coś z tego będzie to zobaczymy... Sama z niecierpliwością oczekuję
dzastinka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:34   #3412
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
I Twoim sposobem Malka znalazłam jeszcze żel lagoon za 0,50 gr niby ten 500 ml... w sumie pisałam o tym na forum... ale czy coś z tego będzie to zobaczymy... Sama z niecierpliwością oczekuję
a jak wy tam w tym szukacie bo jak tam weszlaM TO TRZEBA BYLO WPISAC CZEGO SIE SZUKA....SORKI ZA duze litery ale nie umialam ich wylaczyc
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:59   #3413
teroslawa
Raczkowanie

Cytat:
A to nie jest czasami próbka 10 ml z internetowej oferty specjalnej?
teroslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:14   #3414
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Faktycznie, teraz spr.i jest ten żel za 50 gr... a ja głupia zamówiłam za 9.90
Tylko, że tak jak ktoś już pisał-trzeba wiedzieć czego się szuka...
No, bo sprawdzać każdy produkt po kolei...?
A Wy skąd wiedziałyście o tych lukach? Po prostu skuteczna umiejętność szukania?
Jeśli tak, to... Ja w życiu bym nie wpadła na to...
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:38   #3415
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
W wątku katalogowym umieściłam zdjęcie złociście połyskującego cienia w odcieniu Goddes. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem koloru Dune, ale może ktoś widział go na żywo i jest w stanie mi wyjaśnić czym on się różni od White, bo jeśli niczym to chyba sobie odpuszczę. Nie potrzebuję drugiego takiego samego
Bardzo proszę o radę.

czy ten cień jest naprawdę taki intensywny, bo ja tez miałam taki różowy chyba w poprzedniej edycji nazywał się pink, ale był strasznie jasny i prawie niewidoczny a mi właśnie zależy na intensywnym
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:57   #3416
kajdulka
Raczkowanie

Moje drogie, powiedzcie mi jak uszykować paczkę do przesyłki zwrotnej? Kurier przyjedzie po zestaw biżuterii, więc to pudełeczko, w którym ona jest mam wsadzić do jakiejś paczki czy do koperty w zupełności wystarczy?
kajdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:59   #3417
Ewlyn
Zakorzenienie

A z jakiej okazji Lagoon był/jest za 0,50 zł?
Można zamówić dowoloną ilość? ;p
Stary 2009-10-09, 19:08   #3418
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Moje drogie, powiedzcie mi jak uszykować paczkę do przesyłki zwrotnej? Kurier przyjedzie po zestaw biżuterii, więc to pudełeczko, w którym ona jest mam wsadzić do jakiejś paczki czy do koperty w zupełności wystarczy?
Wystarczy koperta, ale najważniejsze byś wypełniła druk zwrotów (do ściągnięcia ze strefy) i wypełniła go wg instrukcji na 2 stronie, podając datę i nr faktury, nr produktu na fakturze (nie w katalogu, bo czasem może być inny) i koniecznie zaznacz powód zwrotu
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:32   #3419
malka
Rozeznanie

Cytat:
To za avonki

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Jeśli tak, to... Ja w życiu bym nie wpadła na to...
Tak, efektywne (jak sie okzauje) szukanie
Dawnoooo temu na to wpadłam, podzieliłam się na forum pierwszy raz - i efekt, zablokowali to po dobie....

Mam pytanie do szpiega - co Ci z tego przychodzi ?? przecież grosza Ci firma za to nie da. Szczerze - nie pojmuję dzialania takich konfidentów...
Stary 2009-10-09, 19:40   #3420
Juleczka88
Raczkowanie

Powiedzcie mi dziewczyny- korzystacie z myAvon? jak z zasiegiem? jak w porownaniu z innymi sieciami? - oplaca sie? z tego co widze po prezentach to prezenty zwracaja caly koszt doladowania, ale w avonie jestem dopiero 3 katalog, wiec moze sie myle?!
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości