|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14647164]dziewczyny zablokowali możliwośc zamówienia PD
![]() ![]() ![]() musimy być ostrożne[/QUOTE] Eh... ![]() Może sami się zorientowali, jak wystawiali fakturki, ze cos sie nie zgadza i zablokowali. Nawet jeżeli miedzy nami jest szpieg, to wiadomości priv, też nie pomogą ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14648074]właśnie oglądam TERAZ JEST TEN CZAS-DLA NOWYCH KOSNULTANTEK-w katalogu 15/2009 ![]() za polecenie konsultantki-i zamówienie jej na 250,00-gratis-2 szt podkładki pod talerz z motywem płatków śniegu ![]() konsultantka jeśli zrobi zamówienie na 350,00-ma podkładki pod tarzerze-2 szt oraz 4 małe pod kubki ![]() PO PROSTU ŚMIECH NA SALI ![]() ![]() ale program wspomagania.... ![]() No masakra... to sie wysilili z tym prezentem świątecznym. ![]() Edytowane przez SylwiaAVONn Czas edycji: 2009-10-09 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Rozeznanie
|
Właśnie miałam składać zamówienie na PD, ale widzę, że się niestety nie załapię na "promocję"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Raczkowanie
|
Nadal w żaden sposób nie mogę się zarejestrować może któraś z Was mogłaby mi pomóc podam dane na pw i wtedy. Proszę o kontakt jeśli któraś ma czas. Z góry dziękuję za pomoc.
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
Dostałam dziś paczkę z k14.
Pierwsze wrażenia: - zapach nowych FW wanilia i brązowy cukier cudny ![]() - woda Warm Sunshine jest słodka i cytrusowa, bardzo mi się spodobała - balsam do ust z masłem shea i kompleksem nawilżającym Avon Care super nawilża i długo trzyma się na ustach (ale zapach mógłby być przyjemniejszy) - mgiełka Naturals jeżyna i wanilia ma jakiś niezbyt interesujący zapach i słabo się trzyma w porównaniu do innych z tej serii
#3397 |
Rozeznanie
|
W wątku katalogowym umieściłam zdjęcie złociście połyskującego cienia w odcieniu Goddes. Zastanawiam się jeszcze nad zakupem koloru Dune, ale może ktoś widział go na żywo i jest w stanie mi wyjaśnić czym on się różni od White, bo jeśli niczym to chyba sobie odpuszczę. Nie potrzebuję drugiego takiego samego
![]() Bardzo proszę o radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Raczkowanie
|
Chodzi o to, że już kombinowałam z tym hasłem na różne sposoby i ciągle to samo że jakiś błąd. Wiem że hasło powinno mieć chyba min. 4 znaki - cyfry i/lub liczyby ale u mnie coś nie wchodzi. Może jakby zarejestrować mnie na innym kompie bo u mnie coś nie daje rady podałabym swoje dane i któraś z Was by mnie zarejestrowała. Jeśli ktoś ma czas to proszę o kontakt na pw.
#3399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zakorzenienie
|
ja mam 4 litery i 4 cyfry i wówczas zatrybiło
![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-10-09 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam tak jak napisałaś 4 cyfry i 4 liczby i zadziałało.
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za pomoc i poświęcenie czasu. Pozdrawiam
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Co to jest to PD którego już nie mozna zamówić w promocyjnej cenie?
![]() Widzę że opinie na temat nowego zapachu naturals migdał i mleko sa takie sobie - możecie mi powiedzieć czy zapach się różni od tego ze strony zapachowej w katalogu? Bo chciałam go zamówić, ale mam nadzieję że nie jest to taki surowy gorzki migdał tylko trochę to słodkie będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi baaardzo przypomina zapach ze strony niestety ... ale mam ciutek katar, więc należy brać poprawkę ![]()
![]() |
#3404 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny czy mogła by mi któraś podać stronkę do promocji ternal Love z kryształkami CRYSTALLIZED - Swarovski Elements.Bo jak była ta inna strona to na dole była reklama , a teraz tego nie mogę znaleść:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W strefie to masz po zalogowaniu np. Na głownej stronie pt. Siegnij gwiazd ![]() Zdradzę Wam mój sposób na niewielkie (ale zawsze jakieś) zwiększenie sprzedaży ![]() Avon sprzedaję w dwóch pracach, jest tam trochę kobiet, a indywidualnych klientek raczej nie mam (sama nią jestem). Po odebraniu paczki zabieram wszystko do jednej pracy, dziewczyny odbieraja co swoje i ogladają resztę rzeczy. Zawsze jednak "wizualizacja" produktów to nie to samo, co najpiękniejsze nawet zdjęcie w katalogu ;-). Efekt z dzisiaj - sprzedałam (z upustem oczywiście - ja inaczej nie umiem) z tych dodatkowych rzeczy 2 szczotki, perfumy, karteczki memo z logo, żel i tusz ![]() Następnym razem robię tak w drugiej pracy, żeby było sprawiedliwie. I efekt, znów ten sam - mam dodatkowe zamówienia. Dziewczyny nie marudzą, że musza poczekać tydzień (czasem krócej jak jestem w COKu) na kolejną dostawę swoich zamówionych produktów. Tym bardziej, że ja te dodatkowo zamówione rzeczy traktuję jako tzw. "wartość dodana", bo przecież inaczej wcale bym tych zamówień nie miała, licze ile na tych rzeczach mam zarobione (są to złotówki, ale są) i w całości przeznaczam to na próbki czy długopisy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za info o programie motywacyjnym...
Moja kuzynka jest olbrzymią fanką żółtego lacroix'a ![]() Z pewnością się bardzo ucieszy... A co do pd... to choć zamówienie miałam do dziś to wczoraj je wysłałam, więc zobaczymy czy mi się uda... Napewno dam znać ![]() Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14648074]właśnie oglądam TERAZ JEST TEN CZAS-DLA NOWYCH KOSNULTANTEK-w katalogu 15/2009
![]() za polecenie konsultantki-i zamówienie jej na 250,00-gratis-2 szt podkładki pod talerz z motywem płatków śniegu ![]() konsultantka jeśli zrobi zamówienie na 350,00-ma podkładki pod tarzerze-2 szt oraz 4 małe pod kubki ![]() PO PROSTU ŚMIECH NA SALI ![]() ![]() ale program wspomagania.... ![]() Moim zdaniem o wieele lepiej było jak się dostawało kosmetyki i to przy zakupie za 150zł, to o wieele bardziej motywowało. A na końcu programu była torebka. I to trwało chyba z 6 kampanii dawniej. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś powinnaś mieć fakturę, ciekawe czy Ci przyślą te wodę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Przyczajenie
|
Sprawdzałam.. fakturki jeszcze nie było.. ale napiszę..
I Twoim sposobem Malka znalazłam jeszcze żel lagoon za 0,50 gr niby ten 500 ml... w sumie pisałam o tym na forum... ale czy coś z tego będzie to zobaczymy... Sama z niecierpliwością oczekuję |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a jak wy tam w tym szukacie bo jak tam weszlaM TO TRZEBA BYLO WPISAC CZEGO SIE SZUKA....SORKI ZA duze litery ale nie umialam ich wylaczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Raczkowanie
|
A to nie jest czasami próbka 10 ml z internetowej oferty specjalnej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko, że tak jak ktoś już pisał-trzeba wiedzieć czego się szuka... No, bo sprawdzać każdy produkt po kolei...? A Wy skąd wiedziałyście o tych lukach? Po prostu skuteczna umiejętność szukania? Jeśli tak, to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ten cień jest naprawdę taki intensywny, bo ja tez miałam taki różowy chyba w poprzedniej edycji nazywał się pink, ale był strasznie jasny i prawie niewidoczny a mi właśnie zależy na intensywnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
Moje drogie, powiedzcie mi jak uszykować paczkę do przesyłki zwrotnej? Kurier przyjedzie po zestaw biżuterii, więc to pudełeczko, w którym ona jest mam wsadzić do jakiejś paczki czy do koperty w zupełności wystarczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
A z jakiej okazji Lagoon był/jest za 0,50 zł?
Można zamówić dowoloną ilość? ;p
#3418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Tak, efektywne (jak sie okzauje) szukanie ![]() Dawnoooo temu na to wpadłam, podzieliłam się na forum pierwszy raz - i efekt, zablokowali to po dobie.... Mam pytanie do szpiega - co Ci z tego przychodzi ?? przecież grosza Ci firma za to nie da. Szczerze - nie pojmuję dzialania takich konfidentów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi dziewczyny- korzystacie z myAvon? jak z zasiegiem? jak w porownaniu z innymi sieciami? - oplaca sie? z tego co widze po prezentach to prezenty zwracaja caly koszt doladowania, ale w avonie jestem dopiero 3 katalog, wiec moze sie myle?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.