|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
PomoCyy .!!!
Hejj nazywam sie Dariaa mam chlopaka ,ale jeszcze nigdy sie niee calowalam .
![]() Naprawde goo kochamm ale boje sie kompromitacji .![]() doradzcie coss Pozdro . xD
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: PomoCyy .!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
nie bój się
jak zaczniesz się całować to nawet nie będziesz myślała,czy umiesz czy nie samo przyjdzie
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
nic strasznego, spróbuj a się przekonasz
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Darunia masz 14 lat? Nic sie nie bój, za którymś razem nauczysz sie całować, ja w twoim wieku jeszcze o tym nie myślałam
myślę że masz dużo czasu, nie ma co sie stresować niepotrzebnie, to samo przyjdzie - jak kochasz chłopaka to zobaczysz jakie to fajne uczuie, naprawdę nie ma się czego bać
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam sie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie prawda! Pierwsze pocałunki to porażka.
Wcale nie wiedziałam co mam robić, i dłuuuugo mi zajęło zanim załapałam o co chodzi ![]() Przynajmniej w moim wypadku tak było. I w ogóle nie wspominam zbyt przyjemnie piewszych pocałunków. Byłam bardzo rozczarowana i myslałam że ze mna cos nie tak właśnie dlatego, bo się naczytałam jakie to super i że "samo przychodzi," że wie się samemu co robić, a ja nie wiedziałam! Czułam się z tym okropnie ![]() Ale ja jakoś do tej pory niezbt lubie pocałunki takie z języczkiem, więc może dlatego
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jak mnie denerwuje, jak na forum piszą jakieś małolaty z "poważnymi problemami".
Nawet jesli to nie prowokacja, to już więcej nic do dopowiedzenia do tego co napisały dziewczyny wyżej nie mam.
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
W jej wieku to jest powazny problem, a jakie ona może miec większe problemy damsko męskie w tym wieku?(zakładam że ma ok 15 lat
)Chyba lepiej że ma problem z całowaniem niz z seksem albo ciążą...
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W czasie jakiegoś spacerku czy coś w ten deseń, a nie np. przy całej klasie![]() Będzie dobrze
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ehh ja mam 20 lat i sie nie calowalam... tzn hmm w wieku 12 lat tak.. ale od tamtej pory nie, ja t5o moge meic stresa przed pocalunkeim ale Ty??Masz dopeiro 14 lat
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Pozdro . xD

jak zaczniesz się całować to nawet nie będziesz myślała,czy umiesz czy nie
zgadzam sie