Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 20:35   #1351
AniaaaxDD
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Angelka i Agnes dobrze Was rozumiem tez mam problem bo niewiem jakie implanty dobrać.. to jest kupe kasy.. a jednak nie mam 100% pewności do lekarza bo on moze dobrać mniejsze z myślą ze mozna bedzie jeszcze powiekszyć. A ja nie mam pieniedzy i zdrowia na nastepne operacje, trzeba zrobic to dobrze i za pierwszym razem.
Takze trzeba sie dobrze zastanowic

Mi doktor za pierwszym razem powiedział ze 275cc będą ok, napewno nie wieksze. Profil i wysoki i średni bedzie ok. Ale juz za drugim razem (poszlam na drugą konsultacje bo chcialam jeszcze porozmawiać juz o samej operacji) to powiedział ze lepsze beda 250cc i profil średni.

Wiec mam mętlik w głowie
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:36   #1352
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
no wlasnie, ja jestem taka ze musze sie przespac z ta dezycja a raczej rozmiarem..bo to sa duze pieniadze wlozeone w to,zdrowie ... a nie wtopie 10tys.zl w np miseczke B? No way!!!
Dokladnie masz racje. Ja mam op dopiero w grudniu, na konsultacje jade w listopadzie. Mam jeszcze czas. Ale Ty op. masz juz niebawem. Jak sie czujesz, masz stes?? Czytalam tez, ze jestes z bydgoszczy, ja mieszkam niedaleko. Mam pytanie, bralas pod uwage Bienkowskiego, bo w koncu mamy go "pod nasem".
Stary 2009-10-09, 20:42   #1353
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Dokladnie masz racje. Ja mam op dopiero w grudniu, na konsultacje jade w listopadzie. Mam jeszcze czas. Ale Ty op. masz juz niebawem. Jak sie czujesz, masz stes?? Czytalam tez, ze jestes z bydgoszczy, ja mieszkam niedaleko. Mam pytanie, bralas pod uwage Bienkowskiego, bo w koncu mamy go "pod nasem".
mam stresa no pewnie, ale coraz bardziej sie ciesze,moj facet nie moze juz mnie sluchac on tylko mowi " zrob duze " ja chce max 350hp no chyba ,ze dr. uzna,ze moge miec wieksze to czemu nie.Bienkowski, ma slaba opinie, wieszz to kwestia gustu, doswiadczenia ktos moze obrazic np. mojego dr. prawda?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:50   #1354
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość
Angelka i Agnes dobrze Was rozumiem tez mam problem bo niewiem jakie implanty dobrać.. to jest kupe kasy.. a jednak nie mam 100% pewności do lekarza bo on moze dobrać mniejsze z myślą ze mozna bedzie jeszcze powiekszyć. A ja nie mam pieniedzy i zdrowia na nastepne operacje, trzeba zrobic to dobrze i za pierwszym razem.

Mi doktor za pierwszym razem powiedział ze 275cc będą ok, napewno nie wieksze. Profil i wysoki i średni bedzie ok. Ale juz za drugim razem (poszlam na drugą konsultacje bo chcialam jeszcze porozmawiać juz o samej operacji) to powiedział ze lepsze beda 250cc i profil średni.

Wiec mam mętlik w głowie

Nie wiem jaka masz wyjsciowke, ale ja ponizej 300 nie dalabym sie kroic. Na konsultacji dr. dal mi 300, i myslam ze beda ok, ale po przewertowaniu internetu i opini dziewczyn z forum, to chce miec miedzy 325-350. Chce miec fajne C .

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
mam stresa no pewnie, ale coraz bardziej sie ciesze,moj facet nie moze juz mnie sluchac on tylko mowi " zrob duze " ja chce max 350hp no chyba ,ze dr. uzna,ze moge miec wieksze to czemu nie.Bienkowski, ma slaba opinie, wieszz to kwestia gustu, doswiadczenia ktos moze obrazic np. mojego dr. prawda?

Ja na poczatku bralam pod uwage wlasnie klinike z b-szczy( bo blisko), ale jak zaczelam szukac opini na jej temat to zrezygnowalam. I tak trafilam na Swarzec. Mysle, ze sie nie zawiode. Trzymam za Ciebie kciuki, jak i za wszystkie dziewczyny przed op. Informuj na biezaco, co i jak w Twojej sprawie.

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-10-09 o 21:57
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:05   #1355
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem jaka masz wyjsciowke, ale ja ponizej 300 nie dalabym sie kroic. Na konsultacji dr. dal mi 300, i myslam ze beda ok, ale po przewertowaniu internetu i opini dziewczyn z forum, to chce miec miedzy 325-350. Chec miec fajne C .

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ja na poczatku bralam pod uwage wlasnie klinike z b-szczy( bo blisko), ale jak zaczelam szukac opini na jej temat to zrezygnowalam. I tak trafilam na Swarzec. Mysle, ze sie nie zawiode. Trzymam za Ciebie kciuki, jak i za wszystkie dziewczyny przed op. Informuj na bierzaco, co i jak w Twojej sprawie.
robisz u Kolasinskiego~??~?: roza:

to podajmy sobie dlon ;-)))) co do wyboru dr. i rozmiaru. ale podaj mi sowje gabaryty
ja mam: 164 wzrostu, 50kg waga, 75A rozmiar staniczka

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-10-09 o 21:06
Stary 2009-10-09, 21:18   #1356
AniaaaxDD
Raczkowanie

Dziewczyny mialam podać wymiary więc podaje 69-70 pod, 77 w
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:25   #1357
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
robisz u Kolasinskiego~??~?: roza:

to podajmy sobie dlon ;-)))) co do wyboru dr. i rozmiaru. ale podaj mi sowje gabaryty
ja mam: 164 wzrostu, 50kg waga, 75A rozmiar staniczka

Jestem wysoka, ok. 178, pod biustem 73, w 81, waga 60. Tez kupuje 75A, ale z "wypychaczami" . Mysle, ze z racji wzrostu moge zrobic sobie wieksze, choc przyznam sie, ze boje sie troche opini otoczenia.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:

No to widze, ze w normie,w normie desperatek

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-10-09 o 21:29
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 21:32   #1358
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem wysoka, ok. 178, pod biustem 73, w 81, waga 60. Tez kupuje 75A, ale z "wypychaczami" . Mysle, ze z racji wzrostu moge zrobic sobie wieksze, choc przyznam sie, ze boje sie troche opini otaczenia.
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

No to widze, ze w normie,w normie desperatek

kochana, robisz to dla kogo? ja sie odcielam od znajomuch z pl, naszczescie zmieniam miasto-mieszkam w UK, i akurat po op. przeprowadzam sie,wiec nikt mnie nie bedzie znal.Nie rob malego rozmiaru- to moja opinia, wpakujesz tyle kasy w siebie? tylko dlatego, ze boisz sie opinii i wezmiesz maly rozmiar? warto dla kogos byc nizadowolonym? a jak bedziesz chciala miec wieksze to do kogo sie zwrocisz? do zazdrosnych znajomych? ee... ja juz sie wyleczylam z nich.
Wyluzuj, wez oddech gleboki bo przyda ci sie by wlozyc wiekszy implant

Stary 2009-10-09, 21:43   #1359
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No to chudzinka jesteś jak większość z nas, wyjscióweczka malutka-ale to akurat dobrze A ile ważysz i mierzysz?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
kochana, robisz to dla kogo? ja sie odcielam od znajomuch z pl, naszczescie zmieniam miasto-mieszkam w UK, i akurat po op. przeprowadzam sie,wiec nikt mnie nie bedzie znal.Nie rob malego rozmiaru- to moja opinia, wpakujesz tyle kasy w siebie? tylko dlatego, ze boisz sie opinii i wezmiesz maly rozmiar? warto dla kogos byc nizadowolonym? a jak bedziesz chciala miec wieksze to do kogo sie zwrocisz? do zazdrosnych znajomych? ee... ja juz sie wyleczylam z nich.
Wyluzuj, wez oddech gleboki bo przyda ci sie by wlozyc wiekszy implant
Racja, robi się tylko dla siebie. I najlepiej być zadowolonym za pierwszym razem .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:50   #1360
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No to chudzinka jesteś jak większość z nas, wyjscióweczka malutka-ale to akurat dobrze A ile ważysz i mierzysz?

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Racja, robi się tylko dla siebie. I najlepiej być zadowolonym za pierwszym razem .
Wiem, wiem dziewczyny. Tak sobie tylko pomyslalam. Mysle, ze wezme jednak wiekszy rozmiar. Dzieki za wsparcie.
Stary 2009-10-09, 21:59   #1361
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

dlatego ja coraz bardziej chce 350 a moze i wiecej i HP ale czytajac opinie Horo i jej wiedze, to sie nieco przerazilam,nie wiedzialam,ze Hp daje efekt sztucznych piersi wiecie co? mowilam wielu osobom ,ze robie sobie op. i jak reagowaly? oh Agnes na twoim miejscu bym nie robila, to boli, drogo, po co ci to... bla bla zwykla ludzka zazdrosc i stara generacja niedorozwinietych ludzi w Polsce i za granica- Polacy sa tak samo zawistni, wybaczcie ale taka jest prawda. Wieszkosc mi zazdrosci odwagi no i pewnie efektu jaki bedzie.Wiec wniosek krotki JESTESMY KOWALEM WLASNEGO LOSU

Stary 2009-10-09, 22:09   #1362
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
dlatego ja coraz bardziej chce 350 a moze i wiecej i HP ale czytajac opinie Horo i jej wiedze, to sie nieco przerazilam,nie wiedzialam,ze Hp daje efekt sztucznych piersi wiecie co? mowilam wielu osobom ,ze robie sobie op. i jak reagowaly? oh Agnes na twoim miejscu bym nie robila, to boli, drogo, po co ci to... bla bla zwykla ludzka zazdrosc i stara generacja niedorozwinietych ludzi w Polsce i za granica- Polacy sa tak samo zawistni, wybaczcie ale taka jest prawda. Wieszkosc mi zazdrosci odwagi no i pewnie efektu jaki bedzie.Wiec wniosek krotki JESTESMY KOWALEM WLASNEGO LOSU

Ja, obojetnie na jaki rozmiar sie zdecyduje, na pewno wezme ten o wysokim profilu, czyli Hp. Mysle, ze one lagodnieja z czasem. Popatrz na zdjecia Maszy-modelowe piersi. Tylko pogratulowac. U Haro tez wygladaja super, nawet przy takich duzych wkladkach. Wiec przy naszym przedziale(325-350), powinny wyjsc ladne piersi.
Stary 2009-10-09, 22:19   #1363
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja, obojetnie na jaki rozmiar sie zdecyduje, na pewno wezme ten o wysokim profilu, czyli Hp. Mysle, ze one lagodnieja z czasem. Popatrz na zdjecia Maszy-modelowe piersi. Tylko pogratulowac. U Haro tez wygladaja super, nawet przy takich duzych wkladkach. Wiec przy naszym przedziale(325-350), powinny wyjsc ladne piersi.
powinny? hehe one wyjda ladne i sexi

Stary 2009-10-09, 22:19   #1364
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Próbowałam wejsc na Twoje zdjęcia ale sie nie udalo pomimo prob Widziałam tylko te trzy miniaturki w staniku. Ładnie wygląda Twoj biust w staniku ale wiem ze niestety nie jest tak dobrze bez niego.. Napisz jaki miałaś rozmiar i kształt robiony ?

Ja mam anatomiczne 310cc-wielkość wkładeczki 12-12.5-5,5. Chudzina jestem prawie jak Ty-72 pod, 83 w , 164cm, 52kg-to wymiary z przed zabiegu.

Dodaje fotki,dwie pierwsze najnowsze- miesiąc po pęknięciu torebki w lewej piersi i przesunięciu implantu. Już przed pęknieciem piersi były tylko do poprawki.

Na drugiej fotce chciałam pokazać jak przesunięty teraz jest implant. Można powiedzieć że leży pomięty w boku piarsi, najwyższy punkt implantu jest daleko za brodawką.
Przesunięcie implantu w stronę pachy dobrze widać na zdjecieu z rezonansu magnetycznego (jest lustrzane).

Ostatnie zdjęcie - z przed miesiąca, pare godzin po przesunięciu implantu. Zaznaczony jest fałd, który przed przesunieciem był końcem piersi.Niestety przez kolejne trzy tygodnie implant jeszcze bardziej przesunął się w strone pachy i dół piersi-zdjęcie drugie.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-09, 22:29   #1365
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się w zupełności-325cc-350cc, profil wysoki, piersi sexi i w sam raz

Stary 2009-10-09, 22:33   #1366
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam się w zupełności-325cc-350cc, profil wysoki, piersi sexi i w sam raz
ja sie chyba upije z wrazenia jutro, bo juz sie nie moge doczekac op.
no tyle czekalam ,to te ostatnie dni wytrzymam:jup i:

Stary 2009-10-09, 22:41   #1367
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Przepraszam za przejezyczenie, oczywiscie wyjda ladne i sexi
Stary 2009-10-09, 22:50   #1368
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam za przejezyczenie, oczywiscie wyjda ladne i sexi
No wlasnie,no bo zaraz tu kolezanke przywolam do porzadku a facet co na to mowi wszystko? luzik?

Stary 2009-10-10, 07:51   #1369
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
agnes,
niekoniecznoie efekt sztucznych , ale najsztuczniejszy ze wszystkich profili. Ale one naprawdę z czasem łagodnieją układają się i przyznam, szczerze, ze jesli ktos nie jest mega szczupły i wąziutki, to jestem zwolennikiem HP ... jak dla mnie najładniej się prezentujką

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
dziewwczyny,
jeśli dr nie widzi przeciwskazań, to zawsze wybierrajcie HP

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-10, 08:23   #1370
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
agnes,
niekoniecznoie efekt sztucznych , ale najsztuczniejszy ze wszystkich profili. Ale one naprawdę z czasem łagodnieją układają się i przyznam, szczerze, ze jesli ktos nie jest mega szczupły i wąziutki, to jestem zwolennikiem HP ... jak dla mnie najładniej się prezentujką

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

dziewwczyny,
jeśli dr nie widzi przeciwskazań, to zawsze wybierrajcie HP
a Horo od rana juz na neci hehe oki doki , biore hp, bo nie jestem az tak szczupla

Stary 2009-10-10, 09:02   #1371
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a Horo od rana juz na neci hehe oki doki , biore hp, bo nie jestem az tak szczupla
jak widać nie tylko ja

zanim jeszcze dzieci wstana, musze doczytać zaleglościz wczoraj

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:17   #1372
tiniloczek
BAN stały

[QUOTE=Masza711;14651543]Dziewczynki sa ...hmmm...twardawe Ale mi sie to bardzo podoba ze nie przypominają w dotyku naturalnych Sa takie jedrne, soczyste wrecz Ja nie wybierałam zelek-moja dr wszystko zrobiła za mnie Profil mam wysoki-ale pamietaj ze ja mam włożone zelki pod oba miesnie czyli efekt jest inny niz pod jeden miesien .[/QU

A czym sie to rozni pod 1 a pod 2 miesnie??wygladaja wtedy bardziej naturalnie??

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
A ja z krzykiem odskoczyłam od kompa i pierdykłam w sciane
no dobra wiem wyglupilam sie
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:36   #1373
Agnessa30
Raczkowanie

Hej dziewczyny . Ja juz po moim krotkim urlopiku i znowu tesknota za PL. Zawsze jak pojade w rodzinne strony , to mi jest za krotko.

Teraz biore sie za nadrabianie, bo widze, ze ladnie naskrobalyscie

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 10:53   #1374
tiniloczek
BAN stały

Unhappy Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

[QUOTE=MyaDiva;14652987]tiniloczek-oczywiście możesz wziąść fotkę, może łatwiej dzięki niej lekarz będzie wiedział czego oczekujesz-że chcesz mieć duże, pełne piersi i implant np.250cc będzie dla Ciebie malizną i musicie zaczać rozmowę od 350cc. Zdecydowanie wyjaśnij czego oczekujesz, jaki chcesz osiągnąć efekt i dojdziecie z lekarzem do porozumienia. Znasz już nazwisko lekarza jaki Cię będzie operował? Jedni lekarze są bardziej ugodowi inni mniej-to jest trochę indywidualna sprawa, i dobrze jakbyś to wiedziała przed zabiegiem. Ten u którego ja robiłam np najchetniej wkłada roz 225cc-z którego inni nie korzystają w ogóle twierdząc, że szkoda operować dla takiego efektu.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Znam nazwisko ,czytalam o jego operacjach troche w sieci nie spotkalam sie z zadna zla opinia ,wiec jestem spokojna-choc procent niepewnosci zostaje Jakie rozmiary preferuje nie mam pojecia,w kazdym razie tak jak napisalas zaczne rozmowe od 350Zycze Ci powodzeniatakich lekarzy jak twoj, to za jaja wieszac Zycze biusciku na picus glancus ,wszystkie z tego forum trzymamy za Ciebie kciuki
tiniloczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:52   #1375
ruda
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam anatomiczne 310cc-wielkość wkładeczki 12-12.5-5,5. Chudzina jestem prawie jak Ty-72 pod, 83 w , 164cm, 52kg-to wymiary z przed zabiegu.

Dodaje fotki,dwie pierwsze najnowsze- miesiąc po pęknięciu torebki w lewej piersi i przesunięciu implantu. Już przed pęknieciem piersi były tylko do poprawki.

Na drugiej fotce chciałam pokazać jak przesunięty teraz jest implant. Można powiedzieć że leży pomięty w boku piarsi, najwyższy punkt implantu jest daleko za brodawką.
Przesunięcie implantu w stronę pachy dobrze widać na zdjecieu z rezonansu magnetycznego (jest lustrzane).

Ostatnie zdjęcie - z przed miesiąca, pare godzin po przesunięciu implantu. Zaznaczony jest fałd, który przed przesunieciem był końcem piersi.Niestety przez kolejne trzy tygodnie implant jeszcze bardziej przesunął się w strone pachy i dół piersi-zdjęcie drugie.
jak patrzę na twoje fotki to szlag mnie trafia ze tyle przykrości doświadczasz i jeszcze ten ostatni konował z tytułami co się asekurował , ale jest dobra strona tego wszystkiego że niedługo dr Skwiercz zajmie się tobą i pewnie Masza i Listopadowa będą musiały przesunąć sie i dać ci miejsce na podium majstersztyku dr Skwiercz złota rączka
Stary 2009-10-10, 12:51   #1376
Policzeska
Przyczajenie

Cytat:

hej
strasznie mi przykro, ze cos takiego Cie spotkalo?
ja jestem na etapie poszukiwan doktora, ktory spelni moje marzenie
ogladajac Twoje zdjecia przerazilam sie troszeczke. wybacz, jezeli nie wypada mi pytac, ale musze, jak to sie stalo, ze torebka Ci pekla? kto Ci to zrobil? czy doktor, ktory Cie operowal poczuwa sie do odpowiedzialnosci i zoperuje Cie jeszcze raz, za darmo?
poza tym jak masz moze jakies zlote rady dla kogos kto chc sie poddac operacji, bylabym bardzo wdzieczna...
pozdrawiam serdecznie...
dziekuje z gory...
Policzeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:53   #1377
Vida S
BAN stały

tiniloczek a mi się podobały i to bardzo co wybrałaś. .niewiem cemu dziewczyny mdleją na forum. przeciez to jest 500cc.

napewno przy twoich sutkach. bo piersi obecnie nieposiadasz wyjdzie duzy C lub ładny D. I to juz będzię ładnie zainwestowana kaska.. przecież to inwestycja bez oprocentowania,większe ci nieurosną!!!! np. listopadowa 430. horo wogóle zmieniłą z 400 na 615 i reszta niema mniejszych..... no niewiem! rozumiem maszka czemu -mdleje ma tylko 325. ja mam 300. ale oprócz sutków miałam jeszcze zwiski. i bardco żałuje czemu niemam 500cc niebuj rób większe!
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:05   #1378
Policzeska
Przyczajenie

dziewczyny jak mam wybrac doktora, pomozcie...jest ich jak mrowkow czytam Wasze posty juz od dluzszego czasu i postanowilam sie przylaczyc...moze bedzie mi latwiej rozwiac wszystkie watpliwosci...pozdr wszystkie przed i po

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

hej Taniloczek, widze, ze mieszkasz w szwecji...
ja mieszkam w irlandii i nie mam zielonego pojecia jak sie zabrac do poszukiwania odpowiedniego dr. powiedz jak Ty to wszystko sobie zorganizowalas z daleka...bede zobowiazana...

Edytowane przez Policzeska
Czas edycji: 2009-10-10 o 12:56
Policzeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:41   #1379
enii
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiec mam mętlik w głowie
Szczerze- to jak by mi cos takiego zaproponowal, to wolalabym ta kase przeznaczyc na cos innego........Chyba zdajesz sobie sprawe, ze beda malutkie- nie pisze by Ciebie obrazic lub cos w tym stylu, ale po to bys miala swiadomosc

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 13:46   #1380
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
tiniloczek a mi się podobały i to bardzo co wybrałaś. .niewiem cemu dziewczyny mdleją na forum. przeciez to jest 500cc.

napewno przy twoich sutkach. bo piersi obecnie nieposiadasz wyjdzie duzy C lub ładny D. I to juz będzię ładnie zainwestowana kaska.. przecież to inwestycja bez oprocentowania,większe ci nieurosną!!!! np. listopadowa 430. horo wogóle zmieniłą z 400 na 615 i reszta niema mniejszych..... no niewiem! rozumiem maszka czemu -mdleje ma tylko 325. ja mam 300. ale oprócz sutków miałam jeszcze zwiski. i bardco żałuje czemu niemam 500cc niebuj rób większe!
Śpiesze z odpowiedzą Zemdlałam przed kompem a nastepnie z wrzaskiem wpadłam na sciane bo mnie przeraziła brzydota tych eee...yyy...cycków Mi sie podobają zgrabne, naturalne piersi takie bardziej dziewczece niż babskie a wielkie cycki napawają mnie obrzydzeniem Kojarza mi sie z tanimi pornosami i dresami które sie przy nich masturbuja Ja jestem estetka i wszystko co przesadzone, nienaturalnie zrobione jest dla mnie wyrazem braku gustu, smaku...Ale sa dziewczyny którym takie biusty sie podobaja a jak wiadomo de gustibusnon non est disputandum

Edytowane przez Masza711
Czas edycji: 2009-10-10 o 13:47
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości