|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Twój TŻ wygrał
Cytat:
) tak, sama sobie farbuję jakos żal mi na razie kasy na farbowanie u fryza- u mnie to 150-250 zł, a tak to farbuję co miesiac- nie mam odrostów, świeży kolor, błyszczące itd.
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś, na samym początku wspólnego mieszkania zrobiłam akcje
śniło mi się że woda pod zlewem się z rur leje. Zerwałam się i budzę tż z tekstem "darek, ja wiem że to głupio brzmi, ale woda się z rur leje pod zlewem", ten się na mnie popatrzał jak na wariatkę ale wstał potulnie i poszedł sprawdzać. Ja w tym samym momencie poszłam do toalety i wtedy zaczęłam się tak śmiać że masakra. Uzmysłowiłam sobie że to mi się śniło. W ogóle ja mam jakieś jazdy jeżeli chodzi o sen. Gadam przez sen, wyobrażam sobie różne rzeczy, no że ktoś jest w pokoju a ja śpię zamiast zająć się gościem. I to już wtedy nie śpię, ale to jest takie realne że szok ![]() kiedyś na studiach, środek nocy a ja się podniosłam i widzę że siedzi w pokoju moja współlokatorka z innego pokoju i dawaj od razu schizy że ona siedzi a ja śpię i wyobraźcie sobie że zaczęłam z nią rozmawiać, co ona tu robi i która jest godzina ![]() ![]() ![]() Moja siostra to też dobra agentka, tyle że ona lunatykuje, zerwała się kiedyś z łóżka i opowiada coś o zielonych kamykach i szkiełkach. Najlepsze jest to że ona wtedy śpi ale jak się jej coś zapyta to odpowiada w najlepsze i się jeszcze denerwuje że nikt nie wie o czym ona mówi,tak jak z tymi zielonymi szkiełkami.
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkurzam sie, jak cos mowie, a np tz nie wie, o co mi chodzi (bo niby skad ma wiedziec ja to potrafie sie ubrac, zlozyc lozko i dopiero sie obudzic moja mama zawsze sie bala, zebym gdzies w nocy nie wyszla najbardziej sie wkurzam, jak sobie lozko zloze, budze sie i za godzine naprawde trzeba wstac, bo wtedy nie wiem, czy znowu rozbierac sie czy juz tak lezec albo czy rozkladac lozko czy nie jak bylam mala to snilo mi sie,ze pani kazala mi przyniesc do szkoly kwiatka, wiec przez sen wstalam i zaczelam tarmosic doniczke nad lozkiem, zeby uszczknac odnozke i sie obudzilam, jak doniczka wyladowala na lozko i ziemia sie wysypala
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,ale macie jazde z tymi snami, wasi mężowie to mają czasem ciekawe noce
ja się dziś dowiedziałam że od poniedziałku będę miała ekipę budowlańców w domu, oj będzie syfku i co za tym idzie sprzątania.
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny własnie dzwoniłą moja babcia. Dzwonili do niej z warszawy we wtorek na 8 rano dziadek ma byc w warszawie na kardiologii na badaniach i od razu potem operacja na serce . az mi się ręce trzęsą całe jak sie dowiedziałam. ale wierzę, ze wszystko się uda.
|
|
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka na pewno się uda
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
11 wrzesnia dziadek miał te 2 zawały. jeden po drugim. Tyle czasu czekalismy na termin operacji. W koncu dziś go znamy. I dopiero dziś zaczęłam się denerwować. Choć jak dzwoniła babcia, to nie dałam tego po sobie poznać. Sama ją jeszcze uspokajałam
|
|
|
|
#1270 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
uffff.... nadrobiłam jakieś 4 strony dawno już tak nie nadrabiałam
ale macie jazdę z tymi snami, ja też miałam jakies dziwne akcje jak się obudziłam krzycząc na całe gardło ( tż sie tak wystraszyl, że myślałam że zawału dostanie) albo obudziłam się jak płaczę i cos majaczę przez sen, tż dostał już nie raz odemnie , kiedys go udzerzyłam pięścią w kroczę , ja cię myślałam że mnie zamorduje ![]() ![]() on tez już nie raz mi przywalił w głowę ręką albo mnie w tyłek kopnął przez sen , ale zawsze go budzę i mówię że jeszcze raz a go z łózka rzucę ![]() ![]() ja ostatnio mam sny erotyczne z moim mężem może dlatego że juz nic razem od ponad dwóch miesięcy
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia to Twoj mąż ma zamiar tak do konca stycznie wytrzymac?
|
|
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam kciuki
jest bardzo łatwy i na prawdę pyszny Co do nocnych rozmów przez sen, to ja mam tak że czasami zwijam się w kulke i często zwijam ręce pod głowe i gdy TŻ się przytula to często dostaje z łokcia po twarzy, to w nos, w oko, w czoło nieraz aż się sama budze bo jest taki huk cóż...za to Tż, łapie nieraz kartony, każe mi podawać, krem itd. ma bardzo bujne sny
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
może już nie wytrzymuje
nie wiem jak on sobie to wyobraża mnie już szlak trafiakurde ale ja jakos tak sama nie potrafię go zaczepić
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my mielismy dziś plener, ale mnie przewiało!! mam nadzieje, ze warto bylo sie poświęcic, we wtorek podobno mam dostac wszystkie zdjęcia już ne mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry kochane
siedze w pracy i mi sie nie chceale zaraz sie urywam na chwile ide pazury spiłowac bo sie godzinka u manikiurzystki zwolniła ![]() wczoraj pisałyśmy o biciu no to mnie dzis nad ranem mąż z baśki w czoło potraktował!!!!mam śliwę i guza no poprostu zaje................ boli jak diabli
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Mąż pojechał pomagać swojemu ojcu wiec kilka godzin mam tylko dla siebie ![]() Wczoraj skończyłam czytać "zmierzch" suuuuuper. dzis zabieram się za drugi tom pewnie. Wiecie, a mnie dziś TZ całował przez sen, zaczął się do mnie dobierać. a jak mu o tym mówie rano to on, że nie pamięta wrrrr
|
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ja musiałam wstać w sumie to pół nocy nie spałam cały czas głodna byłam musiałam poczekać az chociaż słońce się pokaże bo przecież nie będę jeśc po nocach zdążyłam się pokłócić z tż najchętniej to bym go ![]()
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze dzis była dziwna noc bo i ja z TZ nie mogłam spać. non stop się budziliśmy. a na dodatek razem mielismy koszmary. TZ sie sniło, że mu ręke ucieli i chciał sobie ją przyszyc. a mi, że się zgubiłam w Czechach, kazdy chciał mnie zabić , a ja uciekałam i chciałam zadzwonic do rodziców, na pomoc, a tu dupa, bo nie mogłam wykręcic numeru. ale się namęczylam, to coś w stylu jak chcesz uciekac we śnie a nie możesz
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć żonki
![]() jak mnie tu dawno nie było Staram się być na bieżąco, ale nie zawsze jest czas by odp.U nas wszystko ok, cieszymy się małżeńskim życiem. W zeszłym tyg byliśmy na weselu u mojego brata, wszystko im się udało, super wyglądali. Mieli kamerzyste z tej samej firmy co my, ba nawet ten sam facet filmował ich wesele Jakież było nasze zdziwienie jak zobaczyliśmy go w drzwiach Rozmawialiśmy z nim na weselu, pochwaliliśmy za montaż, bo nie chwaląc się film mamy superowy a on stwierdził, że zapamiętał nas po pierwszym tańcu. Kobetki niektóre z Was miały kupony lotto na weselu zamiast kwiatów, jesli to nie tajemnica to zdradzcie czy trafiła Wam się jakaś wygrana
|
|
|
|
#1282 |
|
Rozeznanie
|
baja_86 my mielismy kupony lotto, i goscie naprawde sie dostosowali do naszej prosby, dostalismy moze z jakies 5 bukietow kwiatow, a kuponow lotto mnostwo po kilka zakladow naraz
do tej pory trzymam hehe na pamiatke W kuponach mielismy 5 trojek, wiec nic wiekszego nie wygralismy, no ale trudno...kto ma szczescie w milosci....ten nie wygrywa hehe
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale... podobno kto nie ma szczęscia w grach ten ma w miłości ![]() edit: lustereczko widze, ze tak samo to sobie tłumaczysz
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ był w pracy na noc, a ja obudziłam się dopiero o 11 |
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
My tez z kuponow mielismy grosze
a kuponow mnostwo bylo
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o liczbę zakładów, to gosci było 140. kazdy dał nam kupon z 1 lub nawet 10 skresleniami. wiec zakąłdów to była masa. nawet mi się mnozyc nie chce
|
|
|
|
#1288 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
To ja sie zapytam. Macie może w domku szybkowar?? My dostalismy taki w prezencie ślubnym. chciałabym zacząć coś w nim gotować ale nie wiem jak szukam jakis inspiracji ![]() ps. dzis zrobiłam piersi kuraka nadziewane fetą i oliwkamu w marynacie TZ do tej pory mnie zachwala
|
|
|
|
#1290 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

jakos żal mi na razie kasy na farbowanie u fryza- u mnie to 150-250 zł, a tak to farbuję co miesiac- nie mam odrostów, świeży kolor, błyszczące itd.

śniło mi się że woda pod zlewem się z rur leje. Zerwałam się i budzę tż z tekstem "darek, ja wiem że to głupio brzmi, ale woda się z rur leje pod zlewem", ten się na mnie popatrzał jak na wariatkę ale wstał potulnie i poszedł sprawdzać. Ja w tym samym momencie poszłam do toalety i wtedy zaczęłam się tak śmiać że masakra. Uzmysłowiłam sobie że to mi się śniło. 
wkurzam sie, jak cos mowie, a np tz nie wie, o co mi chodzi (bo niby skad ma wiedziec
albo czy rozkladac lozko czy nie

bomba

cóż...za to Tż, łapie nieraz kartony, każe mi podawać, krem itd. ma bardzo bujne sny 
suuuuuper. dzis zabieram się za drugi tom pewnie.
TZ do tej pory mnie zachwala