Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 13:01   #1261
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
a raz to mi zasnął jak ze mną rozmawiał przez tel :P
Twój TŻ wygrał

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja to sie czasami budzę w nocy w trakcie tego "mojego gadania" i mysle, kurde o co biega. a mina mojego męza jest wtedy niezastąpiona
Gold sama sobie farbujesz włosy??
ja tez gadam, wtedy TŻ mnie budzi, zadaje jakieś pytanie a ja siedzę na łóźku i myślę (zanim dojdę do tego ze to był sen to 5 minut analizuję )

tak, sama sobie farbuję raz kiedyś przyjaciółka nie miała czasu więc spróbowałam. Włosy mam do połowy pleców i jakoś daję radę sama nałozyć farbę równomiernie jakos żal mi na razie kasy na farbowanie u fryza- u mnie to 150-250 zł, a tak to farbuję co miesiac- nie mam odrostów, świeży kolor, błyszczące itd.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:06   #1262
bzyczka1
Zakorzenienie

ja kiedyś, na samym początku wspólnego mieszkania zrobiłam akcje śniło mi się że woda pod zlewem się z rur leje. Zerwałam się i budzę tż z tekstem "darek, ja wiem że to głupio brzmi, ale woda się z rur leje pod zlewem", ten się na mnie popatrzał jak na wariatkę ale wstał potulnie i poszedł sprawdzać. Ja w tym samym momencie poszłam do toalety i wtedy zaczęłam się tak śmiać że masakra. Uzmysłowiłam sobie że to mi się śniło.
W ogóle ja mam jakieś jazdy jeżeli chodzi o sen. Gadam przez sen, wyobrażam sobie różne rzeczy, no że ktoś jest w pokoju a ja śpię zamiast zająć się gościem. I to już wtedy nie śpię, ale to jest takie realne że szok kiedyś na studiach, środek nocy a ja się podniosłam i widzę że siedzi w pokoju moja współlokatorka z innego pokoju i dawaj od razu schizy że ona siedzi a ja śpię i wyobraźcie sobie że zaczęłam z nią rozmawiać, co ona tu robi i która jest godzina

Moja siostra to też dobra agentka, tyle że ona lunatykuje, zerwała się kiedyś z łóżka i opowiada coś o zielonych kamykach i szkiełkach. Najlepsze jest to że ona wtedy śpi ale jak się jej coś zapyta to odpowiada w najlepsze i się jeszcze denerwuje że nikt nie wie o czym ona mówi,tak jak z tymi zielonymi szkiełkami.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:29   #1263
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja kiedyś, na samym początku wspólnego mieszkania zrobiłam akcje śniło mi się że woda pod zlewem się z rur leje. Zerwałam się i budzę tż z tekstem "darek, ja wiem że to głupio brzmi, ale woda się z rur leje pod zlewem", ten się na mnie popatrzał jak na wariatkę ale wstał potulnie i poszedł sprawdzać. Ja w tym samym momencie poszłam do toalety i wtedy zaczęłam się tak śmiać że masakra. Uzmysłowiłam sobie że to mi się śniło.
W ogóle ja mam jakieś jazdy jeżeli chodzi o sen. Gadam przez sen, wyobrażam sobie różne rzeczy, no że ktoś jest w pokoju a ja śpię zamiast zająć się gościem. I to już wtedy nie śpię, ale to jest takie realne że szok kiedyś na studiach, środek nocy a ja się podniosłam i widzę że siedzi w pokoju moja współlokatorka z innego pokoju i dawaj od razu schizy że ona siedzi a ja śpię i wyobraźcie sobie że zaczęłam z nią rozmawiać, co ona tu robi i która jest godzina

Moja siostra to też dobra agentka, tyle że ona lunatykuje, zerwała się kiedyś z łóżka i opowiada coś o zielonych kamykach i szkiełkach. Najlepsze jest to że ona wtedy śpi ale jak się jej coś zapyta to odpowiada w najlepsze i się jeszcze denerwuje że nikt nie wie o czym ona mówi,tak jak z tymi zielonymi szkiełkami.
To ja mam dokladnie tak jak Twoja siostra wkurzam sie, jak cos mowie, a np tz nie wie, o co mi chodzi (bo niby skad ma wiedziec ) albo mi nie odpowiada ja to potrafie sie ubrac, zlozyc lozko i dopiero sie obudzic moja mama zawsze sie bala, zebym gdzies w nocy nie wyszla najbardziej sie wkurzam, jak sobie lozko zloze, budze sie i za godzine naprawde trzeba wstac, bo wtedy nie wiem, czy znowu rozbierac sie czy juz tak lezec albo czy rozkladac lozko czy nie
jak bylam mala to snilo mi sie,ze pani kazala mi przyniesc do szkoly kwiatka, wiec przez sen wstalam i zaczelam tarmosic doniczke nad lozkiem, zeby uszczknac odnozke i sie obudzilam, jak doniczka wyladowala na lozko i ziemia sie wysypala
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 13:31   #1264
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

tak, sama sobie farbuję raz kiedyś przyjaciółka nie miała czasu więc spróbowałam. Włosy mam do połowy pleców i jakoś daję radę sama nałozyć farbę równomiernie jakos żal mi na razie kasy na farbowanie u fryza- u mnie to 150-250 zł, a tak to farbuję co miesiac- nie mam odrostów, świeży kolor, błyszczące itd.
u mnie to koszt ok 150 -200 zł. kurde czasami kuci mnie to by samej sobie zrobic kolor ale jakos się boję, ze coś wyjdzie nie tak.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:01   #1265
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny,ale macie jazde z tymi snami, wasi mężowie to mają czasem ciekawe noce ja się dziś dowiedziałam że od poniedziałku będę miała ekipę budowlańców w domu, oj będzie syfku i co za tym idzie sprzątania.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:44   #1266
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny własnie dzwoniłą moja babcia. Dzwonili do niej z warszawy we wtorek na 8 rano dziadek ma byc w warszawie na kardiologii na badaniach i od razu potem operacja na serce . az mi się ręce trzęsą całe jak sie dowiedziałam. ale wierzę, ze wszystko się uda.

Stary 2009-10-09, 14:57   #1267
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny własnie dzwoniłą moja babcia. Dzwonili do niej z warszawy we wtorek na 8 rano dziadek ma byc w warszawie na kardiologii na badaniach i od razu potem operacja na serce . az mi się ręce trzęsą całe jak sie dowiedziałam. ale wierzę, ze wszystko się uda.
To trzymam kciuki, nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:02   #1268
bzyczka1
Zakorzenienie

madzialenka na pewno się uda trzymam kciuki za Dziadka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:06   #1269
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
To trzymam kciuki, nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
madzialenka na pewno się uda trzymam kciuki za Dziadka
Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

11 wrzesnia dziadek miał te 2 zawały. jeden po drugim. Tyle czasu czekalismy na termin operacji. W koncu dziś go znamy. I dopiero dziś zaczęłam się denerwować. Choć jak dzwoniła babcia, to nie dałam tego po sobie poznać. Sama ją jeszcze uspokajałam

Stary 2009-10-09, 17:12   #1270
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Wiesz, ten strach jest silniejszy ode mnie, wiem ze moze mi sie zaczac robic slabo, duszno, nie bede mogla gleboko oddychac, puls 120 a cisnienie z 200/100 i jeszcze sie nakrecam ze jak zaslabne nikt mi nie pomoze.. Wrrr jaka ja jestem stara a glupia
Naprawde dr chyba sie kłania
spokojnie w razie czego pomogą Ci. Jak wracaliśmy z Egiptu to jakiś chłopak zasłabł, załoga od razu podała mu tlen i nawet znalazł się na pokładzie lekarz. Mój TZ też strasznie panikuje w samolocie a ja po prostu nie myślę o tym, wmawiam sobie cały czas, że jedziemy po prostu pociągiem

Cytat:
no a 2 dni temu go pobiłam : hahaha: podobno z całej siły go strzeliłam w klatę i powiedziałam "jeszcze raz mi zachrapiesz to zobaczysz" TZ stwierdził, ze jeszcze nie wiedział,z e ja mam tyle siły w sobie
ja mojego męża powinnam pół nocy okładać żeby w końcu przestał chrapać

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

no i zafarbowałam sobie włosy- chciałam kolor taki jak ma Jennifer Aniston (ciemny blond/bardzo jasny brąz) i wybrałam Loreala Preference Havane (jasny burszyn) sugerując się próbnikiem w drogerii wyszedł czerwony brąz a odrosty to już wogóle czerwone bomba
coś z tymi blondami jest nie tak bo mi też włosy zczerwieniały przed ślubem... nie wiem czy pamiętasz moją relację

Cytat:

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:50   #1271
kasiaher
Wtajemniczenie

uffff.... nadrobiłam jakieś 4 strony dawno już tak nie nadrabiałam

ale macie jazdę z tymi snami, ja też miałam jakies dziwne akcje jak się obudziłam krzycząc na całe gardło ( tż sie tak wystraszyl, że myślałam że zawału dostanie) albo obudziłam się jak płaczę i cos majaczę przez sen, tż dostał już nie raz odemnie , kiedys go udzerzyłam pięścią w kroczę , ja cię myślałam że mnie zamorduje
on tez już nie raz mi przywalił w głowę ręką albo mnie w tyłek kopnął przez sen , ale zawsze go budzę i mówię że jeszcze raz a go z łózka rzucę

ja ostatnio mam sny erotyczne z moim mężem może dlatego że juz nic razem od ponad dwóch miesięcy
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:54   #1272
domi7ks
Zakorzenienie

Kasia to Twoj mąż ma zamiar tak do konca stycznie wytrzymac?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:22   #1273
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Ewurka- chyba zrobie tego Twojego slodkiego lakomczuszka jutro
Trzymam kciuki jest bardzo łatwy i na prawdę pyszny

Co do nocnych rozmów przez sen, to ja mam tak że czasami zwijam się w kulke i często zwijam ręce pod głowe i gdy TŻ się przytula to często dostaje z łokcia po twarzy, to w nos, w oko, w czoło nieraz aż się sama budze bo jest taki huk cóż...za to Tż, łapie nieraz kartony, każe mi podawać, krem itd. ma bardzo bujne sny

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 20:51   #1274
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kasia to Twoj mąż ma zamiar tak do konca stycznie wytrzymac?
może już nie wytrzymuje nie wiem jak on sobie to wyobraża mnie już szlak trafia
kurde ale ja jakos tak sama nie potrafię go zaczepić
Stary 2009-10-09, 23:28   #1275
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Z dziadkiem na pewno będzie dobrze

a my mielismy dziś plener, ale mnie przewiało!! mam nadzieje, ze warto bylo sie poświęcic, we wtorek podobno mam dostac wszystkie zdjęcia już ne mogę się doczekać
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 07:06   #1276
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ale macie jazdę z tymi snami, ja też miałam jakies dziwne akcje jak się obudziłam krzycząc na całe gardło ( tż sie tak wystraszyl, że myślałam że zawału dostanie)
to tak jak moja młodsza siostra kilka lat temu. siedzzimy z mamą w pokoju, a tu nagle taki krzyk przeraźliwy, pobiegłyśmy do pokoju siostry. i ani jej dobudzić ani uspokoić. cały czas jakby spała. już nie pamiętam jak to się skończyło, ale tego krzyku, to do dzisiaj z mamą nie możemy zapomnieć.

Cytat:
on tez już nie raz mi przywalił w głowę ręką albo mnie w tyłek kopnął przez sen , ale zawsze go budzę i mówię że jeszcze raz a go z łózka rzucę
kilka dni temu pytałam TŻ, czy go kopię albo coś przez sen. powiedział, że nie pamiętam, żeby tak było. ja tez nie kojarzę, żeby od niego dostała.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 08:39   #1277
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dzien dobry kochane

siedze w pracy i mi sie nie chce

ale zaraz sie urywam na chwile ide pazury spiłowac bo sie godzinka u manikiurzystki zwolniła

wczoraj pisałyśmy o biciu

no to mnie dzis nad ranem mąż z baśki w czoło potraktował!!!!mam śliwę i guza
no poprostu zaje................ boli jak diabli

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 09:54   #1278
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Mąż pojechał pomagać swojemu ojcu wiec kilka godzin mam tylko dla siebie

Wczoraj skończyłam czytać "zmierzch" suuuuuper. dzis zabieram się za drugi tom pewnie.

Wiecie, a mnie dziś TZ całował przez sen, zaczął się do mnie dobierać. a jak mu o tym mówie rano to on, że nie pamięta wrrrr

Stary 2009-10-10, 10:36   #1279
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
ja musiałam wstać w sumie to pół nocy nie spałam cały czas głodna byłam musiałam poczekać az chociaż słońce się pokaże bo przecież nie będę jeśc po nocach
zdążyłam się pokłócić z tż najchętniej to bym go
Stary 2009-10-10, 10:42   #1280
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
ja musiałam wstać w sumie to pół nocy nie spałam cały czas głodna byłam musiałam poczekać az chociaż słońce się pokaże bo przecież nie będę jeśc po nocach
zdążyłam się pokłócić z tż najchętniej to bym go
Kasiu a co się stało??

kurcze dzis była dziwna noc bo i ja z TZ nie mogłam spać. non stop się budziliśmy. a na dodatek razem mielismy koszmary. TZ sie sniło, że mu ręke ucieli i chciał sobie ją przyszyc. a mi, że się zgubiłam w Czechach, kazdy chciał mnie zabić , a ja uciekałam i chciałam zadzwonic do rodziców, na pomoc, a tu dupa, bo nie mogłam wykręcic numeru. ale się namęczylam, to coś w stylu jak chcesz uciekac we śnie a nie możesz obudziłam się zlana potem

Stary 2009-10-10, 10:56   #1281
baja_86
Zakorzenienie

Cześć żonki
jak mnie tu dawno nie było Staram się być na bieżąco, ale nie zawsze jest czas by odp.

U nas wszystko ok, cieszymy się małżeńskim życiem.
W zeszłym tyg byliśmy na weselu u mojego brata, wszystko im się udało, super wyglądali. Mieli kamerzyste z tej samej firmy co my, ba nawet ten sam facet filmował ich wesele Jakież było nasze zdziwienie jak zobaczyliśmy go w drzwiach Rozmawialiśmy z nim na weselu, pochwaliliśmy za montaż, bo nie chwaląc się film mamy superowy a on stwierdził, że zapamiętał nas po pierwszym tańcu.

Kobetki niektóre z Was miały kupony lotto na weselu zamiast kwiatów, jesli to nie tajemnica to zdradzcie czy trafiła Wam się jakaś wygrana
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:05   #1282
Lustereczko
Rozeznanie

baja_86 my mielismy kupony lotto, i goscie naprawde sie dostosowali do naszej prosby, dostalismy moze z jakies 5 bukietow kwiatow, a kuponow lotto mnostwo po kilka zakladow naraz do tej pory trzymam hehe na pamiatke W kuponach mielismy 5 trojek, wiec nic wiekszego nie wygralismy, no ale trudno...kto ma szczescie w milosci....ten nie wygrywa hehe
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:06   #1283
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Kobetki niektóre z Was miały kupony lotto na weselu zamiast kwiatów, jesli to nie tajemnica to zdradzcie czy trafiła Wam się jakaś wygrana
My z masy kuponów wygralismy całe 82 zł ale... podobno kto nie ma szczęscia w grach ten ma w miłości

edit:
lustereczko widze, ze tak samo to sobie tłumaczysz

Stary 2009-10-10, 12:09   #1284
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć żonki
jak mnie tu dawno nie było Staram się być na bieżąco, ale nie zawsze jest czas by odp.

My tez mieliśmy parę kuponow z wielokrotnymi zakladami i NIC nie trafiliśmy ;p ja dziś samcznie spałam, coś tam mi się śniło ale za bardzo teraz nie mogę sobie przypomniec co TŻ był w pracy na noc, a ja obudziłam się dopiero o 11 dawno tak dlugo nie spałam ;]
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:25   #1285
atomufka
Zakorzenienie

My tez z kuponow mielismy groszea kuponow mnostwo bylo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 12:31   #1286
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
My z masy kuponów wygralismy całe 82 zł ale... podobno kto nie ma szczęscia w grach ten ma w miłości

edit:
lustereczko widze, ze tak samo to sobie tłumaczysz
My mieliśmy 2 trojki i to w pierwszym kuponie jaki poszdł do sprawdzenia a potem nic a zakładów było sporo jak policzyliśmy za ile to coś ok 400z ł
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 17:56   #1287
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jesli chodzi o liczbę zakładów, to gosci było 140. kazdy dał nam kupon z 1 lub nawet 10 skresleniami. wiec zakąłdów to była masa. nawet mi się mnozyc nie chce

Stary 2009-10-10, 18:10   #1288
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 18:59   #1289
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dokładnie.

To ja sie zapytam. Macie może w domku szybkowar?? My dostalismy taki w prezencie ślubnym. chciałabym zacząć coś w nim gotować ale nie wiem jak szukam jakis inspiracji

ps. dzis zrobiłam piersi kuraka nadziewane fetą i oliwkamu w marynacie TZ do tej pory mnie zachwala

Stary 2009-10-10, 19:27   #1290
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości