|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Jak będziesz jeździć regularnie to bedziesz sie czuła swobodnie za kierownicą A co drinkowania to chyba źle mnie zrozumiałaś absolutnie nie w aucie, pić będziemy tylko na weselu![]() Musze pomalowac paznokcie na jutro a wczoraj złamał mi sie jeden a dziś dwa Jeden jak zakładałam spodnie a dwa nie wiem kiedy Cudownie:rolle yes:
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Hej dziewczyny
![]() Właśnie rozmawiałam z Mamusią Była w kancelarii kościoła, w którym chcemy ślubować- jesteśmy zapisani na 13.02.2010 na godz. 15 No i news dnia- chyba nie musimy robić nauk przedmałżeńskich, bo mamy świadectwa ukończenia kursu przedmałżeńskiego z liceum, wystawione przez księdza z którym mieliśmy religię ![]() Ksiądz wpisujący nas w kalendarz powiedział, że mój proboszcz powinien nam to uznać i tylko poradnię musimy odwiedzić 2 razy ![]() Jeszcze jutro Mama pójdzie to potwierdzić w naszym kościele i będziemy wszystko wiedzieć Ale mam radochę
|
#753 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie że byłaś u krawcowej, po Twoim opisie wyobaziłam ją sobie i myślę że bedzie interesująca sama zastanawiam się nad pewną kombinacją, bo żadna w 100% mi sie nie podoba, ale najpierw i tak musze pomierzyc cokolwiek żeby stwierdzić jaki krój będzie do mnie pasował.Kolejna PM z wybraną sukienką ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
no to masz już w końcu termin fajniezazdraszczam tego że nie musisz kursu robić
|
|||
|
|
|
#754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe zrozumialam ze juz w aucie, w sumie bez sensu jak potem cala noc z alko |
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeeej
Cytat:
![]() obca7 bardzo ładne te zaproszenia, Cytat:
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiada się cudnie![]() Cytat:
Cytat:
![]() Także toska niech się mama wywie ![]() Ja mam to zaświadczenie z liceum ale tż nie ma więc i tak będziemy chodzić ![]() Tak mi ksiądz mówił Ale zaznaczył, że co parafia to inne podejście
|
|||
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super I jeszcze te nauki, proszę proszę jaka farciara My juz nauki z glowy, ale za to ta poradnia została. Ale mam pomysł, że jesli poradnia jest czynna w weekendy to umówię nas gdzieś na Rynku w dniu zjazdu na podyplomówce, bo mam pewność, że wtedy pójdziemy![]() Wcoraj bylismy w M1 i tz rozmawial przez telefon, więc ja poszłam do Aparta i obejrzałam nasze upatrzone obrączki i jestem pewna, że to te Dla niewtajemniczonych link http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,837 ![]() Ponoc w przyszłym tygodniu ma już byc zima Dobrze, że mami mi zaniosła kozaki do szewca i juz sa w pełnej gotowości. Brrr![]() Cytat:
Nie wiem czy byłaś w jakims kraju śródziemnomorskim - tam auta maja tak pokiereszowane zderzaki, ze masakra, jak tam parkujesz to normalnie sie obijasz o auta Także luz Ja bym sie martwiła dopiero jakimis wgnieceniami na drzwiach, masce, klapie albo nadkolach.
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-09 o 19:08 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! Fajnie, że zaliczą Wam te nauki Cytat:
Naprawdę warto zmierzyć wcześniej różne suknie. Ja nie sądziłam, że może mogę dobrze wyglądać z takimi marszczeniami w talii, ale okazało się, że one świetnie podkreślają moje wcięcie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękujemy za wsparcie i kondolencje
Normalnie jakiś bestseller by wyszedł z tych naszych opowieści Aż się złości, bo np jego znajomy który w tym roku się żenił miał zaliczoną poradnię po 1 spotkaniu Ale damy radę! Co to dla nas!
|
#760 |
|
BAN stały
|
Oglądam zaproszenia i myśle nad zamówieniem może takich http://allegro.pl/item754777807_zapr...59_gr_hit.html( podobały mi się inne ze wstążeczką po środku,ale ich już nie ma ) A te są proste i nawet ładne.
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ale fajne http://allegro.pl/item760704639_zlot...ub_wesele.html
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie takie "podziękowania" to tylko zbieracz kurzu, wolałabym kupić zwykłą ramkę na nasze wspólne zdjęcie, niż coś takiego. A mnie właśnie złapał dół, zginęło 2 kolejnych naszych żołnierzy w Afganie, kiedy to się skończy, nie chcę otrzymać kiedykolwiek takich wieści
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko mi bardzo marnie idzie to pozbywanie się kg oj to ![]() grunt to się przełamać naprawdę a tak w ogole to cześć kobietki nadrobiłam Was tak pi razy drzwi bo jestem padnięta, miałam energiczny dzień... po pracy pojechałam do kościoła potwierdzić Nasz termin ślubu, bo jak zamawialiśmy to ksiądz nie miał kalendarza i kazał przyjść za rok z potwierdzeniem wiec poszłam i normalnie byłam w takim szoku, bo mówię w jakiej sprawie przyszłam (księdza w ogóle nie znałam bo to nie moja parafia już niestety i on ani mojego Tz ani mnie też) a ona tak do mnie to jak tam Wam się żyje i wszystko układa, co tam u Was wszystko dobrze to co teraz pewnie poznajecie swoje rodziny, bo wiesz ten okres Narzeczeństwa to taki najlepszy czas żeby dobrze wychować swojego Narzeczonego nie, trzeba sie troszkę postarać... a ja po prostu ![]() a potem byłam na spotkaniu z dwiema przyjaciółkami, po prostu banan nie schodził Nam z twarzy, ale my to zawsze tak mamy, aż się ludzie jak zwykle na Nas gapili... uwielbiam je ![]() i chyba uciekam spać, bo jutro od 7.00 RANO!!!!! dodam, że to przecież sobota dzień w którym nareszcie mogę dłużej pospać, przychodzą Panowie robić kostkę i będą mi koparką jeździli pod oknem, o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy ![]() Tośka właśnie miałam Ci napisać przecież Wasz ślub jest już niedługo naprawdę... będziesz pierwszą PM z Naszego grona... oj juz nie mogę się doczekać Twojej relacji ale fajnie
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-10-09 o 21:43 |
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka kupiła dla rodziców takie ramki: http://www.allegro.pl/item755785014_...dkow_cudo.html z lewej wkleiła zdjęcie z dzieciństwa a z prawej zostawiła miejsce na zdjęcie ślubne bardzo ładnie to wygląda moim zdaniem![]() Ja też idę się kąpać i lulu bo cąły tydzień czekałam na możliwość wyspania się! Do jutra mam nadzieję
|
|
|
|
|
#764 |
|
BAN stały
|
ale ramki ze zdjęciem/ami to też zbieracze kurzu.Zresztą moi rodzice,jak i tż -ta mama dostali ramki z naszym zdjęciem,w związku z tym że żyjemy z dala od rodziny noi daliśmy aby mogli chociaż na nas popatrzeć.
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
hej..
ja padam na łeb.. jestem na nogach od 4.30.. nawet mi sie iść kapać nie chce ![]() co mnie dzisiaj ciekawego ominęło bo nie dam rady nadrobić
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
ramka jest bardziej elegancka wg mnie od takiej za przeproszeniem dupereli
każdy da to co będzie uważał za stosowne, ale skoro wkleiłaś link to wyrażam swoją opinię ![]() can't a cóż Cię na boga zgoniło z wyra o tak nieludzkiej porze? Ja spadam spać, oczy mi się kleją, przeziębienie daje się we znaki, ja już jak staruszka po dobranoccne 22 lulu idę
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-09 o 22:26 |
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
***Styczeń***
2 9 16 23 30 ***Luty*** 6 Martusia951 13 toskaKrk 20 27 ***Marzec*** 6 13 20 27 ***Kwiecień*** 3 10 Selene86 Shilla Flatronka Bernadeta85 Yovitka21 17 Metkaa Malwa8806 Kasiulinka 24 Foczka888 Marina123 kluskapieguska justytutka Guska1979 Remmi ***Maj*** 1 anagat 8 Misiak87 15 Jasiulek Danaeee84 paulina119a wiosna007 woda sodowa 21 Can't be perfect 22 Gos88 Grka sorcierenoire aga2121212121 Lirene1 Joycesky pau141 Caprice6 29 Fallenisko akzseinga84 Nulia84 Diankusia Lady22nn Gospella ***Czerwiec*** 4 Aureea 5 Nataliaw87 Myka86 Dorekipat Nati02 Emilia730 Quillaja Domi22 wakiki Monisia_1331 12 Marzsin Absiurek Kubusewa Malutka777 Fragolinka miamore999 19 Samoa ysia4 Kate0109 Kaaamila1 agulkaa natalitka1988 26 Jazzmanka Elkaaa Madziulka_ Nikusia Elitka4 Kycia1 Mysiulek Skarbek02 Pati1920 Trooskava Shantala reniesia zoska86 CarlaR ***Lipiec*** 3 Evra n-karlik 8 janiiis 10 Kate Polak Kulkaaga Telka10 Mortishia 17 Susanna Nailew Certina4 Anetka_m 83mika 24 Centipede Szana dziewczyneczka89 sjoanna 31 Lain Kasiulas89 Nombre Bjakbeata89 Duszka19 Paaula86 ***Sierpień*** 7 Merriel Luskap nutella.a BlackAngel Nisiaq Malinowe Pole Kasiunka8998 Natisska Zaminka AniołekKB Justys1358 carmen_rsl Grulla Housewife Oliffka2 elly2 Martoolka87 Dżasta87 Moniczka2123 hajduczkawojtusia anesh_ 13 Andzya 14 Onaella Wowilonka młoda_to_głupia Karlain Jagodka21 Nikicia86 Srebrna_smuga Ultraradiola Illusia88 Izzie Niunia_leyla Formichiere Blau matallewar Krazy Tusia872 21 Tancerka212 Angluka Lusmarija Chilanes Lena21 LadyMagnolia Kamab22 Weenuska Lusia7 27 Cherrry2009 28 Ewa8885 Carolcia1988 Bee85 Blanca_nieves Natalusia14 Alunna Asiulek1705 Agator74 CaNdY09 Motylek1007 nurazuki ***Wrzesień*** 4 Fibee Jozia -Myszka- dzustine_ck Aaaaaneczkaaaaa Martusqa4 lejlla 11 Adomajka Agunia89 sadlaczyca 18 Gosica502 Kaska87 Malin121 Twarda Luneme nicolaaa Muchomorka26 Dorotheaa 24 25 Obca7 ***Październik*** 2 Asia_LP Claris Anus19 Czaszka Sygine Madzinek87 9 Aaś ButterBear aicila 16 Juniora Norana 23 30 ***Listopad*** 6 13 20 27 ***Grudzień*** 4 11 18 25
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-10 o 14:02 |
|
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się bardziej ta ramka podoba niż figurka, zaproszenia też wybrałabym inne, mi też się podobają takie z kokardką.
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Kasia witaj ale nas dużo ![]() ale się wkurzylam tym artykułem: http://prawo.gazetaprawna.pl/artykul...e_patrona.html no ale zaraz się pojawił komunikat MS ![]() http://www.ms.gov.pl/aktualnosci.php#akt091009 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
mam problem z podpisem, ale walczę zaraz to rozcykam chyba
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Cytat:
Komu będzie fajnie temu będzie fajnie , a ja sie stresuje, bo wolałabym najpierw dowiedzieć się co nieco od Was, jakieś rady dostać, bo na niewielu ślubach byłam, a w organizacji w zasadzie nigdy nie uczestniczyłam W dodatku ja dość nieśmiała jestem i bycie w centrum uwagi będzie dla mnie trudne. A my to wszystko tak na szybko organizujemy, w biegu, trochę tak chaotycznie...No kurcze boję się Aaaaaa własnie zdałam sobie sprawę, że mój ślub wypada tuż przed wielkim postem, czyli wtedy jakieś imprezy ostatkowe są czy cuś ![]() A my nie mamy jeszcze Dj znalezionego, a niedługo już może być trudno znaleźć kogoś kto będzie miał wolny termin. Dziewczyny wybaczcie, że Was tak męczę z tym wszystkim, ale jeszcze w tej kwestii będę potrzebowała pomocy ![]() Macie namiary na jakichś dobrych w prowadzeniu imprez weselnych Dj'ów? Chodzi mi o kogoś kogo osobiście i z pełnym przekonaniem możecie polecić, byłyście na weselu, na którym grał itp. Myślę, że dojazd nie będzie problemem, bo ślub będzie na podkarpaciu. Bardzo proszę o info w wątku lub na pw
Edytowane przez toskaKrk Czas edycji: 2009-10-09 o 23:41 |
|
|
|
|
#772 |
|
BAN stały
|
http://www.youtube.com/watch?v=VbfvN...eature=related kolejna durna zabawa.
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- OMG http://www.youtube.com/watch?v=Qr3oV...eature=related
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-09 o 23:38 |
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam hasła do mojego konta na uczelni i nie mogę go odblokować najlepsze jest to, że nie da się na maila przypomnienia wysłać
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj pół dnia przespałam. Mam nadzieję, że jutro już będę się lepiej czuła, bo jadę na urodziny chrześniaka. Drugie pół dnia spędziłam na przeglądaniu stron www fotografów. Kilku mi nawet odpisało, ale ceny mają około 2,5 tys., więc jak na razie fotografka koleżanki wygrywa, bo ma super zdjęcia, a cena 2 tys.
|
|
|
|
#775 |
|
BAN stały
|
sikam http://www.youtube.com/watch?v=udsMO...eature=related
Taniec najlepszy :d
|
|
|
|
#776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No więc osobiście to Ja nigdy nie byłam na weselu z DJ'em. Mam wielką rodzinę i u nas zawsze są weselicha z zespołem. Ale przez pewien czas sama zastanawiałam się nad DJ'em, bo na zespół na mojej sali jest trochę mało miejsca (no ale jakoś jednak będzie trzeba sobie poradzić) i bardzo polecany był jakiś Ziutek Wieczorkowski z radia Kolor. Koleżanka z pracy miała kogoś innego, ale też radiowca. Myślę, że Ci wszyscy 'radiowcy' są spoko, bo oprócz tego, że znają się na muzyce, to mają gadane
|
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
dobra spadam spać bo ostatnio spaliśmy po 5 godzin bo się po imprezkach włóczyliśmy i mam dość
![]() dobranoc
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
zaproszenia robie podobne do tych
![]() http://www.jdstyle.pl/elegant.html model l03 Moje bedzie miało złotą wstążeczkę [/QUOTE]obca17: te zaproszenie śliczne chyba też takie zrobię , ale z zieloną wstążeczką
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień doberek
![]() ja zjadam sniadanko, idę się kąpać i do pracy
|
|
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jeszcze co damy rodzicom w ramach podziękowań, ale na pewno coś bardziej użytecznego a jak nie to bezużyteczna rzecz, ale z klasą. Co do ramek na zdjęcia to wg mnie super pomysł, moi rodzice chcą sobie powiesić nasze zdjęcie w salonie tylko ciekawa jestem gdzie skoro wisi tam juz 5 obrazów. O, nawet obraz jest wg mnie fajnym prezentem dla rodziców Może któraś z Was korzysta z tego pomysłu, ja juz niestety nie mogę, bo chyba na suficie by sobie powiesili![]() Cytat:
nie mam namiarów, ale na pewno jest w necie.Aha tylko te wszystkie imprezy byly w Krakowie, nie wiem czy on jeździ poza Kraków.My dziś 8idziemy na wesele z DJ i własnie się zastanawiamy jak będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Ja juz prawie zapomnialam jak sie jezdzi 

Jak będziesz jeździć regularnie to bedziesz sie czuła swobodnie za kierownicą
absolutnie nie w aucie, pić będziemy tylko na weselu
Jeden jak zakładałam spodnie a dwa nie wiem kiedy
Cudownie:rolle yes:

To marszczenie (takie jakby uszczypnięcie materiału) będzie przykryte kawałkiem koronki.
Ale damy radę!
bo jestem padnięta, miałam energiczny dzień... po pracy pojechałam do kościoła potwierdzić Nasz termin ślubu, bo jak zamawialiśmy to ksiądz nie miał kalendarza i kazał przyjść za rok z potwierdzeniem