Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 18:33   #751
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja juz prawie zapomnialam jak sie jezdzi

Zazdroszcze wesela i drinkowania w aucie
trzeba jeździć, żeby dojśc do wprawyJak będziesz jeździć regularnie to bedziesz sie czuła swobodnie za kierownicą A co drinkowania to chyba źle mnie zrozumiałaś absolutnie nie w aucie, pić będziemy tylko na weselu
Musze pomalowac paznokcie na jutro a wczoraj złamał mi sie jeden a dziś dwaJeden jak zakładałam spodnie a dwa nie wiem kiedyCudownie:rolle yes:
Stary 2009-10-09, 18:46   #752
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Hej dziewczyny

Właśnie rozmawiałam z Mamusią

Była w kancelarii kościoła, w którym chcemy ślubować- jesteśmy zapisani na 13.02.2010 na godz. 15

No i news dnia- chyba nie musimy robić nauk przedmałżeńskich, bo mamy świadectwa ukończenia kursu przedmałżeńskiego z liceum, wystawione przez księdza z którym mieliśmy religię
Ksiądz wpisujący nas w kalendarz powiedział, że mój proboszcz powinien nam to uznać i tylko poradnię musimy odwiedzić 2 razy
Jeszcze jutro Mama pójdzie to potwierdzić w naszym kościele i będziemy wszystko wiedzieć

Ale mam radochę
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:49   #753
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Zaklepałam sobie suknię
siedziałam w salonie półtorej godziny, starając się znaleźć kompromis, pomiędzy tym co sobie ubzdurałam, a tym co będzie dobrze wyglądało i będzie możliwe do uszycia. Początkowo to wyglądało tak: bo wymyślony przez mnie krój był ok, ale nie dało się go uszyć z tych materiałów, które chciałam. No ale w końcu suknia jest wybrana
Po wyjściu z salonu czułam się jak po spowiedzi
Cytat:
Góra jak w tej sukience: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html, tylko to marszczenie jeszcze trochę bardziej nachodzi na biust od spodu tak jak tu: http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html
Ta góra wycięta w serduszko i na biuście ta koronka z kryształkami. Wzdłuż boku też delikatne fragmenty koronki.
Chyba zdecyduję się mimo wszystko na ramiączka, być może dopinane takie jak tu: http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC tylko odrobinę węższe.
Dół będzie miał taki kształt jak na 2. załączniku. Ale wygląd taki jak na 1. Tylko, że materiały odwrotnie: od góry większość to będzie organza, a na dole koronka będzie wystawać. To marszczenie (takie jakby uszczypnięcie materiału) będzie przykryte kawałkiem koronki.

fajnie że byłaś u krawcowej, po Twoim opisie wyobaziłam ją sobie i myślę że bedzie interesująca sama zastanawiam się nad pewną kombinacją, bo żadna w 100% mi sie nie podoba, ale najpierw i tak musze pomierzyc cokolwiek żeby stwierdzić jaki krój będzie do mnie pasował.
Kolejna PM z wybraną sukienką

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Była w kancelarii kościoła, w którym chcemy ślubować- jesteśmy zapisani na 13.02.2010 na godz. 15

No i news dnia- chyba nie musimy robić nauk przedmałżeńskich, bo mamy świadectwa ukończenia kursu przedmałżeńskiego z liceum, wystawione przez księdza z którym mieliśmy religię
Ksiądz wpisujący nas w kalendarz powiedział, że mój proboszcz powinien nam to uznać i tylko poradnię musimy odwiedzić 2 razy
Jeszcze jutro Mama pójdzie to potwierdzić w naszym kościele i będziemy wszystko wiedzieć

Ale mam radochę

no to masz już w końcu termin fajnie

zazdraszczam tego że nie musisz kursu robić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:51   #754
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
trzeba jeździć, żeby dojśc do wprawyJak będziesz jeździć regularnie to bedziesz sie czuła swobodnie za kierownicą A co drinkowania to chyba źle mnie zrozumiałaś absolutnie nie w aucie, pić będziemy tylko na weselu
Wiem ze trzeba jezdzic ale mam malego stracha po tym jak porysowalam zderzak... przestalam sie czuc pewnie za kierownica...
Hehe zrozumialam ze juz w aucie, w sumie bez sensu jak potem cala noc z alko
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:53   #755
metkaa
Zakorzenienie

heeeej
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja w wakacje kupiłam depilator. Nie boli mnie, ale przestałam używać, bo depilował niedokładnie, a po tygodniu i tak mi wszystko odrastało i trzeba było od nowa. A niby nogi gładkie do 4 tygodni... Wróciłam do maszynki
moj goli dokładnie chociaz nigdy nogi nie były gładkie przez 4 tyg, ale 2 sa

obca7 bardzo ładne te zaproszenia,

Cytat:
Hej dziewczyny

Ale mam radochę
super ze macie juz zaklepana godz, co do nauk to raczej jest tak ze jak juz sie ma kusr ze szkoły to ksieza to akceptuja i nie trzeba robic, przynajmniej u mnie w miescie tak jest, sama tez nie musiałam chodzic ale towarzyszyłam tz
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:57   #756
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Góra jak w tej sukience: http://www.eddyk.com/eddyk/eddykmain.html, tylko to marszczenie jeszcze trochę bardziej nachodzi na biust od spodu tak jak tu: http://www.eddyk.com/adk/adkmain.html
Ta góra wycięta w serduszko i na biuście ta koronka z kryształkami. Wzdłuż boku też delikatne fragmenty koronki.
Chyba zdecyduję się mimo wszystko na ramiączka, być może dopinane takie jak tu: http://www.maggiesottero.com/dress.a...tyle=J1243LUHC tylko odrobinę węższe.
Dół będzie miał taki kształt jak na 2. załączniku. Ale wygląd taki jak na 1. Tylko, że materiały odwrotnie: od góry większość to będzie organza, a na dole koronka będzie wystawać. To marszczenie (takie jakby uszczypnięcie materiału) będzie przykryte kawałkiem koronki.
Otworzyłam wszystkie i przez parę minut myślałam ale wymysliłam Zapowiada się cudnie

Cytat:
Hej dziewczyny

Ale mam radochę
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
fajnie że byłaś u krawcowej, po Twoim opisie wyobaziłam ją sobie i myślę że bedzie interesująca sama zastanawiam się nad pewną kombinacją, bo żadna w 100% mi sie nie podoba, ale najpierw i tak musze pomierzyc cokolwiek żeby stwierdzić jaki krój będzie do mnie pasował.

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

no to masz już w końcu termin fajnie

zazdraszczam tego że nie musisz kursu robić
Mi ksiądz przy zapisach powiedział, że lepiej się najpierw zapytać czy honorują bo to każdy proboszcz robi jak mu się uważa....ale generalnie podobno odchodzą już powoli od honorowania tych licealnych zaświadczeń...szczególnie tych nowszysch. Sprzed 6-7 lat są ok ale te nowsze już nie bardzo...nie wiem czym się różnią
Także toska niech się mama wywie

Ja mam to zaświadczenie z liceum ale tż nie ma więc i tak będziemy chodzić

Tak mi ksiądz mówił Ale zaznaczył, że co parafia to inne podejście
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:00   #757
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Ale mam radochę
o jaaa to już niedługo!SuperI jeszcze te nauki, proszę proszę jaka farciara My juz nauki z glowy, ale za to ta poradnia została. Ale mam pomysł, że jesli poradnia jest czynna w weekendy to umówię nas gdzieś na Rynku w dniu zjazdu na podyplomówce, bo mam pewność, że wtedy pójdziemy
Wcoraj bylismy w M1 i tz rozmawial przez telefon, więc ja poszłam do Aparta i obejrzałam nasze upatrzone obrączki i jestem pewna, że to teDla niewtajemniczonych link http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,837
Ponoc w przyszłym tygodniu ma już byc zimaDobrze, że mami mi zaniosła kozaki do szewca i juz sa w pełnej gotowości. Brrr
Cytat:
Wiem ze trzeba jezdzic ale mam malego stracha po tym jak porysowalam zderzak... przestalam sie czuc pewnie za kierownica...
Hehe zrozumialam ze juz w aucie, w sumie bez sensu jak potem cala noc z alko
oj, ja nic nie porysowałam, ale się stresowałam, że cos rozwalę, więc rodzice mnie zapewniali, że jak rozwalę to nic się nie stanie i mam sie nie martwić, auto jest ubezpieczone i mam jeździć i nie gadać i jak rozwalę to jest moje i to ja jakis czas będe miała auto niesprawne a nie oni i jeśli ktos na tym ucierpi to ja, wiec to będzie mój problem. A co do zderzaka to w sumie sluzy do zderzania i moim zdaniem póki nie odpadnie to spokoNie wiem czy byłaś w jakims kraju śródziemnomorskim - tam auta maja tak pokiereszowane zderzaki, ze masakra, jak tam parkujesz to normalnie sie obijasz o auta A np. w Paryżu auta zostawia się na luzie i jak chcesz wyjechac i nie masz miejsca to popychasz auto przed sobą czy za sobą i pare cm luzu sie robi i nara Także luzJa bym sie martwiła dopiero jakimis wgnieceniami na drzwiach, masce, klapie albo nadkolach.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-09 o 19:08
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 19:57   #758
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny

Ale mam radochę
Gratulacje! Fajnie, że zaliczą Wam te nauki

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dzięki Naprawdę warto zmierzyć wcześniej różne suknie. Ja nie sądziłam, że może mogę dobrze wyglądać z takimi marszczeniami w talii, ale okazało się, że one świetnie podkreślają moje wcięcie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Otworzyłam wszystkie i przez parę minut myślałam ale wymysliłam Zapowiada się cudnie
Dzięki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:03   #759
chilanes
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękujemy za wsparcie i kondolencje Normalnie jakiś bestseller by wyszedł z tych naszych opowieści Aż się złości, bo np jego znajomy który w tym roku się żenił miał zaliczoną poradnię po 1 spotkaniu a już tym, co mają zaliczane nauki szkolne, to bardzo zazdrościmy Ale damy radę! Co to dla nas!
Stary 2009-10-09, 21:28   #760
madmuazelle
BAN stały

Oglądam zaproszenia i myśle nad zamówieniem może takich http://allegro.pl/item754777807_zapr...59_gr_hit.html( podobały mi się inne ze wstążeczką po środku,ale ich już nie ma ) A te są proste i nawet ładne.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

ale fajne http://allegro.pl/item760704639_zlot...ub_wesele.html
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:34   #761
chilanes
Zakorzenienie

Dla mnie takie "podziękowania" to tylko zbieracz kurzu, wolałabym kupić zwykłą ramkę na nasze wspólne zdjęcie, niż coś takiego. A mnie właśnie złapał dół, zginęło 2 kolejnych naszych żołnierzy w Afganie, kiedy to się skończy, nie chcę otrzymać kiedykolwiek takich wieści
Stary 2009-10-09, 21:41   #762
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gos88 Pokaż wiadomość
Ja podobnie zamierzam się wybrać na "szaleństwo" w poszukiwaniu sukni w przyszłym roku jakoś styczeń/luty. Do tego czasu musze zrzucić jeszcze kilka kilogramów, żeby wyglądać ślicznie Noo..a potem jeszcze przez te 7 miesięcy nie przytyć hhe
to tak samo jak ja tylko mi bardzo marnie idzie to pozbywanie się kg

Cytat:
Ja juz prawie zapomnialam jak sie jezdzi
oj to dobrze, ja też tak miałam kiedyś, aż się przełamałam i jeżdżę teraz normalnie, tzn. nie śmigam nie wiadomo jak dobrze, bo czasami zrobię jakaś totalna głupotę której się wstydzę, a najlepiej to mam z parkowaniem, to mój bardzo czuły punkt do tego stopnia ze jak czasami wyjdę już z samochodu i mam gdzieś iść to i jak tylko zobaczę ze okropnie zaparkowałam to spowrotem wsiadam i poprawiam bo mam wrażenie, że ludzie idąc patrzą tylko na ten mój samochód i mowią' o rany co za sierota tak stanęła" - naprawdę mam jakąs obsesje na tym punkcie
grunt to się przełamać naprawdę

a tak w ogole to cześć kobietki
nadrobiłam Was tak pi razy drzwi bo jestem padnięta, miałam energiczny dzień... po pracy pojechałam do kościoła potwierdzić Nasz termin ślubu, bo jak zamawialiśmy to ksiądz nie miał kalendarza i kazał przyjść za rok z potwierdzeniem wiec poszłam i normalnie byłam w takim szoku, bo mówię w jakiej sprawie przyszłam (księdza w ogóle nie znałam bo to nie moja parafia już niestety i on ani mojego Tz ani mnie też) a ona tak do mnie to jak tam Wam się żyje i wszystko układa, co tam u Was wszystko dobrze to co teraz pewnie poznajecie swoje rodziny, bo wiesz ten okres Narzeczeństwa to taki najlepszy czas żeby dobrze wychować swojego Narzeczonego nie, trzeba sie troszkę postarać... a ja po prostu no taki śmieszny ten ksiądz tak to zabawnie mówił, pierwszy raz sie spotkałam z takim ze się zainteresował i w ogóle, no mówie Wam taka jakaś energia od Niego biła

a potem byłam na spotkaniu z dwiema przyjaciółkami, po prostu banan nie schodził Nam z twarzy, ale my to zawsze tak mamy, aż się ludzie jak zwykle na Nas gapili... uwielbiam je

i chyba uciekam spać, bo jutro od 7.00 RANO!!!!! dodam, że to przecież sobota dzień w którym nareszcie mogę dłużej pospać, przychodzą Panowie robić kostkę i będą mi koparką jeździli pod oknem, o ranyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyy

Tośka właśnie miałam Ci napisać przecież Wasz ślub jest już niedługo naprawdę... będziesz pierwszą PM z Naszego grona... oj juz nie mogę się doczekać Twojej relacji ale fajnie

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-10-09 o 21:43
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 21:57   #763
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Oglądam zaproszenia i myśle nad zamówieniem może takich http://allegro.pl/item754777807_zapr...59_gr_hit.html( podobały mi się inne ze wstążeczką po środku,ale ich już nie ma ) A te są proste i nawet ładne.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Zgadzam się z dziewczynami, że takie figurki srurki to tylko zbieracz kurzu...może zastanów się faktycznie nad jakąś ramką z Waszym zdjęciem i np. koszem ze słodkościami i dobrym winem

Moja koleżanka kupiła dla rodziców takie ramki: http://www.allegro.pl/item755785014_...dkow_cudo.html
z lewej wkleiła zdjęcie z dzieciństwa a z prawej zostawiła miejsce na zdjęcie ślubne bardzo ładnie to wygląda moim zdaniem

Ja też idę się kąpać i lulu bo cąły tydzień czekałam na możliwość wyspania się!

Do jutra mam nadzieję
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:11   #764
madmuazelle
BAN stały

ale ramki ze zdjęciem/ami to też zbieracze kurzu.Zresztą moi rodzice,jak i tż -ta mama dostali ramki z naszym zdjęciem,w związku z tym że żyjemy z dala od rodziny noi daliśmy aby mogli chociaż na nas popatrzeć.
Stary 2009-10-09, 22:21   #765
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej..

ja padam na łeb.. jestem na nogach od 4.30.. nawet mi sie iść kapać nie chce

co mnie dzisiaj ciekawego ominęło bo nie dam rady nadrobić
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:24   #766
chilanes
Zakorzenienie

ramka jest bardziej elegancka wg mnie od takiej za przeproszeniem dupereli każdy da to co będzie uważał za stosowne, ale skoro wkleiłaś link to wyrażam swoją opinię

can't a cóż Cię na boga zgoniło z wyra o tak nieludzkiej porze?

Ja spadam spać, oczy mi się kleją, przeziębienie daje się we znaki, ja już jak staruszka po dobranoccne 22 lulu idę

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-09 o 22:26
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:31   #767
kaska87
Zakorzenienie

cześć wszystkiego nie nadrobiłam bo mi sie nie chce ale wklejam kalendarz bo inaczej nie będę mogła nowych pm wpisywać
***Styczeń***
2
9
16
23
30

***Luty***
6
Martusia951
13
toskaKrk
20
27

***Marzec***
6
13
20
27

***Kwiecień***
3
10
Selene86
Shilla
Flatronka
Bernadeta85
Yovitka21
17
Metkaa
Malwa8806
Kasiulinka
24
Foczka888
Marina123
kluskapieguska
justytutka
Guska1979
Remmi

***Maj***
1
anagat
8
Misiak87
15
Jasiulek
Danaeee84
paulina119a
wiosna007
woda sodowa
21
Can't be perfect
22
Gos88
Grka
sorcierenoire
aga2121212121
Lirene1
Joycesky
pau141
Caprice6
29
Fallenisko
akzseinga84
Nulia84
Diankusia
Lady22nn
Gospella

***Czerwiec***
4
Aureea
5
Nataliaw87
Myka86
Dorekipat
Nati02
Emilia730
Quillaja
Domi22
wakiki
Monisia_1331
12
Marzsin
Absiurek
Kubusewa
Malutka777
Fragolinka
miamore999
19
Samoa
ysia4
Kate0109
Kaaamila1
agulkaa
natalitka1988
26
Jazzmanka
Elkaaa
Madziulka_
Nikusia
Elitka4
Kycia1
Mysiulek
Skarbek02
Pati1920
Trooskava
Shantala
reniesia
zoska86
CarlaR

***Lipiec***
3
Evra
n-karlik
8
janiiis
10
Kate Polak
Kulkaaga
Telka10
Mortishia
17
Susanna
Nailew
Certina4
Anetka_m
83mika
24
Centipede
Szana
dziewczyneczka89
sjoanna
31
Lain
Kasiulas89
Nombre
Bjakbeata89
Duszka19
Paaula86

***Sierpień***
7
Merriel
Luskap
nutella.a
BlackAngel
Nisiaq
Malinowe Pole
Kasiunka8998
Natisska
Zaminka
AniołekKB
Justys1358
carmen_rsl
Grulla
Housewife
Oliffka2
elly2
Martoolka87
Dżasta87
Moniczka2123
hajduczkawojtusia
anesh_
13
Andzya
14
Onaella
Wowilonka
młoda_to_głupia
Karlain
Jagodka21
Nikicia86
Srebrna_smuga
Ultraradiola
Illusia88
Izzie
Niunia_leyla
Formichiere
Blau
matallewar
Krazy
Tusia872
21
Tancerka212
Angluka
Lusmarija
Chilanes
Lena21
LadyMagnolia
Kamab22
Weenuska
Lusia7
27
Cherrry2009
28
Ewa8885
Carolcia1988
Bee85
Blanca_nieves
Natalusia14
Alunna
Asiulek1705
Agator74
CaNdY09
Motylek1007
nurazuki

***Wrzesień***
4
Fibee
Jozia
-Myszka-
dzustine_ck
Aaaaaneczkaaaaa
Martusqa4
lejlla
11
Adomajka
Agunia89
sadlaczyca
18
Gosica502
Kaska87
Malin121
Twarda
Luneme
nicolaaa
Muchomorka26
Dorotheaa
24
25
Obca7

***Październik***
2
Asia_LP
Claris
Anus19
Czaszka
Sygine
Madzinek87
9
Aaś
ButterBear
aicila
16
Juniora
Norana
23
30

***Listopad***
6
13
20
27

***Grudzień***
4
11
18
25

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-10 o 14:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:33   #768
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
can't a cóż Cię na boga zgoniło z wyra o tak nieludzkiej porze?
zazwyczaj wstaję o 5 ale dzisiaj musiałam sobie jeszcze przejrzeć notatki na ćwiczenia
Stary 2009-10-09, 22:37   #769
certina4
Wtajemniczenie

mi się bardziej ta ramka podoba niż figurka, zaproszenia też wybrałabym inne, mi też się podobają takie z kokardką.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Kasia witaj

ale nas dużo

ale się wkurzylam tym artykułem:

http://prawo.gazetaprawna.pl/artykul...e_patrona.html

no ale zaraz się pojawił komunikat MS
http://www.ms.gov.pl/aktualnosci.php#akt091009

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 22:38   #770
kaska87
Zakorzenienie

cześć mam problem z podpisem, ale walczę zaraz to rozcykam chyba

Stary 2009-10-09, 22:42   #771
toskaKrk
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tośka właśnie miałam Ci napisać przecież Wasz ślub jest już niedługo naprawdę... będziesz pierwszą PM z Naszego grona... oj juz nie mogę się doczekać Twojej relacji ale fajnie
Dzięki za przypomnienie Komu będzie fajnie temu będzie fajnie , a ja sie stresuje, bo wolałabym najpierw dowiedzieć się co nieco od Was, jakieś rady dostać, bo na niewielu ślubach byłam, a w organizacji w zasadzie nigdy nie uczestniczyłam W dodatku ja dość nieśmiała jestem i bycie w centrum uwagi będzie dla mnie trudne. A my to wszystko tak na szybko organizujemy, w biegu, trochę tak chaotycznie...
No kurcze boję się

Aaaaaa własnie zdałam sobie sprawę, że mój ślub wypada tuż przed wielkim postem, czyli wtedy jakieś imprezy ostatkowe są czy cuś
A my nie mamy jeszcze Dj znalezionego, a niedługo już może być trudno znaleźć kogoś kto będzie miał wolny termin.

Dziewczyny wybaczcie, że Was tak męczę z tym wszystkim, ale jeszcze w tej kwestii będę potrzebowała pomocy

Macie namiary na jakichś dobrych w prowadzeniu imprez weselnych Dj'ów? Chodzi mi o kogoś kogo osobiście i z pełnym przekonaniem możecie polecić, byłyście na weselu, na którym grał itp.
Myślę, że dojazd nie będzie problemem, bo ślub będzie na podkarpaciu.
Bardzo proszę o info w wątku lub na pw

Edytowane przez toskaKrk
Czas edycji: 2009-10-09 o 23:41
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:36   #772
madmuazelle
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=VbfvN...eature=related kolejna durna zabawa.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

OMG http://www.youtube.com/watch?v=Qr3oV...eature=related

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-09 o 23:38
Stary 2009-10-09, 23:37   #773
kaska87
Zakorzenienie

zapomniałam hasła do mojego konta na uczelni i nie mogę go odblokować najlepsze jest to, że nie da się na maila przypomnienia wysłać

Stary 2009-10-09, 23:41   #774
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja dzisiaj pół dnia przespałam. Mam nadzieję, że jutro już będę się lepiej czuła, bo jadę na urodziny chrześniaka. Drugie pół dnia spędziłam na przeglądaniu stron www fotografów. Kilku mi nawet odpisało, ale ceny mają około 2,5 tys., więc jak na razie fotografka koleżanki wygrywa, bo ma super zdjęcia, a cena 2 tys.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:46   #775
madmuazelle
BAN stały

sikam http://www.youtube.com/watch?v=udsMO...eature=related Taniec najlepszy :d
Stary 2009-10-09, 23:50   #776
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny wybaczcie, że Was tak męczę z tym wszystkim, ale jeszcze w tej kwestii będę potrzebowała pomocy

Macie namiary na jakichś dobrych w prowadzeniu imprez weselnych Dj'ów? Chodzi mi o kogoś kogo osobiście i z pełnym przekonaniem możecie polecić, byłyście na weselu, na którym grał itp.
Spoko, od tego jest ten wątek przecież
No więc osobiście to Ja nigdy nie byłam na weselu z DJ'em. Mam wielką rodzinę i u nas zawsze są weselicha z zespołem. Ale przez pewien czas sama zastanawiałam się nad DJ'em, bo na zespół na mojej sali jest trochę mało miejsca (no ale jakoś jednak będzie trzeba sobie poradzić) i bardzo polecany był jakiś Ziutek Wieczorkowski z radia Kolor. Koleżanka z pracy miała kogoś innego, ale też radiowca. Myślę, że Ci wszyscy 'radiowcy' są spoko, bo oprócz tego, że znają się na muzyce, to mają gadane
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 23:54   #777
kaska87
Zakorzenienie

dobra spadam spać bo ostatnio spaliśmy po 5 godzin bo się po imprezkach włóczyliśmy i mam dość

dobranoc

Stary 2009-10-09, 23:58   #778
anesh_
Zakorzenienie

zaproszenia robie podobne do tych
http://www.jdstyle.pl/elegant.html
model l03 Moje bedzie miało złotą wstążeczkę[/QUOTE]

obca17: te zaproszenie śliczne chyba też takie zrobię, ale z zieloną wstążeczką
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 08:25   #779
can't be perfect
Wtajemniczenie

dzień doberek

ja zjadam sniadanko, idę się kąpać i do pracy
Stary 2009-10-10, 08:29   #780
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

z tych zaproszeń to na dole są ładniejsze, bo te wzory, ktore sa na początku to masakra. A co do tej figurki to koszmar, mam nadzieję, ze nikt nigdy nie da mi czegos takiego, ja ludzi męczyć posiadaniem takiego badziewia te nie zamierzam Nie wiem jeszcze co damy rodzicom w ramach podziękowań, ale na pewno coś bardziej użytecznego a jak nie to bezużyteczna rzecz, ale z klasą. Co do ramek na zdjęcia to wg mnie super pomysł, moi rodzice chcą sobie powiesić nasze zdjęcie w salonie tylko ciekawa jestem gdzie skoro wisi tam juz 5 obrazów. O, nawet obraz jest wg mnie fajnym prezentem dla rodzicówMoże któraś z Was korzysta z tego pomysłu, ja juz niestety nie mogę, bo chyba na suficie by sobie powiesili

Cytat:
Aaaaaa własnie zdałam sobie sprawę, że mój ślub wypada tuż przed wielkim postem, czyli wtedy jakieś imprezy ostatkowe są czy cuś
A my nie mamy jeszcze Dj znalezionego, a niedługo już może być trudno znaleźć kogoś kto będzie miał wolny termin.

u mnie na studniówce był DJ/wodzirej Jacek Krąg, byl też na studniówce mojego brata i weselu kuzynki mojej przyjaciółki i jego moge polecić, bo wszyscy bawiliśmy sie świetnie, ale w tym okresie może mieć zajęty termin, bo jest bardzo rozchwytywany, ale nie zaszkodzi spróbowaćnie mam namiarów, ale na pewno jest w necie.Aha tylko te wszystkie imprezy byly w Krakowie, nie wiem czy on jeździ poza Kraków.
My dziś 8idziemy na wesele z DJ i własnie się zastanawiamy jak będzie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości