![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
i tak jakoś nic mi nie wychodzi..
miłości nie udowadnia się słowami. Zatęsknić za niemożliwym jest możliwe. Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach. Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa. ciesz się tym, co masz. jutro może to zniknąć. nicość. a On? On to tylko osoba, którą kocham ponad życie. bez której nie przetrwam tego koszmaru(czyt. życia). On pozwala mi się uspokoić. On wie o mnie wszystko. za Nim pójdę na koniec świata, i jeszcze dalej. dla Niego będę grzeczna cały rok. dla Niego zrobię wszystko. dlaczego? sama nie wiem. po prostu, jest wyjątkową osobą, a jednocześnie taką samą jak Ty, Ona, On.. Dawid. Ideał jest tylko jeden. ;D mam nowy zawód, miłosny. zawód miłosny. jak to pięknie brzmi.. totalny BRAK WENY .
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
wszyscy mowia ze nie lubicie prosb szczerze mam to gdzies kto ma ochote pomoze a wiec chcialabym, opisy o tym ze po rozstaniu z nim nie umie sie zaangazowac w nic nie umie normalnie gadac z facetami itp .. Z gory dziekuje pomocnym ..A TERAZ KILKA OPISOW KTORE MAM NA SCIANE :
STRACH PRZED CIERPIENIEM JEST STRASZNIEJSZY NIZ SAMO CIERPIENIE.. NARZEKALAM ZE NIE MAM BUTOW DOPOKI NIE SPOTKALAM CZLOWIEKA BEZ STOP.. DUM SPIRO SPERO... TO ZLE WYBORY CZYNIA NAS MADRZEJSZYMI.. SCIANA I TAK ZAWSZE SWOJE WIE .. FEMME FATALE .. |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||
BAN stały
|
Cytat:
żyłam w takim rozdarciu prawie dwa lata ![]() bo kto powiedział, że życie będzie proste ? I tak źle i tak niedobrze Bo jest tak nieodpowiednio. W mózgu mi się pląta. rozum mówi zostań. Serce już pobiegło. Coś jakoś brak weny. Ale może coś się przyda. ;* ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
![]() I myśle że po przeczytaniu pierwszych 10 słów nie pomoże Ci nikt... a przynajmniej ja na pewno nie; p Pozdrawiam ;* Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-10 o 07:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#274 | ||
Zadomowienie
|
Artistic soul - dla ciebie nawet dwa:
![]() ![]() ahh a ja Cię uwielbiam za WSZYSTKIE twoje ![]() ![]() Cytat:
okradłam. ![]() Cytat:
Powodzenia w czekaniu na opisy. sorry dziewczynki, ale musiałam. mogę ignorować zwykłe prośby, mogę na nie odpowiadać, ale TO??!! ahh i dzień doberek mojee skarby ;** edit: lovemalinowe - popieram ![]() * * * odkąd ciebie mam. nie budzę się ze łzami w oczach. budzę się z wizją kolejnego dnia z Tobą. zrobiłam wieeelkie porządki w moim sercu. teraz jest tam miejsce na ciebie. i tylko na ciebie.
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-10 o 08:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
jeśli jestem bez ciebie, czuję się taka mała spróbuj zapomnieć o miłości, bo miłość zapomniała o mnie Wymorduj ten zdrowy rozsądek w umyśle I'm using you, my little decoy/ Wykorzystałam cię, moja mała przynęto
She lives in a fairytale Somewhere too far for us to find Forgotten the taste and smell Of the world that she's left behind my photoblog <- Edytowane przez red daisy Czas edycji: 2009-10-10 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
witajcie ^^
ja tu nova jestem ( ; . ale już od jakiegoś czasu podkradam wasze opisy . ![]() i muszę przyznać,iż wszystkie jesteście cudowne ![]() i troszku ode mnie ;
#277 |
Konto usunięte
|
lubię wiedzieć.
czy muszę? nie, ja mogę i chcę Cię uwielbiać. bo czasami chłodem zawieje nie z tej strony, z której powinno. mogę wstać lewą nogą, a i tak będzie to cudowny dzień, bo jesteś. za Tobą mogłabym wejść pod łóżko, nawet jakby siedział tam wielki potwór ; ) Edytowane przez 133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 Czas edycji: 2009-10-10 o 08:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
idamageyou - Witaj nowaa . ![]() Lovemaline, Kochanaaa - Popieram ! ![]() * * * Nie do cholery, nie płakałam za tobą!A noc, jest ciemna i zimna. * * *
![]() |
#279 | |
Raczkowanie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14661215]lubię wiedzieć.
czy muszę? nie, ja mogę i chcę Cię uwielbiać. bo czasami chłodem zawieje nie z tej strony, z której powinno. mogę wstać lewą nogą, a i tak będzie to cudowny dzień, bo jesteś. za Tobą mogłabym wejść pod łóżko, nawet jakby siedział tam wielki potwór ; )[/QUOTE] kradnę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ode mnie : bo wbrew pozorom ja też czasem płaczę . A ja dalej pamietam jak topilam sie w twojej ulubionej bluzie.. ludzkie serce jest tak głupie, że uwierzy we wszystko.. - Wytrzymasz ze mną? - Nie wytrzymam bez ciebie... Trójkąty to mam na matematyce, nie chcę ich w moim życiu. intensywne poczucie ignorancji. - (...) tylko jak ja mam się wobec niego zachowywać? co robić? - bądź po prostu sobą. nie musisz udawać. - żeby być sobą, muszę udawać. - jak to? - a tak, że sama nie wiem, kim jestem - Oni mnie przez Ciebie nienawidzą! - Nienawidzą za moją miłość do Ciebie? - Tak, własnie za to.. - A nie pomyślałeś, że po prostu Ci zazdroszczą? - Powiedz coś -Ale co .?! -Co chcesz . -Kocham Cięę .! -Ejj ale agresywniej .! -Kocham Cię Kur.wa .
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
Witam w nowej części naszego wątku
![]() Mam nadzieje że będzie ich jeszcze bardzoo dużo I że będą tak samo ambitne jak jak teraz ![]() ------------------------------------------------------ Więc mam taką prośbę. I to bardzo ważną. jestem z chlopakiem. I jak zerwiemy za każdym razem wracamy. I jest kilka dni ok. A później okropnie. Nie widujemy się.Gadamy tylko wieczorem kiilka godzin. itp. Nie mówimy sobie często że się KOCHAMY ;] No i potrzebuje opisu coś w Stylu Który napisała Tusilla ![]() Bo nas już się nie da naprawić, więc przestańmy udawać. Więc bardzo proszę wszystkie kobietki o pomoc ;] Może macie coś do tej sytuacji w swoich zbiorach ![]() A może same byście coś dały rade wymyślić. Potrzebuje tego bardzoo dużo I prosiła bym żeby nie tylko jedna mi odpisała na prośbe :} ------------------------------------------------------------- I włożyłam na usta ironiczny uśmiech. Odeszłam to nic że łzy były silniejsze Za dużo takich samych,skserowanych dni Jeśli ktoś drażni nam przełyk trudno go nie wypluć Pozytywnie.Do odwołania Garstka wspomnień.Tak bardzo już odległa Chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić Teatrzyk cieni w mroku słońca schowany Ja i tak z premedytacją będę szczęśliwa. Więc odpuść W ten [dzień tygodnia np.] poniedziałek nawet kawa mi nie smakuje Rozwinął się czas aż po bezsens Nie chce potwierdzenia,że Cie straciłam Pogrzeb radości i optymizmu Do diabła z Tobą i Twoimi obietnicami ! Ostatni raz kur** spojrzałeś w moje oczy Wspomnienie,które musi wystarczyć jej do końca życia |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
1. Żyli jak pies z kotem.. mieli pieskie życie na kocią łapę.
#282 |
BAN stały
|
Tak mało czasu, a tak wiele chciałabym zrobić.
Z czasem wszystko zaczyna się nudzić. tak się nie robi, no nie robi się. i co by się nie działo - mam to w dupie dobrze - lepiej - najlepiej dlaczego tak często gubimy własne serca? wlejmy w siebie trochę więcej miłości stwórzmy mieszaninę, której w żaden sposób nie da się rozdzielić Stanęłam przed lustrem. Patrząc na znajomą twarz, starałam się odgadnąć samą siebie. Wstrzymałam oddech i zajrzałam sobie samej w oczy. Nic. A może jednak coś? Tak, przez dosłownie ułamek sekundy dało się zauważyć wesoły błysk. Błysk możliwości. Przecież mam przed sobą cały kosmos do zdobycia. Mogę wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Oo jak miło, że już 13 część
![]() Boję się myśleć co będzie, gdy kiedyś Cię zabraknie.. Pada deszcz. To niebo płacze razem ze mną. Mówiłeś, że nie ona znaczy nic.. Teraz stała się najważniejsza.. Sprawiłeś, że chciało mi się żyć. Jednym słowem " koniec" odebrałeś mi na życie jakąkolwiek ochotę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze będzie przepięknie. Jeszcze będzie normalnie. (Z wizażu chyba ![]() Bo tak jak jest to być nie może. Sami siebie psujemy od sirotka. Kiedy patrze w przyszłość nie widze nic. Nie widze tam nas. Marzeniami żyć? Marzenia są dobre. Ale tlyko wtedy kiedy je spełniamy. Cofamy się stojąc w miejscu. I Znowu zaczynamy od nowa. Dlaczego rozstania nic nas do cholery nie uczą?! Bo ja chyba po prostu nie chce być sama. + to co dodałam wcześniej może też by sie nadawało ? ![]() Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-10 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
Michalinaaaa - fajnie, że się podobają
![]() Opisy:
Na cholerę te promocja w pizzerii: " Przyjdź ze swoją parą, a Wasze pizze także zostaną sparowane. " Kogo ja tam wezmę? No, kogo, pytam się?! Fotka.pl Nasza-klasa.pl Grono.pl Dziś nie znajdziesz tam miłości. Więc wyjdź z domu, bo żaden książę sam nie przybędzie! -Oni nigdy nie lubiła pomidorów. - Co Ty opowiadasz?! Moje spaghetti zawsze zjadała ze smakiem i jeszcze prosiła o dokładkę. - Widzisz, do czego jest zdolna zakochana kobieta? - Mała, musisz się wreszcie w kimś zakochać. No wiesz, być 24h szczęśliwa, mieć niesamowitego powera, wieczny uśmiech na twarzy. - Taa... A potem zranione serce i hektolitry łez. Jeśli szlachetne wampiry nie istnieją, to ja na zawsze zostaję starą panną. ![]() - Mała, to był dupek, olej go. - Najukochańszy dupek na świecie. ![]() - A wiesz, jak on się uśmiecha? Wtedy milion gwiazd migocze w jego oczach, w policzkach pojawiają się te słodkie dołeczki, a w moich sercu wybuchają fajerwerki. Bum, bum! Myślisz, że to jakaś choroba? - Mhm. - Groźna? - Najgroźniejsza choroba ludzkości, od czasów Adam i Ewy. Miłość. - Po co chciałeś się ze mną spotkać 0 5 rano? - Kochanie, ja właśnie zrozumiałem coś bardzo ważnego. - Co takiego.? Chyba nie...? - Nie, skarbie. Ja Cię tylko kocham! .zostań moim elfem szczęścia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przychodzi mi na mysl piosenka Hey -Mimo wszystko "Do niedzieli jakoś szło Lukier miód liryczne cudo Kochaj mnie mimo wszystko Nagle coś drobiażdzek wręcz Na manowce złości wywiódł mnie Kochaj mnie mimo wszystko ref: Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie.... Czasem coś.. tyci czort Zdania szyk przestawi mi Kochaj mnie mimo wszystko Lub slalomem gubiąc krok wracam po dwóch głębszych pózno w noc Kochaj mnie mimo wszystko ref: Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć jeden raz Jeśli zwątpisz choć raz To choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę Powrotów nie będzie...." wątpię czy o to chodzilo ale wstawiłam ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
coś z mojej najlepszej książki : `Alchemik`
- Muszę wkrótce odejść. Chciałbym żebyś wiedziała, że wrócę. Kocham Cię, bo... -Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. `Jedno życie przyciąga drugie` `Teraz to wszystko było jedną ciszą i wiatrem` `Zło nie jest tym co wchodzi do ust człowieka. Zło jest tym, co z nich wychodzi ` `Kiedy się czegoś pragnie, to cały Wszechświat sprzyja temu, byśmy mogli spełniać swoje marzenia`
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuje dziękuje;d;* _______ Nadzieja to pierwszy krok do rozczarowania...
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-10-10 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
BAN stały
|
owieczka_34- uwielbiam Paulo Coelho
![]() Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-10 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
JednaNaMilion - jak zawsze ![]() ![]() ![]() ---------------------- Jestem wielbicielką Jego łobuzerskiego uśmiechu i błękitnych oczu. Uzależnienie jest charakterystyczne dla każdego opartego na zauroczeniu romansu. Wszystko zaczyna się, kiedy obiekt twojego uwielbienia obdarza cię dawką oszałamiającego i halucynogennego środka, o jakim nigdy wcześniej nawet nie ośmieliłabyś się pomyśleć - ten emocjonalny narkotyk składa się z porażającej miłości i przyjemnie drażniącej ekscytacji. Wkrótce zaczynasz łaknąć tego silnego zainteresowania równie obsesyjnie jak każdy ćpun na głodzie. Kiedy narkotyku zabraknie, natychmiast chorujesz, szalejesz, słabniesz (żeby już nie wspomnieć urazy do dilera, który przecież doprowadził do tego uzależnienia, a teraz już nie chce dostarczać dobrego towaru - mimo, że ma go gdzieś w ukryciu, niech to szlag, bo przecież zawsze dawał ci go za friko). W następnym stadium wychudzona trzęsiesz się w jakimś kącie, przekonana, że jesteś gotowa zaprzedać duszę albo obrabować sąsiada, żeby dostać TO choćby tylko jeszcze jeden raz. Tymczasem stajesz się coraz bardziej odpychająca dla obiektu swojego uwielbienia. Patrzy na ciebie, jakby cię nigdy wcześniej nie widział, a już na pewno nie jak na kogoś, kogo kiedyś tak namiętnie kochał. Ironia tkwi w tym, że nawet nie możesz go bardzo o to winić. No bo przyjrzyj się sobie. Jesteś żałosnym straszydłem, sama się nawet nie poznajesz. Może nie rozumiesz, co mam na myśli. Nie potrafie tego wyjaśnić- to takie trudne do objęcia w słowa, ale to było coś, czego nie czułam nigdy wcześniej. Coś, czego nigdy nie znałam. Ludzie nie mogą tylko opowiadaą Ci o czymś takim, Ty musisz się o tym przekonać sam. Dlatego to jest takie ważne. To było coś takiego, co zawsze bedę pamiętać, ponieważ wciąż nie potrafię tego zapomnieć. skoro nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Jesteś nie wart moich bitów. a ja ciągle się uczę, z numerem pierwszym, w szkole zycia. Bo fruwać, jest generalnie nieroztropnie. świat dziele na dwie grupy. My, i reszta świata. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-10-10 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
lovemalinowe
Cofamy się stojąc w miejscu. I Znowu zaczynamy od nowa. Dlaczego rozstania nic nas do cholery nie uczą?! Bo ja chyba po prostu nie chce być sama. ----------------------------------------------------- Dziękuje baaardzo ![]() Artistic soul ![]() ![]() I masz racje ![]() ![]() ![]() Można prosić coś jeszcze?? --------------------------------------------------------- Przeciwieństwem miłości nie jest nienawiść lecz obojętność Odrzuciłam miłość życia-więcej grzechów nie pamiętam Tylko niekochani nienawidzą Nic nie jest tak martwe jak umarła miłość Gubiąc siebie trudno cokolwiek powiedzieć Czasem lepiej stracić kogoś na zawsze niż ciągle spotykać wiedząc że to koniec Krzywda to rzecz względna Czasem samo spojrzenie zabija Kiedy zrozumiesz,tak miało się stać |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Uuu . już TRZYNASTKA !
super lejdis <3 - Mogę się w Panu zakochać? - Oczywiście. - Ale ja chciałabym tak z wzajemnością... Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy... A jak już ją poznał, to ma przerąbane! _________________________ ____________________ No a teraz prośba, w sumie błagaaam ! Opisy, o tym że nie wiem co on myśli, od dłuższego czasu się nie odzywa, a w klasie tak na mnie patrzy. Ten jego wzrok. Do rzeczy: Opisy o spojrzeniach, na pewno coś wymyślicie kochane, lub macie już w notatniku <333 Proszę : ![]() Panna Miodowa amozefrytkidotego suve CukrowaPanna NieZTejBajki Primadonna Chocapic BananowaBrazylijka Drift Siatkarka18 caroline060 keeendy lula_ Toriaa lover2friends CookieCrisp ... inne wspaniaałe ; ***
#293 |
Zadomowienie
|
Nie pyta czy masz na nią czas. Nagle stoi w Twoich drzwiach. Ukryć się przed nią nie umiesz ...
Znika przy niej cały strach choć kiedyś skończy się i tak Dziś nie chcesz wiedzieć nic więcej Boję się. Ciągle mówię "nie, to nie dla mnie" Niech wszystko będzie tak jak dawniej Zostaw mnie. Odejdź tam gdzie chcesz. Niech na zawsze wszystko będzie tak jak dawniej Chcę zapamiętać Cię, tak jak dobry sen. Dzisiaj proszę nie budź mnie Teraz gdy jesteś tu wiem jakich użyć słów Nigdy nie mów "nigdy już" Umknęło mi zbyt wiele dni. Byłam pewna, że ta historia nie jest o mnie... Dzisiaj wiem w tym złudzeniu tkwię od zawsze...
#294 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Spojrzenie bazyliszka. Posmutniało mi serce. Źle mi kiedy spoglądasz na mnie takim wzrokiem. I nadal nie rozumiem co sie stało. Przeszywa mnie ten gniew w oczach. Nie patrz tak na mnie ! To boli.! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
' i co by było gdyby jego imię nie cięło mnie jak chirurg .. '
#296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Twój wzrok zamienia mnie w kamień. a gdy tak na mnie patrzysz moje skamieniałe serce wystukuje rytm miłości. kocham ten wzrok zaczarowany. mówiłam, że nie umiem. dziewczyny Ci pomogą;* jedyne co nas teraz łączy to najnowsze gg. swoją inteligencją nigdy nie dorównasz rozmiarze swojej dupy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm....mnie jeszcze jedna piosenka przyszła na myśl ![]() Łzy -Puste słowa "Znam twoje imię Ty moje znasz W błękitnych oczach Zgasiłeś blask Herbata stygnie Znów pada deszcz Już nie chcę wiedzieć Rób co chcesz Zamykam oczy Zakrywam twarz Wiem masz dosyć Dość mam ja Jak długo jeszcze To może trwać Nie ma już Ciebie Nie ma już nas ref. Kocham cię Kocham To tylko puste słowa puste słowa Kocham cię Kocham Zacznijmy od nowa wszystko budować 2.I wszystko inne Już teraz jest Twój każdy dotyk Twój każdy gest Gdy noc zapada Wymyka się Ty nie pozwalasz Popychasz mnie Upadam lekko I boję się I cicho proszę Zostaw mnie Zagryzam wargi Gdy lecą łzy Nie mam już siebie Już nie mam nic ref. Kocham cię Kocham To tylko puste słowa puste słowa Kocham cię Kocham Zacznijmy od nowa wszystko budować" moze coś z tego też byc ![]() _________________________ ______
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Patrzysz na mnie takim wzrokiem,że bezczelnie proszę o jeszcze ![]() Jednym spojrzeniem burzysz całą moją konstrukcję. Powiedz mi co znaczy ta iskra w Twoim spojrzeniu? Patrzysz na mnie ukradkiem a ja i tak dostrzegam Twój wzrok ![]() Chyba nie pomogłam,ale tylko tyle mam :P ![]() _____________ Nie lubię być mono,wybieram stereo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
/potem spojrzysz na mnie, a ja zawszę będę widzieć, czego szukałam./ then you look at me and I am not lost anymore. /potem spojrzysz na mnie, i już nigdy się nie zgubię./ and you say you see the reason you love life so, when you look at me. /i powiesz, że widzisz powód dla którego tak kochasz życie, kiedy patrzysz na mnie./ może się przyda. : d ____________________ do you see how much I need you right now? /czy widzisz jak mocno cię potrzebuję?/ and the bed where we lie is made up on your side.. /i łóżko w którym leżeliśmy, jest pościelone po twojej stronie../
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
BAN stały
|
#1.
Cześć.
![]() ![]() Z uśmiechem na twarzy wycięła serce z żółtego sera.
A potem z jeszcze większym przecięła ja na pół. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.