Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-09, 14:00   #3511
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

ciesze sie latko ze juz ci lepiej

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:12   #3512
niutek
Raczkowanie

latko no trudno zrobiłam to badanie no to poczekam chociasz szczerze wątpie że w ciąży jestem no bo test negatywny gin nic nie widzi.. .ale na przyszłość to ja już napewno nie pójde do tego laboratorium to pewne poszukam takiego żeby poddrzwiami posiedzieć ale wiedzieć tego samego dnia

Edytowane przez niutek
Czas edycji: 2009-10-09 o 14:32
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:34   #3513
Carol77
Zakorzenienie

Dzięki Paulinko jest dobrze, mnie humor też dopisuje a @ dalej nie ma
Marlenko udanego wypoczynku kochana!!!!!Jak ja Ci zazdroszczę

Karolinko kochanie, jak super, że wszystko jest w porządku! Bardzo się ciesze!! To teraz troszkę poczekacie i na pewno wkrótce sie uda znowu zafasolkować!! Trzymam mocno kciuki

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-09 o 14:35
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 14:35   #3514
niutek
Raczkowanie

a co tu taka cisza..wszystki e pewnie gotują obiad same pewnie rybki dziś
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 15:03   #3515
Carol77
Zakorzenienie

Ja z ryb to jedynie łososia trawię u mnie kurczak zawsze w piątek jem mięsko

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-09, 15:30   #3516
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Sas ja miałam tak z moim tz on też był w przekonaniu że jedno podejście wystarczy (jeden strzał )

Witajcie Miśki
Jak tam mija dzionek, ledewo was doczytałam tyle naskrobałyście
Szkoda Marlenko że tylko jedna krecha ale to jeszcze nic straconego więc nadal za Ciebie i zresztą za wszystkie które jeszcze nie dostały
Ja dziś rano byłam u tej Pani gin. powiedziała mi że ogólnie wszystko jest ok, że pewnie dzidzia mogła mieć jakąś wadę i dlatego organizm zareagował i że to lepiej. Niestety ten miesiąc mamy sobie odpuścić no ale od następnego to już napewno tak na maxa . W sumie humorek trochę mi poprawiła, powiedziałą że nie miało żadnego znaczenia kiedy do niej przyszłam po prostu w tej sytuacji nic nie dało się pomóc. Hehe najbardziej cierpi teraz moje kochanie bo powiedziała że przez 10-14 dni musze zachwać wstrzęmięźliwość sexualną trochę to go zmartwiło. Co do porządku to ja to jestem trochę bałaganiarz ale zawsze wszystko znajdę, a jemu to trzeba pomóc
Weekend się zblirza i raczej nie będe miała za dużo czasu tu z wami popisać. Jutro wybieram się na panieński coś czuje że ten tydzień w łóżku to ja jutro odreaguje
Wogóle dziś mam jakiś dobry humorek
i za ktorym sie sie udalo??
ciesze sie lekarz popwril ci humorek a wiesz po takim poscie wszystko lepiej smakuje hehehe:\0
nio i udanego weekendziku kochana
ja mam jutromale siweto wiec mam nadzieje, ze moj tz gdzies mnie zabierze hehe
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 16:53   #3517
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witajcie Laseczki!
Wreszcie weekend zamiast zjeść obiad to ja czytam wizaż Trochę musiałam nadrobić zaległości w czytaniu. Na szczęście już jestem na bieżąco.
Cosmaaaa szkoda że przyszła @

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 17:00   #3518
aa2
Zakorzenienie

Latko cieszę się zę masz lepszy humor i że lekarka okazała się dobra bo ja to nieufna bardzo jestem jeżeli chodzi o lekarzy

a ja wpadłam dzisiaj w szał sprzatania takiego generalnego z myciem szafek kuchenych itd....w przerwach wpadam na forum i patrze co tu naskrobałyście i faktycznie jakaś cisza nastała
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:17   #3519
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

hello to ja
a wy znwu o jedzienu
kupiłam butki jestem zadowolona z zakupów. oczywiscie weszłam do rossmana i zostawiłam prawie 100zł... eh...
ide uczyc sie fizjologii... jutro kolokwium miłego wieczorku wam zycze
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 17:55   #3520
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Witajcie Laseczki!
Wreszcie weekend zamiast zjeść obiad to ja czytam wizaż Trochę musiałam nadrobić zaległości w czytaniu. Na szczęście już jestem na bieżąco.
Cosmaaaa szkoda że przyszła @
Hej kochana ... Nom przyszla przyszla i to takie wejscie zrobila ze pol dnia wstac z lozka nie moglam ...Jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo, wzielam chyba z 5 tabletek p/bolowych i tez nie pomagalo
TZ wrocil i polezal ze mna...

A jak u Ciebie kochana?

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
hello to ja
a wy znwu o jedzienu
kupiłam butki jestem zadowolona z zakupów. oczywiscie weszłam do rossmana i zostawiłam prawie 100zł... eh...
Wspolczuje nauki z fizjologii ja mam w tym roku biofizyke i biochemie- nie mam pojecia jak to zdam Na wykladzie ledwo nadazalam pisac co dopiero rozumic co pisze ... A w przyszla niedziele tez mam kolosa :/
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-09, 18:37   #3521
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

[/COLOR]

Wspolczuje nauki z fizjologii ja mam w tym roku biofizyke i biochemie- nie mam pojecia jak to zdam Na wykladzie ledwo nadazalam pisac co dopiero rozumic co pisze ... A w przyszla niedziele tez mam kolosa :/
Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
dacie rade dziewczyny ja coprawda studiuje zupenie cos innego ale tez nie wyobrazam sobie kolokwium z dwoch przedmiotow..ehhh o ile z nie wiecej nio ale kto zda jak nie my
dziewczynki a czy przeziebienie ma jakis duzy wplyw na mozliwosc zajsica w ciaze??
Stary 2009-10-09, 19:33   #3522
Carol77
Zakorzenienie

Trzymam kciuki Paprotko za pomyślne zaliczenie!!!!

Ja piekę tort egipski, bo moja mamusia ma urodzinki w niedzielę, ale jutro robimy małą imprezkę, a jeszcze jutro sprzątanko więc trzeba dzisiaj jak najwięcej popiec ale juz krzyz mi nie wydala i przyszłam poczytać a @ dalej brak, normalnie już mnie to wkurza, w głowie mi się zakręciło jak ubijalam białka, ehhh

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-09 o 19:35
Stary 2009-10-09, 20:06   #3523
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Hej kochana ... Nom przyszla przyszla i to takie wejscie zrobila ze pol dnia wstac z lozka nie moglam ...Jeszcze nigdy mnie tak nie bolalo, wzielam chyba z 5 tabletek p/bolowych i tez nie pomagalo
TZ wrocil i polezal ze mna...

A jak u Ciebie kochana?

No to kiepsko skoro tak Cie boli, że aż musiałaś tyle brać tabletek Ja wyczekiwać będę od jutra i wolałaby dostać jutro pod wieczór, bo mi tak najbardziej pasuje
O widzę, że już sama zostałam

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-10-09 o 20:46
Stary 2009-10-09, 20:21   #3524
sas
Wtajemniczenie

allo chyba mnie niezauwazacie
Stary 2009-10-09, 20:50   #3525
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Ja ogladałam właśnie Shreka 3

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
allo chyba mnie niezauwazacie
Alo widzę cie widzę!
Tylko nie bardzo rozumiem twoje pytanie.

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-10-09 o 20:51
Stary 2009-10-09, 20:50   #3526
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dacie rade dziewczyny ja coprawda studiuje zupenie cos innego ale tez nie wyobrazam sobie kolokwium z dwoch przedmiotow..ehhh o ile z nie wiecej nio ale kto zda jak nie my
dziewczynki a czy przeziebienie ma jakis duzy wplyw na mozliwosc zajsica w ciaze??
szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia czy ma jakikolwiek wpływ, na pewno organizm jest osłabiony przez przeziębienie, ale jak to ise ma do zajścia w ciążę, nie wiem

Cosmaa bidulko wyleż się ile się da!! Ja czekam dalej, ehh nienawidze tego, przy tabletkach wiedziałam dokladnie kiedy będzie... zmykam zaraz spać kochane, bo padam. Buziaki i miłej nocki

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-09, 20:54   #3527
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ogladałam właśnie Shreka 3

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Alo widzę cie widzę!
Tylko nie bardzo rozumiem twoje pytanie.
dzieki ja tez ogladalam shreka ja za duzo mysle ostatnio i tak jakos mi wpala taka mysl do glowy czy jezeli jestem przeiebiona mocno to to ma wplyw jakikolwiek na funkcjonowanie organizmu jesli chodzi np o zajscie w ciaze..

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia czy ma jakikolwiek wpływ, na pewno organizm jest osłabiony przez przeziębienie, ale jak to ise ma do zajścia w ciążę, nie wiem

Cosmaa bidulko wyleż się ile się da!! Ja czekam dalej, ehh nienawidze tego, przy tabletkach wiedziałam dokladnie kiedy będzie... zmykam zaraz spać kochane, bo padam. Buziaki i miłej nocki
...to spokojnej nocki i kolrowych senkow... ja jeszcze posiedze mj mezus juz spi alemi sie jakos nie chce jeszcze
Stary 2009-10-09, 21:02   #3528
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki ja tez ogladalam shreka ja za duzo mysle ostatnio i tak jakos mi wpala taka mysl do glowy czy jezeli jestem przeiebiona mocno to to ma wplyw jakikolwiek na funkcjonowanie organizmu jesli chodzi np o zajscie w ciaze..

...to spokojnej nocki i kolrowych senkow... ja jeszcze posiedze mj mezus juz spi alemi sie jakos nie chce jeszcze
Nie martw sie kochana, to podstawa!!! Mam nadzieję, że ni em awpływu i zajście jest tak samo możliwe mój tez już zasnął, zaraz go obudzę i pogonię do mycia i do pościelenia wyrka, ale wredna jestem a co, ja się narobiłam przy cieście, którego i tak nie będzie jadł, no ale nieważne
Dziękuję, ja Tobie też życze kolorowych i wspaniałych snów

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-09, 21:08   #3529
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Nie martw sie kochana, to podstawa!!! Mam nadzieję, że ni em awpływu i zajście jest tak samo możliwe mój tez już zasnął, zaraz go obudzę i pogonię do mycia i do pościelenia wyrka, ale wredna jestem a co, ja się narobiłam przy cieście, którego i tak nie będzie jadł, no ale nieważne
Dziękuję, ja Tobie też życze kolorowych i wspaniałych snów
dziekuje a cio dochlopow ja mojego tez na wyrko bez prysznica nie wposzczam i tez g gonie zeby mi omogl sicielac a cio jak go zaczne rozpieszczac to potem bede miala przechlapane i tak jestem dobra zonka wstaje rano i robie mu kanapki do pracy ale to na razie tlko poki nie pojde do pracy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-09, 21:41   #3530
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Sas wydaje mi się, że przeziębienie czy choroba -zwłaszcza grypa - ma wpływ na fasolkę. Ja staram się nie kochać gdy mam dni płodne, kiedy jestem przeziębiona czy chora.

Stary 2009-10-10, 08:41   #3531
latko0
Zadomowienie

Cytat:
i za ktorym sie sie udalo??
ciesze sie lekarz popwril ci humorek a wiesz po takim poscie wszystko lepiej smakuje hehehe:\0
nio i udanego weekendziku kochana
ja mam jutromale siweto wiec mam nadzieje, ze moj tz gdzies mnie zabierze hehe
Mi udało się przy 3 cyklu

Cytat:

Kochana ma znaczenie, jeśli jesteś przeziębiona to owu może się opóźnić albo być wcześniej. To zalerzy w jakiej fazie cyklu jesteś przeziębiona. No ale jeśli przytulając się traficie na owy to chyba nie ma przeszkód

Witajcie kochane
Do mnie wczoraj zawitały koleżanki na winko, uwielbiam takie wieczory i te pogaduszki o wszystkim i niczym
Dziś będziemy mieli zwariowany dzien zaraz wybieram się na zakupy szukać sukienki na ślub, (wolę z samego rana bo nie ma tylu ludzi) później z teściową jedziemy poszukać dla niej kanapy, a wieczorkiem idę na panieński. Dziś już pewnie nie będe miała czasu żeby do was zawitać. Kochane trzymajcie się cieplutko i miłego weekendu
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 09:04   #3532
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

Kochana ma znaczenie, jeśli jesteś przeziębiona to owu może się opóźnić albo być wcześniej. To zalerzy w jakiej fazie cyklu jesteś przeziębiona. No ale jeśli przytulając się traficie na owy to chyba nie ma przeszkód

Witajcie kochane
Do mnie wczoraj zawitały koleżanki na winko, uwielbiam takie wieczory i te pogaduszki o wszystkim i niczym
Dziś będziemy mieli zwariowany dzien zaraz wybieram się na zakupy szukać sukienki na ślub, (wolę z samego rana bo nie ma tylu ludzi) później z teściową jedziemy poszukać dla niej kanapy, a wieczorkiem idę na panieński. Dziś już pewnie nie będe miała czasu żeby do was zawitać. Kochane trzymajcie się cieplutko i miłego weekendu
Oh to widzę, że ciebie czeka ciekawy dzień i jeszcze ciekawszy wieczór.
Ja też mam dziś zajęty dzień, zaraz wybywam do dziadków na cały dzień. A jak wrócę muszę sprzątnąć mieszkanie, bo właśnie wywaliłam kwiatka Sprzątnęłam rozsypaną ziemię, ale .... muszę jeszcze zmyć podłogę. A teraz wybywam już.
Miłego dnia

Stary 2009-10-10, 09:13   #3533
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Czesc laseczki Juz mi o niebo lepiej Juz nie pamietam czy kiedykolwiek taka @ mialam jak teraz W nocy przecieklam do suchej nitki
Cytat:
Mnie sie wydaje, ze moze miec wplyw na jajeczkowanie, badz spoznienie sie @, tak samo jak stres czy podroze ... Przynajmniej u siebie zauwazam te roznice.
Cytat:

Witajcie kochane
No i zgadzam sie z Latkoo w takim razie

Zycze Ci kochana super dnia i super imprezy Wybaw sie za wszystkie czasy

Ja juz nie wytrzymuje z TZ od wczoraj normalnie ... Nie rozumiem go no Ogladamy caly zas programy dokumentalne o ciazach i dzieciach i raz mi mowi jak zobaczy cos niefajnego ze nie chce miec dziecka, zaraz sie pyta czy napewno bedziemy mieli bo on tak bardzo chce Normalnie gorzej jak z baba Poza tym moj jest tak wredny od kilku cykli .... Boshe
Cala @ mnie podrajcowuje, mam wtedy taka tygodniowa gre wstepna, on uwaza ze to moje feromony w trakcie tak dzialaja na niego... a potem jak juz moge to zawsze ''zmeczony jestem, glowa mnie boli'' chyba bede go oklamywac ze mam dalej @ zeby mnie nakrecal a potem gwalcic

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Oh to widzę, że ciebie czeka ciekawy dzień i jeszcze ciekawszy wieczór.
Ja też mam dziś zajęty dzień, zaraz wybywam do dziadków na cały dzień. A jak wrócę muszę sprzątnąć mieszkanie, bo właśnie wywaliłam kwiatka Sprzątnęłam rozsypaną ziemię, ale .... muszę jeszcze zmyć podłogę. A teraz wybywam już.
Miłego dnia
Oj, kochana, nie smutaj sie Milego dzionka
Stary 2009-10-10, 09:20   #3534
aa2
Zakorzenienie

dzień doberek
u mnie paskudna pogoda dzisiaj leje jest szaro i brzydko
miałam wybyć na cały dzieć do wisły a ze względu na to co dzieje się za oknem zrezygnowałam
Cosma współczuje Ci takiej okropnej@, a jak twojego tz to nakręca to spróbuj tak jak mówisz....
Stary 2009-10-10, 09:37   #3535
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dzień doberek
u mnie paskudna pogoda dzisiaj leje jest szaro i brzydko
miałam wybyć na cały dzieć do wisły a ze względu na to co dzieje się za oknem zrezygnowałam
Cosma współczuje Ci takiej okropnej@, a jak twojego tz to nakręca to spróbuj tak jak mówisz....
U nas tez pogoda straszna Od rana leje i leje .... Bylismy rano w piekarni po kawke, bo nam sie expres zepsul ...(juz drugi:/) i wpadlismy do jubilera popatrzec na pierscionki, ale nigdzie tutaj nie ma takiego jak chce Znalazlam sobie w necie, w Polsce i tutaj nawet podobnego nie ma :/

Chyba tak sprobuje
Stary 2009-10-10, 10:30   #3536
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Sas wydaje mi się, że przeziębienie czy choroba -zwłaszcza grypa - ma wpływ na fasolkę. Ja staram się nie kochać gdy mam dni płodne, kiedy jestem przeziębiona czy chora.
Cytat:

Witajcie kochane
Cytat:
Czesc laseczki Juz mi o niebo lepiej Juz nie pamietam czy kiedykolwiek taka @ mialam jak teraz W nocy przecieklam do suchej nitki

Mnie sie wydaje, ze moze miec wplyw na jajeczkowanie, badz spoznienie sie @, tak samo jak stres czy podroze ... Przynajmniej u siebie zauwazam te roznice.

No i zgadzam sie z Latkoo w takim razie

Zycze Ci kochana super dnia i super imprezy Wybaw sie za wszystkie czasy

Ja juz nie wytrzymuje z TZ od wczoraj normalnie ... Nie rozumiem go no Ogladamy caly zas programy dokumentalne o ciazach i dzieciach i raz mi mowi jak zobaczy cos niefajnego ze nie chce miec dziecka, zaraz sie pyta czy napewno bedziemy mieli bo on tak bardzo chce Normalnie gorzej jak z baba Poza tym moj jest tak wredny od kilku cykli .... Boshe
Cala @ mnie podrajcowuje, mam wtedy taka tygodniowa gre wstepna, on uwaza ze to moje feromony w trakcie tak dzialaja na niego... a potem jak juz moge to zawsze ''zmeczony jestem, glowa mnie boli'' chyba bede go oklamywac ze mam dalej @ zeby mnie nakrecal a potem gwalcic

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Oj, kochana, nie smutaj sie Milego dzionka
dziekuje kochane za odpowiedznio coz zobaczymy coo to bedzie..wiem ze mam teraz di plodne wg cyklu nio widze oo zachowaniu organizmu...mam nadzieje, ze to rzeziebieni mi nie zaszkodzi, albo moze nam hehe
latkoo zazdroszcze ci takiego wieczorku...moje przapsiolki sa o 80km odemnie i takie wieczorki udaje nam sie zorganizowac raz na 2-3 mce ale fajnie ze sie dobrze bawilas
cosma z facetami tak jest musimy sie do tego przyzwyczaic..ja bym sie nie zdziwila jakby oj zaczal panikowac jak bym zaszla w ciaze ale mysle ze po jakims czasie albo po porodzie juz by byl a happy na maxa:|)
a cio do@ to tez ci wspolczuje trzymaj sie
a ja dzis mam male siweto mam nadzieje, ze nie wyjdae na jakas zuchwala jak wam powiemale wlasnie dzis stuka mi cwiercwiecze hehe
Stary 2009-10-10, 10:34   #3537
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
a ja dzis mam male siweto mam nadzieje, ze nie wyjdae na jakas zuchwala jak wam powiemale wlasnie dzis stuka mi cwiercwiecze hehe
Gratulacje !!!!

http://www.diamenty.pl/d/1154br_2_5_...5bbd0603fe2d51 zakochalam sie w nim ... a TZ nie chce zamawiac przez net, bo mozemy nie trafic z rozmiarem itd
Stary 2009-10-10, 11:24   #3538
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje kochane za odpowiedznio coz zobaczymy coo to bedzie..wiem ze mam teraz di plodne wg cyklu nio widze oo zachowaniu organizmu...mam nadzieje, ze to rzeziebieni mi nie zaszkodzi, albo moze nam hehe
latkoo zazdroszcze ci takiego wieczorku...moje przapsiolki sa o 80km odemnie i takie wieczorki udaje nam sie zorganizowac raz na 2-3 mce ale fajnie ze sie dobrze bawilas
cosma z facetami tak jest musimy sie do tego przyzwyczaic..ja bym sie nie zdziwila jakby oj zaczal panikowac jak bym zaszla w ciaze ale mysle ze po jakims czasie albo po porodzie juz by byl a happy na maxa:|)
a cio do@ to tez ci wspolczuje trzymaj sie
Wszystkiego najlepszego!!!!

Dziewczyny mam takie pytanie z zupelnie innej beczki. Jak wspomnialam w swoim pierwszym (w zyciu ) poscie niedawno odstawilam tabletki i z moich wyliczen wynika ze powinnam dostac @ (troche mi glupio uzywac tych skrotow i symboli, musze sie przyzwyczaic). Tak jak sie spodziewalam okresu nie ma (okropne uczucie tak czekac i nie wiedziec kiedy, zupelnie od tego odwyklam ). Jak dlugo czekalyscie na swoj @ po odstawieniu tabletek? Wiem ze organizm wraca do rownowagi teraz itd, po prostu chce sie zorientowac co i jak. Z gory wielkie dzieki za odp.
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 11:32   #3539
aa2
Zakorzenienie

sas wszystkiego naj najlepszego , dużo miłosci i spełnienia tych naskrytszych marzeń:roza :

Cosma sliczny ten pierścionek, ale też bym się bała zamawiać przez internet bo z tymi rozmiarami jest różnie, ja jak chciałam sprawdzić jaki mam rozmiar to u róznych jubilerów okazywało się inaczej... jednak najlepiej jest zmierzyć a z drugiej strony zawsze możecie się zorientować czy w razie czego da się np zmniejszyć
Stary 2009-10-10, 11:41   #3540
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego!!!!

Dziewczyny mam takie pytanie z zupelnie innej beczki. Jak wspomnialam w swoim pierwszym (w zyciu ) poscie niedawno odstawilam tabletki i z moich wyliczen wynika ze powinnam dostac @ (troche mi glupio uzywac tych skrotow i symboli, musze sie przyzwyczaic). Tak jak sie spodziewalam okresu nie ma (okropne uczucie tak czekac i nie wiedziec kiedy, zupelnie od tego odwyklam ). Jak dlugo czekalyscie na swoj @ po odstawieniu tabletek? Wiem ze organizm wraca do rownowagi teraz itd, po prostu chce sie zorientowac co i jak. Z gory wielkie dzieki za odp.
Ja o ile dobrze pamietam @ dostalam zaraz po odstawieniu, potem za ok 21-23 dni juz normalna i tak mialam przez rok regularne. Ale kazda kobieta jest inna i u kazdej inaczej sieto wszystko odbywa...
Ja teraz wroce chyba na kilka miesiecy do hormonow... Mojemu strasznie sie marza blizniaki ... Moze by sie udalo ...? Sama nie wiem. Ilekroc widzimy gdzies blizniaki to ten sie rozplywa...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
sas wszystkiego naj najlepszego , dużo miłosci i spełnienia tych naskrytszych marzeń:roza :

Cosma sliczny ten pierścionek, ale też bym się bała zamawiać przez internet bo z tymi rozmiarami jest różnie, ja jak chciałam sprawdzić jaki mam rozmiar to u róznych jubilerów okazywało się inaczej... jednak najlepiej jest zmierzyć a z drugiej strony zawsze możecie się zorientować czy w razie czego da się np zmniejszyć
No tez sie zastanawialam nad tym Tutaj moznaby bylo dac do przerobki jak cos ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości