|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Jejku, ale pędzicie Dziewczyneczki o.O
Rilen - a proszę bardzo, jakoś muszę Ci się zrewanżować za kradzieże, których na Tobie dokonałam... PaperGirl, CookiCrisp, NieZTejBajki, TiS, JednaNaMilion - jak zwykle najcudowniejsze Ah, i Wtam Nowe i życzę powodzenia i weny twórczej ![]() *** Zakochałam się w ciasnych nocach z Twoją ręką pod głową. Wpieprz w moje życie trochę cukru. Zagrajmy w gre zmysłów, gdzie ona przy tobie zapomni o nim. Gdzie dawna miłość ulotni się w dymie, by na chwilę rzucić się w otchłań rozkoszy. Czuć na ramieniu cieżar głowy i przymykać z Tobą rzęsy. Zapiekanka z tęsknoty. Tonę znów w milionie Twoich słów. I nawet nie chcesz rzucić mi koła ratunkowego. To codzienne dzień dobry zanim wstaniesz z łóżka. To czekanie na dworcu w najgorszy deszcz i ziąb. To odliczanie mikrosekund do spotkania. To gotowanie, nawet gdy pierwszy raz obierasz ziemniaki. To promienie z twarzy, zamiast: 'cieszę się, że Cię widzę'. To nawet pisanie mowy pogrzebowej, gdy ta druga osoba nie ma sił. Taka moja perfekcyjna miłość. Kamera włączona nagrała wszystkie kłamstwa z ust kłamcy najdoskonalszego. Wiedziałam o zamysłach serca twojego fałszywego od lat. Mydlisz oczy pięknymi słowami i uśmiechami zdającymi się być najszerszymi. Mówisz, że kochasz miłością najwierniejszą, a w paradoksalny sposób odwracasz się w tych chwilach najważniejszych i najtrudniejszych. Chadzasz ulicami miasta beze mnie, bo ja wiem, że siedzisz w domu, schorowany człowieku i nie mam serca wyciągać cię na łabędzie. Pięknie kłamiesz człowieku najuczciwszy. |
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_______________ Dotykasz mnie spojrzeniem, dręczysz w myślach... A Ty jednym spojrzeniem sprawiasz, że zapominam, jak się nazywam. Chcę znać Twoje myśli, wiedzieć, czy coś czujesz... Bolesna cisza i tajemnicze spojrzenie- wszystko, co od Ciebie dostałam. ... Gdybyś chociaż tym spojrzeniem mógł wyrazić uczucia... Boli, gdy milczysz, gdy patrzysz bez słowa... Jednym spojrzeniem burzysz konstrukcję mojego świata. ______ Bo Ty kiedyś zrozumiesz, tak jak ja zrozumiem, że traciłam czas.
Umiałeś jednym gestem przywrócić sens mojemu życiu, jednym słowem przywrócić uśmiech i jednym spojrzeniem zatrzymać czas. W chwili, kiedy uświadamiasz sobie, że jest za późno, zaczynasz tęsknić. ... Kiedy odchodziłam, zostawiłam Ci coś najcenniejszego. Swoje serce... - Myślałem... - .. myliłeś się. Czuję, jak mój świat rozpływa się jak tafla lodu na słońcu, kiedy patrzysz na nią wzrokiem zakochanego romantyka.
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-10-10 o 11:55 |
|
|
|
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
justtheone - jak zwykle mnie wychwalasz, ah ty ;D ;*
---------- a w oczach tylko odrobinę płynnego smutku.. Spogladajac wstecz wiedziala, ze tak naprawde potrzebowala go bardziej niz on jej. Musiala czuc, ze jest potrzebna, ze nie stoi jedynie z zalozonymi rekami i przyglada mu sie z absolutna bezradnoscia. Przerazliwie bala sie go zostawiac, nawet na chwle, by otworzyc drzwi, przygotowac mu cos do jedzenia lub isc do toalety , na wypadek, gdyby wybral sobie te wlasnie pore na odejscie. Kiedy wracala do jego lozka, zamierala w pelnej przerazenia ciszy, nasluchujac jednoczesnie jego oddechu i przygladajac sie klatce piersiowej, by dostrzec jakis ruch. Ale jemu zawsze udawalo sie przetrwac... Nigdy nie watpla ze ja szczerze kocha, ale bala sie ze mogl zalowac czasu spedzonego u jej boku. Dlaczego mialabym teraz odchodzic kiedy jestem taka szczesliwa.? Rozumiem, ze to Twój lek o mnie. Moze nie mam prawa wymagac od Ciebie zrozumienia. To jest trudne wiem. Od kogo moge tego oczekiwac jak nie od najblizszej mi osoby. Banał moich łez. Przecież to miasto lubi deszcz. Jak każdy nałogowiec, nie myślałam, rzecz jasna, logicznie. Najtrudniejsze do zniesienia były noce – puste, zimne, samotne. Dni bez niej też raniły do krwi, nie pozwalały normalnie funkcjonować, swobodnie oddychać. Nie mogłam pogodzić się ze świadomością, że musimy żyć osobno, bez szans na codzienne widzenie, bez szans na budzenie się w jednym łóżku, bez szans na miłość, którą można karmić się otwarcie, na oczach wszystkich, bez krat, bez granic, bez zakazów, bez ram, bez oburzenia, bez napiętnowania i pogardy świata. Bez opamiętania.. Na samą myśl o tym, jak bardzo mnie nie chciał, pogrążałam się w depresji. |
|
|
|
#304 |
|
Zadomowienie
|
Zabierz mnie stąd,zabierz mnie do siebie.
Cudowne spojrzenie co płynie z jej oczu ... dziewięć liter,trzy sylaby,dwa słowa.
|
|
#305 |
|
Rozeznanie
|
Liście są jak liście, które wiatr jesienny strąca
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
Siatkarka18- dziękuję za wyróżnienie, ale nic nie wymyślę.
byłeś za mało inteligentny i teraz będziesz tęsknić za moją miłością.
|
#307 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
również nie byłam wymieniona ale postaram się pomóc ![]() Bo brakowało jej tylko jego obecności przy niej. Jego oczy jak Anioła.. tak patrzą na mnie. Bo miłość nie polega tylko na patrzeniu. -nie patrz tak na mnie! -jak? -jakby między nami miało coś być. bardziej za nim tęsknie niż go kocham. i te krótkie momenty w których czułam że Ty czujesz to samo. eh nie wiem czy pomogłam ale starałam się ;* niektóre są z wizażu. _________________________ ____________ Czy można tęsknić za kimś kogo tak naprawdę się nigdy nie miało? Kiedyś Ci powiem jak puste były wieczory bez Ciebie, gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata, koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota której nie dało się opisać.
|
|
|
#308 |
|
Przyczajenie
|
Aaaa! Już 13! Więc uśmiecham się do Was i przytulam wszystkie
sub. Naj, naj, naj: BananowaBrazylijka, AMozeFrytkiDoTego, zInnejBajki, Panna Miodowa, MamCieGdzies, TiS. <3 ![]() _________________________ ___________________ Kocham kroki Twe i wiem jak pukasz do drzwi. |
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam cię już za samo to, że go kochasz
; * kilka tak : a co jeśli nie zdążysz i zostanę sama ? w kroplach deszczu łez mych nie dostrzeżesz nawet ty, który znasz mnie tak dokładnie. posprzątałam tak dokładnie jak to się robi na święta, odkurzyłam każdy kąt, zaparzyłam twoją najlepszą herbatę i teraz tylko czekam. Czekam na ciebie do cholery !
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nothing's gonna change my love for you. ! Będzie tak jakbyś się nigdy nie poznali. nie potrafisz dopasować obrazu z twojej wyobraźni z rzeczywistym. może? dziękuje. -Dziękuję skarbie, -a za co Ty mi dziękujesz najdroższy? -za miłość..
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż świat się wali,my w ciąż razem do przodu gnamy.
![]() "a ja kocham się bać, ale nie jestem szaleńcem" "Więc bogiem nie będziesz to ustalmy na wstępie Bo już wielu było takich co ukradli poezję" i choćby takich jak ty były miliony to i tak nie przewyższą oryginału "Przecież mam bliskich ciepłych niczym ognisko" mieszanka marzeń, stos świetnych zdarzeń, ukrytych wrażeń. "Miłość, marzenia, uczucia i myśli, jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia, teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach" "dla jednych trutką a dla innych karmą jednym błogosławi innym przyszłość wróży marną"
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ________ Miłość jest jak kołysanka. Potrafi cudownie utulić do snu, leczy kiedy tylko zaśniesz piosenka milknie i znów budzisz się sama.. Im bardziej się kocha tym więcej chce się działać. Miłość,która nie jest niczym innym jak tylko uczuciem nie można nazwać miłością..
|
|
|
#313 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życzę powodzenia w szukaniu głupiej :P hehehhe myślisz że jak kogoś obrazisz to Ci pomoże? ![]() Kochana chciałabym pomóc ale ograniczam odpowiadanie na prośby. Powód? Brak czasu. Ooooj dziękuję ![]() Cytat:
Nie wyrzucimy :P Nikogo nie wyrzucamy A ten opis? Świetny, ładnie zaczęłaś i oby tak dalej ![]() Hehehhe no ja się przyłączam do JTO tylko nie życz weny, a raczej obfitych łowów na innych częściach lub stronkach i kopiowania :P Nie no żart poniżej pasa, ale to tylko dlatego, że prawie każdaN O W A wkleja tutaj nie swoje myśli, a czyjeś. ... Podaruj spojrzenie i ciepły uścisk dłoni. Albo sercowaty podpis na policzku. ...
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Ej Ty! . wiesz co to jest prawdziwy ból?
You Are My Destination . // Ty jesteś moim przeznaczeniem Kiedy jesteś przy mnie ... znika nagle strach siedzę na brzegu świata. machając nogami . zaryzykuj aby żyć marzeniami ____________ www.nieedlaciebiee.fbl.pl |
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Myślę że możemy razem wiele zdziałac...
Zakochanie...długotrwały stan emocjonalny...nieprzespan e noce,łzy wylewane w poduszkę,uniesienia,głowa w chmurach,zero panowania nad własnym życiem...czy tego właśnie chcę? nie pozbędziesz się mnie tak łatwo....nie odejdę!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
#317 |
|
BAN stały
|
i co myslisz ze jesli odbierzesz mi wszystkie marzenia upadne i niewstane ? wiesz co masz racje. niezabieraj mi ich .! jak mała dziewczynka siąsc w kacie i zaczac plakac i niewmawiaj mi ze my bylismy kiedys tacy sami jak oni ... wspomnien niewymazesz nawet najlepszym korektorem ;/ i co dzien mysle ze kiedys nadejdzie ten dzien . ten wspanialy dzien w którym poznam Cię .. . |
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie byłam wymieniona ale może coś z tego wybierzesz: Zazdrosna o każdy Twój uśmiech, każde twe spojrzenie... ... Czas się zatrzymał na jednym spojrzeniu... Najprawdopodobniej nigdy się nie dowiesz jak boli gdy na mnie nie patrzysz i gdy muszę odwrócić wzrok od Twojej twarzy - nie patrzeć nawet kątem oka - abyś przypadkiem nie zauważył jakie wywierasz na mnie wrażenie. a wszystko przez te oczy... które wciąż patrzyły tak... krótkie spojrzenie. tak wiele przemyśleń. tysiąc pytań. zero odpowiedzi. milcząca zmowa dwojga figlarnych oczu. tak często cię widzę choć tak rzadko spotykam Jednym spojrzeniem niszczy cały mój element rzeczywistości Zamknął mój świat w jednym spojrzeniu trochę własnych, trochę wizaż
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Szukam kogoś, do kogo mogłabym zadzwonić. Szukam tego jedynego, któremu mogę dać cały mój świat. Będę szukała kogoś kto by powiedział, że mnie kocha. Kogoś kto byłby przy mnie. możesz być moim księciem. moim rycerzem. możesz być moim supermenem. powiem całemu światu, że jestem w Tobie zakochana.
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Goniąc buntowniczą myśl
Za nic wszelkie masz granice Nie wiesz jak zazdroszczę Ci Kiedyś ja próbowałem takim być I tak wszystko to, czego się tknę W proch i pył obraca się Nie wiem sama, gdzie miejsce dla mnie jest Nad rozlanym mlekiem Szkoda ronić łez Do wczorajszej rzeki Dziś się nie da wejść (Perfect <3)
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
~♥~
Witam na nowym wątku. Pędzicie Słoneczka. ;** Moje najcudowniejsze ! Ciiri, TiS , misjaaaa, Rilen, nydee, z innej bajki, absurdalnie, keeendy, amozefrytkidotego, Plotkaraaa, JustTheOne, BananowaBrazylijka, Panna Miodowa. Koocham ! Guziczkuu gdzie jesteś? ~♥~ A przy Twoim imieniu czerwone serce. Chciałam tylko byś szczęśliwa! Nic więcej!! Czy to tak cholernie dużo ?!?! Tylko powiedz mi dlaczego, tak musi być? ~♥~ ♥A ich miłość jest jak spacer po linie . Mati ♥Edytowane przez My Own Performance Czas edycji: 2009-10-10 o 13:47 |
|
|
|
#322 |
|
Przyczajenie
|
- Dlaczego Ty mnie już nie kochasz?
- BoTy nie potrafisz mnie znienawidzić - ej, patrz! 22:22 - Kocham Cię. - słońce? - hym? - trzymajmy sie razem dobrze? choćbyśmy nawet nie byli razem "tylko przyjdź i podaj mi ręce..zatańczymy jak..jak w tej piosence" całuj sie we mnie..całuj sie we mnie! siedze nad rzeką z wiankiem z talarów Wtapiam się w tłum rudo-czerwonych liści "Wblasku życia zawsze towarzyszą nam cienie śmierci" - King "Zdaje się, że zapomniałeś o doktrynie swego Kościoła, czyż nie tak? Krzyż... chleb i wino ... konfesjonał... to tylko symbole. Gdy zabraknie wiary, krzyż zmienia się w zwykły kawałek drewna, chleb w upieczoną mąkę, a wino w kwaśny sok z winogron." - King Nadchodza mroczne czasy..naprawde bardzo złe czasy.. historia toczy koło. "Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i szczęścia, aby mi się jedno z drugim nie popieprzyło. " - King "Miłość to nabieranie gości! To nic! To wielkie, okrągłe zero!" King "Płakała z żalu za przeszłością i ze strachu przed przyszłością." King a klowny...straszą dalej.
|
|
#323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i na wstępie te 2 kradnę < 3_______________ zimno.. przydałoby się dodatkowe 36,6°C obok siebie.. lubię patrzeć na Ciebie , kiedy jesteś taki samotny , liczę na to , że może w końcu powiesz `potrzebuję Cię , wróćć proszę ! ` Moje imię podoba mi się tylko wtedy gdy On je wypowiada. - podaj mi... - co ? - receptę na Ciebie. Na Twój widok serce bije mocniej, drżą całe ręce. a mówiłam, żeby się nie tulił, bo mogę się zakochać. Nie uwierzyłeś. Biegać po trawie boso, z zamkniętą parasolką, kiedy pada deszcz. A od kiedy to niby nasze szczęście jest zależne od facetów ? po uszy . na zawsze. słyszałeś bajkę o wężu? Sssssssspierdalaj ! ****
|
|
#324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie.Każde jego spojrzenie brała sobie do serca. Niepotrzebnie.
Głupkowato uśmiecha się do każdej miłosnej piosenki, zastanawiając się ile jest jeszcze osób na świecie wierzących w miłość. Jestem gotowa powydzierać wszystkie kartki z zeszytów, na których rysowałam serduszka i wypisywałam Twoje imię. Ale to niewiele pomoże. Z serca nie wyrzucę Cię nigdy. Zanim na mnie spojrzysz, pomyśl czy warto. Jeśli coś się zacznie, prędzej czy później trzba będzie to zakończyć. Nawet wbew własnej woli. |
|
|
|
|
#325 |
|
Przyczajenie
|
BananowaBrazylijka
'Nie no żart poniżej pasa, ale to tylko dlatego, że prawie każdaN O W A wkleja tutaj nie swoje myśli, a czyjeś.' ooo wypraszam sobie, skarbie! )_________________ Cesowa: Jaką moc ma spojrzenie w ludzkie oczy. Kiedy patrzysz na mnie, w żyłach buzuje mi krew. Patrzysz na mnie jak na nieoszlifowany diament. Porażasz mnie spojrzeniem i sama nie wiem do czego zmierzasz. Twoje oczy mają kolor błękitnej rozpusty. Mam nadzieję, że pomogłam (; Edytowane przez biedromka Czas edycji: 2009-10-10 o 14:04 |
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
I Bogiem tak bardzo chce stać się człowiek . Niepotrzebnie.
Pamiętaj o tym że miłość prawdziwa nie w słowach prostych lecz w sercu się mieści . Wszystko na świecie przemija . Promienie zgasną , woda przepłynie , przeminie radość i to co boli . I chwile szczęscia i tej niedoli . Wszystko przeminie tak chce przeznaczenie . Pozostanie jedynie wspomnienie. Uśmiech jest mową duszy .
|
#327 |
|
Wtajemniczenie
|
biedromka, My Own Performance - dziiekuje. ;**
-------------------- Melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów. Po co tęsknić za kimś, kto Toba gardzi?.. To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestaje się kręcić. Nie możesz wysiąść.. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach. Zobaczysz mnie wtedy gdziekolwiek nie spojrzysz, usłyszysz mnie nawet jak nie będziesz słuchać.. Czegokolwiek nie dotkniesz, to jakbyś mnie poczuł .. to nie jest takie proste zapominać o ludziach.. Jak Ci się układa?.. mam nadzieję, że jest git,i że w przeciwieństwie do mnie, k*rwa jakoś w nocy śpisz. ..Gdy zobaczysz w jej oczach łzy, nie pytaj się dlaczego..I tak Cię okłamie.. Ale bądz przy niej.. i oboje milczcie.. dla niej cisza to lekarstwo. Nigdy nie pytaj co się stało. I tak Ci nie powie prawdy. Bo ona jest inna. Ona ma swój świat.. zamyka w sobie cały ból, chce go udusić, a potem wypłakać.. Cały czas z nim walczy. Nie umie się zwierzać, za bardzo ją to boli.. Zapisuje to tylko w swoich myślach.. Wszyscy mają ją za szczęśliwą dziewczynę, która cały czas się śmieje.. Ale ona się śmieje, żeby nie płakać. Gdy popatrzysz w głąb jej oczu, poznasz prawdę.. Tylko tak możesz zobaczyć co ona czuje I jaka naprawdę jest.. A potem ile dla Ciebie znaczy.. |
|
|
|
#328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to różnica ![]() hihi bierdonko ty :P .
I niech płynie farba. Wymaluj tym oczy i usta. To jak prawda co spływa, chodź w niej toniesz. .
|
|
#329 | |
|
Konto usunięte
|
CookieCrisp- ajć, bierz, bierz. jakie miłe uczucie
![]() cherriies - o kurczakii. jaaaak miiłooo <333 Cytat:
__________ `Zakochana para jest jak wschód lub zachód słońca, zjawisko codzienne, ale rzadko widywane.` Piękna kobieta podoba się oczom. Dobra - sercu. To działa o obie strony.
|
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Zinterpretuj mi tęsknotę, to powiem Ci czy tęsknie.
-ej boli mnie brzuszek. -Ona kłamie! -Ciii.. może mnie przytuli. -Jest ktoś w Pani życiu? -w tej chwili jest Pan. -co robisz? -hm. nic. nudzę się.. siedzę nad kubkiem kakao. myślę o niczym, czasem tylko o Tobie. -a dlaczego kakao? -bo przypomina mi kolor Twoich oczu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

!troszkę ukradłam ;p

Dziękuje