|
|
#4951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.5
Cytat:
![]() już nie depcze. przepraszam. jaaa tańcze doskonale. ![]()
|
|
#4952 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Kto by tu pogadał z Panną Bezczelną?
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Oluś ja mogę ewnetulanie xD
|
#4954 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja myślałam, że F. to jakiś Fabian czy inny Florek... no to może... trochę posiedzisz u kuzynki, a potem sobie pójdziesz do tego baru? ![]() Oluś, wyrzuć z siebie wszystko jak na spowiedzi! Postaram się pomóc.
|
|
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da rady ;/ bo te miejsca dzieli 12 km a ja mam auto zepsute ![]() ale za tydzień sobie odbiję.. obiecuje to sobie.. bo rodzice wyjezdzają na 4 dni ![]() ![]() i bedzie haj lajf ;D
|
|
#4956 |
|
Rozeznanie
|
To co tam Dorotko ciekawego słychać?
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie to mam dzisiaj super mega dobry humor
![]() ![]() i zastanawiam się kto mi go zepsuje bo tak zawsze jest :p ale kij mu w oko xD do tego słucham sobie dyskografi Comy i Happysadu i sąsiedzi muszą znosić moj ryk <czytaj śpiew> i jest fajnie xD a co tam u Cb kochana?
|
|
#4958 |
|
Rozeznanie
|
eh , u mnie jak zawsze dobrze. Powiedzmy że mam Prawie zawsze dobry humor , tekże dzisiaj
|
|
#4959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaa!!! COMA!! kocham ich!! uwielbiam tak właśnie myslałam ze ich lubisz skoro w nicku masz ich nazwe miałam zapytac a potem jakoś zapomniałam ![]() są za***iści jaki utwor lubisz najbardziej??
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
to widzę że ty szczęsliwa dziewczyna jesteś
![]() fajnie masz ![]() Jakieś plany na dziś? ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() teraz w Październiku i Listopadzie dają 2 koncerty w Trójmieście ![]() ye ye ye ![]() w sumie wszystkie ich piosenki uwielbiam... ale szczególną sympatią darzę Pasażera i Ocalenie ale wszystkie piosenki mają genialne.. te teksty.... przekaz.. coś cudownego.. i ten głos Roguca <3dobra koniec bo o Comie bym mogła cały czas mówić
|
|
#4961 |
|
Rozeznanie
|
Jasneee , na dyske idę do kumpeli
Co by była za sobota bez imprezki .?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na spowiedzi.. Czyli szczera nie będę
żart ;DNo to sytuacja wygląda następująco. Jest sobie chłopak. Ten chłopak [kiedyś Wam o nim pisałam] mnie zauroczył. A było to tak, że poznaliśmy się przez gg, bo miał być w mojej nowej licealnej klasie. Pisaliśmy na gg... I się bardzo ze sobą zżyliśmy. Ale wtrąciła się w to osoba trzecia, w dodatku moje przyjaciółka [friend's 4ever ] . I zabrała mi go. To było w wakacje. A potem urwał nam się kontakt. On wrócił do byłej. Nie odzywał sie. Teraz jest rok szkolny. On przeze mnie przepisał się do innej szkoły. Ostatnio napisał do mnie. We wrześniu jakoś, tak na początku, w pierwszym tygodniu. Kłóciliśmy się. Bardzo. A potem były moje urodziny, wysłał mi życzenia. Zawsze pisał do mnie "Malutka" i to mnie tak urzekło, jak otrzymałam od niego wiadomość o treści "Wszystkiego najlepszego Malutka" . I napisał, że o takim dniu nie mógł zapomnieć... To skłoniło mnie do mimowolnego uśmiechu. A wariowałam z godzinę, że się odezwał. A potem zapytał, czy będziemy przyjaciółmi. Zgodziłam się. Przeżyliśmy razem już wiele... Zżyliśmy się bardzo ze sobą. Ale... Co najgorsze? Widziałam go 4 razy, przelotem, on mnie też. A czuję chyba coś więcej. Ostatnio mu to napisałam. I dupek poprosił o chwilę czasu. 2-3 dni. Nie odzywał się. Ani śladu,telefon miał wyłączony.. Martwiłam się i bałam, bo pomyslałam, że może zostawi mnie bez słowa, jak w wakacje... A potem jakgdyby nigdy nic się odezwie, zapominając o naszej poprzedniej rozmowie... W czwartek tak sobie leżałyśmy z Marcią na łóżku w naszym internatowym pokoiku... I ja powiedziałam cicho "Chciałabym,żeby napisał..." Marcia wtedy powiedziała "napisze.." . I co się stało? Nie minęło 5 sekund, dosłownie tylko 5 sekund i dostałam sms-a... Chyba sobie wyobrażacie, jak waliło mi serce? Jaka byłam zdziwiona i jednocześnie jak mi ulżyło..? Napisał... Napisał, że czuje TO SAMO... Serce mało mi nie wyskoczyło. Zaczęłam płakać. Płakać ze szczęścia... Później urwała się rozmowa. I od tamtej pory nie pisze. MA wyłączony telefon. Tylko dedykacje na nk mi napisał, jak kiedyś obiecał. I komentarz pod zdjęciem. Na gg go nie było, choć był na nk. Komy nie włączył. Boję się, że napisał to tylko dla mnie.. Bo on uważa, że jestem wyjątkowa wspaniała bla bla bla, dlatego podejrzewam, że zrobił to po to, żebym nie cierpiała... Co ja mam robić, jak mam dowiedzieć się, co czuje naprawdę... A po drugie to za bardzo się boję, że to nie możliwe, że ja nie mogę być szczęsliwa.. To mnie naprawdę przeraża. I są takie chwile, kiedy chce mi się przesadnie płakać. Więc kładę się i wyję. I tupię. I walę pięściami w ścianę. Dlaczego? Przecież powinnam się cieszyć. Głupia Olka Ale nie chcę kolejnego przezycia... ;/Btw. Gdzie się podziały moje wszystkie dzieweczki? ^^ Widzę tu tylko nowe, które nie bardzo zwracają na mnie uwagę ![]() ![]() Ale witam je oczywiście . I się przedstawiam: OLUŚ .
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj bd lans blans odpicuję sie o xD i włosy zafarbuję na ruuuudo <3
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
Asia - ja tak samo pomyślałam
więc nie jedyna głupia jesteś hehe ![]() Dorota - ja Ci zepsuję humor.? chcesz.? Bezczelna Olka - weź mnie ze sobą bo ja mam 2 imprezy do wyboru i nie wiem gdzie iść to akurat pójście z Tobą bedzie idealnym rozwiązaniem ![]() Oluś - te chłopaki to już tak mają chyba. cierpliwości i powodzeenia skarbie. Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2009-10-10 o 14:02 |
|
|
|
#4965 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Olu - ja też Ola jestem .
![]() O a jakie Dorotko teraz masz? Chyba też rude?
Edytowane przez Panna Bezczelna Czas edycji: 2009-10-10 o 14:08 |
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Oluś słonko. może jak ma wylaczonego fona i gg to może warto napisać do niego na NK. żeby postawił spr. jasno, bo nie wiesz jak masz odczytać jego zamiary. napisal ci ze czuje to samo i cisza. troszkę dziwne. może się boi, tylko pytanie czego.. takie to dziwne. mówię ci kochana napisz do niego. albo najlepiej by bylo jakbyście się spotkali.. bo o takich spr. to nie zabardzo przez komunikatory
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- [1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14664871] Dorota - ja Ci zepsuję humor.? chcesz.? [/QUOTE] Kochana jesteś ale dziękuję ![]() nie skorzystam z pomocy *ostatnio kumpel mi napisal ze mi humor popsuje i się glupia zgodzilam. oi tak mi posul ze aż ryczałam.. kretyn
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Te spotkanie to byłoby najlepsze rozwiązanie, tylko jak, kiedy on się od tego wykręca
. Dziwna sprawa, najlepiej będzie, jak to zakończę... Dzięki dziewczyny I witaj Olu Same Ole, no :P
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... ciężka sytuacja. Koleś nie umie się określić. Nie ma takiej możliwości, żeby się spotkać i pogadać? Bo przez tel. trudno rozmawiać... Nie wiesz co on tak naprawdę w tej chwili czuje. A w realu to zupełnie co innego. Ja bym potrzebowała takiego spotkania i koniec. Dopiero wtedy utwierdziłabym się w tym, że on mówi prawdę.
|
|
#4969 |
|
Rozeznanie
|
No dużo tych Olek , dużo .
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziołchy
![]() wybaczycie ale nie nadrobie zapoznawcze bo mam zwykłego lenia w sobie ![]() wogóle żyje jeszcze osiemnastką ![]() przyjaciółka dostała malucha od kolegów z klasy ![]() a co tam u was ?
|
|
#4971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() aż tak to bym Ci nie zepsuła. ![]() To moze TY popraw mi.? bo muszę cały dom posprzątać i zaraz się załamię. Martyś - jaaak byłoo.?
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Madzia : poprawiam Ci humorek mowiąc że pewnie masz nie duży dom i są większe i pomyśl ile sprzatania mają dziewczyny ktore mieszkaja w "domach na pokaz" xDDD
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14665220]Martyś - jaaak byłoo.?
[/QUOTE]oj było konkretnie ![]() w życiu tyle się nie wytańcowałam ![]() było bosssko ![]() i jeszcze DJ poprosił mnie o numer ![]() no są wariaty troche
|
|
#4974 | |
|
Rozeznanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14659104]<Madzia_patrzy> <patrzy> <patrzy> <patrzy>
![]() co to siaano taam robi.? ![]() bo nic innego taam nie masz kochaanie ![]() różowwy.? ;d ale są tylko zielone w pomarańczowe kropki. rozbiłam moją świnkę dla Cb. czy Madzia uważa,ża 1,97 PLN wystarczy.? [/QUOTE]ej bo otworzyłam Twój. ![]() miałaś karteczkę zrobić taką jak mówiłam a nie świnkę rozbijać. ![]() się wie. ![]() Cytat:
![]() nie, deptanie nie jest doskonałe. ;P ;* ej i co, już się zmęczyłaś? tańcujemy dalej no!
|
|
#4975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Martyś- nooggi nie bolą w ogóle, prawda.? ![]() Madzia - mój kochana to jest inny ;p nie mam siana tylko kapustę w środku ![]() a bo wiesz, nie mama kartek w domu. kryzys
Edytowane przez d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 Czas edycji: 2009-10-10 o 14:51 |
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zaczne o nich gadac to uciszyc się mnie nie da ![]() Cytat:
![]() nie łam się! będzie dobrze <3posłuchaj sobie piosenki : http://www.youtube.com/watch?v=07rHFMVJEg0 mnie bardzo pocieszyła kiedy też nie wiedziałam co jest grane..czy koleś chce czy nie,zawiła sytacja. -tak czy siak poprawi Ci może troszkę humorek
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
||
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Martyś ty lowelasie
![]() Madzia - to ci wspołczuję złotko.. ja mam mieszkanie 2 pokojowe i mi się nawet tego nie chce sprzątać. no ale na szczescie to już za mną dziś ![]() właśnie lookam na foty z Wawy ^^ bardzo sympatycznych chłopaków poznałam ;] Najfajniejsi to Mariusz i Daniel ![]() Ja chcę tam wrócić ^^ za jakąś godzinę bd farbować mój rudy łeb na jeszcze bardziej rudy tyry tyry tyry ![]() Ruuuuuuuuuuuuuda Paskuuuuuuuuda
|
#4978 | |
|
Rozeznanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14665474]
Madzia - mój kochana to jest inny ;p nie mam siana tylko kapustę w środku ![]() a bo wiesz, nie mama kartek w domu. kryzys [/QUOTE]Ty masz to i to. no jak. nie wiesz bo nie widzisz. widziałam jak otworzyłam! ;*to ja pożyczę karteczkę. już będę taka miła i pożyczę. ![]() zmieniłam zdanie już wiem jaki chcę. nie różowy. znalazłam ładniejszy. ![]() ooo ten: http://www.allegro.pl/item770857448_...sklep_wwa.html zobacz taki tani ! ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
;*
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14665474]Martyś- nooggi nie bolą w ogóle, prawda.?
[/QUOTE]taaaaaa wogóle mnie nie bolą ale warto było ![]() jak ten Dj sie ruszał uuu ła ![]() jaa ? ![]() to on prosił mnie o numer a nie ja jego ![]() laseczki ide sie przespać bo padam ![]()
|
|
#4980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajna nuta co podałaś ;] już ściągnęłam ![]() teraz mi pipo mówisz że mieszkasz w Wawie?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

;*

żart ;D
bo ja mam 2 imprezy do wyboru i nie wiem gdzie iść to akurat pójście z Tobą bedzie idealnym rozwiązaniem
?