![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
pozytywny stan obojętności nie wydaje mi się żeby człowiek musiał być pesymistą (Grochola, A nie mówiłam, książka) na zapas nie warto się martwić, na zapas warto się cieszyć (Grochola, A nie mówiłam, książka) te tysiąc pięćset sto gwiazd uśmiecha się do mnie. przyjaźń: zwykli ludzie, niezwykła przyjaźń zwyczajność mnie nudzi więc i moja przyjaźń jest niezwykła. zwykłe życie z niezwykłą przyjaźnią bo przyjaciołom się UFO dziękuję, że jesteś przyjacielu najcenniejsze co można oddać drugiemu człowiekowi to czas. Dziękuję przyjacielu. zasadziłam przyjaźń w doniczce, teraz będę się nią opiekować, aby jak najszybciej zakiełkowała. niezważając na fotoradary pędzę do swojego przyjaciela mój przyjaciel jest dla mnie niczym słoneczny zegar - odmierza tylko słoneczne godziny. Cytat:
moim kaprysem jest udana noc Ja+impreza+On - cóż chcieć więcej? oprócz udanej imprezy nic mi więcej nie potrzeba z góry wiem, że długo tej nocy nie zapomnę promienieję szczęściem na myśl tej imprezy Na imprezie wielki tłum, a dla mnie liczysz się tylko Ty. już się nie boję kolejnego kroku... nie bronię się przed tym co ma się zdarzyć wiem, że tego chcę To tylko impreza, a ja się cieszę jak dziecko
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
-Ty płaczesz?
-Nie, po prostu oczy mi się pocą Miłość to największa gorycz na ziemi Słowo które nie jest wypowiedziane jest słowem którego nie można powtórzyć nie można się go nauczyć ani imitować póki więc nie otworzą się usta nie otworzą się rzeki nie otworzą się rany nie otworzą się umysły nie otworzy się raj "...Życie to teatr najtrudniej zagrać własne szczęście najłatwiej własną śmierć... ...przynajmniej dla mnie bo dostałam cholernie trudną rolę... dziewczyny cierpiącej z miłości..." Jedna wielka zagadka istnienia. Na którą odpowiedzi sama nie zna. Żeby ją poznać potrzeba czasu lecz niestety żadne z nas nie ma na to wieczności. Nie wierząca w prawdziwą miłość... bo po co żyć w złudnych nadziejach ? Ma własny świat do którego nikt nie posiada klucza. Nieśmiała...bo tak ją wychowano. Szukająca rozwiązań w muzyce i książkach...bo ludziom czasem nie warto ufać. Zła...choć czasem pokazuje swoją inną stronę... tą lepszą. Optymistka z częstą skłonnością do pesymizmu. Bo świat dla niej ma odcienie szarości które często przechodzą w czerń. Wiecznie smutna lecz w gronie ludzi rozumiejących ją zawsze się śmieje. Nie potrafi płakać...pokłady jej łez zostały już dawno wyczerpane. Potrafi dostrzec piękno nawet tam gdzie go niema. Bo najważniejsze jest przecież patrzenie wyobraźnią, która w jej przypadku jest strasznie bujna i czasem szwankuje pokazując obrazy które przez nią postrzegane są czasem jako rzeczywistość. I nie mów mi, że tylko Ty potrafisz kochać |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
inność mieszać z samotnością. kawę zapijać procentami. niemo śmiać się i śpiewać. W niespokojnym śnie szłam samotnie wąskimi, brukowymi uliczkami. W świetle ulicznych lamp, postawiłam kołnierz, chroniąc się przed zimnem i wilgocią. moje oczy ukłuło światło neonu co rozdziera noc I dotknął mnie dźwięk ciszy... łaskocz czule warkoczem ciepłych słów.
#364 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bóg uczynił nas najlepszymi przyjaciółkami bo wiedział,że nasze mamy by nie zniosły na jako siostry Takich trzech jak my dwie to nie ma ani jednej Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz. Przyjaciół tłum w głowie szum i znów świat się zaczął kręcić Bezczelna radość istnienia. Syndrom różowych okularów Cytat:
Nietrzeźwa miłość kłamie lecz ja uwielbiam ją i tak! Ta noc jest moja.. no, jak się postarasz, to może być nasza Korzystam z tego, co przyniesie noc,co przyniosą emocje i pożądanie Znajdź mnie i zatańcz ze mną. Warto! Cytat:
Chyba chodzi o mnie hehheh ale ja Wreeednia jestem ![]() ![]() ![]() ![]() przez 3 eee ![]() __________ Trochę się pomigdalić a później zostawić
![]()
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-10-10 o 16:57 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet nie wiesz jak miło ! < 33 Strasznie miło ! ![]() ![]() __________________
tak wmawiaj mi, że mam szczęście. Podobał mi się jego zapach. Zapach, który sugerował, że wszystko może się zdarzyć. Szczęściem był kolor jego oczu, jego śmiech, jego obecność... zaledwie idąc obok dajesz mi tyle radości. .bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie. -czy ty w ogóle masz jakieś uczucia ?! - mam... gniew. -Chciałbym do Ciebie zadzwonić. Jaki jest Twój numer telefonu? - Jest w książce telefonicznej. - Ale nie znam Twojego nazwiska. - Też jest w książce telefonicznej. Czasami rano wstaję z łóżka pełna życia, podekscytowana, radosna, a czasami nie chce mi się wstawać... Czasami zaraz po przebudzeniu spędzam dwie godziny przed lustrem i pięć w łazience, a czasami spojrzę tylko raz, sprawdzając,czy jestem czysta. Czasami cały wieczór szykuję ubrania dopasowując te lepsze do najlepszych, a czasami wkładam to, co pierwsze nawinie mi się pod rękę. Czasami... A wiesz od czego to zależy? Od tego, czy Cię akurat w danym dniu mam zobaczyć. `może go nie kocham , tak to prawdopodobne , że tylko go lubię , ale ciągle o nim myślę , i zastanawiam się co robi , i jak się czuje , czy wszystko mu się udało , czy myśli o mnie tyle co ja o nim . że też zachciało mi się Ciebie. ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie.` ; D
![]() |
#366 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() + te wyżej kradnę , mogę? ![]() bez off'a ;
brak weny ![]()
![]() |
#367 |
Wtajemniczenie
|
Mijam Ciebie jak Ty mnie. Uczę się unikać wszystkich Twoich miejsc. kiedy wieczność przy Tobie trwa kilka chwil. w czym pokładać nadzieję, kiedy nie ma NAS? mój sen wciąż trwa. nie wiesz jak to ważne, że ciebie mam
#368 |
Zadomowienie
|
Idiotów jest nie wielu,ale są tak sprytnie rozstawieni,
że trafia się na nich na każdym kroku ![]()
![]() |
#369 |
Raczkowanie
|
łapię cię za rękę, by imię twoje zgadnąć. krzyczę w śpiące ucho twe, nie będę jadła, kocham cię. a te dni ciszy, które, które dzielą nas. podpowiadają mi złe obrazy. muszę to przespać, przeczekać, przeczekać trzeba mi, a jutro znowu, pójdziemy nad rzekę. i wtedy ty, pochyliłeś się by pomóc mi i wtedy ty, powiedziałeś mi, że muszę żyć. może sen uchroni cię przed moim złem. smaku twego nie znam, choć tak często cię mam, na końcu języka. kocham cię, nic więcej nie wiem. z niczym więcej tak bardzo sobie nie radzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Przyczajenie
|
● "To nic kiedy płyną łzy,
bo świat ma już dosyć ich dobrze wiesz, że warto próbować zawsze raz jeszcze..." ● I'm a just a simple woman with simple expectation ! /Jestem tylko zwykłą kobietą ze zwykłymi oczekiwaniami! ● 'Nie bądźmy śmieszni myśląc ,że może być jak w bajce ...' ● Czasem są takie dni gdy mam wszystkiego dosyć...chyba właśnie dzisiaj jest taki dzień ![]() ● 'Niby nic, a jednak coś.. niby nikt, a jednak ktoś ' ![]() ● 'Miłość to krótkie słowo, Lecz tak wiele znaczy, Czasem daje szczęście, Czasem dni rozpaczy.... ' ![]() ● "Podstawą zazdrości jest u kobiet miłość, u mężczyzn zaś - próżność." ![]() ● "Zostań, proszę, bo przy Tobie moje miejsce" |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Czas cofa się, szybciej niż my, by naprawić błędy,
które narysowaliśmy własną kredką na pustej kartce. Kartka...? w niszczarce leży. A on, po cichu wyjmuje nową... .
#372 |
Rozeznanie
|
My Own Performance - cudownie być najcudowniejszą w Twoich oczach.
![]() xinnaodciebiex - poszukam..
co by się nie działo pamiętaj te wersy. - Kocham Cię. to dla Ciebie chcę być mądrzejsza. Choć czasem nie udaje się zawiązać końca z końcem, pamiętam o tym, co jest dla mnie najważniejsze. ` moja przyjaźń zajmująca pierwsze miejsce.. . nie pogubić się to numer dwa w kolejce , wspólne szczęście.. Choć chcieć to nie zawsze móc. - ja zrobię wszystko co w mojej mocy, byśmy mogli być przyjaciółmi, jesteś blisko .. piękne chwile, których sie nigdy nie zapomni .. wspomnienia, które pozostaną do końca . Dla Nas liczą sie chwile. I to My przeżyjemy życie tak jak sie powinno . Prawdziwy PRZYJACIEL ma ramiona przemoknięte TWYMI łzami, pomaga CI w różnych rzeczach w których go potrzebujesz, wysłucha CIĘ gdy masz jakiś problem i natychmiast próbuje znaleźć rozwiązanie na ten temat, rozumie CIĘ bez słów i popiera CIĘ w decyzjach oraz trudnych chwilach, pomaga podnieść CIĘ na duchu w chwilach załamania. Nigdy o TOBIE nie zapomina cokolwiek się na TWÓJ temat dowie mimo to kocha CIĘ najmocniej jak umie !
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-10 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
weź sie zastanów czego chcesz.
każdy mój krok miał zbliżać mnie do Ciebie. stało się inaczej. reszta jest tajemnicą. 'to zaufanie to taka czarna świnia.' - HappySad. 'to koniec. zabiliśmy w sobie wszystko.! to koniec, mogliśmy więcej, przykroo.' - HappySad. dosyć! odejdź, choć na chwilę. proszę. brak mi sił na przekonywanie. coś, co pociągało mnie, właśnie w Tobie było. 'było' - czas przeszły. nie chcę dzielić się Nim z nią. zawsze zakochuję się w tych, w których nie powinnam. mam słabość to tych beztroskich palantów. teraz to ona jest Jego gwiazdą. tylko jedno: dlaczego ku**a.? co ona takiego ma, czego mi brak.? podziwiam wszystkie laski.! jesteście niesamowiteee.! ; *
![]() |
#374 |
Konto usunięte
|
często mów kocham i kochaj za dziesięciu.
zawsze mi zimno w ręce, kiedy mówisz, że idziesz. może jakby zamiast ulotek rozdawali uśmiechy.. mam sernik, chcesz? mam serce, poczęstujesz się? budzę się i zasypiam z uśmiechem. jednym, jedynym, przeznaczonym dla Ciebie. ludzie milczą, chociaż zamiast oczu mają dwa smutki. |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Raczkowanie
|
łaał, kochane jesteście mega !
strasznie wszystkim dziękuję. Opisy jak najbardziej odpowiadają. kochaam <3333 Coś dla kibiców : Całe życie tak się kręci, Fanatycznie pier.dol.nię.ci ! xdd Arsenal Londyn ! no i taki długi, najlepszy ;* Pamiętacie, kiedy byliście małymi dziećmi i wierzyliście w bajki, marzyliście o tym, jakie będzie wasze życie? Biała sukienka, książę z bajki, który zaniesie was do zamku na wzgórzu. Leżeliście w nocy w łóżku, zamykaliście oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyliście. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki - byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorastacie. Pewnego dnia otwieracie oczy, a bajki znikają. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą. [...] Pod koniec dnia, wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujesz. To tak, jakbyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach. — Chirurdzy, Meredith
![]() |
#376 |
Raczkowanie
|
Nie będę do Pana telefonowała. Lecz przyjdzie dzień, że napiszę coś u Pańskich drzwi.
-skąd wiesz że mnie kochasz? -a skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to.. -No właśnie.. Ważne jest to żebyś był szczęśliwy. nie ważne z kim, choć nie ukrywam, że do mnie pasujesz najbardziej. Kocha mnie.. -skąd wiesz? -bo wie o mnie wszystkie najgorsze rzeczy a mimo to trwa obok.
![]() |
#377 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _________________________ __ how was I to know that this was always only just a little game to you? /skąd miałam wiedzieć, że to zawsze była dla ciebie tylko mała gierka?/ cause baby i’m a fool who thinks it’s cool to fall in love. /ponieważ, kochanie jestem głupcem, który myśli, że to fajnie się zakochać./ and I would never tell if you became a fool and fall in love. /i nigdy bym ci nie powiedziała, jeśli stałbyś się głupcem i sie zakochał./
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-10-10 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
Na starej marmurowej płycie czas wyrył prawa dla ludzkości " Nic ponad życie , a w życiu nic ponad miłość "
Jesienna mgła okala świat , gwiazdy lśnią na niebie . Każdy ma w sercu jakiś kwiat , a ja mam Tylko Ciebie.
#379 |
Zadomowienie
|
Rozmowa z moim kolegą..
On: Nudzi mi sie ![]() Ona: Pobaw sie :P On: Nie chce mi się ![]() Ona: Leń:P ![]() On: Nie leń tylko nie mam czym ![]() Przepraszam... musialam to wrzucić xd
![]() |
#380 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Guziki xD, Issuee, TurkusowaOna - panie dziś okradłam ![]() ![]() nie ważne czy tańczę w deszczu, śpiewam do swojej szczotki, piszę wypracowanie do szkoły, rozmawiam z przyjaciółką przez telefon czy na gg, gram w siatkówkę czy robię cokolwiek innego, wszystko o czym potrafię myśleć to t y . <3 we were just there together... and that was enough. /byliśmy po prostu razem... i to wystarczało./ jestem uszy po zakochana! (; nie jestem idealna, i co z tego? nie będę o nim myśleć, nie będę o nim myśleć, nie będę o nim myśleć, nie będę o nim myśleć, nie będę o nim myśleć, nie będę o nim myśleć... cholera! kogo ja staram się oszukać?
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Raczkowanie
|
`Jest nudna i szara ___jak widok z jej okna. Wczorajszy makijaż brudzi jej twarz nie szuka przyjaciół, nie szuka miłości. `W jej pokoju jest chmura dymu, na ścianach jej wiersze i nieskończony obraz. `Ma czarne włosy, czerwone paznokcie szary cień na powiekach i smutne spojrzenie. Jest taka piękna i taka smutna, jest taka mądra i taka nudna.. `Ma namiętne usta i mętne spojrzenie. `Quiet . We're Living Inside Of Our Mouths Afraid Someone Just Might Hear What We're Thinking . Quiet . Macie Może Coś, Co Mogłoby "Trafić" Wreszcie Do Mojego Przyjaciela, Z Którym Dogadywałam Się Idealnie, Ale Teraz Jest Już Coraz Gorzej ... ?
#382 |
Raczkowanie
|
a życie. co tam życie! mam na głowie ważniejsze sprawy.
spię. popatrz, no śpię. i nie zamierzam się budzić. niepoczytalna. jestem pod dużym wpływem tęsknoty. nie ma życia. to tylko taka nasza pokopana pantomima. echopłaczem utrwalasz mi się w źrenicach. na stałe. twoje zwątpienie we mnie ma kolce i gryzie. do krwi, do krwi! coż, gdybym kiedykolwiek wcześniej wiedziała, jak to wszytsko się skończy, nigdy nie zawahałabym się ani minuty i.. zrobiłabym to jeszcze sto razy. nawet gdyby za każdym razem miało boleć bardziej. moje słowa milczą. wypowiadam je z krzykiem, a one milczą. o nas? a cóż można powiedzieć o nas, kochany? kupa gówna i trzy wykrzykniki. sny. moje szystko- moje nic. słuchaj, nigdy nie mówiłam ci, że jestem niegroźna i uprzejma. mam zęby i bardzo chętnie z nich korzystam. skrzyp, skrzyp, skrzypi podłoga obietnic niedotrzymanych. jestem gotowa na to, co zamierza dać mi jutro. nie gwarantuję jednak, ze to zniosę, że wytrzymam. ej, zamurujmy się w ścianie, na zawsze, niech tak zostanie, ej. czas? rozbiegana wskazówka na tarczy twych tęczówek i spadający deszcz w moim sercu. przemijamy? miał mnóstwo do powiedzenia, ale... martwi ludzie nie powiedzą niczego.
#383 |
Zakorzenienie
|
Żuję gumę, robiąc balony. Przynajmniej skupiam się na nich, nie ciągle na Tobie.
szukam innego świata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegoś, co nie jest plastikowe i przereklamowane. Przeszedłeś obok,a ja czekałam na twój uśmiech. Ale Ty pocałowałeś ją. To ciągłe słów kompletowanie... Nie jestem dokuczliwym człowiekiem, tylko po prostu przypomnieniem tego, czego już nie będziesz mieć. Kalosze szczęścia niosą mnie, do nieba.
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
mów za plecami ludzi tyle, ile miałbyś odwagę powiedzieć im prosto w oczy. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-10 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
Ratatamm - też się cieszę
![]() ![]() NieZTejBajki - słońce moje, zawsze wiesz jak mi humor poprawiać ![]() Kama2704 - i Ty też jesteś w mojej top20, kochana ![]() ![]() xxgroszek07xx - część na pewno nie pechowa! ![]() Plotkaraaa - no i będę się pojawiać częściej, obiecuję! Uwielbiam to ja ciebie ;* Nydee - Postaram się ![]() * Tu nie chodzi o to, że ja go jakoś specjalnie wyczekuję i że go kocham nad życie. Myślę, że taka miłość bez wad nie istnieje. Taka miłość - nawet nieodwzajemniona, - że kochamy kogoś totalnie bezgranicznie i nigdy, ale to nigdy nie wkurzamy się tą osobę chyba nie istnieje. Zawsze mamy minuty słabości i krzyczymy łgarstwa wniebogłosy. W tym wszystkim chodzi o to, że gdy na ciebie patrzę to trzęsą mi się ręce i jestem bezgranicznie szczęśliwa. Gdy siedzisz w moim fotelu i wiem, że niedługo wyjdziesz to tęsknię już na zapas. Niedawno nauczyłam się, że nie potrzebuję już cofać czasu tylko pragnę cię tu i teraz. I gdy rozmawiam nagle wyrywa mi się jak mocno cię potrzebuję, by za chwilę wrzeszczeć, że masz mnie w dupie i że to tylko przyjaźń. Ale nawet jeśli to nie jest jakaś zaje.biście wielka miłość to chciałabym cię mieć przy sobie i mówić ci co jadłam na śniadanie i o czym śniłam i śmiać się z twoich nawyków i drapać cię po dłoniach i przepychać w parku. Nawet jeśli to nie jest bezgranicznie wielka miłość. * To trudne do opisania jak bardzo pragnę jedynie twojej przyjaźni, jeśli nie mogę mieć więcej. Pragnę wiedzy, że nie jestem dla ciebie niczym. Jestem jak narkoman, który desperacko pragnie narkotyku, jak ryba która potrzebuje wody, jestem żebrakiem, który łaknie wody. Jestem bezsilna bez ciebie, spadam w dół i silę się jedynie tobą. Jesteś wszystkim czego mi potrzeba. * Przed tobą też było nieźle, ale nic zdolnego poruszyć ziemię. * Uwiodłeś mnie i pochłonąłeś zupełnie. To niesprawiedliwe, że to potrafisz. * Boję się powiedzieć ci jak czuję się przy tobie szczęśliwa. Boję się do tego przyznać nawet przed samą sobą. * Kiedy mówisz w taki sposób, nie mam wątpliwości, że to ty. * Przyjaźń jest piękna. Możesz wyzywać przyjaciela, kazać mu spier.dalać, płakać w ramię do północy, śmiać się i wściekać i wiedzieć, że zawsze, absolutnie zawsze możesz na niego liczyć. I możesz z nim też milczeć i wtedy też jest zaje.biście. * Ponieważ nie uświadomiłem sobie wtedy jeszcze, że to zawsze byłeś ty... * Nie znasz, mnie - to ja. Twoja nieznajoma. * Would you lie with me and just forget the world? - Czy położyłbyś się ze mną i po prostu zapomniał o świecie? * Hey God I know I'm just a dot in this world - Hej Boże, wiem, że jestem jedynie kropką na tym świecie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-10-10 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A po Tobie zostały tylko łuski ziaren słonecznika. To ja wręczyłam Ci żółte słoneczko z aureolą liści zielonych. Pracowicie, jedno po drugim, stworzyłeś z nich napis wyskubany. Te pozostałe, opadły na ziemię i opowiadają już całkiem inną historię..
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2009-10-10 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
blondii69 -
![]() wielu ludzi chciałoby kochać, ale boi się,
że trzeba za to poświęcić coś z przeszłości albo przyszłości.
#388 |
Raczkowanie
|
powiedziałam abyś się do mnie nie zbliżał, mimo iż tak naprawdę nigdy nie byłeś wystarczająco blisko mnie.
tylko jedno pytanie jest bez odpowiedzi. nie wiem dlaczego Cię kocham. - mam coś dla Ciebie. - co takiego? - dwa słowa. - w życiu nie dostałam tak drogiego prezentu. <3 totalny brak weny. i ogólna załamka sercowa..
#389 |
Rozeznanie
|
ważne by nie mrugnąć, patrząc w oczy wroga. idź za ciosem, bo życie tak wymaga.
#390 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14668844] zawsze mi zimno w ręce, kiedy mówisz, że idziesz. może jakby zamiast ulotek rozdawali uśmiechy.. mam sernik, chcesz? mam serce, poczęstujesz się? [/QUOTE] jeju rewelacyjne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() coś ode mnie : pomyśl o mnie jak ja myślę o Tobie. Zaślepiona uczuciem, które nie zna granic i właśnie zrozumiałam, że czegos brakuje tu ... to właśnie ty . Nienawiść punkt zapalny, z pewnością niebanalny . Jestem kobietą która naprawde kocha ,a nie pragnie posiadać. Cisza potrafi ranić jak nóż Chodź i odszukaj we mnie swoją definicję szczęścia Omijasz mnie spojrzeniem,dotykasz bez finezji.Zabiegasz od niechcenia i pieścisz bez polotnie Troche mnie boli serduszko ale ciągle mam siłe się śmiać. Pozostaniesz utraconym marzeniem, lekką czarną łzą. Inspiracją być. Umiesz? dzien dobry - kocham Cie ! juz posmarowalam Toba chleb
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.