![]() |
#391 | ||
BAN stały
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
To dobrze, bo powiem Wam, że się już tu rozgościłam.
![]() ![]() Cytat:
Ja tylko na jeden wpadłam: Nasza przyjaźń jest mocniejsza niż litr spirytusu. No to weź to sobie wyobraź ;D Cytat:
![]() ![]() Ja zwyczajnie chcę żebyś umieścił mnie w swoich planach. na niedzielę. na weekend. na życie.
. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2009-10-10 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wyżej kradnę < 33 __________ - ale on mówił mi takie słodkie rzeczy.. - i Ty w to kur.wa wierzysz.? - przez tę jedną noc wierzyłam. Zaczęłam od fot.. Skasowałam. Nie wytrzymałam długo,przywróciłam je znowu. Później numer telefonu. I tak znałam na pamięć, więc nic to nie dało. Zapisałam Cię inaczej,ale kurcze odczytywałam tak jak przedtem. Przed snem myślałam o innych,ale i tak widziałam Twoje źrenice. Wyprałam ' Twoją ' ulubioną bluzę.. Ale nadal pachniała Tobą. Skasowałam nr. gg.. Ale na chwilę, musiałam przecież widzieć Twój opis. Chciałam zapomnieć, ale zapukałeś do drzwi. I znowu ten sam rzeczy stan. zapomnisz mnie? - prędzej zapomnę jak się oddycha.. Może kiedyś z ciebie po prostu wyrosnę.Bo cholera nie znam innego sposobu. Są może cukierki o smaku pocałunków, zapachu słońca i w kolorze malin? ![]()
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Kiedy Cię spotkałam po raz pierwszy mokre pachniały kasztany . Zbyt długo mi w oczy patrzyłeś . Ogromnie byłam zmieszana .
Pod mokre płaty gałęzi szłam za Tobą krok w krok . Serce me trzymał w uwięzi Twoj fiołkowy wzrok. Dawno zużyte słowa wróciły do mnie znów. I zrozumiałam od nowa znaczenie prostych słow. Tęsknota słowo zużyte otwarło mi swą dal . Jak proste są słowa zuzyte w króciotkim słowie żal.
#394 |
Raczkowanie
|
MamCieGdzies - kradnę . ;*
![]() CookieCrisp - a zabieraj . ;* Cescowa94 - nic nie obiecuje, ale spróbuje . ![]() bo ja tylko czekam, aż popatrzysz w moją stronę i ja przypadkiem popatrzę w Twoją .
brakuje mi Twojego spojrzenia.. ale nie tego dzisiejszego, tego pierwszego . jakie to miłe uczucie wiedzieć że patrzysz na mnie . dlaczego nie możesz mi po prostu powiedzieć co czujesz ? boje się tych niewyjaśnionych spojrzeń . ____ - hej co robisz ? - ceruje serce . zbyt długo pozorowałam szczęśliwą . potrzebuje po prostu więcej miejsca, daleko od Ciebie . śmiej się z niego ! śmiej ! niech wie co stracił ! powodzenia w dorosłym życiu . Twój uśmiech znów okłamuje mnie .
#395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozwalam skarbo ![]() ![]() _________________________ Gdyby nie było jutra pewnie zadzwoniła bym do Ciebie i powiedziała ze za***i*cie mi zależy. Znów dzwonił z miłosnym wyznaniem.. znów nie był trzeźwy.. z fajką w ręku przeszłam odważnie obok niego, wiedziałam że tak bardzo nienawidził kiedy paliłam. -gdy chwycisz ją za ręce i spojrzysz w jej oczy nic się nie stanie. -jak to? zupełnie nic? -zupełnie.. może jedynie się zakochasz.
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim....
wasze opisy są cudne... od dawna was okradam... a to coś ode mnie ![]() -bo kobieta w złości, nie zna litości! -idę dołem a Ty górą... jestem słońcem, Ty wichurą... ogniem ja, wodą Ty...śmiechem ja, Ty ronisz łzy... -zacznijmy od dziś spełniać nasze sny <3 -i nigdy, przenigdy nie zrezygnuję z marzeń!!! -Co mi zrobisz jak mnie złapiesz???
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmieniaj mnie gdy zechcesz Zła dziewczyna jest profi nauczona od mężczyzn jak korzystać z seksu masz monopol na krzywdzenie, odziedziczony
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
BAN stały
|
zajmuję się teraźniejszością. projektuję marzenia, buduję fundament każdej z realnych chwil. |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
m4dziar4 misjaaaa dziekujee ;** z 10 minut sie zastanawialam jaki ustawic na opis ;D Mm ale weekend za to byl cudny z Nim ;* <3 I KRĘCI SIĘ TEATRZYK.
'bezszelestnie za zamkniętymi drzwiami. Tak bardzo bałam się, że mnie zranisz, że zostawisz, wykorzystasz. Dziś już wiem - to był błąd! Cicho mówię, że Cię kocham, lecz Ty nie chcesz tego słuchać ![]()
#400 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Znasz sie na rzeczy, Less. ![]() ![]() hmm, a ja ... `Spróbuj choć raz odsłonić twarz I spojrzeć prosto w słońce Zachwycić się po prostu tak I wzruszyć jak najmocniej Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz Idź szukać wiatru w polu Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd` . a dzisiaj mało we mnie samej siebie. Edytowane przez Shadowangel Czas edycji: 2009-10-10 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
xoxo
|
Tusilla bardzo mi miło
![]() Cytat:
![]() Kradnę sobie ten opis ![]() ![]() _________________ To my mamy klucz do najskrytszych pragnień.Wystarczy przekręcić go w odpowiednią stronę,a zapadka zaskoczy otwierając zakamarki naszej duszy. Dzięki kolorom twojej twarzy na ustach pojawia się uśmiech Szarość ponad wszystko wyrywa oczy świadomości w powietrzu zawieszony skurcz przerzutni zakamuflowanej oddechem. A jego ulica pachnie kobietą. Sens życia się nie szuka-sensu życiu się nadaje Są granice które jeśli przekroczysz nie możesz być pewnym czy stoisz na pewnym gruncie. Ale i tak je przekraczamy i będziemy przekraczać -Wiesz, co teraz robię? Siedzę i wsłuchuję się w ciszę. Chcę odnaleźć siebie w tych splątanych myślach i poczuć Ciebie w moim sercu. Szukam... -Czego szukasz? -Ciebie. Tutaj. -Ale ja tam jestem. -Czuję, ale jakoś nie mogę Cię dotknąć... -To zamknij oczy i wyciągnij rękę. -A jednak jesteś! Ale czemu moja ręka przez Ciebie przenika? -Skup się bardziej i spróbuj jeszcze raz. -A czy Ty tak potrafisz? -Tak, właśnie łapię Cię za rękę i dotykam Twoich ust... Była jak lalka barbi, mogłeś ją dotknąć, potrzymać, bawić się nią. On to robił, zamykając jej uczucia w plastikowym pudełku. Szara kartka papieru nabiera barw dzięki słowom pisanym przez poetę. Szary świat nabiera kolorów dzięki chwilą przeżytych przez ludzi żyjących własnym życiem. Drogi już Nie-Ukochany Zadałeś mi tyle bólu Tyle łez przez Ciebie wylałam I z całego serca: Nienawidzę za to, że tak strasznie brakuje mi Ciebie Za to, że jesteś moim powietrzem Nienawidzę… A jednocześnie wiem, że tak bardzo Cię potrzebuję I wciąż na dnie mojego serca tli się miłość do Ciebie Ale Ty nie dowiesz się o tym Bo chce żebyś był szczęśliwy… …beze mnie.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-10-10 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zaczyna się walka o przyjaźń. bo nie każdej przyjaźni koniec jest pożądany.. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() _____________ jestem szczęśliwa, ponieważ
miałam okazję mieć Cię w moim życiu. Z cynizmem w oczach... I móc choć raz zatrzymać czas...
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
To dla mnie zaszczyt
![]() _________ Świt przerywa często najpiękniejsze sny o nim.. <3
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
- Miałeś zadzwonić, przecież wiesz jak mi zależy..
-Oszalałaś?! Po co miałem dzwonić, skoro mogłem przyjść i Cię zobaczyć? Właśnie dlatego tu jestem. -Dlaczego? -Z miłości Moja Mała, z miłości. [rozmowa z tż] Czujesz ten ciężar? To niebo cię przygniata. Czujesz ten ból? To serce się rozdziera. Czujesz ten smutek? Tęsknisz. Wiesz dlaczego jesteś sama? Bo jeżeli ktoś Cię naprawdę kocha, to chce byś była szczęśliwa... czasami warto stanąć na głowie żeby zobaczyć rzeczy których na codzień nie widzimy.. Gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty, kiedy cię widzę, powiedziałabym kocham cię , a nie zakładałabym głupio, że przecież o tym wiesz.
#405 |
Rozeznanie
|
yyyyyyy? .. , chyba się podobało ta ? ; D
a jutrem zajmę się jutro. jest dla mnie nikim. czerwonym giegiesłońcem bez opisu wybacz, ale dwójka to para, a trójka- film dla dorosłych. leżąc na łóżku słyszę zegar i myślę o tobie Czy ten Pan i Pani sa az tak wygłodniali, czy ta Pani tego Pana zje?
#406 |
BAN stały
|
a ja dalej upierdlwie czekam na jakis cud. chodz tyle razy mowili mi juz ze sny sie niespelniaja. naiwnaa ??
naiwnosc . rozum tlumi ;/ i chocby niewiem jak bys niepróbowal sie tlumaczyc w moich oczach po tym wszystkim jetses tylko zerem i odtod bede swieta i przekleta . i bede uwodzic kazde męskie oczeta .! nie mąć mi juz w głowie i sieprda*** to teraz przejdż obok mnie obojętnie i wykrzycz prosto w twarz ze nic nie łączyło nas |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Jest Twój
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() . Dlaczego czekamy na coś, czego już nigdy nie będzie. .
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Po prostu ze mną bądź nie zawiodę, obiecuję!
#409 |
Zakorzenienie
|
w głowie niebiesko, w oczach różowo.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zadomowienie
|
księżyc ma smak kawy.
twoje usta smakują księżycem. - Chyba się w nim zakochuję. - Nic dziwnego, Ty lubisz popełniać błędy.
#411 |
Raczkowanie
|
Może życie jest jak taki niedorysowany
obrazek,brakuje kilku elemetów? Wszystko i nic, Cena za 15 dni... Podwójnie kochaj Podwójnie żyj^^ Lubie wracać tam gdzie byłam już |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
Mając takich przyjaciół, nie potrzeba już wrogów
`bo ty wiesz, że mam coś w sobie, ale nie wiesz, że to talent ![]() Zobacz jak pięknie jest , po prostu zabić się z miłości... Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-10-10 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
Zadomowienie
|
Kissabble, Little Ballerina - wróćcie tu.
![]() Kamma1507, niewieotymnikt - częściej słonka, częściej ! ![]() abunee - chyba nie muszę pisać, że okradam ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___ bo ta noc robi z nas głupców w świetle dnia. żyję tam, gdzie wschodzi słońce. jak kamień, który spada i nigdy nie przestaje spadać. gdy kobieta jest w wielkim gniewie, pocałunek nie pomoże. trzeba ją pocałować przynajmniej cztery razy. twoje kości nie są ze szkła. możesz zderzyć się z życiem. głupi ludzie wierzą w głupie bzdury. mądrzy ludzie wierzą w mądre bzdury. czarne lustro nocy. marzenia nie umierają. to my o nich zapominamy. wierz mi, taki pamiętnik jest jak lep na muchy. wspomnienia najlepiej trzymają się kartek pokrytych tuszem.
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
wiem, że jak cholera
![]() ![]() Cytat:
nie brakuje . would you lie with me and just forget the world ? fragment z piosenki snow patrol- chasing cars . jeżeli to ten fragment to nie brakuje . Plotkaraa - <3 opisy! ![]() ------------------------------------ it's too much to mess and it stress me ./za duży bałagan i stres, żeby to pojąć./ I don't really find it very cute or sexy . /nie uważam tego za urocze ani seksowne./ fantasize on the track . /fantazja działa./ cue me up on the twelve on your table . /zbij 12 bilę, połóż mnie na stole bilardowym./ would u make me number one on your playlist ? /umieścisz mnie na 1 miejscu twojej playlisty?/
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-10 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
02:08
Błyszczące źrenice zwrócone w moja stronę.
#416 |
Przyczajenie
|
mogę mieć prośbę , błagaam !!
![]() ![]() ![]() coś o tym,że kocham tego ' blondyna z ciemnymi oczami' . . lub wgl , że GO kocham , a on o tym nie wie .. błagam , pomóżcie!! ![]() ![]() może ; chocapic, KaMa2704, amozefrytkidotego, keeendy, Kinderka13, ciiri, BananowaBrazylijka, TiS, panna_miodowa, Guziki xD, Wreeednia, hotiie, misjaaaa, z innej bajki, Plotkaraaa , Siatkarka18 , papergirl, RobCoChcesz , m4dziar4 [..] i wieeele innych ![]() ![]() żeby nie było off'a ;
mieć księcia o smaku bananowych gofrów. ![]() Edytowane przez idamageyou Czas edycji: 2009-10-11 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje Słońce <3 ______ `Odpocznijmy ! Połóżmy się . Zapomnijmy .. ` Jednak Jestem Szczęśliwa, Bo Jesteś Trochę Mniej Nie Mój Niż Jeszcze Całkiem Niedawno Temu .<3 `Zero Miłości - Zero Przyjemności ![]() `Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko.
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
Przecież wiesz jak ja nienawidze czekać...
Cechą egzystencji ludzkiej jest troska, musi ona wciąż bronić się przed światem i przed własnymi myślami. O jednych się pamięta.. o innych się śni ![]() Jeśli on jest na tyle głupi,żeby odejść, ty bądź na tyle mądra i mu na to pozwól. Jeżeli nie potrafisz zrozumieć mojego milczenia, nigdy nie zrozumiesz moich słów..
![]() |
#419 |
BAN stały
|
aaaa.! Mój pierwszy raz
![]() ![]() ![]() opisy: Stan totalnego odrętwienia. są chwile, gdy samotnie spadam w dół.. Raz jeszcze.. Bo chcę wiecznie. wsadzić sobie po dwudziestogroszówce do uszu i nie myśleć już nic. I muszę Ci w końcu zaufac i przestać wątpić. Sama wszystko psuję. Podła Norma. Smutek łatwo zachować dla siebie. Tak na prawde nie wiesz o mnie nic. Problemy rosną we mnie i się mnożą. A ty tylko zmieniasz temat. Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-11 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
bo lubię.
sięgnąć nieba z jego oczu. - Miłość... miłość jest jak maliny! jak maliny i... pluszowy dywanik! a do tego kawa! i kilogram żelków. i niebo latem. tak właśnie taka jest miłość! - Ale to bez sensu! - Tak właśnie! Miłość nie ma sensu. Jest bezsensownym połączeniem najcudowniejszych rzeczy na świecie! I dlatego właśnie jest taka wspaniała. Nie musi mieć sensu! * * * doberek xD ![]() TiS, panna_miodowa, Guziki xD, Wreeednia, hotiie, misjaaaa, z innej bajki, Plotkaraaa , Siatkarka18 , papergirl, RobCoChcesz , m4dziar4, chocapic, KaMa2704, amozefrytkidotego, keeendy, Kinderka13, ciiri, kee, BananowaBrazylijka, bananowalaska, nydee, SUVE <33 - kochaam. okradam. i kropka.! ;**
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.