![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki ARTDECO
u mnie czasami w drogeriach Müller jest wiekszy wybor Artdeco jak w Douglasach... w galeriach Kaufhof tez mozna spotkac
![]()
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Kaufhof'ie dzis mialam najlepsza akcje. Jak wiesz poszłam po ten pedzel- w Douglas'ie ani sladu. Idac do domu zajzalam do Kaufhof'a i jest!!! Ale wystawiony jako tester- brudny, zmierzwiony itp. Biore pedzel i pedze do obsługi gdzie moge go znalezc bo na stoisku Artdeco nie ma, a Pani mi na to ze tego pedzla nie da sie u nich kupic, on jest tylko jako ekspozycja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
ja i tak najczesciej kupuje w necie, mam swoj ulubioony sklep... jako jedyny ma np. moj ulubiony peeling enzymatyczny Artdeco... a pozatym bardzo duzy wybor kolorowki...
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Desti podaj prosze link tego sklepu
![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Miał ktoś może korektor mineralny ArtDeco? Bo ja kupiłam i nie wiem, czy dobrze zrobiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo
![]() ![]() Jennifer korektora nie znam wiec niestety nie pomoge...
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Desti dzieki ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() mnie jeszcze interesuje baza pod makijaz... i pomadka - baza Lifting Lip Stylo (Die Formulierung mit Hyaluronsäure, Vitamin E und Jojoba-Öl wirkt glättend, spendet Feuchtigkeit und wirkt vorzeitiger Hautalterung entgegen)
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Juz dawno temu mialam to zrobic. Oto zdjecia moich kosmetykow
Ps. Zapomnialam o rózu Ps 1. Wybaczcie brudny pedzel, tak jakos wyszło ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Na forum pisze pierwszy raz, chociaz juz wczesniej "podgladalam" opinie i rady tutaj zamieszczane. Mam pewien problem i od razu wybaczcie jesli pytanie wyda Wam sie glupie, ale niestety nie znam nikogo, kogo w tej sprawie moge sie poradzic ![]() Musze zrobic na prawde trwaly makijaz, a nie chce isc do wizazystki bo za drogo mnie to wyniesie - wole kupic kosmetyki, ktore starcza mi na dluzej. Chodzi glownie o imprezy a ponadto w przyszlym roku biore slub i wymyslilam, ze kupno kosmetykow wyjdzie mnie taniej niz wyjscie do salonu z mama i siostrami :P do tego czasu musze sie troszke poduczyc na ten temat ![]() Opinie o ArtDeco sa bardzo dobre wiec chyba postawie na kosmetyki tej firmy. A moje pytanie jest takie: kiedy stosuje sie ten puder fixujacy?? przed nalozeniem jakiegokolwiek innego kosmetyku, czy dopiero po wykonaniu makijazu? Aha jeszcze jesli moglby mi ktos pomoc w jednej sprawie, chcialabym sobie z tej firmy skompletowac kosmetyki do makijazu twarzy, chodzi glownie wlasnie o fixator, jakies podklady czy pudry. ale sie na tym nie znam ![]() Z gory dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ten puder fixujacy co mam naklada sie na podklad i moim zdaniem faktycznie makijaz troche lepiej sie trzyma ale nie wiem jakby bylo w warunkach ekstremalnych
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
na podklad czyli zamiast sypkiego pudru, czy po podkladzie i fixatorze naklada sie tez jakis puder matujacy dajmy na to?? gubie sie w tym wszystkim troche
![]() dzieki za odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie puder brazujacy z serii Safari,czy ktoras moze posiada go badz ogladala?
Bede wdzieczna za opinie,zdjecia real foto ![]()
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Mój najnowszy nabytek. Póki co - same "ochy" i "achy" ; )) Zobaczymy jak to wyjdzie na dłuższą metę. Kolor : Idealny
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-36082-opis-Artdeco-Pure-Minerals-Mineral-Compact-Powder-Mineralny-puder-prasowany.htm
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda nie jestem jeszcze w stanie dać jakiejś konkretnej recenzji - bo dopiero raz go użyłam. Plusem jest możliwość stopniowania odcienia, przez to ze jedna połówka jest jasna. Jakieś porządne zdjęcia zrobię i wkleję ale jak mama wróci, bo używa aparatu w pracy. Tak więc zrobię je jutro w świetle dziennym i wkleję do tego wątku ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mnie zainteresował. Musze się przejść sprawdzić. Czy zawiera drobinki ? Bo szczerze mówiąc nie lubię matowych bronzerów. Czekamy na zdjęcia ; ))
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jula ![]() ![]() Bylabym wdzieczna tez za foto ze skladem INCI-jezeli oczywiscie posiadasz.
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie szukając pudru brązującego chciałam żeby był całkiem matowy (poprzednio miała Inglota z drobinkami i miałam już czasem dosyć tego brokatu). Ten z Artdeco jest matowy. Co prawda jak się "przejedzie" nim po ręcę - widać taki lekki satynowy połysk, ale to nie są żadne drobinki rozświetlające czy brokat. Mnie zależało na macie - i jestem zadowolona. Mam jaśniejszy ocień, jeżeli ktoś ma jasną cerę to polecam właśnie ten - nie ma możliwości zrobić nim placków.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jakim poziomie masz jasna karnacje,tzn.dla porownania jakich kolorow podkladow uzywasz?
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
mi się całą ta seria bardzo podoba
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ale ja tylko foty w necie widziałam i nigdy nie miałam nic z tej firmy to niestety nie pomogę
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Uuuu szkoda,myslalam,ze moze cos ogladalas
![]() Firma jest ogolnie niezla i kilka produktow,ktore mialam zachecily mnie na tyle,ze lubie do niej wracac a teraz napalilam sie na brazer ![]()
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Helena Rubinstein Spectacular odcień Vanilla (bodajże 20) - Revlon Colorstay dla cery suchej/norm - kolor 180 Sand Beige - Rimmel Recover 103 - YSL Teint Resist - nr 4 Przeważnie dobre są dla mnie drugie odcienie w palecie... Ta część jasna nie daje prawie żadnego efektu brązującego - wg mnie jest ona celowo po to - aby stopniować odcień brązu przez zmieszanie. I jeżeli przeciągam pędzlem po dwóch częściach - to się muszę trochę namachać żeby uzyskać taki stopień zbrązowienia jaki chcę. Ale wg mnie lepiej się namachać przy nakładaniu niż przy rozsmarowywaniu placków ![]() Odcień to taki lekki ciepły brąz... Skóra jest jakby muśnięta słońcem ![]() Powiem szczerze, że nie mam jakiegoś doświadczenia z brązerami - nie mam go nawet do czego porównać. Przed momentem byłam w kinie i przy zmywaniu makijażu nie zauważyłam żadnych drobinek ani brokatu (który lubi zostawać przy tego typu produktach).
Go Vegetarian Edytowane przez Jula84 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam obiecane zdjęcia.
Mam nadzieję, że skład będzie widoczny.
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Super-wszystko jest czytelne
![]() Dziekuje bardzo ![]() kolor pudru napelnil mnie nadzieja ![]()
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Kochane, a uzywała któraś może tych róży (do paletki magnetycznej)? Jak one się sprawują? Podoba mi się jeden kolor,ale nic nie miałam ArtDeco i nie wiem,czy w ogóle warto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam, dlugo zastanawialam sie nad wyborem bazy pod cienie, zuzylam juz baze z sephory, ktora moim zdaniem jest przereklamowana! ostatnio bardzo duzo pozytywnych opinii slyszalam na temat bazy artdeco. Co wy o niej sądzicie????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.