Miłośniczki Zary - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-11, 13:03   #1471
halapuca
Raczkowanie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

ja je mierzyłam w sklepie, są jakieś takie mocno sztywne. chodziło mi o to czy wygodne w użytkowaniu i czy założę je więcej niz 5 razy...
halapuca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 13:20   #1472
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halapuca Pokaż wiadomość
ja je mierzyłam w sklepie, są jakieś takie mocno sztywne. chodziło mi o to czy wygodne w użytkowaniu i czy założę je więcej niz 5 razy...
Mam sporo butów z Zary i nie narzekam na jakość. Nawet "zamszaki" trzymają się przyzwoicie. Nigdy nie zawiodłam się na ich butach pod względem jakości. Zresztą, jeśli chodzi o wygodę, to też chwalę sobie buty z Zary. Jedynie do balerinek nie mam szczęścia, każde jedne okrutnie mnie obdzierały na pięcie.
Stary 2009-10-11, 13:56   #1473
buttreflyyyy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arissa Pokaż wiadomość
Dzisiaj udało mi się uplować słynną torebkę z łańcuchem

W GB są jeszcze 2 może 3 egzemplarze.
Zdjęcie zaporzyczone z jakiegoś bloga.
Z mojego bloga A co do tej torebki to są 2 wersje-skórzana za 699zł i eco za 299zł. Mi nosi się super, bardzo ją lubię.

Mam ogromną prozbę czy któraś z was mogłaby mi pomóc w zakupie szarej torby za 199zł z Zary? Pokrywam wszystkie koszty oczywiście. Proszę o odp. na PW.

Edytowane przez buttreflyyyy
Czas edycji: 2009-10-11 o 18:35
buttreflyyyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 15:33   #1474
Gonia
Zakorzenienie

Wczoraj oglądałam w Zarze tą torebkę ze złotymi łancuchami za 299 zł czy 399 zł (nie pamiętam) .... kurcze, tak się na nią napaliłam, ale jak ją przymierzylam, to te złote łańcuchy jakoś dla mnie kiczowato wyglądają, jak dla mnie zbyt złote

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2009-10-11 o 15:39
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 15:49   #1475
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Mam sporo butów z Zary i nie narzekam na jakość. Nawet "zamszaki" trzymają się przyzwoicie. Nigdy nie zawiodłam się na ich butach pod względem jakości. Zresztą, jeśli chodzi o wygodę, to też chwalę sobie buty z Zary. Jedynie do balerinek nie mam szczęścia, każde jedne okrutnie mnie obdzierały na pięcie.
też mam kilka par, które sobie chwalę jednak te buty były dla mnie niewygodne, podobne jak takie lakierowane czarno-białe oxfordy chyba z women. W tamtych od razu skurcz łydki mnie złapał
Mam z zary zamszowe botki z 11cm obcasem i są o niebo wygodniejsze od tych z trf niebieskich

halapuca Najważniejsze aby buty były dla nas, a nie odwrotnie. Jak czujesz, że są wygodne i się Tobie podobają to bierz bo później może nie być Moje stopy wiem, że by cierpiały- jak pierwszy kontakt jest nieudany to później wcale nie będzie lepiej (chyba, że są z naturalnej skóry )

Dziewczyny kojarzycie może te torebki ??? wiecie może ile kosztowały? i jak z ich prezencją?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2009-10-11 o 16:04
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:47   #1476
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
też mam kilka par, które sobie chwalę jednak te buty były dla mnie niewygodne, podobne jak takie lakierowane czarno-białe oxfordy chyba z women. W tamtych od razu skurcz łydki mnie złapał
Mam z zary zamszowe botki z 11cm obcasem i są o niebo wygodniejsze od tych z trf niebieskich

Dziewczyny kojarzycie może te torebki ??? wiecie może ile kosztowały? i jak z ich prezencją?
Akurat te niebieskie peep toe z lakierowanym obcasem mnie też nie pasowały, tzn. 36 mi klapały.
Zgadzam się, że nie wszystkie buty z Zary są wygodne. Przykładowo, podczas wyprzedaży letnich natknęłam się na czarne botki ze srebrnymi kulkami. Oczy mi się od razu zaświeciły, ale po przymierzeniu, czar prysł. Nie dało się w nich kroku zrobić, cała pięta wyskakiwała. Później znalazłam podobne z Primark'a na Allegro i Karo pisała, że one też są potwornie niewygodne! Mimo, że bardzo mi się podobały, to podziękowałam .

Odnośnie torebki, to z tego co kojarzę, była na dziale TRF i kosztowała 79, lub 99.
Stary 2009-10-11, 16:48   #1477
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądałam w Zarze tą torebkę ze złotymi łancuchami za 299 zł czy 399 zł (nie pamiętam) .... kurcze, tak się na nią napaliłam, ale jak ją przymierzylam, to te złote łańcuchy jakoś dla mnie kiczowato wyglądają, jak dla mnie zbyt złote
a ja dzisiaj się do niej przymierzałam ....
mam podobne odczucia do Twoich
poza tym jest ciężka
zrezygnowałam z zakupu
jeśli by kogoś interesowało, to jest w Blue City
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:13   #1478
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat te niebieskie peep toe z lakierowanym obcasem mnie też nie pasowały, tzn. 36 mi klapały.
Zgadzam się, że nie wszystkie buty z Zary są wygodne. Przykładowo, podczas wyprzedaży letnich natknęłam się na czarne botki ze srebrnymi kulkami. Oczy mi się od razu zaświeciły, ale po przymierzeniu, czar prysł. Nie dało się w nich kroku zrobić, cała pięta wyskakiwała. Później znalazłam podobne z Primark'a na Allegro i Karo pisała, że one też są potwornie niewygodne! Mimo, że bardzo mi się podobały, to podziękowałam .

Odnośnie torebki, to z tego co kojarzę, była na dziale TRF i kosztowała 79, lub 99.

na mnie z tych niebieskich z kolei 37 było za szerokie, a 36 przyciasne

Co do botków- robią wrażenie. Ja mam takie na platformie całe czarne, wiązane sznureczkami zakończonymi takimi jakby frędzlowatymi pomponami hmmm... i są o wiele wygodniejsze od niejednych na płaskiej podeszwie Na razie jednak poleżą w szafie

A co do torebki- to co o niej myślisz? dotykałaś ją?

Edytowane przez praline
Czas edycji: 2009-10-11 o 17:15
Stary 2009-10-11, 17:32   #1479
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buttreflyyyy Pokaż wiadomość
A co do tej torebki to są 2 wersje-skórzana za 699zł i eco za 399zł. Mi nosi się super, bardzo ją lubię.
Naprawdę? Takie same modele? Pierwsze słyszę.. a myślałam, że kto jak kto, ale ja torebki z Zary mam obcykane

Cytat:
Tak, pamiętam ją ze sklepu.. Była z działu Trf, w sumie niewielka i mało pojemna. Taka typowa bardzo płaska kopertówka. Bez szału jak dla mnie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:33   #1480
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Naprawdę? Takie same modele? Pierwsze słyszę.. a myślałam, że kto jak kto, ale ja torebki z Zary mam obcykane

Tak, pamiętam ją ze sklepu.. Była z działu Trf, w sumie niewielka i mało pojemna. Taka typowa bardzo płaska kopertówka. Bez szału jak dla mnie
oo dzięki za opinię
Stary 2009-10-11, 17:53   #1481
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie z tych niebieskich z kolei 37 było za szerokie, a 36 przyciasne

Co do botków- robią wrażenie. Ja mam takie na platformie całe czarne, wiązane sznureczkami zakończonymi takimi jakby frędzlowatymi pomponami hmmm... i są o wiele wygodniejsze od niejednych na płaskiej podeszwie Na razie jednak poleżą w szafie

A co do torebki- to co o niej myślisz? dotykałaś ją?
A widziałam je , zastanawiałam się nad licytacją, ale koniec końców zdecydowałam się na te botki z zakładkami. Racja, dzięki platformie nie czuć wysokości, śródstopie odpoczywa .

Tak, oglądałam ją, ale zgadzam się z Jeanne - bez szału . Wiotka, zaginała się z każdej strony.
Stary 2009-10-11, 18:05   #1482
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A widziałam je , zastanawiałam się nad licytacją, ale koniec końców zdecydowałam się na te botki z zakładkami. Racja, dzięki platformie nie czuć wysokości, śródstopie odpoczywa .

Tak, oglądałam ją, ale zgadzam się z Jeanne - bez szału . Wiotka, zaginała się z każdej strony.
Śliczne są te z zakładkami! To nowa kolekcja, bo jakoś nie widziałam ich wcześniej..

Stary 2009-10-11, 18:13   #1483
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canile Pokaż wiadomość
dziewczęta, mam pytanie
czy któraś z posiadaczek torby którą zamieszczam w załączniku może podać mi jej cenę w euro i w pln (z metki)? bo zastanawiam się czy bardziej opłaca mi się ją kupić w polsce czy w austrii.
z góry dziękuję
49.95 euro

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 18:34   #1484
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne są te z zakładkami! To nowa kolekcja, bo jakoś nie widziałam ich wcześniej..
Nie, zeszłoroczna niestety. Wtedy, nie udało mi się ich dorwać w sklepie, ale ostatnio znalazłam je na Allegro .
Stary 2009-10-11, 18:40   #1485
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj się do niej przymierzałam ....
mam podobne odczucia do Twoich
poza tym jest ciężka
zrezygnowałam z zakupu
jeśli by kogoś interesowało, to jest w Blue City
czyli nie jestem jedyna z takim odczuciem
Cięzka pewnie przez te łańcuchy.... gdyby były srebrne mysle, że lepiej by to wyglądało.... ale te złote..... jakoś mnie nie przekonują

Torebki sa jeszce dostępne w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 18:54   #1486
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, zeszłoroczna niestety. Wtedy, nie udało mi się ich dorwać w sklepie, ale ostatnio znalazłam je na Allegro .
Szczęściara! Gratuluję udanego zakupu! Niech się dobrze noszą
Szkoda, że nie są teraz dostępne, ja zawsze boję się kupować tego typu buty przez internet, bo sporo modeli bez wiązania/zapięcia w kostce nie trzyma się stóp

Stary 2009-10-11, 19:05   #1487
sintagma
Wtajemniczenie

Jeanne moja informatorko Jako ze mam potrzebę zakupienia dość charakterystycznych jeansów takich szarych "batikowych" z ciemniejszymi plamami jakby, własnie w Arkadii mam pytanko czy może je widziałaś ostatnio? Dział zara woman cena ok 229 zł. Bo nie wiem czy jechać a nie mam numeru ref by spytać przez tel Bede wdzieczna za odpowiedz+P
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 19:14   #1488
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
czyli nie jestem jedyna z takim odczuciem
Cięzka pewnie przez te łańcuchy.... gdyby były srebrne mysle, że lepiej by to wyglądało.... ale te złote..... jakoś mnie nie przekonują

Torebki sa jeszce dostępne w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku
Ha, też oglądałam ją dzisiaj i mam takie same odczucia
Z daleka wygląda bardzo ciekawie ale jak się podejdzie bliżej, to te łańcuchy sprawiają wrażenie poprostu takich plastikowych, w dodatku wyglądają, jakby po jednym użyciu miała z nich ta złota farba zejsć (jest zbyt jasna)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 19:52   #1489
endorfina123
Wtajemniczenie

dziewczyny, a ja mam pytanie tak troszkę z innej beczki, wczoraj oddawałam kuferek z łańcuchem i pani w sklepie powiedziała, że jeśli uznają reklamację, to będę musiała wybrac sobie coś w cenie torebki, bądź droższego i teraz moje pytanie do Was, czy mogę zrobic tak, że coś sobie wybiorę, a i tak później to zwrócę, np. w innym sklepie, bo kurczę, ale nie chcę by zmuszana do zakupu, jeśli w tym momencie nic nie potrzebuję?

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 20:07   #1490
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Jeanne moja informatorko Jako ze mam potrzebę zakupienia dość charakterystycznych jeansów takich szarych "batikowych" z ciemniejszymi plamami jakby, własnie w Arkadii mam pytanko czy może je widziałaś ostatnio? Dział zara woman cena ok 229 zł. Bo nie wiem czy jechać a nie mam numeru ref by spytać przez tel Bede wdzieczna za odpowiedz+P
Na pewno je widziałam jakiś czas temu, ale ostatnio nie zwróciłam na nie niestety uwagi.. Powinnam być jutro albo we wtorek w Arkadii więc mogę sprawdzić i jeśli chcesz to spiszę Ci referencje, chyba że zależy Ci na czasie to zadzwoń, poproś kogoś z działu Woman i opisz - powinni znaleźć, bo były dosyć charakterystyczne

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja mam pytanie tak troszkę z innej beczki, wczoraj oddawałam kuferek z łańcuchem i pani w sklepie powiedziała, że jeśli uznają reklamację, to będę musiała wybrac sobie coś w cenie torebki, bądź droższego i teraz moje pytanie do Was, czy mogę zrobic tak, że coś sobie wybiorę, a i tak później to zwrócę, np. w innym sklepie, bo kurczę, ale nie chcę by zmuszana do zakupu, jeśli w tym momencie nic nie potrzebuję?
Jasne, że możesz. Sama tak kiedyś zrobiłam, po trafiłam na managera, który upierał się przy konieczności wybrania przeze mnie jakiejś rzeczy w zamian i nie docierała do niego moja uprzejma prośba, że wolałabym zwrot gotówki
Na rzecz wziętą w ramach reklamacji dostajesz taki sam paragon więc ze zwrotem nie ma żadnych problemów

Stary 2009-10-11, 20:12   #1491
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne, że możesz. Sama tak kiedyś zrobiłam, po trafiłam na managera, który upierał się przy konieczności wybrania przeze mnie jakiejś rzeczy w zamian i nie docierała do niego moja uprzejma prośba, że wolałabym zwrot gotówki
Na rzecz wziętą w ramach reklamacji dostajesz taki sam paragon więc ze zwrotem nie ma żadnych problemów
super, jesteś kochana, dziękuję Ci za odpowiedź!

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 20:18   #1492
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Tak? Mnie się wydaje, że na paragonie zaznaczają, że to wymiana. Mój narzeczony reklamował buty i w zamian też miał sobie coś wybrać. Dostał nowy paragon z adnotacją "wymiana bezgotówkowa". To było około miesiąca temu.
Stary 2009-10-11, 20:19   #1493
sintagma
Wtajemniczenie

Super, to ja bym poprosiła te referencje jesli byś mogla spisać a ja sobie puzniej elegancko zadzwonie i odłożę bo w piątek dopiero bede w Arkadii
Dziękuję Ci serdecznie
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 20:27   #1494
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Super, to ja bym poprosiła te referencje jesli byś mogla spisać a ja sobie puzniej elegancko zadzwonie i odłożę bo w piątek dopiero bede w Arkadii
Dziękuję Ci serdecznie
Nie ma za co Mam nadzieję, że będą i uda mi się pomóc

Stary 2009-10-11, 20:50   #1495
nayhde
Rozeznanie

dziewczyny mam do Was pytanko, orientujecie się może czy te buty są jeszcze dostępne w Zarze, i ile kosztują? o ile się nie myle to właśnie z tego sklepu pochodzą..strasznie mi się podobają ale nie wiem czy jest jeszcze szansa żeby je dostać Pytałam w innym wątku ale tam jakoś brak odzewu

i can love
but I need his heart...

my angel gabriel

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008071900400430.png

nasz aniołek 22.06.2009[*]

Nasz kochany syneczek 12.12.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/0d1yyx8dra3yoqgo.png
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 21:32   #1496
caat
Zakorzenienie

szukałam identycznych, tylko nie na obcasie - nie ma szans ; <<<
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:08   #1497
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nayhde Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do Was pytanko, orientujecie się może czy te buty są jeszcze dostępne w Zarze, i ile kosztują? o ile się nie myle to właśnie z tego sklepu pochodzą..strasznie mi się podobają ale nie wiem czy jest jeszcze szansa żeby je dostać Pytałam w innym wątku ale tam jakoś brak odzewu
podobne widzialam w aldo

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 08:33   #1498
praline
Zakorzenienie

Cytat:

wow ale śliczne buciki Zdradzisz ile kosztowały ew. jaką cenę miały na metce i jaki to dział..oszalałam na ich punkcie
Stary 2009-10-12, 10:39   #1499
gda
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie wiem czy już o tym było (przejrzałąm wątek i nie znalazłam, może ślepa jestem), ale czy widziała któraś tę czarną torbę z ćwiekami w Warszawie??? Ile kosztuje?

(Mój pierwszy załącznik w życiu , z bloga - http://mariannann.blogspot.com/)

Edytowane przez gda
Czas edycji: 2009-10-12 o 10:40
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 10:47   #1500
caat
Zakorzenienie

było już o tym : )

nawet ja napisałam o tej torbie - ale czy w Warszawie ją znajdziesz to nie wiem.

w Krakowie za to wiem, że są, ale tylko brązowe.
ja osobiście mam czarną i jest najlepsza.
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości