|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Agusia mnie wlasnie denerwuje to ze ja musze przejmowac inicjatywe..
nie wiem jakciebie ale mnie to cholernie drazni,,, Mell szkoda ze tobie rowniez sie slabo uklada... my musimy dojsc dzis do czegos.. ale bedzie dobrze albo zle.. mam nadzieje ze nie pojdzie po pracy nigdzie.. hmmm... ![]() wiem nie wiem.. o co chodzi powiedzialam mu ostatnio nawet ze jak szlam z Bryanem zaczepil mnie chlopak i chcial ode mnie numer a on nic.. gdyby on mi powiedzial ze zaczepila go jakas kobieta wscieklabym sie etc.. on czuje sie zapewny wiesz? ja siedze w domu nie pracuje nie ucze sie.. siedze z malym tylko nie mam nawet znajomych.. z jezykiem u mnie srednio.. wiec jak ja moge go zostawic dla kogos innego? pewnie tak sobie mysli... a moze ty tez porozmawiaj z tztem o seksiku.. przyzywczailiscie sie do tego ze go nie uprawiacie.. ja tak mialam w ciazy i troche czasu po niej.. przewalone..
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnosnie przytulanek, pisalam o tym na poczatku watku tuz po porodzie, jak nie chcial sie przytulac juz nawet nie mowie o seksie a o przytulaniu, plakalam wtedy bo akurat mialam lekka depresje po porodzie, myslalam ze on ma kogos, myslalam o sobie ze jestem nieaktrakcyjna, tu cycki tu pipka pozszywana tu zaparcia i lewatywa po ktorej nie zdazylam do kibelka i to wszystko przy nim a potem doly ze juz mnie nie kocha...powiedzialam mu o tym, zebralam sie w sobie powiedzialam mu co czuje, ze jestem przez niego zaniedbana, wtedy on powiedzial, ze Firli stal sie oczkiemw jego glowie i to dlatego i od tamtej pory zaczelo sie poprawiac. A z Tz jestem prawie 10 lat w sumie...ponad 2 lata po slubie.. ![]() ![]()
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to ze wlasnie my poporodzie nasza samoocena sie zmienia.. z moja bylo wszystko ok ale po niektorych wlasnie sytuacjach zaczela,m sie przejmowac swoim wygladem.... najwazniejsze ze u was juz dobrze ![]()
![]() |
#1174 |
Wtajemniczenie
|
u mnie jest zupełnie inaczej, wkurza mnie, że mój Tż ciągle mówi, że jestem ładna, atrakcyjna itp a ja czasem źle się czuje ze sobą taką jak jestem teraz, on tego nie rozumie i ciągle robi wyrzuty typu "czy to nie najważniejsze, że mnie się podobasz i "komu chcesz się jeszcze podobać"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1176 |
Wtajemniczenie
|
no my tez dlugo jestesmy razem bo 9 lat i u nas do samego porodu bylo idealnie naprawde zwiazek o jakim mozna marzyc...
![]() teraz tak troche sie zmienilo....ale w sumie nie jest na tyle zle zeby myslec o rozstaniu o nie! Kochamy sie wiem o tym ze on mnie kocha. Nigdy nie mialam najmniejszych podejrzen o zdrade...nie nic z tych rzeczy.... tz nigdy nie wychodzi beze mnie no chyba ze go wygonie. Ogolnie jest w porzadku wobec mnie. Chodzi mi o to ze wkradlo sie troche nudy...no ale takie rzeczy sie zdarzaja kiedy jest sie razem tyle lat... wiadomo raz lepiej raz gorzej... Wlasnie przed chwila...widzac ze sie smuce...przyciagnal mnie do siebie mocno przytulil i wyznal kilka milych rzeczy.... ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Moj synek zasnal wlasnie...a co robia Wasze smyki? On dzisiaj jest taki marudny ze szok! Nie mozna go ani na chwile zostawic samego, nawet usiasc z nim nie mozna bylo, i jak sie okazalo byl spiacy bo jak go polozylam na lezaczku to byl krzyl ok 30 sekund i odlecial...
#1177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój synuśnwłaśnie czyta co ciotki tam wypisują i od czasu do czasu muszę mu oczka zasłaniać by się nie zgorszył |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Moja Ninula śpi, ale już co chwilę się przeciąga więc zaraz będzie pobudka i będziemy się znowu bawić przez chwilkę i kąpać ![]() ![]() ![]() --------------------------------- p.s. Ninula właśnie wstała... Aguśka zdecydowaliśmy, ze kupujemy ten blender co Ty masz ale jak mi nie zmiksuje na papkę, to cię zamorduję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
i znowu cisza nastała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Filip teraz ma drzemke przed kapiela, a rowniez jak jest bardzo spiacy, to taki niespokojny jest jak go klade, rzuca sie, plakusia, piszczy, jeczy... ale wkoncu zasypia...
A ja nabralam ochotki na kaszke mojego dziecka wiec sobie wlasnie zaraz zrobie ![]() Cytat:
![]() jutro wkleje Ci specjalnie fotke ze zmiksowana papka w tym blenderze ![]() dla mnie to jest super sprzecik, malutki, malo mycia, szybkosc przygotowywania obiadkow ![]() a gdzie go kupujecie?
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
za***i**** tz sobie o mnie przypomnial napisal smsa ''dokoncze piwo i wracam'' caly dzien milczal obrazony jasnie pan.. 40 minut temu skonczyl prace myslalam ze zachwilke przyjdzie.. pf..
mam takie nerwy ze juz nie moge.. wiedzialam ze pojdzie znam go juz na wylot mam nadzieje ze wroci do 9 bo inaczej sie wk.,..
#1182 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() U mnie ciut smutno bo Tż pojechał juz i zas jesteśmy z synkiem sami ![]() ![]() poiglocik - j atez nigdzie nie byłam bo u nas co chwile padało a kolejne dni nie zapowiadaja sie lepsze a nawet gorsze za 2 dni temperaturka ma wynosic 5 stopni a nawet 3 więc brrrrrrrr zimnoooo ja nie wyobrażam sobie siedzenia w domu dłużej niż jednego dnia. Aguska - ale przykładna z was rodzinka no, no. no ja to az wstyd się przyznac ale od chrztu nie bylam w kościele tzn. na ślubie brata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eleeri - ja tez kochana nie pomoge bo jeszcze się nie znam ale zastanawiam się nad kupnem bo sama zauważam że mam w mieszkanku strasznie suche powietrze. Mell - a nie masz żadnych młodych sąsiadeczek albo nie widujesz spacerujących mamusiek z wozkami? żeby się zapoznac? Kurcze ja tez myślałam że tak będzie ale ten mój Tż jak przyjedzie taki niewyżyty samiec po 5-6 dniach to masakra chyba jakby mógł to by mnie już na przedpokoju dopadł, ale jak był dłużej w domku to liczba przytulanek się zmniejszała hmmm.... Czyli Tobie zbytnio nie brakuje tego i nie myslisz o tym żeby się popsytulkac do Tż? |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odnosnie smoka, jest lepszy niz kciuk, bo od kciuka gorzej jest odwyczaic dziecko, no coz dzieciaczki nasze maja duza potrzebe ssania ![]() Niunka moja ma raczej krotsza drzemke przed kapiela, wlasnie sie obudzil mniejw iecej spi 40 minut... to tez zalezy od tego czy bardzo zmeczony czy nie. Co do chodzenia na msze, akurat moj tz nie chodzi, jest ateista, slub koscielny mamy ale taki inny dozwolony przez kosciol, ze ja slubowalam przed Bogiem a on tylko przede mna, ale w kosciele normalnie. On mial troszke skrocona formulke przysiegi. A poza tym, ja akurat chodze, bo mam taka potrzebe, wierze w Boga i nie chodze co niedziele zeby sie pokazac, a czasem tez wtygodniu, lubie sie modlic..czesto jak mi ciezko w zyciu to w kosciele znajduje pocieszenie. ![]() ![]() Klaudia powinnas zrobic z tym porzadek, ja juz bym dawno tztowi powiedziala ze ma sie wyprowadzic. U mnie skonczylo sie wychodzenie na piwko, no czasem go puszcze ale jak nie jestem zmeczona i nie potrzebuje jego pomocy, bo wiadomo facet tez czasem musi odpoczac od kobiety, ale wie ze teraz najwazniejsze jest dziecko a nie znajomi itd...Klaudusia postaw mu jakies warunki.
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Ja na chwilke... zaraz poczytam co tam naskrobalyscie
![]() Bylismy dzis na zakupach i kupilam Kubie puzzle podlogowe ![]() ![]() jeszcze kupilam mu czapeczke z rekawiczkami ![]()
#1185 |
Wtajemniczenie
|
Klaudia po tym co pisałaś tłumaczyłam Twojego tżta trochę zmęczeniem po pracy, ale jak ktoś jest na prawdę zmęczony to marzy by się położyć do łóżka a nie piwkować z kolegamy, musisz wziąć sprawy w swoje ręce i pokazać kto rządzi
![]() pakusia mów szybko gdzie kupiłaś te cudeńka, ja chcę dla mojego szkrabika taką czapunie słodka, a Kubuś po prostu cukiereczek! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-11 o 19:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nockę mieliśmy ok, ale po pobudce o 5 rano to była jakaś masakra ![]() ![]() ![]() Poiglot wygląda na to, że Twój Tz spoczął na laurach, tak jakby wiedział, że jesteś jego i nie ma sensu się starać. I pamiętaj, że Twoją karierą jest teraz bycie mamusią dla Brayanka i właśnie dla tego powinien być z Ciebie dumny ![]() Carolajna czy dobrze rozumiem, że wyprowadziłaś się do rodziców ![]() Mell łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o nieprzespaną nockę ![]() Ciniusiowa Dawid ostatnio też lubi się tak bawić z moją i męża buzią ![]() Agusia te gruszki co wczoraj Dawid jadł są po 6 miesiącu, a te gruszki Wiliamsa to Dawid już 2 razy je jadł i mu smakowały ![]() oj biedaczek z niego ![]() ![]() ![]()
#1187 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() nie odpisalam ani nic chociaz naprawde duzo mnie to kosztuje niech sobie robi co chce dziewczyny naprawde, jestem juz taka zla ze az obojetna, do wspollokatora przyjechal brat troszke z nimi posiedzialam sobie tz jest na mnie zly wiec i poszedl i pewnie nie wroci szybko nie wiem ile wytrzymam bez dzwonienia .. ciezko... wazniejsze dla niego piwko z kolegami i kolezanka bo odchodzi z pracy ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- zrobil mi z tym na zlosc staram sie olewac zawszekrzyczalam bylam smutna moze olanie bardziej zaboli
#1188 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór mamuśki
![]() Jestem już po zajęciach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwilkę odniosę się do Waszych postów, nie zdążyłam jeszcze poczytać sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tz dzis chcial kupic sobie rakietke do tenisa stolowego i mowi zebysmy poszli do jednego sklepu... wchodzimy a tam RAJ!!!! ceny super i WSZYSTKO co potrzeba!!! do domu, ubrania, buty, sprotowe sprzety no normalnie szok!!! a ceny swietne... kupilam mamie posciel ladna za 12 e ... gdzie w najtanszym sklepie w irlandii kosztuje ok 20 e ![]() i tam wlasnie kupilam ta czapeczke ![]() ![]() ![]() dziekujemy za komplemencik ![]() Cytat:
![]() paczus to JA!!!! widze go codziennie w lustrze ![]() ![]() ![]() no my tez nie mamy czasu teraz na "filmy przyrodnicze" a szkoda...
![]() |
#1190 |
Wtajemniczenie
|
selka to Ty wzorowa studentka jesteś, piąteczki i te sprawy, ja to obibok byłam i nie raz pamiętam jak na"państwówki"czekałam. Ja też byłam najstarsza na roku jeśli chodzi o dziewczyny, dlatego pewnie łatwiej było mi się dogadać z facetami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Wtajemniczenie
|
Pakusiu ale masz sliczne i slodkie dzieciatko!!! Pierwszy raz go widze.
Ta mata bardzo mi sie podoba, Ile kosztowala, jesli moge spytac? Malutka oby dzisiejsza noc byla dla nas spokojniejsza... Oj z tymi ząbkami...az sie boje co to bedzie jak u mojego sie zacznie... Selka no ale masz tez chyba bardziej normalne kolezanki na roku? Oj te dzisiejsze nastolatki... ![]() Poiglot mnie sie wydaje ze ten tz juz troszke przesadza...nie rozumiem go...co on wyprawia majac taka dobra dziewczyne... chyba poprostu ma za dobrze. Aleks jak oglada taniec z gwiazdami wogole nie chce spac, juz trzeci tydzien z rzedu tak...normalnie lezy na lezaczku i az podskakuje patrzac na telewizor
#1192 |
Zakorzenienie
|
Aguśkaa83 jakie tam groźby, ale po Twoich opiniach na niego się zdecydowałam więc...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pakusia86 jaki Kubuś śliczny. Nie mogę wyjść z podziwu jak on pięknie leży nabrzuszku i trzyma główkę podpierając się na przedramionach. Moja Nina potrafi ale nie aż tak i szybko się cwaniara męczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- poiglot porozmawiaj szczerze z Tż, bo po co synuś ma patrzeć jak rodzice się na siebie boczą... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
Ty jesteś taka fajna dziewczyna, mało że wyglądasz ![]() Powinien być wdzięczny losowi że cię ma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Zakorzenienie
|
tz wrocil buhehe..
ol;ewka trzymajcie kciuki za moja olewke
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuejmy za komplementy ![]() 8,99 euro ![]() ![]() widzialam je na allegro za 29 zl... Cytat:
![]() no tak jak masz psinki to nie bardzo... ja lozko mam zajete bo tz spi w dzien i klade go na ziemie... a na kocykach mu bylo nie zbyt wygodnie... dziekujemy za komplementy... Kubus ladnie dzwiga glowke i juz naprawde dlugo tak wytrzymuje... uwielbia w takiej pozycji bajki ogladac ![]() teraz zaczal robic kolyske... szybko sie meczy ale wyglada smiesznie... bo rece w gore i nogi to samo ![]()
*****— Alen Baxton Edytowane przez pakusia86 Czas edycji: 2009-10-11 o 20:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poiglot Weź go w obroty. Poznaj sobie kogoś z kim będziesz spędzała czas, jakąś kumpelę, będziecie czas poświęcały dla siebie, to zacznie może być głupek zazdrosny. Taki pewniak jest, bo wie, że zawsze jak wróci do domu to będziesz. A może zagroź, że jak tak dalej będzie wszystko wyglądało, to wrócisz do Polski ![]() ![]() POIGLOT WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z PODGLĄDANIA CIĘ NA NASZEJ KLASIE I TY MNIE DZIEWCZYNO W KOMPLEKSY WPĘDZASZ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Wtajemniczenie
|
poiglot trzymam mocno!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA BYM JA ZGWALCILA CHETNIE ![]()
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
no laseczka z Klaudii taka, że aż bardzo
![]() ![]() A ja pokażę jeszcze moje maleństwo, wczoraj się fotoskowaliśmyZałącznik 2577597 |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie tez bym zgwalcila ![]() a twojego syncia wycalowala ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.