![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Lauder,Clarins,Kanebo, Dior i inne
NIEAKTUALNE
Odpisuję u siebie Proszę o konkretne propozycje,a nie wpisy w stylu "może coś u mnie" Nie szukam ubrań, kosmetyków Avonu i Oriflame Szukam Na inne rzeczy trudno mnie będzie skusić -pielęgnacji z wyższej półki i aptecznej -żelu do mycia twarzy bez mydła np.Seba-med Effaclar -żelu oliwkowego do mycia The Body Shop -błyszczyka Chanel Aqualumiere Gloss 65 Party Red -cieni satynowych lub matowych clinique -cienia satynowego ciemny brąz(zimnego odcienia) -zapachu Angel-Violette -zapachu Miss Dior Cherie Wymienię *Angel Peony, nówka 25ml, 2 razy psiknięte wymienię na Angel Violette *Podkład w kompakcie Double Wear nr. 17 Tawny 3W1, śliczny jasny beż z kroplą żółci , 2 razy użyty *Podkład Deborach Colour Copy nr 2 do cery suchej i wrażliwej, użyty też ze 3-4 razy, kupiony w czerwcu *Podkład The Body Shop Balancing Oil Free Matifiant kolor 07, dla lekko opalonej, bez różowości *Puder IsaDora Oil Control 68 Sheer Nougat, małe wgłębienie na środku, ubyło może 15-20%, z używaną gąbeczką *Cienie 5 Dior nr 970 Stylish Move,z pacynkami *Mascara YSL Volume Effet Faux Cils kolor 06 granat, używana ze 2 tygodnie, mokra *Liner Bourjois Parfait Agent 11 metalizowany popiel, ciniutki pędzelek *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-6...ty-peeling.htm *Krzemionka(silica)firmy Coastal Scent,słoiczek 10 ml(4gramy)zostało 3/4, super matuje- dla mojej mieszanej nawet za bardzo.Jej wartość jest mała dlatego dodam do większej wymiany wymienione *Pędzel The Body Shop do twarzy i ciała-dla kolciag *Podkład we fluidzie Double Wear kolor 10 Ivory Beige 3N1, zostało ok 1/5, dodam do większej wymiany-Dorota-Coco *Krem pod oczy Vichy Liftactiv Retinol HA -9 sztuk po 1,5 ml czyli 13,5ml-wymieniony z mhm0808 *Piękna paletka do makijażu Lancome-Absolue Seduction użyta kilka razy-dla kolciag *Cienie Clarins paletka czterech cieni nr.100 Elegance -piękne nasycone satynowe kolory , raz użyte-dla kolciag *Cień The Body Shop Shimmer Paupieres -delikatnie metaliczna różo-brzoskwinia mhm0808 *Cień Shiseido Jade Green A12 satynowy turkusowo-zielony,ubytek 20%-dla kolciag *Cień Dior - stara wersja, 942 Antique Rose piękny satynowy róż, małe wgłębienie -wymieniony z mhm0808 Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-03-26 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lauder,Clarins,Kanebo, Dior i inne
Podoba mi się to:
*Podkład w kompakcie Double Wear nr. 17 Tawny 3W1, śliczny jasny beż z kroplą żółci , 2 razy użyty
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dusiu, u Ciebie podoba mi się masa rzeczy, zaraz wypiszę, z poszukiwanych mam Cienie Clinique - czwóreczki, delikatne róże, brąz i beż - jeżeli jesteś zainteresowana mogę zrobić fotkę.
- Angel Peony - Piękna paletka do makijażu Lancome - Cienie Clarins paletka czterech cieni - Cień Shiseido Jade Green - Pędzel The Body Shop do twarzy i ciała Może znajdziesz coś u mnie ![]()
![]() |
#5 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
*Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-63...ty-peeling.htm *Krzemionka(silica)firmy Coastal Scent,słoiczek 10 ml(4gramy)zostało 3/4, super matuje- dla mojej mieszanej nawet za bardzo.Jej wartość jest mała dlatego dodam do większej wymiany ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się cienie Clarins paletka czterech cienie i Cienie 5 Dior nr 970 Stylish Move,z pacynkami
Poza wątkiem mam Fioletowego anioła ponad pół z flakonika 25ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A czego szukasz za EL?
Bardzo mi na nim zależy ![]()
![]() |
#11 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,ja mam zimny ciemny brąz w postaci Bewithed Clinique'a. Czy byłabyś zainteresowana? Bo bym chętnie go wymieniła na satynowy różowy Diora
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-10-12 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
*Krem pod oczy Vichy Liftactiv Retinol HA -9 sztuk po 1,5 ml czyli 13,5ml
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej widziałam, ze szukasz -cieni satynowych lub matowych clinique
mam cienie clinique odcień splash beżowy i szary z niewielkim ubytkiem, mam też kilka miniaturek cieni clinique, interesują Cię?
![]() |
#15 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
albo linka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14691554]
wszelkie maty i satyny mnie interesują, szczególnie Clinique, tylko szukam ciemniejszych niz beż i szary, bo Clinique ma delikatne kolory, ale chetnie zerkne na foto, nigdy nic nie wiadomo ![]() no własnie jeszcze nie przeglądałam Twojego wątku, bo nie wiem czy mam po co ![]() fotka cieni http://www.getprice.com.au/images/up.../350_91788.jpg więc ciemne to raczej nie są ![]()
![]() |
#17 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
zaakcentowania oka, jasnych mam pod dostatkiem, może więc innym razem, pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- jago, szukam generalnie rzeczy z wish listy, ale za podkład szukam czegoś jednego konkretnego, nie kilku drobiazgów, może zapach, może dobry krem dla "starszaka" ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Tak,to ten prostokątny z trzeciego zdj. Ten okrągły to cień Mineral Mat Deborah,w sumie bardzo podobny odcień,może minimalnie bardziej wpada w brąz,Clinique bardziej w szary/róz,ale w sumie oba to taki zimny odcień brązu,co to się niby nazywa "taupe"
![]() ![]() Oba z minimalnym ubytkiem,aplikator Cl. używany (wypiorę oczywiście przed wysyłką),jest pudełko od Cl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14687120]moze cos za paletke Clarinsa?[/QUOTE]
niestety nic dla siebie nie znalazłam ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Z pielęgnacji to widzę,że interesuje Cię wyższa półka - to bym ewentualnie miała jakieś miniatury... ja się zaopatruję w aptece
![]() Nic nie znajdziesz w moim wątku? Poszperam w łazience (Avene,LRP - ale to wszystko będzie używane.... Z nieużywanych a nie wystawionych mam jeszcze peeling solny (Oriflame) i krem ujędrniający do biustu (Lirene). Bardzo proszę o sprecyzowanie Twoich oczekiwań,i o cierpliwość - teraz już muszę wyjść ; będę po 18 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jeszce dopytam. cobym potem nie żałowała ![]() ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2009-10-12 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
a z dwojek lub trojek Clinique w tych koorach cos Cie interesuje? http://pl.strawberrynet.com/makeup/clinique/?CurrId=PLN Moja mama robila wieksze zakupy gdzies ostatnio a ja nie bylam w domu juz ponad 2 miesiace zatem nie wiem co ma. Rzucam dlatego linka gdzie jest najwiekszy wybor i jak Ci sie cos spodoba to z nia pogadam.
edit: jakie zapachy Cie interesuja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Z zapachów chętnie aniołek fiołkowy i Miss Cherie
No właśnie z truskawy mam Come Heather i jestem szalenie zadowolona, ale teraz nie widzę tam kolorów dla siebie. Nie dla mnie beże, cieliste, blado-zielone,ciepłe róże i mlecznoczekoladowe brązy, muszę mieć zimne odcienie ![]() Przepraszam że się wtące, ale myślę że Clarinsy są nie dla Ciebie. Wiem że jesteś jaśniutka, z taką mi się kojarzysz(w końcu któryś rok już jestem na wizażu ![]() Trzeba je dobrze i mocno rozetrzeć(są raczej twarde) aby wydobyć kolor, wtedy jest ok. Oczywiście nie żebym nie chciała się wymienić, jeśli chcesz zaryzykować a ja znajdę coś dla mnie satysfakcjonującego to jak najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14693807]Z zapachów chętnie aniołek fiołkowy i Miss Cherie
No właśnie z truskawy mam Come Heather i jestem szalenie zadowolona, ale teraz nie widzę tam kolorów dla siebie. Nie dla mnie beże, cieliste, blado-zielone,ciepłe róże i mlecznoczekoladowe brązy, muszę mieć zimne odcienie ![]() Przepraszam że się wtące, ale myślę że Clarinsy są nie dla Ciebie. Wiem że jesteś jaśniutka, z taką mi się kojarzysz(w końcu któryś rok już jestem na wizażu ![]() Trzeba je dobrze i mocno rozetrzeć(są raczej twarde) aby wydobyć kolor, wtedy jest ok. Oczywiście nie żebym nie chciała się wymienić, jeśli chcesz zaryzykować a ja znajdę coś dla mnie satysfakcjonującego to jak najbardziej ![]() Ja wlasnie mam bardzo jasna skore, ciemne oczy i wlosy i najlepiej wygladam w ciemnych fioletach i zieleniach. Fiolet w piatkach Diora tez wyglada slicznie. W pastelach wygladam strasznie. Tylko tych dwoch zapachow szukasz? Ja mam kilka nowych butelek, moja mama ma, wiec jesli wishlista zapachowa bylaby troche szersza sadze, ze cos bym znalazla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14694096]Ja wlasnie mam bardzo jasna skore, ciemne oczy i wlosy i najlepiej wygladam w ciemnych fioletach i zieleniach. Fiolet w piatkach Diora tez wyglada slicznie. W pastelach wygladam strasznie.
Tylko tych dwoch zapachow szukasz? Ja mam kilka nowych butelek, moja mama ma, wiec jesli wishlista zapachowa bylaby troche szersza sadze, ze cos bym znalazla ![]() Jeśli miałabym wybierać fiolet to jednak ten z piątek, choć inny niż u Clarinsa Może jakaś lista co tam masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14694492]Jeśli miałabym wybierać fiolet to jednak ten z piątek, choć inny niż u Clarinsa
Może jakaś lista co tam masz?[/QUOTE] Niestety nie. Czesc rzeczy jest moja, czesc mamy. Czasami mama bierze cos mojego. Czesc rzeczy mam schowana gdzies po pokoju. Troche tego jest a mojej mamie ciezko moze byc cos znalezc itp itd. Jesli rzucisz paroma nazwami zapachow to do wieczora spokojnie dam odpowiedz czy to mam ![]() edit: wiem, ze ma Calvina Kleina duzo. Lou Lou, Eden, Anais Anais Cacharela chyba, Madness Choparda i co tam jeszcze. Z Lanvina chyba JEanne i Eclat D'Arpege. TO stan spzred paru miesiecy. Nie wiem zatem co otworzone ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-10-12 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Paletę z fioletami i brązami zostawie chyba dla siebie. Także na wymianę będzie tylko ta środkowa
![]() Żel do higieny intymnej jest nowy, nieużywany. Serum AA użyte było 1-2 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Hej interesuje mnie *Podkład we fluidzie Double Wear kolor 10 Ivory Beige 3N1, zostało ok 1/5, dodam do większej wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie diora?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- lagowianko,niestety nic nie wybrałam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.