Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-11, 21:56   #3571
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane kude czytam was od wczoraj znaczy z przerwa na spanie
dzis czuje sie juz lepiej ale narazie nie tu o mnie
Chyba Sas i Maja miały swoje świeta kochane wszystkiego naj naj naj niech sie wam spełnia wszystkie marzenia

Carol ja nie wiem bo nie brałam tabletek więc okres mam cały czas ten sam od x czasu znaczy miałam i powiem wam ze nie odczuwam za bardzo jego braku :| a powinnam

moja fasolinka jest strasznym głodomorkiem aż sie boje kiedy sie urodzi z czego ja dam jej jesc z tych moich rodzynek
troche mi urosły ale czy na tyle by moja latorośc wykarmić

Szukałam i zastanawialismi sie juz nad imionami i powiem wam ze z dnia na dzien coraz bardziej mam załamke o żadne z wolnych nam sie nie podoba a te co sie nam podobaly juz sa w rodzinie i to w ilosci 3 ,4 sztuk dobrze mi tak gdybym sie wczesniej postarała to bym imie fajne dla dzidzi miała o nawet sie zrymowało
3 dni leżałam nieżywa ssanie zołądka produkcja nad soków trawiennych to wszystko powodowało ze czułam sie na kacu gigancie uratowały mnie wafle haha które sa moim pożywieniem w nocy żeby mnie nie ssało wiec tak co 2 godz wstaje wł tv i chrupie sobie wafelki na sucho
w dzien masakra nie moge wejsc do kuchni bo juz każdy zapach jest dla mnie ochydny wstretny i wogóle beee ale za to moj zołądek kocha wszystko nawet o 3 w nocy pomidorki ze smietana i cebulka(dobrze ze mam z działki przynajmniej sa zdrowe a nie pryskane ) ( a to że jestem jedyna kobietka w domu wiec wiecie i tak musze w tej kuchni codziennie stac gotowac bo moja bojowa czwórka tez lubi sobie troche podjesć)
kawa bleee juz mi nie smakuje chodz mam straszne niskie cisnienie wiec teraz chodze jak pijana kura hahahah
moje smaki sie zmieniły teraz bym cały czas jadła rosół placki ziemniaczane i mojego taty sałatke z ogórków + galet z kurczaka no i oczywisci tone napojów

to chyba wszystko kochane jesli chodzi o to co u mnie 14 listopada slub cywilny połaczony z naszymi urodzinkami chodz bedzie troche po nic nie szkodzi ci sami goscie szkoda mi pieniedzy ja mam 17. 10 moj tż 18 .10 nic sie nie stanie kiedy zrobimy imprezke urodzinowa połaczona z cywilnym

Teraz pisac mi co u was jak sie czujecie i jak wasze fasolinki
Carol szkoda miałam nadzieje ze jednak beda te 2 kreski chociaz test może sie mylić :P
życze wam miłego popołudnia kurcze juz prawie 17 aaaaa jak ten czas leci
Buziaki kochane
dziekuje kochana za zyczonka
mam nadzieje, ze te "klopciki" szybko mina....
ja teraz czekam ...za 10 dni powinna byc@ zobaczymy cio to bedzie..ale cos mnie brzusio pobolewa wogole...ehhh
Kasiu mam nadzieje, ze uda ci sie bybciutko przekonac twojeggo tza do dzidziusia..3mam kciuki
moj jak na razie co dzien patrzy na mnie z utesknieniem na slowa " jestem w ciazy" ale staram mu sie caly czas tlumaczyc, ze niewiadomo ile nam to zajmie i wgole..
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 03:52   #3572
niutek
Raczkowanie

A dzień dobry wszystkim śpiochom jeszcze mogę chociaż raz powiedzieć że pierwsza jestem , nigdy tak wcześnie sie nie włączam ale dziś jakoś wybitnie wyspana jestem i musiałam sprawdzić co naskrobałyście przez te dwa dni

miejmy nadzieje że będzie udany dzień bo jaki poniedziałek taki cały tydzień
musze powiedzieć że nie jestem sama obecnie buszujących na wizażu jest 398 wizażystek......

Edytowane przez niutek
Czas edycji: 2009-10-12 o 03:56
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:07   #3573
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Ja tez czekam z niecierpliwoscia az moj zmieni zdanie . Czasami lapie mnie takie okropne uczucie bezsilnosci ze jestem tak jakby zdana na jego laske. Staram sie byc wyrozumiala itd bo gdyby bylo na odwrot to ja tez pewnie bylabym w tej kwestii dosc bezwzgledna, ale mimo wszystko czasami przydaloby sie chociaz troszke jakiejs takiej wyrozumialosci. Po prostu inne podejscie. Ale co zrobic, narazie bede sie chwytac kazdej nadzieji i kto wie, moze sie uda. 3mam za Ciebie kciuki Cosma. Musi nam sie udac
Dla nich jest to raczej niezrozumiale, jak mozna chciec dziecka ta bardzo, ze musi to byc juz teraz, natychmiast ... Powodzenia w negocjacjach
Cytat:
Napisane przez niutek Pokaż wiadomość
A dzień dobry wszystkim śpiochom jeszcze mogę chociaż raz powiedzieć że pierwsza jestem , nigdy tak wcześnie sie nie włączam ale dziś jakoś wybitnie wyspana jestem i musiałam sprawdzić co naskrobałyście przez te dwa dni

musze powiedzieć że nie jestem sama obecnie buszujących na wizażu jest 398 wizażystek......
Ales Ty jest ranny ptaszek A myslalam ze to ja bede pierwsza ... Witajcie kochane z rana
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:10   #3574
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:

Niutek Ty chyba spania nie masz na dobry początek dnia dla Ciebie i wszystkich dziewczynek!!! Jak się czujesz kochana? U mnie 2 dnioweplamienie zwane @ prawie poszło w dal............zaraz dzwonię do przychodni i się umawiam do ginekologa.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:34   #3575
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Niutek Ty chyba spania nie masz na dobry początek dnia dla Ciebie i wszystkich dziewczynek!!! Jak się czujesz kochana? U mnie 2 dnioweplamienie zwane @ prawie poszło w dal............zaraz dzwonię do przychodni i się umawiam do ginekologa.
Kochana trzymam kciuki najmocniej jak potrafie !! Zacznij nam pieknie tydzien

Ja od wczoraj jakas markotna jestem... TZ ciagle chodzil za mna i wypytywal sie co mi jest A ja obsesji dostaje jakiejs.... Przeyszla tesciowa pokazywala mi zdjecia ze slubu corki jej przyjaciolki i TZ sie tak rzucil zeby obejrzec jej mlodsza siostre ze myslalam ze nie wiem co zrobie... Nigdy nie mialam problemu z nadmierna zazdroscia, teraz jak sie spojrzy nawet na brzydka laske to ja w szal wpadam ....
Stary 2009-10-12, 07:55   #3576
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Kochana trzymam kciuki najmocniej jak potrafie !! Zacznij nam pieknie tydzien

Ja od wczoraj jakas markotna jestem... TZ ciagle chodzil za mna i wypytywal sie co mi jest A ja obsesji dostaje jakiejs.... Przeyszla tesciowa pokazywala mi zdjecia ze slubu corki jej przyjaciolki i TZ sie tak rzucil zeby obejrzec jej mlodsza siostre ze myslalam ze nie wiem co zrobie... Nigdy nie mialam problemu z nadmierna zazdroscia, teraz jak sie spojrzy nawet na brzydka laske to ja w szal wpadam ....
dziękuję kotuś ale ja nie licze na nic, jedynie na leczenie, które mi pomoże zafasolkować... kurde dzwoniłam...wiztyta na 22.10 masakra jakaś, zadzwonię bezpośrednio do ginka i pomęcze go żeby mnie wcześniej przyjął. Nie będę czekać 10 dni! Chore to jakieś, na szczęście on przyjmuje w paru przychodniach, więc mam nadzieję,ze się nade mna zlituje
Nie dziwię Ci się, że jesteś zazdrosna! ja bym tez była i tez bym się wkurzyła jakby mój rwał się do oglądania innych lasek na zdjęciach! Powiem Ci,że nie podoba mi sie jego zachowanie, powinnaś pogadać z nim o tym. Moj ma gdzieś jakiekolwiek zdjęcia gdzie są jacyś obcy ludziea laski dopiero go nie interesują.

Markotna tez jestem a w dodatku głowa mi pęka...a siedzenie mam do 18 a potem na 20 do alergologa z sobą i małą i o 22 odebrać TZ z pociągu, bo był u mamy swojej. Nie wiem jak wydole dzisiaj.

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-12 o 07:57
Stary 2009-10-12, 08:07   #3577
niutek
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczyny carol no nic normalnie nic , boli mnie brzuch tak jak bym miała dostać @ ale to jest tylko z naciskiem na miała, ciagle mnie coś łapie obecnie mam tak sucho w gardle jak na pustyni i mam wrażenie że sie w końcu udusze ciągle nic nie wiem ta nie pewność jest okropna bolą mnie piersi okropnie . Wiem na pewno że jest zimno plugawo i wstrętnie na polu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 08:13   #3578
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
dziękuję kotuś ale ja nie licze na nic, jedynie na leczenie, które mi pomoże zafasolkować... kurde dzwoniłam...wiztyta na 22.10 masakra jakaś, zadzwonię bezpośrednio do ginka i pomęcze go żeby mnie wcześniej przyjął. Nie będę czekać 10 dni! Chore to jakieś, na szczęście on przyjmuje w paru przychodniach, więc mam nadzieję,ze się nade mna zlituje
Nie dziwię Ci się, że jesteś zazdrosna! ja bym tez była i tez bym się wkurzyła jakby mój rwał się do oglądania innych lasek na zdjęciach! Powiem Ci,że nie podoba mi sie jego zachowanie, powinnaś pogadać z nim o tym. Moj ma gdzieś jakiekolwiek zdjęcia gdzie są jacyś obcy ludziea laski dopiero go nie interesują.

Markotna tez jestem a w dodatku głowa mi pęka...a siedzenie mam do 18 a potem na 20 do alergologa z sobą i małą i o 22 odebrać TZ z pociągu, bo był u mamy swojej. Nie wiem jak wydole dzisiaj.
Nio to wydzwaniaj i mecz, bo my tez nie wyrobimy te 10 dni! Ja ide w ten czwartek, juz dzwonilam do mamci mojej zeby mnie poumawiala wszedzie
To jakas niby jego dawna znajoma tez byla, ale komentarze tesciowej mnie zabily i podminowaly jeszcze, ze jaka ona ladna, ze szczuplutka, elegancka, co to ona w zyciu nie robi, ze wolna i tylko 3 lata mlodsza od niego a wyglada jak 20 .... :/

A on z wywieszonym jezorem do monitora ...

Teraz w piatek jade tez do fryzjera, zmieniam calkie fryzure chyba ... Potrzebuje zmiany- chce zeby sie za mna ogladali na ulicy, jak bylo kiedys I chyba znowu zaczne chodzic do kawiarni w ktorych mnie kelnerzy probowali wyrywac Mam tutaj dwoch takich znajomych, gdzie zawsze mi komplementy sadza i kreca sie tylko przy moim stoliku i zrobie sobie z nimi fotki najlepiej

A wlasnie mi @ mija ... dziwnie w ostatnim cyklu mialam az 9 dni a teraz 4 i spokoj ...
Stary 2009-10-12, 08:25   #3579
latko0
Zadomowienie

Witajcie kochane
Po pierwsze do najserdeczniejsze życzonka dla Maji i Sas zdrówka dużo, jeszcze więcej miłości no i jak najszybszego zafasolkowania
Kasiu i Cosma mam nadzieje że wasi mężczyźni zmienią szybko znanie, no bo ile można czekać... Więc trzymam za was

Karolinko może lepiej idz do tego gin szybko, to jakieś dziwne takie plamienie, ja w tym miesiącu miałam tak że pierwszy dzień @ był taki normalny, a następne 5 miałam takie plamienie o jakim piszesz, w szoku byłam nigdy tak nie miałam, a tabletek nie brałam nigdy.

Edzia kochanie mam nadzieje że szybko Ci miną te nieprzyjemne doznania i będziesz mogłą się w pełni cieszyć swoim maluszkiem

Ja weekend miałąm szalony, w sobotę byliśmy na panieńskim-kawalerskim mieliśmy tylko posiedzieć i nie iść do klubu, jednak skończyliśmy i tak w klubie, ale jestem zadowolona chociaż potańczyłam sobie. Jak już wracaliśmy moje kochanie zamówiło taxówkę i staliśmy i z 15-20min czekaliśmy na nią na deszczu. Jak już podjechała jakiś typ chciał się wepchnąć do niej. Moje kochanie poinformowało go że to nasza taxówka że dawno zamawialiśmy i że jest na nasze nazwisko zarezerwowana, a ten typ rzucił się z pięściami na mojego tz. No i zaczeli się bić ja go zaczęłam odciągać, zlecieli się ochroniaże i zabrali tamtego. Po prostu jestem w szoku, jak można udeżyć kogoś za to że to nie jego taxówka. ehh co się z tymi ludzmi dzieje. A wczoraj jako że późno wróciliśmy to prawie cały dzień w łóźku przeleżeliśmy, tylko wieczorem na cmentarz do babci podjechaliśmy. Dziż jeszcze zostałam w domu (zwolnienie mam jeszcze do końca tyg.) ale jutro już wybieram się do pracy, bo mnie ludzie telefonami zamęczą. Idę dziś do fryzjera włoski farbować
ale się rozxpisałam ...

Jak tam wam dzionek mija kochane?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:48   #3580
Carol77
Zakorzenienie

Paulinko prawidłowo, idź do ludzi i zrób sie na bóstwo!!!!!!!!!!! a co, należy Ci się!!!!!!! I niech Cię podrywaja ile wlezie, nic tak nie poprawia nam humoru i nas dowartościowuje jak to, ze sie innym facetom jeszcze podobamy

Karolinko, rzeczywiście jakiś idiota!!! teraz normalnie strach gdziekolwiek iść, bo można oberwać, dobrze, ze ochroniarze zadziałali w porę!!! Coś nam się wszystkim te@ pochrzaniły ja nie wiem co to jest, dryndnę po południu do doktorka, bo teraz w szpitalu jest i może ma jakiś poród albo operację więc nie bedę mu truć

Nie zapomnijcie wkleić foteczki z nowymi włoskami a ja tez ide się wyfryzować w sobote, bo w tygodniu nie ma szans z powodu tych moich głupich godzin pracy. Wracam do blond pasemek i podetne sobie trochę włoski, bo juz mam za długie i mnie wkurzają No właśnie a co w ogóle kombinujecie? Jakies radykalne zmiany??

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-12, 09:09   #3581
Maggie1983
Zakorzenienie

Dzien dobry-witam staraczki poniedzialkowo i bardzo spiaco
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 09:14   #3582
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Paulinko prawidłowo, idź do ludzi i zrób sie na bóstwo!!!!!!!!!!! a co, należy Ci się!!!!!!! I niech Cię podrywaja ile wlezie, nic tak nie poprawia nam humoru i nas dowartościowuje jak to, ze sie innym facetom jeszcze podobamy

Karolinko, rzeczywiście jakiś idiota!!! teraz normalnie strach gdziekolwiek iść, bo można oberwać, dobrze, ze ochroniarze zadziałali w porę!!! Coś nam się wszystkim te@ pochrzaniły ja nie wiem co to jest, dryndnę po południu do doktorka, bo teraz w szpitalu jest i może ma jakiś poród albo operację więc nie bedę mu truć

Nie zapomnijcie wkleić foteczki z nowymi włoskami a ja tez ide się wyfryzować w sobote, bo w tygodniu nie ma szans z powodu tych moich głupich godzin pracy. Wracam do blond pasemek i podetne sobie trochę włoski, bo juz mam za długie i mnie wkurzają No właśnie a co w ogóle kombinujecie? Jakies radykalne zmiany??
Masz racje ja po prostu w szoku byłam, rozumiem zacząć się bić o dziewczyne ale o taxówkę no ale dobrze się wszystko skończyło i teraz się z moim tz śmiejemy z tamtego.
Ja to nic nadzwyczajnego nie planuje, chce wrócić do takiego koloru jak miałam na zdjęciu z avatora, bo ostatnio moje kochanie namówiło mnie na zmianę i miałam takie wiśniowe, teraz kolor się zmył i są okropne (przynajmniej mi się strasznie nie podobają)
Ja uciekam, musze z pieskiem na spacer się wybrać, trochę mieszkanie ogarnąć i na 13 do fryzjera. Buziaczki dziweczynki
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:31   #3583
Edzia400
Zakorzenienie

A on z wywieszonym jezorem do monitora ...

Teraz w piatek jade tez do fryzjera, zmieniam calkie fryzure chyba ... Potrzebuje zmiany- chce zeby sie za mna ogladali na ulicy, jak bylo kiedys I chyba znowu zaczne chodzic do kawiarni w ktorych mnie kelnerzy probowali wyrywac Mam tutaj dwoch takich znajomych, gdzie zawsze mi komplementy sadza i kreca sie tylko przy moim stoliku i zrobie sobie z nimi fotki najlepiej

A wlasnie mi @ mija ... dziwnie w ostatnim cyklu mialam az 9 dni a teraz 4 i spokoj ...[/QUOTE]

Witajcie kochane
hi widz ze co niektóre nawet ptaszki ranne przeganiaja
pogoda barowa
Cosmaaaaaaa
I tak zrób ale zrób to dla siebie twój Tż poprostu wie ze jemu nie zagraża żaden i czuje sie bezpieczny facet ciagle powinien kobiete podrywać i z nia flirtowac czy to małym bukietem kwiatów czy to czasem nad opiekunczoscia albo ciekawoscia czy dotykiem lub ciepłym słowkiem z mojego tż sie smieje bo kedy siedze na kompie i pisze cos tutaj albo odpisuje komus na gg moj ciagle mi zerka i pyta " do kogo piszesz " i takie tam wiem ze jest zazdrosny a ja jeszcze to podsycam i mówie i tak nie znasz :P

Wiec zrób to co chcesz zmiana fryzury wypad do kawiarni pamietaj tylko że ma to ci sprawiać radośc i przyjemnośc i masz sie czuc z tym dobrze gwarantuje ze twój tż spojrzy na ciebie z nutka zazdrosci i potem twój tż bedzie chodził za tobą z tym wywalonym jezorem

dziewczyny mam nadzieje ze przekonacie swoich tż do zostania Tatusiami
dla nich to chyba cos trudnego z czym nie moga sie narazie mierzyć bo to obowiązek to poswiecenie czasu mysl ze jest ktos jeszcze kto liczy na niego , on bedzie wzorem głową rodziny musicie pamietać ze nasze życie juz nie bedzie takie jak jest teraz i oni chyba boja sie zmian boja sie jakie bedzie jutro i to ich chyba tak mocno blokuje moge sie mylić ale u mojego tż i paru znajomych tak było , nie musi jednak u waszych

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2009-10-12 o 09:35
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 10:24   #3584
niutek
Raczkowanie

dobra bo ja sie nie znam na tym mam wyniki beta hcg <0.100 , to co to znaczy że co nie jestem w ciązy ? badanie w tamtym tygodniu robione było
Stary 2009-10-12, 10:28   #3585
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
dobra bo ja sie nie znam na tym mam wyniki beta hcg <0.100 , to co to znaczy że co nie jestem w ciązy ? badanie w tamtym tygodniu robione było
Miałam taki sam wynik w zeszłym cyklu, tzn, że nie jestes kotus

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 10:31   #3586
niutek
Raczkowanie

Cytat:
Miałam taki sam wynik w zeszłym cyklu, tzn, że nie jestes kotus
ok no i co teraz ta luteina ? bez tego @ rozumiem nie przyjdzie sama
pomyłka normalnie mam już okres......dostałam właśnie chyba z rozpaczy przynajmniej nie będe sie faszerować jakimiś lekami...a tak swoją drogą to jak to po tem jest normalny cykl i normalne staranka czy nie? trzeba czekać czy nie trzeba

Edytowane przez niutek
Czas edycji: 2009-10-12 o 10:33
Stary 2009-10-12, 10:34   #3587
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
ok no i co teraz ta luteina ? bez tego @ rozumiem nie przyjdzie sama
Tego niestety nie wiem najlepiej kochana do lekarza idź.
Moja była 2 dni, tzn plamienie i dupa, do lekarza dopiero 22 nie da rady wcześniej a nie chce znowu do nowego, bo ten jest super. Ehhh wiesz co ze też nie mozemy mieć normalnie@ i normalnych cyklów...

Jak lekarz Ci nie zabronił, to staranka wskazane jak najbardziej
Mam nadzieję, że Twoja@ będzie normalna...

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-12 o 10:36
Stary 2009-10-12, 10:41   #3588
niutek
Raczkowanie

Cytat:
Tego niestety nie wiem najlepiej kochana do lekarza idź.
Moja była 2 dni, tzn plamienie i dupa, do lekarza dopiero 22 nie da rady wcześniej a nie chce znowu do nowego, bo ten jest super. Ehhh wiesz co ze też nie mozemy mieć normalnie@ i normalnych cyklów...

Jak lekarz Ci nie zabronił, to staranka wskazane jak najbardziej
Mam nadzieję, że Twoja@ będzie normalna...
zobaczymy ..co to będzie bo ja już przestałam nadązać za moim organizmem ...ciekawe czy mam dalej te 37 ....
Stary 2009-10-12, 10:43   #3589
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczymy ..co to będzie bo ja już przestałam nadązać za moim organizmem ...ciekawe czy mam dalej te 37 ....
ja się poważnie zaczynam martwić, brak normalnej @ oznaczy brak owulacji, a brak owulacji zero szans na dziecko

Olusia
Filipek

Adaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 10:51   #3590
niutek
Raczkowanie

carol pisałaś kiedyś o badaniach hormonów? ..na co takie badanie sie robi?
Stary 2009-10-12, 11:13   #3591
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
carol pisałaś kiedyś o badaniach hormonów? ..na co takie badanie sie robi?
Badania robi się jak masz nieregularne cykle, skąpe, bądź zbyt obfite miesiączki lub jej brak lub jak nie możesz zajść w ciążę. Tutaj jest to opisane:
http://dzidziusiowo.pl/rodzina/planu...-hormonow.html

A mnie zaczyna się rozkręcać tak jak nienawidze@ tak się cieszę, że wracam do normy

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:26
Stary 2009-10-12, 11:26   #3592
Maja82
Raczkowanie

Witam, jakoś tu dzisiaj spokojnie

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia

Latko jakiś czas temu pytałaś czy wiem dlaczego poroniłam i który to był tydzień. Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale ostatnio rzadko zaglądam i zanim przeczytam co pisałyście to zapominam co której mam napisać i właśnie mi sie przypomniało Był to czwarty tydzień a przyczyny nie znam bo nie zdążyłam nawet się umówić do ginekologa Poczytalam trochę na necie i wyczytałam, że jest to dość częste i organizm sam się oczyszcza. Jedynie co mnie zdziwiło to @ powiniem być bolesny i obfity a nie bolało wogóle co u mnie jest dziwne i bardzo skąpy ale ze skrzepami Staranka zaczeliśmy od razu a na efekt musimy poczekac 10 dni

Cosma masz rację idz i zrób sobie wystrzałową fryzurkę i żeby Twojemu Tż szczęka opadła jak Cię zobaczy

Carol, Niutek do ginka marsz bo te Wasze @ to bardzo dziwne są.

U mnie nadal remont, jak ja nie lubię remontów, zachciało się babie rozwalic pół chalupy jeszcze trochę i

Miłego dzionka dziewczynki
Maja82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 11:29   #3593
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja82 Pokaż wiadomość
Witam, jakoś tu dzisiaj spokojnie

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia

Latko jakiś czas temu pytałaś czy wiem dlaczego poroniłam i który to był tydzień. Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale ostatnio rzadko zaglądam i zanim przeczytam co pisałyście to zapominam co której mam napisać i właśnie mi sie przypomniało Był to czwarty tydzień a przyczyny nie znam bo nie zdążyłam nawet się umówić do ginekologa Poczytalam trochę na necie i wyczytałam, że jest to dość częste i organizm sam się oczyszcza. Jedynie co mnie zdziwiło to @ powiniem być bolesny i obfity a nie bolało wogóle co u mnie jest dziwne i bardzo skąpy ale ze skrzepami Staranka zaczeliśmy od razu a na efekt musimy poczekac 10 dni

Cosma masz rację idz i zrób sobie wystrzałową fryzurkę i żeby Twojemu Tż szczęka opadła jak Cię zobaczy

Carol, Niutek do ginka marsz bo te Wasze @ to bardzo dziwne są.

U mnie nadal remont, jak ja nie lubię remontów, zachciało się babie rozwalic pół chalupy jeszcze trochę i

Miłego dzionka dziewczynki

ja jestem umówiona na 22 października u mnie zaczyna się normować, brzuch zaczyna mnie napierniczać, więc jest"dobrze" ciekawe jak będę pracować juz wziełam tabletkę, ale zaczyna mnie mdlić...wracaja stare "dobre " czasy jak mdlałam przy@, no cóż, wolę tak niż jej nie miec i się zamartwiać
Kotuś jak remoncik????

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-12, 11:40   #3594
Maja82
Raczkowanie

Remont baaaardzooo, baaaardzoooo powoli ale do przodu. Mam już dość. Przedpokuj rozwalony, pokój Kamila też, syf i kurz wszędzie. Gładź nie chce schnąć więc nie można malować i panele też czekają czas ucieka a jeszcze nie ruszyliśmy naszego pokoju, tu na szczęście gładź jest i "tylko" trzeba zerwac parkiet, pomalowac i połorzyć panele
Stary 2009-10-12, 11:45   #3595
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Remont baaaardzooo, baaaardzoooo powoli ale do przodu. Mam już dość. Przedpokuj rozwalony, pokój Kamila też, syf i kurz wszędzie. Gładź nie chce schnąć więc nie można malować i panele też czekają czas ucieka a jeszcze nie ruszyliśmy naszego pokoju, tu na szczęście gładź jest i "tylko" trzeba zerwac parkiet, pomalowac i połorzyć panele
u nas tez remoncik pelna para i wizja przeprowadzki na 1.11 coraz bardziej realna tymbardziej, ze mezus dostal tydzien wolnego
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 11:55   #3596
sas
Wtajemniczenie

Witam ranne ptaszki
przynaje sie bez bica pospalam na maxa dzisiaj
a teraz do roboty hehe pranko, zakupy i nauka fuj..nie mialam ttoras z was czasem fiozofii na studiach??
Cytat:

ranny ptaszek z ciebie naprawde
Cytat:
mam nadzieje jednak, ze rozpormienujesz nas suer wiadomoscia od lekarza i ze gin cie szybko przyjmie
Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Po pierwsze do najserdeczniejsze życzonka dla Maji i Sas zdrówka dużo, jeszcze więcej miłości no i jak najszybszego zafasolkowania
Kasiu i Cosma mam nadzieje że wasi mężczyźni zmienią szybko znanie, no bo ile można czekać... Więc trzymam za was

Karolinko może lepiej idz do tego gin szybko, to jakieś dziwne takie plamienie, ja w tym miesiącu miałam tak że pierwszy dzień @ był taki normalny, a następne 5 miałam takie plamienie o jakim piszesz, w szoku byłam nigdy tak nie miałam, a tabletek nie brałam nigdy.

Edzia kochanie mam nadzieje że szybko Ci miną te nieprzyjemne doznania i będziesz mogłą się w pełni cieszyć swoim maluszkiem

Ja weekend miałąm szalony, w sobotę byliśmy na panieńskim-kawalerskim mieliśmy tylko posiedzieć i nie iść do klubu, jednak skończyliśmy i tak w klubie, ale jestem zadowolona chociaż potańczyłam sobie. Jak już wracaliśmy moje kochanie zamówiło taxówkę i staliśmy i z 15-20min czekaliśmy na nią na deszczu. Jak już podjechała jakiś typ chciał się wepchnąć do niej. Moje kochanie poinformowało go że to nasza taxówka że dawno zamawialiśmy i że jest na nasze nazwisko zarezerwowana, a ten typ rzucił się z pięściami na mojego tz. No i zaczeli się bić ja go zaczęłam odciągać, zlecieli się ochroniaże i zabrali tamtego. Po prostu jestem w szoku, jak można udeżyć kogoś za to że to nie jego taxówka. ehh co się z tymi ludzmi dzieje. A wczoraj jako że późno wróciliśmy to prawie cały dzień w łóźku przeleżeliśmy, tylko wieczorem na cmentarz do babci podjechaliśmy. Dziż jeszcze zostałam w domu (zwolnienie mam jeszcze do końca tyg.) ale jutro już wybieram się do pracy, bo mnie ludzie telefonami zamęczą. Idę dziś do fryzjera włoski farbować
ale się rozxpisałam ...

Jak tam wam dzionek mija kochane?
dziekuje za zyczonka a co do ludzi ehh szkoda slow..dobrze ze ani Tobie ani Tz nic sie nie stalo wariatow co nie miara na tym swiecie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dzien dobry-witam staraczki poniedzialkowo i bardzo spiaco
ja tez jeszcze ziewam
wogole starsznie sie wkurzam bo mam kaszel okropny i nijak nie moze mi przejsc...a przede mna dzien nauki dzisiaj buuu
jutro z rana na jazde zmykam...ciekawe jak ja bede jezdzic po deszczu hehe
Stary 2009-10-12, 12:00   #3597
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
u nas tez remoncik pelna para i wizja przeprowadzki na 1.11 coraz bardziej realna tymbardziej, ze mezus dostal tydzien wolnego
No to macie nieciekawie...wilgoć w powietrzu niestety nie zprzyja schnięciu...ja nienawidze remonów,a też nas czeka robienie schodów i wykończenie naszego wielkiego pokoju nad garażem, ale to chyba na wiosnę dopiero. Mam badzieję, że szybko uda się Wam uporać z tym remontem!!!
Maggie to super, jeszcze 2 tyg

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
Witam ranne ptaszki
przynaje sie bez bica pospalam na maxa dzisiaj
a teraz do roboty hehe pranko, zakupy i nauka fuj..nie mialam ttoras z was czasem fiozofii na studiach??

ranny ptaszek z ciebie naprawde

mam nadzieje jednak, ze rozpormienujesz nas suer wiadomoscia od lekarza i ze gin cie szybko przyjmie

dziekuje za zyczonka a co do ludzi ehh szkoda slow..dobrze ze ani Tobie ani Tz nic sie nie stalo wariatow co nie miara na tym swiecie

ja tez jeszcze ziewam
wogole starsznie sie wkurzam bo mam kaszel okropny i nijak nie moze mi przejsc...a przede mna dzien nauki dzisiaj buuu
jutro z rana na jazde zmykam...ciekawe jak ja bede jezdzic po deszczu hehe
Ja miałam filozofie na 1 roku, ale wiele z niej nie pamiętam
Po deszczu jeździ się gorzej, ale dasz radę ja nie lubie tylko w zime jeździć, ale niestety wszędzie mam daleko i nie mam wyjścia

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-10-12, 12:02   #3598
Maja82
Raczkowanie

Cytat:
No to super, nie ma jak u siebie Fajnie, że macie gdzie mieszkac i remontować nowe, my niestety mieszkamy w remontowanym a dziecko jest juz tydzień u babci bo tu nie ma warunków i nie chcemy żeby wdychał kurz. Mój mąż dostal dwa tygodnie wolnego ale to mało bo końca roboty nie widać a jeszcze chcemy pojechac do mojej siostry do Wawy bo urodziła córcie i chcemy ją zobaczyć a jak teraz nie pojedziemy to później nie da rady bo urlopu brak.

Ja miałam filozofie.

Edytowane przez Maja82
Czas edycji: 2009-10-12 o 12:12
Stary 2009-10-12, 12:11   #3599
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
No to macie nieciekawie...wilgoć w powietrzu niestety nie zprzyja schnięciu...ja nienawidze remonów,a też nas czeka robienie schodów i wykończenie naszego wielkiego pokoju nad garażem, ale to chyba na wiosnę dopiero. Mam badzieję, że szybko uda się Wam uporać z tym remontem!!!
Maggie to super, jeszcze 2 tyg

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Ja miałam filozofie na 1 roku, ale wiele z niej nie pamiętam
Po deszczu jeździ się gorzej, ale dasz radę ja nie lubie tylko w zime jeździć, ale niestety wszędzie mam daleko i nie mam wyjścia
ja tez mialam na poprzednic studiach..tylko wtedy mialam egz a teraz mam naisac jakas krotka prace ehhh ktwymysil na tlumaczeniowce filozofie

cio do remontu znam ten bol..ny ostatni rok remontowalismy mieszkanie z doksoku ..bylismyjszcze za granica i za kazdym razem jak wpadalismy do pl tzus zlota raczka robil remont to bylo starszne hehe kurz kurz balagan itp. eehhh

kurcze ja dpiero wyjezdzilam 6 h na pprawku nie wiem jak to ebdzie jutro
Stary 2009-10-12, 12:25   #3600
aa2
Zakorzenienie

cześć słoneczka
kochane współczuje remontu, ale jak skończycie będziecie zadowoleni z efektów no i spokój na jakiś czas

Cosma masz racje zaszalej z fryzurką a odrobina zazdrości nigdy nie zaszkodziła

a ja mam dzisiaj lenia , pogoda za oknem beznadziejna, że nawet do sklepu nie chce mi się wychodzić masakra postanowiłam dzisiaj nic nie robić tylko poczytać ksiażkę i obijać się na maksa

sas nie stresuj się dobrze będzie, jak sie jeździ w taką pogode to póxniej będzie Ci lepiej szło im gorsze warunki tym lepiej nauczysz się jeździć
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości