|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze te "klopciki" szybko mina.... ja teraz czekam ...za 10 dni powinna byc@ zobaczymy cio to bedzie..ale cos mnie brzusio pobolewa wogole...ehhh Kasiu mam nadzieje, ze uda ci sie bybciutko przekonac twojeggo tza do dzidziusia..3mam kciuki ![]() moj jak na razie co dzien patrzy na mnie z utesknieniem na slowa " jestem w ciazy" ale staram mu sie caly czas tlumaczyc, ze niewiadomo ile nam to zajmie i wgole..
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Raczkowanie
|
A dzień dobry wszystkim śpiochom jeszcze
![]() ![]() ![]() miejmy nadzieje że będzie udany dzień ![]() ![]() musze powiedzieć że nie jestem sama obecnie buszujących na wizażu jest 398 wizażystek...... Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-12 o 03:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3575 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja od wczoraj jakas markotna jestem... TZ ciagle chodzil za mna i wypytywal sie co mi jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dziwię Ci się, że jesteś zazdrosna! ja bym tez była i tez bym się wkurzyła jakby mój rwał się do oglądania innych lasek na zdjęciach! Powiem Ci,że nie podoba mi sie jego zachowanie, powinnaś pogadać z nim o tym. Moj ma gdzieś jakiekolwiek zdjęcia gdzie są jacyś obcy ludzie ![]() Markotna tez jestem a w dodatku głowa mi pęka...a siedzenie mam do 18 a potem na 20 do alergologa z sobą i małą i o 22 odebrać TZ z pociągu, bo był u mamy swojej. Nie wiem jak wydole dzisiaj.
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-12 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() To jakas niby jego dawna znajoma tez byla, ale komentarze tesciowej mnie zabily i podminowaly jeszcze, ze jaka ona ladna, ze szczuplutka, elegancka, co to ona w zyciu nie robi, ze wolna i tylko 3 lata mlodsza od niego a wyglada jak 20 .... :/ A on z wywieszonym jezorem do monitora ... Teraz w piatek jade tez do fryzjera, zmieniam calkie fryzure chyba ... Potrzebuje zmiany- chce zeby sie za mna ogladali na ulicy, jak bylo kiedys ![]() ![]() ![]() ![]() A wlasnie mi @ mija ... dziwnie w ostatnim cyklu mialam az 9 dni a teraz 4 i spokoj ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Po pierwsze do najserdeczniejsze życzonka dla Maji i Sas zdrówka dużo, jeszcze więcej miłości no i jak najszybszego zafasolkowania ![]() ![]() ![]() Kasiu i Cosma mam nadzieje że wasi mężczyźni zmienią szybko znanie, no bo ile można czekać... Więc trzymam za was ![]() Karolinko może lepiej idz do tego gin szybko, to jakieś dziwne takie plamienie, ja w tym miesiącu miałam tak że pierwszy dzień @ był taki normalny, a następne 5 miałam takie plamienie o jakim piszesz, w szoku byłam nigdy tak nie miałam, a tabletek nie brałam nigdy. Edzia kochanie mam nadzieje że szybko Ci miną te nieprzyjemne doznania i będziesz mogłą się w pełni cieszyć swoim maluszkiem Ja weekend miałąm szalony, w sobotę byliśmy na panieńskim-kawalerskim mieliśmy tylko posiedzieć i nie iść do klubu, jednak skończyliśmy i tak w klubie, ale jestem zadowolona chociaż potańczyłam sobie. Jak już wracaliśmy moje kochanie zamówiło taxówkę i staliśmy i z 15-20min czekaliśmy na nią na deszczu. Jak już podjechała jakiś typ chciał się wepchnąć do niej. Moje kochanie poinformowało go że to nasza taxówka że dawno zamawialiśmy i że jest na nasze nazwisko zarezerwowana, a ten typ rzucił się z pięściami na mojego tz. No i zaczeli się bić ![]() ![]() ale się rozxpisałam ... Jak tam wam dzionek mija kochane? |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Paulinko prawidłowo, idź do ludzi i zrób sie na bóstwo!!!!!!!!!!! a co, należy Ci się!!!!!!! I niech Cię podrywaja ile wlezie, nic tak nie poprawia nam humoru i nas dowartościowuje jak to, ze sie innym facetom jeszcze podobamy
![]() Karolinko, rzeczywiście jakiś idiota!!! teraz normalnie strach gdziekolwiek iść, bo można oberwać, dobrze, ze ochroniarze zadziałali w porę!!! Coś nam się wszystkim te@ pochrzaniły ![]() ![]() Nie zapomnijcie wkleić foteczki z nowymi włoskami ![]() ![]()
#3581 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry-witam staraczki poniedzialkowo i bardzo spiaco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to nic nadzwyczajnego nie planuje, chce wrócić do takiego koloru jak miałam na zdjęciu z avatora, bo ostatnio moje kochanie namówiło mnie na zmianę i miałam takie wiśniowe, teraz kolor się zmył i są okropne (przynajmniej mi się strasznie nie podobają) Ja uciekam, musze z pieskiem na spacer się wybrać, trochę mieszkanie ogarnąć i na 13 do fryzjera. Buziaczki dziweczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
A on z wywieszonym jezorem do monitora ...
Teraz w piatek jade tez do fryzjera, zmieniam calkie fryzure chyba ... Potrzebuje zmiany- chce zeby sie za mna ogladali na ulicy, jak bylo kiedys ![]() ![]() ![]() ![]() A wlasnie mi @ mija ... dziwnie w ostatnim cyklu mialam az 9 dni a teraz 4 i spokoj ...[/QUOTE] Witajcie kochane hi widz ze co niektóre nawet ptaszki ranne przeganiaja ![]() pogoda barowa ![]() Cosmaaaaaaa I tak zrób ale zrób to dla siebie twój Tż poprostu wie ze jemu nie zagraża żaden i czuje sie bezpieczny facet ciagle powinien kobiete podrywać i z nia flirtowac czy to małym bukietem kwiatów czy to czasem nad opiekunczoscia albo ciekawoscia czy dotykiem lub ciepłym słowkiem z mojego tż sie smieje bo kedy siedze na kompie i pisze cos tutaj albo odpisuje komus na gg moj ciagle mi zerka i pyta " do kogo piszesz " i takie tam wiem ze jest zazdrosny a ja jeszcze to podsycam i mówie i tak nie znasz :P Wiec zrób to co chcesz zmiana fryzury wypad do kawiarni pamietaj tylko że ma to ci sprawiać radośc i przyjemnośc i masz sie czuc z tym dobrze gwarantuje ze twój tż spojrzy na ciebie z nutka zazdrosci ![]() dziewczyny mam nadzieje ze przekonacie swoich tż do zostania Tatusiami dla nich to chyba cos trudnego z czym nie moga sie narazie mierzyć bo to obowiązek to poswiecenie czasu mysl ze jest ktos jeszcze kto liczy na niego , on bedzie wzorem głową rodziny musicie pamietać ze nasze życie juz nie bedzie takie jak jest teraz i oni chyba boja sie zmian boja sie jakie bedzie jutro i to ich chyba tak mocno blokuje moge sie mylić ale u mojego tż i paru znajomych tak było , nie musi jednak u waszych
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-10-12 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Raczkowanie
|
dobra bo ja sie nie znam na tym mam wyniki beta hcg <0.100 , to co to znaczy że co nie jestem w ciązy ? badanie w tamtym tygodniu robione było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Raczkowanie
|
ok no i co teraz ta luteina ? bez tego @ rozumiem nie przyjdzie sama
![]() pomyłka normalnie mam już okres......dostałam właśnie chyba z rozpaczy przynajmniej nie będe sie faszerować jakimiś lekami...a tak swoją drogą to jak to po tem jest normalny cykl i normalne staranka czy nie? trzeba czekać czy nie trzeba Edytowane przez niutek Czas edycji: 2009-10-12 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Tego niestety nie wiem
![]() Moja była 2 dni, tzn plamienie i dupa, do lekarza dopiero 22 nie da rady wcześniej ![]() ![]() Jak lekarz Ci nie zabronił, to staranka wskazane jak najbardziej ![]() Mam nadzieję, że Twoja@ będzie normalna...
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-12 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
carol pisałaś kiedyś o badaniach hormonów? ..na co takie badanie sie robi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://dzidziusiowo.pl/rodzina/planu...-hormonow.html A mnie zaczyna się rozkręcać ![]() ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-12 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
Witam, jakoś tu dzisiaj spokojnie
![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia ![]() Latko jakiś czas temu pytałaś czy wiem dlaczego poroniłam i który to był tydzień. Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale ostatnio rzadko zaglądam i zanim przeczytam co pisałyście to zapominam co której mam napisać i właśnie mi sie przypomniało ![]() ![]() ![]() ![]() Cosma masz rację idz i zrób sobie wystrzałową fryzurkę i żeby Twojemu Tż szczęka opadła jak Cię zobaczy ![]() Carol, Niutek do ginka marsz ![]() U mnie nadal remont, jak ja nie lubię remontów, zachciało się babie rozwalic pół chalupy ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem umówiona na 22 października ![]() ![]() ![]() Kotuś jak remoncik????
![]() |
#3594 |
Raczkowanie
|
Remont baaaardzooo, baaaardzoooo powoli ale do przodu. Mam już dość. Przedpokuj rozwalony, pokój Kamila też, syf i kurz wszędzie. Gładź nie chce schnąć więc nie można malować i panele też czekają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam ranne ptaszki
![]() przynaje sie bez bica pospalam na maxa dzisiaj ![]() a teraz do roboty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez jeszcze ziewam ![]() wogole starsznie sie wkurzam bo mam kaszel okropny ![]() jutro z rana na jazde zmykam...ciekawe jak ja bede jezdzic po deszczu hehe
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Maggie to super, jeszcze 2 tyg ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Po deszczu jeździ się gorzej, ale dasz radę ![]() ![]()
![]() |
#3598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam filozofie. Edytowane przez Maja82 Czas edycji: 2009-10-12 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cio do remontu znam ten bol..ny ostatni rok remontowalismy mieszkanie z doksoku ..bylismyjszcze za granica i za kazdym razem jak wpadalismy do pl tzus zlota raczka robil remont ![]() kurcze ja dpiero wyjezdzilam 6 h na pprawku nie wiem jak to ebdzie jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
cześć słoneczka
![]() kochane współczuje remontu, ale jak skończycie będziecie zadowoleni z efektów no i spokój na jakiś czas ![]() Cosma masz racje zaszalej z fryzurką ![]() ![]() a ja mam dzisiaj lenia , pogoda za oknem beznadziejna, że nawet do sklepu nie chce mi się wychodzić masakra ![]() ![]() sas nie stresuj się dobrze będzie, jak sie jeździ w taką pogode to póxniej będzie Ci lepiej szło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.