Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-11, 16:19   #1561
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kochana,
ucięło mi nogi w kolanach ale tak to mniej więcej wygląda "na calości"
ps. widać 5 kg, na które zapracowałam w ciagu 3 tygodni siedzenia w domu
Masz świetne cycki, i "na całości", i bez całości. Po raz setny powtórzę, że wyglądają dużo lepiej niż te poprzednie maluszki . Te mniejsze wyglądały sztucznie i dziwnie. Nie można powiedzieć, że masz małe piersi-masz duże, zajefajne piersi. O takich marzyłaś i co najważniejsze kochasz je.Wyszły pięknie, doktorek się spisał, Ty jesteś zadowolona-a ja cieszę się z Tobą

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 16:32   #1562
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Masz świetne cycki, i "na całości", i bez całości. Po raz setny powtórzę, że wyglądają dużo lepiej niż te poprzednie maluszki . Te mniejsze wyglądały sztucznie i dziwnie. Nie można powiedzieć, że masz małe piersi-masz duże, zajefajne piersi. O takich marzyłaś i co najważniejsze kochasz je.Wyszły pięknie, doktorek się spisał, Ty jesteś zadowolona-a ja cieszę się z Tobą
Mya
czyli jednak nie jestem ani ślepa ani ślepo i bezpodstawnie zakochana w moich dziewczynkach
Są piękne i je uwielbiam i... naprawde duze piersi sa jak dla mnie o niebo piękniejsze niz małe
Twoje też będą duże i... prześwietnie ... juz to widzę oczami wyobraźni

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:22   #1563
KISI_72
Raczkowanie

Dzięki Dziewczyny za miłe słowo. Lekarz powiedział, że nie wygląda to dobrze bo ma ok 3 cm na 2 cm i nieregularny kształt. Jutro mam biopsję
KISI_72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:23   #1564
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Mya
czyli jednak nie jestem ani ślepa ani ślepo i bezpodstawnie zakochana w moich dziewczynkach
Są piękne i je uwielbiam i... naprawde duze piersi sa jak dla mnie o niebo piękniejsze niz małe
nie jestes slepa i dawaj w avatarek z powrotem swoje cycuchy

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny za miłe słowo. Lekarz powiedział, że nie wygląda to dobrze bo ma ok 3 cm na 2 cm i nieregularny kształt. Jutro mam biopsję
to ja juz zaciskam kciczki za dobre wyniki

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 17:24   #1565
KISI_72
Raczkowanie

A do HORO... Panienki piękne i figurka też ekstra Ja miałam mieć mniejsze bo mi tryb życia nie pozwala na takie duuuuże Ale Tobie do "twarzy"
Stary 2009-10-11, 17:38   #1566
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya
nie jesteś ślepa i masz co uwielbiać. Ja nigdy nie ukrywałam, że jestem zwolenniczką dużych piersi , ja mam takie upodobania -mój ideał to 94cm ale rozumię również szczęśliwe dziewczyny z obwodem 87cm czy 102cm. I to jest najpiękniejsze, że wszystkie mamy inne pragnienia . Jakie piękne są piersi moli , kubuś, listopadowej, maszeńki -i tu nie ważne są żadne cyferki tylko śliczne , szczęśliwe dziewczyny

Mam nadzieję że moje będą duże i śliczne-bo MOJE właśnie tak powinny wyglądać.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki bardzo mocno . Ja też całe życie w piersiach miałam torbielki. Czasem po 3 w jednej piersi na raz. Od kąd jestem na hormonach mam je z głowy. Ostatni guzek jaki był wyszedł na usg które robiłam do operacji i nie był przeciwskazaniem.
A listopadowa jak już Wiesz za jednym zamachem wycinała guzek robiąc operację powiększania. Więc nie ma co sie martwić na zapas
3 cm -2 cm to dość spora zmiana-nie wymacałaś jej wcześniej?

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-11, 17:42   #1567
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Kisi - to, że zmiana jest duża i o nieregularnym kształcie o niczym nie przesądza. Zrób koniecznie biopsję - albo cienkoigłową, albo jeszcze lepiej - gruboigłową (bardziej wiarygodna). Oczekiwanie na wynik, jak i świadomość, że coś tam jednak jest, jest sytuacją niekomfortową (znam to z autopsji), ale trzeba wierzyć, że skończy się tylko na strachu. No i generalnie jestem zwoleniczką usuwania takich pojedynczych zmian - wtedy można taką małpę oddać do badania histopatologicznego, które daje w 100% wiarygodny wynik. Życzę Tobie, aby wszystko poszło po twojej myśli
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 17:51   #1568
MyaDiva
Zakorzenienie

Horo -zmieniaj awantarek, nie daj się dłużej prosić

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Listopadowa-a Ty jaką miałaś biopsję?

Stary 2009-10-11, 17:52   #1569
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
nie jesteś ślepa i masz co uwielbiać. Ja nigdy nie ukrywałam, że jestem zwolenniczką dużych piersi , ja mam takie upodobania -mój ideał to 94cm ale rozumię również szczęśliwe dziewczyny z obwodem 87cm czy 102cm. I to jest najpiękniejsze, że wszystkie mamy inne pragnienia . Jakie piękne są piersi moli , kubuś, listopadowej, maszeńki -i tu nie ważne są żadne cyferki tylko śliczne , szczęśliwe dziewczyny

Mam nadzieję że moje będą duże i śliczne-bo MOJE właśnie tak powinny wyglądac
mamy podobny ideal, ale ja zadowole sie juz nawet 92cm. Juz niedlugo i Ty bedziesz cieszyla sie slicznymi , duzymi dziewczynkami

Stary 2009-10-11, 18:00   #1570
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Od razu mi lepiej kochane jesteście

Moje 98 cm też mi styka ... i za nic w świecie nie chcialabym nawet o 1 cm mniej

Stary 2009-10-11, 18:05   #1571
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - ja miałam BAC, ale moja małpa miała 3mm średnicy i lekarz stwierdził, że szkoda w nią strzelać grubą igłą (jeszcze dodał, że z racji tego, że mam bardzo małe piersi mógłby mi się przebić do wnętrza klatki piersiowej) - sugerował natomiast biopsję mammotomiczną (najbardziej wiarygodna z biopsji i jednocześnie b.bezpieczna), tyle że na nfz musiałabym czekać chyba z pół roku, a prywatnie kosztuje gdzieś z 900-1000zł

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

Moje 98 cm też mi styka ... i za nic w świecie nie chcialabym nawet o 1 cm mniej
98...wow
ale moje skromniutkie 89cm też mi styka

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

No Horo - od razu lepiej. Bo ta franca była zdeczko irytująca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 18:23   #1572
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:

nareszcie znowu cycuchy

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
98...wow

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

na naszym przykladzie moga dziewczyny przed OP zobaczyc, ze nie mozna sugerowac sie wkladkami i piersiami innych dziewczyn Ty masz 430cc, a ja tylko 300cc i tez mam w obwodzie 89cm

Stary 2009-10-11, 18:33   #1573
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
na naszym przykladzie moga dziewczyny przed OP zobaczyc, ze nie mozna sugerowac sie wkladkami i piersiami innych dziewczyn Ty masz 430cc, a ja tylko 300cc i tez mam w obwodzie 89cm
Dobrze gadasz

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-11 o 18:34
Stary 2009-10-11, 19:02   #1574
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

W końcu zdjęcie, ależ mnie umęczyłaś tą chudą lalą

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Mya - ja miałam BAC, ale moja małpa miała 3mm średnicy i lekarz stwierdził, że szkoda w nią strzelać grubą igłą (jeszcze dodał, że z racji tego, że mam bardzo małe piersi mógłby mi się przebić do wnętrza klatki piersiowej) - sugerował natomiast biopsję mammotomiczną (najbardziej wiarygodna z biopsji i jednocześnie b.bezpieczna), tyle że na nfz musiałabym czekać chyba z pół roku, a prywatnie kosztuje gdzieś z 900-1000zł

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

98...wow

Cena kosmiczna, dobrze że to nie było jedyne rozwiązanie

Właśnie usiadłam do pisania tej skargi-mam już 5 stron podaniowych a jeszcze nie doszłam do konsultacji u tego gbura.

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
mamy podobny ideal, ale ja zadowole sie juz nawet 92cm. Juz niedlugo i Ty bedziesz cieszyla sie slicznymi , duzymi dziewczynkami
Mi też styknie 92, a te 94 to takie moje ciche marzenie
Jutro już pewnie będę wiedziała kiedy mam urlop-więc może już jutro będe też wiedziała kiedy operacja

Stary 2009-10-11, 19:48   #1575
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Mi też styknie 92, a te 94 to takie moje ciche marzenie
Jutro już pewnie będę wiedziała kiedy mam urlop-więc może już jutro będe też wiedziała kiedy operacja
wiec jutro czekamy na update
Ja jutro ruszam po 3-tygodniowej przerwie znowu do pracy i strasznie mi sie nie chce, ale jak wszystko dobrze pojdzie, to za okolo trzy tygodnie bede miala znowu 8-dniowy urlopik

Stary 2009-10-11, 20:13   #1576
pysia222
Zakorzenienie

Hejka,
czy ktos moze mi podac link do tej kliniki gdzie jest dr. Andrzej Krajewski
Bardzo dziekuje
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 20:28   #1577
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
98...wow

Listopadowa,
ja mam wszędzie więcej cm niz Ty ... i pod, i w pasie i bioderkach, w udach... pewnie nawet w łydkach

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
nareszcie znowu cycuchy
trochę zgapiłam od Ciebie

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
W końcu zdjęcie, ależ mnie umęczyłaś tą chudą lalą
Chuda ona była na maksa wysuszona

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hejka,
Bardzo dziekuje
Hej
Doktor Krajewski tworzy swoje dziela w Gryficach (jest u siebie) i Szczecinie (gdzie występuje gościnnie w prywatnych klinikach)
Tutaj masz link do Gryfic:
http://www.akrajewski.pl/main/page/n/4

Jeśli chodzi o Szczecin to mam nr tel do kliniki Artplastica:
091 45 40 442 lub mail: rec2@artplastica.pl

Stary 2009-10-11, 20:45   #1578
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Hejka,
Bardzo dziekuje
tutaj takze operuje dwa razy w tygodniu http://www.medi-clinique.pl/

Stary 2009-10-11, 21:09   #1579
omega_
Przyczajenie

ojj dziewczyny podziwiam was wszystkiego za odwage ja też bym chciała zmienić swój biust ale w odwrotną stronę czyli zmniejszyć
* 65 kg na liczniku

Było: 91 kg
Jest: 74 kg
Będzie: 65 kg
omega_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 21:10   #1580
KISI_72
Raczkowanie

Cytat:

Mam nadzieję że moje będą duże i śliczne-bo MOJE właśnie tak powinny wyglądać.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Trzymam kciuki bardzo mocno . Ja też całe życie w piersiach miałam torbielki. Czasem po 3 w jednej piersi na raz. Od kąd jestem na hormonach mam je z głowy. Ostatni guzek jaki był wyszedł na usg które robiłam do operacji i nie był przeciwskazaniem.
A listopadowa jak już Wiesz za jednym zamachem wycinała guzek robiąc operację powiększania. Więc nie ma co sie martwić na zapas
3 cm -2 cm to dość spora zmiana-nie wymacałaś jej wcześniej?
Niestety nie wymacałam. Dopiero jak mi na USG pokazała to już czuje...niestety. To tak jest,że jak się człowiek nie zna i nie spodziewa to nic nie może znaleźć sam, a teraz to mam wrażenie, że i bez macania to czuje, że coś tam jest...
Stary 2009-10-11, 22:20   #1581
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

Haro radze nie przejmowac sie komentarzami
ja sama nie jestem fanka wielkich piersi , ale twoje wcale takie nie sa sa super dobrane do figury i wygladaja idealnie
i tutaj nie rozumiem komentarzy Maszy ... ja jestem obiektywna i ogladajac fotki ( chocby ostatnie Liestopadowej ) stwierdzam , ze nie roznia sie za wiele , oczywiscie mowa o zdjeciach calosciowych ,dopiero wtedy widac ich rzeczywista wielkosc w stosunku do figury
jak dla mnie fotki samych piersi z dosc malej odleglosci sa duzoo przeklamane , bo zawsze wyjda jak olbrzymy , nawet moje malusie B wyglada na takim zdjeciu na spory biust

ps. gratuluje figury , chcialabym sie tak dobrze trzymac po 3 dzieci
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 00:15   #1582
Policzeska
Przyczajenie

Cytat:
nie mieszkam w Irlandii, ale moze bede mogla Tobie troszeczke pomoc. Ja najpierw wybralam klinike i lekarza, potem zadzwonilam zapytalam sie o mozliwy termin OP, droga mailowa zadawalam tysiace pytan, wysylalam swoje zdjecia z przed OP.Jak mialam juz wyznaczony termin zabiegu, to odrazu zlozylam wniosek o urlop w pracy (14dni) , zarezerwowalam sobie hotel w PL na noc przez OP. Konsultacje, dobor implantow i zabieg mialam w ten sam dzien . W klinice spedzilam dwie doby po zabiegu, a kolejne 10 dni u rodzicow. Krotko przed wyjazdem zglosilam sie do kiniki na wizyte kontrolna, a potem ruszylam w droge do domu . Po zabiegu nadal mialam kontakt z klinika jezeli mialam pytania.

Agnessa,
dziekuje za informacje, bardzo pomocne.
tylko jakbys mi mogla jeszcze powiedziec jak wybralas klinike i lekarza, na jakiej podstawie, czym sie kierowalas, jakie kryteria musial spelnic?
robilas u krajewskiego, jaki on jest?
ja to w ogole nie jem nie spie tylko czytam o cycach i juz nie moge sie doczekac, ale zeby podjac ostateczna decyzje musze jeszcze wiele wiedziec...
chyba ide sie polozyc, bo jutro tez jest dzien
pa
Policzeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 00:19   #1583
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
Haro radze nie przejmowac sie komentarzami
ja sama nie jestem fanka wielkich piersi , ale twoje wcale takie nie sa sa super dobrane do figury i wygladaja idealnie
i tutaj nie rozumiem komentarzy Maszy ... ja jestem obiektywna i ogladajac fotki ( chocby ostatnie Liestopadowej ) stwierdzam , ze nie roznia sie za wiele , oczywiscie mowa o zdjeciach calosciowych ,dopiero wtedy widac ich rzeczywista wielkosc w stosunku do figury
jak dla mnie fotki samych piersi z dosc malej odleglosci sa duzoo przeklamane , bo zawsze wyjda jak olbrzymy , nawet moje malusie B wyglada na takim zdjeciu na spory biust

ps. gratuluje figury , chcialabym sie tak dobrze trzymac po 3 dzieci

POPIERAM!!!! w 100%
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:43   #1584
_Kasik_
Raczkowanie

O kurcze- ale Wy dziewczynki produkujecie tych stron!!! Jeden dzień mnie na forum nie było, a tu tyyyyyyyyle do czytania! Horo ja tam jestem fanką Twoich cycuszków i Twojej figurki (trójka dzieci?!?!?! Jak mi jeszcze raz będziesz publicznie na tą śliczną figurkę marudzić, to Ci wyślę zdjęcia mojej po jednym dziecku a wtedy na pewno wszystkie kompleksy Ci miną )!!! Tak Wam wszystkim zazdraszczam tych piękności Waszych, że naprawdę coraz częściej zaczynam myśleć o tych moich zwisach nieszczęsnych... Może kiedyś...
_Kasik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:30   #1585
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Dziękować, dziękować dobra kobieto

Rozmiar stanika nie wiem - bo na razie noszę tylko sportowe (kupuję 70 C/D). Generalnie pod biustem 68cm, w biuście 89cm.

Mam anatomy rozmiar 430cc, te cpg 333 oznacza model implantów

Hm..Powiem Ci Listopadowa szczerze..nie widzę żadnej górki....i żadnej nierówności...ktory to niby nie puścił?? Ja nic nie widzę..SERIO!!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:53   #1586
szonja
BAN stały

Kasik, dobrze że jest tyle czytania, można się dużo rzeczy dowiedzieć, dzięki temu łatwiej podjąć decyzję i co najważniejsze to do najlepszej Kliniki trafić
szonja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:59   #1587
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny mam pytanie jesli chodzi o sport po jakim czasie zaczelyscie cwiczyc ?
Ja jestem ze sportem zwiazana zawodowo jestem nauczycielem wf i do tego trenerem osobistym i fitness
Sport jest czescia mojego zycia i nie chce robic dlugiej przerwy ;(
a z drugiej strony mam juz dosc tych twardych stanikow , kompleksow ze z przodu prawie nic nie mam .Mam ochote ubrac krotki top i wiedziec ,ze mam sliczne piersi a nie twardy stanik z wkladka;(
Na operacje juz sie zdecydowalam , urlop tez dostane pozostaje jeszcze tylko pytanie jak dlugo nie moge uprawiac sportu ;(
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 11:06   #1588
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Hm..Powiem Ci Listopadowa szczerze..nie widzę żadnej górki....i żadnej nierówności...ktory to niby nie puścił?? Ja nic nie widzę..SERIO!!!
Willma2 - teraz już jest znacznie lepiej, ale górka nadal bije po oczach (przynajmniej moich) - zwróć uwagę na zdjęcie profilowe i pierś na 'drugim planie' - bo o tą właśnie chodzi. Góra tej piersi nie schodzi tak gładko w dół, jest tam taka delikatna wyniosłość. Jest to pierś prawa (zdjęcie jest lustrzanym odbiciem) - prawy mięsień piersiowy jeszcze nie zupełnie się puścił. Za bardzo oszczędzałam prawą rękę (mimo iż jestem praworęczna). Ale i tak jest o niebo lepiej, więc chyba za kilka miesięcy będzie zupełnie dobrze...mam nadzieję

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez szonja Pokaż wiadomość
Kasik, dobrze że jest tyle czytania, można się dużo rzeczy dowiedzieć, dzięki temu łatwiej podjąć decyzję i co najważniejsze to do najlepszej Kliniki trafić
Szonja - właśnie po to tu jesteśmy, aby doradzić, wymienić się doświadczeniami, podpowiedzieć na co należy zwrócić uwagę, jakich lekarzy unikać i jak sformułowanych zgód na zabieg nie podpisywać. Bo dla nas sprawa powiększenia piersi jest sprawą naprawdę ważną i poważną Ale jest to też miejsce, gdzie bleblamy sobie na różne inne błahe i mniej błahe tematy

Kasik - czytaj, czytaj. Większa wiedza w tym temacie przed op. działa na twoją korzyść

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny mam pytanie jesli chodzi o sport po jakim czasie zaczelyscie cwiczyc ?
Ja jestem ze sportem zwiazana zawodowo jestem nauczycielem wf i do tego trenerem osobistym i fitness
Sport jest czescia mojego zycia i nie chce robic dlugiej przerwy ;(
a z drugiej strony mam juz dosc tych twardych stanikow , kompleksow ze z przodu prawie nic nie mam .Mam ochote ubrac krotki top i wiedziec ,ze mam sliczne piersi a nie twardy stanik z wkladka;(
Na operacje juz sie zdecydowalam , urlop tez dostane pozostaje jeszcze tylko pytanie jak dlugo nie moge uprawiac sportu ;(
Pysiu - to zależy od tego, gdzie masz umieszczone implanty, czy okrągłe czy łezki, od forsowności ćwiczeń, no i zaleceń danego lekarza. Teoretycznie np. aerobik można już ćwiczyć po miesiącu. Generalnie brzuch i dolne partie ciała można ćwiczyć gdzieś po 1-1,5 miesiąca. Jednak aby móc wykonywać bardziej forsowne ćwiczenia (np. na siłowni), zwłaszcza ćwiczenia mięśni klatki piersiowej i ramion to musi upłynąć znacznie więcej czasu - w zależności od lekarza - min. 3-6 m-cy
Swoją drogą zazdroszczę ci twojego zajęcia - jakie ty musisz mieć wysportowane, boskie ciało. Ja zawsze o takim marzyłam, ale od długiego czasu prowadzę osiadły tryb życia, a i mobilizacji do ćwiczeń brak
Stary 2009-10-12, 11:08   #1589
KUBUŚ
Raczkowanie

LISTOPADOWA własnie nadrabiam zaległości w czytaniu i co widzę? twoje zdjęcia!!
, ja to nie wiem co ty od nich chcesz!!!, przecież to normalne, ładne piersi.
Ja sobie wyobrażałam jakieś maszkary po tym co wczesniej pisałaś , a tu... no jestem bardzo miło zaskoczona i nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem??

Jakie górki??!!! gdzie? chyba w głowie.

Edytowane przez KUBUŚ
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:12
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 11:21   #1590
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - napisałaś już skargę? Jeśli tak to prześlij mi mailem na gosialukuc@wp.pl

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA własnie nadrabiam zaległości w czytaniu i co widzę? twoje zdjęcia!!
, ja to nie wiem co ty od nich chcesz!!!, przecież to normalne, ładne piersi.
Ja sobie wyobrażałam jakieś maszkary po tym co wczesniej pisałaś , a tu... no jestem bardzo miło zaskoczona i nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem??
Kubusiu - wychodzi na to, że Masza przypięła mi właściwą łatkę WARYJATKI tego wątku. Ale tak szczerze, jestem perfekcjonalistką we wszystkim co robię i chyba dlatego doszukuję się i mam zastrzeżenia do wszelkich niedoskonałości
Ale niezmiernie mi miło, że moje cycuchy zrobiły na tobie pozytywne wrażenie

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość

Jakie górki??!!! gdzie? chyba w głowie.
No wiesz

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
Wszystko się zgadza, moje A przed op. też na fotkach z bliskiej odległości wyglądały na sporo większe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości