Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-11, 23:55   #1051
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Strasznie mi się ta kieca spodobała Myślicie, że da się ją zrobić w rozmiarze 42? Tzn. każdą da się zrobić, ale czy myślicie, że nie straci na urodzie Powiedzcie, że nie
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 00:22   #1052
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
spać mi się nie chce. Normalnie to bym sobie z tych nudów poprzeglądała sronki fotografów, ale boję się, że jak się wciągnę, to tak będę już siedzieć przed lapkiem do jutra

ja się właśnie tym zajmuję
Cytat:
Strasznie mi się ta kieca spodobała Myślicie, że da się ją zrobić w rozmiarze 42? Tzn. każdą da się zrobić, ale czy myślicie, że nie straci na urodzie Powiedzcie, że nie

wydaje mi się że będzie nadal fajnie leżała, poza tym ładna ta sukienka a od kogo ta suknia? Masz możliwość jej przymierzenia?

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 00:34   #1053
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
spać mi się nie chce. Normalnie to bym sobie z tych nudów poprzeglądała sronki fotografów, ale boję się, że jak się wciągnę, to tak będę już siedzieć przed lapkiem do jutra
Czyli nie tylko ja nie śpię

Szukałam w necie DJ'ów, a teraz przeglądam oferty szkół tańca, bo chyba trzeba się będzie na jakieś lekcje wybrać

Denerwuję się, bo rano będę jechała do weta z moją kochaną koteczką, której coś dolega, tak że siedzi calutki dzień w transpotrerku i prawie nie wychodzi, schudła już sporo i słabiutka jest
Nawet na zawołanie na mizianki nie przychodzi, a to straszny przytulak normalnie jest
Musimy jej zrobić badania krwi.

Cytat:
Śliczna jest
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 00:39   #1054
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Czyli nie tylko ja nie śpię

Szukałam w necie DJ'ów, a teraz przeglądam oferty szkół tańca, bo chyba trzeba się będzie na jakieś lekcje wybrać

Denerwuję się, bo rano będę jechała do weta z moją kochaną koteczką, której coś dolega, tak że siedzi calutki dzień w transpotrerku i prawie nie wychodzi, schudła już sporo i słabiutka jest
Nawet na zawołanie na mizianki nie przychodzi, a to straszny przytulak normalnie jest

Śliczna jest

no ja na szczęście już kurs tańca mam wybrany i w piątek 16go zaczynamy

Mam nadzieję że z Kotką będzie wszystko w porządku pogłaskol ją ode mnie, ja też strasznie przeżywam wypady z uszatkiem moim do lekarza

idę chyba spać bo jakoś... niedobrze mi... to chyba od tych wszystkich zdjęć i przeglądania forum w celu znalezienia opinii o interesujących mnie fotografach. A jutro przecież czeka mnie szukanie patrona

dobrej nocy Toska, Jazz, reszta chyba już śpi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-12, 06:14   #1055
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a mierzyłaś już coś w takim kształcie ogólnym jak ta sukienka i z taką dużą ilością zdobień? bo jeśli tak i jest ci w tym ładnie to to jest bardzo ładna suknia i pamiętam że swego czasu miałam ją w swoich zbiorach sukienkowych na kompie i nie powinna stracić fasonu w rozmiarze 42..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:27   #1056
chilanes
Zakorzenienie

toskaKrk wysyłam PW

Witam przy poniedziałku dziewczyny, kolejny tydzień się rozpoczął, za oknem leje deszcz, a mi się nic nie chce
Stary 2009-10-12, 07:35   #1057
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
cześć lisico ale fajnie że znalazłaś już nową kolekcję zerknęłam sobie na nią i cieszę się że mam już swoją suknię i nie zamieniłabym jej na żadną z tych

no ta jest rzeczywiście bardzo ładna ale nie na tyle żebym swoje zamówienie zmieniała..

cześć dziewczyny po weekendzie- ale napisałyście- większości nie dam rady przeczytać wpadam na chwilkę bo muszę się jeszcze rozpakować, poprasować sobie ciuchy i trochę poczytac książkę ale nie wyłączam wizażu

dziewczyny byłam w weekend w naszym mieszkanku i jestem super zadowolona- zostało aby położyć gładź na ściany i położyć podłogi i już w weekend zbieraliśmy namiary na meble kuchenne- rodzice postanowili że nie ma co oszczędzać za bardzo i strzelą nam kuchnię na wymiar
Cześć Tancia
Fajnie, że prace w mieszkaniu dobrze idą

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a jak Wy te nauki w LO mieliscie? w ramach lekcji religii? jakies oceny z tego byly
prawde mowiac nie wyobrazam sobie nauk przedmalzenskich w takim wieku, jeszcze w momencie, gdy malo kto ma jakiegos stalego partnera, a co dopiero material na przyszlego meza/zone no bo kto w czasie liceum mysli o slubie, zakladaniu rodziny itp
Nam ksiądz wypisał po prostu za uczęszczanie na lekcje religii, bo teoretycznie w III klasie LO powinny być tematy ślubne poruszane. A że nie były, to trudno. Ważne, że mamy te papierki, bo teraz nie byłoby czasu na załatwianie tych nauk.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
299 dni
U mnie też

Cytat:
Śliczna. Myślę, że nie straci fasonu, ale najlepiej przymierz.

Jadę zaraz do Poznania przepisać się na jakieś zajęcia, które kończą się o rozsądnej godzinie
Miłego dnia (chociaż przy takiej pogodzie to raczej mało możliwe )
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 08:02   #1058
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Yyyy ja nie mówiłam, że odbyłam kurs, tylko że mam świadectwo ukończenia kursu
W liceum przez ostatnie dwie klasy mieliśmy religię z bardzo fajnym księdzem, który w klasie maturalnej po prostu nam te świadectwa wypisał i dał
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Nam ksiądz wypisał po prostu za uczęszczanie na lekcje religii, bo teoretycznie w III klasie LO powinny być tematy ślubne poruszane. A że nie były, to trudno. Ważne, że mamy te papierki, bo teraz nie byłoby czasu na załatwianie tych nauk.
czyli wlasciwie nikt nie mial tych nauk tylko to jedna wielka sciema jest no ladnie
w Krk chyba sie tego nie praktykuje, bo nie slyszalam zeby ktos ze znajomych mial jakis taki kwitek a w 3 klasie liceum to u nas byly zazarte dyskusje o aborcji, eutanazji, stygmatach i takie tam
a nauki w sumie zalatwilismy w 4h, wiec luuuz

Cytat:
trzymam mocno kciuki za koteczke zeby to nie bylo nic powaznego
u mnie na szczescie poki co wszyscy zdrowi choc Czesio to ma chyba ADHD
dzis sie obudzilam z cala trojka spiaca w nogach... ze tez sie nie boja, ze komus kopa przez sen sprezentuje
zastanawiam sie kiedy zaczna znaczyc teren, bo moi rodzice cos nie chca ich wczesniej kastrowac, a ja bym to zrobila najchetniej za 2 tygodnie jak tak im zagladam pod ogony to chyba juz sie wystarczajaco rozwineli

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-12 o 08:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:08   #1059
obca7
Wtajemniczenie

Cześc dziewczyny ale naskrobałyście przez weekend
Ja w szkole byłam i z tztem czas spędzałam, bardzo miło było

Ale wczoraj się wkurzyłam na maksa Jeden profesorek sobie wymyślił zbieranie punktów na zajęciać-czyli obecność, jakieś odpowiedzi na pytania, które zadaje na wykładach i prezentacjue-ponad 200 osób podzielił na grupy wg znaków zodiaku No i kurcze znowu nie dam rady chodzić na nauki przedmałżeńskie, bo muszę jeździć na te wykłady. Bo jak ile punktów się zbierze to daje ocene i nie trzeba pisac egzaminu no i ta obecność też się liczy.
A następne nauki w styczniu a wtedy mam sesje i odpada, a potem w maju-to znowu pewnie pierwsze zaliczenia i w ogóle przed obroną b ędzie gorący okres.

Tż już kombinuje żeby za mnie ktoś z nim jeździł, np. moja siostra. Ale czy to wypali ehhh. Masakra normalnie. Zła jestem jak nie wiem co. Albo będziemy robić weekendowe w Poznaniu, bo już naprawde innego wyjścia nie widzę. Bo tzt też nie może zostac na miejscy, zebyśmyw ciągu tygodnia chodzili na nauki.

A teraz nadrabiam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:12   #1060
chilanes
Zakorzenienie

obca kurczę szkoda, ale moze właśnie ktoś za ciebie by pojechał i szczeście, ze to nie jest jeszcze jakieś super pilne i macie czas
Stary 2009-10-12, 08:24   #1061
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
obca kurczę szkoda, ale moze właśnie ktoś za ciebie by pojechał i szczeście, ze to nie jest jeszcze jakieś super pilne i macie czas
No mamy czas, ale widzisz zawsze coś staje na naszej drodze i zonk. Jeszcze jest nadzieja, bo tz coś przebakuje, ze może w naszej okolicy bedą pracować to by można na te tygodniowe jechać. Więc jeszcze jest nadzieja, no ale zobaczymy

No z siostra to taki problem jest, że ona też chodzi do szkoły w weekendy. Więc dziwnie by to wyglądało jakby jeden tydzień ona jeździła a drugi ja i wyglądałoby na to, że tz nie może się zdecydować i z 2 musi na nauki jeździć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 08:30   #1062
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

Cytat:

dla mnie nic w tym dziwnego my sie zareczylismy dokladnie 4,5 roku przed dniem slubu
ale ja nie mówie że to dziwne czas szybko na pewno im zleci tak jak nam.. tylko mi się wydawało czekać bardzo długo 2 lata, a co dopiero 3

Cytat:
bardzo fajna i nie sądzę żeby straciła urok

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Witam przy poniedziałku dziewczyny, kolejny tydzień się rozpoczął, za oknem leje deszcz, a mi się nic nie chce
łączę się w bólu bo mam podobnie..

ale zabieram się zaraz do pracy bo na 14 mam mierzenie sukni potem na pewno zakupy z mamą to zleci mi czas szybko.. no i robię pizze dla TZta
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:41   #1063
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny ale naskrobałyście przez weekend
Ja w szkole byłam i z tztem czas spędzałam, bardzo miło było

Ale wczoraj się wkurzyłam na maksa Jeden profesorek sobie wymyślił zbieranie punktów na zajęciać-czyli obecność, jakieś odpowiedzi na pytania, które zadaje na wykładach i prezentacjue-ponad 200 osób podzielił na grupy wg znaków zodiaku No i kurcze znowu nie dam rady chodzić na nauki przedmałżeńskie, bo muszę jeździć na te wykłady. Bo jak ile punktów się zbierze to daje ocene i nie trzeba pisac egzaminu no i ta obecność też się liczy.
A następne nauki w styczniu a wtedy mam sesje i odpada, a potem w maju-to znowu pewnie pierwsze zaliczenia i w ogóle przed obroną b ędzie gorący okres.

Tż już kombinuje żeby za mnie ktoś z nim jeździł, np. moja siostra. Ale czy to wypali ehhh. Masakra normalnie. Zła jestem jak nie wiem co. Albo będziemy robić weekendowe w Poznaniu, bo już naprawde innego wyjścia nie widzę. Bo tzt też nie może zostac na miejscy, zebyśmyw ciągu tygodnia chodzili na nauki.

A teraz nadrabiam
cześć
Ale wstałam wkurzona, nie dość że po 2 nad ranem zasnęłam to o 9 obudziła mnie znowu wiertarka w mieszkaniu obok wwiercająca się w moją ścianę Nie wiem co to za ludzie, już 3 czy 4 dzień punkt 9.00 zaczynają wiercić i tak wiercą ze 2 h a potem znowu następnego dnia

Obca niezłą fantazję ma Twój profesor, jeszcze nie słyszałam żeby dzielić na grupy po znakach zodiaku Tym bardziej współczuję Ci tej sytuacji z naukami, mam nadzieję że jednak sprawa się pomyślnie rozstrzygnie

Dziewczyny idę się szykować bo jak już wczoraj wspominałam dzisiaj idę w poszukiwaniu patrona tj. właściwie swojego pracodawcy bo chciałabym by zatrudnił mnie ktoś na etat więc proszę trzymajcie kciuki bo bardzo bym chciała żeby się udało

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-10-12, 08:53   #1064
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny idę się szykować bo jak już wczoraj wspominałam dzisiaj idę w poszukiwaniu patrona tj. właściwie swojego pracodawcy bo chciałabym by zatrudnił mnie ktoś na etat więc proszę trzymajcie kciuki bo bardzo bym chciała żeby się udało
trzymam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:43   #1065
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jak tak im zagladam pod ogony to chyba juz sie wystarczajaco rozwineli
gdzie ty im zaglądasz łobuzie

Cytat:
ponad 200 osób podzielił na grupy wg znaków zodiaku
niektórzy to mają wyobraźnię
tylko tych nauk szkoda.. ale ja też teraz nie dam rady tego zrobić i idę dopiero w lutym więc spokojnie i ty coś wymyślisz chociaż zazdroszczę dziewczynom że mają to już z głowy.

Cytat:
Więc dziwnie by to wyglądało jakby jeden tydzień ona jeździła a drugi ja
jeszcze jakby się trafił potem na slubie ksiądz który prowadził nauki to dopiero by wam kazanie strzelił

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

ale zabieram się zaraz do pracy bo na 14 mam mierzenie sukni
mam nadzieję że opowiesz nam wieczorkiem co ciekawego w salonie spotkałaś

kurczę ja odkąd mam już suknię zamówioną to jakoś w ogóle już zapomniałam o tym problemie na żadne strony już nie wchodzę, jedynie na annais 2010 zerknęłam wczoraj.. a wcześniej to się siedziało i wertowało wszystkie katalogi w poszukiwaniu jakiegoś cudu.. a i tak zadnych cudów tam nie było

Cytat:
trzymamy kciuki
Stary 2009-10-12, 09:51   #1066
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć
Ale wstałam wkurzona, nie dość że po 2 nad ranem zasnęłam to o 9 obudziła mnie znowu wiertarka w mieszkaniu obok wwiercająca się w moją ścianę Nie wiem co to za ludzie, już 3 czy 4 dzień punkt 9.00 zaczynają wiercić i tak wiercą ze 2 h a potem znowu następnego dnia

Obca niezłą fantazję ma Twój profesor, jeszcze nie słyszałam żeby dzielić na grupy po znakach zodiaku Tym bardziej współczuję Ci tej sytuacji z naukami, mam nadzieję że jednak sprawa się pomyślnie rozstrzygnie

Remonty u sąsiadópotrafia być straszne. Dlatego cieszę się, ze mieszkam w domu. No ale jak mieszkałam u babci(stąd wiem, że remonty sa straszne) to sąsiad z klastki obok miał manię wiercenia po 22. Nie wiem co on tam wiercił ale kilka tygodni ten hałas nie dawał mi spać brrr.
No a profesor faktycznie nawiedzony. Jeszcze coś tam powymyślał ale już nie pamiętam, za dużo tego było.

Trzymam kciuki Powodzenia
Cytat:

niektórzy to mają wyobraźnię
tylko tych nauk szkoda.. ale ja też teraz nie dam rady tego zrobić i idę dopiero w lutym więc spokojnie i ty coś wymyślisz chociaż zazdroszczę dziewczynom że mają to już z głowy.
jeszcze jakby się trafił potem na slubie ksiądz który prowadził nauki to dopiero by wam kazanie strzelił
Oj ten profesor ma bardzo bujną wyobraźnię
No musimy coś wymyślić. Jeszcze muszę jechac do innych kościołó zobaczyć kiedy sa te nauki, może akurat coś przypasujemy
A prowadzącego nauki na moim ślubie nie będzie, bo nauki nie są w mojej parafii.
Stary 2009-10-12, 10:05   #1067
Aaś
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Widzę że większość pracowity weekend miała Nie to co ja leń śmierdzący

Jazz ekstra kieca! Też uważam że nie straci fasonu przy powiększaniu

Tak mi przemknęło, że była rozmowa o świadkach..ja też miałam problem z wyborem ale skończyło się na tym że będzie świadkowała moja siostra i brat tżta + będziemy mieli (tylko jak to nazwać - drużbantów...?) dodatkowo moją przyjaciółkę + przyjaciela tżta

Jak się uda to załatwię dzisiaj foto i video nareszcie bo już mam dosyć przeglądania tych filmów i zdjęć....tylko szlag mnie trafia że to wszystko takie drogie...

obca dzielenie wg zodiaku pierwsza klasa jeszcze o tym nie

certina
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 10:16   #1068
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli wlasciwie nikt nie mial tych nauk tylko to jedna wielka sciema jest no ladnie
w Krk chyba sie tego nie praktykuje, bo nie slyszalam zeby ktos ze znajomych mial jakis taki kwitek a w 3 klasie liceum to u nas byly zazarte dyskusje o aborcji, eutanazji, stygmatach i takie tam
a nauki w sumie zalatwilismy w 4h, wiec luuuz
No wiesz, jak to się mówi: "Darowanemu koniowi..."

Cytat:
trzymam mocno kciuki za koteczke zeby to nie bylo nic powaznego
u mnie na szczescie poki co wszyscy zdrowi choc Czesio to ma chyba ADHD
dzis sie obudzilam z cala trojka spiaca w nogach... ze tez sie nie boja, ze komus kopa przez sen sprezentuje
zastanawiam sie kiedy zaczna znaczyc teren, bo moi rodzice cos nie chca ich wczesniej kastrowac, a ja bym to zrobila najchetniej za 2 tygodnie jak tak im zagladam pod ogony to chyba juz sie wystarczajaco rozwineli
Pobrali jej krew do badania i wysłali do takiego super labu na kompleksowe badania. Cena tych badań powala
W dodatku krew miała dziwny kolor i boję się bo nikt nie wie co to oznacza.

W jakim wieku masz kocurki?
Wiesz, że może być tak, że jeśli zaczną znaczyć, to nawet po kastracji taki behawior im zostanie

My wykrastowaliśmy w zeszły piątek około półrocznego Zefirka, mimo że jajka miał malutkie
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 10:39   #1069
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Jak się uda to załatwię dzisiaj foto i video nareszcie bo już mam dosyć przeglądania tych filmów i zdjęć....tylko szlag mnie trafia że to wszystko takie drogie...
ceny ślubnych usług są baaaaardzo przesadzone.. szczególnie przez ten wyż demograficzny.. dajmy na to mój zespół na wesele.. w 2007 roku koleżanka brała ślub i cenili się na 2700zł na 2 dni wesela.. a na 2010 rok ponad 5000 sobie życzą!!! ja mam po znajomości 4500zł ale to i tak kosmos
a jak zobaczyłam ceny fotografów to też mnie zwaliło z nóg... 4 tysiące za usługę dla jednej pary młodej to przesada... jakoś 2 lata temu jak fotograf brał połowę tego to już był szok ale to co się teraz wyrabia to skandal.. i o ile zespół jest warty swoich pieniedzy tak za fotografa tyle nie dam choćbym miała sama sobie robić swoim aparatem zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 10:49   #1070
onaella
Zakorzenienie

czesc

ale sie wlasnie objadłam, dla tego smaku tortilli warto bylo przejechać ponad 2000 km

a dziś odkryłam, że z podsmazanym bekonem i pieczarkami smakuje prześwietnie

a teraz muszę się zmusić i ruszyć tyłek i posprzątać moje i Tż gniazdko

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 10:58   #1071
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc

ale sie wlasnie objadłam, dla tego smaku tortilli warto bylo przejechać ponad 2000 km

a dziś odkryłam, że z podsmazanym bekonem i pieczarkami smakuje prześwietnie

a teraz muszę się zmusić i ruszyć tyłek i posprzątać moje i Tż gniazdko
rany Onaelcia tyle uśmiechniętych buziek to ty chyba przez cały poprzedni rok nie wkleiłaś do swoich postów ile teraz od czasu kiedy mieszkasz z tżcikiem aż się nie mogę doczekać mojego miszkania z tżcikiem po tych twoich radosnych postach
Stary 2009-10-12, 11:04   #1072
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
rany Onaelcia tyle uśmiechniętych buziek to ty chyba przez cały poprzedni rok nie wkleiłaś do swoich postów ile teraz od czasu kiedy mieszkasz z tżcikiem aż się nie mogę doczekać mojego miszkania z tżcikiem po tych twoich radosnych postach
nawet nie wiesz jak fajnie jest normalnie jak para nastolatkow na początku związku

do tego jeszcze teraz nasza przeprowadzka do większego domku, gdzie będziemy mieli taką sypialnię, że ganiać się mozna
muszę teraz rozplanować gdzie co postawię, kupic kilka drobiazgów i będzie cacy

a ile mam radości z kupowania zwykłych rzeczy do domu, chociażby ostatnio ściereczki do kuchni

14.08.2010
baby

Edytowane przez onaella
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:05
Stary 2009-10-12, 11:10   #1073
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
nawet nie wiesz jak fajnie jest normalnie jak para nastolatkow na początku związku

do tego jeszcze teraz nasza przeprowadzka do większego domku, gdzie będziemy mieli taką sypialnię, że ganiać się mozna
muszę teraz rozplanować gdzie co postawię, kupic kilka drobiazgów i będzie cacy

a ile mam radości z kupowania zwykłych rzeczy do domu, chociażby ostatnio ściereczki do kuchni
ale super aż strach myśleć co będziecie wyprawiali w tej wielkiej sypialni żebyś się tylko nie zgubiła bo zaraz dziwczynom sie przypomni dom bez drzwi i tak dalej

a w kwestii kupowania rzeczy do domu to witaj w klubie podniecających się zwykłą ściereczką ostatnio jak kupiłam dywanik łazienkowy to z tydzień się nim podniecałam i go sobie rozkładałam na podłodze i na nim stałam żeby się pocieszyć ale teraz już koniec kupowania drobiazgów- teraz będą zakupy z grubej rury- meble i AGD biorąc pod uwagę moje zachowanie po zakupie dywanika to jak kupię pralkę to chyba będę w niej spać:haha ha:
Stary 2009-10-12, 11:15   #1074
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden profesorek sobie wymyślił zbieranie punktów na zajęciać-czyli obecność, jakieś odpowiedzi na pytania, które zadaje na wykładach i prezentacjue-ponad 200 osób podzielił na grupy wg znaków zodiaku
was jest na roku 200 osob?
a co studiujesz?

ja to mam teraz klawe zycie zajec w tygodniu to mam 3 godzinki, a nastepny zjazd na zaocznych za 4 tygodnie wiec moje zycie polega na bieganiu po bibliotekach, pisaniu dwoch prac, odchudzaniu sie i dbaniu o forme (poki co w domu, niedlugo 3x w tygodniu na aero) i spotkaniach z TZem i znajomymi zyc nie umierac

Certina trzymam kciuki

Cytat:
gdzie ty im zaglądasz łobuzie
monitoruje sytuacje z reszta jak sie wywala brzuchem do gory i z rozkraczonymi nogami to nie trudno zauwazyc

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Tak mi przemknęło, że była rozmowa o świadkach..ja też miałam problem z wyborem ale skończyło się na tym że będzie świadkowała moja siostra i brat tżta + będziemy mieli (tylko jak to nazwać - drużbantów...?) dodatkowo moją przyjaciółkę + przyjaciela tżta
a jaka funkcje pelnia druzbowie

Cytat:
W jakim wieku masz kocurki?
Wiesz, że może być tak, że jeśli zaczną znaczyć, to nawet po kastracji taki behawior im zostanie

My wykrastowaliśmy w zeszły piątek około półrocznego Zefirka, mimo że jajka miał malutkie
maja dokladnie 5,5 miesiaca ja wlasnie bym je wykastrowala jak beda mialy pol roku, ale moja mama twierdzi, ze to za wczesnie, ze niech lepiej sie dobrze rozwina, a potem pojda pod skalpel z reszta moje starsze kocury byly kastrowane chyba w wieku 8 czy 9 miesiecy jak juz jakis czas znaczyly, a po kastracji nie bylo z tym problemu, wiec nie wiem czy moja mame przekona taki argument ja tam sie nie znam na kocich jajkach, ale wydaje mi sie, ze sa calkiem pokazne z reszta one w ogole zawsze byly dosc wyrosniete to i tam maja co nieco ja juz bym w kazdym badz razie ciela

wlasnie cwiczylismy z Franeczkiem moj osobisty trener ja sobie stoje i macham nozka, a ten odbija sie tylnymi nogami od sofy, slizga sie na brzuchu po panelach przez pol pokoju i dopada moja noge ja sobie leze na plecach i macham hantelkami, a ten siup mi na brzuch,kladzie sie i rozpoczyna toalete ja sie schylam i macham hantelkami, a ten mi wskakuje na plecy, siada i nadzoruje z gory no jaja z nim sa

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:16
Stary 2009-10-12, 11:18   #1075
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ale super aż strach myśleć co będziecie wyprawiali w tej wielkiej sypialni żebyś się tylko nie zgubiła bo zaraz dziwczynom sie przypomni dom bez drzwi i tak dalej

a w kwestii kupowania rzeczy do domu to witaj w klubie podniecających się zwykłą ściereczką ostatnio jak kupiłam dywanik łazienkowy to z tydzień się nim podniecałam i go sobie rozkładałam na podłodze i na nim stałam żeby się pocieszyć ale teraz już koniec kupowania drobiazgów- teraz będą zakupy z grubej rury- meble i AGD biorąc pod uwagę moje zachowanie po zakupie dywanika to jak kupię pralkę to chyba będę w niej spać
tylko nie włązaj wirowania

całe szczęście, że my mamy sprzęciory te wieksze bo kurde kasy idzie na to, że nie wiem. teraz musimy kupić tylko nowa mikrofalowkę i mikser dla mnie bo bym popiekła jakies ciasteczka
już nawet upatrzylam sobie jeden, nie jest drogi wiec kupie go w piątek, nie ma co przeplacac bo tutaj idealnie dziala system wymieniania towarow więc jak tylko sie cos zespuje to raz dwa do sklepu i wymieniają wolę większą kasę zainwestować w coś częściej przydatnego

aaaa, no i żelazko musze kupić

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-12, 11:22   #1076
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
was jest na roku 200 osob?
a co studiujesz?
Mozna nawet powiedzieć, że ponad 200. Bo 8 grup po około 30 osób. No a wykłady mamy wszyscy razem A studiuję finanse i rachunkowość przedsiębiorstw.
Stary 2009-10-12, 11:31   #1077
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mozna nawet powiedzieć, że ponad 200. Bo 8 grup po około 30 osób. No a wykłady mamy wszyscy razem A studiuję finanse i rachunkowość przedsiębiorstw.
to strasznie duzo osob do was przyjmuja
my w sumie na pierwszym roku mielismy na roku ok 120 osob... w tym momencie (3 rok) po licznych perturbacjach ostalo sie ok. 70
ja mam w tym semestrze finanse przedsiebiorstw z jakims dziwnym gosciem... no ciekawe jak to bedzie

wiecie co... zalozylam sobie zeszycik w ktorym bede zapisywac co zjadlam - moze bedzie to wywolywalo u mnie wieksze wyrzuty sumienia odwazylam sie wejsc na wage i nie bylo to zbyt mile stwierdzilam, ze musze schudnac jakies 10kg czyli 1kg miesiecznie oj trzeba sie porzadnie wziac za siebie
zaraz tu mamie napisze liste zakupow, bo ewidentnie musze zmienic diete... samo jedzenie mniej tego co oni tam wsuwaja nie wystarczy... aha... zegnam sie z ziemniaczkami bedzie ciezko, ale mysle, ze one sa dla wagi zabojcze
Stary 2009-10-12, 11:37   #1078
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

wiecie co... zalozylam sobie zeszycik w ktorym bede zapisywac co zjadlam - moze bedzie to wywolywalo u mnie wieksze wyrzuty sumienia odwazylam sie wejsc na wage i nie bylo to zbyt mile stwierdzilam, ze musze schudnac jakies 10kg czyli 1kg miesiecznie oj trzeba sie porzadnie wziac za siebie
zaraz tu mamie napisze liste zakupow, bo ewidentnie musze zmienic diete... samo jedzenie mniej tego co oni tam wsuwaja nie wystarczy... aha... zegnam sie z ziemniaczkami bedzie ciezko, ale mysle, ze one sa dla wagi zabojcze
10 kg Lain chyba Cie poniosło na zdjęciach apsolutnie nie wyglada na to, żebyś musiala pozbyć sie az tylu kilogramów, a nawet bym powiedziala, że nie będzie to u Ciebie korzystne

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

a ziemniaki same w sobie nie sa bardzo kaloryczne, dopiero dodatki do nich zwiększają kalorczność i to często bardzo znacząco.
najmniej kaloryczne sa gotowane w skórkach

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-12, 11:41   #1079
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to strasznie duzo osob do was przyjmuja
my w sumie na pierwszym roku mielismy na roku ok 120 osob... w tym momencie (3 rok) po licznych perturbacjach ostalo sie ok. 70
ja mam w tym semestrze finanse przedsiebiorstw z jakims dziwnym gosciem... no ciekawe jak to bedzie

oj duzo dużo przyjmują, bo kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Na samym wydziale zarządzania na drugim roku jest jakieś 30 grup.

Ooo ja tez mam taki zeszycik i zapisuję sobie co jadłam danego dnia A ziemniaki same w sobie nie sa zabójcze-jeden ziemniaczek to jeszcze nie grzech-ale sosy do ziemniaków tak. A 10 kg to chyba za dużo masz do zrzucenia. W sensie, ze na pewno tyle nie masz. Nie przesadzajmy.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-12 o 11:42
Stary 2009-10-12, 11:42   #1080
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka funkcje pelnia druzbowie
No właśnie nie wiedziałam jak nazwać to że będę miała po 2 świadków...
Kiedyś słyszałam że świadkowie t mogą być tylko jedni a reszta to są drużbowie... (jak na amerykańskich filmach)
A ja po prostu nie mogłam się zdecydować i tak wyszło, że będą wyróżnione 2 kobitki

Cytat:
ceny ślubnych usług są baaaaardzo przesadzone.. szczególnie przez ten wyż demograficzny.. dajmy na to mój zespół na wesele.. w 2007 roku koleżanka brała ślub i cenili się na 2700zł na 2 dni wesela.. a na 2010 rok ponad 5000 sobie życzą!!! ja mam po znajomości 4500zł ale to i tak kosmos
a jak zobaczyłam ceny fotografów to też mnie zwaliło z nóg... 4 tysiące za usługę dla jednej pary młodej to przesada... jakoś 2 lata temu jak fotograf brał połowę tego to już był szok ale to co się teraz wyrabia to skandal.. i o ile zespół jest warty swoich pieniedzy tak za fotografa tyle nie dam choćbym miała sama sobie robić swoim aparatem zdjęcia
Ja znalazłam za 2200 video i foto...nie są to super artystyczne fotografie tylko takie normalne a film też nie jest zły. A zdjęcia w plenerze i tak kto inny mi będzie robił po znajomości więc luz. Cały czas się waham ale chyba ich weźmiemy...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości