|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Strasznie mi się ta kieca spodobała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
ja się właśnie tym zajmuję ![]() Cytat:
wydaje mi się że będzie nadal fajnie leżała, poza tym ładna ta sukienka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szukałam w necie DJ'ów, a teraz przeglądam oferty szkół tańca, bo chyba trzeba się będzie na jakieś lekcje wybrać ![]() Denerwuję się, bo rano będę jechała do weta z moją kochaną koteczką, której coś dolega, tak że siedzi calutki dzień w transpotrerku i prawie nie wychodzi, schudła już sporo i słabiutka jest ![]() Nawet na zawołanie na mizianki nie przychodzi, a to straszny przytulak normalnie jest ![]() Musimy jej zrobić badania krwi. Cytat:
![]()
![]() |
#1054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja na szczęście już kurs tańca mam wybrany i w piątek 16go zaczynamy ![]() Mam nadzieję że z Kotką będzie wszystko w porządku ![]() idę chyba spać bo jakoś... niedobrze mi... to chyba od tych wszystkich zdjęć i przeglądania forum w celu znalezienia opinii o interesujących mnie fotografach. A jutro przecież czeka mnie szukanie patrona ![]() dobrej nocy Toska, Jazz, reszta chyba już śpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
toskaKrk wysyłam PW
Witam przy poniedziałku dziewczyny, kolejny tydzień się rozpoczął, za oknem leje deszcz, a mi się nic nie chce ![]()
#1057 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że prace w mieszkaniu dobrze idą ![]() Cytat:
U mnie też ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jadę zaraz do Poznania przepisać się na jakieś zajęcia, które kończą się o rozsądnej godzinie ![]() Miłego dnia (chociaż przy takiej pogodzie to raczej mało możliwe ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() w Krk chyba sie tego nie praktykuje, bo nie slyszalam zeby ktos ze znajomych mial jakis taki kwitek ![]() ![]() a nauki w sumie zalatwilismy w 4h, wiec luuuz ![]() Cytat:
![]() u mnie na szczescie poki co wszyscy zdrowi ![]() ![]() dzis sie obudzilam z cala trojka spiaca w nogach... ze tez sie nie boja, ze komus kopa przez sen sprezentuje ![]() zastanawiam sie kiedy zaczna znaczyc teren, bo moi rodzice cos nie chca ich wczesniej kastrowac, a ja bym to zrobila najchetniej za 2 tygodnie ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 08:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Wtajemniczenie
|
Cześc dziewczyny
![]() ![]() Ja w szkole byłam i z tztem czas spędzałam, bardzo miło było ![]() ![]() Ale wczoraj się wkurzyłam na maksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A następne nauki w styczniu a wtedy mam sesje i odpada, a potem w maju-to znowu pewnie pierwsze zaliczenia i w ogóle przed obroną b ędzie gorący okres. Tż już kombinuje żeby za mnie ktoś z nim jeździł, np. moja siostra. Ale czy to wypali ehhh. Masakra normalnie. Zła jestem jak nie wiem co. Albo będziemy robić weekendowe w Poznaniu, bo już naprawde innego wyjścia nie widzę. Bo tzt też nie może zostac na miejscy, zebyśmyw ciągu tygodnia chodzili na nauki. A teraz nadrabiam ![]()
#1060 |
Zakorzenienie
|
obca kurczę szkoda, ale moze właśnie ktoś za ciebie by pojechał i szczeście, ze to nie jest jeszcze jakieś super pilne i macie czas
![]()
#1061 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No z siostra to taki problem jest, że ona też chodzi do szkoły w weekendy. Więc dziwnie by to wyglądało jakby jeden tydzień ona jeździła a drugi ja ![]() ![]()
![]() |
#1062 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale zabieram się zaraz do pracy bo na 14 mam mierzenie sukni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale wstałam wkurzona, nie dość że po 2 nad ranem zasnęłam to o 9 obudziła mnie znowu wiertarka w mieszkaniu obok wwiercająca się w moją ścianę ![]() ![]() ![]() Obca niezłą fantazję ma Twój profesor, jeszcze nie słyszałam żeby dzielić na grupy po znakach zodiaku ![]() ![]() Dziewczyny idę się szykować bo jak już wczoraj wspominałam dzisiaj idę w poszukiwaniu patrona tj. właściwie swojego pracodawcy bo chciałabym by zatrudnił mnie ktoś na etat więc proszę trzymajcie kciuki bo bardzo bym chciała żeby się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niektórzy to mają wyobraźnię ![]() tylko tych nauk szkoda.. ale ja też teraz nie dam rady tego zrobić i idę dopiero w lutym więc spokojnie i ty coś wymyślisz ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że opowiesz nam wieczorkiem co ciekawego w salonie spotkałaś ![]() kurczę ja odkąd mam już suknię zamówioną to jakoś w ogóle już zapomniałam o tym problemie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1066 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No a profesor faktycznie nawiedzony. Jeszcze coś tam powymyślał ale już nie pamiętam, za dużo tego było. Trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No musimy coś wymyślić. Jeszcze muszę jechac do innych kościołó zobaczyć kiedy sa te nauki, może akurat coś przypasujemy ![]() A prowadzącego nauki na moim ślubie nie będzie, bo nauki nie są w mojej parafii.
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Widzę że większość pracowity weekend miała ![]() ![]() Jazz ekstra kieca! ![]() ![]() Tak mi przemknęło, że była rozmowa o świadkach..ja też miałam problem z wyborem ale skończyło się na tym że będzie świadkowała moja siostra i brat tżta + będziemy mieli (tylko jak to nazwać - drużbantów...?) dodatkowo moją przyjaciółkę + przyjaciela tżta ![]() Jak się uda to załatwię dzisiaj foto i video ![]() ![]() obca dzielenie wg zodiaku pierwsza klasa ![]() ![]() certina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W dodatku krew miała dziwny kolor i boję się bo nikt nie wie co to oznacza. W jakim wieku masz kocurki? Wiesz, że może być tak, że jeśli zaczną znaczyć, to nawet po kastracji taki behawior im zostanie ![]() My wykrastowaliśmy w zeszły piątek około półrocznego Zefirka, mimo że jajka miał malutkie ![]()
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak zobaczyłam ceny fotografów to też mnie zwaliło z nóg... 4 tysiące za usługę dla jednej pary młodej to przesada... jakoś 2 lata temu jak fotograf brał połowę tego to już był szok ale to co się teraz wyrabia to skandal.. i o ile zespół jest warty swoich pieniedzy tak za fotografa tyle nie dam choćbym miała sama sobie robić swoim aparatem zdjęcia ![]()
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale sie wlasnie objadłam, dla tego smaku tortilli warto bylo przejechać ponad 2000 km ![]() a dziś odkryłam, że z podsmazanym bekonem i pieczarkami smakuje prześwietnie ![]() a teraz muszę się zmusić i ruszyć tyłek i posprzątać moje i Tż gniazdko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do tego jeszcze teraz nasza przeprowadzka do większego domku, gdzie będziemy mieli taką sypialnię, że ganiać się mozna ![]() ![]() ![]() muszę teraz rozplanować gdzie co postawię, kupic kilka drobiazgów i będzie cacy ![]() a ile mam radości z kupowania zwykłych rzeczy do domu, chociażby ostatnio ściereczki do kuchni ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2009-10-12 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a w kwestii kupowania rzeczy do domu to witaj w klubie podniecających się zwykłą ściereczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1074 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co studiujesz? ![]() ja to mam teraz klawe zycie ![]() ![]() ![]() ![]() Certina trzymam kciuki ![]() monitoruje sytuacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie cwiczylismy z Franeczkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 11:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() całe szczęście, że my mamy sprzęciory te wieksze bo kurde kasy idzie na to, że nie wiem. teraz musimy kupić tylko nowa mikrofalowkę i mikser dla mnie bo bym popiekła jakies ciasteczka ![]() już nawet upatrzylam sobie jeden, nie jest drogi wiec kupie go w piątek, nie ma co przeplacac bo tutaj idealnie dziala system wymieniania towarow więc jak tylko sie cos zespuje to raz dwa do sklepu i wymieniają ![]() ![]() aaaa, no i żelazko musze kupić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Wtajemniczenie
|
Mozna nawet powiedzieć, że ponad 200. Bo 8 grup po około 30 osób. No a wykłady mamy wszyscy razem A studiuję finanse i rachunkowość przedsiębiorstw.
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my w sumie na pierwszym roku mielismy na roku ok 120 osob... w tym momencie (3 rok) po licznych perturbacjach ostalo sie ok. 70 ![]() ja mam w tym semestrze finanse przedsiebiorstw z jakims dziwnym gosciem... no ciekawe jak to bedzie ![]() wiecie co... zalozylam sobie zeszycik w ktorym bede zapisywac co zjadlam - moze bedzie to wywolywalo u mnie wieksze wyrzuty sumienia ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz tu mamie napisze liste zakupow, bo ewidentnie musze zmienic diete... samo jedzenie mniej tego co oni tam wsuwaja nie wystarczy... aha... zegnam sie z ziemniaczkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a ziemniaki same w sobie nie sa bardzo kaloryczne, dopiero dodatki do nich zwiększają kalorczność i to często bardzo znacząco. najmniej kaloryczne sa gotowane w skórkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ooo ja tez mam taki zeszycik i zapisuję sobie co jadłam danego dnia ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-12 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiedziałam jak nazwać to że będę miała po 2 świadków...
Kiedyś słyszałam że świadkowie t mogą być tylko jedni a reszta to są drużbowie... (jak na amerykańskich filmach ![]() A ja po prostu nie mogłam się zdecydować i tak wyszło, że będą wyróżnione 2 kobitki ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.