Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 14:00   #1141
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Hej dziewczynki! jak zwykle szalejecie z postami! Chciałam się pochwalić, że OD DZIŚ MAM 2 Z PRZODU! 299

Wiecie, że 2 znajome pary ode mnie z miejscowości biorą ślub w ten sam dzień co my? Jakoś jak 2 lata przed ślubem podpisywaliśmy umowę o salę, nikt nie wspominał o ślubach, a teraz w przyszłym roku mamy tyle wesel oprócz własnego, że nie wiem jak się z kasą wyrobimy! jakoś tak myślałam, że tylko my jedni jedyni bierzemy w tym dniu ślub i było mi z tym dobrze :P

I jeszcze jedną rzeczą się pochwalę- od soboty mamy już fundamenty do naszego domu. teraz wiem, ze będzie ogromniasty...TŻ strasznie się przy tym natyrał i aż mi go szkoda! W postępach ślubnych na razie nic się nie dzieje.
Zaczęły mi się studia i jestem podłamana co niektórymi prowadzącymi, będzie przerąbane. już dziś wypozyczyłam górę książek do czytania!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:01   #1142
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Ona888 Pokaż wiadomość
Czy mogę do Was dołączyć ?? Ja również wychodzę za mąż w 2010, a dokładniej 09.10.2010 r.
Możesz do Nas dołączyć.Witam kolejną Panienke Młodą 2010

Ej skąd mi sie wziąl ten smutas przy temacie???
Już wiem,smutas usunięty.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-12 o 14:09
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:05   #1143
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

póki co mój tż w złoto inwestować nie chce, więc jakichś rewelacyjnych skoków nie będzieCoś tam gadl z kimś o cenach złota, ale się nie przysłuchiwałam, ogólnie bez paniki
może i wielkich skoków nie będzie ale moje obrączki kosztowały 709zł za sztukę a teraz są po 575zł i nie chcę żeby wracały do swojej poprzedniej ceny nawet i 200zł oszczędności jest dobre

Cytat:
Czy mogę do Was dołączyć ?? Ja również wychodzę za mąż w 2010, a dokładniej 09.10.2010 r.
witamy witamy pewnie że możesz dołączyć
widziałam kalendarz jaki kasia zrobiła troszkę rozmnożyły się pmki październikowe bo mało was strasznie było do tej pory- za to w sierpniu mnóóóóstwo ślubów

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! z w przyszłym roku mamy tyle wesel oprócz własnego, że nie wiem jak się z kasą wyrobimy! jakoś tak myślałam, że tylko my jedni jedyni bierzemy w tym dniu ślub i było mi z tym dobrze :P
u mnie też trochę wesel się szykuje...
styczeń, maj, czerwiec, lipiec, sierpień=nasze narazie tyle ujawnionych a kto wie co jeszcze wyskoczy i kto nas zechce zaprosić
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:06   #1144
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że możesz. Witamy
Napisz coś więcej o Was.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
O matko jakie wymagania,to wolno to nie wolno. Nie chciałabym takiego kociołku.
Mi te wymagania nie przeszkadzają, bo są normalne i zgodne z moim gustem, więc luz. A poza tym fajnie, że od razu dostaliśmy karteczkę z rozpiską co wolno, czego nie i jakie dokumenty mamy przynieść. Przynajmniej później nie będzie przykrego zaskoczenia.
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:08   #1145
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Pewnie, że możesz. Witamy
Napisz coś więcej o Was.
Mi te wymagania nie przeszkadzają, bo są normalne i zgodne z moim gustem, więc luz. A poza tym fajnie, że od razu dostaliśmy karteczkę z rozpiską co wolno, czego nie i jakie dokumenty mamy przynieść. Przynajmniej później nie będzie przykrego zaskoczenia.
No to dobrze,że wymagania Ci/Wam nie przeszkadzają.W sumie jak macie rozpiske,to przynajmniej wiecie co jak z czym i zaskoczenie nie będzie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:14   #1146
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj nowa PM
Stary 2009-10-12, 14:18   #1147
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
No to dobrze,że wymagania Ci/Wam nie przeszkadzają.W sumie jak macie rozpiske,to przynajmniej wiecie co jak z czym i zaskoczenie nie będzie.
Kwiatów sztucznych i bramy triumfalnej i tak byśmy nie chcieli. To, że nie można po mszy kwiatów wynosić z kościoła to dla mnie normalne i oczywiste. Tylko może z tymi krzesłami to taki dziwny wymysł. Ale chodzi o to, że te krzesła są nowe i pasują idealnie do wystroju kościoła i dlatego nie należy ich zakrywać materiałem. Przystroimy je kwiatkami i też będzie ładnie
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 14:20   #1148
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Onalla jesteś genialna!!!!!!!!!!!!!!!! tak jak zaczęłam myśleć o twojej sypialni to stanęła mi przed oczami moja duża pusta sciana w pokoju w przyszłym mieszkanku genialnie by się tam coś takiego nadawało!!! a już się martwiłam że będę miała pokój bez duszy hehe
gdzie się kupuje takie zdjęcia??? mnie by aż takie gigantyczne plakaty nie interesowały- raczej trzy ramki umieszczone w poziomie jedna obok drugiej.. a salon będę miała brązowo-kremowo-pomarańczowy ale super wizja!!!!!!!!!!!!!!!!! Onaella jesteś moją muzą
mów mi tak jeszcze

a co do plakatu to myślę, ze mozesz poszukać np w tesco czy lecrec i sama pociąć (jak nic nie znajdziesz gotowego, juz podzielonego).
Mi sie widzi albo z 4 mniejszych kwadratów tworzących jeden duży albo 3 pionowe obok siebie, tylko tutaj będzie gorzej z ramkami.

w ogóerl to już nie moge doczekać się jak pojedziemy na carbota ( to sa bardzo popularne w UK targi, gdzie sprzedaje sie różne rzeczy na swierzym powietrzu i mozna znaleźć takie cudeńka, że nie wiem i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Szczególnie rózne rzeczy do domu, typu lampki, ramki, obrazy, z resztą wszystko tam jest

np w zeszłym roku kupilam nowiutki w pudelku album na zdjecia, oprawiony skorą z prawdziwymi srebrnymi wykonczeniami, za uwaga...... 50 p co daje jakies 2,5 zl

mam mnóstwo ramek na zdjęcia stamtąd, szafeczke, kilka koszyczków takich do lazienki co u nas w Pl są często za prawie 100 zł
ahhhh.....uwielbiam je

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:21   #1149
lain
Zakorzenienie

Cytat:
10% rabatu to ponad 400 zł mniej, wiec jestem mega szczęsliwa, bo myślałam, że nie dostaniemy na nie rabatu a tu taka niespodzianka
nie no, te rabaty zazwyczaj sa na caly asortyment, wiec mysle, ze spokojnie dostaniecie, bo czemu by nie
my raczej w Aparcie nie bedziemy kupowac obraczek, bo nam sie nie podobaja, wiec jak ktos by chcial to prawdopodobnie moge w grudniu odstapic nasz kupon znizkowy przyjmuje zapisy

wlasnie czytam artykul, ze w centrum handlowym, ktore sie w listopadzie otwiera niedaleko bedzie pierwszy w Polsce nie multipleks tylko gigapleks kinowy ale kombinuja ale fajnie - bedziemy miec do kina 3 minutki
w sumie na rozpisce sklepow jest troche takich, ktorych nie kojarze. mam nadzieje, ze pojawia sie jakies nowe fajne i ma byc jakis Apart Exclusive
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:24   #1150
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kolejną pmkę z "mojego" dnia Super że Nas coraz więcej
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:41   #1151
can't be perfect
Wtajemniczenie

melduje się kolejna Panna Młoda z suknia slubną

niestety zdjęcia nie mam.. chciąłam zrobic ale pani coś tam się wykręcała że może narzeczony zobaczy to cos tam to coś tam, ze za dużo potem będe mysleć i wiele razy zmienię zdanie więc się nie kłóciłam wydaje mi się że bały się że pójde sobie taką samą uszyć.. bo kaucji się wpłaca tylko 200 zł.. ogólnie to fajnie bo za 800 zł wypozyczam i mam wliczone wszystkie dodatki do sukni w tym: bolerko, welon rekawiczki i coś tam jeszcze, welon chcę sobie kupić więc wyniesie mnie to max 120 zł.. sa też do kupienia u nich bardotki za 55 zł z silikonowymi pasami więc tez tanioszka..

mam już chyba upatrzone buty na niewielkim obcasie, chciałam takie 3 cm, ale opani powiedziała że lepiej w tym troszkę większym.. buty sa pokryte taką koronka i dodatkowo będą srebrne cekinki po bokach bo mam srebrne elementy sukni, i będa w lekkim szpicu, chciałam okragłe ale pani powiedziały że mam suknię jakoś ułożoną w trójkaty i że nie będzie pasować buty to koszt 189 zł, więc nie jest tragicznie i chociaz noszę 41 to zmieściłam się w 40 i sa dobre i będa na białym obcasie i bezowym spodzie prawdopodobnie najfajniejsdze jest to że po slubie mogę iśc do nich i za dodatkową kasę u nich przefarbowac np na czarne wtedy to nie będzie jedorazowy wydatek tylko będę mogła je póxniej jeszcze nosić
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 14:45   #1152
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
mów mi tak jeszcze

a co do plakatu to myślę, ze mozesz poszukać np w tesco czy lecrec i sama pociąć (jak nic nie znajdziesz gotowego, juz podzielonego).
Mi sie widzi albo z 4 mniejszych kwadratów tworzących jeden duży albo 3 pionowe obok siebie, tylko tutaj będzie gorzej z ramkami.

w ogóerl to już nie moge doczekać się jak pojedziemy na carbota ( to sa bardzo popularne w UK targi, gdzie sprzedaje sie różne rzeczy na swierzym powietrzu i mozna znaleźć takie cudeńka, że nie wiem i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Szczególnie rózne rzeczy do domu, typu lampki, ramki, obrazy, z resztą wszystko tam jest

np w zeszłym roku kupilam nowiutki w pudelku album na zdjecia, oprawiony skorą z prawdziwymi srebrnymi wykonczeniami, za uwaga...... 50 p co daje jakies 2,5 zl

mam mnóstwo ramek na zdjęcia stamtąd, szafeczke, kilka koszyczków takich do lazienki co u nas w Pl są często za prawie 100 zł
ahhhh.....uwielbiam je
wow szczęściara album za 2,5 toż to marzenie szczególnie teraz jak urządzacie się w nowym domku to wam się przydadzą takie cudeńka
ja właśnie będę musiała zapolować na koszyczek wiklinowy żeby w łazience sobie w nim ustawić kosmetyki bo w mojej przyszłej łazience nie będę miała za dużo miejsca na kosmetyki a do szafki się schylać po każde mazidło to niewygodnie będzie-lepiej jak takie rzeczy jak balsa, pianka do włosów, krem do twarzy są pod ręką więc wiklinowy brązowy koszyczek to jest moje marzenie muszę się wybrać do home&you w weekend

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nie no, te rabaty zazwyczaj sa na caly asortyment, wiec mysle, ze spokojnie dostaniecie, bo czemu by nie
my raczej w Aparcie nie bedziemy kupowac obraczek, bo nam sie nie podobaja, wiec jak ktos by chcial to prawdopodobnie moge w grudniu odstapic nasz kupon znizkowy przyjmuje zapisy
ja się zapisuję:jupi : jeśli się skończy promocja na nasze obrączki to by było zbawienie:jup i:
Stary 2009-10-12, 14:46   #1153
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no my byśmy musieli długo czekać na kościelny gdybyśmy mieli sami za niego płacić
a taki cywilny to ile wcześniej trzeba załatwić? 2-3 miesiące wystarczą by termin zaklepać?
Wystarczy miesiąc, musicie mieć skrócone akty urodzenia i dowody, a świadkowie tylko dowody. Wpłacacie opłatę urzędową i to wszystko.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:49   #1154
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

niestety zdjęcia nie mam.. chciąłam zrobic ale pani coś tam się wykręcała że może narzeczony zobaczy to cos tam to coś tam, ze za dużo potem będe mysleć i wiele razy zmienię zdanie więc się nie kłóciłam wydaje mi się że bały się że pójde sobie taką samą uszyć.. bo kaucji się wpłaca tylko 200 zł.. ogólnie to fajnie bo za 800 zł wypozyczam i mam wliczone wszystkie dodatki do sukni w tym: bolerko, welon rekawiczki i coś tam jeszcze, welon chcę sobie kupić więc wyniesie mnie to max 120 zł.. sa też do kupienia u nich bardotki za 55 zł z silikonowymi pasami więc tez tanioszka..

mam już chyba upatrzone buty na niewielkim obcasie, chciałam takie 3 cm, ale opani powiedziała że lepiej w tym troszkę większym.. buty sa pokryte taką koronka i dodatkowo będą srebrne cekinki po bokach bo mam srebrne elementy sukni, i będa w lekkim szpicu, chciałam okragłe ale pani powiedziały że mam suknię jakoś ułożoną w trójkaty i że nie będzie pasować buty to koszt 189 zł, więc nie jest tragicznie i chociaz noszę 41 to zmieściłam się w 40 i sa dobre i będa na białym obcasie i bezowym spodzie prawdopodobnie najfajniejsdze jest to że po slubie mogę iśc do nich i za dodatkową kasę u nich przefarbowac np na czarne wtedy to nie będzie jedorazowy wydatek tylko będę mogła je póxniej jeszcze nosić
To chociaż na modelce pokaż

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Wystarczy miesiąc, musicie mieć skrócone akty urodzenia i dowody, a świadkowie tylko dowody. Wpłacacie opłatę urzędową i to wszystko.
Najwcześniej na pół roku przed można (przynajmniej w warszawie - ale myślę że to standard dla wszystkich usc)
Stary 2009-10-12, 14:49   #1155
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

w końcu ta suknia z kokardką będzie twoja?? wiesz jak czytam opis tego salonu gdzie wypożyczasz suknię to brzmi jak jakies marzenie- wszystko gratis albo tak tanio że szok ale to dobrze! będziesz miała full serwis za małą kasę
chociaż lepiej pójdź wczesniej zaklep sobie bolerko itd bo jak np ja mierzyłam w swoim salonie welony i bolerka to taaakie jakieś brzydkie mieli i niepasujące do sukni że w końcu zamówiłam do kompletu do sukni żeby się nie martwić że będzie lipa..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 14:56   #1156
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ładniutkie te obrączki.
A czemu tej nowej koleżanki nie lubicie???
bo jest nauczycielkowata i taką ąę pie..ę

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
I jeszcze jedną rzeczą się pochwalę- od soboty mamy już fundamenty do naszego domu. teraz wiem, ze będzie ogromniasty...TŻ strasznie się przy tym natyrał i aż mi go szkoda! W postępach ślubnych na razie nic się nie dzieje.
superJak fundamenty Ci się wydają duże to ja nie chcę wiedziec jaki ten dom będzie po postawieniu ścian, bo fundamenty optycznie zawsze sa mniejsze niż efekt koncowy

Cytat:

wlasnie czytam artykul, ze w centrum handlowym, ktore sie w listopadzie otwiera niedaleko bedzie pierwszy w Polsce nie multipleks tylko gigapleks kinowy ale kombinuja ale fajnie - bedziemy miec do kina 3 minutki
w sumie na rozpisce sklepow jest troche takich, ktorych nie kojarze. mam nadzieje, ze pojawia sie jakies nowe fajne i ma byc jakis Apart Exclusive
własnie nie na cały sortyment, bo czasem było zastrzeżeni, że na wszystko poza obrączkami (mam tą kartę już 4 lata i zdarzały sie takie *)
Ciekawa jestem czy oni sie wyrobia do listopada, bo póki co tam jeszcze sam beton, nawet w zeszły czwartek tamtędy jehałam i sie przygladałam. 3 minutki chyba w nocy jak na tej trasie jest pełno swiateł i wieczne korkiA taka mała odlgłośc do kina jest zgubna, my mamy teraz o kina 3 minutki autem i raz umówiliśmy sie ze znajomymi i nie braliśmy auta, bo po kinie imprezka no i wyszliśmy 5 minut przed umówionym czasem i sie spóźniliśmy, bo piezo to jednk sie okazał spory kawałek Ciekawe co to takiego gigapleksI czy wygonie sie na tym będzie ogladało filmy. A Apart Exclusive to na pewno nie dla mnie, bo tam sa te wszystkie zegarki za setki tysięcy i biżu za co najmniej kilkakanścieTak że moja noga raczej tam szybko nie postanie

Cytat:

czyli nie kupiłas sukni tylko zarezerwowałaś do wypożyczenia czy jak?Tak czy inaczej fajnie, tylko pokaż jaka
Stary 2009-10-12, 14:56   #1157
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
To chociaż na modelce pokaż
proszę

Cytat:
w końcu ta suknia z kokardką będzie twoja?? wiesz jak czytam opis tego salonu gdzie wypożyczasz suknię to brzmi jak jakies marzenie- wszystko gratis albo tak tanio że szok ale to dobrze! będziesz miała full serwis za małą kasę
chociaż lepiej pójdź wczesniej zaklep sobie bolerko itd bo jak np ja mierzyłam w swoim salonie welony i bolerka to taaakie jakieś brzydkie mieli i niepasujące do sukni że w końcu zamówiłam do kompletu do sukni żeby się nie martwić że będzie lipa..
no fajnie w tym salonie jest jest tam wszystko co potrzebne do slubu, bo oni zajmuja się też zaproszeniami, dekoracją sal itp, nawet biuzuterie, bieliznę itp rzeczy mjaą, jak nie mają w salonie to wtedy zamawiają

samoa tak ja będe wypozyczać

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-10-12 o 14:58
Stary 2009-10-12, 15:02   #1158
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
W papierach zawsze masz rubryczkę z nazwiskiem panieńskim, więc raczej nie ma problemu. No ale ja w sumie też dlatego biorę ślub w maju (tyle, że konkordatowy od razu), żeby mieć nowe nazwisko na dyplomach ;-)

A tak chciałam zostać przy swoim, bo mam takie fajne
A ja zostałam przy swoim i TŻ na moje zmienił).
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:03   #1159
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
proszę

no fajnie w tym salonie jest jest tam wszystko co potrzebne do slubu, bo oni zajmuja się też zaproszeniami, dekoracją sal itp, nawet biuzuterie, bieliznę itp rzeczy mjaą, jak nie mają w salonie to wtedy zamawiają

samoa tak ja będe wypozyczać
to ta która przymierzałaśA powiedz jak oni Ci ja dopasują, jak to się wszystko odbywa i czy oni nie będa jej dopasowywac do nikogo innego i jej nie spieprzą?I tak mas ślub w maju, więc będziesz pierwsza pewnieBardzo ładna ta suknia, będiesz ślicznie wyglądaćTylko błagam bez rękawiczek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 15:04   #1160
tancerka212
Zakorzenienie

can't bardzo ładna ta suknia ciekawa jestem jak wygląda na tobie
jej jak ja się cieszę że zrobilam sobie fotki w sukni bo znów dziś miałam mały kryzys czy nie powinnam wybrać "szerszej" sukni ale znów sobie pooglądałam fotki w powiększeniu i już znów mam spokój ducha

dobra spadam na zajęcia papapa
Stary 2009-10-12, 15:05   #1161
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

a jaka reakcja była twoich tesciów? pierwszy raz spotkałam się z takim czymś że meżczyzna zmienił nazwisko po slubie na zony w sumie tez fajnie bo przecież jest gdzies napsiane że mąż może przyjąć nazwisko żony

ja mam pospolite nazwisko.. TŻ bardzo niespotykane i interesujące że prawie nikt nie wie jak to się pisze i dlatego biorę nazwisko po TŻcie

Cytat:
to ta która przymierzałaśA powiedz jak oni Ci ja dopasują, jak to się wszystko odbywa i czy oni nie będa jej dopasowywac do nikogo innego i jej nie spieprzą?I tak mas ślub w maju, więc będziesz pierwsza pewnieBardzo ładna ta suknia, będiesz ślicznie wyglądaćTylko błagam bez rękawiczek
no ja nie chcę rękawiczek

jak ją pierwszy raz przymierzałam to była mi za krótka.. umówiłam się drugi raz to oni mi ją wydłużyli bo mają zapasy materiału schowane w talii i teraz wygląda super oni dopasowują ją do mnie, pierwsza przymiarke mam niecały miesiąc przed slubem.. gdyby coś spieprzykli chociaz pani mnie zapewniła że nie ma takiej opcji to powiedziała że wtedy szyją mi nową suknię i są to w stanie zroić przez kilka dni więc sie nie martwię terazx suknia czeka tylko na mnie

Cytat:
can't bardzo ładna ta suknia ciekawa jestem jak wygląda na tobie
jej jak ja się cieszę że zrobilam sobie fotki w sukni bo znów dziś miałam mały kryzys czy nie powinnam wybrać "szerszej" sukni ale znów sobie pooglądałam fotki w powiększeniu i już znów mam spokój ducha

dobra spadam na zajęcia papapa
ja noszę rozmiar 40, a modelka 38 ja mam troszkę szersze ramiona i muszę je ładnie wyrzeźbić coby były ładniejsze suknia jest idealna tylko mam za duży biust i jedynie muszą mi poszerzyc własnie w niuście

ja przestaję mysleć o sukni, wykasowalam wszelkie inne zdjęci.. to jest ta jedyna i nie zamienię jej na żadną inną

Czas edycji: 2009-10-12 o 15:12
Stary 2009-10-12, 15:07   #1162
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio na jkiejś imprezie (a że nie pamiętam na której to znaczy, że dobra impreza to była) własnie rozmawialiśmy o przyjmowaniu nazwiska żony i o dziwo większośc chłopaków nie miała nic przeciwko(a myślałam, że będą bardzo przeciw), burzyli się tylko na podwójne nazwisko u facetaAle żadne nie chciał nazwiska swojej narzeczonej, bo inni sobie mogą a oni chca tradycyjnie
Stary 2009-10-12, 15:13   #1163
Aaś
Zakorzenienie

can't fajna suknia i podejrzewam, że masz ładny biust bo to takiej to tylko z takim

Ja to mam pokręcone nazwisko które bez literowania ani rusz i nie mogę się doczekać aż zmienię na "pospolite" tżta
Stary 2009-10-12, 15:13   #1164
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja się zapisuję:jupi : jeśli się skończy promocja na nasze obrączki to by było zbawienie:jup i:
ok ale czy Wy tez juz przypadkiem tej karty nie macie? o jak macie to tez dostaniecie taki rabat na pewno

Cytat:
Ciekawa jestem czy oni sie wyrobia do listopada, bo póki co tam jeszcze sam beton, nawet w zeszły czwartek tamtędy jehałam i sie przygladałam. 3 minutki chyba w nocy jak na tej trasie jest pełno swiateł i wieczne korkiA taka mała odlgłośc do kina jest zgubna, my mamy teraz o kina 3 minutki autem i raz umówiliśmy sie ze znajomymi i nie braliśmy auta, bo po kinie imprezka no i wyszliśmy 5 minut przed umówionym czasem i sie spóźniliśmy, bo piezo to jednk sie okazał spory kawałek Ciekawe co to takiego gigapleksI czy wygonie sie na tym będzie ogladało filmy. A Apart Exclusive to na pewno nie dla mnie, bo tam sa te wszystkie zegarki za setki tysięcy i biżu za co najmniej kilkakanścieTak że moja noga raczej tam szybko nie postanie
no wlasnie tez sie zastanawiam, ale skoro sami przyspieszyli otwarcie to chyba sie wyrobia (jakis czas temu otwarcie mialo byc w grudniu ). i pisza, ze jest ukonczone 95% inwestycji i ze sklepy, kino itp juz sobie od jakiegos czasu robia wykonczenia
pewnie otworza, ale beda jakies niedorobki jak na otwarciak GK albo jeszcze beda cos cichaczem na otwarciu konczyc
od mojego TZa jest tam 2km, a swiatla sa doslownie 3 razy i na szczescie sie dosc dobrze uladaja (nie tak jak na niejakiej ulicy Witosa ) wiec mysle, ze spokojnie skoro swit tez do kina nie jezdzimy tylko zawsze wieczorkiem damy rade

wg nich nazywa sie to gigapleks, bo: "zajmował będzie dwa poziomy, na których znajdą się dwa bary, kawiarnia i 20 klimatyzowanych sal kinowych, w tym dla najbardziej wymagających klientów 3 luksusowe sale VIP-owskie i strefa VIP o najwyższym standardzie"
swoja droga - ale wymyslaja ciekawe co to beda dla nich "wymagajacy klienci"
mysle, ze sale i fotele beda takie jak we wszystkich CC, wiec o wygode sie nie martwie

a moja noga jak najbardziej tam postanie lubie sobie ogladac takie rzeczy szczegolnie wypasione zegarki, ze swiadomoscia, ze mozna by miec za to dom

Can't fajna ta suknia a te ramiaczka tam u gory to z czego sa? tam w momencie jak sie to biale konczy ?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-12 o 15:23
Stary 2009-10-12, 15:17   #1165
201701300931
Konto usunięte

Jeszcze co do nazwisk: znam dużo facetów, którzy chętnie by wzięli moje nazwisko. TŻ pewnie też, jakby był młodszy i miał więcej pstro w głowie A tak to będę miała Jego ;-)

Udało mi się wcześniej dojechać do pracy, więc wróciłam wcześniej do domu I zaraz obiad gotować, potem będę polować na płaszczyk na allegro, a potem zakupy ;-)
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:21   #1166
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
can't fajna suknia i podejrzewam, że masz ładny biust bo to takiej to tylko z takim

Ja to mam pokręcone nazwisko które bez literowania ani rusz i nie mogę się doczekać aż zmienię na "pospolite" tżta
w sumie ta suknia eksponuje biust... ja mam 75 D (przynajmniej takie staniki kupuję )

Cytat:
Can't fajna ta suknia a te ramiaczka tam u gory to z czego sa? tam w momencie jak sie to biale konczy ?
potem sa takie cieniutkie rameczki z tego samego materiału i doszyte cekinowe srebrne elementy i to wygląda tak jakby ramiączko było z takich drobnych cekin jakby nie wiem czy to jasno wyjasniłam

a słuchajce.. był poruszany ten temat ale nie pamietam za bardzo jakba będziecie mieć wódke na weselu??
byłam na promocji abslowenta w weekend i klkienci się skarża że BOLS i ABSOLWENT się strasznie popsuł

ja wiem na pewno że nie będziemy mieć Pana tadeusza, ale to nie ma nic wspólnego z jakością wódki

Czas edycji: 2009-10-12 o 15:23
Stary 2009-10-12, 15:26   #1167
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie ta suknia eksponuje biust... ja mam 75 D (przynajmniej takie staniki kupuję )

potem sa takie cieniutkie rameczki z tego samego materiału i doszyte cekinowe srebrne elementy i to wygląda tak jakby ramiączko było z takich drobnych cekin jakby nie wiem czy to jasno wyjasniłam

a słuchajce.. był poruszany ten temat ale nie pamietam za bardzo jakba będziecie mieć wódke na weselu??
byłam na promocji abslowenta w weekend i klkienci się skarża że BOLS i ABSOLWENT się strasznie popsuł

ja wiem na pewno że nie będziemy mieć Pana tadeusza, ale to nie ma nic wspólnego z jakością wódki
No właśnie my doszłyśmy razem wspólnie do wniosku że ABSOLWENTOWI mówimy głośne i zdecydowanie NIE! Żadna nie bła jego zwolenniczką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 15:28   #1168
onaella
Zakorzenienie

a ja już poskładalam dwa prania i teraz chwila relaksu

jeszcze muszę pościel zmienić i chyba poczekam z tym na Tż bo ta nasza king size to mnie przytłacza

macie jakis sprawdzony przepis na pirre żeby było takie gladkie i delikatne ale nie rozwodnione

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:29   #1169
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie my doszłyśmy razem wspólnie do wniosku że ABSOLWENTOWI mówimy głośne i zdecydowanie NIE! Żadna nie bła jego zwolenniczką

no a niby na szkoleniu było że abslowent to nr 1 wsród poliskich wódek i że zajmuje 7 miejsce na świecie
Stary 2009-10-12, 15:33   #1170
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Pana Tadka, Smirnoffa albo Luksusowa... zalezy czyj lobbing okaze sie najskuteczniejszy
Bols to juz dawno temu byl kiepsciutka wodka, wiec to juz raczej nie popsucie sie tylko fatalna jakosc... Absolwent to samo... zawsze to byla wodkowa marnizna moj TZ mowi, ze w zyciu Absolwenta do ust nie wezmie

w Tatrach sa intensywne opady sniegu jakby tak mi przez najblizsze dwa miesiace napadlo na stokach z metr sniegu to bylabym przeszczesliwa bo wlasnie zastanawiam sie, czy jest co liczyc na srodek grudnia (wtedy mielibysmy czas wyskoczyc na kilka dni) czy raczej nastawiac sie dopiero na styczen
a u mnie tak dzis paskudnie, ze az przykro to juz wolalabym snieg za oknem widziec

Cytat:
no a niby na szkoleniu było że abslowent to nr 1 wsród poliskich wódek i że zajmuje 7 miejsce na świecie
wtf?
to chyba producent Absolwenta tak twierdzi
nr 1 to moze byc Belvedere albo Chopin a nie jakis Absolwent moze nr 1 od konca albo nr 1 w sprzedazy, bo tani to ludzie kupuja, szczegolnie ci ktorym zwisa co pija, byle tylko pic
swoja droga co to za szkolenie mialas?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-12 o 15:36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości