![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
ciiri okej ;*
[...] bo chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię,
mój narkotyku, mój tlenie - daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję.
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
Mężczyźni są bardzo dziwni.
Wszyscy, których dotychczas spotkałam. Mogą bić, krzyczeć, grozić, ale kobieta napawa ich śmiertelnym lękiem. Może nie ta, z którą się ożenili, ale zawsze jest jakaś, która przepełnia ich strachem i umie podporządkować wszystkim swoim kaprysom. Choćby ich własna matka. |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
peculiarity !. ;*. okradam ! <3
` Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość.. `. To właśnie wtedy uderzył ją w twarz, zepchnął ze szczytu i patrzył jak spada.. Podał jej dłoń, lecz nie spojrzał w jej pełne miłości oczy. Odszedł. ` musisz powrócić wraz z moją wiarą anioły przecież nie umierają.. " Nie czuję się ani szczęsliwa, ani nieszczęsliwa i tego nie moge dłużej znieść.." / Weronika postanawia umrzeć. `. Czy Ty wiesz, ze oddalabym wszystkie Twoje zasrane anioły za jedną godzinę z nim. ?? Tą jedną, jedyną godzine?! Żeby mu powiedzieć to czego nie zdązylam. Czy Ty wiesz co powiedziałabym mu jako pierwsze?! Powiedziałabym mu, że najbardziej żałuje tych wszystkich grzechów, których nie zdązylam z nim popełnic.. "...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się po świecie. A w szczególności zrozumie,że gdy ją boli, to tak naprawdę nie boli. Gdy jej sie chce, to tak naprawdę jej się nie chce, a gdy nie chce, to właśnie chce. Gdy płacze, to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza,a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochote na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś-to znaczy,że przewróciło jej się w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupia kurą. Jesli jest sama, to znaczy że nikt jej nie chciał, a jesli jest z kimś, to znaczy że cwana." ` A przed człowiekiem schronić się można jedynie w objęcia innego człowieka.. "Najpierw swoją niewiernością zabił moją miłość, a potem, wiernością, powrotem do domu, odebrał zazdrość, i życie straciło w ogóle smak i emocje...Umów się z nim jeszcze, choć raz, może znów poczuję cokolwiek..." `. Nie płacz. Ludzie odchodzą, ale miłość pozostaje.. czuje się niepotrzebna.. _________________________ _____ a teraz idę wpieprzać tą j*ebaną czekoladę ,bo nie mam dla kogo być szczupła !. Edytowane przez paranormalnax33 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:08 Powód: ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
suve <3
________ ja nie chcę wciąż i wciąż czekać w moich myślach. i...tylko tam jestem tu po to aby być Twoim sensem życia bez Ciebie tracę siebie! tak niebezpiecznie zmęczona!
#575 |
Rozeznanie
|
Gdzie jesteś, że marznie mi szyja?
"Jesteś tematem mojego życia pragnę zgłębić cię do dna zapamiętać od deski do deski poznać twój smak tam gdzie go nie przeczuwasz rozproszyć obcą materię zniweczyć czas i przestrzeń dodawać się do ciebie w nieskończoność choćby to było tylko złudzenie" Chciałam odmienić świat, ale z tego i tak nic nie wyszło Luz blues, gdy łapię kurz.
#576 |
Konto usunięte
|
i tyle zostało dziś po mnie. ślady moich słów na Twoich ścianach. na nadgarstkach, dłoniach, sercu. zakurzone, zapomniane, niechciane. niekochane już więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Rozeznanie
|
On niebem, na którym spoczęły gwiazdy. Ona gwiazdą świecącą tylko dla Niego.
![]() |
#578 |
Zadomowienie
|
Objechałem pół świata, żeby powiedzieć,
Że do ciebie należę. Dużo nazw ale ja wybrałam Ciebie . Nie jesteś moim smakiem Nigdy nie dałeś mi cholernego powodu, ale ja płakałam, płakałam przez ciebie Pomieszana marzycielka która ma odwagę cię uwielbiać Ja nigdy nie pójdę razem z wiatrem Tylko pozwolę mu przepłynąć Jest mała dziewczyna w małym mieście Która ma za dużo serca aby iść na około Fakt że jest inna, ale teraz jest taka sama Patrzę, ty przepraszasz.... Z tą twarzą anioła odchodzisz.... |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
cherriies - kradnij kochana. ;*
blondii69 - ![]() _________________________ __ `wszystko, czym była. wszystko, co kochała. wszystko czego pragnęła. wszystko się pomieszało, po czym zniknęło ze świadomości, obracając się powoli wokół centralnego punktu, jakim jest zapomnienie. wszystko zapadło w iluzję, w nierzeczywistość jej egzystencji. nic nie było prawdziwe. uczucia się rozpłynęły w niej samej. wspomnienia również. to nie było jej życie. `biały świt. który zabija, ponieważ przywraca nad do rzeczywistości, lęku i bólu, uświadamiając nam, że to nie był tylko zły sen.. `tęskniła za tym, by się zakochać. myślała, że będzie jej z tym lepiej.. `niekochanym miłość po co? no po co?! `to mnie powoli zabija. `zdobył jej serce pokazując szczęście. <3 `gdy odjeżdżałam w oczach miałeś łzy.. `bajeczny świat naiwności. ![]()
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-10-12 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Rozeznanie
|
Płacz tyle łez, ile masz w sercu. Póki są łzy, rozpacz i radość, póty żyjemy. Inaczej nie ma oddechu i nie ma uczuć.
Jeśli rozłożę bagaż na dłonie, ramiona i głowę, może uniosę ten ciężar? Ale ciężar na sercu tego unieść nie potrafię. Czasem przyjemnie czuć, że się umiera. Czasem zbyt boleśnie jest żyć. …gdy moje serce płonie nie pozostaje już nic. Nie wypalaj mi serca. Nie oddawaj go w zastaw. Żeby zdobyć serce drugiej osoby, trzeba wejrzeć w jej myśli, poznać najdrobniejsze radości i smutki. Zdobyć zaufanie. Poczuć rytm jej serca. Nie wiem czy ma to znaczenie, ale żegnanie ciebie sprawia mi ból. Złamane serce może zabić.
![]() |
#581 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ _________________ bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku.Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. Pół prawdy to małe kłamstwo. Ja, ja, ja - jakie to męczące! Kocham cie jak powietrze. Jak dziure w starym swetrze. Jak drzewo na polanie... Po prostu kocham Cię... Kochanie. Czasem jestem miła a czasem zwyczajnie wredna. wykorzystuję każdego napotkanego pana, uwierz mi.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-10-12 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
Gdy między miłością, a szczęściem staną osoby trzecie...
![]() |
#583 | |
Raczkowanie
|
peculiarity. cieszę się, że się podoba. : ))
![]() Cytat:
![]() ____ - nie kocham Cię. - przeżyję. z łez zrobię ocean, którego i tak nikt nie zauważy. - powiedział, że mu na mnie nie zależy. - zapomnij o nim. - powiedz to mojemu sercu.. moją potrzebą jest tęsknić. moje serce mnie zostawiło. wołałam, aby wróciło, lecz tylko rzekło: 'naucz się kochać, to wrócę.' on - zwariuję.! ona - ja też. <3
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-12 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
BAN stały
|
- Wiem co czujesz .. - Co Ty pieprzysz ? Wiesz jak to jest jak serce eksploduje Ci na miliony kawałków a oczy są wiecznie napuchnięte ? ![]() On żył dla siebie . Ona żyła dla niego . ![]() - Kim Ty w ogóle jesteś ?! - Osobą która kocha Cię najbardziej na świecie ? ![]() Tyle razy się modliłam , aby rzeczywistość nie wyrwała Nas ze snu . ![]() Stałam samotnie w tłumie , ze łzami w oczach , czekając aż ktoś mnie pokocha .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Kiedy jesteś smutny... Nie jesteś sam.. Towarzyszą Ci Twoje łzy, które zmoczą Ci duszę i otoczą Cię uczuciem, którego potrzebujesz, kiedy czujesz, że Twoja pierś ugina się pod ciężarem bólu...
Uśmiechnij się i uspokój... Żyjesz... Jesteś ocalony... Poczuj, że to część życia...Martw się kiedy nie jesteś smutny ani szczęśliwy, kiedy nie płaczesz ani nie śmiejesz się... Oddychasz... To jest to, co życie może Ci dać...Ktoś powiedział, że gwiazdy zawsze potrzebują wewnętrznej eksplozji zanim zaczną błyszczeć... |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zaje**ste, a wierszyk mmm piękny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
również ![]() Cytat:
OOo też coś dla mnie ![]() Cytat:
Pięknee [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14695334]i tyle zostało dziś po mnie. ślady moich słów na Twoich ścianach. na nadgarstkach, dłoniach, sercu. zakurzone, zapomniane, niechciane. niekochane już więcej.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Teraz coś ode mnie xD * Bo gdy już będę sięgać dna, to wierzę, że przecież będzie ktoś, kto poda mi rękę. świat chyba nie jest taki podły... * Jestem za***ista.! - no, przecież ktoś musi być xD * Gdzieś tam w środku ona płacze, lecz ty tego nigdy nie zobaczysz. * Widzę Cię po drugiej stronie tęczy. Jeszcze daleko nam do siebie, ale dochodząc małymi kroczkami spotkamy się gdzieś po środku ![]() * Tylko cicho, nie obudź jej, ona przepłakała całą noc i cały dzień. * A ja mam różowe paznokcie i mi z tym bardzo dobrze xD * Ona kiedyś był inna... Cicha, skromna, delikatna. To świat tak ją zmienił. Zmienił ją w bezwzględną, kłamliwą sukę. Taką, która ma wszystkich za nic... Tak chciałaby znów być sobą, ale już za późno... Iiii to co zawsze czyli ;D CukrowaPanna, Nydee, Kochanaa, Keeendy, PannaMiodowa, DorotaComa, Ciiri, Extremalna, Suve, Rilen, Primadonna, MutPet, BananowaBrazylijka, Kamma1507, Defraudacja - Wielkie serducho <3 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Przyczajenie
|
_mandarynka . okradziona.
chciałam być . również. one for all. ty też. <3 żeby nie było ![]() Ten kto stracił coś, co uważał za swoje, uczy sie w końcu, że nic nie jest jego własnościa.. ` Nie istnieje miłość bez wolności i na odwrót. Ten kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny.. ____ po co człowiek ma się starać wyslilać i dawać z siebie 110 % skoro ciągle pozostaje niezauważony ?!.. ![]() _________________________ ___ a teraz idę wpieprzać tą j*ebaną czekoladę ,bo nie mam dla kogo być szczupła.! Edytowane przez paranormalnax33 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zadomowienie
|
Nieważne, jak się wygląda, bo i tak skończy się w trumnie.
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
uzależniasz wiesz .?
prawdziwe życie. teraz albo nigdy. 'czarno-biały film. to życie' ` szukając sensu w bezsensie całego świata . siedzi w kącie i płacząc robi z siebie ofiare !. Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. `rozchwiana emocjonalnie histeryczka . -Ale On ma dziewczynę... -Spoko spoko każdy wagon da się odczepić. utożsamiam się z burzliwym powietrzem. -dlaczego twierdzisz że nie jesteś ładna? -bo tak twierdzę. A ty myślisz że jestem ładna bo mam duże cycki.
wyegzystencjonowana tylko dla jednego Pana. <3 Edytowane przez ridemebabe Czas edycji: 2009-10-12 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
Siatkarka18 - dziękuję
![]() ![]() ![]() Extremalna - tak samo gorąco dziękuję ![]() ![]() Moje:
Skończyłam biec za odjeżdżającym tramwajem. Pewnie i tak w połowie drogi okazałoby się, że zmienia trasę. - To wszystko, to wyłącznie jest moja wina. Moja! - Taak. Bo to Ty się zdradziłaś, okłamałaś, a na koniec pozostawiłaś ze złamanym sercem. Ot tak, żeby Ci w życiu za wesoło nie było. Miłość to przerażające słowo. Kryje w sobie tyle cierpienia, łez, wyrzeczeń, tęsknoty, smutku, niepewności szargającej sercem, chłodu ze strony drugiej osoby, strachu przed jej odejściem i rozpaczy, gdy w końcu to nastąpi. A to wszystko przykryte mgiełką kilku szczęśliwych chwil, paru pocałunków i setek na pozór gorących, wyszeptanych w zimną noc wyznań. Dla tego pana pod oknem. Tak, 3/4 mojego serca. I co z tego, że on już zajęty? Niech bierze, jak dają! Już nie mam dla kogo się malować, skrapiać drogimi perfumami, robić zalotne miny, strzelać oczami z dłuugimi rzęsami, ubierać się seksownie. Przecież nie będę podrywać własnej przyjaciółki! - Ej, to chyba jest nie w porządku! - Ale co? - No, tak czarować swoim spojrzeniem. ![]() A. Jantar: ' Nie wierz mi, nie ufaj mi, bo z rąk Ci się wywinę. ' ' Nie jest tak, że w kilka dni zdobywa się dziewczynę. ' ' Przeprowadzisz mnie przez zaufania próg. ' Jego ciemne oczy - ciemny ocean mojej miłości.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-10-13 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Jestem tu pierwszy raz i zaluje, ze zagladam dopiero teraz:/ cudnie piszecie wszystko pieknnie ![]() ![]() A teraz troche moich...
gdy obok brak człowieka, który tak wiele znaczy, na którego od zawsze sie czeka..." "-Kocie? oddasz mi swoje serduszko? -Już dawno Ci je oddałem Kicia ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
Kiedy widzę Twój uśmiech. Łzy spływają po mojej twarzy od nowa. Pociągnij za sznurki moich emocji. Niedotykalny jak Odległe diamentowe niebo Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-10-12 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx - a proszę Ciebie bardzo. bierz ile potrzebujesz.
![]() Dzięki niemu Ona istnieje.
Dzięki niej On jest dostrzegany.
#594 |
Raczkowanie
|
" Kocham się w Twoich źrenicach" (:
To co do Ciebie czuję, nie wie nikt prócz mnie... Ty tego nie wiesz, choć wiesz najwięcej z tych, co nie wiedząc nic... Oddałam Ci serce, ty je przyjąłeś.. Nasze serca połączyły się na wieki.. Dzieki Tobie wiem, czym jest miłość, czym zaufanie i czym prawdziwy związek... I wiem czym jest szczęście dzięki Twojej jedynej i prawdziwej miłości... Mai tumse pyar karta hoon ( imię) Kocham cię (imię)
#595 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kradnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14689861] makijaż dzienny : tusz do rzęs i uśmiech spuść kurtynę, skończ przedstawienie. pozwól uciec. [/QUOTE] kradnę !! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kradnę ![]() ![]() moje : Kiedy patrzysz mi w oczy,wtedy wiem,jak głęboka jest moja miłośc do Ciebie.Kiedy trzymasz mnie w ramionach,wtedy wiem,że kocham,kocham Cię. Have you ever loved somebody so much,that you can't sleep,eat or that you couldn't wait.So you know I feel. Zupełnie bez powodu i tylko przypadkiem... Co to jest,co tak bardzo przyciąga mnie do Ciebie?zapytałaś któregoś dnia. A ja odpowiedziałam: Ty,Ty i zawsze tylko Ty! Każde słowo,każde zdanie,każda chwila z Tobą daje mi siłę... Jesteś czystym swiatłem... In rain or sunshine -I stand by you... Jeszcze nie mogę pojąc swojego szczęscia... Chciałabym napisac na słońca promieniu i wyryc na każdym kamieniu,ze Twoje serce dla mnie bije i niech tak będzie,dopóki ja żyję!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zadomowienie
|
vice versa? miłooo
![]() [1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;14689861] spuść kurtynę, skończ przedstawienie. pozwól uciec. [/QUOTE] zakochałam się w tym opisie, noo ![]() ![]() * * * bo rodzimy się niewinni. bo wierzyłam, że się uda. bo kocham. każda łza... dla ciebie. kunic ![]() ![]() ![]() nauka. ;o Cytat:
miło mi skarbiee ![]() dzięuuję i okradłaam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Konto usunięte
|
Zostały mi skrawki bezpowrotnej przeszłości.
______ xxxLOLKAxxx ![]() Artistic soul ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________ are you such a dreamer to put the world to rights? /czy jesteś aż takim marzycielem, by naprawić cały świat?/ go and tell the king that the sky is falling in. /idź do króla i mu powiedz że niebo się wali./ the troubled words of a troubled mind, i try to understand what is eating you. /niepokojące słowa niespokojnego umysłu, próbuję zrozumieć co cię gryzie./ i keep passing out when I see a face like yours. /nadal mdleję, gdy widzę twarz podobną do twojej./
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
To ja też kilka lasek pochwalę: [/QUOTE][...] beMine [...] Top 6 <3 ![]() jak miło. moje pierwsze wyróżnienie ![]() ![]() dziękuję. ![]() ja dla tego kretyna wszystko zrobię. trudno w to wszystko uwierzyć naprawdę. 'kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich wkoło. kupię nóż... zostawię tylko dwoje.' </3 happysad. Twój wzrok. błękitny, jasny, zadziorny, zapierający dech. i taki dłuższy: topię się w Jego błękitnych oczach. gubię zmysły, gdy mnie dotyka. uśmiecham się, myśląc o Nim. dostaję do głowy, gdy poczują Jego zapach. zapominam o wszystkim, gdy on się do mnie uśmiecha. moje top 10: Panna Bezczelna. papegirl. agatte. nydee. CookieCrisp. Ciini. Siatkarka18. Plotkaraaa. _mandarynka. paranormalnax33 jesteście niesamowitee.! ![]()
![]() |
#600 |
BAN stały
|
Krople deszczu bębniły w jej serce tak mocno, że zrobiła się w nim dziurka. Więc nie obwiniaj się chłopcze, to nie Twoja wina. . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.