![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Hello Lejdis
![]() ![]() ![]() Jacuś zasnął i na rękach mi śpi, więc choć niewygodnie to czytam co u Was, bo tak często myślę ostatnio jak się macie i co u każdej, że dłużej już nie wytrzymam, no i postanowiłam choć na chwilkę włączyć kompa i poczytać, no i nawet 1 ręką Wam napisać ![]() ![]() ![]() Ła! Już 3 część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za pozdrówka i ciepłe słowa ![]() Hej, wiecie co - to może wybaczycie, ale skoro Jacuś śpi to może uda mi się zdjęcia jakieś Jego w końcu wybrać, zmniejszyć i na nk wrzucić, co? Ok? To na razie - BUŹKI!!! ![]() ŚCISKAM WAS WSYSTKIE!!! ![]() Aha - i Kasi New życzę "słodkiego miłego życia" z okazji urodzinek cudnych 20-stych! Extra!!! ![]() ![]() ![]() Domi - pytaj o co chcesz, wal prosto z mostu, jak tylko cosik wiem, to odpowiem (bo my w sumie takiej "wyprawki" to nie mieliśmy, serio! I ubranek niewiele, mało wręcz, teraz już cosik dokupujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Nie bylo mnie 2 dni, a tu prosze juz nowy wateczek
![]() ![]() Kacha spoznione, ale szczerze zyczonka ![]() ![]() ![]() u mnie tez jakas do bani pogoda, no z humorkiem tez sredniawo ... |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Idę dziś do lekarza na te badania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki Paulinka, ja jutro na 19 ale i tak wiem ze nie dowiem sie nic od razu ale trzeba wierzyc.... chyba ?
#65 |
Zakorzenienie
|
u nas super
mieszka się elegancko wczoraj mieliśmy gości i nie miałam czasu tu zajrzeć a dziś dostałam @ i ledwo żyję
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w sumie gdyby nie spadek tempki to bym nawet nadzieje miala bo nadal mnie nie zalalo, tylko lekkie plamienie, nadal mnie bola piersi, a brzuch wlasnei nie i latam do wc jakbym byla wypelniona woda !!! no ale tempka mowi sama za siebie..... nie ma szans.... Ja nawet nie wiem co powiedziec temu lekarzowi jutro... ja sie mu tam rozplacze no..... ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wrocilam z miasta...Powiem Ci Mischoko, ze bylam u siebie w domu u mamy ogladalam w lusterku i mamy podobny kolor wlosow teraz. Tylko ze ja mam troche roznych odcieni, niestety, bo kiedys mialam ciemne wiec na dole ciemne, na gorze jasniejsze a jeszcze wyzej przy same glowie odrosty... A moja mama i Tz mowia, ze mi ten kolor pasuje, wiec moze znow pomaluje na taki mahoń ![]() ![]() Blondi sie chyba nie obrazila, ze piszemy tutaj ![]() ![]() ![]() Kupilam troche duperelkow sobie kosmetycznych, przy okazji jedne smociu i butelke juz. Wydaje mi sie, ze po jednej sztuce wystarczy na poczatek ![]() i kupilam posciel flanelową do naszego łoża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Lejdiski - jeśli któraś ma ochotę, to 1 album Jacusia na nk (w końcu, no bo wszak chciałyście, a ja obiecałam
![]() ![]() Hej - a o co lata z tym śledzikiem? I jak się wejdzie na nk (b. dawno nie wchodziłam), to wyświetlają mi się jakieś Wasze teksty nt. śledzika? I to znaczy ten tekst Syli tam, o jakimś rosyłaniu (łańcuszka?) i straszeniu śmiercią mam po 4 godz.???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mischoko ![]() Zanka - super, że już na nowym mieszkanku! Lookłam na Filipka na nk - ależ duży i fajniutki! Super na piesku wygląda, niczym kowboj ![]() W ogóle - jakie tam fajne zdjęcia nowe dodałyście Kochane! Aż nie poznałam wszystkich ![]() Syla - super MAlutka! Ile już waży??? Cinusiowa - extra duża Mała ![]() Blondi - a jakiego Ty masz już kawalera, ła!!! OOOOooo, płacze Jacuś - PA!!! Buziaczki dla wszystkich ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-10-12 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nadzieje ze Blondi sie nie pogniewala tak wyszlo ale ona pewnie zajeta bardzo przy Oliwerku i nie ma czasu na wizaza ![]() Ja moge zalozyc nastepny watek nie ma sprawy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Jane lece obejrzec Twoje cudo
![]() Misia wkleje, tylko ponadrabiam wizaz i ją zmienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaswiecilo slonce i jakos mi mniej smutno..... staralam sie to ukryc ale maz od razu wyniuchal przez telefon ze smutkuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale babcia mi mowila, ze sie przychodzi i rozsypuje cukierki po pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też mam jakiś gorszy dzień, chyba mnie jakieś przeziębienie łapie, zimno mi cały dzień, teraz się grzeję pod kołderką. Zuzia, nie martw sie, mgr to kwestia czasu, przecież Ci roczek tylko został niecały i bedzie ![]() Jane, fajnie że zajrzałaś ![]() ![]() Mischoko, jak ja szłam do koleżanki to jej kwiatka w doniczce takiej fajnej kupiłam. A jeszcze zapomniałam napisać wcześniej, widziałam i Twoje zdjęcia i marudzisz że tak o sobie mówisz, nie znam Cię osobiście ale wydaje się że jesteś ciepłą, miłą i wesołą osobą
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-10-12 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Rany dopiero co otwarty watej i juz 3 strony
![]() Co to za dolki dzisiaj? A sio wszystkie bo jak nie to ![]() Witaj Jane ![]() ![]() ![]() Domi sliczne lozeczko zamowilas ![]() Misia super masz wloski ![]() ![]() Czekam na meza z ![]() ![]() ![]()
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Kochan czasem tak bywa...ze los nie jest laskawy...ale zoabczysz za roczek napewno bedziesz mamcia albo w ciazy....ja ci to wroze... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie lenilam sie obiadek dopolwy zrobilam zaraz reszte zrobie... ale u ans zimno ehh ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
A ja już posprzątałam i poprałam...
A my chcemy sobie kupić automat do wypiekania chleba, właśnie oglądam w necie modele.
#79 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, ze Ci sie łozeczko podoba ![]() a co do body to ![]() kurde chyba bede musiala takie kupic i wyslac gdzies Tz zeby sie potem obrazic ![]() Cytat:
![]() Misia fotka poscieli for you ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-12 o 14:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
hi hi - dokładnie tak Gusiu
![]() Dzięki Dziewczynki za miłe komentarze na nk - przekażę Jacusiowi, pewnie znów się uśmiechnie ![]() ![]() ![]() Sylu - a Jacuś 21 września ważył 5800, więc teraz to już nie wiem, ale powyżej 6 na pewno, kurcza, może 7 już nawet? Seryjnie - jak pisałam Domi: stawy, kręgosłup aż bolą, no czuje się, że się ma tego bobaska ![]() Ale wiecie - wciąż mi się nie wierzy, że to mój/nasz bobasek! Patrzyłam na Niego tak wczoraj wieczorkiem, gdy się śmiał już trochę na głos do karuzeli nag koszyczkiem swym, no i aż seryjnie nie mogłam wyjść z podziwu, że ja...? Że Jane ma baby? Że ten Maluszek serio tam był u mnie w brzuszku i że w ogóle Jane z brzuszkiem 9 miesiący była? No ła ła ła! Wierzcie mi no - dla mnie to wciąz jest ŁA i tak sobie myślę, jaki fajowy cudek ![]() Domi - a Ty kochana jak się masz na "ostatku"? Ile teraz ważycie już - Ty i Brzuszek? ![]() A to żeś teraz taka mniej "ruszawa", to ja też tak miałam 0 jakoś tak mi się tam Maluszek układał, że jakoś aż bolało jakby, niewygodnie się szło, serio w końcu na końcu ciążyło ![]() Lejdiski - fajnie móc choć troszkę z Wami popisać ![]() A NEW Lejdiski proszę o dane na nk - na priv po prostu, ok? Zuzia ma new konto na nk? Coś się stało, że tamto usunęłaś? Ale super, że mnie już zaprosiłam - thanks ![]() O kurcza - tyle się u Was działo, dzieje, że już sama niewiem co mam do której napisać - WYBACZCIE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Jagódko - my się mamy na nk, no, serio
![]() ![]() Hejka Vcelko ![]() ![]() ![]() ![]() Hej Domi ![]() Hej - kto jest jeszcze teraz on line? Gusia? Mischoko? (co ja tu czytam o jakims narzekaniu wyglądowym??? Niemożliwe - hej, wszak już na ganku rozgoniłyśmy Twe obawy, boś super babeczka i strasznie ładnie wyglądasz, więc co to znów na humorki? ![]() ![]() ![]() No - pozdrawiam Wam Lejdiski, ależ dawno ja Was "nie widziałam"! ![]() A Blondi jest już tu? Hejeczka ![]() A Ali coś w pracy nerwowo ma czytałam - oj, kurcza, wiem jak to jest - ja ledwo na 1 konf. co kiedyś Wam pisałam poszłam, to już trochę się wkurzyłam, więc wolę już o pracy póki można nie myśleć ![]() No - widzę Jagódkę i Paollino - Hejeczka Lejdiski Miłe ![]() Jagódku - jak tam "sprawy amorowe" u Ciebie? P. sie odzywa ładnie? Hm, chyba że już może ktoś inny, bo ja trochę nie na czasie??? Paollino - pewnie i Ty wkrótce (albo właśnie już się to dzieje/stało???) szczęśliwie się "strzałą Amora pozwolisz ugodzić z uśmiechem" ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja 31 tydzien i 11 kg na plusie, w sumie juz prawie 12...waga tak mi idzie w góre z tygodnia na tydzien, ze az nie moge uwierzyc, ze to jest normalne:0zawsze sie waze jak przyjde do domu u mamuski. A chodze tk 1 raz w tygodniu ![]() Cytat:
![]() Misia masz takie powodzenie u kolesi, jestes urodziwa, wiec nei wiem czemu szukasz w swoim wygladzie ![]() ![]() ![]() Jane mozesz looknac na NK, ale brzusio juz urósł, mam takie wrazenie zreszta zaczynam powoli 8 miesiac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blondi Ty zyjesz?? bo sie martwie ! czy cie ta tesciowa nie zezarla ! nie daj sie ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Domi posciel super!!! ja tez chce taka !! piekny fiolecik ![]() ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My kupujemy 160x200 bo taka mamy kołdre ![]() a co do tych angielskich to daj spokoj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a tamto usunęłam... bo jakoś tak po prostu, teraz nowe załozyłam bo straciłam kontakt z wieloma osobami. Ale nie zapraszam wszystkich osób które miałam ![]() Cytat:
![]() a pościel super... świetne kolorki. Wróciłam z pracy i spalam. W środę mamy imprezkę z okazji dnia edukacji narodowej, będzie dużo żarełka ![]() ![]() ide wrzucić coś na ruszt... może pomidorki z mozarellą ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() laski slonce u mnie sliczne jakos mi sie razniej zrobilo na duszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
pospalam godzinke, teraz nauka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() O widzę że nie ja jedna spałam.. z czego będziesz się uczyć? Dziennie studiujesz? Ja napaliłam się na mozzarellę a tu tato wyjadł wszystko w nocy ![]() więc tylko kanapeczki z pomidorkami a teraz zrobiłam sobie barszczyk czerwony i będę popijać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.