|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Również dostałam dzisiaj paczkę i też zamawiałam ten błyszczyk Sugar Cane.Mi się on bardzo podoba,może nie jest taki jak w karcie kolorów,ale jeśli położymy go większą ilość to nadaje ustom jednak kolor- taki metaliczno-rózowy
.Ładny .Za to kolejny raz zawiodłam się na linii do włosów AT .Zamówiłam dla siebie ekspresową odżywkę w sprayu do włosów zniszczonych i suchych i jest do niczego W ogóle cała ta linia niebieska nie nadaje się moim zdaniem do niczego![]() Z netto zamówiłam -peeling do twarzy liv botanicals i kredkę CT Navy-oby dwa kosmetyki przychodzą. Biżu Eternal Love (kolczyki i "bransoletkę") również dostałam. Edytowane przez malgosia27 Czas edycji: 2009-10-12 o 13:30 |
|
|
|
#3512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie miałam z nim wcześniej kontaktu.
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
Napewno torebka Phillippa u mnie na fakturze napisali brak w magazynie, produkcja zakończona prosimy nie zamawiać. Niestety.
|
#3514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3515 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ważne są nawet godziny wystawiania faktur - w tych porannych cos może byc w brakach, a w popołudniowych juz jest ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
A propos tych cieni napisze tylko jeden mozliwy powód (a myslę, że sa ze 3), tego, że Patusia dostała odpowiedź, a Ty cienie - ktoś je odesłał, były nienaruszone, wiec wysłali je Tobie ![]() AAAA, JESZCZE JEDNO TEŻ WAŻNE To, ze mail podaje date dostepności prodktu, najcześciej oznacza, że bedzie on wczesniej w sprzedaży/wysyłce. Przecież oni tam tez sie staraja, zeby te braki były jak najszybciej w paczkach - czysty pieniadz Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-10-12 o 14:23 |
||
|
|
|
#3516 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Mam pytanie czy w kat15 mogę zamówić zawieszkę serduszko-pamięć USB za 19,90 mimo,że w poprzednich katalogach(13 i 14) nie miałam zamówień na 250zł? Proszę o odpowiedz
|
#3517 |
|
w krainie snu i marzeń
|
podobno można tak zrobić, tylko trzeba zamówić wtedy jakiś zapach.
|
|
|
|
#3518 |
|
Konto usunięte
|
Ja uwielbiam ten peeling, żałuję że już go wycofali. Jest gęsty, ma mnóstwo maleńkich drobinek. Na początku wydawało mi się, że jest zbyt delikatny, jednak buzia jest po nim bardzo gładka. I co dla mnie najważniejsze, nie pozostawia żadnej warstwy na skórze.
|
|
|
|
#3519 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
.Myślę,że warto kupić za tą cenę.Tyle mogę powiedzieć,może choć trochę pomogłam![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- |
||
|
|
|
#3520 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny a czy któraś z Was jeszcze miała styczność z marmurkowym różem? Czytałam opinię jednej z Was, że daje kolor różowy. Czy jest to taki brzoskwiniowy róż, czy zimny odcień? Może macie porównanie z perełkami rozświetlającymi? I czy bardzo się błyszczy?
Mam jeszcze pytanie odnośnie błyszczyków Sparkle. Poszukuję stonowanego różu, najlepiej przełamanego beżem i nie za ciemnego. Wydaje mi się, że Rave jest takim odcieniem. Czy któraś z Was go widziała? Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ten z białą herbatą drogi. |
||
|
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co?
Juz chyba z 10 raz patrzyam na to zdjecie kotki w biżu EL. Siedzi mi własnie na kolanach bezpanski kot, nie jest tak ładny jak ta kotka ze zdjecia, ale bardzo miły, mądry i taki z niego "tulinek" jak go nazywam, bo tuli się i liże dłonie, brodę, nos, nawet powieki (to ostatnie trochę boli). Jest kochany, czyty, poznał zasadę działania kuwety w pierwszym dniu w ktorym był w domu. A siedzi tu dlatego, ze jakas kotka wydała na świat dwa młode (on jest jednym z nich) na niezamieszkalym podwórku obok mojego domu i tak mi jej było żal, ze zanosiłam tam z dzieckiem mleko i karmę, bo ta kotka była chuda jak palec, a dawała tym dwóm młodym mleko. Bylismy w miejscu, gdzie te kocieta z matka zauważyłam, codziennie od poczatku sierpnia i ten czarny Tulinek juz sie oswoił, sam przychodzi do mnie albo do dziecka, daje sie wziąć na ręce, mruczy, śpi najlepiej przy naszych szyjach, jest cudny, choć ma sierść dwoch długosci i nie wygląda to ładnie.... Ale jest kochany I NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYSZŁOBY MI DO GŁOWY STROIĆ GO W BIŻUTERIĘ. Od kilku dni zastanawia mnie - co to zdjęcie miało sprawić??? Bo mnie jak się cos ewidentnie nie podoba, to odsyłam do firmy i już. Ale, żeby męczyć zwierzę - tego nie pojmuję.................. ....... Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-10-12 o 15:59 |
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mocha Latte - 02.10.2009 Purple Haze - 07.10.2009 a ja 7.10 składałam zamówienie, 10.10 były u mnie.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-12 o 16:29 |
|
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
Hej, właśnie wypełniam formularz przesyłki zwrotnej (odnośnie kolczyków i bransoletki EL). Dzisiaj dostałam maila z informacją "prosimy o wypełnienie formularza przesyłki zwrotnej, na formularzu zaznaczając wymianę zestawu" i mam pytanie: co mam wpisać w miejscu "NR KATALOGOWY (oczekiwanego produktu)"? (Dodam, że pierwszy raz wypełniam ten formularz.)
|
|
|
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-10-12 o 17:21 |
|
|
|
|
#3527 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
A ja sobie czekam na kuriera, zamówiłam maseczke do twarzy jagody goji, jak przetestuje to dam znać, póki co z serii jestem zadowolona. Dobrze, że nie zamówiłam tego nowego blyszczyka, kolor sugar cane, szkoda, że nie wygląda tak jak na zdjęciu. Cudny róż ehh.. kłamczuchy jedne photoshopują katalog :/
Edytowane przez Demonililith Czas edycji: 2009-10-12 o 17:27 |
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Raczkowanie
|
anusiaa, malka, SCARLETT09 - dzięki za rady
|
|
|
|
#3533 |
|
Raczkowanie
|
Moje Drogie,
mam kilka pytań odnośnie formularza przesyłki zwrotnej. Tak się złożyło, że po raz pierwszy po coś, co reklamuję, przyjedzie kurier i muszę wypełnić ów formularz. Przedstawię może sytuację/ produkt. A więc zamówiłam w katalogu 14 wodę spotlight z zestawem biżuterii w prezencie. Okazało się, że na zawieszce brylanciki są hmm brzydko przyklejone, a jeden sprawia nawet wrażenie, że za chwilę wyleci. Boję, się jednak, że osoba przyjmujące reklamację tego nie zauważy :/ Ale wracając do formularza. Wypełniłam prawie wszytskie rubryki, oprócz przyczyny zwrotu. Czy mogę zakreślić kilka z nich? W tej sytuacji nie wiem czy powinnam zaznaczyć: kwestionowanie jakości, produkt wadliwy, czy uszkodzony w transporcie (to raczej odpada). Nie wiem jeszcze co zaznaczyć w "Oczekiwaniach w związku z tym zwrotem". Chciałabym otrzymać ten sam komplet bizuterii, tym razem z ładnymi oczkami. Ale jedyne co mogę zaznaczyć to: wymiana produktu (obejmuje wyłącznie produkty dostępne w aktualnej ofercie katalogowej z tej samej kategorii i w tej samej cenie co zwrócony produkt). Czyli, jeżeli trwa jeszcze katalog 14, to mogę bez problemu wpisać kod bizutrii, który był w katalogu czy na fakturze? Dziękuję bardzo i proszę o pomoc
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
mi dziś zafakturowali Ii termin - cienie mocha latte przyjdą
poza tym wkurza mnie strasznie, że musiałam zamówić katalog w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog no i nie dość, ze mam niepotrzebny katalog to jeszcze taki drogi
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Na 2 czy 3 termin nie trzeba zamawiać katalogów. Ja nigdy nie zamawiam. Tylko oni każą nacisnąć "anuluj" jeśli nie chcesz,a Ty pewnie ok wciskałaś i nie chciało przejść dalej.
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-10-12 o 19:01 |
|
|
|
|
#3537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie, w którym momencie MUSIAŁAŚ??? Aż z ciekawosci sprawdziłam - bzdury piszesz Musiałaś !!!!??? Na miły Bog - czytaj co zamawiasz - na 100% nie musiałas Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-10-12 o 18:53 |
|
|
|
|
#3538 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast jesli chodzi o nr produktu, to wyłącznie ten z faktury, bo czasem zmieniają i lepiej nie ryzykować. Cytat:
Jeśli już masz wystawioną fakturę, to przepadło, ale jeśli nie, to wejdź w edycję lub na infolinii poproś o usunięcie tego katalogu i będzie oki
|
||
|
|
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bolałoby gdybyś napisała, tak jak poprzedniczka? delikatnie wyjaśnić, że źle coś zrobiłam, że sie poprostu pomyliłam? trzeba odrazu z takimi 'ciętymi' słowami?? Cytat:
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2009-10-12 o 19:01 |
||
|
|
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam paczke, niby wszystko w porządku, ale zamiast 10 mam 9 katalogów (15), nie dostałam hello tomorow, netto i ulotki Avon Clubu ( mimo, że mam zafakturowane to). Zadzwoniłam do Avonu, mają mi przysłać pocztą, jeśli wyślą mi to jutro to powinnam mieć to na poniedziałek, znając życie będzię później :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

.Ładny
.
.Zamówiłam dla siebie ekspresową odżywkę w sprayu do włosów zniszczonych i suchych i jest do niczego
W ogóle cała ta linia niebieska nie nadaje się moim zdaniem do niczego

w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog