Wszystko o Avonie - część 7 :) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 13:27   #3511
malgosia27
BAN stały

Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)

Również dostałam dzisiaj paczkę i też zamawiałam ten błyszczyk Sugar Cane.Mi się on bardzo podoba,może nie jest taki jak w karcie kolorów,ale jeśli położymy go większą ilość to nadaje ustom jednak kolor- taki metaliczno-rózowy.Ładny.
Za to kolejny raz zawiodłam się na linii do włosów AT.Zamówiłam dla siebie ekspresową odżywkę w sprayu do włosów zniszczonych i suchych i jest do niczegoW ogóle cała ta linia niebieska nie nadaje się moim zdaniem do niczego
Z netto zamówiłam -peeling do twarzy liv botanicals i kredkę CT Navy-oby dwa kosmetyki przychodzą.
Biżu Eternal Love (kolczyki i "bransoletkę") również dostałam.

Edytowane przez malgosia27
Czas edycji: 2009-10-12 o 13:30
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 13:36   #3512
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Również dostałam dzisiaj paczkę i też zamawiałam ten błyszczyk Sugar Cane.Mi się on bardzo podoba,może nie jest taki jak w karcie kolorów,ale jeśli położymy go większą ilość to nadaje ustom jednak kolor- taki metaliczno-rózowy.Ładny.
Za to kolejny raz zawiodłam się na linii do włosów AT.Zamówiłam dla siebie ekspresową odżywkę w sprayu do włosów zniszczonych i suchych i jest do niczegoW ogóle cała ta linia niebieska nie nadaje się moim zdaniem do niczego
Z netto zamówiłam -peeling do twarzy liv botanicals i kredkę CT Navy-oby dwa kosmetyki przychodzą.
Biżu Eternal Love (kolczyki i "bransoletkę") również dostałam.
Ten peeling do twarzy z Liv jest dobry wg Ciebie. Bo nie miałam z nim wcześniej kontaktu.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 13:43   #3513
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez sectumsempra Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy są jakies potwierdzone braki ze storn wyprzedażowych K14? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Napewno torebka Phillippa u mnie na fakturze napisali brak w magazynie, produkcja zakończona prosimy nie zamawiać. Niestety.
Stary 2009-10-12, 13:46   #3514
malbar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
To ma niewiele wspolnego z dniami wysyłkowymi. Ktos taką plotę zasiał na gazetowym, teraz tam non stop laska pyta o barki w Łodzi, zupełnie niepotrzebnie siejąc zamet, wierzcie mi
Ja nie mam pojęcia, jak to jest naprawdę, gdzieś o tym czytałam, ale napewno na wizażu, bo nie wchodzę na inne fora. Wizaż w zupełności mi wystarczy Ale jakoś tak mi się to przypomniało, jak jedni dostawali rzeczy, które inni mieli w brakach. Więc może coś w tym jest. Może niekoniecznie ze wszystkim, ale np. z rzeczami, których nie zdąrzyli naprodukować, albo z ofertami limitowanymi. Tak mi się tylko wydaje.
malbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:11   #3515
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malbar Pokaż wiadomość
Ja nie mam pojęcia, jak to jest naprawdę, gdzieś o tym czytałam, ale napewno na wizażu, bo nie wchodzę na inne fora. Wizaż w zupełności mi wystarczy Ale jakoś tak mi się to przypomniało, jak jedni dostawali rzeczy, które inni mieli w brakach. Więc może coś w tym jest. Może niekoniecznie ze wszystkim, ale np. z rzeczami, których nie zdąrzyli naprodukować, albo z ofertami limitowanymi. Tak mi się tylko wydaje.
Owszem, bo nawet tego samego dnia wystawiania ktoś dostaje coś, a ktos inny juz nie - wtedy liczy się czas złożenia zamówienia.
Ważne są nawet godziny wystawiania faktur - w tych porannych cos może byc w brakach, a w popołudniowych juz jest

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mówiąc szczerze, było by całkiem logiczne i "sprawiedliwe" gdyby było to związane z okręgami, właśnie dlatego, że wtedy późniejsze dni miałayby takie same szanse zamówienia czegoś, a nie że już jest w brakach.

Skoro jednak Patusia dostała odpowiedź, że cienie będą dostępne dopiero po 12.10, a ja dostałam je wcześniej (a przypomne, że wczesniej dziewczyny pisały że mają je w brakach) to może jednak jest jakiś związek z okręgami
Byłoby, ale nie jest...

A propos tych cieni napisze tylko jeden mozliwy powód (a myslę, że sa ze 3), tego, że Patusia dostała odpowiedź, a Ty cienie - ktoś je odesłał, były nienaruszone, wiec wysłali je Tobie

AAAA, JESZCZE JEDNO TEŻ WAŻNE

To, ze mail podaje date dostepności prodktu, najcześciej oznacza, że bedzie on wczesniej w sprzedaży/wysyłce. Przecież oni tam tez sie staraja, zeby te braki były jak najszybciej w paczkach - czysty pieniadz

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-10-12 o 14:23
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:39   #3516
xxxwitchyouxxx
Rozeznanie

Hej!
Mam pytanie czy w kat15 mogę zamówić zawieszkę serduszko-pamięć USB za 19,90 mimo,że w poprzednich katalogach(13 i 14) nie miałam zamówień na 250zł? Proszę o odpowiedz

PRAWKO ZDANE(20.01.10)!!!
xxxwitchyouxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:54   #3517
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

podobno można tak zrobić, tylko trzeba zamówić wtedy jakiś zapach.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:58   #3518
201702060926
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ten peeling do twarzy z Liv jest dobry wg Ciebie. Bo nie miałam z nim wcześniej kontaktu.
Ja uwielbiam ten peeling, żałuję że już go wycofali. Jest gęsty, ma mnóstwo maleńkich drobinek. Na początku wydawało mi się, że jest zbyt delikatny, jednak buzia jest po nim bardzo gładka. I co dla mnie najważniejsze, nie pozostawia żadnej warstwy na skórze.
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:00   #3519
malgosia27
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Niestety nie mogę o nim w sumie nic powiedzieć,bo jeszcze go nie używałam. Wycisłam sobie trochę na rękę i powiem,że ma bardzo maleńskie drobinki-pierwsze wrażenie przypomina mi bardzo strukturą microdermabrazję anew.Myślę,że warto kupić za tą cenę.Tyle mogę powiedzieć,może choć trochę pomogłam

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam ten peeling, żałuję że już go wycofali. Jest gęsty, ma mnóstwo maleńkich drobinek. Na początku wydawało mi się, że jest zbyt delikatny, jednak buzia jest po nim bardzo gładka. I co dla mnie najważniejsze, nie pozostawia żadnej warstwy na skórze.
[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:14   #3520
201702060926
Konto usunięte

Dziewczyny a czy któraś z Was jeszcze miała styczność z marmurkowym różem? Czytałam opinię jednej z Was, że daje kolor różowy. Czy jest to taki brzoskwiniowy róż, czy zimny odcień? Może macie porównanie z perełkami rozświetlającymi? I czy bardzo się błyszczy?

Mam jeszcze pytanie odnośnie błyszczyków Sparkle. Poszukuję stonowanego różu, najlepiej przełamanego beżem i nie za ciemnego. Wydaje mi się, że Rave jest takim odcieniem. Czy któraś z Was go widziała?

Pozdrawiam serdecznie
201702060926 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:20   #3521
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Niestety nie mogę o nim w sumie nic powiedzieć,bo jeszcze go nie używałam. Wycisłam sobie trochę na rękę i powiem,że ma bardzo maleńskie drobinki-pierwsze wrażenie przypomina mi bardzo strukturą microdermabrazję anew.Myślę,że warto kupić za tą cenę.Tyle mogę powiedzieć,może choć trochę pomogłam

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------
Dzięki za opinie. Wezmę go, bo czegoś takiego wlaśnie potrzebuję.
A ten z białą herbatą drogi.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:57   #3522
malka
Rozeznanie

Wiecie co?
Juz chyba z 10 raz patrzyam na to zdjecie kotki w biżu EL.
Siedzi mi własnie na kolanach bezpanski kot, nie jest tak ładny jak ta kotka ze zdjecia, ale bardzo miły, mądry i taki z niego "tulinek" jak go nazywam, bo tuli się i liże dłonie, brodę, nos, nawet powieki (to ostatnie trochę boli). Jest kochany, czyty, poznał zasadę działania kuwety w pierwszym dniu w ktorym był w domu.
A siedzi tu dlatego, ze jakas kotka wydała na świat dwa młode (on jest jednym z nich) na niezamieszkalym podwórku obok mojego domu i tak mi jej było żal, ze zanosiłam tam z dzieckiem mleko i karmę, bo ta kotka była chuda jak palec, a dawała tym dwóm młodym mleko. Bylismy w miejscu, gdzie te kocieta z matka zauważyłam, codziennie od poczatku sierpnia i ten czarny Tulinek juz sie oswoił, sam przychodzi do mnie albo do dziecka, daje sie wziąć na ręce, mruczy, śpi najlepiej przy naszych szyjach, jest cudny, choć ma sierść dwoch długosci i nie wygląda to ładnie.... Ale jest kochany
I NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYSZŁOBY MI DO GŁOWY STROIĆ GO W BIŻUTERIĘ.
Od kilku dni zastanawia mnie - co to zdjęcie miało sprawić??? Bo mnie jak się cos ewidentnie nie podoba, to odsyłam do firmy i już.
Ale, żeby męczyć zwierzę - tego nie pojmuję.................. .......

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-10-12 o 15:59
Stary 2009-10-12, 16:19   #3523
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A propos tych cieni napisze tylko jeden mozliwy powód (a myslę, że sa ze 3), tego, że Patusia dostała odpowiedź, a Ty cienie - ktoś je odesłał, były nienaruszone, wiec wysłali je Tobie
Data produkcji do październik, więc raczej nie są ze zwrotu

Mocha Latte - 02.10.2009
Purple Haze - 07.10.2009
a ja 7.10 składałam zamówienie, 10.10 były u mnie.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-12 o 16:29
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 16:20   #3524
xJx
Raczkowanie

Hej, właśnie wypełniam formularz przesyłki zwrotnej (odnośnie kolczyków i bransoletki EL). Dzisiaj dostałam maila z informacją "prosimy o wypełnienie formularza przesyłki zwrotnej, na formularzu zaznaczając wymianę zestawu" i mam pytanie: co mam wpisać w miejscu "NR KATALOGOWY (oczekiwanego produktu)"? (Dodam, że pierwszy raz wypełniam ten formularz.)
xJx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 16:53   #3525
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Data produkcji do październik, więc raczej nie są ze zwrotu

Mocha Latte - 02.10.2009
Purple Haze - 07.10.2009
a ja 7.10 składałam zamówienie, 10.10 były u mnie.

Wiec ten drugi powód
Stary 2009-10-12, 17:19   #3526
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez xJx Pokaż wiadomość
Hej, właśnie wypełniam formularz przesyłki zwrotnej (odnośnie kolczyków i bransoletki EL). Dzisiaj dostałam maila z informacją "prosimy o wypełnienie formularza przesyłki zwrotnej, na formularzu zaznaczając wymianę zestawu" i mam pytanie: co mam wpisać w miejscu "NR KATALOGOWY (oczekiwanego produktu)"? (Dodam, że pierwszy raz wypełniam ten formularz.)
Napisz ten jaki masz na fakturze obok tego zestawu. U mnie np jest 7709-9

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-10-12 o 17:21
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 17:25   #3527
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
Napisz ten jaki masz na fakturze obok tego zestawu. U mnie np jest 7709-9
Nic nie pisz, skoro wyieniasz, to NIC nie wpisuj, na bank
Stary 2009-10-12, 17:26   #3528
Demonililith
Raczkowanie

A ja sobie czekam na kuriera, zamówiłam maseczke do twarzy jagody goji, jak przetestuje to dam znać, póki co z serii jestem zadowolona. Dobrze, że nie zamówiłam tego nowego blyszczyka, kolor sugar cane, szkoda, że nie wygląda tak jak na zdjęciu. Cudny róż ehh.. kłamczuchy jedne photoshopują katalog :/

Edytowane przez Demonililith
Czas edycji: 2009-10-12 o 17:27
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 17:31   #3529
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co?
Juz chyba z 10 raz patrzyam na to zdjecie kotki w biżu EL.
Siedzi mi własnie na kolanach bezpanski kot, nie jest tak ładny jak ta kotka ze zdjecia, ale bardzo miły, mądry i taki z niego "tulinek" jak go nazywam, bo tuli się i liże dłonie, brodę, nos, nawet powieki (to ostatnie trochę boli). Jest kochany, czyty, poznał zasadę działania kuwety w pierwszym dniu w ktorym był w domu.
A siedzi tu dlatego, ze jakas kotka wydała na świat dwa młode (on jest jednym z nich) na niezamieszkalym podwórku obok mojego domu i tak mi jej było żal, ze zanosiłam tam z dzieckiem mleko i karmę, bo ta kotka była chuda jak palec, a dawała tym dwóm młodym mleko. Bylismy w miejscu, gdzie te kocieta z matka zauważyłam, codziennie od poczatku sierpnia i ten czarny Tulinek juz sie oswoił, sam przychodzi do mnie albo do dziecka, daje sie wziąć na ręce, mruczy, śpi najlepiej przy naszych szyjach, jest cudny, choć ma sierść dwoch długosci i nie wygląda to ładnie.... Ale jest kochany
I NIGDY W ŻYCIU NIE PRZYSZŁOBY MI DO GŁOWY STROIĆ GO W BIŻUTERIĘ.
Od kilku dni zastanawia mnie - co to zdjęcie miało sprawić??? Bo mnie jak się cos ewidentnie nie podoba, to odsyłam do firmy i już.
Ale, żeby męczyć zwierzę - tego nie pojmuję.................. .......
ale o co chodzi z tym kotem?
Stary 2009-10-12, 17:44   #3530
SCARLETT09
Raczkowanie

Cytat:
Nic nie pisz, skoro wyieniasz, to NIC nie wpisuj, na bank
Jak wymieniałam naszyjnik EL, miałam wpisać ten sam numer z faktury i było OK. Takie instrukcje dostałam z AVONU.
SCARLETT09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:06   #3531
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
a ja mam zafakturowany portfel Anna,
może sprawdź w innej pozycji, bo ja miałam najpierw same zera a w dalszej części faktury już był razem z ceną
jakby ktos jeszcze wiedzial czy na pewno nie ma tego portfela to prosze piszcie
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:16   #3532
xJx
Raczkowanie

anusiaa, malka, SCARLETT09 - dzięki za rady
xJx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:20   #3533
kajdulka
Raczkowanie

Moje Drogie,
mam kilka pytań odnośnie formularza przesyłki zwrotnej. Tak się złożyło, że po raz pierwszy po coś, co reklamuję, przyjedzie kurier i muszę wypełnić ów formularz. Przedstawię może sytuację/ produkt. A więc zamówiłam w katalogu 14 wodę spotlight z zestawem biżuterii w prezencie. Okazało się, że na zawieszce brylanciki są hmm brzydko przyklejone, a jeden sprawia nawet wrażenie, że za chwilę wyleci. Boję, się jednak, że osoba przyjmujące reklamację tego nie zauważy :/ Ale wracając do formularza. Wypełniłam prawie wszytskie rubryki, oprócz przyczyny zwrotu. Czy mogę zakreślić kilka z nich? W tej sytuacji nie wiem czy powinnam zaznaczyć: kwestionowanie jakości, produkt wadliwy, czy uszkodzony w transporcie (to raczej odpada). Nie wiem jeszcze co zaznaczyć w "Oczekiwaniach w związku z tym zwrotem". Chciałabym otrzymać ten sam komplet bizuterii, tym razem z ładnymi oczkami. Ale jedyne co mogę zaznaczyć to: wymiana produktu (obejmuje wyłącznie produkty dostępne w aktualnej ofercie katalogowej z tej samej kategorii i w tej samej cenie co zwrócony produkt). Czyli, jeżeli trwa jeszcze katalog 14, to mogę bez problemu wpisać kod bizutrii, który był w katalogu czy na fakturze?
Dziękuję bardzo i proszę o pomoc
kajdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:41   #3534
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

mi dziś zafakturowali Ii termin - cienie mocha latte przyjdą poza tym mam zafakturowane kolczyki i bransoletkę EL, czego w I terminie nie miałam, więc chyba mieli już dostawę;

poza tym wkurza mnie strasznie, że musiałam zamówić katalog w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog no i oczywiście za 3 zł kojarze, że jak kiedyś kieeedyś skłądałam na II termin, to mogłam nie kupowac ani jednej sztuki, a teraz trzeba, bo inaczej nie mogłam przejśc do dalszej częsci składania zamówienia no i nie dość, ze mam niepotrzebny katalog to jeszcze taki drogi oj my kk to mamy wysokie koszty tego 'interesu'

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:46   #3535
taka jedna
Zakorzenienie

Na 2 czy 3 termin nie trzeba zamawiać katalogów. Ja nigdy nie zamawiam. Tylko oni każą nacisnąć "anuluj" jeśli nie chcesz,a Ty pewnie ok wciskałaś i nie chciało przejść dalej.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:51   #3536
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Na 2 czy 3 termin nie trzeba zamawiać katalogów. Ja nigdy nie zamawiam. Tylko oni każą nacisnąć "anuluj" jeśli nie chcesz,a Ty pewnie ok wciskałaś i nie chciało przejść dalej.
oooo dżizus .... ale zablondyniłam

dzięki

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:01
Stary 2009-10-12, 18:52   #3537
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mi dziś zafakturowali Ii termin - cienie mocha latte przyjdą poza tym mam zafakturowane kolczyki i bransoletkę EL, czego w I terminie nie miałam, więc chyba mieli już dostawę;

poza tym wkurza mnie strasznie, że musiałam zamówić katalog w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog no i oczywiście za 3 zł kojarze, że jak kiedyś kieeedyś skłądałam na II termin, to mogłam nie kupowac ani jednej sztuki, a teraz trzeba, bo inaczej nie mogłam przejśc do dalszej częsci składania zamówienia no i nie dość, ze mam niepotrzebny katalog to jeszcze taki drogi oj my kk to mamy wysokie koszty tego 'interesu'

Gdzie, w którym momencie MUSIAŁAŚ??? Aż z ciekawosci sprawdziłam - bzdury piszesz

Musiałaś !!!!??? Na miły Bog - czytaj co zamawiasz - na 100% nie musiałas

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-10-12 o 18:53
Stary 2009-10-12, 18:54   #3538
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
(...) Czy mogę zakreślić kilka z nich? W tej sytuacji nie wiem czy powinnam zaznaczyć: kwestionowanie jakości, produkt wadliwy, czy uszkodzony w transporcie (to raczej odpada). Nie wiem jeszcze co zaznaczyć w "Oczekiwaniach w związku z tym zwrotem". Chciałabym otrzymać ten sam komplet bizuterii, tym razem z ładnymi oczkami. Ale jedyne co mogę zaznaczyć to: wymiana produktu (obejmuje wyłącznie produkty dostępne w aktualnej ofercie katalogowej z tej samej kategorii i w tej samej cenie co zwrócony produkt). Czyli, jeżeli trwa jeszcze katalog 14, to mogę bez problemu wpisać kod bizutrii, który był w katalogu czy na fakturze?
Dziękuję bardzo i proszę o pomoc
Mnie się nawet zdarzało dopisywać na marginesie uwagi, jak nic mi specjalnie nie pasowało, ale coś zaznaczyć musisz.

Natomiast jesli chodzi o nr produktu, to wyłącznie ten z faktury, bo czasem zmieniają i lepiej nie ryzykować.
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
(...)poza tym wkurza mnie strasznie, że musiałam zamówić katalog w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog no i oczywiście za 3 zł kojarze, że jak kiedyś kieeedyś skłądałam na II termin, to mogłam nie kupowac ani jednej sztuki, a teraz trzeba, bo inaczej nie mogłam przejśc do dalszej częsci składania zamówienia no i nie dość, ze mam niepotrzebny katalog to jeszcze taki drogi oj my kk to mamy wysokie koszty tego 'interesu'
Jeśli wprowadzając zmiany na stronie, czegoś informatycy nie pokićkali, to wystarczyło kliknąć na anuluj i nie trzeba zamawiać katalogu.

Jeśli już masz wystawioną fakturę, to przepadło, ale jeśli nie, to wejdź w edycję lub na infolinii poproś o usunięcie tego katalogu i będzie oki
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:00   #3539
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Gdzie, w którym momencie MUSIAŁAŚ??? Aż z ciekawosci sprawdziłam - bzdury piszesz

Musiałaś !!!!??? Na miły Bog - czytaj co zamawiasz - na 100% nie musiałas

a bolałoby gdybyś napisała, tak jak poprzedniczka? delikatnie wyjaśnić, że źle coś zrobiłam, że sie poprostu pomyliłam?
trzeba odrazu z takimi 'ciętymi' słowami??

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Jeśli wprowadzając zmiany na stronie, czegoś informatycy nie pokićkali, to wystarczyło kliknąć na anuluj i nie trzeba zamawiać katalogu.

Jeśli już masz wystawioną fakturę, to przepadło, ale jeśli nie, to wejdź w edycję lub na infolinii poproś o usunięcie tego katalogu i będzie oki
dzieki, teraz już będę zwracać uwage

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:01
Stary 2009-10-12, 19:00   #3540
Demonililith
Raczkowanie

Dostałam paczke, niby wszystko w porządku, ale zamiast 10 mam 9 katalogów (15), nie dostałam hello tomorow, netto i ulotki Avon Clubu ( mimo, że mam zafakturowane to). Zadzwoniłam do Avonu, mają mi przysłać pocztą, jeśli wyślą mi to jutro to powinnam mieć to na poniedziałek, znając życie będzię później :/
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości