Scent Bar X - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 13:51   #3661
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar X

Tak, to nasza Gothic (i ten Cardinal wodzący na pokuszenie...)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 13:58   #3662
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Lubię ciasto na kakale, ale już kakało w perfumach jest (dla mnie) zdradliwe, patrz - Dior Homme
przyznaje że jestem z męskimi zapachami mocno do tyłu, nie orientuje się kompletnie wiem tylko jak pachnie Pi i Amen, ale to może dla tego że akurat kwestię męskich perfum zostawiam mezczyznom - dla mnie liczy się efekt żeby pachniał intrygująco, i tak żeby się chciało wdychać to powietrze a co to będzie to mało istotne dla mnie. Widać od razu że nigdy nie miałam okazji robić prezentów zapachowych facetom.

poza tym jakoś znajomi koledzy niechętnei się przyznają czym pachną, nie wiem czemu ? jakaś krepacja, kompleksy? niemniej jednak pachną zabójczo i to się liczy

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
Tak, to nasza Gothic (i ten Cardinal wodzący na pokuszenie...)
Już byłam na tej stronie i na bank się skusze an coś w celu pzonania zapachów - z niemainstreamowymi też jestem an bakier i świetna okazja potestować. Tylko nie wiem co? Najpierw lektura a potem wykupią pół arsenału.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:00   #3663
piroksena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
Czy to przypadkiem nie aukcje naszej Gothic ?
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=14892065
Bo miasto się zgadza a nie sądzę że jest taka druga z Kamienia Pomorskiego która ma taką ilością flaszek

No-no-no, ciekawa kolekcyjka
Ciekawam jak potoczą się jej losy wizażowe...

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:10   #3664
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryksiu - mogę iść w piątek na to spotkanie AA, ale co mi po nim jak w sobotę impreza będzie?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 14:10   #3665
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
przyznaje że jestem z męskimi zapachami mocno do tyłu...
Ja z damskimi również

Cytat:
Już byłam na tej stronie i na bank się skusze an coś w celu pzonania zapachów - z niemainstreamowymi też jestem an bakier i świetna okazja potestować. Tylko nie wiem co? Najpierw lektura a potem wykupią pół arsenału.
Oprócz Kardynała kusi mnie strasznie Elixir Penhaligon's

---

Moja czapka "z przesłaniem" doszła, jednak pozostałych trzech przesyłek brak
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 16:03   #3666
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu - mogę iść w piątek na to spotkanie AA, ale co mi po nim jak w sobotę impreza będzie?
Ale przeciez na spotkanie nasze to jest dyspensa. Na all
Stary 2009-10-12, 16:32   #3667
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Ale przeciez na spotkanie nasze to jest dyspensa. Na all
A kto daje to rozgrzeszenie? Wielebna Matka Sabbath?

Frank Zappa

Stary 2009-10-12, 17:19   #3668
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
przyznaje że jestem z męskimi zapachami mocno do tyłu, nie orientuje się kompletnie wiem tylko jak pachnie Pi i Amen, ale to może dla tego że akurat kwestię męskich perfum zostawiam mezczyznom - dla mnie liczy się efekt żeby pachniał intrygująco, i tak żeby się chciało wdychać to powietrze a co to będzie to mało istotne dla mnie. Widać od razu że nigdy nie miałam okazji robić prezentów zapachowych facetom.
mam identycznie Z męskimi zapachami jestem kompletnie do tyłu, małżowi coś tam się podoba i czasami mu kupię ale w ogóle nie orientuję się w męskich nutach

Cytat:
Napisane przez piroksena Pokaż wiadomość
Ciekawam jak potoczą się jej losy wizażowe...
chyba się nie potoczą bo ma bana
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:59   #3669
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
No proszę proszę
Porzeczki, ale masz fajną urodę tak eteryczną i elfią
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Justynko, fajne fotki, a Gustaw poprostu wymiata No i moja kobyła jest...
Porzeczki, piękna kobieta z Ciebie Fajnie jest poznawać twarze wizażanek.
Cytat:

Też tak uważam
Tylko z tym "wąchaniem" przy każdej okazji to już chyba przesada, nałogowiec jeden
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Popieram wypowiedź koleżanki wizażanki w całości
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wyszło bardzo jak trzeba.
Świetne zdjęcia. Cudny śpiący młodzian.
A Porzeczki śliczna dziewczyna.
bardzo mi miło słyszeć komplementy od zacnego towarzystwa
W życiu bym nie pomyślała, że mam elfią urodę. Elfy są chyba bardziej...wiotkie
A wąchałam tak zapamiętale Larendrogę Polleny Aromy, którą zupełnie przypadkiem miała przy sobie Rachela. Bardzo przyjazny, wręcz aromaterapeutyczny zapach na co dzień. Niestety bardzo nietrwały - już po chwili musiałam się wwąchiwać w nadgarstek(co widać na zdjęciach) , żeby cokolwiek poczuć.

Było bardzo sympatycznie - Cafe Magiel to znakomite miejsce. Jest tam nawet VIP Room - doskonały na przyszłe warszawskie zloty

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:00
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:23   #3670
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Idę "oblukać" tego Rumowego Capitana Lubię rum
Cena - znośna Przygotowywałam się na cenowy Armageddon.
Cena bardzo przyzwoita, a smak naturalnie rumowy, bez "tuzemskiego" nalotu.

Cytat:
Właściwie to wam zrobię wyznanie w południe - Lubię alkohol Tzn. nie lubię się upijać na amen, bo nie znoszę na drugi dzień się źle czuć (choć czasem nie da się tego uniknąc). Lubię alkohol tak jak inni lubią - nie wiem - słodzycze, czekoladę, śledziki, cukinię i co tam jeszcze. I to, że lubię alkohol, nie znaczy, że piję go codziennie.
Ja też lubię. Najbardziej piwo. I w sumie też nie pijam codziennie, ale nie dlatego, że potem się źle czuję - wprost przeciwnie, po porządnej imprezie (najlepiej kilkudniowej) czuję się i wyglądam lepiej niż zwykle.
Nie pijam codziennie, bo nie mam towarzystwa, a sama nie lubię.

Cytat:
No... może z tą wielką głową to trochę przesadzam (widziałem na żywo ludzi z większymi) Zawsze miałem jednak takie "schizy"
Ja mam schizy na każda część ciała. Do wyboru.
Cytat:
Wygląda pysznie, muszę się za nim rozejrzeć
Wiem, że jest w wolnocłówkach na całym świecie nieomal. W Polsce oststni raz kupowałam latem w Klifie w Gdańsku, więc powinien być dostępny i w innych sklepach.
Cytat:
Ja w sumie tez nie robię zapachowych prezentów, ale z czym jestem do tyłu bardziej trudno byłoby mi określić. Wybieram zapachy po nutach, a ich płeć mi obojętna. Wychodzę z założenia, że moja bujna kobiecość obroni się także w męskim zapachu i w glanach.
Cytat:
Nie ma sprawy. Za parę piw rozgrzeszam z czego popadnie.

Porzeczki, ja nie pisałam, że masz elfią urodę, bo u mnie to raczej nie byłby komplement. Jako zadeklarowany Krasnolud nie darzę Elfów sympatią.
Niestety, trudno byłoby mi powiedzieć, że masz krasnoludzią urodę.
Za to ja mam! Krasnoludzią do cna.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:31   #3671
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Cena bardzo przyzwoita, a smak naturalnie rumowy, bez "tuzemskiego" nalotu.
Co to jest "tuzemski" nalot?
Cytat:
Za to ja mam! Krasnoludzią do cna.
Tiaaaa, jasssssssne. A ja się nazywam Bale po mężu

Frank Zappa

Stary 2009-10-12, 19:36   #3672
MoniaK
Zakorzenienie

Sabbath, a jaka to jest krasnoludzia uroda?
Ja tam się nie znam na tych wszystkich ludach ale po obejrzeniu Władcy Pierścieni to właśnie Porzeczki kojarzy mi się z elfami

W kwestii jedzeniowej, zjadłam dziś pyszne ciasteczka z ciemną chrupiącą czekoladą na wierzchu
Stary 2009-10-12, 19:43   #3673
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w sumie tez nie robię zapachowych prezentów, ale z czym jestem do tyłu bardziej trudno byłoby mi określić. Wybieram zapachy po nutach, a ich płeć mi obojętna. Wychodzę z założenia, że moja bujna kobiecość obroni się także w męskim zapachu i w glanach.

Zgadzam się, granice się zacierają, przenikają wręcz ( uwielbiam nosić "męskawe" zapachy) ale jakoś tej "lewej" sciany perfumeryjnej - (zazwyczaj jak wchodze do perf to meskie sa po lewej ) nie mam jeszcze rozpoznanej.

za to - tak mocno zapragnęłam - po recenzjach i Twoich i wielu innych wizażanek - poznać incensy, że naklikałam odleweczek. To pragnienie musiało w końcu we mnie pęknać bo od zawsze uwielbiałam zapachy miejsc- a zwłaszcza miejsc kultu ( wyjąwszy kult chrzescijanski). I tak podejrzewam że nie bedę mogłą ich nosić ale chęć poznania i ewent wąchania zapachów w domu, upajania się nimi, wypełniania domu tymi zapachami jest silniejsza. Wzięłam Jaisalmer i Kyoto, Avignionu nie, gdyż tego typu zapach jest mi znany od dziecka kiedy to chodziłam na krańcu Polski na wsi do zabytkowego drewnianego kościółka - i ten zapach jakoś mnie nie frapuje ani nie działa na mnie kojąco, tudzież magicznie.

uroda - rzecz gustu - ale jak słysze o krasnoludziej urodzie to owszem, ale ( na tym avatarku zwłaszcza) jak klasyczna, dorosła wersja Królewny Śnieżki, takiej już swiadomej co zło a co nie. Obraz bajkowy ( nie wiem Disneyowy ?) to wersja oczywiscie nastoletniego dziecięcia ale tak moim zdaniem mogłaby wygladać Królewna Śnieżka idąc do lasu np.

oczywiscie w glanach

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:48
Stary 2009-10-12, 19:48   #3674
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

jesteś bossska
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:06   #3675
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

jesteś bossska

Bo gupoooty ta Sabbath wypisuje

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-12 o 20:13
Stary 2009-10-12, 20:36   #3676
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Jest taki rum: Tuzemski. Nie znasz? Wydawało mi się, że każdy pijak zna. Ja znam.
Anyway: ten rum ma teki specyficzny nalot kojarzący mi sie z syntetycznym karmelem. Podobnie pachniały i smakowały) te czeskie koncentraty herbatki rumowej.
Nie lubię tego smaku.

Cytat:
Madzik? Już chyba prędzej uwierzyłabym w to, że Krzyś na Ciebie poleci, niż w to, że zrezygnujesz ze swojego nazwiska.
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Sabbath, a jaka to jest krasnoludzia uroda?
Ja tam się nie znam na tych wszystkich ludach ale po obejrzeniu Władcy Pierścieni to właśnie Porzeczki kojarzy mi się z elfami
No to w Władcy Pierścieni ja powinnam Ci się kojarzyć z Gimlim.

Cytat:
Zgadzam się, granice się zacierają, przenikają wręcz ( uwielbiam nosić "męskawe" zapachy) ale jakoś tej "lewej" sciany perfumeryjnej - (zazwyczaj jak wchodze do perf to meskie sa po lewej ) nie mam jeszcze rozpoznanej.
Rozumiem, co masz na myśli. Ja lewą stronę mocy odkryłam względnie niedawno i teraz, kiedy chodzę do perfumerii z Sałatą, albo Rozterką - najpierw wizytujemy prawą stronę - dla nich, a potem lewą - dla mnie. Przyznaję, że o ile po prawej stronie nic mnie nie podnieca w tej chwili, tak po lewej znajduje się kilka zapachów ewidentnie moich. z czego tylko dwa mam, ale co najmniej cztery inne chciałabym mieć, a z pięć kolejnych bez oporów mogłabym mieć.
Cytat:
za to - tak mocno zapragnęłam - po recenzjach i Twoich i wielu innych wizażanek - poznać incensy, że naklikałam odleweczek. To pragnienie musiało w końcu we mnie pęknać bo od zawsze uwielbiałam zapachy miejsc- a zwłaszcza miejsc kultu ( wyjąwszy kult chrzescijanski). I tak podejrzewam że nie bedę mogłą ich nosić ale chęć poznania i ewent wąchania zapachów w domu, upajania się nimi, wypełniania domu tymi zapachami jest silniejsza. Wzięłam Jaisalmer i Kyoto, Avignionu nie, gdyż tego typu zapach jest mi znany od dziecka kiedy to chodziłam na krańcu Polski na wsi do zabytkowego drewnianego kościółka - i ten zapach jakoś mnie nie frapuje ani nie działa na mnie kojąco, tudzież magicznie.
Rachell, trzeba było dać znać. W każdym razie próbaska Avignon ciągle mogę ci zrobić. Nie obiecuję wiele, bo mój flakonik dogorywa, ale na test zawsze się znajdzie.
Avignon nie pachnie drewnianym kościółkiem - drewniany jest Zagorsk. Drewnianym kościólkiem (kapliczką) jest dla mnie L'Eau Trois. Avignon jest ewidentnie kamienny, wilgotny, spłakany skroploną parą ludzkich oddechów.
Najbardziej realistyczny kościół, taki normalny, współczesny, zapamiętany z dzieciństwa, budzący emocje, powodujący skurcz serca i nieomal dotykalne wspomnienie dłoni mojej Babci na mojej dłoni jest Ceremony Normy Kamali.
Jaisalmer jest nadspodziewanie perfumeryjny. Dla mnie nie ma wiele wspólnego z kadzidłem. Jest żywiczny, pełen żywotnej energii, życia po prostu. tak piękny, że aż w gardle ściska.
Kiedy już poznasz, daj proszę znać, gdzie "opublikujesz" swoje wrażenia. bardzo chciałabym wiedzieć, jak go odbierzesz.
Cytat:
uroda - rzecz gustu - ale jak słysze o krasnoludziej urodzie to owszem, ale ( na tym avatarku zwłaszcza) jak klasyczna, dorosła wersja Królewny Śnieżki, takiej już swiadomej co zło a co nie. Obraz bajkowy ( nie wiem Disneyowy ?) to wersja oczywiscie nastoletniego dziecięcia ale tak moim zdaniem mogłaby wygladać Królewna Śnieżka idąc do lasu np.
No to się przyznam: okrutnie mi się spodobało to, co napisałaś.
Dziękuję.
Niestety, komplementem dotyczącym wyglądu z awatara trudno mi się będzie odwdzięczyć. Poza tym, że pingwiny wymiatają.
Cytat:
oczywiscie w glanach

Boskie!!

Cytat:
Bo gupoooty ta Sabbath wypisuje
Że ja niby??
Czy ja już Ci przedstawiałam dowody na to, że Gimli była kobietą?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:41   #3677
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
J
No to w Władcy Pierścieni ja powinnam Ci się kojarzyć z Gimlim.
no coś Ty, znów guupoty wypisujesz zdecydowanie wolę opcję z królewną śnieżką
Stary 2009-10-12, 20:44   #3678
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Witam,
temat alkoholowy - więc ja też się ujawnię. Do AA nie należę, ale alkohol lubię owszem, zdarza mi się pić służbowo, więc głowę mam dość mocną
Piwo mniej, lubię dobrą czystą ale drinki, np. Caipirinha , Gin & Tonik, Campari i inne... Bayleys i Marsalę.

A propos - czy ktoś wie co mogę zrobić z gorzką Angosturą - do czego ją dodać - mam takie miniaturki w zestawie z rumami?

Rachell - Kyoto jest piękne... Dla mnie póki nr 1, przed Avignon i Zagorsk. Na Jailsalmer i Ouarzazate czekam z wspólnozakupowych...
Ostatnią moją zachciewajką jest Pi Givenchy i Joop Homme - zapachy męskie ale nietypowe, złamane słodyczą...

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:47   #3679
rachell111
Zakorzenienie

Sabb - ja tez tak celowalam po lekturze recenzji kilkudziestu - niekoniecznie w kadzidła bo ja jeszcze nei wiem co mój nos powie na kadzidła. Ale żywica kręciła mnie od zawsze, od dziecka ( nie wiem czy to chore czy zdrowe) niemniej jednak chcę poznać te grunty dotad nieznane, bo zauważylam że coraz mi lepiej w mocnych zapachach. .

Madzik - a propo pan Bale to tak wciąż stanu wolnego, czy tez ma jakąs oblubienicę ( oczywiscie w swoim poprzednim życiu w światku holllywódzkim - nie tu na wizażu)

tak tylko pytam

Edit: zgooglowałam go no coment:gun :

Czas edycji: 2009-10-12 o 20:51
Stary 2009-10-12, 20:58   #3680
Polly_
grozi wypollizowaniem

Byłam dziś w galerii z mocnym postanowieniem kupna kozaków- postanowiłam sobie ze nie bede wybredna i na pewno coś kupię. I co? I nic nie kupiłam- a dlaczego? bo nie znalazłam ocieplanych kozaków, ani jednej pary , jakaś taka pseudogąbeczka w środku mnie nie zadowala- ja chcę buty do chodzenia w mrozy a nie do szpanowania i normalnie NIE MA takich-zadnych- nawet brzydkich

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-12 o 21:55
Stary 2009-10-12, 21:08   #3681
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś w galerii z mocnym postanowieniem kupna kozaków- postanowiłam sobie ze nie bede wybredna i na pewno coś kupię. I co? I :pupa: nic nie kupiłam- a dlaczego? bo nie znalazłam ocieplanych kozaków, ani jednej pary , jakaś taka pseudogąbeczka w śradku mnie nie zadowala- ja chcę buty do chodzenia w mrozy a nie szpanowania i normalnie NIE MA takich-zadnych- nawet brzydkich
Poly - to mnie teraz załamałaś - ja śledzę Twój wątek o kozakach z wielką ciekawością bo szukam a jakże kozaków na jesien/ zime - w ogóle po co mi nieocieplane - żeby w nich w domu siedziec? No i miałam serio nadzieje ze w tym roku cos wypuszcza, no i ze gdzie jak gdzie ale w Krakowie ( ja jestem skłonna jechac po buty daleko, po TE buty) a tu taki tekst. I obskoczylas wszystkie firmy mówisz? Ja na razie na chorobowym obskoczylam netowo i nic ale w necie zwykle nie ma wszystkiego. BO zanosi sie na to ze serio bede zmuszona w innej czesci Polski szukac butów. No ale wszedzie mniej wiecej te same firmy. I co teraz? modlic sie o zimę na plusie,
nieistotne i tak tę brrrrr gąbeczki są o d... roztrzaś.

Agnes - Pi znam - niezłe klimaty, podoba sie, choc wole cos "mocniejszego" odurzajacego

Czas edycji: 2009-10-12 o 21:10
Stary 2009-10-12, 21:17   #3682
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Jest taki rum: Tuzemski. Nie znasz? Wydawało mi się, że każdy pijak zna. Ja znam.
Anyway: ten rum ma teki specyficzny nalot kojarzący mi sie z syntetycznym karmelem. Podobnie pachniały i smakowały) te czeskie koncentraty herbatki rumowej.
Nie lubię tego smaku.
Pamiętam te koncentraty - pychota jak dla mnie

Cytat:
Madzik? Już chyba prędzej uwierzyłabym w to, że Krzyś na Ciebie poleci, niż w to, że zrezygnujesz ze swojego nazwiska.
RacjaOn przyjmie moje
Cytat:
Że ja niby??
Czy ja już Ci przedstawiałam dowody na to, że Gimli była kobietą?
No przeca nie ja
A co do dowodów- to słucham, słucham

Rachell - Krzyś w rzeczywistym życiu ma żonę. Ba! Nawet córkę ma

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-12 o 21:19
Stary 2009-10-12, 21:22   #3683
nebraska
Zakorzenienie

Dołączam do pijaczych wyznań. Za kołnierz, jak to mówia, nie wylewam.

Piwo uwielbiam i traktuje jak napój chłodzący, wpływający dobroczynnie na rozmaite aspekty życia.

Za winem tylko - wytrawnym - przepadam, - często sięgam po australijskie i generalnie po wina z Nowego Świata, bo stary, a zwłaszcza Francja i Włochy troche w Polsce drogi

Oprócz tego lubię orzeźwiające drinki: Caipirinha, Daiquiri, Mojito. No i gin! gin! gin! (niczym Królowa Matka)

Obiecuje sobie, ze jak będę mieć większe mieszkanie, to będzie w nim barek z prawdziwego zdarzenia, dobrze wyposażony i jakis sprzęcik do mieszania driknów.

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:27   #3684
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

tak sprawdziłam i juz dałam nawet upust emocjom

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez nebraska Pokaż wiadomość
Dołączam do pijaczych wyznań. Za kołnierz, jak to mówia, nie wylewam.

Piwo uwielbiam i traktuje jak napój chłodzący, wpływający dobroczynnie na rozmaite aspekty życia.

Za winem tylko - wytrawnym - przepadam, - często sięgam po australijskie i generalnie po wina z Nowego Świata, bo stary, a zwłaszcza Francja i Włochy troche w Polsce drogi

Oprócz tego lubię orzeźwiające drinki: Caipirinha, Daiquiri, Mojito. No i gin! gin! gin! (niczym Królowa Matka)
uff, jaka ulga że towarzystwo z tej samej gliny
Stary 2009-10-12, 21:28   #3685
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Byłam dziś w galerii z mocnym postanowieniem kupna kozaków- postanowiłam sobie ze nie bede wybredna i na pewno coś kupię. I co? I :pupa: nic nie kupiłam- a dlaczego? bo nie znalazłam ocieplanych kozaków, ani jednej pary , jakaś taka pseudogąbeczka w śradku mnie nie zadowala- ja chcę buty do chodzenia w mrozy a nie szpanowania i normalnie NIE MA takich-zadnych- nawet brzydkich
średnio pocieszające też mnie to czeka i aż się boję (najwyżej kolejny rok będę chodzić w moich oficerkach, może się jeszcze nie rozpadną )

Cytat:

Nie ma takiego wagonu...itd

o co chodzi z tą pogodą już naprawdę jest czas na zimę? ja nie kcem...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:32   #3686
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
tak sprawdziłam i juz dałam nawet upust emocjom
No, jak śmiał

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Nie ma takiego wagonu...itd
O co chodzi z tym wagonem?

Frank Zappa

Stary 2009-10-12, 21:41   #3687
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No, jak śmiał
No własnie jak?! Młody jest, po co ten pośpiech.
Juz nigdy nie spojrze na niego tak samo

Idę zająć myśli jakimś filmem.
Stary 2009-10-12, 21:50   #3688
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

O co chodzi z tym wagonem?
nie ma takiego wagonu którego nie można by odczepić (taki żenujący żart )
to tak na wypadek jakbyś chciała zostać jednak kolejna żoną Krzysia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:52   #3689
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
nie ma takiego wagonu którego nie można by odczepić (taki żenujący żart )
to tak na wypadek jakbyś chciała zostać jednak kolejna żoną Krzysia
Rozumiem Ale duma mi nie pozwala zostać Panią Fistaszkową nr 2

Chyba łysieję Od jakiegoś czasu wypadają mi włosy, podkurowuję je szamponem, do tego Silicą. Tylko zauważyłam, że wypadają mi szczególnie intensywnie z jednego obszaru, po jednej stronie głowy. Będę miała dziurę najwyżej

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-12 o 21:56
Stary 2009-10-12, 22:01   #3690
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Poly - to mnie teraz załamałaś - ja śledzę Twój wątek o kozakach z wielką ciekawością bo szukam a jakże kozaków na jesien/ zime - w ogóle po co mi nieocieplane - żeby w nich w domu siedziec? No i miałam serio nadzieje ze w tym roku cos wypuszcza, no i ze gdzie jak gdzie ale w Krakowie ( ja jestem skłonna jechac po buty daleko, po TE buty) a tu taki tekst. I obskoczylas wszystkie firmy mówisz? Ja na razie na chorobowym obskoczylam netowo i nic ale w necie zwykle nie ma wszystkiego. BO zanosi sie na to ze serio bede zmuszona w innej czesci Polski szukac butów. No ale wszedzie mniej wiecej te same firmy. I co teraz? modlic sie o zimę na plusie,
nieistotne i tak tę brrrrr gąbeczki są o d... roztrzaś.

Agnes - Pi znam - niezłe klimaty, podoba sie, choc wole cos "mocniejszego" odurzajacego
a ja mam jakiś wątek o kozakach? bo wydawało mi sie ze mam, ale to chyba mi ise sniło

Cytat:
Rozumiem Ale duma mi nie pozwala zostać Panią Fistaszkową nr 2

Chyba łysieję Od jakiegoś czasu wypadają mi włosy, podkurowuję je szamponem, do tego Silicą. Tylko zauważyłam, że wypadają mi szczególnie intensywnie z jednego obszaru, po jednej stronie głowy. Będę miała dziurę najwyżej

to bardzo niedobrze, to moze być łysienie plackowate
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości