e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 19:15   #4501
an.ka
Zadomowienie

Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II

Cytat:
Napisane przez eLWhy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Może nie czeka mnie takie szaleństwo jak Was, ale potrzebowałam torebki i właśnie zamówiłam brązową Noelkę
Bardzo dobry wybór, ja mam Noel ciemno-niebieską i jest to jedna z moich ulubionych toreb - świetnie się układa, pojemna, ładna faktura eko-skórki.
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:17   #4502
Dominiique
BAN stały

Do kolejnej właścicielki Amberlyn: ja poproszę zbliżenie na skórę i wnętrze z a4
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:20   #4503
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Jak ja się cieszę, że wczoraj udało mi się zakupić Amberlyn za 79zł.
Byłam w szoku, że dzisiaj kosztuje już 10zł więcej.
Najprawdopodobniej jutro dostanę przesyłkę, więc również wrzucę swoje zdjęcia
o nie, zapomniałam o windowaniu cen

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:36   #4504
agatala
Zadomowienie

Ech..taką miałam nadzieję, że już jutro zobacze moja torebkę, a tu wciąż mam status "oczekiwanie na wplate..."
Stary 2009-10-12, 19:40   #4505
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agatala Pokaż wiadomość
Ech..taką miałam nadzieję, że już jutro zobacze moja torebkę, a tu wciąż mam status "oczekiwanie na wplate..."
Właśnie z tego powodu wolę zamawiać za pobraniem
Stary 2009-10-12, 19:46   #4506
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mam prośbę: gdy dostaniesz torebki, to zrób fotki Hanny z uwzględnieniem zapięcia: czy widać "dziury: po zapięciu, jak wygląda zapięta z włożonym sztywnym formatem a4 i napisz, jak ogólnie sprawuje się ten zatrzask. Bardzo mi się podoba ta torba, ale właśnie ten zatrzask przy tak dużej torbie wydaje mi się ryzykowny.

W Pheby z kolei interesuje mnie ta skórka, więc przydałaby się fotka z bliska. I może jeszcze fotka wnętrza z włożonym a4 A jaki kolor wzięłaś?
okok tylko nie wiem kiedy bo na razie albo będę zmieniać zamówienie jak da radę albo za to nie wpłacę po prostu a zrobię kolejne ... ale wolałabym pierwszą opcję że mi zamienią

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Odebrałam dzisiaj swoje torebki i zrobiłam teraz zdjęcia.
Kiepskie są bo po 1 na szybko w przerwie między zajęciami (jutro zrobię lepsze) a po 2 deszcze pada i jest ciemno
no to lecimy:
- Cily - bardzo mi się podoba, niby nieduża a pojemna, fajny kolor, minusy - brak zamka (zapinana na magnes) i lekko błyszcząca skóra.
co do zdjęcia - na żywo wygląda o wiele wiele lepiej i aż tak się nie świeci ale nie chciało mi wyjść nic lepszego i nie mam czasu teraz się z tym bawić ,jutro pokombinuje
- Amberlyn - z niej jestem najbardziej zadowolona, fajny kolor, krój,faktura, bardzo pojemna.
- Elina - nie podoba mi się ani trochę na żywo, świeci się i w ogóle wg. mnie wygląda strasznie tandetnie. Jutro idę ją zwrócić a w zamian biorę Mizensa Iko.

Uwaga do zdjęć! - torebki były spłaszczone, zdeformowane nie takie jak na ich zdjęciach więc nie prezentują się za efektownie Muszę je dopbiero czymś powypychać i ładnie uksztaltować

Poza tym dziewczyny szalejecie, jak tam byłam mieli chyba z 50 zapakowanych paczek do wysyłki.
O nieeee ;( Elina wygląda tandetnie (bez urazy.. też "zamówiłam" ..... a tak chciałam jakąś większą ..... myślicie że jak jeszcze nie wpłaciłam to mogliby mi w zamówieniu "zamienić" torebkę na jakąś inną jak ich poproszę w mailu ??? ) zmartwiły mnie te twoje zdjęcia jej
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:47   #4507
0lkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
To może czerwoną Andi skoro myślałaś nad różową?
Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
a dlaczego szary miałby nie pasować?
Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu brała czarną Anę
Cytat:
Napisane przez natalczak Pokaż wiadomość
A najlepiej obydwie-co by uniknąć dylematu i móc zmieniać je w zależności od okoliczności
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja bym brała czarną Anę
Cytat:
Napisane przez kasia_1402 Pokaż wiadomość
do czerwono czarnego jak najbardziej pasuje szara, Ana bardzo ładna więc bierz śmiało, gdybym nie miała szarej andi , to bym się na nią rzuciła
Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Czarna Ana albo tak jak ktoś pisał czerwona Andi
Dzięki za odpowiedzi czarną mam Emilkę, nie chcę mieć dwóch podobnych. Szara mi jakoś nie za bardzo podchodzi, więc chyba się zdecydowałam Oby tylko odcień czerwonej Andi pasował do mojego przyszłego płaszczyka
Może jeszcze te z was, które mają i Emilkę i Andi podpowiedzą, czy w Andi jest bardziej pojemna? O ile dobrze pamiętam któraś z was pisała, że do Andi łatwiej włożyć A4 (nie trzeba nic przekręcać tylko poziomo włożyć można), ale w tych ostatnich postach wyczytałam, że w niej też ta góra się zagina? - czyli nie wygląda dokładnie jak na zdjęciach, tak samo jak Ana która się zagina na górze
0lkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:48   #4508
agatala
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie z tego powodu wolę zamawiać za pobraniem
Chciałam zaoszczędzić 6 zł
Stary 2009-10-12, 19:49   #4509
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinak01 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o poradę
Chciałaym kupic sobie torebkę (a raczej torbę ) która będzie służyła raczej do dźwigania ksiażek i zastanawiam się pomiedzy Emili, Ana, Andi i Elvie tylko nie wiem która jest bardziej pojemna
w sumie wszystkie z nich wydają się duże ale wiadomo, że nie każda jest dobra do noszenia podreczników i zeszytów a4
boję się ze bedą sie źle układały albo poprostu będą niepraktyczne
Mam Elvie i jest bardzo pojemna Można wkładać kolejne i kolejne rzeczy, a ciągle jest miejsce a4 spokojnie wchodzi

Nie wiem, co myśleć o Anie. Nie układa się tak jak na ich zdjęciach. Chyba po prostu poczekam na więcej zdjęć i przemyślę, i tak nie miałam zamawiać już teraz
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:52   #4510
buczaka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eLWhy Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Może nie czeka mnie takie szaleństwo jak Was, ale potrzebowałam torebki i właśnie zamówiłam brązową Noelkę

+ przedłużyłam iwonie 200 ważność konta, bo użyłam jej kodu (tak jakos był przy zdjęciach noel, po których isę ostatecznie zdecydowałam). Jutro dzwonię tam i czym prędzej po nią pojadę ;D (odbieram w Krakowie )

Pozdrawiam

Jak to jest z tym odbiorem osobistym?najpierw zamawiam a potem się dogaduje i tam dzwonie czy przy zamawianiu zaznaczam opcje odbiór osobisty?i jak to jest z tym kodem rabatowym?kiedy mam go wpisać?sorki za głupie pytania ale nie zbyt często zamawiam coś w internecie a bardzo bym chciała sobie zamówić jedna torebkę szara elvie już od jakiegoś czasu się do niej przymierzam ale myślałam ze troszkę zejdzie z ceny jak wejdzie nowa kolekcja a tu dupka i jeszcze ceny podnoszą no i chciałabym ja odebrać osobiście bo mieszkam w Krakowie stad moje pytania
Stary 2009-10-12, 19:54   #4511
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez buczaka Pokaż wiadomość
Jak to jest z tym odbiorem osobistym?najpierw zamawiam a potem się dogaduje i tam dzwonie czy przy zamawianiu zaznaczam opcje odbiór osobisty?i jak to jest z tym kodem rabatowym?kiedy mam go wpisać?sorki za głupie pytania ale nie zbyt często zamawiam coś w internecie a bardzo bym chciała sobie zamówić jedna torebkę szara elvie już od jakiegoś czasu się do niej przymierzam ale myślałam ze troszkę zejdzie z ceny jak wejdzie nowa kolekcja a tu dupka i jeszcze ceny podnoszą no i chciałabym ja odebrać osobiście bo mieszkam w Krakowie stad moje pytania
przy zamawianiu na stronie wpisujesz kod rabatowy, jest tam specjalne miejsce na to pozniej od razu nalicza Ci znizke. Nastepnie zaznaczasz opcje odbior osobisty i piszesz im maila/dzwonisz z wiadomoscia kiedy przyjdziesz

Polecam Elvie, sama mam

Edytowane przez starlit
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:55
starlit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:01   #4512
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0lkaa Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi czarną mam Emilkę, nie chcę mieć dwóch podobnych. Szara mi jakoś nie za bardzo podchodzi, więc chyba się zdecydowałam Oby tylko odcień czerwonej Andi pasował do mojego przyszłego płaszczyka
Może jeszcze te z was, które mają i Emilkę i Andi podpowiedzą, czy w Andi jest bardziej pojemna? O ile dobrze pamiętam któraś z was pisała, że do Andi łatwiej włożyć A4 (nie trzeba nic przekręcać tylko poziomo włożyć można), ale w tych ostatnich postach wyczytałam, że w niej też ta góra się zagina? - czyli nie wygląda dokładnie jak na zdjęciach, tak samo jak Ana która się zagina na górze
Andi jest zdecydowanie bardzie pojemna niż emily i nic mi się w niej nie zagina myślę, że Ana jest bardzo podobna

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:02   #4513
maggie82
Zakorzenienie

dziś dopiero wieczorem do Was zajrzałam a tu proszę bardzo jaka niemiła sprawa z cenami Bardzo nieładnie z ich strony ... Sama chciałam zamówić 2 torebki w tym Emilkę czarną ale za 109 zł już jej nie wezmę ... Muszę wogóle troszkę pomyśleć i poczekać na zdjęcia od Was bo nie ukrywam że przymierzałam się do Any zielonej ale po dzisiejszych fotkach nie podoba mi się tak bardzo Kolor jest fajny ale fason - nie przekonuje mnie to marszczenie z przodu.
Ellin - rzeczywiście jest okropna ! Nawet na zdjęciu etorebkowym mi się spodobała ale na real fotce już nie ...
Za to Amberlyn jest śliczna tylko ja mam już 2 karmelowe - rude torebki, na co mi trzecia ?
Ehhhh trzeba poczekać i zastanowić się na spokojnie...

I dziękuję za skorzystanie z mojego kodu Polecam się na przyszłość
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:02   #4514
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
przy zamawianiu na stronie wpisujesz kod rabatowy, jest tam specjalne miejsce na to pozniej od razu nalicza Ci znizke. Nastepnie zaznaczasz opcje odbior osobisty i piszesz im maila/dzwonisz z wiadomoscia kiedy przyjdziesz

Polecam Elvie, sama mam
Podpisuję się pod każdym słowem
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:11   #4515
Dominiique
BAN stały

Nic się w Andi nie zagina, a4 wchodzi swobodnie, ta torebka jest bardzo duża. Emilka jest mniejsza, co już nawet widać po wymiarach.
Stary 2009-10-12, 20:12   #4516
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:

Poza tym dziewczyny szalejecie, jak tam byłam mieli chyba z 50 zapakowanych paczek do wysyłki.
Amber mam nadzieję, że lepiej wygląda po wyprostowaniu hehe ale i tak mi się podoba na real foto

Poza tym mam nadzieję, że jedna z tych ok.50 była do mnie
No i widzicie niezależnie od zmian cen im się powodzi

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:13   #4517
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
okok tylko nie wiem kiedy bo na razie albo będę zmieniać zamówienie jak da radę albo za to nie wpłacę po prostu a zrobię kolejne ... ale wolałabym pierwszą opcję że mi zamienią

O nieeee ;( Elina wygląda tandetnie (bez urazy.. też "zamówiłam" ..... a tak chciałam jakąś większą ..... myślicie że jak jeszcze nie wpłaciłam to mogliby mi w zamówieniu "zamienić" torebkę na jakąś inną jak ich poproszę w mailu ??? ) zmartwiły mnie te twoje zdjęcia jej
Napisz koniecznie maila. Kilka razy miałam taką sytuację i raz zamienili sami, a za innym razem kazali złożyć zamówienie od nowa.
Stary 2009-10-12, 20:17   #4518
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Podobają mi sie czarna emilka, ana oraz marianna ( na fotkę tej czekam z niecierpliwością ), ale szczerze to zawiedli mnie podnosząc ceny to nie chodzi o kilka zł tylko o sam fakt

miałam kupić dwie ale chyba poprzestanę na jednej bo przydałoby się wykorzystać pieniądze które zgromadziłam na koncie

tylko teraz nie wiem którą
mam szarą emilkę skłaniałabym się ku mariannie, ale nie jestem ciekawa jak wygląda na żywo
Do mnie też wysłali,jutro mam nadzieję wkleję Mariannę ze specjalna dedykacją

Bardzo podoba mi się Anna,prześliczna,zieleń mimo że tego koloru nie lubię na prawdę udana ,fason jak dla mnie identyczny jak Andi,może nawet fajniejszy
.Natomiast Amberlyn jakaś taka nieciekawa.Dobrze,że jej nie wzięłam.Cily ma bajeczny kolor ,ale strasznie mnie gryzą w oczy te wyraźnie białe przeszycia.
Jestem odmieńcem chyba,Elina mi się podoba,może trochę za bardzo się błyszczy ale poza tym bardzo fajne wygląda.Chyba jestem tandeciarką czy co

Edytowane przez burn-it-up
Czas edycji: 2009-10-12 o 20:31
burn-it-up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:18   #4519
nikki999
Zakorzenienie

status mojego zamówienia się zmienił

BLOG -
Stary 2009-10-12, 20:23   #4520
emememsik
po prostu Em :)

Nie zmienili błędu ortograficznego (jestem na nie uczulona), podnoszą ceny mając w darmową reklamę robioną im przez rzeszę wizażanek.. Ja podziękuję, a miałam na celowniku nie jedną, nie dwie, i nie trzy torebki. I ceny stały się już zdecydowanie za wysokie.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-10-12 o 20:24
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:26   #4521
Dominiique
BAN stały

Farfallo, link do Amberlyn w wątku z fotkami nie działa. Ale i tak gratulacje za szybkość
Stary 2009-10-12, 20:36   #4522
mourie
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję, że Amberlyn pokaże się jeszcze w kolorze czekolada/czerń/szarość
Myślicie, że można na to liczyć?
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:40   #4523
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, że Amberlyn pokaże się jeszcze w kolorze czekolada/czerń/szarość
Napisalam do nich w sprawie innych kolorow, dam znac jak odpisza z jednej strony mam przeczucie ze nie ma na co liczyc, a z drugiej - dotychczas chyba praktycznie wszystkie modele byly chociaz w 2 kolorach.
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:42   #4524
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Napisalam do nich w sprawie innych kolorow, dam znac jak odpisza z jednej strony mam przeczucie ze nie ma na co liczyc, a z drugiej - dotychczas chyba praktycznie wszystkie modele byly chociaz w 2 kolorach.
ja napisałam do nich dwa maile w sobotę i na żadnego mi nie odpisali... nie wiem, czy mieli tyle zamówień, że nie mogli się odkopać i odpiszą jak się ogarną czy zwyczajnie zlali

BLOG -
Stary 2009-10-12, 20:46   #4525
Marua:)
Zakorzenienie

Ooo bardzo spodobala mi sie Ana na waszych real fotkach ( czarna ) no ale zamowilam Emilke, jutro bedzie u mnie, mam nadzieje, ze bede zadowolona

I wogole dziekuje wizazankom za korzystanie z mojego kodu, okazalo sie, ze te powiadomienia nie byly zdublowane tylko na prawde tyle osob skorzystalo Niech sie dobrze nosza
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:47   #4526
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Do mnie też wysłali,jutro mam nadzieję wkleję Mariannę ze specjalna dedykacją

Bardzo podoba mi się Anna,prześliczna,zieleń mimo że tego koloru nie lubię na prawdę udana ,fason jak dla mnie identyczny jak Andi,może nawet fajniejszy
.Natomiast Amberlyn jakaś taka nieciekawa.Dobrze,że jej nie wzięłam.Cily ma bajeczny kolor ,ale strasznie mnie gryzą w oczy te wyraźnie białe przeszycia.
Jestem odmieńcem chyba,Elina mi się podoba,może trochę za bardzo się błyszczy ale poza tym bardzo fajne wygląda.Chyba jestem tandeciarką czy co

w takim razie czekam na fotorelację marianny

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:14   #4527
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisz koniecznie maila. Kilka razy miałam taką sytuację i raz zamienili sami, a za innym razem kazali złożyć zamówienie od nowa.
czyli prawie nie będzie problemu to dobrze
Cytat:
Farfallo, link do Amberlyn w wątku z fotkami nie działa. Ale i tak gratulacje za szybkość
dziękuję za uwagę już poprawione

ED: No to teraz pomóżcie skoronie Elina (bo lepiejwygląda na stronie niż w rzeczywistości) to która ?
pikowana Noreen (trochę większa)
czy Iko z nitami ?

Bo zgłupiałam ... niby zależy minapojemności przede wszystkim po i tak będzie pewnie wyładowanaprawie cała i Noreen jest trochę większa... ale na zdjęciach ze strony ta ekoskórka wygląda nienajlepiej .. a mówiąc wprost boję się żeby się nie okazała ceratą....
Z drugiej strony jest Iko.... jest super i nawet te nity nie są typowo "ćwiekowe" (nie przypadła mi do gustu ćwiekowa moda bo bardziej dziewczęco się ubieram, ale mogłaby przełamać strój żeby za słodki nie był ) tylko jej minusem jest to że jest troszkę mniejsza i czarna , a czarną biorę już Anę .....
no i na którą mam się zdecydować ? bo muszę maila im wysłać a zgłupiałam
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2009-10-12 o 21:33
Stary 2009-10-12, 21:30   #4528
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Co do Amberlyn: apeluję o zdjęcia 1) wnętrza torebki: pustego i z włożonymi rzeczami, w tym z czymś sztywnym o formacie a 4 , a po 2) o fotkę-próbkę materiału z bliska, takiej najlepiej oddającej jej rodzaj. Zresztą ta prośba się tyczy wszystkich wklejanych torebek, bo przecież wnętrze torebki jest też ważne, a na sklepowych fotkach nic nie widać.
Jutro wrzucę zdjęcia z każdej możliwej strony

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
aha szkoda ja jutro tez wlasnie odbieram swoją Iko i chcialam juz zobaczyc real fotki. moze sie jutro spotkamy w piwnicach etorebki
Nie zobaczymy się niestety bo Iko odbiera mi koleżanka, która idzie po swoje zamówienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość

Myslę, że bez problemu możesz zmienić zamówienie.
Ja nie polecam Elina wg. mnie to taka rynkowa tandeta za 10 zł, strasznie mi się nie podoba.
Pisze ci zaraz priva
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Mialam podobne odczucia na zdjeciach na stronie tak sie swieca dziwnie.

Ale Amberlyn jest cudowna szkoda ze juz podrozala no i strasznie zaluje, ze nie ma szarej justysia czy ja sie da na ramieniu nosic?

Co do tych cen... niby to tylko 10zl, ale ogolnie jakos mnie to zraza... ale jak ktos tutaj slusznie zauwazyl - ten kto mial kupic i tak kupi...
Założę ją na ramię ale po 1 wg. mnie nie wejdzie na kurtkę zimową bo jest tak troszkę na styk a po 2 brzydko wtedy wygląda, spłaszcza się tak dziwnie...

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:31   #4529
kasia_1402
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
ale to jest nielogiczne, przeciez bardziej im sie oplaca, gdy kupi ktos dwie lub wiecej torebek po nizszej cenie niz jedna po wyzszej..
nie ładnie

Cytat:
Napisane przez buczaka Pokaż wiadomość
Dokładnie.Zamawiasz przez stronę , wklepujesz kod, później sie umawiasz naodbiór osobisty
Stary 2009-10-12, 21:36   #4530
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro wrzucę zdjęcia z każdej możliwej strony

Nie zobaczymy się niestety bo Iko odbiera mi koleżanka, która idzie po swoje zamówienie

Myslę, że bez problemu możesz zmienić zamówienie.
Ja nie polecam Elina wg. mnie to taka rynkowa tandeta za 10 zł, strasznie mi się nie podoba.
Pisze ci zaraz priva

Założę ją na ramię ale po 1 wg. mnie nie wejdzie na kurtkę zimową bo jest tak troszkę na styk a po 2 brzydko wtedy wygląda, spłaszcza się tak dziwnie...
Dziękuję za priva już się mniej boję o materiał Noreen dzięki Tobie ale i tak nie wiem którą wziąć ... iko czy Noreen
/A.H/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości