Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 11:43   #1591
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
Haro radze nie przejmowac sie komentarzami
ja sama nie jestem fanka wielkich piersi , ale twoje wcale takie nie sa sa super dobrane do figury i wygladaja idealnie
i tutaj nie rozumiem komentarzy Maszy ... ja jestem obiektywna i ogladajac fotki ( chocby ostatnie Liestopadowej ) stwierdzam , ze nie roznia sie za wiele , oczywiscie mowa o zdjeciach calosciowych ,dopiero wtedy widac ich rzeczywista wielkosc w stosunku do figury
jak dla mnie fotki samych piersi z dosc malej odleglosci sa duzoo przeklamane , bo zawsze wyjda jak olbrzymy , nawet moje malusie B wyglada na takim zdjeciu na spory biust

ps. gratuluje figury , chcialabym sie tak dobrze trzymac po 3 dzieci
asionek,
dziękuję bardzo za te slowa ... utwierdzają mnie tylko w tym, co widzę w lustrze ... cycuchy w sam raz dla mnie

ps. figura , jak wspomnialąm, pozostawia do zyczenia, ale... własnie 3 ciąże nie pomogly jej ... zresztą kazda mama wie co sie z cialem już po 1 dziecku,a co dopieroi po 3 maluchów i w wieku 37 lat

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agulek124 Pokaż wiadomość
POPIERAM!!!! w 100%
agulek,

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kasik_ Pokaż wiadomość
O kurcze- ale Wy dziewczynki produkujecie tych stron!!! Jeden dzień mnie na forum nie było, a tu tyyyyyyyyle do czytania! Horo ja tam jestem fanką Twoich cycuszków i Twojej figurki (trójka dzieci?!?!?! Jak mi jeszcze raz będziesz publicznie na tą śliczną figurkę marudzić, to Ci wyślę zdjęcia mojej po jednym dziecku a wtedy na pewno wszystkie kompleksy Ci miną )!!! Tak Wam wszystkim zazdraszczam tych piękności Waszych, że naprawdę coraz częściej zaczynam myśleć o tych moich zwisach nieszczęsnych... Może kiedyś...
Kasik,
to juz dosyć myślenia i czas działac Też mozesz mieć takie piękne cycusie jak my wszystkie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 12:06   #1592
willma2
Raczkowanie

Są piękne!!!I zostaw je w spokoju, nie krytykuj...bo się zniechęcą!! I pochowaja, albo wklęsną!!!A Ty śliczna dziewczya jesteś!!

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Przed chwila robione
i jesli ktoś uwaza, ze są obleśne i nieestetyczne, to...
a przerwa... kiedyś byla (największa na forum), a teraz... polemizowałabym co do jej szerokosci

i moze jeszcze w ubranku

one są niecale 6 tygodni po op... dopiero się układają i zaczną lagodnieć z góry

Horo!! Mi się baaardzo podobają..Są równiutki..i wcale nie za wielki, patrząc na fotkę całej zgrabniutkiej posturki..
A jak z ich miękkością...? moja sa takie jak przed okresem..Czy będą bardziej..miękkie..I się ruszają, falują extra!!
Ja w czwartek idę do mojej Pani doktor!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 12:21   #1593
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Horo!! Mi się baaardzo podobają..Są równiutki..i wcale nie za wielki, patrząc na fotkę całej zgrabniutkiej posturki..
A jak z ich miękkością...? moja sa takie jak przed okresem..Czy będą bardziej..miękkie..I się ruszają, falują extra!!
Ja w czwartek idę do mojej Pani doktor!!
willma,
będą bardziej miękkie... z czasem... pamiętam jak to bylo po 1-szej op
Moje też juz fajnie falują i się ruszają, chociaż... mogłyby bardziej
Ja na razie nie wybieram sie do doktorka wszystko jest ok, cycusie maja się jak najlepiej, więc odpuszczam... będę jedynie przestrzegać zaleceń pooperacyjnych

Stary 2009-10-12, 12:29   #1594
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Obejrzałam tylko pierwsze 3-4 min ale powiem, że ta operacja jest bardzo ładnie pokazana i jest zupełnie bezkrwawa.Na stronie pewnego czeskiego chirurga jest 40min filmik z operacji-bardzo szczegółowy i to przez cięcie otoczkowe.To wygląda dużo gorzej, jest bardziej inwazyjne. Sam widok odciętej i obciągnietej otoczki z brodawką robi straszne wrażenie. A jak już lekarz na końcu zszywa otoczkę- to dopiero sztuka Link wam podam jak już będziecie po op
Tak, lepiej bedzie po operacji to oglądnac.. czekam na filmik w takim razie
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 12:51   #1595
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Policzeska Pokaż wiadomość
dziewczyny,
moze jest wsrod Was osoba, ktora mieszka za granica, a najlepiej w irlandii, ktora poddala sie operacji w polsce lub zamierza...???
chcialabym poznac Jej plan dzialania, bo to mnie martwii.
ogladanie zdjec przed i po op roznych lekarzy wcale nie pomaga w podjeciu decyzji wrecz maci mi w glowie...
jak ja mam wybrac dr i potem nie zalowac????
dziekuje za info

hej ja mieszkam w Iralndii i planuuje.... i to chyba juz po nowym roku!!!))))))))))))
Stary 2009-10-12, 13:01   #1596
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Są piękne!!!I zostaw je w spokoju, nie krytykuj...bo się zniechęcą!! I pochowaja, albo wklęsną!!!A Ty śliczna dziewczya jesteś!!
No niech tylko spróbują
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 13:09   #1597
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
LISTOPADOWA własnie nadrabiam zaległości w czytaniu i co widzę? twoje zdjęcia!!
, ja to nie wiem co ty od nich chcesz!!!, przecież to normalne, ładne piersi.
Ja sobie wyobrażałam jakieś maszkary po tym co wczesniej pisałaś , a tu... no jestem bardzo miło zaskoczona i nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem??

Jakie górki??!!! gdzie? chyba w głowie.
O Kubuś !! my się jeszcze nie znamy ale slyszałam ze masz rozmiar cc taki jak ja bym chciala mialabym wielka prosbe gdybys umiescila swoje zdjecie w grudniu mam operacje i wlasnie mysle nad rozmiarem pozdrawiam

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Horo musze to napisać Twoje żelki zrobiły na mnie ogromne wrazenie i wciaz nie moge w to uwierzyc bo myslalam ze przy takim rozmiare efekt bedzie ogromny.. a tu normalny piękny biuścik jak tylko skonczy sie czas noszenia sportowych staniczkow to lec do sklepu jakis cudny i eskponuj swoj nabytek
Stary 2009-10-12, 13:30   #1598
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość

Horo musze to napisać Twoje żelki zrobiły na mnie ogromne wrazenie i wciaz nie moge w to uwierzyc bo myslalam ze przy takim rozmiare efekt bedzie ogromny.. a tu normalny piękny biuścik jak tylko skonczy sie czas noszenia sportowych staniczkow to lec do sklepu jakis cudny i eskponuj swoj nabytek
Staniczek mam już zamówiony... nawet dwa i powoli zacznę sie przestawiać na seksiastą bieliznę, bo juz jutro mija 6 tygodni od op
Rozmiar jaki się osiaga zależy doslownie od wszystkiego ... poprzednie 420 g gubily się u mnie na klatce, a u innej nawet 300 daloby ogromne cycuchy, więc samą pojemnością nie ma co się sugerować przy doborze implantów

Stary 2009-10-12, 13:34   #1599
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Staniczek mam już zamówiony... nawet dwa i powoli zacznę sie przestawiać na seksiastą bieliznę, bo juz jutro mija 6 tygodni od op
Rozmiar jaki się osiaga zależy doslownie od wszystkiego ... poprzednie 420 g gubily się u mnie na klatce, a u innej nawet 300 daloby ogromne cycuchy, więc samą pojemnością nie ma co się sugerować przy doborze implantów

Horo!! pociesz mnie!! Znowu!!
Mi dziś Pani Dr powiedziała,że do pół roku jeszcze te piękne staniory będę nosić!!Załamka..Myślałam, że mogę juz taki inne trochę chociaż sexowne..Jakie Ty masz zalecenia? zaraz pas do kosza rzucisz..i co dalej?
Stary 2009-10-12, 13:41   #1600
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo!! pociesz mnie!! Znowu!!
Mi dziś Pani Dr powiedziała,że do pół roku jeszcze te piękne staniory będę nosić!!Załamka..Myślałam, że mogę juz taki inne trochę chociaż sexowne..Jakie Ty masz zalecenia? zaraz pas do kosza rzucisz..i co dalej?
Po pół roku w tym za ciasnym oblesiu to ja miałabym kwadratowe, znieksztalcone cycuchy
Juz od tygodnia nosze top sportowy... stanik wyrzuciłam pas jeszcze do jutra... mija 6 tygodni (w zaleceniach jest 8, ale dr powiedzial, ze 6 wystarczy)
Zatem od środy na noc jeszcze będę zakladała sportowy topik... przez 2-3 tygodnie (zobaczę, ile wytrzymam ), a w dzień albo top albo juz staniki miękkie bez fiszbin, ktore teraz mają modelować i ukladać piersi. Po 3 miesiacach od op już wskoczę w fiszbinki

zreszta tak było po 1 op... jak byłam na kontroli po 3,5 miesiąca to juz miałam normalny staniczek z fiszbinami

Stary 2009-10-12, 13:53   #1601
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Po pół roku w tym za ciasnym oblesiu to ja miałabym kwadratowe, znieksztalcone cycuchy
Juz od tygodnia nosze top sportowy... stanik wyrzuciłam pas jeszcze do jutra... mija 6 tygodni (w zaleceniach jest 8, ale dr powiedzial, ze 6 wystarczy)
Zatem od środy na noc jeszcze będę zakladała sportowy topik... przez 2-3 tygodnie (zobaczę, ile wytrzymam ), a w dzień albo top albo juz staniki miękkie bez fiszbin, ktore teraz mają modelować i ukladać piersi. Po 3 miesiacach od op już wskoczę w fiszbinki

zreszta tak było po 1 op... jak byłam na kontroli po 3,5 miesiąca to juz miałam normalny staniczek z fiszbinami

Ale fajnie!!A ta moja Pani dr taaaka konserwa! zobaczę w czwartek co mi powie..Ale Ci zazdroszczę!
Stary 2009-10-12, 14:47   #1602
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------

Wszystko się zgadza, moje A przed op. też na fotkach z bliskiej odległości wyglądały na sporo większe[/QUOTE]

no wlasnie dokladnie tak jest rzeczywiscie na niektorych zdjeciach Haro biust byl duzyy , ale teraz jak zobaczylam zdjecia calosci , one sa w sam raz i duzooo lepiej wygladaja niz te poprzednie , ktore poprostu nie byly dopasowane do figury ...

[QUOTE=horo;14692074]asionek,
dziękuję bardzo za te slowa ... utwierdzają mnie tylko w tym, co widzę w lustrze ... cycuchy w sam raz dla mnie

ps. figura , jak wspomnialąm, pozostawia do zyczenia, ale... własnie 3 ciąże nie pomogly jej ... zresztą kazda mama wie co sie z cialem już po 1 dziecku,a co dopieroi po 3 maluchów i w wieku 37 lat

HAro uwierz mi , ze niejedna by sie dala pokroic za twoja figurke a teraz z tym biustem to juz wogole wygladasz rewelacyjnie !! wiec troszke odpusc sobie

agulek124 ciesze sie , ze wiecej osob widzi bezpodstawna krytyke Maszy ...

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Edytowane przez asionek31
Czas edycji: 2009-10-12 o 14:49
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:02   #1603
listopadowa80
Zakorzenienie

Asionek - nasza biuściasta idolka zwie się HORO, nie Haro

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
A ta moja Pani dr taaaka konserwa! zobaczę w czwartek co mi powie..
Jak dobrze, że ona tego nie widzi i nie słyszy
Willma - cóż za brak szacunku
Stary 2009-10-12, 16:18   #1604
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość

agulek124 ciesze sie , ze wiecej osob widzi bezpodstawna krytyke Maszy ...

Chcialam juz nie raz cos napisac...a Ty wyjelas mi to z ust normalnie!!
Dla mnie cycusie Horo...sa poprostu idealnie dobrane do Jej figury...absolutnie ZADNEJ SZTUCZNOSCI...nie widze
A czasami naprawde, przykro sie czyta uwagi Maszy...I nie trzeba byc przewrazliwionym zeby to odczuc.
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 17:01   #1605
kuki0
Przyczajenie

Witam,od jakiegoś czasu czytam to forum dlatego że za miesiąc będę posiadaczką nowego biustu,mam nadzieję ze zadowoloną.Horo twoją historię przeczytałam od początku i uważam że jesteś dzielną babką walcząc o swoje. ja osobiście lubę piersi średnie i takie chcę mieć,jednak niezbyt podobają mi się komentarze maszy odnośnie twoich piersi .Widzę że nie tylko mnie to razi? A cycuchy masz śliczne!!! Też miałam robić u Krajewskiego jednak zmieniłam zdanie i robię gdzie indziej.Pozdrawiam wszystkie posiadaczki nowych biustów i tych mniejszych i większych!
kuki0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 17:06   #1606
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki0 Pokaż wiadomość
Witam,od jakiegoś czasu czytam to forum dlatego że za miesiąc będę posiadaczką nowego biustu,mam nadzieję ze zadowoloną.Horo twoją historię przeczytałam od początku i uważam że jesteś dzielną babką walcząc o swoje. ja osobiście lubę piersi średnie i takie chcę mieć,jednak niezbyt podobają mi się komentarze maszy odnośnie twoich piersi .Widzę że nie tylko mnie to razi? A cycuchy masz śliczne!!! Też miałam robić u Krajewskiego jednak zmieniłam zdanie i robię gdzie indziej.Pozdrawiam wszystkie posiadaczki nowych biustów i tych mniejszych i większych!
Kukio - czyli niedługo dołączysz do grona szczęśliwych posiadaczek żelek. GratulacjeMam nadzieję, że wybrałaś odpowiedniego i bardzo dobrego lekarza i będziesz mega zadowolona
Z ciekawości - na kogo się zdecydowałaś i jakie będziesz miała implanty?
Pozdrawiam
Stary 2009-10-12, 19:01   #1607
kuki0
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Kukio - czyli niedługo dołączysz do grona szczęśliwych posiadaczek żelek. GratulacjeMam nadzieję, że wybrałaś odpowiedniego i bardzo dobrego lekarza i będziesz mega zadowolona
Z ciekawości - na kogo się zdecydowałaś i jakie będziesz miała implanty?
Pozdrawiam
Będę robiła w Szczecinie u dr.Ostrowskiej-clark wkładki allergan anatomiczne model 510 335 lub 360mx zależy który się zmieści.
Stary 2009-10-12, 19:09   #1608
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Policzeska Pokaż wiadomość
Agnessa,
dziekuje za informacje, bardzo pomocne.
tylko jakbys mi mogla jeszcze powiedziec jak wybralas klinike i lekarza, na jakiej podstawie, czym sie kierowalas, jakie kryteria musial spelnic?
robilas u krajewskiego, jaki on jest?
ja to w ogole nie jem nie spie tylko czytam o cycach i juz nie moge sie doczekac, ale zeby podjac ostateczna decyzje musze jeszcze wiele wiedziec...
chyba ide sie polozyc, bo jutro tez jest dzien
pa
zastanawialam sie nad kilkoma chirurgami, ale po dokladnej selekcji zostalo ich dwoch i koncowy wybor padl na dr. Krajweskiego. Wybralam dlatego wlasnie Krajewskiego, bo jest nie tylko lekarzem chirurgii estetycznej, plastycznej, ale takze i rekonstrukcyjnej. Widzialam kilka jego pacjenek po powiekszeniu piersi, a takze i pacjentki po mastektomi piersi i rekonstrukcji. Doktorek nie jest zbyt wylewny, ale konkretny. Ja osobiscie wole lekarza, ktory krotko i zwiezle, ale konkretnie odpowiada na moje pytania niz taki, ktory plecie i plecie, a tak naprawde nie ma pojecia o swojej robocie.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
O Kubuś !! my się jeszcze nie znamy ale slyszałam ze masz rozmiar cc taki jak ja bym chciala mialabym wielka prosbe gdybys umiescila swoje zdjecie w grudniu mam operacje i wlasnie mysle nad rozmiarem pozdrawiam
o ile dobrze pamietam, to Kubus miala zupelnie inna wyjsciowke niz ty, wiec nie mozesz sie sugerowac tylko takim samym rozmiarem wkladki

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kuki0 Pokaż wiadomość
witaj w klubie

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:14
Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 19:15   #1609
kuki0
Przyczajenie

witam!!!

Edytowane przez kuki0
Czas edycji: 2009-10-12 o 19:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 19:20   #1610
Agnessa30
Raczkowanie

a teraz pochwale sie moimi dziewczynkami

Edytowane przez Agnessa30
Czas edycji: 2009-10-15 o 18:09
Stary 2009-10-12, 19:54   #1611
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
No gratulacje!! jakie równiutie!! Jakie naturalne! dlaczego chcesz je zmieniać??Jakie masz teraz wymiary? Czy zmieniły się po pół roku?
Powiedz mi po krótce, czy są miękkie,jak się zachowują..jakie miałaś zalecenia po 8 tygodniach ( tzn jaki stanik)?
Dzięki!! I Serio są baaardzo ładne!!
Stary 2009-10-12, 19:56   #1612
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Agnessko super Bardzo kształtne ładne dopasowane do sylwetki zelki nie znam dokladnie Twojej historii, ale czemu zmieniasz je na 400 cc ?
Stary 2009-10-12, 20:04   #1613
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Agnessko super Bardzo kształtne ładne dopasowane do sylwetki zelki nie znam dokladnie Twojej historii, ale czemu zmieniasz je na 400 cc ?

No właśnie!!Ja jak kiedyś widziałam Twoja fotkę, to sobie pomyślałam,ze 300 będzie git!! I tak mam i się cieszę!!
Stary 2009-10-12, 20:07   #1614
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie!!Ja jak kiedyś widziałam Twoja fotkę, to sobie pomyślałam,ze 300 będzie git!! I tak mam i się cieszę!!
Willmo a jak było z Tobą ile masz poj. w sobie Ja jestem jeszcze przed operacja i az sie nie moge doczekać jak oglądam zdjęcia dziewczyn ktore juz mialy niewiedzialam ze to az tak mi sie spodoba hehe
Stary 2009-10-12, 20:14   #1615
willma2
Raczkowanie

Cool Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Willmo a jak było z Tobą ile masz poj. w sobie Ja jestem jeszcze przed operacja i az sie nie moge doczekać jak oglądam zdjęcia dziewczyn ktore juz mialy niewiedzialam ze to az tak mi sie spodoba hehe

Razem to 600 ml będzie..po 300 w każdym.Jutro kończymy 7 tygodni!!Mam HP mentory..
Stary 2009-10-12, 20:17   #1616
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
No gratulacje!! jakie równiutie!! Jakie naturalne! dlaczego chcesz je zmieniać??Jakie masz teraz wymiary? Czy zmieniły się po pół roku?
Powiedz mi po krótce, czy są miękkie,jak się zachowują..jakie miałaś zalecenia po 8 tygodniach ( tzn jaki stanik)?
Dzięki!! I Serio są baaardzo ładne!!
dzieki , wymiary wlasnie przed chwila mierzone 71cm / 89cm . Oczywiscie, ze przez te pol roku sie zmienily i mam warazenie, ze nadal sie zmieniaja-oczywiscie na lepsze . Sa juz miekkie, zachowuja sie "naturalnie", a jezeli chodzi o zalecenia, to po 8 tygodniach moglam pozbyc sie pasa uciskowego i sportowego stanika, ale tylko na noc. Doktorek zalecal do 6 miesiecy sportowe lub miekkie staniczki i oczywiscie bez fiszbin, oraz mazazyki piersi.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
to 400cc, to moje takie "widzi mi sie" , chcialabym troszeczke wieksza srednice, ale nie twierdze, ze nie jestem z obecynych zadowolona

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Razem to 600 ml będzie..po 300 w każdym.Jutro kończymy 7 tygodni!!Mam HP mentory..
ja od Op jak sie waze, to odejmuje 600 gram

Stary 2009-10-12, 20:19   #1617
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:

Aha ja tez biore te Mentorki jakie są w uzytkowaniu? podobne do naturalnej piersi? Jak mozesz to powiedz mi jak z rekonwalescencją? Po jakim czasie wrociłaś do normalności tzn chodzenia, noszenia roznych rzeczy? Boje sie bólu.. 11.12 mam termin a okazuje sie ze mam miec wtedy okres nie chce przekladac terminu opis mi jak to z Tobą było dodam ze mam zamiar pod koniec lutego pojechac na snowboard niewiem czy by sie udalo..
Stary 2009-10-12, 20:22   #1618
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Aniu, masz jeszcze czas do OP, wiec radze zastanowic sie, czy rzeczywiscie 275cc Tobie wystarczy. Pamietaj, ze jak mierzysz przed OP w staniczku, to wydaja Ci sie duze, ale po OP i zejsciu opuchlizny bardzo czesto jest niedosyt .Jezeli dajesz juz sie kroic i placisz tyle pieniedzy, to po to zeby byc zadowolona. Naprawde szczerze radze nie bierz mniej niz 300cc

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Aha ja tez biore te Mentorki jakie są w uzytkowaniu? podobne do naturalnej piersi? Jak mozesz to powiedz mi jak z rekonwalescencją? Po jakim czasie wrociłaś do normalności tzn chodzenia, noszenia roznych rzeczy? Boje sie bólu.. 11.12 mam termin a okazuje sie ze mam miec wtedy okres nie chce przekladac terminu opis mi jak to z Tobą było dodam ze mam zamiar pod koniec lutego pojechac na snowboard niewiem czy by sie udalo..
ja dokladnie w dzien zabiegu dostalam okres i ani chirurgowi i ani anestezjologowi nie przeszkadzalo.

Stary 2009-10-12, 20:30   #1619
willma2
Raczkowanie

Cytat:
no...tak..pierwszy tydzień..wycięty z życiorysu..bolało...ale z dnia na dzień coraz mniej..i radość..powodowała,że ból nie był strasznie uciążliwy..Ale tydzień...taki dla siebie jest potrzebny...Do pracy wróciłam po 10 dniach..z dnia na dzień było coraz lepiej..Teraz w ogóle czasami zapominam ,że miałam operację....Ale snowbord..no nie wiem..Ja w tym roku mam zakaz nar t A z okresem różnie bywa..przesuwa się,więc na razie o tym nie myśl.Miałam zakaz dźwiganie przez 6 tygodni...nadal uważam..ale mam dzieci więc szybko wróciłam do normalnych zajęc..Samochodem zaczęłam jeździć, jako kierowca po tych 10 dniach! Przeżyjesz!

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

A i jeszcze coś...wkładki nie wyczuwam wcale..mam pod mięsień..sa jeszcze twardawe, jak przed okresem..i czekam czy coś się zmieni..dziewczyny mówią,że tak, więc czekam bardziej lub mniej cierpliwie!
Stary 2009-10-12, 20:40   #1620
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:

A chwal sie, chwal,bo masz czym. klask i:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości