![]() |
#1621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1622 |
Rozeznanie
|
O, widze, ze na forum tworzy sie opozycja przeciw Maszy
![]()
#1623 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() I ma piękne DYDKI!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Raczkowanie
|
dziekowac
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- oj ma ![]() ![]()
#1625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem, wszystko jest rzecza wzgledna, co jednemu sie podoba, nie musi drugiemu. A co do Horo, to masz absolutna racje ![]() ![]()
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Agnessa,
przesliczne ![]() ![]() ![]() ![]() Zakładając, ze nowe cycusie będą identyczne, ale większe oczywiscie... powalisz nas wszystkie... pewnie nie tylko nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
I niczego mi tu nie tworzyć
![]() ![]() ![]() ![]() A zresztą... prawdziwa cnota krytyki sie nie boi ![]() I wogóle mialam super dzień... maluszki w żłobku, a ja... zakupki ![]() I z jednym Maszka miała rację... liczy się podziw w oczach innych. Panie w sklapach zarzuciły mnie ciuszkami wylacznie z dekoltami podkreślając , ze taki piekny biust nie powinien być zaslonięty po szyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1630 |
Zadomowienie
|
AGNESSA piękne
![]() ![]() ![]() ![]() Do całej reszty-gratuluje umiejetnego czytania ze zrozumieniem! To ze Hora kazda krytyke bierze do siebie, nie jest moja winą! Proponuje popracowac nad samoocena... Tak jak nadmieniłam wczesniej, tu sie nie zawsze pisze szczere komentarzy no i ok- tylko ze czasem lepiej w ogóle sie nie odzywac niz kadzic! Jak mi sie dany "produkt" nie podoba to go nie komentuje! Nie chce mi sie szukac posta w którym pisze do Horo wyraznie, ze to co pisze o brzydkich piersiach nie dotyczy jej biustu. Widac Horo wie lepiej o czym ja pisze-siedzi w mojej głowie? jest wrózka? pojecia nie mam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerosc jest wyrazem szacunku dla drugiego człowieka- fałszywe pochwały, kadzenie jest czyms za co powinno sie isc do więźnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Raczkowanie
|
A moje zdanie jest takie, ze kazda z nas musi czuc sie dobrze w sowjej skorze, a reszta jest nie wazna
![]() ![]() ![]()
#1634 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Hmm... widzę, że i ja zostałam wmieszana w całą tę niezdrową sytuację...
To, że nie do końca moje piersi są równe to prawda. To, że jest duża poprawa to też prawda. To, że Maszka i Mya widzialy moje żelki na żywo to też prawda. Uważam, że Horo ma ładne i dopasowane do swojej sylwetki cycusie - ale stwierdziłam to (w zasadzie mogłam to tylko wtedy stwierdzić, bo zdjęcia z bliska 'przekłamują') dopiero po umieszczeniu przez nią zdjęć całej sylwetki. Więc w jakiś sposób nie zgodzę się z Maszką. Natomiast nie mogę się również zgodzić z tobą -Agulek: Maszka może i troszkę mi kadzi, ale na pewno nie mydli mi oczu. Zresztą ma tę przewagę nad innymi (oprócz MyaDivy ![]() ![]() Zresztą każda pisana przez nas opinia jest tylko i wyłącznie naszą subiektywną, a nie obiektywną, oceną! Są gusta i guściki. Horo zrobiła sobie cycki dla siebie i ważne, że to ona jest z nich dumna i mega zadowolona ![]() Na koniec - Agnessa - kurde, fantastyczne masz te swoje cycuchy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() To jest najlepsza puenta ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- A ja tam Maszkę i za kadzenie ![]() ![]() ![]() ![]() I stanowczo się nie zgadzam na tworzenie jakiejkolwiek opozycji przeciwko Maszy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-10-12 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
LISTOPADOWA na nasze kolejne spotkanie zabiorę kadzidła i mydło w płynie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- A teraz gadaj mi tu szczerze, bez kadzenia i mydlenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz, z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, udam sie na zasluzony odpoczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Wtajemniczenie
|
9 dni zostalo.....a propo;-)))
HORO za kazdym razem gdy zmoim facetem ogladamy twoje nowe zdjecia , to nie moge odkleic go og monitora....a nie daj Boze zabierz mu te " zabawke" Bardzo mu sie podobaja Twoje Duuuze Piekne piersi!!
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-10-13 o 00:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=agnes281;14704817]9 dni zostalo.....a propo;-)))
hej Agnes281, moge sobie tylko wyobrazic jak sie sie nie mozesz doczekac najszczesliwszego dnia w Twoim zyciu ![]() ja bedac zupelnie na poczatku drogi musze zadac To Tak Oczywiste Pyt: dlaczego wybralas kolasinskiego? ![]() dziekuje i pozdr Edytowane przez Policzeska Czas edycji: 2009-10-13 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | ||
Zakorzenienie
|
A ja wpadam jak zwykle z rana... potem będzie ciężko i szybciutko życzę Wam milego, slonecznego dzionka
![]() Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ogromne buziole dla Was wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() ps. w trakcie dnia postaram sie nadrobić zaleglośći, bo jak na moim kompie wyświetlily się maleństwa Agnessy, to zaczął szwankować i poza "database error" nic nie widzialam na monitorku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
uwierz, ze jestem ![]() ![]() ![]() Zresztą nie mialam wątpliwości co do urody moich dziewczynek i... moze dlatrego przykro bylo mi czytać, ze wg innych sa przesadzone, czyli obleśne, czyli niesmaczne, itd... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Teraz mam pytanie zastanawiam sie nad zrobieniem swoich we Wroclawiu u dr. Jarlinskiego co o tym sadzicie ? Mam 170 wzrostu , 60 kg, w tym 21- 22% tluszczu , pod biustem jezeli dobrze zmiezylam mam 78 cm w biuscie 84 , prowadze sportowy tryb zycia wiec moje cycuszki nie moga byc odromniaste a szkoda( zeby nie przeszkadzaly przy bieganiu itp.) Poradzcie prosze co tam wlozyc , zeby bylo wygodnie ale i seksi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wszystkie będę namawiala na wiecej niz mniej ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
doczytalam podpisik ... a moze najpierw baby... jestem za ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() no to juz widzę jak bedzie przyklejony do Twoich dziewczynek ![]() ![]() NIniejszym dziękuję Twojemu facetowi za podziw dla moich maluszków ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pod biustyem musisz zmierzyć się bardzo ciasno na wydechu, bo do takiej ilości tkanki tluszczowej nie bardzo pasuje te 78 cm ![]()
![]() |
#1650 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
A ja jestem chyba od was uzalezniona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.