|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
) pogody ducha życzę
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
nie polecam lakieru blue flare bo odcień jest szarości a nie turkusu
powiedzcie które perfumki najczęściej Wam sie sprzedają?
Edytowane przez katmar Czas edycji: 2009-10-12 o 19:09 |
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
jedna z osób wkleiła fotkę ze zdjęciem kota ustrojonego w biżuterię
z damskich najczęściej Incandessence, LBD, Perceive, Pur Blanca, Passion Dance, LWD, True Glow, Summer White z męskimi bywa różnie Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2009-10-13 o 10:18 |
|
|
|
#3546 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie czy jak zrobi zakupy w cok to czy dostane do nich ten jeden darmowy katalog tak jak przy zamówieniu? Dziś przeczytałam ze przy zakupach daja jakis prezent i sama nie wiem czy robic zamówienie czy kupic wszystko w coku
|
|
|
|
#3547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wolę zamawiać przez paczkę, bo dostanę to wszystko co potrzebuję, najwyżej w następnym terminie.Bo braki przysyają później.natomiast w COK-u jak coś jest w brakach to przepada. Ani nie liczy się do upustu, ani nie przechodzi na nsatępne zamowienie. A niestety w COK-ach braki zdarzają się często. |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=jamapi;14698615]a bolałoby gdybyś napisała, tak jak poprzedniczka? delikatnie wyjaśnić, że źle coś zrobiłam, że sie poprostu pomyliłam?
trzeba odrazu z takimi 'ciętymi' słowami?? QUOTE] Nie nie bolałoby, tak samo jak nie boli to co napisałam. Jesli slowa miły Bog Cię uraziły to przepraszam, akurat wróciłam z rózanca, wiec moje słowa na pewno nie były "cietymi". Sama stwierdzasz na forum, ze musiałaś, a nie musiałaś - wystarczyło przeczytać stwierdzenie pod którym było OK lub ANULUJ, wszystko na ten temat ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Katalog daja zazwyczaj gratis, ale to nie jest za zakupy, tylko dobra wola sprzedających. Albo co częstsze - katalog jest brany bez wiedzy sprzedajacych |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak wasze wrażenia odnośnie "tygrysiej" biżuterii z 15??? Bo według mnie jest troche nie halo bo ten tygrys na zawieszce wygląda jak WISIELEC. Gdyby była głowa tygrysa tak jak przy kolczykach to pewnie bym się skusiła na ta biżuterie no ale ten powieszony tygrys to troche dziwinie wygląda |
|
|
|
|
#3550 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże kobieto uspokój się!!! zamiast wyjaśnić spokojnie to ty wyżywasz się na nie winnej osobie . Jak ona coś ci wyjaśnia to wyjaśnia spokojnie . ;/
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale to tylko moje skojarzenia. Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
widziałam dziś na żywo tygrysią torebkę u jakiejś dziewczyny, wprawdzie przez chwilę i dokładnie się nie przyjrzałam, ale pierwsze wrażenie jest takie, że myślałam, że jest większa. Nie widziałam niestety jak jest wykończona.
|
|
|
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Katmar, zgadzam się co do lakieru Blue flare,
i mam takie pytanie z innej beczki gdzieś na wizażu przeczytałam że któreś edp/edt pachną bardzo podobnie do dezodorantu z nivea, mozecie mi przypomnieć który ?![]() Mi za to najlepiej sprzedają się LBD i Just Play , z męskich (również mój ideał)- BST ![]()
Edytowane przez xxxPaulinkqxxx Czas edycji: 2009-10-12 o 22:08 |
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to zapewne znowu ona pisze za Ciebie
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Mam pytańko. Otóż: są dwie tarki do stóp, klientka zamówiła sobie tą niebieską i nie jest z niej zadowolona bo sie ugina, ten plastik jest giętki, a czy ta różnowa jest też taka giętka czy może sztywniejsza, bo tej różowej nigdy nie zamawiałam, a nie wiem co odpowiedzieć to jakby ktoś wiedział to proszę o poradę
|
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
U mnie wśród wód damskich prym wiedzie PD (w tym katalogu miałam zamówienie na 6
), a z wód męskich najczęściej kupują Individual blue i Full speedMam fakturę i przy tym żelu za 0,50 gr, który z nadzieją zamówiłam są same zera |
|
|
|
#3560 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, nie gniewaj się, ale myślę, że w paru rzeczach nie masz racji i nie jesteś zbyt miła w swoich wypowiedziach, a tym niestety nie zaskarbisz sobie sympatii wśród wizarzanek. Przepraszam za mały offtop, ale jak czytałam te kilka postów, to jakoś tak niemiło się zrobiło...Mam nadzieję, że koleżanka po prostu miała zły dzień. |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie tylko ty zauważasz że ten wątek dużo "stracił" odkąd pojawiły się na nim wypowiedzi malki ![]() nie wiem jak Wam, ale mnie tutaj bardzo brakuje Ashivy, mam nadzieję że tutaj wróci
|
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
U mnie schodzą bardzo dobrze Incadesence, LBD ( triumfator niepodzielny, najwięcej go sprzedałam), true glow a wśród męskich to iron man, crisp forest,BST, U by Ungaro, TTA for HIM. Przed chwilą powąchałam In bloom by RW i powiem wam, że bardzo mi się spodobał, delikatny, świeży zapach i cudna buteleczka, ale wiadomo, każdy musi wypróbować na sobie
|
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie najczęściej o dziwo Christian Lacroix Absynthe
![]() Co prawda rzadko ktoś kupuje w cenie regularnej. Jak jest promocja 'kup ileśtam z upustem za 45%' to robię je taniej i pewnie dlatego kobietki kupują. Kiedyś ładnie schodził True Glow A z męskich Individual Blue i ProSport. Edytowane przez mrowkamrowka Czas edycji: 2009-10-12 o 23:07 |
|
|
|
#3565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie faworytem jest incandesence, potem LBD, jet femme i far away, potem pur blanca. Z męskich to jak narazie sprzedałam tylko 1 full speed. Jakoś mało mam zamówien dla Panów Tżtowi też się średnio podobają.. Chociaż ostatnio zafascynował sie patrickiem dempseyem . Ale wybiłam mu z głowy bo mi sie baardzo nie podoba.
|
|
|
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
U mnie najwięcej schodzi LBD, Treselle, Incandessence, nieśmiertelne Celebre też, no i jak doszły: LWD oraz Jet Femme, z męskich... hm... chyba nie ma lidera.Ponadto, mam do Was ogromną prośbę a mianowicie chodzi o to, że klientka poszukuje kremu likwidującego cienie pod oczami. Próbowała już kilku i chyba najlepszy był z Anew Krem intensywnie korygujący okolice oczu, ale go wycofano. Wiem, że będzie w ofercie netto - z pewnością jej zamówię, ale zastanawiam się nad godnym zastępcą? Z góry dziękuję za podpowiedzi. Edytowane przez Eustomka Czas edycji: 2009-10-12 o 23:29 |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja napiszę co u mnie najlepiej schodzi
![]() Najlepiej kulki A tak serio, to z męskich zdecydowanie Full Speed, z damskich LBD Poza tym sprzedałam całkiem sporo Bondów... co było miłym zaskoczeniem
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o ten dodatkowy katalog, który można przez przypadek zamówić to ja też miałam taki przypadek
jak cofnęłam się do początku składania zamówień, by coś dopisać automatycznie mi dodało 1 szt. katalogu, którą potem wykasowałam w podsumowaniu zamówienia więc sprawdzajcie dokładnie zanim wciśniecie "wyślij zamówienie" bo można się naciąć
|
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobieto Dziwna jesteś . Jeżeli dla ciebie to męczenie kota to ja jestem kobietą . ?Przecież nie zrobisz sobie zdjęcia szyi . To forum spadło na psy kiedy się pojawiłaś . Edytowane przez luki14 Czas edycji: 2009-10-13 o 00:11 Powód: . |
|
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę dziewczyny.. aż niemiło się czyta te wszystkie "niemiłe słowa" itd kierowane w strone innych wizażanek..
![]() ![]() nie wiem jak Wy, ale takie niegrzeczne zachowanie jest przeciez nie potrzebne.. ehh.. I podziwiam Te Wizażanki, które zawsze pomogą, doradzą, a nie krytykują.. przecież nie po to, to jest.. Dzięki dla was Jestescie Wielkie Dzięki wam aż chcę się czytac to forum.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Bo to zapewne znowu ona pisze za Ciebie
w I terminie zamówiłam 20 i mi to styka nawet z nawiązką; no i jak teraz składałam na II termin to MUSIAŁAM kupić przynajmniej jednen katalog
Tżtowi też się średnio podobają.. Chociaż ostatnio zafascynował sie patrickiem dempseyem
. Ale wybiłam mu z głowy bo mi sie baardzo nie podoba.
a mianowicie chodzi o to, że klientka poszukuje kremu likwidującego cienie pod oczami. Próbowała już kilku i chyba najlepszy był z Anew Krem intensywnie korygujący okolice oczu, ale go wycofano. Wiem, że będzie w ofercie netto - z pewnością jej zamówię, ale zastanawiam się nad godnym zastępcą?