|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Zaje....fajnie
Czas na zaczeskę.Teraz już na bank nie zostanę żoną Krzysia. Kto by chciał łysego Madzika Monstera? Monsterek bez futerka jest jak.... Dynastia bez Alexis ![]() Polly - też przez chwilę myślałam, że masz jakiś wątek o kozakach ,ekspercki, a ja nic nie wiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-12 o 22:11 |
|
|
|
#3692 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz...ze ty nie wiesz to pół biedy, gorzej ze ja nie wiem ale serio jak włosy wyłażą miejscowo a nie ogólnie to trza iśc do lekarza co do kozaków, jak dla mnie jedyne znośne kozaki jakie widziałam to były tej firmy http://www.marcotozzi.com/hw09/
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - tzn. mi włosy wyłażą ogólnie, ale z tej jednej strony jakby bardziej i szczególnie.
Nic - zagłębiam się ponownie w wątek włosowy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3694 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
A poznawanie gruntów dobre jest. nawet jeśli tylko po to, żeby stwierdzić, w czym nam nie będzie dobrze. Powodzenia. Mnie się podoba jego pięc zwierzaków. wszystkie znalezione i przygarnięte. Zdobył moje serducho po raz kolejny koleś. I jego żona też. No to i Tuzemski rum Ci podejdzie. Dobrze, że nie nazywasz się Brzęczyszczykiewicz. Ok, tak w skrócie: Wszyscy wiedzą, że krasnoludzkie kobiety mają brody. Mają? Gimli ma. Wiadomo, że na czas podróży krasnoludzkie kobiety wdziewają męskie szatki. Zgadza się. Podobno obcym krasnoludzkie kobiety przedstawiają się męskimi imionami dla niepoznaki. Gimli to jest męskie imię. No i wreszcie - kto poleciał na Legolasa? Tego akurat pojąć nie potrafię, ale nigdy nie rozumiałam kobiet. I jak? ![]() Pamiętam, ze miałam jeszcze jakieś dowody, ale już nie pomnę. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawet nie będę miała z czego zaczeski zrobić! Choć z trzech to warkoczyk można.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-12 o 22:45 |
||||
|
|
|
#3695 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sab!
jak wyłażą ogólnie przez ok miesiąc a potem przestają to ok-naturalne linienie
|
|
#3696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sobie zwizualizowałam jak Krzyś uwija się przy sprzątaniu kuwetCytat:
![]() Cytat:
Nie da się zaprzeczyć ![]() Polly - ja tak już linieję chyba z 3 miesiąc Kufa...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-12 o 22:53 |
|||
|
|
|
#3697 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Podobno można do Manhattana chlupnąć.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3698 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moja kuzynka tak miała, ze jej garsciami wychodziły, a po myciu włosów cała wanna była okudlona...trwalo to dośc długo, az ona dostawała prawie histerii przy czesaniu...matka siłą zawlokłą ja do lekarza i ten sie za głowę złapał i je opieprzył ze tak póżno. Nie wiem co jej było, ale dostała jakies fachowe leki, a lekarz powiedział ze mogły jej te włosy tak wyłazić az do wyłysienia
. Po tych lekach jej przeszło...dodam jeszcze ze przy krótkich włosach łatwo przegapić takie wypadanie, bo nie jest tak spektakularne jak przy włosach do pasaz domowych kuracji to pamietam ze kolezanki brały: Merz special tabletki ze skrzypu polnegio
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-12 o 23:04 |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Merz jest niezły
Moja mama była zadowolona z Oenobiolu. Strasznie jej wylatywały, bo ma chorą tarczycę. Oczywiście Oenobiol stosowała dodatkowo razem z obowiązkowymi, specjalistycznymi lekami. O, i jeszcze z Waxa była zadowolona - tzn. ja jej podsunęłam recenzje z Wizażu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
Na wypadajace kudly polecam czerwony Vichy Dercos z Aminexilem
Ampulki i szampon, oba bardzo dobre. Rewelacyjnie zageszczaja wlosy
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczyłam włosów wypadanie spektakularne - juz sa krotkie bo nie bylo czego w kucyk wiązac - no i akurat u mnie to wypadanie tzw łysienie androgenowe chyba nie wiem czy literek nie przekształcam - sprawa hormonalna za duzo hormonów męskich - łojotok ble ble ble. Dla kobiety katastrofa nie pomogło nic tylko hormony - no ale ja nie chce cale zycie sie tym futrowac stad miewam takie lata ze wiecej włosów nie mam niz mam. Przywykłam bo wyjscia nie mam. Ale powodow moze byc wiele i faktycznie moze byc przejsciowe, hormonalne ale niekoniecznie androgenowe, sezonowe etc. Ja z tym tocze nierówną walkę 11 lat.
Ja sobie zwizualizowałam sytuację jak Madzik mówi doktorowi płci męskiej ze robi jej się dziura. Z jednej strony. JA wiem to wcale nie jest śmieszne. Ale wizualizacji są absolutnie szybsze niż mysli. Miałam na myśli niedawny wątek "kozacki" kto jakich szuka z dziurą na palec bez dziury, z obcasem czy bez, gdzieś miedzy pończosznianym a płaszczowym. wątek w dyskusji. A link ciekawy - aż jedne mi się podobają na kauczukowej podeszwie w kolorze koniaku tylko pewnie bez futerka. jedyne 50 euro. Jest jakas szansa ze kurs euro spadnie do nastepnego poniedziałku? http://www.marcotozzi.com/hw09/ Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-12 o 23:29 |
|
|
|
#3702 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znowu mam sam siedzieć? Poza tym terapeuta nie uwierzy raczej w siódmą anginę, piątą grypę i czternastą migrenę w tym roku ) Cwaniara z Ciebie Zawsze możesz udawać, że tak ma właśnie być Nie, no... mam nadzieję, że to przejściowe Ja też zauważyłem, że po umyciu włosów zostaje ich coraz to więcej na umywalce (staaarooość idzie do mnie przez paaark... --- Byłem dzisiaj w solarium, po raz pierwszy od jakichś trzech latach (mam już dość tej mojej permanentnej bladości) No i wkurzyłem się wieczorem Znajoma poprosiła mnie o korepetycje z niemieckiego dla jej syna i córki koleżanki z pracy, oboje chodzą do pierwszej gimnazjum. Na mojego smsa, w którym napisałem "25 zł za godzinę", odpisała mi "za dwójkę, czy od łebka?" W Azerbejdżanie chyba...
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nalewkę z pokrzywy dwa razy w tygodniu, wcierać w skórę głowy, LOXON 5 % ( z minoksidilem) wcierać w skóre głowy , ale tylko i wyłącznie w łysiejące miejsca , co 12 godzin skrzyp w kapsułkach Stosowane łącznie po trzech miesiącach dają znakomiry efekt, włosy odrastają i nie ma śładu po placku .stosowała moja koleżanka z pracy . Trzeba uważac z loxonem i nie przesadzać. Wszystko do kupienia bez recepty. Ale najlepiej iść do lekarza, on chyba najlepiej dobierze kurację. Ja miałam "placka" po lewej stronie głowy w czasie depresji. Samo się zregenerowałao Ja tez nie moge kupic butów pieniądze mi się przematerializowują ![]() Te na nowy materac do łóżka do sypialki tez mi sie przematerializowały
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-10-12 o 23:38 |
||
|
|
|
#3705 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale z tego marctozzi? 50 euro? w krakowie kosztują 399 zł to tak jakby prawie 100 euro...
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pytańNie zdziwiłabym sie jakby w Azerbejdżanie niemieckiego uczyła się tylko elita. Bo są tam elity prawda? |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, dziękuję
![]() Najbardziej urządzałyby mnie gotowe preparaty - gdzie nic nie trzeba mieszać, podgrzewać, dosypywać, ucierać itd. Poszperam w necie - teraz tego tyle, że jest w czym wybierać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-12 o 23:47 |
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nie trafiam na osoby co by chciały za korki płacic 12,50 bo może na jakies kozaki "utrzymam" kaskę. pod warunkiem że wyłączą prąd lub net w tym tyg. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-12 o 23:49 |
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
To są gotowe preparaty do kupienia w aptekach.
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli idealne dla tak leniwego stworzenia jak ja
![]()
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
3 miechy to by jednak przerosło moje lenistwo. Ja bym w połowie zapomniała ze prowadze jakas kurację.
Ale poważnie loxon ma dobre recenzje. Ja mam na miesiac wcieranko Alpicort E ale to juz jest na recepte i przez dermatologa przepisywane. I z hormonem. Ale miesiac. ufff. |
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Alpicort-u używała też moja mama
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale ja miałam drastyczne spustoszenie a takie wymagaja drastycznych rozwiazan, dercos drozszy - ja juz jednak bede sie trzymac moejj obecnej dermat, samowolka nie wyszla mi na dobre, a lekarka jest spoko, nie chodze prywatnie. zdecydowanie loxon rulez. Póki nie ma wskazan do wyciągnięcia cięższej artylerii.
Ale po skrzypie się często sika. kupuj, działaj - ja póki co muszę udawać tak jak mówił Gryx - że tak ma być. |
|
|
|
#3715 | ||
|
BAN stały
|
Po otrzymaniu tego smsa musiałem wyjść na balkon i zapalić (papierosa) ![]() Cytat:
Równie dobrze może być: Somalia/Bangladesz/Sierra Leone/Mongolia... Cytat:
Rozmawialiśmy na ten temat w sobotę i stwierdziła, że "pan K. bierze 50 zł za godzinę, to przecież przesada" Nie ważne, że za korki syna płaciłaby i tak jej matka (ale, podobno pod warunkiem, że u pana K. właśnie i u nikogo innego ). Wiem, że to nie Warszawa, tylko małe miasteczko, ale orientuję się nieco w cenach i 25 zł. za godzinę zegarową to i tak śmieszne pieniądze. No... ale chcąc znajomym pójść na rękę, okazałem się i tak chyba za drogi |
||
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj....
Chociaż i tam mam "wprawę" po Aqua-Femin(ie) Cytat:
Mnie się marzą dłuuugie, gęste włosy.Mogę sobie powizualizować, bo co mi zostało ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Ale rence przy sobie
|
|
|
|
#3717 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie słuszny tok rozumowania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak serio to ja tez biorę 25 złotych (a w trakcie studiów to brałam nawet 20) i uważam ze to bardzo mało, ale obawiam się ze ludzie przestaną się zgłaszać jak zobaczą wyższą cenę większość niestety ma takie właśnie podejście, byle jak najtaniej
|
||
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
ja takie mam co noc - tuz przed snem jak zamkne oczka.
włoski to było jedyne co w sobie lubiłam. teraz pozostaje tylko autoironia. Komentarze fryzjerek pt moze by tak na jeza, to optycznie je zagęści, sprawiały ze miałam takie wizualizacje: - to ja - a to fryzjerka ale spoko moze złapie męża na miękkie serce, nie to nie działą w tą strone? tylko kobitki na to lecą? No to się gotować nauczę. I nie zauważy łysinki, tylko pod warunkiem że mu nie zapodam klusek śląskich. |
|
|
|
#3719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja przypuszczałem, że z nimi problematycznie będzie ![]() A to co ma znaczyć?!
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

Czas na zaczeskę.

kręciła mnie od zawsze, od dziecka ( nie wiem czy to chore czy zdrowe) niemniej jednak chcę poznać te grunty dotad nieznane, bo zauważylam że coraz mi lepiej w mocnych zapachach.
.
Tego akurat pojąć nie potrafię, ale nigdy nie rozumiałam kobiet.
Od jakiegoś czasu wypadają mi włosy, podkurowuję je szamponem, do tego Silicą. Tylko zauważyłam, że wypadają mi szczególnie intensywnie z jednego obszaru, po jednej stronie głowy. Będę miała dziurę najwyżej

Znowu mam sam siedzieć? Poza tym terapeuta nie uwierzy raczej w siódmą anginę, piątą grypę i czternastą migrenę w tym roku
)
nie mam pytań

- to ja
- a to fryzjerka