![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy udało Wam się sprzedać suknię ślubną?
hmm...o moją sukienkę pytało się kilka dziewczyn...nawet jedna była na przymiarce i jak na razie nadal sukienka jest u mnie w szafie.....myślę, że tak ciężko sprzedać sukienkę bo jednak dużo dziewczyn organizując ślub ma pieniądze więc jeszcze stać ją dodatkowo kupić nową sukienkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
moją sukiekę po mnie jeszcze miała na swoim ślubie żona mojego przyjaciela, a potem częściowo (halka / żakiet) jeszcze 2 dziewczyny
więc mimo, że bez pieniędzy ją pożyczałam to opłaciła się ![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ja wystawiłam tydzień temu moją suknię ślubną na aukcji, licytowały dwie osoby ale przed zakonczeniem licytacji zjawiła się u mnie dziewczyna i kupiła od ręki
![]() ![]() cieszę się że tak szybko udało mi się sprzedać suknię bez czyszczenia za 1/3 ceny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Pytam z ciekawosci. Tez zamierzam sprzedac suknienke z Salonu Lisy Ferrery, kupiona we wrzesniu 2008, zalozona na pare godz(nie bylo wesela, wiec tylko na ceremonie w kosciele), Myslicie ze znajde na nia chetne? Rozm38-40, biala i o iwle piekniejsza w rzeczywistosci niz na tym zdjeciu
http://www.lisaferrera.pl/product_in...3f98c412a5581d Zastanawiam sie tez jaka podac cene. Suknia jest praktycznie nowa, nie wybrudzila sie prawie wogole ale i tak oddalam do czyszczenia. Zamierzam dodac tez gratis b. fajne bucki slubne. Jak bedzie rozsadna cena? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-21 o 09:28 Powód: proszę nie pisać post pod postem, korzystać z funkcji "edytuj" w celu dodaania wypowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
ja swoja wstawiłam so komisu slubnego ale narazie marny efekt.
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Ja też dałam moją suknię do kilku komisów internetowych - i obecnie czekam. Może uda się sprzedać. Rozmiar 40 - szyta na miarę.
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ja ze swoją jeszcze nic nie zrobiłam, wisi sobie na drzwiach w pokoju, który będzie w niedalekiej przyszłości pokojem dla naszego dziecka.
![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Z moją suknią to w ogóle był dziwny przypadek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Ja jestem 3 miesiace po slubie i nosze sie z zamiarem sprzedania sukni ale jakos chyba mi jej szkoda
![]() Moja suknia Farage model Prima rozm. 36/38 cudowna ![]() Moze znacie jakies internetowe aukcje oprocz allegro gdzie moge wystawic suknie? Jestem z podkarpacia
![]() ![]() 24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam sprawdzoną przez moją koleżankę stronę komisową: www.komisslubny.pl Łatwo zamieścisz swoje ogłoszenie, najlepiej ze zdjęciem. Strona ta cieszy się dużym zainteresowaniem. Polecam także www.slubnytarg.pl/komis.php oraz www.dwukropek.pl - tutaj znajoma znalazła dla siebie sukienkę. Musisz przejrzeć te strony i spróbować. Wystawienie suknie nie jest kłopotliwe, a może akurat ktoś się zainteresuje. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() 24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny,
chcialam sie zapytac, czy warto oddac sukienke do komisu slubnego? Probuje sprzedac swoje sukienke, ale bez rezultatu i zastanawiam sie czy komis to dobry pomysl. Moja znajoma tak zrobila i nie dosc ze sukienki komis nie sprzedal to zauwazyla ze sukienka byla wypozyczana bez jej zgody. Bede wdzieczna o jakiekolwiek opinie na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oddałam, bo sprzedaż na aukcji internetowej odpadała. Oddałam ją tam, gdzie sama zakupiłam. Sprzedałam ją 2,5 tygodnia temu (ślub był 24.04.09). Też zastanawiałam się nie raz czy czasem nie została wypożyczona. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, chociaż czasem żal mi, że sprzedałam swoją suknię ślubną... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
A moja wisi w komisie i nic się nie dzieje..
Edytowane przez storczyka Czas edycji: 2009-07-25 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a czy na wizażu są ogłoszenia dotyczące sprzedaży sukien ślubnych? ja takich nie znalazłam może źle szukałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Najlepszym rozwiązaniem jest sprawdzony komis.Potencjalna panna młoda jedzie w jedno miejsce i mierzy za jedynma razem kilkanascie sukien.Wtedy jest większa szansa że wasza w końcu się sprzeda...
Przykładowo - powiedzmy że jestem poszukującą panną młodą.Jadę do jednej dziewczyny z allegro - niepodoba mi się, jadę do drugiej - za krótka.I zrażam się bo pracuję i nie mam czasu na jeżdzenie.Przyjeżdzam do komisu gdzie jest 400 sukienek, mierzę powiedzmy 20 i znajduję tę wymarzoną pasująca jak ulał. Edytowane przez Orticulus Czas edycji: 2009-07-29 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-09-18 o 21:52 Powód: handel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Najpierw swoją suknie wystawiałam na allegro, dałam ogłoszenie do gazety i cisza!
Później wstawiłam suknie do komisu i w ciągu 3 tygodniu suknia znalazła nową właścicielkę ![]()
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy udało wam się sprzedać suknię ślubną?
Ja swoją sprzedałam szybko i z zyskiem! Gdy kupowałam to zapłaciłam 600 zł a sprzedałam za 800zł!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
A ja swojej sukni jeszcze nie sprzedałam. Może mogłybyście mi coś poradzić, jakieś konkretne strony internetowe lub komisy czy sklepy w Krakowie, do któreych mogłabym się udać w celu sprzedania mojej sukni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
dziewczyny wiecie moze gdzie najlepiej sprzedac nowa suknie slubna?? niestety nie zostala uzyta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wystaw na allegro ja własnie kupiłam tam sukienke ślubną
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
A ja mojej nie sprzedam, mimo że wisi w szafie i na nic wiecej mi sie nie przyda!Jestem po prosty sentymentalna. Pamietam jak byłam mała to lubiłam przebierac się w sukienke ślubną mamy, dla mnie to była niesamowita frajda
![]()
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
ja swoją niedawno wystawiłam na allegro.
narazie bez efektów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Mi sie udało sprzedac swoja suknie przez strone internetową w sierpniu tego roku a zaczełam ja wystawiać końcem maja. Szczerze mówiąc to myslalam ze wogole jej nie sprzedam bo miałam tiule naddarte na dole sukni (co oznajmilam w ogłoszeniu) a ku mojemu zaskoczeniu udało sie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zona najukochanszego Meza
|
Ja moja sprzedalam kolezance a na pamiatke zostawilam swoj welon, ktorego sprzedawac nigdy nie zamierzam
![]() Wiec zycze optymizmu i szybkiej sprzedazy Waszych sukni Edytowane przez Goldlight Czas edycji: 2010-03-16 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
A ja swojej jeszcze nie sprzedalam. I choć jest piękna, wisi w szafie juz 5 tygodni po ślubie i narazie nie ma zainteresowania. To chyba nie sezon na suknie. Dalam ogłoszenia na różne portale i nic. Zobaczymy co będzie dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Hmm...poczytałam wątek i zmobilizowałyście mnie!
Też wystawię swoją suknię na sprzedaż ![]() Model Herm's Liadore - dokładnie taka jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez wystawilam swoja suknie na allegro oraz komisy internetowe i czekam. A zna moze ktoras z Was jakies komisy w Krakowie w ktorych mozna wstawic suknie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.