|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
Renatka troche pozmieniaalm odcien (jak chcesz zobaczyc moge wstawic)
i stwierdzam, ze musisz sie ogarnac i wtedy bedziemy mogly powiedziec w ktorym bedzie Ci ladnie
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jestteście najukochańsze na swiecie, zaraz jade po farbe z mamą , a taki jaskrawy ten rudy jest piekny,ale mi nie do konca pasuje, nie ma sie co dziwic kładłam je prawie na białe włosy![]() Pooziomko, wstawiaj!
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
haha,ale mam ryj
![]() Pozionmko, dziekuje słońce dobra, juz mniej wiecej widze,ze potrzebuje ciemniejszego kolorku.. ale jakie to sa nazwy, nic mi w oko nie wpada ?
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
No fakt powinnaś mieć troszkę ciemniejsze to włoski
Ja miałam robione kiedyś tą farbą ale mi się sprało do takiegohttp://img.bazarek.pl/43770/6412/232...6f61d52601.jpg Wiem, że to nie rudy ale fajny był Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-13 o 09:21 |
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten kolor za ciemny, az tak przyciemniac ich nie chce szkoda rozjasnianiaJaki to kolor? Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-10-13 o 09:27 |
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze myślałam kiedyś o tym ale bałam się że wyjdzie mi zbyt czerwono na głowie http://www.opinie.egospodarka.pl/zdj...-28066-big.jpgA ten kolorek Ashley to mi przypomina bardzo ten http://img.bazarek.pl/43770/6412/232...6f986abde3.jpg ale nie wiem czy dobrze trafiłam Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-13 o 09:27 |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
ja robilam ta
efekt 1. po farbowaniu okolo 2 tyg 2. ponad 2 miesiace po f\arbowaniu(bez lampy)
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
To może taki? http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-28043-big.jpg
Troszkę ciemniejszy ale to czerwień ----------- Ja dzisiaj robię moje wodorosty znowu będę miała czarne włoski
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-13 o 09:39 |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
a gdybym tak przytrzymała farbe troche dluzej niz jest napisane na opakowaniu, wyjda ciemniejszE?
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się że mogłyby ale lepiej stosuj się do zaleceń producenta
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
jaaade
trzymac kciuki
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
a w koncu po jaka??
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mysle że lepiej by ci było w ciemniejszych np takich jak wkleiłaś super Ja wróciłam na przerwe do domu, coś zjeść i na 12 znowu na uczelnie. Taka paskudna pogoda dzisiaj u mnie, że najchętniej bym cały dzień w łóżku spędziła, a obok Tż i gorąca herbatka
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam taka farbe:
zoabczymy, no nic, jakby nie wyszły mam to gzies ![]() Ale dzisiaj takie suche, puszyste włoski, szłam przez miasto, oglądali sie za mna, to chyba nie jets zle
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie skonczylam ogladac 2 odc plotkary i zabieram sie za 3
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
nie dodaja mi sie zdjecia do albumu, a chcialam dodac siebie z chociaz pomalowanymi rzesami
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka mam pytanie z tego co pamiętam co sobie kupiłaś Revlona ten fluid?
Jak się spisuje? ![]() I używałaś tego sposobu co polecała Kasia na pudrową buźkę? |
|
|
|
#2452 | |
|
Moderator
|
Cytat:
myślę że w makijażu i z ułożonymi włoskami wyglądasz bosko Dodaj taką foteczkę A ja jak na razie nie tknęłam tego brązu. Nie miałam czasu. Wczoraj jeszcze się zdenerwowałam bo sąsiad z parteru (ja mieszkam na 1) przyjechał nawalony i strasznie krzyczał do swojej partnerki że ma go wpuścić do domu. Kopał w drzwi itp. W końcu wziął kij golfowy i wybił szybę w drzwiach a potem w oknie (ale na szczęście były podwójne szyby w oknach). Mój TZ wyleciał na dół i powiedział że zadzwoni na policję i kazał mu się uspokoić. Facet nawalony wsiadł do auta i zwiał. A ta babka powiedziała że o powiedział że ją pobije dlatego go nie wpuszczała i on krzyczał ze ja zabije itp. Przyjechała policja i tajniacy ale jego już nie było. A ten facet nim pojechał powiedział do mojego TZ żeby się nie wtrącał i patrzył na nasze okna a ja na noc zostaję sama i bałam się że ten psychol wróci. A w ogóle to była irlandzka rodzina i w okół mają sąsiadów Irlandczyków i oni się zlecieli jak już ten psychol pojechał. A tak tylko mój Mariusz wyszedł w trakcie. Dziś od rana naprawiają tej kobiecie okna i drzwi.
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie uzywam minerałkow i mi wystarczaja A co do tego sposobu, to tak, MF Creme Puff na mokro, nalozony na fluid daje taki efekt, ale mnie zapchał ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
to dopiero wieczorem, jak bede szła do pracy to sie zrobie "na ludzi" ![]() narazie latam jak taka sierota po domu i mi sie nie chce :P a co do tej sytuacji.. aż brak slow co sie dzieje, u mnie czasami w okolicy to samo
|
||
|
|
|
#2454 | |
|
Moderator
|
Cytat:
No i ja pierwszy raz coś takiego widzę. Mieszkamy w nowych i dość drogich apartamentach i nie ma tu na pierwszy rzut oka patologii a Ci ludzie wyglądali na ludzi na poziomie po ok 40l. Pięknie mają wykończony apartament a ona taka dama ą ę a tu proszę...
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwnie sie czuje jako taki rudzielec
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam od lekarza, byłam jeszcze w urzędzie i wstąpiłam po drodze do drogerii
![]() Kupiłam: -serum wygładzająco-regenerujące do końcówek włosów z joanny -odżywkę do włosów farbowanych TRESemme-kosztowała ponad 30 zł za 900 ml więc stwierdziłam, że może będzie dobra, zobaczymy ![]() -dwa szampony koloryzujące joanna multi color aksamitna czerń ale mnie wkurza ta pogoda...jestem tak zagęgana...katar mi normalnie płynie z nosa, uszy mnie już bolą, taka jestem przewiana, łzy się cisną do oczu, normalnie chora jestem, jest tak zimno i jeszcze zaczeło lać, nie cierpie takiej pogody A dzisiaj rano specjalnie umyłam włosy, ułożyłam grzywkę itd, po przyjściu z miasta wygladam jak rozczochrane zombie, masakra każdy włos w inna strone, grzywka oklapnięta, cholera no...
|
#2457 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Odżywki żadnej jeszcze nie miałam ale myślę że powinna być dobra ![]() I w ogóle zdrówka życzę ![]() I jeszcze z pracy do mnie dzwonili i najprawdopodobniej będę musiała składać zeznania bo jedna wyżej postawiona pani ostatnio kradła firmowe rzeczy i m.in. ja coś tam widziałam...
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda maaasakra
od rana potwornie leje, nie oplaca mi sie wlosow ani suszyc ani ukladac ![]() a zaraz musze wyjsc do sklepu i do biblioteki po cos fajnego do czytania w lozeczku z goooraca kawka edit: ja mam odzywke i szampon tresemme z wit. E
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-10-13 o 13:55 |
|
|
|
#2459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Colour Revitalising, to ta sama?
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

, a taki jaskrawy ten rudy jest piekny,ale mi nie do konca pasuje, nie ma sie co dziwic kładłam je prawie na białe włosy

a w koncu po jaka??