|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Kosmetyki i pielęgnacja. Różne półki. Zapraszam :) ***
Szkoda, bo bardzo zależało mi na mierałkach EDM
. To na pewno rezygnujesz, nic już nie znajdziesz ?
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Wpadł mi w oko :krem pod oczy AVENE Ystheal+ 15 ml - użyty może z 4-5 razy, data Tylko nie wiem, jakby ta wymianka wyglądała? A tak ogólnie te pudry wpadły Ci w oko? Sample minerałków też są na wymiankę |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą zrobiłam dokładkę, może coś wybierzesz ?
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nie skuszę
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
=GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet, odcień 5 Blue Happiness, kod 7DO1. Poczwórne cienie do powiek w odcieniach niebieskiego, zużycie w w garnicach 5-7 %, widoczne na fotce. Kasetka z lusterkiem i 1 aplikatorem( 2 posiałam gdzieś
![]() =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Kusząco pachnące. Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach. Oddam kosmicznie dużo Poza wątkiem mam 2 kremy z Anew modelujące sylwetkę, co prawda to moje zapasy, ale jeżeli byłabys zainteresowana to oddam Mam także serum z Anew, nowiutkie No i może coś z poza Avonowych znajdziesz ![]()
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Witaj! Znajdziesz coś u mnie za:
5-kę Diora i =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Kusząco pachnące. Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach. Głównie zależy mi na perełkach. Odpisz u mnie w wątku. Dzięki i pozdrawiam
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Tompolko, to takie głupie pytanie
Co byś oddała za te rzeczy, bo widziałam, że jesteś nimi zainteresowana - tzn. za kremy ?
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma głupich pytań Tylko proszę wyjaśnij mi, jakie masz kremy do zaoferowania, nie bardzo rozumiem Tylko nie bardzo za Guerlain i paletki cieni ;/Szukam nowych kremów z myślą o mamie, takich przciwzmarszczkowych i pod oczy
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
Czy znalazłabyś coś u mnie za: =CLINIQUE Blushing Blush Powder Blush, odcień 20 Bashful Poudre- miniatura różu w zamykanym opak. 1,8g-1 stestowana, kod B97. =GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Kusząco pachnące. ??? Pozdrawiam
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, ale bambusa wolabym zamienic na inny brązerek/rozświetlacz/ róż
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
na spokojnie przejrzę sobie kosmetyki może coś upatrzę
Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2009-10-18 o 20:24 |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale nic potrzebnego nie wypatrzyłam..
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Za: Krem pod oczy Active C La Roche-Posay - użyty 1 raz, niedawno kupiony Lancome Virtuoze tusz do rzęs - wykorzystane ok. połowy, kupiony rok temu widzę u Ciebie: Guerlain - Meteorites i może GIVENCHY 5 Blue Happiness ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374774 Edytowane przez aggie82 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:22 |
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Za tusz Lancoma zapłaciłam 130 zł, a za krem pod oczy ok. 60 zł.
Czyli biorąc pod uwagę, że tusz jest wykorzystany w połowie całość wyceniam na jakieś 125 zł. A Ty na ile wyceniasz kulki? Może kulki i coś innego? Co proponujesz? |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
U Ciebie mnie zainteresowały:
LANCOME Star Bronzer Bamboo. Bamboo Powder Compact Bronzing Powder &Blush Body and Face. Puder brązujący, kasetka z lusterkiem, duży - 40 g, zyżycie jakieś 7-10% , nie jest duże.. Kod MC 347I. Opak. nieco porysowane. Sama nie wiem, czy nie oszalałam wymianiając go...może na iny brązer(?), ale niekoniecznie.. Dużo pozytywów: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...body-face.html Fota w poście 2. GUERLAIN Meteorites (Puder w kulkach) Beige Chic 03- 21 sztuk o niewielkim zużyciu. Z wymianki z Hexanną. Kusząco pachnące. Pudrowe perełki Meteorites, które delikatnie matują skórę, ale przy tym ją rozświetlają i sprawiają, że wygląda promiennie. Dodatkowo mają bardzo przyjemny i kuszacy zapach. Priorytetem jest 2 pozycja odp u mnie |
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
czy za roz Clinique interesowalby ciebie na wymaine sypki cien Bourjois rozowy 3 razy uzyty
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-10-20 o 10:53 |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
=AVON - Little White Dress EDP- 50 ml,ubytek ok 7ml ml.
Sporo pozytywów na KWC : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28947 coś u mnie?
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję, ale nie mogę się przekonać do żadnych sypkich cieni do powiek![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
=GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet , 4 Green Envy, kod 6LO1. Paletka 4-rech cieni do powiek w odcieniach zieleni. Kasetka z lusterkiem i 3 aplikatorami, kartonika nie mam, zużycie jakieś 2-3%.
=GIVENCHY Prisme Again! Eyeshadow Quartet, odcień 5 Blue Happiness, kod 7DO1. Poczwórne cienie do powiek w odcieniach niebieskiego, zużycie w w garnicach 5-7 %, widoczne na fotce. Kasetka z lusterkiem i 1 aplikatorem( 2 posiałam gdzieś ![]() znajdziesz coś u mnie w zamian???? Jeśli nie za oba to za te niebieskie chociaż
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Podoba mi się u Ciebie sporo kosmetyków. Zajrzysz do moich wątków? To kosmetyki, które podobają mi się u Ciebie. Cytat:
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam wątki i wpadła mi w oko paletkaClinique, Color Surge eye shadow duo, 103 Buttered Bronze - Musiałabym zerknąc na real fotkę ogólnie jestem bardzo łasa na paletki, równiez tej firmy, ale z małymi ubytkami..może masz coś jeszcze ?? ![]() Pozdrówka >daj znać! |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1255337750 (ten jaśniejszy) i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1252160701 ??
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Tompola- niestety nic, ale się dopytam czy poza wątkiem masz próbki podkładów mineralnych innych niż np. EGM i Lumiere bo te wogóle mi nie podeszły- np, czy masz LaurEss??
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
1. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1253538244 - kolory takie jak na foto czy jasniesze/ciemniejsze? 2. czarne kozaczki - skóra naturalna czy eko? p.s. bateria trzyma 4/5 dni przy normalnym uzytkowaniu
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próbek u mnie zero tej firmy---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Rozumiem, ale przepraszam, bo jednak nie jestem zdecydowana na 100% a nie chcę trzymać w niepewności ![]() Pozdrawiam serdecznie |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

. To na pewno rezygnujesz, nic już nie znajdziesz ?

A tak ogólnie te pudry wpadły Ci w oko? Sample minerałków też są na wymiankę

Poza wątkiem mam 2 kremy z Anew modelujące sylwetkę, co prawda to moje zapasy, ale jeżeli byłabys zainteresowana to oddam