|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() Cytat:
wiem cos o tym tez jestem rolnik![]() jak Wam sie bedzie chialo to zobaczcie sobie Lorenzo ![]() http://www.lorenzo.fr/lorenzo/present_gbr.html |
||
|
|
|
#992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
siostra sie nie przejmuj bo ja zazdrosc zzera
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry kochane
gdzie Wy przepadłyscie w tą pogodę zamiast siedziec wieczorami i grzac![]() ![]() przywołuje Was do porzadku ![]() ines - mam nadzieje, ze juz wstalas dzsiaj w lepszym chumorku i autkiem zaraz bedzie Ci sie lepiej jezdzilo virginio - jak tam tesciowa?? zmyła sie ![]() wstałam wypiłam soczek, dzisiaj mam akurat wolne dopiero jutro ide do pracy wiec poswiecam dzien w dalszym ciagu na porzadki ![]() potem moze wyskocze po sweter do CA bo chyba na niego zachorowalam ![]() a teraz pedze na sniadanko jak wroce to mam nadzieje, ze jeszcze ktos tu zajrzy ![]()
|
|
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Helołłłł
![]() To ja! Witam Was na moim pierwszym dniu SB ![]() ![]() Na sniadanko zjadlam sobie 2jajka wbite na patelnie z pomidorem, papryka i cebulką, nie wiem czy dobrze czy nie no ale jakos sie staram..... I teraz popijam czerwoną herbatkę. TŻ nie poszedł dzis do pracy i nadal remontujemy pokoik, nie wiem czy wspominalam... No ale robimy sobie na gorze remont i bedziemy kuchnie jeszcze robic. Aha, PYTANIE PIERWSZE na obiad gotuje fasole po bretonsku dla rodziny i wybiore sobie pare fasolek takich z wody i co ja moge z nimi zrobic zebym zjadla na obiad?? PYTANIE DRUGIE dlaczego na SB nie mozna jesc buraków i marchewki?? Dla mnie to koszmar... Bo ja jestem na skraju anemii i no ZONK! Wiec lece pomoc tam coś mojemu wybrankowi serca Zaglądne później kochane.LIMONKO where are you???
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wczoraj znowu byla czekolada, piwko iii o dziwo jakies chrupki a wiecie czemu je zjadlam bo wlasnie co wam opowiadalam byla taka panienka ktora odchudza sie glodowkami jezdzi na rowerku po pare godzin i zadko cos tam zje wczoraj na stole byly chipsy ii ona tak na nie patrzyla ze jakby sie na nie rzucila to razem z miska by je zjadla i widac bylo jak jej slinka cieknie ze az sie pokusilam na pare by sprawdzic czy jest sens sie opierac wogole mi nie smakowaly ale zachwalalam jak inni, wiecie jaka to przyjemnosc zjesc cos grzesznego i miec pewnosc ze od razu sie od tego nie utyje bezcenne![]() szkoda mi tej panienki jak widze jak sie meczy ale coz nastepnym razem pochwale sie jej ile schudlam wiem wiem wiedzmowata jestem ale moze cos zrozumie ze aby schudnac nie wolno sie glodzic![]() dzis od rana zaczelam srednio dietetycznie bo zaspalismy z markiem i sie spoznilam troche do pracy ale dobrze ze byla moja mama to wziela dzieciaki do siebie a i wiecie co mialam wam nie mowic ale chce sie dowiedziec co o tym myslicie wczoraj marek zostawil samochod na swiatlach i mu akumulator padl... byl troche wkurzony. cos tam chcial mi dac czy pomoc a ja nie chcialam i powiedzial z nerwa ''to sie wypchaj'' zamurowalo mnie i nic nie powiedzialam dawny fiolusiek strzeliby go w twarz i poszedl ale postanowilam przeczekac i nie robic scen przy jego koledze potem oczywiscie wypomnialam mu to i strasznie przepraszal i wogole bylo mu przykro ale wolalam sie tak nad nim pastwic i sie nie odzywac drugi raz mi tak powiedzial poczulam sie tak jakby mnie nie szanowal byly tz w zyciu nie uzyl podobnego okreslenia
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak pprzeprosil to ja bym sie nie przejmowala zbytnio
|
|
|
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Cytat:
.Tak, pojechała niedawno załatwiać sprawy, i pewnie się już z nią nie zobaczę bo po południu mam korki, a ona jakoś wtedy wyjeżdża. Tak w ogóle to wymyśliła, że pojedzie do Kanady . Mam nadzieję, że będzie przynajmniej na tyle rozsądna, że doprowadzi wszystkie sprawy do końca...Cytat:
Limonka to nam chyba przepadła na tych warsztatach? A zresztą reszta chyba też już zapadła w sen zimowy? Ja mam czas do 13, bo wtedy mam spotk. z gościem z tej szkoły językowej, a od 14 do 20 korki z małą przerwą na obiad. Lecę się chyba zaraz trochę pospamować. Pogoda dalej beee a zapowiadają, że będzie jeszcze gorzej. Eh.... Zmykam sprawdzić inne wątki. Ściskam !
|
|
#999 | |||
|
Zadomowienie
|
Hey girls!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja wczoraj zmarnowałam dzień Nic się nie uczyłam, przetłumaczyłam tylko kilka zdań, a resztę dnia spędziłam z Tżem przytulając się, jedząc wafelki Dlatego dzisiaj postanowiłam tłumaczyc i uczyc się cały dzień! Tylko idę do sklepu po jakieś pieczywo i zaraz zaczynam. Miłego dnia, słonka! |
|||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam Foccacie z ziołami/czosnkiem/parmezanem z przepisow SB..i ona jest pyyyszna
![]() :sl ina:
|
|
|
|
#1001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Aha i Kosteczko - przypomnisz mi przed spotkaniem w poniedziałek, że mam Ci książkę przynieść? Bo ja trochę zapominalska jestem |
|
|
|
|
#1002 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
Cytat:
a marchewka i buraczki maja wysoki ig i bardzo szybko podnosza cukier we krwi ale to w I fazie nie wolno a pozniej mysle mozesz jesc tylko nie codziennie, no i chyba jeszcze kukurydza jest zakazana w I fazie, jak Niuniuska sie pokaze to ona ma duzo info i na pewno da tobi sciage remoncik powiadasz, nie zazdroszcze, tz wczoraj mi oznajmil ze zmiana planow i do lazienki inne plytki chce kupic a przeciez juz mamy kupione( ale dalam mu wolna reke bo jakos na lazienke pomyslu calkowicie brak) no i wanne mamy, a on chyba tez chce zmienic na narozna ze niby jest wieksza i mala bedzie miala radoche jak bedzie sie pluskac, a wogole wczoraj przyniusl taka zabaweczke pluszaka co jak sie pociagnie za sznurek to melodyjke gra i tak przykladal do brzucha i wiecie ze mala zaczynala rozrabiac, tylko biedny moj pecherz w tej ich zabawie nie iwem ile jeszcze zabawek sciagnie bo ostatnio nie wraca z pustymi rekoma, mowil ze widzial fajny sklep i chcial cos kupic tylko bidak nie wiedzial jaki rozmiar ma brac ![]() Cytat:
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
A więc z moją fasolą było tak:
Poddusiłam na patelni czosnek i cebulę, wkroiłam pomidora i troche papryki, potem dodałm pare kawaleczków kurczaka i dałam 2 łyżki przecieru pomidorowego no i naturalnie fasola. Doprawiłam i jem... Nie powiem zeby był to szczyt wymysłow kulinarnych ale jest jadalne jak to TŻ powiedział To lece narazie. Si ja
|
|
#1004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Narożna wanna jest ciekawym rozwiązaniem, szczególnie do stosunkowo małych łazienek. I rzeczywiście mała będzie miała frajdę, bo jak widzę moją chrześnicę w wannie to masakra co ona tam wyprawia
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
ja na dziecko to nie wiem kiedy sie wogole zdecyduje i czy wogole. dzieci sa fajne ale nie jestem raczej na to gotowa
zdecydowalam ze kupie sobie spodnice |
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
hej dzieweczki
![]() malo was czytam bo czasu mi brakuje na wszyklo;/ wkuuu mnie to cale studiowanie maxymalnie;/ INESKa nie martw sie ze nei ogarnaisz autka, ja po 2 latach z pawkiem wciaz wybeiram trasy w ktorych wiem ze jest maly ruch i nie ma gorek, bo sie boje ruszac pod górki ze rąbne w tego za mna ![]() także spoko loko;D dasz radkę![]() u mnie z dieta jaknajbardziej pozytywnie ![]() zero grzechów, nocne gimnastyczki, i trzymam dietke w miare okej, z tego co wg mnei ejst ok to to zjadam,,,,a raczej jest okej:P
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja właśnie wcinam serek z pomidorami i ogórkiem ![]() Kochane co powiecie na ten temat?? http://www.odchudzanienazawolanie.pl/ Koleżanka wykupiła tą dietę i od jutra zaczyna... Całuję Tysiu
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=sSby1UUhyts http://www.youtube.com/watch?v=79sXw...eature=related staram sie co noc zrobic 3 zestawy, na rece, nogi i bebech:P zaczynajac w kolejnosci co wymienilam bo inaczej bym nie dala rady eheh ![]() coś Ty znowu za ksiaze wynalazła?? kto to kupił? jak to działa??
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zdecydowalam ze do sylwestra i swiat schudne -10 wiem, wiem, ambitny i trudny plan ale trzeba wysoko ustawic poprzeczke licze na to ze uda mi sie zgubic conajmniej z -7 ale zaokraglilam do 10. juz poszukuje spodnicy w ktorej wystapie na swieta i ten pomysl sie strasznie mareczkowi o dziwo spodobal jeszcze podjelismy decyzje ze bedziemy robic razem brzuszki |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak sobie dzis wlansie siedialam z kolezanka i rpozmawialm, i kurde.....jak to bedzie szlo przezyc swieta z dieta;/ wigilia....tyle jedzonka a ja co;///////////////eeeeeeeeeee, napewno sobie nei odmowie pierogow z kapuchą
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co myslicie o rosole drobiowym na diecie bo ja wlasnie popijam juz dzis z 3 kubeczek bo mi strasznie smakuje
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze ale tu pusto nadal...tylko fiolus i tysia i alliczka czasem...
a reszta???wrocilam z basenu myslac ze tu tlok jakis bedzie a tu ![]() jutro rano, pewnie sobie odpowiem tylko ![]() to dobranoc |
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
Aliczka- czeeeeeeeeeeeeeeść, skarbie Powodzenia na SB! Chociaż kolega małżonek pewnie nie będzie zachwycony, gdy mu te wszystkie fantastyczne krągłości zaczną znikać ![]() Tysiu- chyba dostałaś przydział silnej woli za nas obie Wróżę Ci wielkie sukcesy!Mamrotko- Twój TŻ jest rzeczywiście słodki Widać, że będzie dobrym tatusiem ![]() Ines- w ogóle się nie martw. Zobaczysz, że potrzebujesz tylko odrobiny praktyki i przyzwyczaisz się do autka. Ba! Jestem pewna, że niedługo będziesz śmigać jak mały Kubica Virginio- cieszę się, że tak dobrze prowadzi Ci się te kursy. W ogóle mam wrażenie, że ostatnio coś drgnęło w Twoim życiu zawodowym. Dobrze mi się wydaje? Dobrze, dobrze... Będzie więcej pieniążków na ciuchy Zimowe kolekcje na prawdę są warte uwagi ![]() Joyce- ja też co dzień sobie obiecuję, że wezmę się porządnie za naukę do pracy i skucha A obrona coraz bliżej... Pewnie jak zwykle będę szła na żywioł ![]() P.S. Zajrzałam na maila i strasznie podobają mi się Twoje rajstopy na obronę. Ja wciąż mam dylemat w co się ubrać. Mam w komisji strasznie pruderyjnego babsztyla, więc moja pierwsza koncepcja obejmująca koszulę z dużym dekoltem odpada ![]() Przepraszam dziewuszki, że tak mnie tu ostatnio mało, ale podobne jak Tysia mam problemy ze znalezieniem czasu na wizażowanie. W pracy mam roboty po kokardkę i nie ma szans, żeby na ekranie mojego kompa pojawiło się coś innego niż program księgowy, a po pracy albo gdzieś pędzę albo jestem tak wykończona, że potrafię zasnąć jeszcze przed 21.00 (jak to miało miejsce wczoraj). Mam nadzieję, że wkrótce się z tym wszystkim ogarnę, bo... I miss you ![]() Pytałyście o warsztaty psychologii kariery... Szczerze? Dla mnie zupełna porażka. Spodziewałam się czegoś innego. Na pewno nie tego,że wyląduję na grupowej psychoterapii Siedzieliśmy w kręgu, dzieliliśmy się tym co nas najbardziej boli (no dobra... kto się dzielił ten się dzielił... ja mimo całego mojego ekstrawertyzmu nie potrafię się uzewnętrzniać przy grupie osób, który pierwszy raz widzę na oczy. no way!) i dowiadywaliśmy się tak istotnych rzeczy jak to czym różni się małe ja od dużego i jak mają się sny z dzieciństwa do tego czego na prawdę pragniemy.Nigdy więcej Poza tym byłam na 'Galeriankach' (któraś z Was chyba też... To nie Ty Ines?) i wyszłam na prawdę... zniesmaczona. Nie wiem czy trafiłam na jakąś dziwną widownię czy też ja mam jakieś skrzywione poczucie humoru. Generalnie byłyśmy z koleżanką chyba jedynymi osobami na sali, które się nie śmiały, gdy 14-latka zdejmowała majtki, żeby przeżyć swój pierwszy raz z 40-letnim facetem za 50 zł. A inna, gdy zaszła w ciążę, naiwnie tłumaczyła, że co prawda się nie zabezpieczała, ale przecież wszystko dokładnie wypłukiwała... Nie wiem gdzie tu komizm... Ale jak już mówiłam może to ja jestem jakaś dziwna ![]() Na razie zmykam. Postaram się częściej zaglądać,ale nic nie obiecuję ![]() Trzymajcie się ciepło, lejdis
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() witajcie kochane, u mnie sypie snieg z deszczem, koszmar jakis, trzeba chyba wyjac czapke i rekawiczki ciekawe kiedy ja zmienie![]() dieta u mnie sie w miare ustabilizowała na II fazie SB i cwiczeniach, waga powolenku rusza w dol, ale nie zapeszam. Tysiu - tez sie juz boje tych nadchodzacych obzerackich dni ale damy rade, tak mysle![]() milego dnia skarby |
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
hello
do tego dzis marek wraca do domu bo musi wymienic samochod i naprawic i zaproponowal zebym z nim pojechala stwierdzil ze jogo rodzice to dobrzy i porzadni rodzice, a ja nie wiem czy mam jechac czy nie, czy to wypada czy nie, a jak juz jechac to w czym![]() boje sie ze jego mamusia mnie nie polubi a wiadomo jak to z tesciowymi
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Tysia1907;14717206]jasne, chyba bym musiala wstac o 4 zeby je zrobic, wykapac sie i isc na uczelnie
tak sobie dzis wlansie siedialam z kolezanka i rpozmawialm, i kurde.....jak to bedzie szlo przezyc swieta z dieta;/ wigilia....tyle jedzonka a ja co;///////////////eeeeeeeeeee, napewno sobie nei odmowie pierogow z kapuchą [/QUOT 56b E]Co do wigilii to ja nawet o tym nie mysle zeby nie jeść tych wszystkich wspaniałych rzeczy Tyśka ja już Cie zapraszam na sałaty i ciastka W dodatku to bedzie pierwsza wigilia u TŻta więc troche głupio iśc i wybrzydzać Cytat:
![]() Ja moje kochane wstałam sobie... Nie ma to jak ługu bugu z rana ![]() ![]() I wyjżelismy przez okno i to był szok.... Hahaha BIAŁO Ale ja uwielbiam zimę więc spoko loko luz i spontan Żebym tak wytrzymała do świąt.... Było by rewelacyjnie ![]() P.S Ja nienawidzę oliwy więc mogę smażyć czy jajecznice czy coś piersi na czymś innym?
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Limonka1987 mnie takie cos nie smieszy tylko wzbudza litosc
bo wiadomo ze takie rzeczy dzieja sie na porzadku dziennym najgorsze jest to ze to rodzice sami potrafi byc tak podli i zmuszac dzieci by pracowaly i przynosily im pieniadze a to rodzice powinni dbac o swoje dzieci i wogole szkoda slowa niuniuska gdzie sie podziala
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez z tych co nie maja czasu ostatnio Dzisiaj wolne, tyle dobrze bo juz nie wiem za co sie zabrac![]() Aliczko skoro nie lubisz oliwy to kup sobie olej z pestek winogron albo olej mix Fajny jest![]() I musze powiedziec jak juz jestes ze wygladalas bajecznie na slubie ' Co do spotkania to juz czekam na poniedzialek a tak w ogole mam ogromna prosbe... jesli ktoras z was bylaby przypadkiem w superpharmie i widziałam perfumki ysl elle 30ml za 89.90 to czy moglaby mi kupic i przeslac a ja pokryje wszelkie koszty w naszym katowickim jak zwykle nic nie ma...a ja sie tak napalilam na te promocje![]() lece sniadanie robic i jeszcze tu wroce
|
#1019 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TY mnie zapraszasz na te święta Twoja siostra na kolejne...jaja mam z Wami święcic to ja wogolę może sie juz do was przeprowadze ![]() oj oj oj wigilia u męzusia...sama słodycz...a zabierzesz Zbigniewa i reszte ze soba?:P dziewczyny....czy dzis jjest grudzien czy o co kaman;/ mialam isc na 14.30na wyklad ale popatrzac za okno mam ogromne watpliwosci czy to jest sens sie poniewierac w taka pogode:/ ciumek Wam
|
|
|
#1020 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Limonko zaglądaj do nas znacznie częściej..... i jeszcze raz życze powodzenia na obronie ![]() Cytat:
ale leje niemiłośiernie deszcz nawet nie ma jak z domu wyjśc.... niby mówią że za tydzien ma jeszcze do nas powrócic polska złota jesień Cytat:
czy nie padła jeszcze taka deklaracja ??? a teściową się nie przejmuj bądz po prostu sobą a na pewno zostaniesz pozytywnie odebrana Cytat:
hhihi pranie, sprzatanie, gotowanie Twój TŻ ma z Tobą dobrze ![]() dzieńdobry wszystkim ![]() Ja od rana latam i załatwiam sprawy związane z autem, byłam w wydziale komunikacji i załtwiłam wszystko co potrzeba Jeszcze musze ubezpieczyc i chyba to wszystko...Podobno w Urzędzie Miasta trzeba jeszcze jakąś opłate zrobic jeśli nie kupiło się auta na fakture....ale właśnie nie wiem;/ pierwszy raz w życiu załatwiam takie rzeczy i nie jestem jeszcze zorientowana ![]() Musze leciec do lekarza, mam umuwioną wizyte u ginekologa ale jakoś nie mam ochoty tam iśc ;/ i to jeszcze do faceta, zawsze jak coś to chodziłam do kobiety i teraz jakś mi tak głupio no ale mus to musMiłego dnia ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

albo co niektórzy pilnie się uczą do obrony 
zamiast siedziec wieczorami i grzac

!

dasz radkę

Wróżę Ci wielkie sukcesy!
A obrona coraz bliżej... Pewnie jak zwykle będę szła na żywioł 
Siedzieliśmy w kręgu, dzieliliśmy się tym co nas najbardziej boli (no dobra... kto się dzielił ten się dzielił... ja mimo całego mojego ekstrawertyzmu nie potrafię się uzewnętrzniać przy grupie osób, który pierwszy raz widzę na oczy. no way!) i dowiadywaliśmy się tak istotnych rzeczy jak to czym różni się małe ja od dużego i jak mają się sny z dzieciństwa do tego czego na prawdę pragniemy.
w naszym katowickim jak zwykle nic nie ma...a ja sie tak napalilam na te promocje