|
|
#2311 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Cytat:
![]() u Ciebie też taka beznadziejna pogoda? ![]() Jaka dzisiaj byłam sfrustrowana na jeździe..bo mi gas mam problemy przy ruszaniu..bo za szybko puszam sprzeglo;/ nie moge tego opanować no...czasami mi sie udaje ,że mi nie zgaśnie ale eh..załamać sie idzie![]() a instruktor jeszcze na dodatek dogadywał..niby nie złośliwie tylko tak mówił ,że juz na tym etapie <13 lekcja> nie powinien mi gasnąć;/
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słońce ja skądś to znam ale później było lepiej jak sie skupiałam i ponad rok mi nie zgasł nigdy wiesz dzień przed egzaminem wjechałam nawet pod prąd;D instruktor powiedział, że takim sposobem w życiu nie zdam i zdałam na następny dzień;D
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak tam przysięga Ci idzie?
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio poleciala jakos oprocz tego zasady fizjoterapeuty cos pamietam jutro przypomne pojutrze i bede umiec moze przpeisuje zeszyt do metodyki nauczania ruchu bo oblalam woda;;/
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co stwierdziłam...że bede sie zwalniać z ostanich wykładów żeby zdążać na te wcześniejsze autubusy;D bo jakoś nie widze siebie czekajacej ponad godzine na kolejny;D
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raczej czekam do końca bo do dworca i tak mam pol godziny spaceru to bym wczas musiala sie zwalniac ale jeszcze na szczescie nie czekalam az tak dlugo bo albo przyjechal vhlopak kolezanki albo akurat doszlam i byl pociag wiec poki co nas w miare tak wypuszczaja. na wykladach puszczaja wczesniej bo jak maja z nami 5 godzin to im sie nie chce tyle gadac;p
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a nie opłaca Ci sie jeździć swoim autkiem?
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm.. wyjdzie niestety poki co drozej niz autpbus a jeszcze to pdo gory podchodzi i tam sie juz szklanka robi wiec wiesz;/;/ ake we wiosner bed eautkiem jezdzic bo i dzien dluzszy i w ogole
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety to sie nie kalkuluje z biletami..bo paliwo wychodzi dużo drożej..eh;/
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam dziewczyny
widzę, że tutaj rozmowy kwitną. ![]() kurczę, ja myślałam że na wszystkich studiach zaocznych zajęcia są co dwa tygodnie, a w mojej szkole co tydzień.. fakt faktem - nie siedzę cały dzień na uczelni, no ale jednak. jednego dnia mam 8h jednego przedmiotu więc też mam nadzieję, że puści nas wcześniej
|
|
|
|
#2321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie;/;/ paliwo drogie jak hu a tu wcagu dfnia wyjezdzilabym okolo 40 zlotych;/ to na jeden zjazd wychodzi 120 a bilety po 10 zl to polowe taniej ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
ja mam co tydzien od piatku do neidzieli. w piatek mam po 8 godzin a w sobote i niedziele po 12 godzin czyli od 8 do 20
|
||
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
U Was też biało dziewczynki?
( załamałam sie jak wyjrzałam przez okno..jeszcze jutro mam jazde o 8..już widze siebie przedzierającą sie przez zaspy..ale przynajmiej instruktor nie bedzie mówił "zwolnij!";D bo bede sie wlokła 5 km/h xD
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie od rana pada deszcz i wieje silny wiatr.. eh. najgorsza z możliwych pogoda..
![]() ja dopiero jutro będę się umawiała na pierwszą jazdę. ewusiek - podczas której lekcji wyjechałaś na miasto? |
|
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Y4pA3U5kDxg Pociesza mnie ten filmik;D bo dochodze do wniosku ,że moje "problemy" przy tym to pikuś..Pan pikuś ![]() A Ty też robisz prawko?
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
haha. jak ja lubiłam ten program kiedyś.
![]() to mnie pocieszyłaś. ciekawe, kiedy mnie weźmie w trasę. może to wina koncentracji, wiesz. na początku się pilnujesz i skupiasz całą uwagę tylko na tym..tak robię. ciekawe jak się nam będzie zdawało w zimie. ![]()
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A miałaś już jakieś jazdy? czy na razie tylko teorie?
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie każda jazda będzie stresem.
![]() teoria tylko. jutro albo w piątek pierwsza jazda. dlatego pytałam, kiedy Cię wziął w trasę, bo od wielu osób słyszałam, że wyjeżdżają odrazu.. w sumie w godzinę na placu powinnam te 'podstawy' opanować.
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i zapytał czy już kiedyś jeździłam wiec odpowiedziałam ,że tak ale nie wiele i praktycznie tylko po prostej drodze a mama zmieniala biegi ![]() Więc sie nie stresuj..tylko słuchaj co Ci instruktor mówi..w razie czego to on Ci pomoże albo naciśnie hamulec;D
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za szczegóły.
![]() heh. mi pewnie powie, że za 'mocno' te biegi zmieniam, bo co jestem w jakimś samochodzie i próbuje jazdy, to każdy mówi ' nie tak mocno, delikatniej. przecież to jednym paluszkiem idzie zmienić.' ![]() ![]() jak będę już po to zdam relację. Tobie też powodzenia jutro i żeby Ci już nie gasł tak często.
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to jest wszystko do wyuczenia wiec sie nie masz czym przejmować![]() Nie dziękuje ,żeby nie zapeszyć hehe ale jak mi jutro nie zgaśnie ani razu to chyba padne ze szczescia oczywiście napisze też jutro co i jak![]() a Ty na jakim samochodzie bedziesz jeździła?
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
grande punto. Ty też?
![]() ja się cieszę, że w końcu się na to zapisałam, bo tak to odkładałam zawsze..a że nie mam z kim iść, że na razie nie potrzebuję.. w moim mieście teraz gdzie się nie ruszysz to same L-ki jeżdżą.
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sie zbierałam od zeszlego roku..miałam iśc 3 miesiace przed 18'nastką..ale jakoś tak mi zeszło..później klasa maturalna to sie zajelam nauka..ale w tym roku powiedziałam ,że koniec musze zrobić! ![]() Ja jeżdże na Nissanie Micra ![]() Spadam na obiadek i później poleżakować troszkę pod kocykiem..bo jakies choróbsko mnie bierze..a w weekend zjazd..wiec musze zapobiegać ,żeby sie nie rozchorować;D Będę wieczorkiem
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
do usłyszenia
![]() no ja też spadam na miasto.. aj. w taką pogodę. tak mi się nie chce.
|
|
|
|
#2334 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam na chwilke przed "Klanem";D
Jest któraś? ![]() suveNo faktycznie ta pogoda nie zachęca do wycieczek na miasto:P załatwiłaś chociaż to co miałaś załatwić?
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro znów załatwianie.. może się polepszy pogoda. instruktor mi przełożył jazdę na przyszły tydzień.. chciał wcześniej ale wypadłoby mi koło 17, a wtedy już jest ciemno. więc muszę czekać do wtorku.
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym ,że wiadomo ze jakies manewry typu parkowanie do przodu czy tyłu czy nawet łuk lepiej robić jak jest widno:P
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
no mi na razie trudno jest się wypowiadać.
![]() a Ty jesteś w połowie jazd czy już bliżej końcowi? uczysz się teorii w ogóle?
|
|
|
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hmm..no uczyłam sie przed egzaminem wewnetrznym:P a teraz przyznam sie szczerze ,że troche to zaniedbałam..troche bardzo nawet..ale przysiąde przed egzaminem teorytycznym^^
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
to Ty miałaś wcześniej egzamin wewnętrzny?
my mamy dopiero dwa egzaminy w jednym dniu. po zakończeniu jazd. ![]() Ps. Pierwszy raz Cię widziałam udzielającą się na wątku Wizażowe Wyliczanki. Bywaj częściej.
|
|
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
No miałam po 30 h teorii..
inaczej bym nie mogła zacząć jazd jakbym go nie zaliczyła...a po skończonych jazdach będę miała coś na wzór egzaminu praktycznego tyle ,że oczywiście ze swoim instruktorem..nie wiem czy we wszytskich szkołach tak jest ale u mnie tak![]() Hehe dzięki..tak weszłam troche z braku zajęcia przyznam sie szczerze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ma 4 kolorki

<3