|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
no ja cosik podejrzewam ze trojeczki sie szykuja jakby(choc tak naprawde nie wiem bo nie wiem jak to ma wygladac) ale obym sie mylila bo to nie ich czas jeszcze poza tym Szymek bedzie wygladal jak wampirek
![]()
#1532 |
szyciowa specjalistka :)
|
ząbki trójeczki, to najpierw czwóreczki bo to tak idzie trójki po czwórkach, a czwórki po dwójkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czytam o tych Twoich coreczkach i az nie moge sobie wyobrazic jak to jest miec takie DWA SZCZESCIA naraz! Pewniewiaze sie z tym duzo wiecej obowiazkow...ale co z tego...tyle par chcialoby blizniaki a nie maja...to musi byc niesamowite przezycie... jeszcze jak piszesz ze sobie gadaja...super ja mam w rodzinie kuzynki blizniaczki ale ze sa tylko o rok mlodsze to nie pamietam ich jako takie male dzieci... napisz nam jeszcze kilka sytuacji ktorych my mamy "pojedynczych" maluszkow nie doswiadczamy...
![]() |
#1534 |
Wtajemniczenie
|
DZIEWCZYNY Iwo przekręcił się po raz pierwszy!! Jak pisałam od rana o to walczyłam i udało się teraz kiedy się wcale nie spodziewałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie ja też nie wiem, jak to powinno wyglądac, ale podejrzewam dolne jedynki ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny, litosci, nie bylo mnie tu od wczoraj nocy a Wy oczywiscie juz 5 stron nastukalyscie! ![]() Robilam dzis dwa podejscia zeby wyjsc z dzieckiem na spacer i jak juz sie zbieralam to zaczynalo padac ![]() ![]() Maly obudzil mnie dzis mowiac do siebie przerozne smieszne "slowa" jakos tak mu to wychodzilo ze nie moglam ze smiechu z niego. Jak jutro bedzie tak gadal do siebie, to jesli zwleke sie z wyra, to go nagram, gadule jednego ![]() pakusiu ![]() Wiesz on mial zawsze rytual, kapiel, jedzonko i spanko a teraz mu sie pokrecilo i zawsze kapie o podobnej porze, czasem godzine w jedna lub druga strone wiec to na pewno nie o to chodzi ![]() malutka Filip ma chyba teraz taki okres kaprysow co do mleczka i juz, ale w dzien tego problemu nie mam, wiec na pewno to nie jest ze nie lubi mleczka, ale co jest nie wiem marika normalne niezageszczane mleczko pije bez problemu, choc tez musze utrafic w odpowiedni moment ale pije ![]() ![]() gosik prosze Aleksiowi paluszkiem pogrozic ze ma byc grzeczny i ladnie spac Malgosiu informatyk Ci rosnie ![]() Bercia ![]() co do przewracania sie to moj z plecow na brzuszek jeszcze nie na odwrot tak, a na pleckach odwraca sie na boki, ale nie martw sie, musisz duzo ukladac na brzuszku, kazdy bobas ma swoje tempo ![]() Kathi ![]() ![]() iwcia dens o jej zabki u Was ida odnosnie ciemiaczka zgadzam sie, cale powinno zarosnac do 2 roku zycia. Za wczesnie to nie dobrze. A wit.D3 ja podaje nawet co drugi dzien kropelke. boszenko dziekuje za informacje nt nielubienia mleczka ![]() kuroikaze nie ogladalam tego drugiego filmu. Ogladalam za to "Bruno" i to byla porazka ![]() Chyba wieczorem tez go nakarmie lyzeczka ale nie chce mi sie za bardzo no ale jesli to jest jedyne wyjscie ![]() No i fajny kierunek bedziesz studiowac, ciekawy... ![]() katrin zycze zdroweczka ![]() Ilbana ciesze sie ze u synka na oskrzelkach czysciutko ![]() Odnosnie tego przystawiania probowalam, ale maly nie chce jednak nie wie o co chodzi z tym cycem i patrzy na mnie tak dziwnie wiec sobie podarowalam...a mleczka mi sie tyci tyci pojawilo, gdyby chcial ciagnac pewnie by rozkrecil, ale nie chce dran jeden ![]() ania jak wszystkie tak Ci truja, to ja tez bede ![]() pokaz pokaz wiecej ![]() ![]() Madziu oj u Was tez juz zabki ![]() ![]() anulka przewaznie ktos mi pomaga kapie wlasciwie sama ale zawsze czy mleczko zrobic czy pomoc z czymkolwiek to jakos latwiej ![]() ![]() iwciag brawa dla synka za przewrot ![]() ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-10-13 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zadomowienie
|
Te zas się rozpisały
![]() ![]() ![]() iwciag - oczywiście że z lumpka, u nas nawet w sklepie co poniektórych rzeczy bym nie spotkała. Mam jeszcze o wiele więcej lumpkowych zdobyczy ![]() aniu - ranyyyyyy..... jakie te fotki sa przesliczne ![]() ![]() Carolajna - gruszki pieknej Heleny? hmmm.... no ja chodze tylko do wybranych lumpków ![]() kuroikaze - a wy macie w Cieszynie C&A? fajny sklep nawet dla dzieci sa super rzeczy. Esti - no nie ale prezenciory dostałaś. A miałam sie pytac jak idzie Ci karmienie? masz pokarm? Illbana - spotkamy, się spotkamy z mojej strony to NIE MA SPARWY. Mamy bliziutko do siebie więc jedne z pierwszych lub nawet jedyne puki co spotkamy się na żywo ![]() superzabulka - tak my juz w spaceroweczce smigamy, jest ok. No na spiworki się nie nadziałam w ciuchlikach same ubranka ![]() ![]() madzia - a to juz widzisz że idą ząbki? są jakieś oznaki? Oby szybko przestała cierpiec ![]() iwcia dens - no wiesz sasiadeczke to ja tylko poczęstuje jedna i druga a reszta dla mnie no chyba że ktoras chce wpaśc, zapraszam ![]() aljaka - i tak ma byc na dzieci szkoda az tyle wydawac , nie to że żałyuje ale one szybko rosną a w ciuchlikach idzie kupic prawdziwe perelki do tego firmowe i tanie a co ![]() ![]() Mell - co te dzidzie wasze mają takie bunty na mlecio, przeciez dobre jest ![]() Reszta później obiecuje ( bo nie doczytalam ) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Gabi ![]() No i fajnie że już po kryzysie... ![]() Wow... super ciuszki... Ja też uwielbiam ciuchlika .... Cytat:
![]() ![]() A prawda jest taka że na ciuchu można kupić porządne rzeczy... bo czasem jak się kupi w sklepie nowe, to po 2 praniach wyglądają koszmarnie. magduchahahaha - oj bidulki, męczycie się z ząbkami. My jeszcze nie... Cytat:
Jest zmęczony... Ale ze złości że musi iśc spać potrafi mu tak adrenalina podskoczyć... ![]() Telewizji nie pozwalam oglądać, ale jak czasem chwilkę gdzieś popatrzy to się nic nie stanie. Jak mu wyłącze jak zaczyna spoglądać, to się dziwi, a eaz się nawet rozpłakał. A chrupeczków nie daję bo za mały jeszcze. Cytat:
![]() Gratulacje! A mój śpi łobuziak kochany.... Zrobiłyście mi ochotę na lumpka a nie mam kiedy iść. A młodego nie będę ciągać na polko, bo się strasznie chmurzy i chyba będzie lać strasznie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy wy juz uzywacie tych spiworkow do wozka?
Bo jade w przyszlym tygodniu do Polski i nie wiem czy brac... A jezdze jeszcze gondolka (spiworek pasuje i go gondoli i spacerowki) Aguska ach z ta pogoda... ja mialam tak wczoraj, ubralam maleg siebie, torba na ramieniu...otwieram drzwi a tu ulewa... My od poczatku kapiemy razem z tz...nie probowalam jeszcze sama ale pewnie gdybym musiala to dalabym rade ![]()
#1540 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha... to usiał być komiczny widok ![]() ![]() Wątpisz w moją "anielskość" ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Rany, jaka u nas koszmarna pogoda...Wróciłam ze spaceru przemoczona i przewiana na amen...
Kuroikaze, zazdraszczam rozmiaru ![]() ![]() ![]() Illbana, super że Guzik zdrowy ![]() ![]() ![]() Marika2121, super te ciuszki, też takie chcę ![]() Aljaka, gratulujemy ząbków ![]() Magducha, biedna Nisia, oby ząbki szybko wyszły ![]() Iwciag, brawa dla Iwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
A teraz witajcie
![]() Wcisnęłam dzisiaj Tż Ninulę aby poszedł z nią pomarznąć na dworze ![]() ![]() Rano byliśmy w naszej murzyńskiej chacie na wsi. Oświeciło mnie, że ja tam mam ubrania na 68-74 i jak je zobaczyłam, to mało nie padłam trupem. Pamiętacie jak marudziłam, ze na allegro nie ma pajacyków na 68-74...? No to teraz część muszę oddać bo będę miała za dużo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Wtajemniczenie
|
cinusiowa no mój kawaler się dziś przekręcił to może i pora na pannę dla niego
![]() kurde ale jestem szczęśliwa, bo już niecierpliwiłam się, że wasze dzieciaczki się przekręcają a mój nic |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa, ja, ja szukam synowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
Ja szukam ładnej i fajnej synowej... ale nie wiem cvzy Twoje córa chciałaby mieć taką teściową...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Raczkowanie
|
Marika - to u nas w tych małych ciuchlikach jakieś takie szmaty. Na Sikorskiego jest fajny duży ciuchlik
![]() Iwciag - gratuluję obrotów ![]() Agusia - ![]() ![]() ![]() ![]() Gosik - ![]() ![]() Cinusiowa - no ja szukam synowej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
Nina robi kupoka
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MFmFpKhq_4Y |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cos ta kupka nie chce sie przecisnac... Fajny filmik...ale nie wiem jak Ninka zareaguje na niego za nascie lat ![]() ![]()
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
No to pięknie
![]() Odstraszę córce wszystkich adoratorów ![]() Małgosia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A taka co by była dla niego dobra to się jeszcze nie urodziła... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a moj tez nie spi tzn pospal raz 30 i raz 20 min ![]() ![]() Cytat:
a my tez razem kapiemy maz gorna czesc a ja dolna cialka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- no pieknie mamusia Ciniusiowa nagrywa core w takiej chwili ![]() ![]()
![]() |
#1554 |
Wtajemniczenie
|
iwcia d za***isie dumna!! spyciulek mój-po mamusi to ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Rozeznanie
|
#1556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze mozna lzejszego kocyka uzyc a w mroz cieplejszego ![]() No wlasnie z ta pogoda to teraz jest przechlapane a ubierania tyle ze zanim sie ubierze to pogoda sie psiuje... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Filip kiedys doceni cyca ale juz nie cyca mamusi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na moment bo dzis ciezki dzien
![]() zrobilismy sobie prezent z tz na rocznice sluby i kupilismy Wii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz Kuba wstal to musze sie z nim pobawic i nakarmic a wieczorem wlaczam areobik ![]() ![]() ![]() ![]() poczytam was pozniej sorki kochane ![]()
#1560 |
Zakorzenienie
|
Dzis zrobilam Filemonkowi deserek z jabluszka prazonego z dodatkiem kaszki i poslodzilam ciut glukoza...
niestety Filek nie chcial tego jesc dran zacisnal tak buzie ze ![]() i wpadlam na pomysl... dalam mu lyzeczke i karmil sie sam, tak ze wszamal caly deserek ![]() fakt ze deser byl na calej jego buziulce raczkach, wlosach i ciuszkach ale zjadl ![]() ktoras z Was juz pisala ze tak dala tez do raczki zeby samo jadlo i to mi dalo inspiracje ale nie pamietam ktora z Was ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.