Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 14:44   #1531
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

no ja cosik podejrzewam ze trojeczki sie szykuja jakby(choc tak naprawde nie wiem bo nie wiem jak to ma wygladac) ale obym sie mylila bo to nie ich czas jeszcze poza tym Szymek bedzie wygladal jak wampirek
Stary 2009-10-13, 14:48   #1532
aljaka
szyciowa specjalistka :)

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
no ja cosik podejrzewam ze trojeczki sie szykuja jakby(choc tak naprawde nie wiem bo nie wiem jak to ma wygladac) ale obym sie mylila bo to nie ich czas jeszcze poza tym Szymek bedzie wygladal jak wampirek
ząbki trójeczki, to najpierw czwóreczki bo to tak idzie trójki po czwórkach, a czwórki po dwójkach

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja
aljaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:49   #1533
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
.

Haha, Mell w związku z tym, że nie chciało Ci się wcisnąć "Shift" wpisując godzinę, musiałam zerknąć jaka cyferka na klawiaturze jest pod dolarem i widzę, że twój niuniuś obudził się o 4 po raz pierwzy Musiałam pokombinować, żeby rozszyfrować to co napisałaś
.
Anulka Anulka a widzisz jakie Wam daje rebusiki do rozwiazania...a Ty sobie doskonale poradzilas
Tak czytam o tych Twoich coreczkach i az nie moge sobie wyobrazic jak to jest miec takie DWA SZCZESCIA naraz! Pewniewiaze sie z tym duzo wiecej obowiazkow...ale co z tego...tyle par chcialoby blizniaki a nie maja...to musi byc niesamowite przezycie...
jeszcze jak piszesz ze sobie gadaja...super
ja mam w rodzinie kuzynki blizniaczki ale ze sa tylko o rok mlodsze to nie pamietam ich jako takie male dzieci...
napisz nam jeszcze kilka sytuacji ktorych my mamy "pojedynczych" maluszkow nie doswiadczamy...
Stary 2009-10-13, 14:51   #1534
iwciag
Wtajemniczenie

DZIEWCZYNY Iwo przekręcił się po raz pierwszy!! Jak pisałam od rana o to walczyłam i udało się teraz kiedy się wcale nie spodziewałam Położyłam go na pleckach pod stojakiem z grzechotkami, zainteresował go tv a że byl z tyłu to najpierw patrzył do tyłu, później na boczek no i tyle widziałam, bo spuściłam go na chwilę z oka, patrze znowu a on na brzuszku meczyk ogląda
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:54   #1535
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
To wcale nie takie mało prawdopodobne, że trójeczki Mojej kolezanki synkowi wykluły się najpierw górne trójki- istny wampirek Jak znajdę zdjęcie to Wam pokaże jak to śmiesznie wyglądało

No właśnie ja też nie wiem, jak to powinno wyglądac, ale podejrzewam dolne jedynki Tam dziąsełka zrobiły się takie szerokie, białawe i tam właśnie najbardziej Nisię boli...

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY Iwo przekręcił się po raz pierwszy!! Jak pisałam od rana o to walczyłam i udało się teraz kiedy się wcale nie spodziewałam Położyłam go na pleckach pod stojakiem z grzechotkami, zainteresował go tv a że byl z tyłu to najpierw patrzył do tyłu, później na boczek no i tyle widziałam, bo spuściłam go na chwilę z oka, patrze znowu a on na brzuszku meczyk ogląda
Super
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 15:05   #1536
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witam
Dziewczyny, litosci, nie bylo mnie tu od wczoraj nocy a Wy oczywiscie juz 5 stron nastukalyscie!
Robilam dzis dwa podejscia zeby wyjsc z dzieckiem na spacer i jak juz sie zbieralam to zaczynalo padac a za chwile znow sloneczko, co za wstretna pogoda
Maly obudzil mnie dzis mowiac do siebie przerozne smieszne "slowa" jakos tak mu to wychodzilo ze nie moglam ze smiechu z niego. Jak jutro bedzie tak gadal do siebie, to jesli zwleke sie z wyra, to go nagram, gadule jednego

pakusiu dzieki za rade, ale Filip jak ma dostac mleko, to widze ze jest glodny jak wilk, a jesc nie chce i nawet go wtedy przetrzymuje, tzn mowie nie chcesz, ok! zjesz jak zglodniejesz i bawie sie z nim...a potem to dopiero jest"awantura" bo jak przeczekam te jego kapryszenie to pozniej znow jest spiacy a jak spiacy to mleka tym bardziej nie chce no i kolko sie zamyka
Wiesz on mial zawsze rytual, kapiel, jedzonko i spanko a teraz mu sie pokrecilo i zawsze kapie o podobnej porze, czasem godzine w jedna lub druga strone wiec to na pewno nie o to chodzi ale o co?;0 tego nie wie nikt

malutka Filip ma chyba teraz taki okres kaprysow co do mleczka i juz, ale w dzien tego problemu nie mam, wiec na pewno to nie jest ze nie lubi mleczka, ale co jest nie wiem

marika normalne niezageszczane mleczko pije bez problemu, choc tez musze utrafic w odpowiedni moment ale pije czekamy na fotki Igorka

gosik prosze Aleksiowi paluszkiem pogrozic ze ma byc grzeczny i ladnie spac

Malgosiu informatyk Ci rosnie

Bercia ale Filip w dzien je mleko bez problemu, tylko po kapieli urwiskuje
co do przewracania sie to moj z plecow na brzuszek jeszcze nie na odwrot tak, a na pleckach odwraca sie na boki, ale nie martw sie, musisz duzo ukladac na brzuszku, kazdy bobas ma swoje tempo

Kathi dobrze ze u Was wszystko w porzadku

iwcia dens o jej zabki u Was ida
odnosnie ciemiaczka zgadzam sie, cale powinno zarosnac do 2 roku zycia. Za wczesnie to nie dobrze. A wit.D3 ja podaje nawet co drugi dzien kropelke.

boszenko dziekuje za informacje nt nielubienia mleczka moj Filip tez tak ma mam nadzieje ze mu to przejdzie niebawem

kuroikaze nie ogladalam tego drugiego filmu. Ogladalam za to "Bruno" i to byla porazka
Chyba wieczorem tez go nakarmie lyzeczka ale nie chce mi sie za bardzo no ale jesli to jest jedyne wyjscie
No i fajny kierunek bedziesz studiowac, ciekawy...

katrin zycze zdroweczka

Ilbana ciesze sie ze u synka na oskrzelkach czysciutko
Odnosnie tego przystawiania probowalam, ale maly nie chce jednak nie wie o co chodzi z tym cycem i patrzy na mnie tak dziwnie wiec sobie podarowalam...a mleczka mi sie tyci tyci pojawilo, gdyby chcial ciagnac pewnie by rozkrecil, ale nie chce dran jeden

ania jak wszystkie tak Ci truja, to ja tez bede
pokaz pokaz wiecej

Madziu oj u Was tez juz zabki

anulka przewaznie ktos mi pomaga kapie wlasciwie sama ale zawsze czy mleczko zrobic czy pomoc z czymkolwiek to jakos latwiej ja wiem ze Ty masz dwojeczke i to dopiero jest wysilek...a kapiesz sama dwojeczke?podziwiam Cie tak wogole

iwciag brawa dla synka za przewrot
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2009-10-13 o 16:24
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 15:05   #1537
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Te zas się rozpisały . Ja wróciłam od sasiadeczki, pieke te ciacho i zas trza iśc poczęstowac . Igorek mi śpi, zobaczymy jak długo mi gigant pospi bo dzisiaj zaliczył 2 drzemeczki jedna 10min. a druga 20min. WOW .

iwciag - oczywiście że z lumpka, u nas nawet w sklepie co poniektórych rzeczy bym nie spotkała. Mam jeszcze o wiele więcej lumpkowych zdobyczy . Nawet nowe rzeczy sa np. na fotkach biała koszula.

aniu - ranyyyyyy..... jakie te fotki sa przesliczne , tez bym może takie zrobiła gdybym miała jakis mozliwy wygląd. A Tz sie nie zna .

Carolajna - gruszki pieknej Heleny? hmmm.... no ja chodze tylko do wybranych lumpków .

kuroikaze - a wy macie w Cieszynie C&A? fajny sklep nawet dla dzieci sa super rzeczy.

Esti - no nie ale prezenciory dostałaś. A miałam sie pytac jak idzie Ci karmienie? masz pokarm?

Illbana - spotkamy, się spotkamy z mojej strony to NIE MA SPARWY. Mamy bliziutko do siebie więc jedne z pierwszych lub nawet jedyne puki co spotkamy się na żywo . Te rzeczy akurat pokupowalam w malusich ciuchlikach duzych u nas raczej nie ma a w takich przewaznie same szmaty.

superzabulka - tak my juz w spaceroweczce smigamy, jest ok. No na spiworki się nie nadziałam w ciuchlikach same ubranka . My jestesmy maniaczkami w tej kwestii . No ten pokrowiec co jest do spaceróweczki jest cieniutki więc trzeba dodatkowo coś zapodac.

madzia - a to juz widzisz że idą ząbki? są jakieś oznaki? Oby szybko przestała cierpiec .

iwcia dens - no wiesz sasiadeczke to ja tylko poczęstuje jedna i druga a reszta dla mnie no chyba że ktoras chce wpaśc, zapraszam .

aljaka - i tak ma byc na dzieci szkoda az tyle wydawac , nie to że żałyuje ale one szybko rosną a w ciuchlikach idzie kupic prawdziwe perelki do tego firmowe i tanie a co . Ołłłłłł gratulacje ząbków ale nie @ .

Mell - co te dzidzie wasze mają takie bunty na mlecio, przeciez dobre jest .

Reszta później obiecuje ( bo nie doczytalam )
Stary 2009-10-13, 15:12   #1538
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Nadrobic to ja juz nie nadrobie ale od dzis to juz czytac bede
U mnie duzo zmian
Syn w przedszkolu Gabi siedzi od tyygodnia sama , jedziemy do Polski za tydzien
Przemeblowywalam mieszkanie
Zazegnalismy kryzys malzenski
i to chyba tyle
OOOO... ale długo Ci nie było. Witam
Gratulacje dla Gabi
No i fajnie że już po kryzysie...

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość

Obiecane fotki zakupów z ciuchlika :
Wow... super ciuszki... Ja też uwielbiam ciuchlika ....

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
moje dzieci mają 99,9% ciuszków z lumpka, są niesamowite. Moja córka już w przedszkolu jest nazywana przez Panie "modnisia", bo zawsze firmowo, codziennie inaczej ubrana, a ja polewam jak myślę ze ona ma na sobie ok 10zł (+bez majtek i butów)

DZIEWCZYNY
1. Są, są, są. Pietrek ma ząbki, od razu wybiły się oba (dolne jedynki) o 7.00 była prawa o 9.00 lewa. Super
2. A ja dostałam @
.
Brawa dla Piotrusia

A prawda jest taka że na ciuchu można kupić porządne rzeczy... bo czasem jak się kupi w sklepie nowe, to po 2 praniach wyglądają koszmarnie.

magduchahahaha
- oj bidulki, męczycie się z ząbkami. My jeszcze nie...

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Wydawało mi się, że wykąpanie jednego dziecka to pan pikuś.

Małgosia, jeśli dziecko tak długo zasypia to chyba nie jest zmęczone. Ja dziewczynki przekładam z plecków na brzuszek, albo sadzam, żeby się bardziej zmęczyły. U nasto działa. Kiedy widzę,że są już marudne a jeszcze nie zasypiają, często zmieniam im pozycje i to na chwilę odrwaca ich uwagę, a kiedy się zmęczą daja znać wedy kładę je na pleckach daje smoka i pieluche i najczęsciej zasypiają po chwili.

Dziewczyny dwa pytania mam:
1. Czy włączacie czasem dzieciom bajeczki?
2. Czy dajecie dzieciom do jedzenia chrupki kukurydziane,bo ja właśnie zaczęłam i zauważyłam, że oprócz tego, że się zajadają, to mają zajęcie na chwilę.

Idę robić obiadek.
Ja kąpię sama... od dawna. bo tż ciągle pracuje na popołuydniu, albo jest na treningu... Dla mnie to już nie jest wyzwanie, daję sobie spokojnie radę, ale 2 sama bym nie wykąpała.

Jest zmęczony... Ale ze złości że musi iśc spać potrafi mu tak adrenalina podskoczyć... A tak serio to zasypia, a po chwili się budzi. Tak 4 godziny to raz mi się zdarzyło. I chyba był tak zmęczony że ze zmęczenia nie mógł zasnąć. Bo u mnie tak jest, im bardziej zmęczony tym gorzej zasypia.

Telewizji nie pozwalam oglądać, ale jak czasem chwilkę gdzieś popatrzy to się nic nie stanie. Jak mu wyłącze jak zaczyna spoglądać, to się dziwi, a eaz się nawet rozpłakał.

A chrupeczków nie daję bo za mały jeszcze.

Cytat:
znajdźcie program gdzie się mówi, jest duża głowa na ekranie - dziecko myśli że ktoś z nim rozmawia i jest zafascynowane. A teraz zagadka co to za program.....fakty tvn myślicie - no też, ale zwycięzcą jest MODA NA SUKCES, tam przecież nie rozmawiają ze sobą tylko z kamerą...
2. OCZYWIŚCIE i zawsze kilka minut spokoju
hahaha To już wiem czmu moda na sukces pomimo tysiąca lat transmisji nadal ma taką oglądalność. Największą w przedziale wiekowym od 0-1 lat.

Cytat:
DZIEWCZYNY Iwo przekręcił się po raz pierwszy!!
Gratulacje!

A mój śpi łobuziak kochany.... Zrobiłyście mi ochotę na lumpka a nie mam kiedy iść. A młodego nie będę ciągać na polko, bo się strasznie chmurzy i chyba będzie lać strasznie.
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 15:19   #1539
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy wy juz uzywacie tych spiworkow do wozka?
Bo jade w przyszlym tygodniu do Polski i nie wiem czy brac...
A jezdze jeszcze gondolka (spiworek pasuje i go gondoli i spacerowki)

Aguska ach z ta pogoda... ja mialam tak wczoraj, ubralam maleg siebie, torba na ramieniu...otwieram drzwi a tu ulewa...

My od poczatku kapiemy razem z tz...nie probowalam jeszcze sama ale pewnie gdybym musiala to dalabym rade
Stary 2009-10-13, 15:21   #1540
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość

Wklejam link nawilzacza, ktory kupilam. Jest najtanszy na allegro, mam nadzieje, ze sie sprawi. Jak przysla to zdam relacje

http://allegro.pl/item761165310_nawi...rakc_cena.html
Moja bratowa taki ma i jest dobry - już trzeci rok go używa

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
A ile dzieci było w poczekalni… Guzik siedział z otwartą buzią
Hahaha... to usiał być komiczny widok Uwielbiam takie zdziwione dzieci
Wątpisz w moją "anielskość"

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

no i dzisiaj otwarcie ROSSMANA koło mnie poleciałam tam szybciorem po lekarzu sama żebym mogła wszystko obejrzeć wydałam 100 zł i dostałam całą siatkę prezentów min... żel pod prysznic dove mały, mały clear szampon, mały dove balsam, duży lakier do włosów got 2b, szczoteczka do zębów Johnsona co czyści zęby-język i policzki , mała paczka jedzenia dla kota (ale kota nie mam) jakieś próbki dla facetów, i duża parasolka siatka z prezentami większa niż moja z zakupami
aaaa no i nie wiem czy w każdym rossmanie czy tylko tutaj z powodu otwarcia takie promocje ale mleko bebilon duże 800g 31,99-, a ja zawsze płacę 39 zł i np szampon loreal 400 ml - 10,99-,
U mnie jak otwierali Rossmana na wiosnę, to też same prezenty dawali. Ja poszłam na samym początku i akurat zaopatrywałam się w pierwsze kosmetyki dla dziecka. Szłam z wielkim brzuchalem. I dostałam kosmetyki dla siebie i dla dzieciaczka w prezencie. Oni na otwarcie zawsze wiele rzeczy rozdają. Ostatnio jak kupowałam Ninulci obiadki w Rossmanie, to dostałam całe pudełeczko Misiowego Jogurcika po 9 mies. Oczywiście więc sama je zjadłam. Rozdawali je mamusiom, bo termin ważności był do końca roku
Stary 2009-10-13, 15:24   #1541
gosikk_s
Zakorzenienie

Rany, jaka u nas koszmarna pogoda...Wróciłam ze spaceru przemoczona i przewiana na amen...

Kuroikaze, zazdraszczam rozmiaru Ja się cieszę że przed ciążą pokupowałam dżiny w rozmiarze 27 choć powinnam 26 ale wolałam luźniejsze. Teraz przynajmniej jakoś w nie wchodzę A 25 to nosiłam wychodząc z anoreksji Nie, śliwki jeszcze nie jedliśmy, na razie czeka...

Illbana, super że Guzik zdrowy Hehe czyli Ciebie też lekarka uspokoiła A melisę dziś kupiłam, wypróbuję

Marika2121, super te ciuszki, też takie chcę

Aljaka, gratulujemy ząbków

Magducha, biedna Nisia, oby ząbki szybko wyszły

Iwciag, brawa dla Iwa Ja to jeszcze poczekam

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 15:25   #1542
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

A teraz witajcie

Wcisnęłam dzisiaj Tż Ninulę aby poszedł z nią pomarznąć na dworze Powiedziałam idzcie i za godzinę wróćcie a mama powizażuje i... tyle nabazgrałyście, że ledwo godzina mi wystarczyła na czytanie was Moje dziecko zaraz wróci a mama w szczerym polu.

Rano byliśmy w naszej murzyńskiej chacie na wsi. Oświeciło mnie, że ja tam mam ubrania na 68-74 i jak je zobaczyłam, to mało nie padłam trupem. Pamiętacie jak marudziłam, ze na allegro nie ma pajacyków na 68-74...? No to teraz część muszę oddać bo będę miała za dużo I jaki kożuszek na teraz dla Ninuli No piękne te ubrania. Aż zrobię zdjęcia potem i wam pokażę Ale będę miała prześliczną córkę Która szuka ładnej synowej
Stary 2009-10-13, 15:30   #1543
iwciag
Wtajemniczenie

cinusiowa no mój kawaler się dziś przekręcił to może i pora na pannę dla niego

kurde ale jestem szczęśliwa, bo już niecierpliwiłam się, że wasze dzieciaczki się przekręcają a mój nic
Stary 2009-10-13, 15:31   #1544
gosikk_s
Zakorzenienie

Cinusiowa, ja, ja szukam synowej Ale Ninula za wysoka dla mojego Mycha

Stary 2009-10-13, 15:34   #1545
Wtajemniczenie

Ja szukam ładnej i fajnej synowej... ale nie wiem cvzy Twoje córa chciałaby mieć taką teściową...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 15:36   #1546
Illbana
Raczkowanie

Marika - to u nas w tych małych ciuchlikach jakieś takie szmaty. Na Sikorskiego jest fajny duży ciuchlik

Iwciag - gratuluję obrotów

Agusia - No ja się w sumie nie dziwię, że Filip nie wie, że cyc to fajna rzecz Poproszę o filmik z gadającym Filifionkiem - se Guzik posłucha, a co

Gosik - Spróbuj meliski, spróbuj, a nóż-widelec zadziała

Cinusiowa - no ja szukam synowej i anielskiej teściowej dla syna mego A ta Twoja anielskość... jakby Ci to powiedzieć... no wątpliwa raczej jest

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 15:38   #1547
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Nina robi kupoka ciekawe...
http://www.youtube.com/watch?v=MFmFpKhq_4Y
Stary 2009-10-13, 15:40   #1548
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Marika - to u nas w tych małych ciuchlikach jakieś takie szmaty. Na Sikorskiego jest fajny duży ciuchlik

Iwciag - gratuluję obrotów

Agusia - No ja się w sumie nie dziwię, że Filip nie wie, że cyc to fajna rzecz Poproszę o filmik z gadającym Filifionkiem - se Guzik posłucha, a co

Gosik - Spróbuj meliski, spróbuj, a nóż-widelec zadziała

Cinusiowa - no ja szukam synowej i anielskiej teściowej dla syna mego A ta Twoja anielskość... jakby Ci to powiedzieć... no wątpliwa raczej jest
Zaparzę dzisiaj...będę wyciszać siebie razem z Mychem

Stary 2009-10-13, 15:41   #1549
Wtajemniczenie

Cytat:

Racja!

To ja nie szukam już synowej...
Stary 2009-10-13, 15:45   #1550
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Oj mama mama przeszkadza dziecku w takiej chwili....
Cos ta kupka nie chce sie przecisnac...
Fajny filmik...ale nie wiem jak Ninka zareaguje na niego za nascie lat
Stary 2009-10-13, 15:45   #1551
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

No to pięknie
Odstraszę córce wszystkich adoratorów

Małgosia a co ty tu moją córkę straszysz ewentualną teściową, skoro z taką teściową to Ninulki Mamcia sobie poradzi
Stary 2009-10-13, 15:52   #1552
Wtajemniczenie

Cytat:
No to pięknie
Odstraszę córce wszystkich adoratorów

Małgosia a co ty tu moją córkę straszysz ewentualną teściową, skoro z taką teściową to Ninulki Mamcia sobie poradzi
O nie... jak ty się masz wtrącać w małżeństwo mojego syna... Zresztą on się ożeni ze mną... A przynajmniej u mego boku będzie do mojej śmierci

A taka co by była dla niego dobra to się jeszcze nie urodziła...
Stary 2009-10-13, 15:59   #1553
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
ząbki trójeczki, to najpierw czwóreczki bo to tak idzie trójki po czwórkach, a czwórki po dwójkach
wiem wiem znam kolejnosc ale u nas poki co zadnych zebow nie ma

Cytat:
dumna jestes co?? ja tez bylam i jestem dalej bo to jeszcze u nes nie jest chleb powszedni

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Te zas się rozpisały . Ja wróciłam od sasiadeczki, pieke te ciacho i zas trza iśc poczęstowac . Igorek mi śpi, zobaczymy jak długo mi gigant pospi bo dzisiaj zaliczył 2 drzemeczki jedna 10min. a druga 20min. WOW .

iwcia dens - no wiesz sasiadeczke to ja tylko poczęstuje jedna i druga a reszta dla mnie no chyba że ktoras chce wpaśc, zapraszam .
ojeja na slask hmmm zaraz jaki ja mam szybki samochod?? pewnie jak dotre to juz nic nie zostanie
a moj tez nie spi tzn pospal raz 30 i raz 20 min zwalam wszystko na zebiska

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość

Aguska ach z ta pogoda... ja mialam tak wczoraj, ubralam maleg siebie, torba na ramieniu...otwieram drzwi a tu ulewa...

My od poczatku kapiemy razem z tz...nie probowalam jeszcze sama ale pewnie gdybym musiala to dalabym rade
ja sie jeszcze nie przesiadlam do spacerowy
a my tez razem kapiemy maz gorna czesc a ja dolna cialka- ja lepsza ostatnio kapalam go sama to az mnie plecy bolaly od tego prawie 8 kilowego klocusia

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

no pieknie mamusia Ciniusiowa nagrywa core w takiej chwili jak dorosnie to i ona matke nagra, fajne!!
Stary 2009-10-13, 15:59   #1554
iwciag
Wtajemniczenie

iwcia d za***isie dumna!! spyciulek mój-po mamusi to ma
Stary 2009-10-13, 16:03   #1555
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
iwcia d za***isie dumna!! spyciulek mój-po mamusi to ma
no toc ba
Stary 2009-10-13, 16:04   #1556
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Zresztą on się ożeni ze mną... A przynajmniej u mego boku będzie do mojej śmierci

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:06   #1557
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
O nie... jak ty się masz wtrącać w małżeństwo mojego syna... Zresztą on się ożeni ze mną... A przynajmniej u mego boku będzie do mojej śmierci

A taka co by była dla niego dobra to się jeszcze nie urodziła...
O kurcze, to ja zapomniałam faktycznie... Ninie Tż obiecał, że się z nią ożeni Wiadomo tata najlepszy mąż Jak byłam mała to o swoim ojcu też tak myślałam, a teraz się zastanawiam, co moja mama w nim widziała Chociaż jak patrzę na zdjęcia to blondasek z niego był niezły... nie to co teraz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 16:35   #1558
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość

ja juz uzywam, bo jak tak pizga to jest super sprawa ten spiworek
zawsze mozna lzejszego kocyka uzyc a w mroz cieplejszego
No wlasnie z ta pogoda to teraz jest przechlapane a ubierania tyle ze zanim sie ubierze to pogoda sie psiuje...
Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Rany, jaka u nas koszmarna pogoda...Wróciłam ze spaceru przemoczona i przewiana na amen...

widzisz jak chcialam wyjsc z Filemonkiem na spacer to u mnie tez zaczelo lac a teraz swieci sloneczkoale juz nie robie kolejnego podejscia, bez sensu
Cytat:
A teraz witajcie

Wcisnęłam dzisiaj Tż Ninulę aby poszedł z nią pomarznąć na dworze Powiedziałam idzcie i za godzinę wróćcie a mama powizażuje i... tyle nabazgrałyście, że ledwo godzina mi wystarczyła na czytanie was Moje dziecko zaraz wróci a mama w szczerym polu.

Rano byliśmy w naszej murzyńskiej chacie na wsi. Oświeciło mnie, że ja tam mam ubrania na 68-74 i jak je zobaczyłam, to mało nie padłam trupem. Pamiętacie jak marudziłam, ze na allegro nie ma pajacyków na 68-74...? No to teraz część muszę oddać bo będę miała za dużo I jaki kożuszek na teraz dla Ninuli No piękne te ubrania. Aż zrobię zdjęcia potem i wam pokażę Ale będę miała prześliczną córkę Która szuka ładnej synowej
ja juz w sumie mam synowa Nisie Magduchy ale zawsze moge zrobic casting
Cytat:

jutro go nakrece
Filip kiedys doceni cyca ale juz nie cyca mamusi
Cytat:
SZYMONEK

Stary 2009-10-13, 16:38   #1559
pakusia86
Zakorzenienie

ja tylko na moment bo dzis ciezki dzien

zrobilismy sobie prezent z tz na rocznice sluby i kupilismy Wii i juz sie ruszac nie moge... boksowalismy sie z tz i niestety przegrywalam ale za to tenis mi szedl dobrze

teraz Kuba wstal to musze sie z nim pobawic i nakarmic a wieczorem wlaczam areobik a juz mnie ramionka bola masakrycznie... kurcze nie wiedzialam ze sie tak zgrzeje przy glupich grach!

poczytam was pozniej sorki kochane

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:45   #1560
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dzis zrobilam Filemonkowi deserek z jabluszka prazonego z dodatkiem kaszki i poslodzilam ciut glukoza...
niestety Filek nie chcial tego jesc dran zacisnal tak buzie ze z jedzenia byla...
i wpadlam na pomysl...
dalam mu lyzeczke i karmil sie sam, tak ze wszamal caly deserek
fakt ze deser byl na calej jego buziulce raczkach, wlosach i ciuszkach ale zjadl
ktoras z Was juz pisala ze tak dala tez do raczki zeby samo jadlo i to mi dalo inspiracje ale nie pamietam ktora z Was
SZYMONEK

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości