|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Czuję się źle, ale chcę dać mu drugą szansę. Tak m serce podpowiada.
Nigdy nikogo tak nie kochałam.... nigdy!! |
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
Tak właśnie muszę to wszystko przemyśleć...
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o co poszlo, ale coby to nie bylo, daj sobie czas przemysl co sie stalo i dlaczego, i podejmij decyzje. Nie wazne jaks podejmiesz bedziemy z toba. Tylko Ty z nim bylas/ jestes/ bedziesz lub nie, zadna z nas nie wie co tak naprawde czujesz co sie stalo i Tylko Ty bedziesz musiala sie z tym uporac ale pametaj ze masz w nas tu wsparcie cokolwiek zrobisz. Moze warto dac szanse a moze warto dac sobie spokoj tylko Ty mozesz o tym zadecydowac..... Ja ci tylko moge powiedziec ni sluchaj rozumu, nie sluchaj co ci podpowiada zdrowy rozsadek bo on nie ma sie nijak do tego c oczuje serce. Serca sluchaj a cokolwiek postanowisz bedziesz szczesliwa, bo Ci bedzie na serduszku lzej. Trzymamy kciuki. Nie spiesz sie. Buziaki
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Witaj ) Witam kobietki.. właśnie wróciłam.. boli mnie wszystko.. i zimno w nóżki i rączki.. na dodatek to byl ostatni dzień dziś w tej pracy..i była atrakcja ostatniego dnia..mały pożar.. hmm.. Zuzia trzymaj się ciepło.. ułoży się.. faceci czasem nie myślą![]() ![]() Jane ja nie jestem modelką hihi.. to moje prywatne zdjęcie.. a adorator to braciszek cioteczny
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
Misiu już jestem
Serduszko dziś znów boli A już myślałam że przeszło |
|
|
|
#158 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mnie tez cos seruszko zaczyna bolec albo lewa piers.... nie wiem jakos dziwnie sie czuje...
|
||
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s.: u mnie dziś pogoda paskudna..ziiimnoo brrr.. okropnie.. i wiatr taki mroźny.. ![]() Mam plan na wyjście na grzańca i placek węgierski/ cygański.. ciekawe co z tego wyjdzie.. jak nie wyjdzie to necik..i leżenie w łóżku... i wizaż.. ![]() babcia podobno lepiej się czuję.. bóle minęły... jutro wybieram się chyba do szpitala... ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
hmm.. może to nerwy.. może przejęłaś się tą kłótnią z rodzinką..?
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-13 o 17:57 |
||
|
|
|
#160 |
|
Konto usunięte
|
Jutro idę na badanka
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
paollinka mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, 3mam kciuki
![]() a ja mialam dzis mala stluczke samochodem, pol dnia przeplakalam, bosche cooo za dzien ![]() ![]()
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Eluska a bylas na tym spotkaniu z ta babka czy to nie dzis?
![]() Zuzia mam nadzieje, ze juz lepiej sie czujesz...odpocznij sobie od M. nie odzywaj sie jak nie masz ochoty, niech on sie pomartwi, bedzie to dla niego wyśmienita nauczka Alkamor dziekuje za przepis I odpowiendio sie kazda czesc przyrzadza. Narazie sie chlodzi w lodówce, jeszzce z pół godziny ale wyglada wysmienicie Ja bylam na szkole rodzenia. Wiem juz jak sie dzieci kapie
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To fajna sprawa ten wizaż.. w tej szkole rodzenia teraz jesteś prymusem ![]() Kurcze dziewczyny..birze mnie chyba choróbsko.. mam gorączkę..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-13 o 18:17 |
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a płyn to pewnie Oilatum ale on drogi jest
|
|
|
|
|
#165 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zresztą rozum mówi to samo. |
|
|
|
|
#166 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze ty sie dziolszka stresujesz? Ja dzis ide do lekarza zobaczymy co mi powie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)) Cytat:
![]() Cytat:
Pamietaj cokolwiek zrobisz my i tak bedziemy z Toba![]() BLONDI!!!!!!!!!!!!! ![]() EDIT: Ide do domku do jutra sloneczka
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-13 o 18:26 Powód: dopisek |
|||||
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
papaKurcze.. uważaj na siebie.. a auto do naprawy..? uszkodzone bardzo..?
|
|
#171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi troszke zajelo to robienie, bo az 1,5 godziny...w sumie w miedzy czasie inne rzeczy robilam. Ale w porownaniu do sernika na zimno to dłuzej o wiele. Jak skosztuje to napisze ![]() a wlasnie polewa taka w smaku wyszla jak ta, ktora podalas masa.... ![]() a plyn to Oliatum-dobrze gadasz ![]() Babka mowila ze on zdaje egzamin( w porowaniu z tymi Nivea, Johnsoanmi) wiec go zakupie w ogole juz mam wiekszosc rzeczy na szczescie..Z kosmetykow mi zostanie tylko ten plyn wlasnie, bo olivke mam.Acha i takie rzeczy jak spirytus, jałwoe gaziki itp.. a Ala jaka wode polecasz morska czy sol fizjologiczna? ![]() Cytat:
Z mojego doswiadczenia i obserwacji to sa standardowe sytuacje, Co jednak nei zmienai faktu, zen ie pownni do tego dojsc.. Jednak pomysl sobie, jak bylo Wam razem cudownie, ze on przyjechal tyle km dwa razy do Ciebie..to oznacza, ze mu bardzo bardzo zalezy Cytat:
TRZYMAM KCIUKI ZA LEKARZA a Blondi sie obrazila, ze piszemy tutaj na watku a nie na jej, dlatego nie pisze jak ja wywolujemy... |
|||
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno bardzo dobre jest kąpanie z dodatkiem oliwy z oliwekja dopiero niedawno zakupiłam wodę morską jak Kuba miał taki katar.Ale ja się zdecydowałam na TAKĄ. to jest Nivea w sprayu.kupiłam ją w Rossmanie za niecałe 25 zł...i jest naprawdę dobra a z tą blondynka to poważnie mówisz ?? ![]() a jeszcze co do ciasta to z tego przepisu mojego wychodzi cała ta duża prostokątna blacha ![]()
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
idę na grzańca i placek węgierski z tż.. zobaczymy czy się jie rozłożę jak na takie zimno wyjdę..ma przyjechać po mnie.. do usłyszonka.. jak wrócę to zdam relację z placka
![]() Dziewczynki na poprawę humorku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=YTd9BruBK9o
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z Blondi to tak mi sie wydaje, bo codziennie cos pisala a na watku mamusiek pisze ![]() w takim razie jak oczyszczalas nosek na poczatku? ![]() Cytat:
![]() placek wegierski \mi sie marzy Zakopane bo z nim kojarzy mi sie piwo grzane
|
||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Drzwi sa porysowane z jednego boku, zderzak i od spodu wgniecione troche....
![]() Jednym słowem nic fajnego ![]() Ide sie zdrzemnac, bo tak mnie glowa od nerwow boli, ze szkoda slow... |
|
|
|
#177 |
|
BAN stały
|
No napewno tak....
Wlasnieteraz dowedzialam ze umarł moj kolega. ![]() ![]() ![]() ![]() .Wsumie to kiedys sie w nim kochałam..byl moim przyjacielem mielismy sie spotkac ale jakos taj wyszlo ze nie spotkalismy sie....![]() ![]() ![]() w wypadku umarł..wczoraj...pogrzeb we wtorek jest.... Ja glopia jestem ze sie z nim nie spotaklam a mial tyle lat co ja...dokladnie 28.06 skoczyl 20 lat..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla TOMKA-[*] |
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
motylka
![]() a ja tu plakalam za glupim autem zamiast sie cieszyc, ze zdrowa jestem... Auto rzecz nabyta, zdrowia sie nie kupi, ani zycia nie przywroci
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

)

A już myślałam że przeszło 

nie wiem jakos dziwnie sie czuje...