|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Karolinko
szczerze to zapomnialam jaki ten wozek juz kupilam.. ![]() jak on wyglada jest firmy mamas&papas tylko tyle zapamietalam ![]() ![]()
#1593 |
Zakorzenienie
|
iwciag ja mam czapkę i futrzaczka takie przejściówki ale muszę przyznać że ten futrzak taki, ze na zimę do wózka nawet też się nada. A czapki mam przejściówki ale jak jest bardzo zimno, to i zakładam zimówkę. Np. jak dzisiaj jechaliśmy na wieś, to ubrałam przejściówkę, bo słonko nawet było, ale potem, gdy Tż zabierał Ninę na spacer, to wiało i ubrałam zimową.
Carola tego Twojego Tż, to bym chętnie poodbijała sobie z poiglocikiem ![]() poigot właśnie mi się przypomniało jaką niedawno akcję miała moja mama, gdy została sama z wnukami Emilką - 2 latka i Filipkiem - 6 miesięcy. Emilka bawiła się sama w najlepsze i moja mama zabrała się za przebieranie Filipka. Emila była w zupełnie innym kącie mieszkania i nagle, gdy Filip był goluśki do połowy mama zobaczyła Emilki paluszek wskazujący koło siusiaka Filipa i jej słodkie pytanie "Babuś, co to?" ![]() ![]() ![]() Dziewczynki mam jeden problem i liczę, że mi pomożecie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2582125
mam! ![]() taki ![]() podoba mi sie no i dobra firma wiec napewno zaden szmelc ![]()
#1595 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dlaczego ja nie widzę fotek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
poiglot coś chyba wizaż szwankuje, bo ani moich fotek nie widzę, które wstawiłam, ani zdjęcia Twojego wózka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki wybaczcie mi ale odpisała każdej a tu mi całego posta wcieło
Agusia - mi się podoba ten http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=764835842 bo ma regulacje. Fotki mojego synka: |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |||
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
cinusiowa nie widzę zdjęć. opisz mi dlaczego nie możesz prać (do mgr inż arch tekstyliów piszesz ![]() ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-10-13 o 20:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Wtajemniczenie
|
ajaka ptasiory-to mi się podoba!!
ups źle przeczytałam(ptasioty)tak czu tak podoba mi sie Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak mi sie chrzani wizaz no;/ wiadomosci pisze nie dochodza zdjec nie widac
ide stad bo normalnie eh ![]() Dobranoc ![]() ![]()
#1602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Poiglot, fajny tylko dla mnie kółka za małe. Ale Wy pewnie macie chodniki jak stół...
Marika2121, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
![]() moja Ala ma ten fotelik, jest do 25 kg jakoś tak (ale Ala jest dość wysoka więc jest jej trochę niewygodnie już) ale teraz kupimy jej kolejny, a ten dla Pietruli będzie. polecam jest baardzo fajny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Wtajemniczenie
|
marika słodziaczek mały
![]() poiglot niezła furka ![]() cinusiowa jaki piękny kożuszek i jaki różowy ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 20:38 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Iwciag może i chinole ale jakość materiału na pewno o nebo lepsza od tych bazarowych. Właśnie w hm były takie czpaeczki rękawiczki z tej serii tygrysek ale niestety nie było naszego rozmiaru
![]() Cinusiowa tż dzisiaj nie powiedziął na szczęście nic brzydkiego ale tak się głupio tłumaczył ![]() Jeszcze Cię muszę ![]() ![]() A w sprawie płaszczyka to ja nie pomogę, mogę tylko pralnie polecić ![]() A fotelik taki mamy po daruśce ale ze starszej kolekcji. Gdzieś za miesiąc się przeprowadzamy do niego. Marika jak Iguś cudnie wygląda, tak dorośle ![]() Poiglot wózek super ![]() ![]() ![]() Ja Cię uwielbiam ![]() Aljaka ja już wiem po kim Ala taki As ![]()
#1607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Iwciag nie
![]() Wzięłam szybki prysznic bo mi się wody nie chciało wlewać do wanny ![]() Natarłam się szybciutko oliwką i wskoczyłam z lapkiem do łóżeczka ![]() Lenia mam ![]()
#1609 | ||||||
Zakorzenienie
|
Blanka dzisiaj pierwszy raz skosztowała czekoladki
![]() ![]() ![]() ![]() Ciacho ![]() ![]() Cytat:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=771425005 ten jest od 9-36 kg i świetnie wypada w testach (http://fotelik.info/pl/testy/grupa:9...aco/index.html) A posłuży bardzo długo ![]() lub ten http://allegro.pl/item762482193_fote...emer_w_wa.html ten nastomiast jest od 9-18 kg i też zbiera świetne oceny (http://fotelik.info/pl/testy/grupa:9...aco/index.html) Cytat:
![]() Mam ciary jak słucham tej dziewczyny! Śpiewa jak Amy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, nie znam się za bardzo. Ja to bym pewnie zaprała to futerko ręcznie w ciepłej wodzie z płynem do tkanin delikatnych. Cytat:
A firma rzeczywiście bardzo dobra ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już widać fotki, to może zobacz sobie jak ten kożuszek wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tą pralnią to mnie uratowałaś... mój wujek przecież prowadził do niedawna pralnię chemiczną, a ja głupia nie pomyślałam, żeby go zapytać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oooo, a juz myslalam, ze masz ciary jak ogladasz mnie ![]() Agusia - my juz wozimy sie w wiekszym fotelu od 1,5 miesiaca bo Jula dawno wyrosla ![]() ![]() Kupilam ten niekapek. Jeden taki jak Ty a drugi z miekkim ustnikiem. Czemu wybralas akurat ten co wybralas? Jest lepszy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
dziekuje mi tez sie wozek podoba
![]() Karolinko ja zaplacilam 60 ffuntow za wozek + 15 f przesylka na zl.. wychodzi za sam wozek kolo 250 zl ale to wozek uzywany w sumie kilka razy tylko ale uzywany za nowy dalabym ze 3 razy wiecej bo ta firma jest droga bozenko juz czekoladke dalas? ja widzialam taki przysmak od 9 miesiaca.. tylko ![]() maly juz wykapany.. i najedzony.. tak mnie plecy bola.. czy ktoras tez ma z tym problem.. k... moje mi normalnie zyc nie daja zwlaszcza wieczorem.. ![]()
#1613 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
#1615 |
Zakorzenienie
|
Poliglot fajny ten wozeczek malutki i zgrabniutki
ja jestem zakochana w Quinny Buzzie ![]() nie bede odp kazdemu z osobna bo nie dam rady ![]() Fotelik chyba kupimy taki ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=764938670 ja rzadko gdzieś jeżdżę nie mam swojego auta więc taki mi starczy. mój mały słoików nie lubi ale polubił brzoskwinie hippa soki i słoiki ![]() Na zimę chyba kupię jakąś fajna kurtkę chociaż czaję się na kombinezon Gap ale ta cena ![]() ![]() ![]() Kuriokaze w C&A maja rozm od 34 na dziale młodzieżowym ![]() Ja często kupuje w C&A bo są ładne ciuszki. dzisiaj myłam okna i zaczęło się palenie w piecu jak ja nie lubię zimy.,,,,,,,,,,,,,, Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-13 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zadomowienie
|
Ja pooglądałam 39 i pól, popatrze co nowego u was i spadam nynac.
cinusiowa - dokładnie, najlepiej i najbezpieczniej do pralni, będzie jak nowy, a jest przesliczny ![]() boszenka - łoooooo rany jakie ceny tych fotelików makabra. Ale trzeba przyznac że teraz robią super dania, deserki takie cuda to nie dziwne że dzieciaczki tak chetnie je pochłaniają, szczegolnie deserki ![]() ![]() Carolajna - ![]() iwciag - ![]() aljaka - oooooooo to jak jest ok to się głebiej nad nim zastanowię, dziekuję za opinie ![]() gosikk_s - jak tam Aleksio dzisiaj? poigocik - fajny wóziorek, wizualnie ładniutki oby sie w praktyce sprawdził. |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa widzisz jaka zdolniacha ze mnie
![]() I się obrażam oficjalnie pfff...wiadomo że dobra by była ze mnie teściówka ![]() Poiglot no to malutko zapłaciłąś ![]() ![]() Daj koniecznie znać jak Ci się sprawdzi może i ja się rozglądne za takim ![]() A co do plecków to chyba każdej mamci padają ![]() Poza tym po ciąży zmienia się chyba środek cięzkości ciała i to też jest tego objaw (tak czytałam bodajże ![]() A włąśnie dziś znalazłam "Przysmak na dobranoc" z hippa robiony na bazie ryżu a nie manny także spokojnie mogą spróbować te dziewczynki z mlekowym problemem ![]() Ania te Twoje pytania też boskie ![]() Moja córcia też tak pyta: A czemu ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zakorzenienie
|
blondynka drogi ten fotelik! I na bank starczy w takim wypadku
![]() Co do C&A to ja uwielbiam ![]() Ceny są niziutkie(nie to co hm chociaż też uwielbiam) a ciuszki ładne i dobre jakościowo, moja córa ma dużo ciuchów z ca. Ale mam daleko do tego sklkepu i teraz jak nie studiuje to już nie bywam ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- A Ty nie dość że ![]() ![]() ![]() ![]() I oo masz ![]() ![]() Wariatka moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1620 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Synek dzisiaj normalnie jak aniołek, dał rodzicom ładnie pospać, o 5 udało mi się go przetrzymać smokiem, aż do 7, potem zjadł i jeszcze pospaliśmy prawie do 9:30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gossik no my od początku dajemy te 2 kropelki i małemu nic po nie jest, a pediatra nic nie mówiła o zmniejszeniu bądź zwiększeniu dawki. Ja też bardzo polecam cesarkę ![]() Carolajna Dawid też ma ciemiączko 2 cm na 3 cm, ale wydaje mi się, że jest mniejsze Małgosia mały komputerowiec Ci rośnie Kathi to rzeczywiście sporo się u Was działo, ale najważniejsze, że wszystko już dobrze Ania mnie też bardzo podoba się Twój avatar ![]() ![]() Kuroikaze fajny kierunek Ewelain jak Weroniczka ładnie pije z butelki ![]() Katrin a gdzie pracujesz? Esti no proszę jakie fajne gratis dostałaś ![]() Illbana nas katarek męczył prawie 3 tygodnie, pomogły inhalacje ![]() Marika śliczne te ciuszki z lumpka, Igorek jak ładnie rączki złożył jak śpi ![]() ![]() Magducha trzymam ![]() Aljaka gratuluję ząbków ![]() Anulka bajeczki czytam, a chrupki mam zamiar dać małemu jak wyjdą mu pierwsze ząbki Iwciag gratulacje dla Iwa ![]() ![]() Ciniusiowa ja szukam synowej ![]() ![]() ![]() Agusia chyba Filipek znowu polubił mleczko
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.