|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Tak zachwalacie ten H&M, że muszę się tam wybrać, bo dawno nie byłam. A i podobno mają promocje na dziale dla kobitek (czytałam na zakupowym)
![]() Przez ostatnią godzinę próbowałam sobie przypomnieć o czymś ważnym i nie mogłam skojarzyć... dopiero teraz mnie olśniło ![]() ![]() Zobaczymy czy TŻowi też się spodoba ![]()
#1652 |
Wtajemniczenie
|
ja mam takie kombinezony
http://www.allegro.pl/item776023792_..._jak_nowe.html
#1653 |
Zakorzenienie
|
Boszenka no kwiatkiem mnie nie przekupisz
![]() Ale buziakiem ![]() ![]() uciekam póki Cinusiowej nie ma ![]() wiesz że Cię kocham ![]() ![]() A w ogóle to baaaardzo się cieszę że tu z wami :jestem: ![]() Moje wy kochane mamusie ![]() Dobranoc i skarbki proszę mocno wytulić i wycałować od cioci Caroli ![]()
#1654 |
Wtajemniczenie
|
i ten bo mi zjadlo http://www.allegro.pl/item760641545_...ombinezon.html
#1655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie mam żadnego i teraz sama już nie wiem czy kupować ten 2 częściowy czy cały :/ Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
mell fajniutkie te kombinezony
![]() Carolajna ![]() ja spadam do jutra mam nadzieje ze nadrobie zaleglosci nie piszcie duzo hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
@
Mell śliczne kombinezony ale wiadomo że Crocodillo ma piękne rzeczy i dobre gatunkowo ![]() Ja szafy wygrzebałam dwa kombinezony jednoczęściowe po Emili jeden jesienny, a drugi zimowy. Jutro je wrzucę do pralki i cyknę fotki, żeby wam pokazać. Pokażę te jaką kupiłam czapeczkę na zimę. Wybierałam ją w sklepie z katalogu i pani mi sprowadzała. Troszkę się bałam ale jest piękna ![]() Mamuski, czy Wy nadal pierzecie ubrania swoich dzieci w proszkach dla dzieci? Bo ja właśnie przeszłam na Persil. On podobno większości dzieci nie uczula. Mama mi go poleciła, bo np. moją siostrę jak była mała uczulały wszystkie proszki dziecięce - jedynie persil się nadawał. I postanowiłam spróbować. Przynajmniej dla wszystkich będzie jeden proszek. Dzisiaj zrobiłam pierwsze pranie Ninki ubranek w proszku dla dorosłych i jak to po Persiu pachną ślicznie (bardziej mi się podoba niż po Loveli i Jelpie). MOJA CÓRECZKA KOŃCZY DZIŚ 4 MIESIĄCE ![]() A oto: 1. Moje dziecko przyłapane na spaniu - zamiast spać co robi? Gada z misiami ![]() 2. Dzisiejszy sen Ninulci |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Napisałam dziś na priv do MoOoNiA, która nas codziennie podgląda
![]() ![]() ![]() Kobito pisz tu do nas, bo jak nie... ![]() ![]() ![]() Caro udawaj chociaż, że się mnie boisz i że mam rację w tym co mówię, przytaknij chociaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
Gratki dla Ninulki ślicznotki
![]() ![]() ja też mykam już spać, bo oczka się kleją i net zamula słodkich snów ![]()
#1660 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla Ninki
![]() pierwsza dzisiaj ![]() ![]() u Nas już lecimy z Mini mini ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-14 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Wtajemniczenie
|
Cze mamy, a gdzie a Wy, śpicie
![]() Znowu naskrobałyście ze ho! z tego wszytkiego wiem, że Nina4mieszki skończyłasto lat dla jubilatki Odnośnie wózka to mamy 3funkcyjny i ta spacerówka póki co nam służy, ale jak patrze na te cudeńka coście tu nawklejały, to chyba na wiosnę zmienimy, tż mnie ubije jak zaczne o wózku, ale cóż powiem, że to wyście mnie namówiły ![]() Nocka u nas, ale Iwo już dziś nie dał się smoczkiem udobruchac i pędem do kuchni musiałam robić mlesio by się nie rozwrzeszczał-o tak jak teraz ![]() Mieliśmy dziś na zakupy po czapaję i rękawice, ale pogoda, że strach psa wypuścić:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zadomowienie
|
Kochane, wybaczcie, ze tak bez czytania i odpowiadania, ale jestem meeeega zmęczona.
![]() ![]() Nic nowego nie jadłam, nic mu nie podawałam, nie jest chory, nie spał wcale dużo, tylko jak zawsze, jedynie co, to wiem, że mu wczoraj modyfikowanego mili nie dałam, no, ale proszę, to chyba nie przez to, com? Już mi się to zdarzało i obchodziło się bez takich przedstawień. Dziąsełka miękkie trochę, myślę naprawdę, że ma teraz mocniejsze ataki. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
ło jezuuu co za noc
![]() nasze pobudki: 00.30 nie spaliśmy do 2 3.30 do 5 i o 7 nastęna i nie śpimy dalej ![]() ja pie***le...ja już nie mam sił ![]() Vila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-14 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | |
Zadomowienie
|
100 buziakow dla Ninulki
![]() Dziekuje za kaszki na dobranoc ![]() ![]() ![]() Carolaja sie ze mnie nasmiewa! Teraz to zamknelam sie w sobie Mell, musisz sie zaprosic do przyjaciol ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-10-14 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Wtajemniczenie
|
oj biedne vila i carolajna!!! napewno w dzień dzieciaczki wynagrodzą nieprespaną nockęl, a przynajmniej tego życzę.
K***a ŚNIEG!!!!(z deszczem, bryy) dziewczyny moje dziecko to niezły śmiszek ![]() ![]() w ogóle od kilku dni zauważyłam, że dużo więcej gada i śmieje się częściej w głos, tak z dnia na dzień się zmieniło mu Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-14 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zadomowienie
|
HURRA! PADA ŚNIEG!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Och, Marcelek zaciekawiony. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
ja sie zast w jaki wieku dziecku osiaga 36kg moja chrzesnica ma 9 lat i tyle nie ma a w foteliku juz dawno nie jezdzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
ja pierd***le jeszcze śnieg
![]() Tego to ja nie lubie ![]() Iwciag mój ma tak samo, to jest fajne w dzieciach że z dnia na dzień łapią nowe umiejętności ![]() Mój np tydień temu 1 raz otworzył łapki żeby mu podać grzechotkę ![]() ![]() ANULKA MI GROZI Bijcie ją ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- właśnie jest takie coś, albo do określonej wagi dziecko musi jezdzić albo do 140 cm bodajże
#1669 |
Zadomowienie
|
Witam was kobitki
![]() No nie mogę, patrze za okno a tam co? zaś leje raz deszcz a raz snieg ![]() ![]() malutka - a to żeście sobie znalexli zabawę, zabolało Tż? ![]() ![]() cinusiowa - u nas nie działa nawet świeże powietrze, on ma jakies swoje rytmy nieregularne i wsio ![]() ![]() ![]() boszenko - oj mi też jest potrzebna motywacja, ja bym się pewnie zmotywowała jakbym juz nie karmiła, bo teraz jem z racji tego żeby się mlecio naprodukowało w miare odżywcze a nie sama woda bo tak by pewnie było jakbym była na dietce ![]() ![]() blondynkapoznan - łoooooo boziu, jaki kosmiczny wóziorek i ta cena yyyyyyyyyyy........... ciut sporo bym rzekła. Hehe niezdecygowana kobitko ![]() Mell - ja tez 1-czesciowy ale może z dołem ala śpiworek bo wygodne. iwciag - nooooo u nas już śnieg sypie. Mnie tez by pewnie zatłukł Tz jakbym chciała zmidnic wóziorek, ja jestem ze swojego bardzo zadowolona więc nie zmienie, mam ten http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=778149150, dokładnie ten kolor, ale z ceny spadł łooooo ludu. Vila - ojjj nie zazdraszcza nocki, oby zębusie migusiem wyszły ![]() carolajna - kolejna niewyspana ![]() MÓJ IGOREM KOŃCZY DZISIAJ 5 MIESIĄC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1671 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() mój wóz też się narazie dobrze sprawuje, ważne bo dość zabudowany jest przy takich pogodach jak dziś na pewno to plus, ale na wiosnę myśle, że jakiś nowy lekki sprzęcik by się przydał..mamusia pójdzie do pracy i zarobi pieniążki na nową furkę dla marudka, oj jak marudzi mi od rana |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
STO LATEK IGORKU
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim STO LAT DLA NINKI I IGORKA!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nocka nawet nam minela.... najgorsze jest to ze sie ruszac nie moge po wczorajszych cwiczeniach.... nie moge ramionami ruszac ![]() ![]() przeczytalam zaleglosci ale nie mam czasu odpisywac kazdej z osobna bo Kuba siedzi obok mnie i zaraz mu musze jedzonko zrobic... ale chcialam powiedziec ze macie sliczne dzieciaczki!!!! wszystkie foteczki ogladlam i napatrzyc sie nie moglam ![]() widze ze rozmawiacie o kombinezonach... ja nie mam jeszcze i nie wiem czy kupic czy nie... nie mam pojecia poprostu... chyba sie wstrzymam i zobacze jak bedzie wygladac zima tego roku w ie
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ja mam 2 kombinezony jednoczesciowe i jedne spodnie, bym musiala kurtke jakas dokupic. Na szczescie wszystko dostalismy, wiec jak juz to tylko na kurtke starce ![]() Kurka opryszczka mi wyszla ( u gory ![]() ![]() U mnie na razie wieje i pada, jak dojedzie snieg to sie pochlastam bo chlapa bedzie po kostki przy tylu stopniach ![]() ![]() Juz druga noc Jasio nie jadl tylko obudzil sie napil i dalej spal. Tz-ta to chyba zadusze bo codziennie jak idzie do parcy to daje nam buziaka i co? i za kazdym razem po tym jego buziaku maly sie budzi i juz nie chce spac. Musze mu powiedziec, zeby wieczorem dawal mu porannego buziaka ![]() Mell ja juz uzywam spiworka bo mi wygodniej, nie musze Jaska owijac kocem tylko zapinam w spiworku i jazda. Moj tez pasuje i tu i tu ![]() Dziewczyny naprawde wracaja czasy z poczekalni, gdzie codziennie kilka dobrych stron bylo zapisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Wtajemniczenie
|
superzabula z tą opryszczką to trzeba się nie było na wietrze całować:P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
superzabulka - hehe no w taka piździawice ty sie cmokasz? hehe
![]() ![]() pakusia - hehe sie kobitko nacwiczyłas i zakwasiki dopadły ![]() ![]() ![]() Lece bo już sąsiadka z piętra (ma 3 dni starszą od Igorka córcie) pisze mi eski że mam wpasc na ciacho ![]() ![]() ![]() Ps. tp fotka Igorka z sąsiadeczka właśnie ![]() Edytowane przez marika2121 Czas edycji: 2009-10-14 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj naj dla Ninki i Igorka!
Carolajna i Vila ale mialyscie noc ![]() A ty Carolinko jeszcze siedzialas tu do polnocy to chyba prawie wcale nie spalas... Ania juz sie wprosiłam... Moj chlopczyk zasnął o po 23 ! pierwsza pobudeczke mielismy przed4 a druga przed 7 i spalismy do 9. Jejku on normalnie tak sie oblizuje i patrzy jak my cos jemy ze nawet zabawe przerywa i patrzy jak zahipnotyzowany...az mi go szkoda i staramy sie nie jest przy nim ![]() AAA u mnie za oknem czysciutkie niebo i sloneczko a na termometrze ma byc 12... Jednak wezme spiworek do Polszy
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KOCHANE zapomnialam wam powiedziec ze znajoma z irlandzkiego watku GLAMORUS ... jakis czas temu pytala tu o szyne dla malej... bo jej mala miala wskazanie... zamowienie sie opoznialo wiec wybrala sie do drugiego specjalisty i okazalo sie ze mala Sonia wogole nie potrzebuje szyny!!!!!!! pierwszy lekarz chcial ja wsadzic do szyny nie robiac usg tylko badajac "recznie" a drugi zrobil usg i powiedzial ze bioderka ma ladne i nie ma potrzeby zakladac szyny!!!! musialam to napisac bo strasznie sie ciesze ![]() ![]() aha i specjalne podziekowania dla RUMIANKOWEJ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- no pieknie!!! taki maluch i juz z dziewczyna w lozku!!! oj mamusiu... pinuj zebys za szybko babcia nie zostala ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.