Scent Bar X - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 08:20   #3901
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ja tam mogę sprzątać, prasować, prać - dla siebie
Ja bym wolała, żeby ktoś to za mnie robił. Jeśli już tak sobie wybieramy.
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Okazuje się, że można. Robi się chyba wtedy słabą mikro+ słabe kwasy. Za tydzień zdam relację.
Czekam.
Cytat:
Fatalnie dziś spałam- stresowałam się śniegiem, który ma ponoć dziś padać, a ja nie mam zimówek założonych.

Miłego dnia!
A ja jeszcze nie spałam. I już nie będę, bo dziś dzień dla dziecka mam w planach.
A zimówkami się nie martwię. Jeszcze nie zima, jeszcze będzie pięknie.

Na dobry poranek coś Wam wrzucę.
Mnie rozwaliła ta sesja. Nie jestem wielbicielką muzyki Madonny, ale jako osoba medialna, ta kobieta rozwala mnie raz po razie.
Jest tu piękna!
Piękna w swojej niedoskonałości.

Piękne jest niewygładzone Photoshopem ciało, piękne są fałdy tam, gdzie każdy człowiek je ma, piękne są cienie i bruzdy. Piękne są niewyfotoszopowane ślady po kabaretkach na udach i piękne są mięśnie i żyły na rękach. I stylizacja...
Nie podobają mi się tylko dziury w jasnych butach.

Tadam!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 08:57   #3902
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Ja też - ale to już wersja lux, full i w ogóle Nie śmiem nawet pomarzyć o tym

Co do Madonny - jak dla mnie ona jest zbyt umięśniona i "wyżyłowana" ale to już moje odczucie. Co do sesji - uwielbiam takie Tylko tego typu sesji to chyba ze świecą szukać. Choć ostatnio widziałam okładkę (w necie) francuskiego wydania ELLE, gdzie Monica Belluci, Sophie Marceau i Eva Herzigova wystąpiły na okładce bez makijażu i bez obróbki Photoshopa. Cienie, zmarszczki, przebarwienia, bladość. U nas tym tropem podążył magazyn Twój Styl ale moim zdaniem oblał zadanie i była to jedna wielka bujda. Panie na okładce (Rusin, Cielecka i Stenka) wprawdzie były nieumalowane, ale nieumalowane kosmetykami kolorowymi (typu szminka, tusz do rzęs,róż). Za to podkładu i rozświetlaczy nałożone miały, za przeproszeniem, w chol.... Nie wiem na ile Bellucci, Herzigova i Marceau rzeczywiście były nieumalowane , ale w porównaniu z sesją z TS wypadły o wiele wiarygodniej i autentyczniej.
Osobiście uważam, że cel sesji nie został osiągnięty i powiało hipokryzją.

Oczywiście rozumiem, że świat okładek rządzi się swoimi prawami, sama lubię popatrzeć na ładną stylizację, makijaż. Jednak mam świadomość, że to sztucznie wykreowany świat - świat wykreowany aparatem, sztuczkami oświetleniowymi, Photoshopem, światłem, makijażem. To iluzja, w którą niestety większość kobiet czasem zbyt mocno wierzy, daje się naciągnąć i popada w kompleksy.

W załączniku sesja z francuskiego Elle i z polskiego TS.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-14 o 09:02
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 09:36   #3903
Tsukichan
Rozeznanie

Cytat:

Czekam.

A ja jeszcze nie spałam. I już nie będę, bo dziś dzień dla dziecka mam w planach.

Mnie rozwaliła ta sesja. Nie jestem wielbicielką muzyki Madonny, ale jako osoba medialna, ta kobieta rozwala mnie raz po razie.
Jest tu piękna!

Piękne jest niewygładzone Photoshopem ciało, piękne są fałdy tam, gdzie każdy człowiek je ma, piękne są cienie i bruzdy. Piękne są niewyfotoszopowane ślady po kabaretkach na udach i piękne są mięśnie i żyły na rękach. I stylizacja...
Nie podobają mi się tylko dziury w jasnych butach.

Tadam!

Ale ta sesja z Madonną to chyba ta, co miała być wyretuszowana, ale zdjęcia wyciekły, i nawet w furii kazała zwolnić pół ekipy. A ileś tam osób straciło pracę za ten przeciek...

EDIT: doczytałam, że tam pisze o tym wycieku
Gdzieś indziej widziałam inne zdjęcia z tej samej sesji, i wyglądały naprawde neiciekawie. Podziwiam Madonnę za jej wkład w muzykę i ciągłe bycie na topie... Ale jedna ona chyba swoje ciało mocno niszczy tym rygorystycznym trybem życia.

Edytowane przez Tsukichan
Czas edycji: 2009-10-14 o 09:38
Tsukichan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 09:54   #3904
justynaneyman
Zakorzenienie

E tam, nie wierzę w to. Skąd u Pani Moniki takie kreseczki na powiekach? Madonna- że zostawili jej "tu i ówdzie" nie znaczy, że wcale jej nie tknęli. Tak samo, jak wielkie halo było, że teraz to już chude modelki są niemodne. Wielka różnica, że samobójcy zabijają się skacząc nie z 20go, tylko 18go piętra- sytuacja ulega poprawie
A co do TW "nie oceniania" uczą wszystkie (prawie mediatory) i taki jest "trynd"- człowiek światły nie ocenia, jest tolerancyjny itd. Ja w takim razie należę do Ciemnogrodu.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Publikatory, chciałam powiedzieć, a nie mediatory

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2009-10-14 o 09:55 Powód: Naprawienie błędnej nazwy
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 09:58   #3905
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Może i ma, trudno i stwierdzić - może uda mi się dorwać dużo większe zdjęcia. Mimo to bardziej jakoś autentycznie wygląda Bellucci z podpuchniętymi oczami czy Marceau z cieniami i anemiczną "bladością", niż "manekinowo", idealnie nabłyszczona Cielecka.

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 10:11   #3906
Betty83
Zakorzenienie

Alleee zasypalooooo...
Kończą mi się dylematy z wyborem butów. Nie potrzebuję już przejściowych, na wiosnę sobie kupię...

Cytat:
Ja też - ale to już wersja lux, full i w ogóle Nie śmiem nawet pomarzyć o tym

Co do Madonny - jak dla mnie ona jest zbyt umięśniona i "wyżyłowana" ale to już moje odczucie. Co do sesji - uwielbiam takie Tylko tego typu sesji to chyba ze świecą szukać. Choć ostatnio widziałam okładkę (w necie) francuskiego wydania ELLE, gdzie Monica Belluci, Sophie Marceau i Eva Herzigova wystąpiły na okładce bez makijażu i bez obróbki Photoshopa. Cienie, zmarszczki, przebarwienia, bladość. U nas tym tropem podążył magazyn Twój Styl ale moim zdaniem oblał zadanie i była to jedna wielka bujda. Panie na okładce (Rusin, Cielecka i Stenka) wprawdzie były nieumalowane, ale nieumalowane kosmetykami kolorowymi (typu szminka, tusz do rzęs,róż). Za to podkładu i rozświetlaczy nałożone miały, za przeproszeniem, w chol.... Nie wiem na ile Bellucci, Herzigova i Marceau rzeczywiście były nieumalowane , ale w porównaniu z sesją z TS wypadły o wiele wiarygodniej i autentyczniej.
Osobiście uważam, że cel sesji nie został osiągnięty i powiało hipokryzją.

Oczywiście rozumiem, że świat okładek rządzi się swoimi prawami, sama lubię popatrzeć na ładną stylizację, makijaż. Jednak mam świadomość, że to sztucznie wykreowany świat - świat wykreowany aparatem, sztuczkami oświetleniowymi, Photoshopem, światłem, makijażem. To iluzja, w którą niestety większość kobiet czasem zbyt mocno wierzy, daje się naciągnąć i popada w kompleksy.

W załączniku sesja z francuskiego Elle i z polskiego TS.
Okładki kolorowych czasopism sprzedają marzenia. A ile osób zapłaci za zmarszczki, poszarzałą cerę czy cienie pod oczami. Raz na jakiś czas, to im się pewnie nawet opłaci wstawić takie fotki.
Ja takie pisma oglądam zwykle w poczekalni u dentysty. Ale najczęściej nie spędzam tam zbyt wiele czasu, bo pan doktor jest dość dobrze zorganizowany.
A w necie to jest dużo ciekawszych rzeczy do wszukania i poczytania.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
E tam, nie wierzę w to. Skąd u Pani Moniki takie kreseczki na powiekach?
Istnieje jeszcze makijaż permanetny - trwały. Tych kreseczek nie da się zmyć. Może mieć właśnie coś takiego.
Taką fajną krechę można sobie dziarnąć.

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-10-14 o 10:14
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 10:27   #3907
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Alleee zasypalooooo...
Kończą mi się dylematy z wyborem butów. Nie potrzebuję już przejściowych, na wiosnę sobie kupię...
U mnie też pada - śnieg z deszczem. Fuj.

Cytat:
Ja takie pisma oglądam zwykle w poczekalni u dentysty. Ale najczęściej nie spędzam tam zbyt wiele czasu, bo pan doktor jest dość dobrze zorganizowany.
Moja pani ginekolog niestety nie Bez "kolorówki" w poczekalni albo książki w torebce oszalałabym tam (rekord - ponad 2 h poślizgu). I jeszcze jak się zdarzą nerwowe pacjentki (znacząco wzdychają, nerwowo tupią nogami, spoglądają na zegarki, komentują) - to się sama niepotrzebnie nakręcam

Ale zaciskam zęby i staram się wrzucać na luz, bo jest świetną lekarką, która nie zbywa, nie robi nic w pośpiechu, byle jak i na zasadzie " odfajkowania".

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 10:33   #3908
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Istnieje jeszcze makijaż permanetny - trwały. Tych kreseczek nie da się zmyć. Może mieć właśnie coś takiego.
I nie występuje nigdy bez makijażu.
Stary 2009-10-14, 10:45   #3909
Betty83
Zakorzenienie

U mnie pada taki bardziej Bożonarodzeniowy śnieg - duże gęste płaty i bez deszczu.

Cytat:
Moja pani ginekolog niestety nie Bez "kolorówki" w poczekalni albo książki w torebce oszalałabym tam (rekord - ponad 2 h poślizgu). I jeszcze jak się zdarzą nerwowe pacjentki (znacząco wzdychają, nerwowo tupią nogami, spoglądają na zegarki, komentują) - to się sama niepotrzebnie nakręcam

Ale zaciskam zęby i staram się wrzucać na luz, bo jest świetną lekarką, która nie zbywa, nie robi nic w pośpiechu, byle jak i na zasadzie " odfajkowania".
"Mój" neurolog jest jeszcze lepszy, bo na drzwiach powiesił sobie karteczkę: "O kolejności przyjmowania pacjentów decyduje lekarz"
No i:
1. cieżko się do niego dostać do szpiala (najlepiej pójść z problemem prywatnie, a później umówić się na wizytę w szpitalu)
2. system jest taki, bo poradnia jest głównie dla osób po udarach (pacjentów doktora po szpitalu)
3. pacjenci przychodza o 7.30 na rejestrację, czekają do 11 (bo o tej gabinet jest otwierany) i myślą że jeśli przyszli najwcześniej i zajęli sobie kolejkę, to będą pierwsi przyjęci. Często bywa jednak tak, że widzą jak przychodzi nowy pacjent, rejestruje się i zaraz jest proszony do gabinetu. Wtedy dopiero zaczyna sie wzdychanie i komentowanie.
Pielęgniarki nie mają już siły tłumaczyć zasad za każdym razem....

Ale lekarz z niego świetny. Bardzo mi pomógł.
Stary 2009-10-14, 10:52   #3910
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
U mnie pada taki bardziej Bożonarodzeniowy śnieg - duże gęste płaty i bez deszczu.
Zazdroszczę Uwielbiam śnieg

Cytat:
"Mój" neurolog jest jeszcze lepszy, bo na drzwiach powiesił sobie karteczkę: "O kolejności przyjmowania pacjentów decyduje lekarz"
No i:
1. cieżko się do niego dostać do szpiala (najlepiej pójść z problemem prywatnie, a później umówić się na wizytę w szpitalu)
2. system jest taki, bo poradnia jest głównie dla osób po udarach (pacjentów doktora po szpitalu)
3. pacjenci przychodza o 7.30 na rejestrację, czekają do 11 (bo o tej gabinet jest otwierany) i myślą że jeśli przyszli najwcześniej i zajęli sobie kolejkę, to będą pierwsi przyjęci. Często bywa jednak tak, że widzą jak przychodzi nowy pacjent, rejestruje się i zaraz jest proszony do gabinetu. Wtedy dopiero zaczyna sie wzdychanie i komentowanie.
Pielęgniarki nie mają już siły tłumaczyć zasad za każdym razem....

Ale lekarz z niego świetny. Bardzo mi pomógł.
Padłam

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 11:00   #3911
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no to dobrze ze jest nas coraz więcej z tym niezmienianiem nazwisk, byłoby miło gdyby stało sie to równie powszechne jak zmienianie, jedni zmieniją inni nie i nikt się nikomu nie dziwi i pytań nie zadaje ot po równi

Utopia, ale zgadzam się.
Nie wiem czy wynika to z mojej obojętności, dobroci serca, czy innych przyczyn, że mnie to ani ziębi ani grzeje czy ktoś jest gejem, Żydem, ma zielone włosy itd. Wkurza mnie chamstwo i brak tolerancji.
Ludzie chyba mają za dużo wolnego czasu (szczęściarze!), skoro tak dużo myślą o cudzych nazwiskach, dzieciach, małżeństwach etc.

Cytat:
Mnie niektórzy to już spisali całkowicie na straty i postawili na mnie krzyżyk - taki ze mnie "odmieniec".

Madziku, pewna moja znajoma uważa, że dziecko TRZEBA urodzić PRZED 30. Opadła mi szczęka, gdy usłyszałam jej autentyczne westchnienie ulgi, że zdążyłam w ostatnim momencie :-\ I to nie był 1.kwietnia

Cytat:
Tak jeszcze na marginesie zauważyłam, że najczęstsze ataki spotykają mnie od osób, których "harmonijne i szczęśliwe" pożycie w małżeństwie czy związku ogólnie, pozostawia wiele do życzenia

Pewnie zazdroszczą, że Tobie lepiej niż im.

Cytat:
Napisane przez Tsukichan Pokaż wiadomość
Ale ta sesja z Madonną to chyba ta, co miała być wyretuszowana, ale zdjęcia wyciekły, i nawet w furii kazała zwolnić pół ekipy.

Jak dla mnie chore.
Znałam tą sesję, wg mnie wygląda nieźle na 51 lat. Nie wiem czy to zasługa dobrego światła czy jednak minimalnych korekt, ale twarz na niektórych zdjęciach wręcz promienieje.
Nie lubię jej muzyki, nie lubię jej osoby, jednak doceniam fakt, że potrafi dobrze zadbać o swoje interesy i od wielu lat jest na topie. No i w obecnym popie, jej muzyka na moje ucho prezentuje poziom raczej wyższy od przeciętnego (ale to moje wydajemisie)

To niemożliwe, ale od bitych 4 godzin pada śnieg z deszczem

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Przeczytałam teraz swojego posta - o matko! co za zrzęda! Aż mi wstyd Wizaż sobie poczytam na poprawę humoru
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:06   #3912
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

Madziku, pewna moja znajoma uważa, że dziecko TRZEBA urodzić PRZED 30. Opadła mi szczęka, gdy usłyszałam jej autentyczne westchnienie ulgi, że zdążyłam w ostatnim momencie :-\ I to nie był 1.kwietnia

Właśnie przeżyłam szok dnia

Może jednak POWINNAM/ MUSZĘ się sprężyć w takim razie?

Cytat:
Pewnie zazdroszczą, że Tobie lepiej niż im.
Ło mamo...

Idę się dotlenić - jakieś zakupy żywnościowe wypadałoby zrobić bo w lodówce pustki.

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 11:24   #3913
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

.
madzik!- napisz do Bale'a ze czas goni itp, moze sie zlituje i przesle co nieco w fiolce
jak nie ma fiolki to mu wyslemy gwaikową ( a może atomek?)
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:31   #3914
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
I to nie jest jakaś znajoma mojej mamy tylko koleżanka ze szkoły średniej :-\
Madziku, zegar biologiczny Cię goni!

Przy takiej pogodzie mam ochotę na słodycze, chyba po drodze z pracy kupię pudło lodów. Albo nie, Ciasteczka pochrupię
Stary 2009-10-14, 11:41   #3915
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Vesenko - ale jak to nie przebiłaś uszu? Taaakie ekstra kolczyki robisz i co? Marsz do przekłucia

Jakie zamęczanie? Ja pożądam twoich kolczyków Apetyt rośnie w miarę jedzenia

Miałam przekłute, ale zarosły. Teraz mam kolczyki i motywację,żeby odnowić.

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
jak to , bez korali

ja mam dwie pary kozaków, a korali 100 .
ja mam mało korali i żadnych kozaków

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Probowalam i dziala Pisalam jakis czas temu o tych produktach z Vichy. Testowalam rozne preparaty bo swego czasu mialam ostre zaburzenia hormonalne i co za tym idzie wypadajace garsciami klaki ,ale tylko aminexil pomogl. Pomogl to malo powiedziane, bo mialam po tych produktach istna burze (czy tez szope) wlosow, trudnych do ulozenia
Sama nie dowierzalam ale to jest autentycznie cudo Zreszta nie tylko Vichy ten aminexil kupilo...

Pierwsze co mialam to ampulki, zuzulam ze 3 opakowania i bylam zadowolona. Jedyny minus to taki, ze niewygodne w uzyciu. Trzeba wcierac w skore i stoi sie przed lustrem z 15 min.
Pozniej odkrylam szampon, ktory jest rownie skuteczny. Zawsze kiedy myje wlosy zostawiam go na ok 3-4 min. Efekty sa takie, ze przy polowie drugiej butelki (moze nawet w koncowce pierwszej) NIC nie wypada (gora 3-4 wloski) podczas mycia. Wlosy sa 2x gesciejsze i ze 3x grubsze, nie wypadaja ( nawet ciezko cokolwiek wyrwac jak sie bardzo chce) Nie przepadam za agresywnym marketingiem reklamowym tej firmy ale w tym wypadku sciemy brak
Też się chyba skuszę, bo przyda mi się bujniejsza czupryna

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Znalazłem buty dla siebie
to lakierki som? Bling Pumki, błysk lakierki, nieźle.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:45   #3916
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
madzik!- napisz do Bale'a ze czas goni itp, moze sie zlituje i przesle co nieco w fiolce
Polly, zlituj się, ja tu usiłuję pracować (a przynajmniej na zapracowaną staram się wyglądać), ale wybuchy śmiechu psują mój image No i kto mi wyczyści monitor
Niemniej pomysł z atomkiem należy rozważyć. Teraz skołujmy adresik do Krzysia Madzik, nic się nie bój, o wszystko zadbamy
Stary 2009-10-14, 11:51   #3917
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ło mamo...
Ło mamo... a ja nie zdążyłam I co tera?
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:54   #3918
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

A dlaczego Wy go Krzysiem mianujecie? To Krystianek przeca.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
cii, to się nie wyda

Vesenko, wjechałaś mi na ambicje swoimi przysmakami. Wyprodukowałam wczoraj pyszny gulasz - był pyszny na pewno, dla mnie zabrakło ziemniaków
Stary 2009-10-14, 11:55   #3919
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ojojo...teraz to niewiadomo co będzię
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:55   #3920
escritora
Zadomowienie

Cytat:

No ciężko zaprzeczyć, że masz racje
Stary 2009-10-14, 12:01   #3921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Dobrej nocy, bo znowu zaśpię do roboty
wstałaś na czas?

aleście sie wczoraj zasiedziały
Cytat:

Ćwiczę poranne wstawanie:hahaha :
porąbana
ja przed 10 się nie umiałam podnieść (zobaczyłam padający śnieg i opadłam z powrotem na poduszkę )

Cytat:

Fatalnie dziś spałam- stresowałam się śniegiem, który ma ponoć dziś padać, a ja nie mam zimówek założonych.
no bo w sumie kto zakłada zimówki w październiku jeszcze stanowczo nie pora na zimę!
ja tez nie mam zimówek, jakoś przeczekam mylę ten nagły atak, będę wolno jeździć

Cytat:
o! tej wersji się będę trzymać

Cytat:
Jest tu piękna!
co jak co ale samodyscypliny i umiejętnego tworzenia własnego wizerunku nie można jej odmówić

Cytat:

mam dokładnie tak samo w mojej przychodni z tym ze nie trzeba się umawiać na godziny tylko przychodzi się i grzecznie czeka na swoja kolejkę. Jak się ma szczęście to są w kolejce 2 osoby jak się ma pecha to 12 albo i więcej (dlatego bez zapasu książek się tam nie ruszam, a jak pisałam magisterkę to i z laptopem przychodziłam )

Cytat:

Idę się dotlenić - jakieś zakupy żywnościowe wypadałoby zrobić bo w lodówce pustki.
tez mnie to czeka dziś ale jak wyglądam przez okno to obawiam się ze zostanę porwana przez tę zamieć i to dopiero będzie dotlenienie

Cytat:
myślę że atomek będzie perfetto
ómarłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:22   #3922
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
I to nie jest jakaś znajoma mojej mamy tylko koleżanka ze szkoły średniej :-\
Madziku, zegar biologiczny Cię goni!
Goni i będzie bił!
Też słyszałam takie barabuły- np. jak miałam 37 lat, że "w tym wieku" decydowanie się na dziecko jest nieodpowiedzialne, niewskazane, nawet niedopuszczalne, i co? Urodziłam mając 39 lat-pierwsze - i może nie ostatnie
Stary 2009-10-14, 12:26   #3923
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Fakt - nie da się ukryć. Muszę edytować tytuł na blogu i parę komentarzy.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
myślę że atomek będzie perfetto
ómarłam
Polly, Ewusiu Normalnie uśmiałam się jak norka.

Ale ja wolałabym począć Krystianka dżuniora ze wszystkimi dodatkami, plusami i bonusami.

Swoją drogą - z atomkiem to do Vincenta Gallo.

Swojego czasu głośna była jego aukcja na ebay'u chyba, gdzie oferował właśnie swoją spermę za milion dolców
Ten to ma pomysły

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Musiałam zacytować

Cytat:
Nic. Życie toczy się dalej

Kurczę, a tak naprawdę dalej jestem zszokowana taką postawą - że dzieci TRZEBA mieć przed 30-tką. Myślałam, że dzieci raczje CHCE się mieć a nie TRZEBA.

Może się nie znam.....

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-14 o 12:29
Stary 2009-10-14, 12:38   #3924
escritora
Zadomowienie

Cytat:
Kurczę, a tak naprawdę dalej jestem zszokowana taką postawą - że dzieci TRZEBA mieć przed 30-tką. Myślałam, że dzieci raczje CHCE się mieć a nie TRZEBA.

Może się nie znam.....
Ja też myślałam, że trzeba chcieć i pewnie dlatego ten moment "obowiązku" przegapiłam. No cóż, myślę, że dam radę z tym żyć Ba, nawet nie będę mieć z tym najmniejszych problemów
Stary 2009-10-14, 12:50   #3925
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie.
Nie wiem co mam robić i co myśleć. Od 28.09. nie mam z Nią kontaktu...paczki też nie mam . Liczę,że ktoś ją powiadomi,żeby weszła na Wizaż.
Kochani,dzisiaj przyszła paczka po 20-stu dniach czekania...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:57   #3926
Pin up girl
Zakorzenienie

Hello
Wpadam, żeby się przywitać, bo na 15:30 wykład z Etnografii Polski i 2 konserwatoria z mapy etnicznej świata - do 20:30...
Zaległości obiecuję nadrobić w weekend
Do zobacznia w przyszłości
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:29   #3927
LouLou25
Zakorzenienie

tez macie sniezyce z wichura za oknem? ale padaka

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:37   #3928
justynaneyman
Zakorzenienie

Tu Warszawa, tu Warszawa!
Za oknem syf. Nigdzie już nie wyjdę. Chyba, że po krówki naprzeciwko
Jak przestanie walić w twarz tymi rozmokłymi białymi plackami (i za kołnierz).
Dziś domaluję palmy do lwa i może zacznę jelenia na rykowisku
Stary 2009-10-14, 15:03   #3929
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego Wy go Krzysiem mianujecie? To Krystianek przeca.[COLOR="Silver"]

[SIZ

Mysle że to miłość prześłania świat, acz Miłość jest ślepa i nie zauważyła takich szczegółów - zresztą tyle było o nazwiskach, że imię czym jest imię?

good point

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Hej wszystkim

Ćwiczę poranne wstawanie:hahaha :

gratulacje, na jutro przećwicz sobie 6.00 ( nie polecam) ja cwiczę od lat i jakoś nigdy nie wejdzie mi w nawyk - ale jak juz miną pierwsze myśli artykułowane pod nosem !@!#@#$%%&%^&** trwające mniej więcej godzinę to nadciąga myśl że dzień będzie sie wydawał dłuższy.

kto rano wstaje temu sie zdaje - takie kiedys chodizło powiedzonko, ale wiosną i latem lubiłam ranki wczesne, suchą zimą też jest nieźle mroczno, no punkt widzenia zależał zawsze od punktu siedzenia

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
ja nie w pracy więc bez skrępowania mogę

ale ale koniec żartów ja mam jeszcze tylko 19 miechow minus 9 miechow ( bo wedle wyliczen owej pani trza urodzic przed) to mi daje ufffff spoko luz bo bym musiała zamawiac atomki - choc fiolka lepsza z atomka moze sie zbyt duzo materiału uronic/ zmarnowac. No chyba ze sie obejdzie bez, 10 miechow na "szukanie".
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 15:12   #3930
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mnie niedługo czeka wstawanie w okolicach 4.30Przebiję chyba nawet Thaarona

Kur.... Nie ma mojej wypłaty. Wprawdzie jest jeszcze jedna sesja przychodząca po 18.00 więc czekam ( zawsze była na drugi dzień po 15.00). Jak nie, zrobię jutro jesień średniowiecza w PUP-ie (hah, ale zabrzmiało). Choć do śmiechu nie jest mi wcale. Jak się okaże, że miałam jednak przyjechać i coś podpisać (choć zarzekano się, że nie muszę) to wystrzelę ich w kosmos.

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-14 o 15:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości