przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 12:59   #2131
majkela12
Zadomowienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
Liczę od wczoraj ruchy i wszystko jest pięknie, ładnie, zgrabnie - mam nadzieję, że tak zostanie
To super oby tak dalej.

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
musze przestać kupowac bo mi iejsca zabraknie hehehe
samanthha ja to mam dziwnego tego lekarza. jak byłam u niego w 27 tyg. to nic nie mówił o liczeniu ruchów glukozy tez nie miałam... badania krwi mi nie robi tylko mocz i cukier.... co jest grane?
Ja miejsca na ciuszki już dawno nie mam w komodzie chyba za mała.
Ja bym tak jak dziewczyny zrobiła-zmieniła lekarza lub zrób na własną rękę glukozę, bo potem będzie za późno. Ruchy i tak możesz liczyć sama

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ja juz po zakupach

jak zrobie porzadek teraz z tym wszytskim to poobie zdjecia i wrzuce i napisze wam liste co ja mam teraz to juz wam dorownuje

A my dzisiaj dumnie wkraczam w 20 tydzien

Dobra lece kompletowac... pewnie fotki wrzuce kolo 16... bo jeszcze do skepu musze jechac poszefowac troszke
Fajnie, że zakupy się udały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
z pieskiem lepiej może już jeść dietetycznie- jutro an antybiotyk i kontorle tylko jedziemy.
Wezme się może za to sprzątanie
To dobrze że piesio dochodzi do siebie- a jak ma na imię????
Zeberko tak mi Ciebie żal- nie denerwuj się zdążycie z remontem. Zanim się obejrzysz będzie już po wszystkim Ciuszki zawsze możesz wyprać, poprasować i hop w torebkę, później tylko sobie poukładasz na półkach. Masz już dużo rzeczy dla Piotrusia, więc do góry główka a grzejniki bardzo szybko się zakłada. Potem tylko z górki.

Ja już posprzątałam. Zjadłam 2 bułeczki z rybką w pomidorkach i ogóreczkiem kiszonym. Jestem nażarta, ale Zaraz lecę do pracy- udzielam korepetycji- będą dziś pieniążki a po drodze jest lumpik.... Wszystko się może zdarzyć....
Stary 2009-10-13, 13:44   #2132
zebra666
Zakorzenienie

Majkela piesio wabi się Bandzior
dzięki za pocieszenie Właśnie żeby te grzejniki były z głowy bym się już cieszyła, a tu zima już puka i grzejniki wszytsko wstrzymują

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 13:55   #2133
samanthhha
Wtajemniczenie

Bandzior

Ja już po obiadku Smakowy był
Nudzi mi się... Cały dzień siedzę sama bo Tż z tatą wylewają podłogę w nowym pokoju na dole.. A ja jak ten kołek - nie wiem za co się wziąć. Wyjść mi się nie chce bo za zimno, mam tu w sumie rzeczy z pudeł do ułożenia ale też się nie chce... Łeee
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:02   #2134
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha mnie się posprzątać nie chce jak cholera, a miałam takie plany a nie robie nic absolutnie nic

Stary 2009-10-13, 14:15   #2135
samanthhha
Wtajemniczenie

No mi też się nie chce.. Tylko odkurzyłam salon i kuchnie. Eh.. Nawet łóżka nie pościeliłam w sypialni

Zastanawiam się czy nie wziąć się za te pudełka.. Jedno wielkie i dwa mniejsze. Ale nie chce mi się nooo Mam smaka na coś Ale nie wiem na co
Stary 2009-10-13, 14:35   #2136
zebra666
Zakorzenienie

Ja tylko ugotowałam dietetyczne papu piesiowi:P i przygotowane mam składniki do spaghetti zaczne robić jak mąż wróci. może wtedy też za porządki się jakieś wezmę?

Stary 2009-10-13, 14:39   #2137
Puma13
Zadomowienie

Paprotka, glukoza to nie standart, ja też nie robiłam. Mnie lekarz mówił, że jak wyniki moczu są ok (tzn chyba nie jest wykryty cukier) to nie ma podstawy, żeby robić glukozę. Gdybyś miała cukrzycę, wyszło by to w innych badaniach, które robiłaś. Ale oczywiście możesz zapytać swojego lekarza, co o tym myśli.

Zjadłam kanapkę z serem i ketchupem i popijam gorącym kubkiem, już dawno mi tak nie smakowały

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 14:48   #2138
samanthhha
Wtajemniczenie

Ja miałam od początku dobre wyniki a i tak robiłam glukozę. Dla mnie dziwne jest to, że lekarz nic nie wspomina o tych badaniach Przecież to nie kobieta powinna się dopytywać i prosić tylko lekarz sam powinien dać skierowanie, wyjaśnić co i jak itp - tak jak z tymi ruchami płodu. Czytałam, że od 30 tc powinno się je liczyć i ucieszyłam się jak lekarz mi sam o tym powiedział Bo podobno to jest bardzo niebezpieczne jak dzidziuś nie poruszy się w ciągu dnia te 10 razy.. Mój Iwo to chyba z 1000 razy się rusza w ciągu dnia eh
Stary 2009-10-13, 14:54   #2139
Sweet Delights
Zadomowienie

A ja zrobiłabym glukozę mimo wszystko gdyby mi lekarz nie zlecił tego badania. Tak czy tak jedno pobieranie krwi, koszty żadne a na wszelki wypadek lepiej zrobić, tym bardziej, że z tym cukrem w moczu nie zawsze musi tak być. Czytałam, że cukier może być podwyższony i mocz może nie wykażać tego tak od razu, dopiero jak się zacznie coś poważniejszego. Zawsze to lepiej wiedzieć wcześniej i już zacząć działać coś w tym kierunku. Mi w ostatnich badaniach z moczu wyszły jakieś pojedyńcze bakterie i dosłownie i kilka dzisiątych podwyższone leukocyty we krwi, lekarz stwierdził, że nie ma się czym przejmować i nie robimy z tym nic, ale kolejnych badań nie zlecił. Następną wizytę mam 28 i stwierdziłam, że tak na wszelki wypadek powtórzę badania i robię dodatkowo posiew, żeby mieć pewność, że nie rozwija się żadna infekcja. Ja wolę chuchać na zimne. Tak na wszelki wypadek

Asiuulka89 czekamy na chwalenie się Fotki prosimy

zebra666 super, że z psiakiem coraz lepiej Mój ogólnie jest cały czas na diecie i codziennie muszę mu gotować jedzenie bo ma alergię układu pokarmowego i nie toleruje gotowego żarełka dla psów. Ani suchego, ani puszkowego. Co jakiś czas dostaje tylko kośći na zęby, żeby mu się kamień nie robił, ale i tak ma zawsze później rzadkie sranko.

A tak poza tym to mam dzisiaj takiego samego lenia jak Wy dziewczyny. To chyba przez tą pogodę...
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:58   #2140
Puma13
Zadomowienie

Samanthha, no zgadzam się, że poinformować powinien, wszystko dokładnie wyjaśnić, co i dlaczego robi, a co możemy sobie podarować. Jeśli nie mówi nic, to nie jest w porządku, w końcu za coś mu płacimy.

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Sweet, taką glukozę z krwi to chyba wszystkie robimy, nam chodziło o tę do picia.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-10-13, 15:02   #2141
samanthhha
Wtajemniczenie

Dokładnie U mojego jest na tyle dziwnie, że ciężarne płacą więcej.. Za to go nie lubię

No to wszystko chyba przez tą pogodę - masz rację Sweet. Ja sobie zrobiłam bułkę z masełkiem i serkiem i ketchupem bo czegoś ostrego mi się zachciało Jaaami
Stary 2009-10-13, 15:07   #2142
zebra666
Zakorzenienie

Puma krzywa cukrowa to jest standard, może keidyś nie był ale teraz każdy lekarz powinien zlecić- ja wmoczu nigdy nie miałam nic niepokojącego a i tak zrobic kazał, ze trzeba nawet dla świętego spokoju i bezpieczeństwa

Sweet Delights mój zawsze był na gotowanym, tlyko ja gotuje mu kaszę i ryż a teraz musi kilka dni tlyko ryżyk jeść. Dla odmiany dostaje tylko suchą karmę czasem rano

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-10-13 o 15:09
Stary 2009-10-13, 15:11   #2143
Sweet Delights
Zadomowienie

Puma13 wiem o jaką Wam chodziło, o to paskudztwo, przez które wymiotowałam jak już mi pobrli tą krew. Może się źle wyraziłam ale o to dokładnie mi chodziło, o obciążenie glukozą, nie o to pierwsze na początku ciąży
Stary 2009-10-13, 15:46   #2144
Puma13
Zadomowienie

No tak jak mówię, co lekarz to inne podejście, w każdym razie ja mojemu ufam i wiem, że nie da skrzywdzić mojego maleństwa, on zna mojego tżta i wie, że on jest duuuży, więc jak coś nie tak, to

Samanthha, ciebie też naszło na ser

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-10-13, 17:37   #2145
Asiuulka89
Zakorzenienie

No dziewczyny wreszcie wrocvilam udalo mi sie tzeta pogonic zeby mi przemeblowanie zrrobil bokomoda byla w takim miejscu ze ciezko bylo sie do niej dostac teraz jest cud miod malina no i wyciagnelam wszytskie ciuszki i zrobilam porzadek ogolnie zrobilam liste co juz mam... z tego co widze to pozostaly mi te wieksze rzeczy do kupienia

a oto lista co JUZ mam :
1.Ciuszki nie bede sztukowac :P:P chcoiaz jeszcze troszke brakuje ale malusio akurat na prezenty
2.niedrapki
3.skarpetki
4.buciki (takie sliczne rozowe)
5.pieluchy tetrowe

6.nozyczki do paznokci
7.mydlo
8szampon
9.oliwka
10. termometr do ciala i do wody
11.puder na odparzenia pupy
12.Kocyk
13.rozek 1
14. recznik z kapturkiem jeden tylko jak narazie
15.smoczki
16.butelki - zestaw podstawowy czyli 125 ml x2 i 240 ml x 2
17.laktator.
18.szczotka i grzebyk
19. chusteczki do pupy
20. patyczki do uszu
21. myjka

i to by bylo na tyleale jestem z siebie dumna ahhh teraz tylko lozeczko i przewijak i wszytsko mam bo stertyliaztor ipodgrzewacz to na allegro bo taniej o wiele bardziej

dobra zanudzilam teraz fotki ta ostatnia to moje wypociny przez 2 dni ale wkoncu ulozylam i mam spokoj
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 18:36   #2146
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Bandzior

Ja już po obiadku Smakowy był
Nudzi mi się... Cały dzień siedzę sama bo Tż z tatą wylewają podłogę w nowym pokoju na dole.. A ja jak ten kołek - nie wiem za co się wziąć. Wyjść mi się nie chce bo za zimno, mam tu w sumie rzeczy z pudeł do ułożenia ale też się nie chce... Łeee
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Samanthhha mnie się posprzątać nie chce jak cholera, a miałam takie plany a nie robie nic absolutnie nic
musze sie nauczyc fizjologii i anatomii, mozecie pouczyc sie za mnie jak juz taak baardzo wam sie nudzi

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Paprotka, glukoza to nie standart, ja też nie robiłam. Mnie lekarz mówił, że jak wyniki moczu są ok (tzn chyba nie jest wykryty cukier) to nie ma podstawy, żeby robić glukozę. Gdybyś miała cukrzycę, wyszło by to w innych badaniach, które robiłaś. Ale oczywiście możesz zapytać swojego lekarza, co o tym myśli.

Zjadłam kanapkę z serem i ketchupem i popijam gorącym kubkiem, już dawno mi tak nie smakowały
zapytam chyba go, ale jakoś mi głupio bo zawsze wychodziłam z założenia że lekarz wie co robi
Cytat:
Dokładnie U mojego jest na tyle dziwnie, że ciężarne płacą więcej.. Za to go nie lubię

No to wszystko chyba przez tą pogodę - masz rację Sweet. Ja sobie zrobiłam bułkę z masełkiem i serkiem i ketchupem bo czegoś ostrego mi się zachciało Jaaami
ja mam takiego lekarza ze jak przyjdziesz na wizyte prywatna to na nastepna każe ci juz rzyjść na NFZ a nie płacic. i za to lubię
ja mam obsesje na punkcie tego że niektórzy lekarze leczą "na pamięć"

wróciłam z tz po zakupach zaraz zabieram sie za fasolke. myslicie ze ser plesniowy może być szkodliwy? bo kupiłam kawałek nie mogłam się oprzeć i jem ser z pieprezm brie.. mam wyrzuty sumienia...

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

ale żześ sie obkupiła sliczne ciuszki... ja kosmetyków jeszcze nie kupiłam zrobie to na końcu... masz juz prawie tyle co ja pieekne zakupy

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

http://www.allegro.pl/item762804726_...erzaczkow.html

majkela to chyba cos dla ciebie
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 18:40   #2147
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 śliczności, ale nakupiłaś Mamy takie same wanienki, z identyczną kaczusią tylko nasza jest błekitna. Ja jeszcze kosmetyków nie mam w ogóle. Stwierdziłam, że kupię na końcu, żeby im za bardzo termin nie leciał. Ale też mam zamiar kupić z J&J tylko się jeszcze zastanawiam czy te lawendowe czy z tej zielonej serii. Faktycznie pachną lawendą te Twoje?
Stary 2009-10-13, 18:53   #2148
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

ja słyszałam że kosmetyki johnsona uczulaja noworodki. podobno po 3 miesiacach sa juz lepsze.. ile w tym prawdy nie wiem??? ja mam uczulenie na johnsona.
ide juz sobie dozobaczenia jutro
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 18:55   #2149
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Asiuulka89 śliczności, ale nakupiłaś Mamy takie same wanienki, z identyczną kaczusią tylko nasza jest błekitna. Ja jeszcze kosmetyków nie mam w ogóle. Stwierdziłam, że kupię na końcu, żeby im za bardzo termin nie leciał. Ale też mam zamiar kupić z J&J tylko się jeszcze zastanawiam czy te lawendowe czy z tej zielonej serii. Faktycznie pachną lawendą te Twoje?
jak podniose tylek to sprawdze bo cos mnie brzusi dzisiaj boli chyb duzo dzisaj zrobilam
Stary 2009-10-14, 07:24   #2150
Sweet Delights
Zadomowienie

Dzień dobry śpiochyy Jaką miałam beznadziejną nockę, masakra, wydeptywałam co chwila ścieżkę z łóżka do łazienki, a to po coś do picia bo mnie suszyło niemiłosiernie i zasnęłam w sumie nad ranem tak porządnie dopiero. Nawet nie słyszałam jak Tż wychodził do pracy o 7. Śpię sobie smacznie, a tu przed 8 telefon mnie budzi...Mój misio dzwoni, żeby mnie przeprosić, że nie dał mi buziaka jak wychodził, ale nie chciał mnie budzić...Nie ważne, że mnie obudził dzwoniąc teraz... No rozumiecie coś z tego? Zabić takiego to mało. Oczywiście już po spaniu, a oczy na zapałki. Heh nasi kochani męzczyźni. I po co my się martwimy, że nie damy rady z noworodkiem, jaki takimi starymi koniami cały czas się zajmujemy?

Asiuulka89 to Ty dzisiaj 4 literkami leż i nigdzie ich nie podnoś, żeby odpocząć po takim maratonie. Przyjemnie się chodzi, ogląda wybiera, czas leci, a człowiek nawet nie czuje ile km wydreptał

paprotka86 też słyszałam i czytałam, że często występują u maluchów jakieś reakcje alergiczne po tych kosmetykach, ale mam nadzieję, że nas to ominie. Do kąpieli chciałabym używać tego płynu Top-to-toe 3w1, a do pupy, ciałka i na zimno z tej serii Soothing Naturals. Zobaczymy jak będzie, zawsze jest ryzyko, że coś może uczulić. Jak coś to będziemy zmieniać

Lecę na śniadanko jakieś, bo umieram z głodu. Miłego dnia mamusie
Stary 2009-10-14, 07:56   #2151
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry

Sweet Delights jaka jestes biedna z tym spaniem... ja dzisiaj tez niezbhyt dobrze spalam... jak narazie lazienke odwedzam raz w nocy nie wiadomo jak bedziepozniej... ale dzisiaj sie wiercilam wogole spac nie mogłam to migorąco to cos tam wiec naprawde Ci wspolczuje... a co do facetów to jak najbardziej ja się śmiałam że bede miec 3 dzieci dzidziulka psa i jego nawet se nie obrazil

jak narazie mam posprzatane wmiare wiec moge lezec tylko za chilke musze sie ubrac i leciez po jakies sniadanko do sklepu
Stary 2009-10-14, 08:05   #2152
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 no u mnie mały jest tak ułożony w większości po prawej stronie, uciska mnie jak nie na wątrobę to na pęcherz właśnie. W nocy latam przynajmniej 4 razy do łazienki, w ciągu dnia też co chwila, ale w dzien sporo piję i owoców sporo jem, dopiero gdzieś tak od 18 już staram się nie spijać jak wielbłąd le to w sumie niewiele daje. No i sen mam jak królik od jakiegoś czasu, wszystko usłyszę, a kiedyś to granat koło ucha i ja dalej kimonko A po bułeczki Tż wyslij:P
Stary 2009-10-14, 08:22   #2153
Asiuulka89
Zakorzenienie

Tzet w lozku sie wyleguje i jak znam zycie nie wyjdzie z niego jeszcze z jakas godzine no Tzet sie smieje i mowi ze jeste cieawy czy ja do dzidzi bede wstawala... bo ja nigdy nic nie slysze no ale slyszlaalm ze jak sie dzidzia rodzi to matka sie wyczulona strasznie robi...
jescze 2 dni i na weekend do ostrowa

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 08:52   #2154
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 na pewno będziesz słyszeć, za każdym razem jak się małe ruszy będziemy pewnie już na baczność przy łóżeczku Też się nie mogę weekendu doczekać, wreszcie po komodę się wybierzemy bo na razie to prowizorycznie fistaszkowe łaszki w naszej mieszkają. No i może zaciągnę jeszcze Tż na jakieś zakupy, tak przypadkiem tylko

A tak poza tym, to właśnie spojrzałam na swój suwaczek...jak ten czas zapierdziela...

Edytowane przez Sweet Delights
Czas edycji: 2009-10-14 o 08:53
Stary 2009-10-14, 08:54   #2155
eniggma
BAN stały

Hej dziewczyny ja już po wizycie Aj super znowu widziała swoje maleństwa jedno ma 7.5 cm a drugie 6.7 cm. Termin mi się trozke przesuną na koniec kwietnia. No ale pewnie i tak wczesniej jeszcze urodze.Cieszymy się z tż ogromnie.Za chwile dodam zdjecie USG
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 08:56   #2156
Sweet Delights
Zadomowienie

eniggma super wieści, gratuluję, czekamy na foteczki maluchów
Stary 2009-10-14, 09:03   #2157
samanthhha
Wtajemniczenie

PADA ŚNIEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Czuję Święta i chcę już ubrać choinkę!!!

Biorę się za nadrabianie

REKLAMA
Stary 2009-10-14, 09:04   #2158
zebra666
Zakorzenienie

Dzień doberek dziewczyny
Z psem ok już na to wyglada, ale mi narobił obciachu u weterynarza. Wył piszczał, gwizdał, pazurami próbowął wbić się w płytki żeby wyjść... aż w końcu koleś wszedł z wilczurem na poczekalnie to mój z emocji się ... zlałkoło moich nóg- myślałam nawet, że mnie osiurał... Masakra:P Mało tego na wizycie lepszy nie był.... termometr dał sobie wsadzić w dupsko, wbić zaszczyki, ale przy wyciąganiu wenflona pielęgniarzowi pokazał dwa razy zęby i postraszył...i podsikiwał ze stresu matko on znany tam z etgo podsikiwania w stresie no ale na korytarzu pobił wszytsko bo nawet noge podniósł...

A u mnie dziś sypie śnieg i mega wieje i zimno i mokroa ja muszę do lekarza jechać... i L4 zanieść do roboty szkoda, ze nie ma mi kto zawozić ech nie musiałabym tam drałować i się sztucznie uśmiechać do szefowej... no ale cuż poogladam dzidziolka i dowiem się co u niego i troche uspokoje, bo jednak zawsze stresik czy napewno wszytsko ok.

Posegregowałam ubranka małego rozmiarami i pochowałam oddzielnie do worów:P brakuje mi tlyko w sumie na zapas może jakiś kaftaników, bo śpiochów bodziaków, pajacyków do roku mam sporo. Nawet 2 kyrtałki się znalazły i masa spodeneki lżejszych i cieplusich więc mam w sumie wszytskie ciuszki- nawet do szpitala nie muszę kupować, bo niektóre są nieużywki z metkami jeszcze:P

Eniggma gratuluję ja też dzisiaj zdam relacje po wizycie jak mnie wiatr nie zmiecie:P

Stary 2009-10-14, 09:14   #2159
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
ja słyszałam że kosmetyki johnsona uczulaja noworodki. podobno po 3 miesiacach sa juz lepsze.. ile w tym prawdy nie wiem??? ja mam uczulenie na johnsona.
ide juz sobie dozobaczenia jutro
Też tak słyszałam I wczoraj tłumaczyłam mężowi dlaczego nie będziemy ich kupować Wolę nie ryzykować..

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
I po co my się martwimy, że nie damy rady z noworodkiem, jaki takimi starymi koniami cały czas się zajmujemy?

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja już po wizycie Aj super znowu widziała swoje maleństwa jedno ma 7.5 cm a drugie 6.7 cm. Termin mi się trozke przesuną na koniec kwietnia. No ale pewnie i tak wczesniej jeszcze urodze.Cieszymy się z tż ogromnie.Za chwile dodam zdjecie USG
Ojej jakie wielkoludy Hi hi hi

Dziewczyny my wczoraj pojechaliśmy i kupiliśmy troszk ę kosmetyków dla Małego. Bo przeraził mnie temat wyprawek... Przez ten remont w ogóle przestaliśmy ją kompletować! Eh.. Czas pobuszować po Alllllll

Ale mam fazę przez ten śnieg!

A wiecie, że przed wczoraj wieczorem Iwo chciał wyjść przez mój pępek? Masakra tak bolało
Stary 2009-10-14, 09:14   #2160
Asiuulka89
Zakorzenienie

Zebra to super ze wszystko ok z psiakiem teraz juz bedzie tylko lepiej ... ale masz smiesznego psa normlanie niemozliwy duzy a taki strachliwy moj to u wterynarza siedzi i jak ktos wchodzi to merda ogonkiem ale jak przychodzi co do czego to zaczyna takie aktorstwo ze pomiana czekamy na wiesci z wizyty

Enigmma super ze wszytsko ok czekamy na fotki chwalic mi sie tu

Jaaa snieg macie jak super ja mam 3 stopnie bez sniegu... ale nie mogr sie doczekac czasu swiat... choinka uwielbiam ubierac choinke a w tym roku bede miala 2 wigilie akurat idealnie bo jak najbardziej 2 zjem

moja dzidzia sie wczoraj tak rozbrykala ze masakra pierwszy raz caly dzien dawal znak o sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości