|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Taa, a u mnie tylko plucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Budzę się rano i pierwsza rzecz jaką widzę to ośnieżony dach szopki sąsiada ![]() Jak to dobrze, że dzisiaj nie ruszam się nigdzie z domu ![]() A własnie. Kiedy pisze się próbna maturę z dodatkowego przedmiotu? Miałam nadzieję, że ominie mnie próbna z historii, że w listopadzie piszemy tylko z polskiego, obcego i matmy, a tu zonk ;p Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-10-14 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Ci tata pojechał ![]() Po co Ci paszport na biurku ? A depilator to mam pod biurkiem, tak gdzie klawiatura jest normalnie. Ja mam jeszcze jedną taką wielką biologię. Nie pamiętam już za jaki konkurs. Ale ekologiczny chyba. Służyła mi przed dłuższy czas jako przycisk do dywanu. Bo się odginał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Minie szybko ![]() Moje biurko tak wygląda pod koniec tygodnia ![]() ![]() ![]() Dzień wolny a ja musze się uczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
noo nieźle ;D
moje też często jest tak zawalone książkami, ale wczoraj ogarnęłam i są dwie książki do biol., piórnik, aparat, woda mineralna, sok jaPkowy, 3 szklanki, paluszki i ciasteczka ;D Cytat:
ale przecież dziś jest święto! Edukacji narodowej! z tej okazji zaraz będę pisać list na korki z ang. i uczyć się bio. ;]]] a za oknem biało ;D obudził mnie kot o 8.30, patrzę biaaaaałoooooo, myślałam, że to sen i poszłam dalej spać ![]() i się obudziłam po 10 :P ja na szczęście mam i kurtki i buty na zimę ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie sprzątam na biurku. Po prostu MUSZĘ mieć taki bałagan.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Przyczajenie
|
Dziewczęta, przyłączam się do wątku. Ponieważ jestem crazy, lazy and from Poland potwornie boję się matury...A jeszcze bardziej nauczycieli, którzy zdali sobie sprawę z tego, że przez dwa lata niczego nas nie nauczyli i najwyższy czas nas trochę pognębić
![]() Zdaję maturę z historii R, j.polskiego R, j.angielskiego R, a chcę iść na polibiedę, ale za późno na zdawanie matematyki na poziomie rozszerzonym. Lajf ys brutal. Dzisiejszy dzień miałam zacząć ambitnie...Od uczenia się angielskiego i robienia pracy na polski. No, ale TA pogoda ![]() Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki! Nie dajcie się leniowi, który lubi męczyć maturzystów ![]()
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi przedmiotami to bardziej na uniwerek niż na polibudę. ![]() Idę się ubrać. Wstyd w pidżamie siedzieć ![]() A w radiu 'Last Christmas' już drugi raz leci. Pytałam mamy kiedy ubieramy choinkę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi sorowie męczyli nas przez 2 lata, a teraz wcanie nie jest lżej ![]() a co do lenia... no cóż, to jest bardzo ciężki temat xD demotywatory rządzą >>> http://demotywatory.pl/266213/Zyciowe-doswiadczenie ![]() chciałam iść się umyć, to przylazł mój kot i centralnie na nogach mi się położył ;]] jaki on cięęęężkiiiiiiii
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mo dobra, serio już idę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mama wzięła do rejestracji auta. Ale że mamy nazwisko z ogonkami, a facet wystawił fakturę bez polskich znaków, to sobie poczekamy, aż napisze nową i wyśle ![]() ![]() Pogonić i proszę, grzeczna Madzia jest na wątku ![]() Cytat:
![]() Ale polski, historia R to tak samo jak Karolinie bardziej mi pasują na uniwerek ![]() Idę zrobić coś pożytecznego... ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie dołączam! Ja też! ![]() ![]() Cytat:
![]() 2 tyg. będzie trzeba - na plastik ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i co tam powiedzieli? Cytat:
![]() ja pewnie będę miała jakieś hardkorowe, może uda mi się jazdy wziąć i trafić też na taką, co by sprawdzić jak to jest. 30-32 ![]() też nigdy nie umiałam oceniać wieku, zero ![]() ![]() ale tata kochany ![]() i co, ciekawe ![]() moje biurko obecnie wygląda podobnie ![]() o, i ja nie mam lampki normalnej, tylko nocną, bo mi kot zbił biurową ![]() depilator, tusz do rzęs, pęseta... haha ![]() ![]() ![]() No dokładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aż dziwne, że z tymi przedmiotami na polibudę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i szkoda Ci go ruszyć, c'nie? ![]() ------------- budziłam się dziś ok 8, 9... i za każdym razem mówiłam sobie: śpij! masz wolne! ![]() ![]() co z tego, że jak się budziłam o tej 8 i 9, to miałam przed oczami jak z górki się stacza samochód ![]() patrzę na smsy, od tżta, że śnieg pada, patrze za okno, a tu tak sypie, że w zimę czasem mniej sypało ![]() w sumie to fajnie ![]() płaszcz z tamtego roku też mam, gorzej z czapką, ech ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- znaczy co? ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- eeej no, tyle was na wątku a wszystkie milczą ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
no pewnie, że szkoda.. ułożył się i słodko spał :P
ale ojciec poszedł coś wziąć z lodówki i kicio myślał, że dostanie coś jeść i zeskoczył ![]()
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie wiem w jaki sposób, ale ja mam pierś z kurczaka, i zaczyna się ja wyjmować z torebki, kroić itd, to też zaraz przylatuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Przyczajenie
|
Mój problem polega na tym, że za późno zrozumiałam, że chyba wolę iść na politechnikę, niżeli na uniwersytet
![]() Jak polibieda, to oczywiście najpierw na SKP, potem się zobaczy ![]() U Was śnieg, a u mnie chlupa i tylko cztery stopnie.... I John Lennon gra, bo trzeba się rozweselić.
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj leżała na szafce w dwóch woreczkach to chodził obok i wąchał i wąchał i wąchał.. w końcu dostał kawałek :P
![]() |
#4757 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Żuczki ;**
nie chciałabyś zobaczyć mojego ![]() Cytat:
hejka ![]() Cytat:
Cytat:
ale dziewczyny nie ogarnęłyście ![]() nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem Wy Moje Ścisłe Mózgi ![]() ja zaraz jadę na zakupy z mamą. buty muszę kupić. i kosmetyki sobie ![]() miłego dnia Brzdące ;*
![]() |
#4758 | |
Flawless
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale mam u mamy 50zł, jutro wraca to mi odda i w piątek albo sobotę pójdę kupić jakiś podkład :P
![]() |
#4761 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kup mi coś ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- eeeej, trzeba myśleć nad nowym topikiem! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||||
Raczkowanie
|
Zawsze myślałam, że skoro jestem wysoka to wyglądam na swój wiek, ale niee... Uświadomili mi, że ja to taka gorąca szesnastka -.-"
Hohooo, a mama mówiła, że tylko ja nie dbam o porządek ![]() ![]() Cytat:
24.11 - polski, 25 -matematyka, 26 - język obcy, 27 - wybrany przedmiot dodatkowy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już Cię lubię, witaj wśród nas, tych równie crazy and lazy :} Cytat:
![]() _________________________ ___ U mnie nie pada, ale wieje tak, że myślałam, że mi głowę urwie! Drzewka tak za oknem wygina, że to aż niemożliwe się wydaje. Zostaję w domu, nigdzie już dziś nie wychodzę, nie ma mowy ![]() Przed chwilą wróciłam ze szkoły (xd!), ale nawet fajnie było:P Generalnie u mnie w szkole akademie są fajne, zawsze klasa geo robi coś:p Dziś była inscenizacja Romea i Julii 400 lat później. Ahh jaki oni śpiewali! Chór szkolny też pośpiewał, to co robi psor od WOKu z nimi to masakra, wbija w krzesło, a włosy na głowie dęba stają - każda sekunda śpiewu jest tak przejmująca. A teraz nałuka, eh. Za51h będę w Lublinie! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() nieeeeee ![]() ja nie kce zimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też właśnie ![]() ----------------------------- dzień dobry ![]() przyszłam się przywitać i idę sobie do książek coby popołudnie mieć wolne ![]() a w ogóle to pada snieg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
jeeej dziewczyny
zapomialam, kiedy jest probna matura z matmy?? 5 listopada?? pewnie nie wszytstkie szkoly ja maja, ale moze ktoras tez ma? ale fajnie ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Flawless
|
A tam, wierny kot lepszy o jakiegoś tam tż
![]() ![]()
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te operonowskie, to tak, jak szkoła sobie je zażyczy, ale są te z cke/oke na początku listopada (3.11 - matma) zawsze mi się podoba, jak w szkołach są jakieś kółka teatralne, bo mają fajne przedstawienia ![]() a wiesz jak fajnie jest jeszcze leżeć w łóżku ![]() ![]() widze, że wielkie odliczanie ![]() taaa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie śniegu nie ma, ale leje cały czas.. Posprzątałam z nudów pokój ![]() ![]() Może dzisiaj pójdę do okulisty, bo mam już dosyć okularów i chce soczewki.. Miałam wczoraj spr. z matmy, myślałam, że będzie tragicznie, ale jakoś dałam radę, zobaczymy co dostanę.. Miałam dzisiaj jechać na zakupy, ale nie mam kasy i nie jadę, muszę na jakąś wypłatę czekać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kot i poliże i pomruczy... połasi się (co prawda tylko jak chce jeść, ale zawsze coś ![]() ![]() a że wykastrowany mój kicio to mi nie ucieknie za du.pami ![]() ![]() to ty jeszcze w łóżku?! ![]() właśnie dostałam smsa od facetki od ang., że dzisiaj nie mam korków, bo dyrektorka w jej szkole zarządziła jakieś zajęcia dla nauczycieli z pierwszej pomocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nie rozprasza. Cytat:
![]() Nie zdam czytania ze zrozumieniem. ![]() Cytat:
Ale mnie brzuch boli :// |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
nie martw się, zawsze możesz nadrobić wypracowaniem
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.