![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
byłam dziś w cerfurze i są tam pampersy 82 szt za 44,99
|
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Leona to faktycznie masakra z taką klientką, ja nie miałam takich wymyślonych uwag na szczęście jakoś trafiam na porządnych, próczy oczywiście tych którzy mnie nabili w butelkę,pisząc że towar jak nówka
![]() nie dziewczynki to mdłości były migrenowe, niestety ![]() a Veronka dzieki za cynk, Boti mam w realu jakby co, a cenowo jak te w ccc, można przebierać w przyszłości jak bedzie cos potrzebne Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-13 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
ale co mam jej delikatnie odpisac :niewiem:
ze jestem pewna ze ciuchy były w idealnym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Leonka, no że jesteś pewna że ciuszki prima sort bo innych nie sprzedajesz, looknij czy baba ma jakies negatywy czy neutrale
a poczekaj na Kasiulkę ona coś wymyśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Wtajemniczenie
|
mialam ostatnio takalaske co kłócila sie ze mna o 90 gr tzn przesylke podalam 6 zł ona na to ze5.1 Tłumacze jej ze wliczony jest koszt koperty i samej przesylki a ta ze co to za koperta ze tyle kosztuje
![]() kazałam jej przelac 5.1 nie sie cieszy kperte zafundowalam jej az za 90 gr ![]() ![]() moze to glupie ale tacy ludzie mi cisnienie podnosza ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- masame pozytywy i az 9 komentarzy ![]() a ja mam 3 negatywy to ja jestem ta zła haha z reszta napisze co sadze.... Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2009-10-13 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że nie mam takich przygód bo bym sie juz zniesmaczyła na allegrowiczki
![]() zwykle podaję 8 zł koszt przesyłki, np., jakies spodenki czy cos, bo tak 5,70 polecony priorytet, plus koperta 1,50 - 2 zł, nikt sie jeszcze nie targowal o obniżenie kosztów przesyłki ja dla przykładu jak widzę, że cena przesyłki na interesującej mnie aukcji stanowczo za duża, to wysyłam e-maila, czy mogę kupić z niższą przesyłką, np listem , a nie paczką, ludzie chętnie sie godzą, bo chcą opylić, bo coś ostatnio zastój na allegro widzę po cenach aukcji ![]() o i ja mam 3 negatywy ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-13 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
napisałam ze ciuszki były w stanie dobrym bez żadnych plam i zauważonych dziur.i jeżeli chce niech wyśle mi te swetry na swój koszt ja jest zwrócę sam koszt zakupu swetrów.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Kristi dzięki za info w sprawie Rutinoscorbinu
![]() Leonka, też bym napisała, żeby odesłała skoro się nie podobają ![]() ![]() Przypomniałyście mi o Pesto ![]() ![]() Ja je robię troszkę inaczej: na oliwie z oliwek zeszklić drobno posiekaną cebulkę i wyciśnięty czosnek (duuuuużo czosnku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Cestia ja tez dawałam ostatnio rutinoskorbin małej bo mi lekarka poleciła, wiec chyba mozna. Rozgnitłam na łyzeczce i z odrobiną wody
Leona fajna baba ![]() ![]() ![]() Anisia czy jutro aktualne? i czy bobo zdrowe? bo się wybieramy ![]()
#3460 |
Zakorzenienie
|
Tak Takuśna jutro aktualne
![]()
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
ale wam fajnie
![]() ja jutro będę sama cały dzień i całą noc ![]() wystawiłam śpiwór, kupiłam znikopis i przybyłam tu, a tu wielkiego ruchu widzę nie ma ![]() patrze jak dziś Igusiową uchwyciłam- komp, dwa telefony, tylko kubka kawy jej brakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Dziękuję za życzenia dla mojej Olci. Leoncia ja też miałam taką, czepiła się spodenek H&M ale jej napisałam, że spodenki były w stanie bardzo dobrym wsio bylo widoczne na zdjęciach i trzeba było poprosić o więcej zdjęć które bym jej wykonała i że kupiła towar zgodny z opisem i używany i jak nie pasi trza było kupić nowe za 60 zł. Dostałam pozytywa a ja jej nie wystawiłam wcale. Popołudniu byłam na pazurkach mam cud frenczyk z hologramkami srebrnymi i fioletowymi ![]() Wk... mam kazałam małżowi zapalić piec to nie poszedł. Wyprowadzam się! Nie będę tu z chorym dzieckiem zamarzać. U nas w pokoju mamy 23 stopnie, ale na korytarzach, łazienka to jest mordownia! Poza tym uważam, że to już przegięcie że na zewnątrz ma byc 1 stopień a my nie grzejemy. Małż stwierdził, że jemu ciepło... wk... mam na maksa.
#3464 |
Zakorzenienie
|
I pazurki, ładniejsze w realu of course
![]()
#3465 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku ale super zdjęcie
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ja tez dzis robiłam pazurki ![]() ![]()
#3466 |
Zakorzenienie
|
nie idźcie na julia&julie jakkolwiek się to pisze, bo jedna z większych siar kinowych na jakich byłam (choć może golasy były gorsze
![]() ![]() kupiłam przepiękny śpiworek do spania dla sofijkowej ![]() ![]() z opisanych tam powodów w wiadomym miejscu reszta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
hello
ledwo sie zwlokładm zza wydm śnieżnych ![]() wali z całej rury śnieżyca na maksa juz szykuję kombinezon, buty i bedziemy spacerować jak ucichnie no ale żeby taki śnieg w pażdzierniku to ja nie pamiętam wersta dzieki za ostrzeżenie filmowe, mialam własnie wdepnąć do kina własnie na ten film ![]() idę pić kawę do śnieżnego ogrodu ![]() ps. Miki cierpi równiez na bezsennośc, dzis pobudka o 3 i nici ze spania, potem zasnął kolo 5 i spał raptem do 7 , jestem wykończona takim eksbobasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() wczoraj jak chcialam wejsc na wizaz, to byl dupniety i w rezultacie rozwyl sie piter wiec poszlam do niego i zasnelam obok ![]() o 3.30 przebudzenie mojego potworka, i nim go uspilam ponownie zrobila sie 5.. a o 7mej musialam budzic bo wacpan spal jak suseł ![]() Wczoraj torpedowal w pieluchy nadprogramowo, wiec smiem twierdzic ze ruszyly nam zębole ![]() ![]() ooo Aniu, widze, ze mialas podobnie, witam w klubie ![]()
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
oj Aniś może faktycznie, to trójki idą, bo juz innego wytłumaczenia tych pobudek nie widzę
![]() należy sie chyba Mikiemu ![]() pada pada śnieg ![]() ps. jeszcze tej fajowej ikony nikt nie wykorzystał, bo tak nie ma związku z bobasami ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-14 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moglby przyjsc ![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Bry... piękną mamy zimę tej jesieni, co?
![]() Nic nie chcę mówić, ale ja też miałam pobudkę w okolicach 3ciej w nocy ![]() Z Igi boska bizneswomen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
a ja nawinie sądziłam, że po skończeniu roku, przeboje ze spaniem się kończą....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sposób? Ja do drugiego pokoju a do Maksa wstawał mąż (1x w nocy zazwyczaj), dal mu wode do picia, albo tylko poglaskał. Mlody wreszcie załapal ze nie ma mamy i nie ma co liczyc na nocne przyjemności. Ze starszym synem sposob na przespane noce był analogiczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
no u mnie na szczęście nie ma nocnych zabaw. i nie było nogdy..
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- ale wydaje mi się,że zalezy to od dziecka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;14725497]u nas sie kończą
![]() Sposób? Ja do drugiego pokoju a do Maksa wstawał mąż (1x w nocy zazwyczaj), dal mu wode do picia, albo tylko poglaskał. Mlody wreszcie załapal ze nie ma mamy i nie ma co liczyc na nocne przyjemności. Ze starszym synem sposob na przespane noce był analogiczny.[/QUOTE] ja niestety wymagam od mojego dziecka pełnometrazowego snu, gdyz potem jestesmy w trojke snieci w pracy, a nie moge se na to pozwolic ![]() Trzeba przezyc zębole i pozniej winno byc lepiej ![]() ![]()
#3478 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Rzeszów też pod śniegiem, wieje i sypie. Plus 3 stopnie więc breja na ulicach na pewno. Ja i tak z domu nosa nie wyściubię bo siedzę z Olgierdzianą, którą właśnie uśpiłam po 30 minutach bujania wózkiem. Nie będzie już tak pięknie jak ze spaniem na polu, zasypiała dość szybko nawet jak lało i nie byłyśmy na spacerze, tylko bujałam ją pod dachem. Kupiłam dziś córci znikopis z linku od Ver_Onki i takie cuś ![]() http://www.allegro.pl/item760073108_...ny_jakosc.html Obie zabawki wzięłam za pobraniem, żeby szybciej doszły. Poza tym mam nadzieję, że uda mi się upolować dziś wieczorem piękny, ciepły pajac dla Oluni. Werstunia pochwal się śpiworkiem bo jestem bardzo ciekawa. Piec włączył małż wieczorem. No! tyle, że teraz zacznie się finansowa ruina. ![]()
#3479 |
Zakorzenienie
|
uśpiłam gada, poprasowałam wsio co miałam doschnie teraz szybciej, nie chcę żeby mi sie mieszkanko zawilgacało w taką pogodę,
dziś małż w domu, strajkuje bo ma letnie opony ![]() piec właczyłam wiec git, nawet małz nie oponował, bo w końcu po nocy było 19 stopni ![]() u nas tez zaczną sie zwiększone nakłady na gazowe rachunki, ale bez tragedii, w tamtym roku w zimowe super dni było do300 zł na miesiąc, w końcu nie będę siedzieć w kożuchu, a jak mieszkanie sie bardziej wychładza to dogrzewanie staje sie nieekonomiczne, wiec warto cały czas utrzymywać zbliżoną temperaturę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
Ktos to wspominal o czarowaniu? ja jzu w wariatkowie wyladowalam, u mnie to juz dokaldnei miesiac mija odkad nei spi, w dzien super, ale noc.. szkoda slow, dzisiejsza nalezy do udanych 3 pobudki... w porownaniu z innymi co godzine pol, to naprawde sie wyspalam tej nocy...ech.
Ja zaczelam podejrzewac u mojego ADHD Nawet nie wiecie ile bym dala za przespan nocke, zmienic pokoj...niestey to niemozliwe, mieszkamy we trojke w jednym pokoju. Ale moze cos w tym jest, tzn. z maminym przywiazaniem, bo jak mnie widzi to zaczyna wariowac, a z TZem jest grzeczny i ladnie sie kladzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.