Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 11:51   #1441
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
hehe co ty, ja takie wypasione obiady robię ze nie ma co narzekać.
Poza tgym mysle, ze to lepsze niz liczenie kalorii , głodowanie itp.
napewno lepsze... tylko ja wogole nie nadaje sie do odchudzania, diet, ćwiczen i wogole wszytkiego co wymaga silnej woli i systematyczności a przydało by sie zrzucic kila cm tu i tam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:53   #1442
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
my mamy ogrzewanie na gaz. też jeszcze nie grzaliśmy. szkoda mi pieniędzy. wolałabym jeszcze w miarę możliwości pochodzić po domu cieplej ubrana. ale TŻ już by podkręcił kaloryfery.
u nas juz pare razy bylo podpalane, ale tak raczej ze wzgledu na ciepla wode wczoraj za to z mezusiem sprzatalismy w naszym nowym tymczasowym domku i maz troche podpalil i odrazu tak bylo cieplo, a jak sie jeszcze troche poruszalam ze szcota to juz wogole i mowie do meza: "Kochanie nie uwierzysz goraco mi" bo ja straszny zmarzluch jestem
aaaaaaaa wogole wczoraj wrocilam, wykapalam sie i postanowilam nie czekac na tz tylko isc spac i usnelam i on przyszedl i cos do niego gadalam przez sen of course, ale nie pamietam co, a on bardzo sie smial zaraz do niego zadzwonie to sie dowiem
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Widzę, że zakupy się udały

Atomufko super butki, bardzo w moim stylu jak by się tylko dało to przez okrągły rok bym w takich biegała

Bzyczka z węglem masz rację ceny są kosmiczne, mój wujek dostaje deputat węglowy bo jest górnikiem, ale tyle co kot napłakał, większe ognisko by z tego rozpalił i po węglu

U mnie w domu też jest ogrzewanie gazowe, my już grzejemy choć ja mogłabym się jeszcze wstrzymać i tak jak mówisz ubrać cieplej i przetrzymać ten tygodniowy atak zimy, podobno w rzyszłym tyg. do 17 stopni

Madzia nie martw się nic, badania trzeba powtórzyć, moja koleżanka z pracy odbierała dziś wyniki badań swojej mamy i lekarz kazał zrobić jej OB wyszło 978 !!!!! (wyniki z tego co się orientuję są interpretowane w wartościach dwucyfrowych) więc pomyśl sobie co czuła moja koleżanka wartość trzycyfrowa, myśleli że to rak. Jak się później okazało durna baba w ośrodku nie potrafi rozróżnić co jest wynikiem badania a co numerem identyfikacyjnym w przychodni !! 978 to właśnie numer identyfikacyjny mamy koleżanki i pomyśleć, że tacy ludzie nas leczą.

Dziewczyny ja w pracy też marznę, postanowiłam nie grzać przez zimę, nie wiem czy mi się uda czy nie, ale jak pomyślę, że w zeszłym roku za rachunki za prąd płaciłam w graniacach 600 zł to mnie trzepie (grzałam grzejnikami) stąd takie ceny, choć powiem Wam, że egzystując w pracy po najmniejszej lini oporu rachunki też nie są aż tak niskie jakbym tego chciała I w związku z tym, że nie zamierzam grzać postanowiłam się zaopatrzyć w buty takie jak na zdjęciu, jak będzie mi ciepło w stopy to górę jakoś się ogrzeje taki mam plan
ja tak marzlam w robocie w zeszlym roku, ale w tym mowie KONIEC pracodawca sie do niczego nie poczuwa i ja mam tu kjeszcze marznac nawet kasy z zusu za zwolnienie bym nie dostala, bo nie zalega nam z zusami
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 11:59   #1443
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
napewno lepsze... tylko ja wogole nie nadaje sie do odchudzania, diet, ćwiczen i wogole wszytkiego co wymaga silnej woli i systematyczności a przydało by sie zrzucic kila cm tu i tam
ja tez nie.

miałam rzuciac słodycze i co?? wytrzymałam 10 dni
tylko dzis nie mam na nic apetytu

dzowniła moja babcia. dziadek juz jest przebrany w biały fartuch i... o 12.00 zaczyna się operacja

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:02   #1444
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
aaa wiesz o tym ze pic mozna tylko wodę i herbatki ziołowe??(...)
zero cukru, pieczywa, ryzu, ziemniaków, makaronów, owoców. serów tłustych i półtłustych i wielu innych rzeczy
o owocach i herbatkach ziołowych - nie. dzięki.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
"Kochanie nie uwierzysz goraco mi" bo ja straszny zmarzluch jestem
to tak jak ja! od kilku lat zawsze mi zimno.
a był kiedyś taki czas, że nawet w zimie nie włączałam w swoim pokoju kaloryfera i tata zawsze kiedy do niego wchodził: "zimno tu jak w psiarni!".

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:03   #1445
kasiaher
Wtajemniczenie

a u mnie grzeją już od 15 września , z tym że u nas to nic nie daje bo okno balkonowe do wymiany , własnie czekamy za dwa tygodnie dopiero będą. Temperatura w pokoju 18 stopni a w pokoju który remontujemy i okno wymienione 25 stopni , kurcze ja zamarznę normalnie

a u mnie pada i pada nawet na trochę n ie przestał padać śnieg i tak daje czadu od 5 rano chociaz i w nocy mogło padać, ale teraz to maskara
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:08   #1446
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
o owocach i herbatkach ziołowych - nie. dzięki.
to ja ci zaraz poszukam dokłądnej listy i wkleję

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

kurcze to są 3 strony.. jak to zamiescic??

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

POradziłam sobie chyba

jak mi sie dobrfze udało załączyc, to tu mozesz sciągnąć jak nie bedzie działało, to daj znac.

http://www.speedyshare.com/711458592.html

Stary 2009-10-14, 12:08   #1447
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze to są 3 strony.. jak to zamiescic??
może na maila?

dopisek:
mam.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-10-14 o 12:10
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:09   #1448
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
może na maila?
zobacz w poprzednim poście

Stary 2009-10-14, 12:13   #1449
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
no co ty?? ja nie wiem co oni za babkę wzięli.
No właśnie, także powtórzcie badania i zobaczycie co będzie

Cytat:
aaa wiesz o tym ze pic mozna tylko wodę i herbatki ziołowe??

zero cukru, pieczywa, ryzu, ziemniaków, makaronów, owoców. serów tłustych i półtłustych i wielu innych rzeczy
Wodę jeszcze przeżyję, ale ja mam takie napady, że przez tydzień potrafię ryż wcinać i czuję się usprawiedliwiona sama przed sobą bo jjem ryż, a nie to co inni

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
madzialenka napewno wszystko będzie dobrze

u mnie zima jak tralala, normalnie pada snieg cały czas, tż dzwonił żeby nie wsiadała w samochód bo straszne korki a opony mamy letnie kurde a miałam dzisiaj jechac do koleżanek z pracy je odwiedzić a tu du**

kurde a zakupy
ja dzisiaj od 5 rano nie spię tak mały daje czadu
Kasiu no to mały rzeczywiście Ci pospać nie daje, ale to może w ciągu dnia sobie drzemki ucinaj zawsze to coś. Mówię Ci, że w Koronie będzie grał jak dorośnie
Zima ma być podobno przez tydzień, a później powrót jesieni i bądź tu mądra czy zmieniać opony na zimówki czy nie, patrząc na to co dzieje się za oknem to ja by zmieniała, ale jak za tydzień będzie ok 15 stopni

Cytat:
OOOoo Boże ja bym sie nie nadawała na taka diete
Ja chyba teraz też nie, musiałabym bardzo swoje nawyki żywieniowe zmienić

Cytat:
u nas juz pare razy bylo podpalane, ale tak raczej ze wzgledu na ciepla wode wczoraj za to z mezusiem sprzatalismy w naszym nowym tymczasowym domku i maz troche podpalil i odrazu tak bylo cieplo, a jak sie jeszcze troche poruszalam ze szcota to juz wogole i mowie do meza: "Kochanie nie uwierzysz goraco mi" bo ja straszny zmarzluch jestem
aaaaaaaa wogole wczoraj wrocilam, wykapalam sie i postanowilam nie czekac na tz tylko isc spac i usnelam i on przyszedl i cos do niego gadalam przez sen of course, ale nie pamietam co, a on bardzo sie smial zaraz do niego zadzwonie to sie dowiem

ja tak marzlam w robocie w zeszlym roku, ale w tym mowie KONIEC pracodawca sie do niczego nie poczuwa i ja mam tu kjeszcze marznac nawet kasy z zusu za zwolnienie bym nie dostala, bo nie zalega nam z zusami
Ja pracuję sama u siebie więc marznę na własną odpowiedzialność, nie stać mnie niestety na "ciepłą" zimę w tym roku :/

Cytat:
ja tez nie.

miałam rzuciac słodycze i co?? wytrzymałam 10 dni
tylko dzis nie mam na nic apetytu

dzowniła moja babcia. dziadek juz jest przebrany w biały fartuch i... o 12.00 zaczyna się operacja
To trzymam kciuki
Stary 2009-10-14, 12:26   #1450
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, także powtórzcie badania i zobaczycie co będzie

Wodę jeszcze przeżyję, ale ja mam takie napady, że przez tydzień potrafię ryż wcinać i czuję się usprawiedliwiona sama przed sobą bo jjem ryż, a nie to co inni

Kasiu no to mały rzeczywiście Ci pospać nie daje, ale to może w ciągu dnia sobie drzemki ucinaj zawsze to coś. Mówię Ci, że w Koronie będzie grał jak dorośnie
Zima ma być podobno przez tydzień, a później powrót jesieni i bądź tu mądra czy zmieniać opony na zimówki czy nie, patrząc na to co dzieje się za oknem to ja by zmieniała, ale jak za tydzień będzie ok 15 stopni

Ja chyba teraz też nie, musiałabym bardzo swoje nawyki żywieniowe zmienić

Ja pracuję sama u siebie więc marznę na własną odpowiedzialność, nie stać mnie niestety na "ciepłą" zimę w tym roku :/

To trzymam kciuki
No to Cie rozumiem ja pracuje dla kogos, kto ma generalnie wszystko w nosie i mam juz serdecznie dosyc i nie bede wydawac pozniej kasy na leki dlatego, ze on nie dba o pracownikow-->dlatego u mnie grzejnik na chodzie od wczoraj
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:41   #1451
ania20m
Wtajemniczenie

Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.
Musze na zaliczenie założyć spółke komandytową i wypełnić wniosek do KRS o rejestracje podmiotu w rejestrze przedsiębiorców dla sp. komandytowej. i nie mam pojęcia jak to zrobić czysty wniosek sobie wydrukowałam ale jak to wypełnić? co tam wpisać??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 12:42   #1452
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie dzownił TZ. odebrał skierownianie na badania na oddział zakaźny, okazało się, ze ma podejrzenie przewlekłego zapalenia wątroby

Stary 2009-10-14, 13:04   #1453
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
własnie dzownił TZ. odebrał skierownianie na badania na oddział zakaźny, okazało się, ze ma podejrzenie przewlekłego zapalenia wątroby
Przykro mi trzymaj sie Madziu

Stary 2009-10-14, 13:06   #1454
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Przykro mi trzymaj sie Madziu

Stary 2009-10-14, 13:11   #1455
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu to tylko podejrzenie. Córka znajomej po badaniach krwi miała podejrzenie białaczki a okazało sie że nic groźnego wcale jej nie jest

Nasz Skarb
Stary 2009-10-14, 13:13   #1456
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu to tylko podejrzenie. Córka znajomej po badaniach krwi miała podejrzenie białaczki a okazało sie że nic groźnego wcale jej nie jest
ech...

TZ miał pobieraną krew 2 miesiące temu wszystko było ok. cos tam lekko podwyzszone ale ok. a teraz?? tak nagle by sie wszystkoe przez miesiąc zmieniło??

Stary 2009-10-14, 13:23   #1457
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.
Musze na zaliczenie założyć spółke komandytową i wypełnić wniosek do KRS o rejestracje podmiotu w rejestrze przedsiębiorców dla sp. komandytowej. i nie mam pojęcia jak to zrobić czysty wniosek sobie wydrukowałam ale jak to wypełnić? co tam wpisać??
ania20m poszukaj w googlach wypełnionego wniosku KRS , są pewnie takie i będziesz miała się na czym wzorować z KRS-em Ci nie pomogę ja też poszperam za takim wnioskiem, a swoją drogą to nie mieliście na zajęciach żadnych info jak taki wniosek wypełnić ?

Cytat:
ech...

TZ miał pobieraną krew 2 miesiące temu wszystko było ok. cos tam lekko podwyzszone ale ok. a teraz?? tak nagle by sie wszystkoe przez miesiąc zmieniło??
Madzia wiem, że trudno nie panikować, ale trzymaj się, powtórzą badani i dojdą do tego co jest Tż-etowi, tak jak pisała Myszka to tylko podejrzenia, a nie ostateczna diagnoza
Stary 2009-10-14, 13:26   #1458
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
ech...

A jak sie czuje? boli go coś?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
ania20m poszukaj w googlach wypełnionego wniosku KRS , są pewnie takie i będziesz miała się na czym wzorować z KRS-em Ci nie pomogę ja też poszperam za takim wnioskiem, a swoją drogą to nie mieliście na zajęciach żadnych info jak taki wniosek wypełnić ?
Właśnie nic nam prof nie powiedzial jak to wypełnić, tylko że mamy sobie w necie znaleść wniosek, wypełnić i przesłać mu mailem na zaliczeie i to wszystko.

Stary 2009-10-14, 13:36   #1459
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie nic nam prof nie powiedzial jak to wypełnić, tylko że mamy sobie w necie znaleść wniosek, wypełnić i przesłać mu mailem na zaliczeie i to wszystko.
No to super gość z niego, czyli to ma byc Wasza radosna inwencja twórcza?? jaką sygnaturę ma ten wniosek KRS ?? szukam dalej

znalazłam KRS-W1 to o to chodzi?

ania20m znalzałam coś takiego...http://www.agrinpol.pl/files/?id_plik=500&show=txt

przepisz sobie to na jeden egzemplarz a potem tylko pozmieniasz dane wymyślisz swoje i będzie gites

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2009-10-14 o 13:42
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 13:39   #1460
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dno nie panikować, ale trzymaj się, powtórzą badani i dojdą do tego co jest Tż-etowi, tak jak pisała Myszka to tylko podejrzenia, a nie ostateczna diagnoza
Cytat:
A jak sie czuje? boli go coś?[COLOR="Silver"]
wiem wiem, że to tylko podejrzenie, ale dalej jestem w szoku. ech.. okropny ten dzisiejszy dzien. mam nadzieje, ze choc operacja dziadka przebiegnie bez komplikacji

TZ nie miał objawów. nic go nie bolało. tylko w Turcji często mu zgaga dokuczała, a po powrocie juz przeszła.

Stary 2009-10-14, 13:41   #1461
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
No to super gość z niego, czyli to ma byc Wasza radosna inwencja twórcza?? jaką sygnaturę ma ten wniosek KRS ?? szukam dalej

znalazłam KRS-W1 to o to chodzi?
ja tez znalazałm KRS-W1 - ja bym poprostu wymyslila spolke i po kolei wypelniala pola wymyslonymi danymi

Nasz Skarb
Stary 2009-10-14, 13:46   #1462
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
ja tez znalazałm KRS-W1 - ja bym poprostu wymyslila spolke i po kolei wypelniala pola wymyslonymi danymi
No to zrób tak i będzie ok bo ten link co Ci przesłałam w sumie niewiele ma informacji, ale jak każdy wniosek cześć wypełnia petent, a część urząd lub sąd
Stary 2009-10-14, 13:50   #1463
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dzownił TZ , ze odebrał obrączkę. wszytsko super. zmiejszona o 3 rozmiary a w aparcie mówili, ze nie da sie jej zmiejszyć bo to łączone złoto

Stary 2009-10-14, 15:19   #1464
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem sama też mam fioła na punkcie butów. zazwyczaj jak kupuje ukrywam je przed TŻem zakładam, a gdy Tż zauważa udaje, ze myślałam, że juz mówilam o moim zakupie, robie słodkie oczka i TŻ jakoś mi wybacza kolejny zakup hihi ;p często kupuje pod wplywem emocji, buty z takiego zakupy później czesto szukają nowego własciciela (czesto w spadku dostaje je moja mamcia) Ale od tego sezonu walcze z moim uzależnieniem i we wrzesniu oraz pazdzierniku nie kupilam zadnej pary
Ja mam już mnóstwo par...TŻ kupił mi kiedyś specjalną półkę z okazji mikołaja i czasami robię tak samo, chowam nowy zabytek po czym mówię że te buty są stare ale to i tak jest zbędne bo TŻ zna wszystkie moje buty jedyne buty które mogę kupować to szpilki i to bez ograniczeń

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 15:34   #1465
kasiaher
Wtajemniczenie

ale mam dzisiaj lenia dziewczyny , normalnie masakra, ale wyszło z tego że pada non stop śnieg , samochodem nie mogę jeździć , wiec tż stwierdził że powinnam cały dzień w łóżku spędzić i nie narażać się na przeziębienie
więc leżę po za tym tylko że pomyłam naczynia i wzięłam prysznic i umalowałam się rano bo jednak myślałam że na te zakupy pojadę

no cóż tż dzwonił i powiedziała że sam ze mną pojedzie
Stary 2009-10-14, 15:35   #1466
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję.
Inaczej bym zwariowała.
Cytat:
Przykra wiadomośc ale trzymajcie sie napewno bedzie lepiej
Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Ja mam już mnóstwo par...TŻ kupił mi kiedyś specjalną półkę z okazji mikołaja i czasami robię tak samo, chowam nowy zabytek po czym mówię że te buty są stare ale to i tak jest zbędne bo TŻ zna wszystkie moje buty jedyne buty które mogę kupować to szpilki i to bez ograniczeń
Ja tez mam mnóstwo butów i chowam przed Tz a on sie złości ze kolejna para przybywa
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 15:47   #1467
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mam dzisiaj lenia dziewczyny , normalnie masakra, ale wyszło z tego że pada non stop śnieg , samochodem nie mogę jeździć , wiec tż stwierdził że powinnam cały dzień w łóżku spędzić i nie narażać się na przeziębienie
więc leżę po za tym tylko że pomyłam naczynia i wzięłam prysznic i umalowałam się rano bo jednak myślałam że na te zakupy pojadę

no cóż tż dzwonił i powiedziała że sam ze mną pojedzie
racja, słuchaj się TŻ i nigdzie sama nie wychodz zima widzę Was zaatakowała, a u nas póki co spokojna jesień

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-14, 15:50   #1468
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
racja, słuchaj się TŻ i nigdzie sama nie wychodz zima widzę Was zaatakowała, a u nas póki co spokojna jesień
słucham, słucham
tż ma drugi samochód który ma akurat dobre opony i można śmiało nim jeździć
więc mamy jechac razem, ubiorę się cieplutko i skoczymy szybko
Stary 2009-10-14, 15:53   #1469
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
słucham, słucham
tż ma drugi samochód który ma akurat dobre opony i można śmiało nim jeździć
więc mamy jechac razem, ubiorę się cieplutko i skoczymy szybko
ja to nie pamiętam kiedy byłam na zakupach z moim Tż mijamy się i przeważnie on sam jeżdzi ;( a ja tak lubię zakupy, ale już w sobotę sobie nie odpuszcze

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-10-14, 17:13   #1470
india83
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie snieg z deszczem wrrrr nie lubie zimna i wogole juz sie boje, jak bede jezdzic do pracy zima-bardzo sie boje snigu, zimy i jazdy
u mnie deszcze i okropny wiatr!!! cos strasznego, dobrze, że w mieszkanku ciepło - kaloryferki uruchomione od poczatku pazdziernika straszny zmarzlak ze mnie ;p

Cytat:
Witam żonki

oj ja tez lubie buty ja przedwczoraj kupiłam takie http://butyboti.pl/katalog/but.htm?i...00000&t=5&ms=D tylko czarne, w koncu moglam zaszalec bo mieli rozmiar 35 i nie musialam kupowac dziecięcych

Madzialenka
butki śliczne

Cytat:
Chodzi o TZ. Normalnie tak jestem zdenerwowana, ze az cięzko mi pisac. dzis rano obudziła nas TZ mama. (TZ miesiąc teu oddawał krew na akcji krwidastwa) , okazało się, ze przyszły wyniki, że coś jest nie tak 2 miesiące temu miał padania krwi, cos tam było lekko podniesionego ale miał jesc wiecej warzyw i mniej tłustego i alkoholu i potem znowu zrobic badania. teraz te wyniki sa podobno kompletnie inne. co więcej, ma odebrać skierowanie na badania na oddział zakaźny, jego mama nie wie co to moze być. pytała się, ze brał narkotyki dozylnie ale TZ nie brał. cos tam wsominała, ze moze żółtaczka typu B lub C, ale sama nie wie bo trzeba badania zrobic

poprostu siedze i płaczę. nawet nie chce myslec co by było jakby mu się cos stało
będzie dobrze, nie można od razu się załamywac

Cytat:
u mnie jest tak samo, szpilki bez ograniczeń, ale ja tez lubie "cichobiegi", bo w nich najwygodniej do pracy się biega(niestety często się spóźniam). Tż na kozaki z płaska podeszwa mówi, ze kupilam kolejne kalosze hihi ;p
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości